Taas koulun pihalla. Viimeinen luokka puolessa välissä ennen kuin peruskoulu olisi käyty. Astelin portaat ylös kolmanteen kerrokseen. Olin juuri tulossa kotoa takaisin koululle muutaman hyppytunnin jälkeen.

Onneksi kohta oli alkamassa viimeinen tunti tältä päivältä. Opettaja saapuikin tapansa mukaan hieman myöhässä. Astelimme koko luokka matikantunnille. Menin aivan takariviin istumaan. Opettaja ei yleensä kiinnitä huomiota takarivissä istujiin.

Äkkiä luokan ovi kävi. Katsoin, kuka sieltä mahtoi tulla myöhässä. Toivoin, että se olisi hän. Niin kuin olikin. Jonnahan se siinä. Vieressäni sattui olemaan yksi tyhjä pulpetti. Meillä oli aina ollut mukavaa yhdessä. Minulla oli alkanut olla häntä kohtaan hieman muitakin tunteita kuin pelkästään kaveruutta. En oikein ollut päässyt selvyyteen, mitä Jonna ajatteli minusta. Elättelin toiveita hänen suhteensa joka päivä.

Jonna pyysi opettajalta anteeksi myöhästymistään ja lähti kävelemään minua kohti. Hänellä oli jälleen tuo räikeä vihreä pitkähihainen paita päällään. Jalassaan hänellä oli valkoiset verkkareita muistuttavat housut.

Jonna moikkasi minulle istuessaan viereeni tyhjälle paikalle. Moikkasin takaisin omahyväinen virne kasvoillani. Minua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa mitkään turhaakin turhemmilta tuntuvat matikan tehtävät, kun vieressäni istui tuo kuvankaunis tyttö, jota en vain saanut pois mielestäni.

Jonna oli paljon parempi matikassa kuin minä. Käytinkin usein tekosyynä, että hän näyttäisi minulle, kuinka jokin lasku lasketaan. Onneksi tunti lähestyi loppua. Opettaja käski tehdä kotiläksynä jotain hemmetin vaikeita neliöjuurilaskuja, joista en tajunnut yhtään mitään.

Jäin tarkoituksella odottamaan Jonnaa käytävään. Jonnan lähestyessä minua pysäytin hänet ja kysyin: "Tota... Ööö... Mites olis, jos auttaisit vähän mua näissä tehtävissä? En oikeesti tajuu näistä mitään", sönkötin alussa hänelle, mutta sain kuitenkin sanottavani sanottua.

"Tuu ihmeessä. Mulla ei ollukaan tänään mitään tekemistä", Jonna vastasi minulle virkeällä äänensävyllä.

Lähdimme kävelemään koulusta pois. Juttelimme kävelymatkalla kaikenlaista. Minulle oli ihan sama, juttelimmeko me taivaan linnuista vai säästä, kunhan pääsin Jonnan lähelle. Tunsin olevani jonkin sortin voittaja.

Kilometrin kävelyn jälkeen saavuimme pienehkön omakotitalon eteen, missä Jonna asui. Heidän pihaansa ympäröi valkoinen pieni rauta-aita. Piha heillä oli kuin suoraan kopioitu jostain lehdestä, kaikki oli viimeisen päälle kunnossa. Jonna nousi betonisia portaita ylös, minä seurasin perässä. Hän avasi oven. Menin hänen perässään eteiseen.

Heitimme ulkovaatteet naulakkoon. Jonnan äiti kävi moikkaamassa eteisen toisessä päässä. Hänen huulilleen kohosi tyytyväinen virne. Jonna käski olla välittämättä hänestä. Moikkasin hänen äidilleen takaisin kylmänrauhallisesti.

Lähdimme nousemaan puisia portaita yläkertaan. En voinut vastustaa kiusausta olla katsomatta Jonnan seksikästä lantiota hänen kävellessään edelläni portaita. Olin kerran aikaisemminkin käynyt Jonnalla, joten paikat eivät olleet minulle enää täysin vieraita.

Saavuimme yläkertaan. Jonnan huone sijaitsi käytävän toisessa päässä. Jonnan huonetta vastapäätä oli hänen 7-vuotiaan velipuolensa huone. Onneksi pojan huoneen ovi oli ainakin sillä hetkellä kiinni.

Menimme Jonnan huoneeseen. Suljin oven perässäni. Huoneesta kyllä huomasi, että se oli tytön. Tai naisen. Seinällä oli parikin julistetta, joissa oli joku miesmalli. Kyllähän sen tietysti ymmärsin, olihan minullakin omassa huoneessani muutama bikineissä keikistelevän muijan kuva.

