Isoveljen kaverin käsittelyssä

admin Ensimmäinen Kerta
05.08.2013
9237 näyttökertaa
0 kommenttia
4.44
Olin ihan lääpällään isoveljeni kaveriin Teemuun. Teemu hengaili meillä aika usein, sillä isoveljelläni Markolla ja hänellä oli joitain yhteisiä opiskelujuttuja. Molemmat opiskelivat lääkiksessä ja tekivät parhaillaan jotain ryhmätyötä yhdessä. Teemu oli ihan erilainen kuin Markon muut tylsät kaverit, jotka eivät edes huomanneet minua, 16-vuotiasta pikkusiskoa, joka oli vielä lukiossa.

Teemu oli erilainen. Aina kun kundit rymistelivät sisään meille ja hakeutuivat suorinta tietä keittiöön tyhjentämään jääkaappia, Teemu jäi yleensä vähäksi aikaa juttelemaan kanssani ja hymyili minulle aina jotenkin vähän kiusoittelevasti. Teemu oli tosi suloinen ja huomaavainen ja kyseli aina, miten minulla meni koulussa ja niitä näitä. Yleensä vähän hämmennyin Teemun huomiosta ja avoimesta tavasta hymyillä, kiusoitella ja katsella minua.

Vanhempamme olivat viikonloppua viettämässä mökillä ja Marko oli kutsunut taas kaikki kaverinsa kylään viettämään perjantai-iltaa. Pojat olivat linnoittautuneet alakertaan mölyämään ja juomaan kaljaa ja minä olin vetäytynyt omiin oloihini yläkertaan. Olin luvannut pysytellä poissa jaloista, sillä Marko olisi halunnut talon kokonaan omaan käyttöönsä. Niinpä katselin yläkerran olohuoneessa ranskalaista taideleffaa peiton alla hämärässä suljetun oven takana hieman tylsistyneenä.

Sitten kuulin portaista askeleita. Joku oli tulossa yläkertaan ja jännityin hieman.

Teemu koputti ja kurkisti ovenraosta sisään.

"Täällähän se pikku kaunotar piileskelee", Teemu huikkasi ovensuusta. "Saanko tulla pitämään sulle seuraa, kun en oikeasti jaksa enää kuunnella noiden kundien uhoamista", Teemu virnisti. Olin vähän hermostunut, mutta samalla olin salaa toivonut, että Teemu jotenkin eksyisi yläkertaan.

"Mä katon yhtä leffaa", totesin niukkasanaisesti.

"Ai, mitä siinä tapahtuu", Teemu kysyi samalla, kun tuli viereeni istumaan.

"No, tässä on yks nainen, joka ei osaa päättää, että haluaako se yhtä miestä vai ei."

"Vai niin. No mitenköhän siinä sitten käy..?" Teemu pohti samalla, kun tuli vielä hieman lähemmäksi minua ja hipaisi sormillaan tummia, pitkiä hiuksiani. Menin ihan sanattomaksi ja vilkaisin Teemua vähän epäröiden. Teemu oli nyt jo aika lähellä ja hyväili sormenpäillään niskaani.

"Sä olet niin tajuttoman kaunis, Ninni, että mä en voi pitää sormiani irti susta", Teemu henkäisi ja tarttui kiinni hiuksiini, kallisti päätäni ja suuteli yhtäkkiä häkeltyneitä huuliani. Olin niin jännittynyt ja hengästynyt, etten osannut sanoa mitään. Annoin Teemun raottaa peittoa, jonka alla olin maannut ja vetää minua sohvalla alemmas, samalla kun hän suuteli minua jo hieman kiihkeämmin.

Teemun kädet vaelsivat pitkin vartaloani ja löysivät pian paitani alle. Teemun taitavat sormet löysivät rintani ja silmäni melkein sumenivat siitä nautinnosta, jonka Teemu sai aikaiseksi hyväillessään nännejäni taitavasti ja välillä jopa hieman kovakouraisesti. Teemu oli jo melkein päälläni, kun aloin hieman huolestua siitä, mihin tämä kiihkeä, tottuneen tuntuinen lämmittely oli menossa. Vetäydyin vähän poispäin ja työnsin Teemua kauemmas.

"Hei, rauhotu vähän. Mitä jos joku tulee", sanoin ja vedin paitaani takaisin alas. Teemu näytti hetken hieman pettyneeltä, mutta päätti sitten turvautua toiseen taktiikkaan.

"Millaisista leffoista sä tykkäät...?" Teemu muka viritteli keskustelua ovelasti, samalla kun sujautti kätensä lyhyen hameeni alle ja alkoi hitaasti etsiä tietä ylös reittäni. Teemun sormet tuntuivat niin käsittämättömän kiihottavilta, etten pystynyt muuta kuin mumisemaan jotain epämääräistä vastaukseksi.

Teemu löysi tiensä pikkuhousuilleni ja alkoi hiplata niiden päältä. Olin aivan kuumana enkä pystynyt vastustelemaan, kun kokeneempi ja erittäin komea Teemu sujautti pari sormea pikkuhousujeni sisälle ja alkoi hitaasti hyväillä kuumana kihelmöivää pimppiäni.

"Sä taidat tykätä tästä, prinsessa", Teemu myhäili samalla, kun jatkoi kiusoittelevaa kiihottamistani minun työntäessä itseäni kohti Teemun taitavia sormia silmät puoliummessa ja aivan kiimassa. Teemu kumartui alemmas ja veti alushousut jalastani ennen kuin ehdin sanoa mitään. Teemu levitti jalkojani ja hyväili odottavaa pimppiäni kielellään. Teemun sormet olivat jo sisälläni ja kieli kiusasi minua yhä lähestyvään sekopäiseen orgasmiin. Yritin vetäytyä pois ennen kuin menettäisin kaiken itsehillinnän, mutta Teemu piti minusta kiinni.

