Iitu oli jo pitkään kiehnännyt sukujuhlissa vieressäni. Tuo 13-vuotias sukulaistyttö ei millään halunnut jättää minua rauhaan ja pian huomasinkin juttelevani nurkkapöydässä hänen kanssaan.

Iitu olikin nätin näköinen tyttö. Tummat hiukset ja kauniit vihreät silmät. Pukeutuminen oli siistiä ja hillittyä. Siisti paita ja hamonen sekä sopivan korkeat tyttöjen korkokengät. Illan mittaan huomasin juovani boolia entistä enemmän. En huomannut, mutta Iitu söi koko ajan boolilasistani hedelmät ja pian kannoinkin tytön käsivarsillani nukkumaan.

Seuraavana aamuna heräsin, kun oveeni koputettiin. Olin yövieraana Iitun vanhempien luona ja nukuin alastomana kuten aina. Iitu astui huoneeseen ja pysähtyi ovensuuhun. Hän oli edelleen pukeutuneena edellisillan vaatteisiin. Ilmeisesti Iitu oli nukkunut vaatteet päällä, sillä skottiruudullinen hamonen oli ryppyinen kuten paitakin.

”Mä nukahdin kesken...” Iitu aloitti.

”Joo, niin taisit”, vastasin itsekseni hymyillen.

Hiljaisuus laskeutui huoneeseen. Iitu asteli lähemmäksi vuodettani, kunnes seisoi ihan vieressäni.

”Isä ja äiti lähti siivoamaan juhlapaikkaa...” Iitu aloitti.

”Mmm...hhhh...” vastasin.

”Mä haluan nähdä sun kalun,” iitu töksäytti.

Hiljaisuus laskeutui huoneeseen ja tuijotimme toisiamme silmiin. Voi, kuinka ne vihreät silmät olivatkaan kauniit! Vetäisin lakanan sivuun ja näytin velton miehisen komistukseni sukulaistytölle. Iitu katseli kaluani ja vuoroin minua. Ilmeisen kokematon tuntui tyttö olevan, joten katsoin asiakseni hiukan opastaa.

”Tulepas, Iitu, tänne, niin saat hiukan vaatteiden läpi tuntea, miltä se kalu tuntuu”, sanoin.

Iitu konttasi päälleni ja levitti jalkansa sivuilleni. Hän makasi hiljaa päälläni ja painoi päänsä rintaani vasten. Kumpikaan ei halunnut sanoa mitään. Silitin Iitun hiuksia ja annoin hänen totutella kaikessa rauhassa miehiseen vartalooni. Laskin toisen käteni hänen reidelleen. Hivelin varovasti hänen ruskeiden sukkahousujen peittämää reittään ja pikkuhiljaa annoin käteni siirtyä hamosen alle ja Iitun pepulle. Tunsin, kuinka hän hiukan säpsähti, kun käteni oli kokonaan hänen pepullaan. Kummallakaan ei ollut vieläkään mitään sanottavaa.

Vein molemmat käteni Iitun reisille ja nostin hänen hameensa ylemmäs. Painoin kevyesti hänen lantiotaan alemmas, jotta hän tuntisi kaluni itseään vasten. Aloin kevyesti keinuttaa käsilläni hänen lantiotaan edestakaisin. Puolikova kaluni reagoi hetkessä, kun se tunsi itseään vasten painuvan jalkovälin. Kaluni alkoi kovettua ja nousta koko mittaansa. Iitu sulki silmänsä ja hänen suunsa aukesi hiukan. Hänen hengityksensä alkoi olla hiukan katkonaista, samalla kun kaluni painui kovana hänen pimsaansa vasten. Hänen peppunsa alkoi pyöriä ja hän hieroi itseään kaluani vasten. Hivelin hänen sukkahousuista peppuaan, samalla kun kaluni hinkkasi hänen jalkoväliään.

Iitu nosti päätään ja avasi silmänsä. Hänen vihreät silmänsä katselivat minua suoraan silmiin. Kumpikaan ei sanonut mitään. Katselimme vain toisiamme, kun kaluni hieroi Iitun pehmeää pimsaa pikkareiden ja sukkahousujen läpi. Iitu painoi päänsä takaisin rintaani vasten. Hän työnsi kätensä olkapäideni alitse ja puristi itseään lujemmin minua vasten. Aloin hivellä häntä myös selkää pitkin. Nostin hänen tiukan paitansa hiukan ylemmäs ja annoin käsieni vaeltaa hänen selkäänsä pitkin. Huomasin, että hänellä oli vain pieni toppi paitansa alla. Työnsin käteni niiden alle ja tunsin, kuinka Iitu värähti voimakkaasti. Hänen kurkustaan karkasi pieni voihkaisu. Annoin käsieni vaeltaa pitkin tuon kuvankauniin pikku neitsyen vartaloa pitkin. Kurotin käsilläni hänen jalkoväliinsä ja tunsin hänen kostuneen jo niin paljon, että sukkahousut olivat jalkovälistä läpimärät kuten pikkaritkin. Tartuin hänen ruskeisiin sukkahousuihin molemmin käsin ja kiskaisin eri suuntiin. Sukkahousut antoivat periksi ja Iitun jalkoväliin aukesi aukko. Tunsin, kuinka kovana seisova kaluni kosketti hänen kosteita pikkuhousujaan.