Istuin Jonnan sängylle. Sängyllä hänellä oli vaaleanharmaa päiväpeitto. Jonna avasi tietokoneensa ja laittoi mesen heti päälle. Minun onnekseni siellä ei ollut ketään. Avasin reppuni ja otin sieltä matikan kirjan esiin. Jonna istuutui viereeni sängyn laidalle ja alkoi myös tehdä tehtäviä. Juttelimme niitä näitä aina välillä, jotta saisimme välillä ajatuksemme pois niistä typeristä kirjoista.

Tein tehtäviäni, mutta en pystynyt keskittymään niihin hetkeäkään. Jonna selaili kirjaa innokkaasti. Vilkuilin salaa hänen reisiään ja keskivartalon kautta erittäin kauniille kasvoille. Äkkiä Jonnalta putosi pyyhekumi lattialle. Kumarruin nopeasti nostamaan sitä lattialta, niin teki myös Jonna. Katseemme kohtasivat. Tuntui kuin aika olisi äkkiä pysähtynyt. Jonna hymyili minulle. Hymyilin takaisin, otin häntä kädestä kiinni ja sain sanottua: "Tuota... Jonna... Mä taidan olla pikkusen ihastunu suhun". Sain sen juuri ja juuri sanottua. Jonna katsoi minua hetken silmiin. Luulin, että nyt hän häätäisi minut hämmennyksissään pois, mutta hänen huulilleen nousi hymy. Kaunein hymy, minkä olin ikinä nähnyt. Jäädyin paikalleni hetkeksi, kun Jonna heitti matikankirjat sivuun ja siirtyi aivan minuun kiinni. Sydämeni hakkasi rinnassani. Haistoin huumaavan hajuveden tuoksun hänen iholtaan.

Äkisti Jonna suorastaan hyökkäsi kimppuuni ja pussasi minua suoraan huulille. Suljimme molemmat silmämme ja suutelimme pitkään. Kielemmekin osuivat yhteen. Huulet tuntuivat samettisen pehmeiltä. Jonna päästi irti huulistani ja katsoimme toisiamme silmiin sanomatta sanaakaan. Vein käteni Jonnan niskan taakse ja jatkoin suutelua intohimoisesti. Jonna vastasi takaisin samalla mitalla ja vei käteni paitani alle. Menin selälleni makaamaan sängylle ja Jonna tuli viereeni. Hän alkoi repiä t-paitaani päältäni ja heitti sen lattialle. Nyt hän siirtyi avaamaan farkkujani.

"Hei, tota... Tää on mun eka kerta..." sanoin ujostuneesti ja varovaisesti Jonnalle. Jonna nousi päälleni ja kuiskasi korvaani: "Ei se mitään. Sama täällä..." hän sanoi minulle viettelevällä mutta varovaisella äänellä. Tuon tiedon kuultuani pystyin rentoutumaan jotenkin paremmin. Jonna lähti hivuttautumaan kohti lantiotani. Hän avasi farkut, nostin lantiotani ja Jonna veti housut pois jalastani.

Jonna otti paitansa pois päältään. Paidan alta tuli esiin mustat rintaliivit. Jonna nousi pois sängyltä ja meni laittamaan huoneen oven varmuuden vuoksi lukkoon. Hän tuli takaisin sängyn viereen ja riisui valkoiset housunsa hitaasti ja lantiotaan keikuttaen. Otin kaluni käteeni ja veivasin esinahkaani hitaasti edestakaisin. Jonna riisui nyt alushousunsa pois jalasta ja pudotti ne lattialle nopeasti. En ollut uskoa silmiäni, kun ihastukseni oli täysin alasti edessäni ja minä makasin muna kädessäni. Jotenkin koominen tilanne mutta samalla erittäin kiihottava.

Jonna otti housujensa taskusta kondomin ja avasi sen. Hän nousi sängylle istumaan reisieni päälle, otti kalustani otteen ja veti esinahan terskan taakse. Kaluni sykki voimakkaasti hänen hentojen käsiensä kosketellessa kaluani. Sitä ei voi sanoin kuvailla, kuinka ihana tunne on, kun hyväkroppainen nainen pitää mulkusta kiinni. Hän asetteli kondomia kaluni päähän. Se putosi ensimmäisellä yrityksellä. Ajattelin, että se menee jännityksen piikkiin. Toisella yrityksellä hän alkoi rullata kondomia. Suljin väkisinkin silmäni, niin herkulliselta se tuntui.