"Nyt sä laukeat, Ninni. Anna tulla. Mä en lopeta tätä sun pillun härnäämistä ennen kuin sä annat mulle", Teemu sanoi melkein käskevällä äänellä.

Orgasmiin ei tarvittu enää kauan ja räjähdin vasten Teemun sormia, jotka hinkkasivat märkää klitoristani vaativasti. Tuntui kuin olisin melkein puoliksi menettänyt tajuni orgasmin kouristellessa pimppiäni.

Teemu oli jossain välissä riisunut paitani ja makasin melkein hänen allaan ylläni vain siniset pitsirintaliivit ja lyhyt hame ja polvisukat.

"Sä olet niin tajuttoman kiihottava pikkutyttö. Mun on pakko saada sua", Teemu kuiskasi korvaani samalla, kun hivuttautui jalkojeni väliin koko komealla miehen vartalollaan. Teemu oli riisunut paitansa ja avannut farkkunsa, joista paljastui pelottavan paksu ja kivikovan näköinen penis, joka oli juuri löytämässä tiensä jalkoväliini samalla, kun Teemun kädet raivasivat kireän hameen helmaa tieltä. Teemu oli jotenkin ehtinyt sujauttaa kyrpänsä päälle kondomin ja suuteli ja puri minua niskaan, samalla kun huohotin hänen allaan.

En ollut koskaan vielä ollut kenenkään kanssa ja yhtäkkiä neitsyyden menettäminen siinä kotisohvalla alkoi vähän epäilyttää. Yritin työntää huohottavaa Teemua päältäni, joka pyrki koko ajan lähemmäksi vielä orgasmista märkää pilluani.

"Hei oikeesti, ei me voida..." yritin sopertaa, mutta Teemu ei ottanut vaimeita vastusteluyrityksiäni kuuleviin korviinsa. Hän tarttui tiukasti vastusteleviin käsiini samalla, kun nuoli ja näykki kovettuneita nännejäni hampaillaan.

"Sä et, tyttö, pääse tästä enää mihinkään", Teemu sanoi kiihkeällä äänellä ja painoi minua alas koko lihaksikkaan vartalonsa voimalla. "Mä haluun sua niin paljon ja aion ottaa sut just nyt ja just tässä. Älä yritä pyristellä, kaunotar. Jos tää on sun eka kerta, niin lupaan, että siitä tulee sulle mahtava. Annat mun ottaa sut etkä pane vastaan, niin se tuntuu varmasti hyvälle."

Samalla tunsin, kuinka Teemu levitti jalkojani vahvoilla reisillään ja työnsi itsensä aivan kiinni pilluni reunoille. En mahtanut mitään, kun Teemu työnsi paksua penistään sisääni huohottaen samalla raskaasti. Teemun kova, paksu kyrpä tuntui halkaisevan minut kahtia. Tunne oli samanaikaisesti tuskallisen repivä ja taivaallisen huumaava. En halunnut enää panna vastaan, vaan huokaisin raskaasti ja kohottauduin kohti Teemun huohottavaa suuta. Teemu suuteli minua omistavasti samalla, kun työntyi yhä syvemmälle kireään, neitseelliseen pimppiini. Teemun kieli liikkui ahnaasti suussani ja hiljensi kivusta ja nautinnosta purkautuvan kiljaisuni.

"Sä tunnut taivaalliselta, Ninni. Mun on pakko panna sua kovempaa. Mä en kestä, miten hyvältä sun pikkupillu tuntuu. Mun on pakko tulla suhun", Teemu huohotti korvaani samalla, kun työnsi itseänsä sisälleni koko ajan kovemmin.

Pimppini oli haljeta Teemun työntyessä minuun yhä uudelleen ja uudelleen ja tunsin, kuinka kipeästi jomottava pilluni alkoi sykkiä syvää kihelmöivää mielihyvää, jokaisen uuden työnnön seurauksena. Teemu huomasi sen ja kiihottui entisestään, kun levitin jalkojani vähän leveämmälle eikä voinut enää kauaa pidättää itseään. Teemu tarttui minua hiuksista kiinni ja komensi uudelleen.

"Anna sen pikkupillusi räjähtää, niin saan sinut kokonaan", Teemu huohotti. Samassa aloin supistella valtavan orgasmin kourissa ja Teemu kiihdytti panemisensa sellaiseen tahtiin, että ajattelin sumeasti todella halkeavani. Orgasmi pyyhkäisi minut lähes tiedottomaksi samalla, kun tunsin Teemun laukeavan pakahtuneesti karjaisten sisälleni kuin urosleijona.

Makasimme pitkään hikisinä huohottaen siinä sohvalla toisiimme kietoutuneina pystymättä liikkumaan minnekään. Vihdoin Teemu hivuttautui irti minusta ja kumartui suutelemaan vielä hellästi kuin taistelun jäljiltä olevaa pimppiäni, joka oli saanut ensimmäisen kerran todellista kyytiä ja vuoti nyt hieman verta sen seurauksena.

"Saanhan mä sua vielä uudelleen, oma pieni tiikerini", Teemu kuiskutteli korvaani minun maatessani raukeana hänen sylissään. En voinut muuta kuin hyristä nautinnosta sekavana. Teemu tulkitsi sen hymyillen myöntymisen merkiksi.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.