”Eiihhh...” kuulin Iitun huokaisevan rintaani vasten.  ”Sun piti vain vaatteiden läpi kokeilla”, hän huokaisi hiljaa jatkoksi.

”Joo, mä muistan”, sanoin hiljaa ja jatkoin: ”Mä ihan vaan tästä huulilta kokeilen, miltä sä tunnut.”

Vedin Iitun pikkareita hiukan sivuun ja sain terskani hänen pillunhuuliaan vasten. Nostin lantiollani kaluani ylöspäin ja tavoitin pehmeän pikku pimsan helposti.

Iitu alkoi hieroa pimsaansa paljasta kaluani vasten. Tunsin, kuinka hänen pehmeät häpyhuulensa pyörivät terskaani vasten. Iitun peppu pyöri käsieni alla, kun hän totutteli kaluni tunteeseen itseään vasten. Hänen turpeat häpyhuulensa aukenivat hiukan ja tunsin terskani ympärillä lämpimän ihanan tunteen. Sain vaivoin hillittyä itseni, etten olisi lauennut vielä. Taistelin vastaan, sillä halusin saada tuota neitseellistä pillua pitkän aikaa. Iitu pyöritti peppuaan ja hänen häpyhuulensa aukesivat hitaasti mutta varmasti. Samalla kaluni upposi sentti sentiltä hänen sisäänsä.

Tartuin Iitua lantiosta kiinni ja painoin häntä itseäni vasten. Työnnyin Iitun sisälle kertatyönnöllä. Hän ulahti vaimeasti ja tunsin, kuinka hänen vartalonsa jännittyi päälläni. Huokaisin itsekin äänekkäästi, sillä Iitun ihanan ahdas pimppi imi kovan kaluni sisäänsä, vaikka olikin kovin ahdas. Iitu nosti kasvonsa naamani eteen. Kauniit vihreät silmät katsoivat minua palavasti ja hän kysyi: ”Pitäiskö laittaa kondomi?”

”Ai, niin... Joo...” vastasin ja jatkoin, ”mut mul ei ole mukana niitä.”

Iitu katseli minua syvälle silmiin ja sanoi: ”Ethän sitten loppuun asti...?”

Nyökkäsin vaimeasti ja tunsin kaluni kasvavan kaksinkertaiseksi jo pelkästä ajatuksesta, ettei ehkäisyä olisikaan.

Tunsin suunnatonta halua painaa tuota ihanaista likkaa oikein kunnolla. Kiedoin käteni Iitun ympärille ja nostin hänet sylissäni, samalla kun nousin itse istumaan. Työnsin Iitun selälleen ja pidin huolen, että kaluni pysyi koko ajan hänen sisällään. Tartuin Iitua nilkoista ja levitin hänen jalkojaan. Aloin tasaisin varmoin työnnöin työnnellä kaluani sisään ja hitaammin ulos ja taas sisään... Iitu oli taas sulkenut silmänsä ja hänen päänsä heilahteli puolelta toiselle, kun annoin hänelle hänen ensimmäisen kertansa.

”Oohhh... Voi että...” karkasi Iitun suusta huokausten sekaan.

”Haluatko, että jatkan?” kysyin.

Iitu nyökkäsi myöntyvästi. Laskin irti hänen nilkoistaan ja laskeuduin käsieni varaan Iitun päälle. Aloin nussia kuin höyrykone tuota ihanan ahdasta pikku pillua. Iitu kietoi jalkansa kevyesti ympärilleni ja täytyy sanoa, että kiihkoani lisäsi ohuiden sukkahousujen pehmeä tunne kyljissäni ja selässäni. Pian Iitu jo myötäili liikettäni ja tunsin, että ihana pillu imi minua syvemmälle ja syvemmälle itseensä. Aloin lyödä lisää pökköä pesään ja nussin kiiman piiskaamana kuin viimeistä päivää. Iitun pää retkotti sivulla ja hänen suustaan purkautui hiljaista ulinaa. Katselin, kuinka tuo söpö kaunokainen nautti, kun häntä naitiin ensimmäistä kertaa. Samassa aloin tuntea terskassa tuota tuttua puristusta. Pussini olivat valmiina antamaan ison lastin tuohon ahtaaseen Iitun pilluun. Kyrpäni laukesi kuin lumilinko ja alkoi työntää spermaani Iitun pilluun...

”Oohh... eiihhhh... ” kuului Iitun huulilta.

Örähtelin kuin siitossonni laskiessani lastini tyhjäksi tuohon neitseelliseen lihaan. Saatuani lastini loppumaan nousin ylös Iitun jalkovälistä. Näin, kuinka hänen söpöjen pikkuhäpyhuulien välistä valui ulos spermaani...
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.