Kondomin aseteltuaan Jonna nousi makaamaan päälleni. Kaluni kosketteli hänen intiimialuettaan mukavasti. Jonnan tissit hipaisivat rintakehääni hänen suudellessaan minua. Äkisti Jonna lähti hivuttautumaan kohti kyrpääni. Hän otti kädellään kalustani kiinni ja teki muutaman runkkausliikkeen.

"Nyt katotaan, miten tää uppoo vakoon..." Jonna sanoi minulle virnistäen. Hän nousi lantioni päälle, otti kalustani kädellä kiinni ja vei sen pillunsa aukolle.

Juuri kun kaluni melkein jo kosketti häpyhuulia, oven toiselta puolelta kuului ääniä. Jonna nousi pois päältäni ja meni ovelle kuuntelemaan. Vastapäisen huoneen ovi pamahti kiinni. Jonna varmisti vielä, että ovi oli varmasti lukossa. Runkkasin kaluani, jotta se pysyisi seisokissa. Vaikka toisaalta, se ei ollut vaikeaa, kun mietti Jonnan vartaloa.

Jonna tuli takaisin lantioni päälle ja ohjasi jälleen kaluni aukolleen. Valmistauduin mielessäni menettämään loppuiäkseni poikuuteni. Se sopi minulle paremmin kuin hyvin. Mukava huumaava tunne valtasi vartaloni päästä varpaisiin, kun terskani oli uponnut pilluun. Jonnan ilmeestä näki, että se todellakin oli eka kerta. Makasin mahdollisimman rentona. Pillu tuntui erittäin tiukalta. Samalla sattui, mutta samalla taas tuntui korvaamattoman taivaalliselta.

Kaluni upposi voimalla pilluun sisään. Huomasin, että Jonnaan sattui. Hän nousi hitaasti voihkien pois päältäni. Vertakin hänestä tuli hieman. Makasin edelleen sängyllä. En vielä edes kunnolla tajunnut, että menetin juuri jotain, mitä minulla oli ollut jo vuosia.

Jonna nousi takaisin päälleni. Kaluni upposi todella hitaasti häneen sisään. Jonnan ilmeestä näki, että häneen koski vieläkin, mutta kiima sai hänet jatkamaan. Kaluni oli nyt niin syvällä kuin vain pystyi. Minultakin pääsi kunnon voihkaisu. Pillun seinämät kurittivat kaluani oikein kunnolla. Otin Jonnan lantiosta kiinni ja kaadoin hänet sängylle selälteen. Vedin kaluni pois pillusta. Jonna levitti jalkansa ikään kuin kutsuakseen minua sisäänsä.

Menin polvieni varaan Jonnan jalkojen väliin ja työnsin mulkkuni pilluun sisään. Jonna sulki silmänsä ja voihki kiihkeästi. Tein välillä lyhyitä ja välillä pitkiä työntöjä. Jonnan keskikokoiset tissit heiluivat työntöjen tahdissa. Jonna puristi tyynyään lujaa.

Keskityin täysin työntöihin. Suljin ympäriltäni kaiken muun. "Jatka vaan, beibe! Tekee todella hyvää! Rakastan sua!" Jonna huusi minulle hengästyneenä. Kiinnitin huomioni siihen, että hän sanoi rakastavansa minua. Nopeutin työntöjä ja sisälläni alkoi tuntua tuttu tunne. Paine alkoi kasaantua sisälläni. Heppini oli valmis heittämään maailmaan uutta elämää luovan mällin. Ähkin yhä voimakkaammin. Jonna väänteli käsiään. Tein muutaman nopean työnnön sisään ja ulos. En millään kestänyt enää pillun lypsävää painetta ja lopetin työnnön niin syvälle pilluun kuin voin. Kaluni alkoi sykkiä spermaa kondomin sisällä hullua vauhtia. Jonna voihki rajusti. Minun sydämeni hakkasi uskomatonta tahtia. En ollut kädellä päässyt koskaan näin hyvään orgasmiin.

Vedin kyrpäni pillusta ulos hitaasti pitäen samalla kondomista kiinni. Jonna suoristi jalkansa. Minä otin kondomin pois ja heitin sen roskiin. Rojahdin Jonnan viereen sängylle makaamaan selälteni. "Mä rakastan sua. Sä oot ihana", sanoin Jonnalle. Jonna vain hymyili takaisin.

Makasin sängyllä ja kelasin vain äskeisiä tapahtumia. Kaikki oli tapahtunut niin äkkiä, mutta ajattelin, että niinhän aina ne ekat kerrat. Mutta jokainen sekunti Jonnan seurassa oli minulle kultaakin arvokkaampaa. En unohtaisi sitä päivää koskaan. En koskaan.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.