Niinan eka kerta

admin Ensimmäinen Kerta
25.08.2013
11427 näyttökertaa
0 kommenttia
2.56
Olen Niina Jokinen ja ikää minulla on 13 vuotta. Olen vartaloltani pitkä ja hoikka. Minulla on ruskeat, pitkät kiharretut hiukset ja kauniit kasvonpiirteet. Aloitin syksyllä yläasteen. Kerron kuinka menetin neitsyyteni koulun ensimmäisessä diskoillassa.

Silloin oli syyskuun alku. Olin yläasteella tutustunut yhdeksäsluokkalaiseen Nikoon. Me emme seurustelleet, vaan olimme vain kavereita keskenämme. Tiesin Nikon olevan ikäisekseen kokenut kundi, joka kehui kaikille nussineensa usean tytön kanssa.

Minun vanhempani olivat kiihkouskovaisia ja he olivat saarnanneet minulle himon ja seksuaalisten halujen varoista. He olivat kieltäneet minulta seurustelun ja jopa itsetyydytyksen. Isän mielestä itsetyydytys saastutti kehoni ja johdatti minut pois Jumalan rakkaudesta. Olin siksi taistellut seksuaalisia halujani vastaan nuoren ikäni aina siitä lähtien, kun olin 11-vuotiaana oppinut tuon minulta kielletyn itseni hyväilyn taidon. Uskalsin puhua koulussa Nikon kanssa vanhempieni näkemyksestä ja Niko oli nauranut minun vanhempieni kivikautisille käsityksille.

Niko oli kertonut, ettei seksuaalisissa haluissa ollut mitään pelättävää, vaan ne olivat osa ihmisen luonnollista elämää. Hän opetti minua suutelemaan ja hyväilemään. Olin lumoutunut kaikesta siitä, jota opin Nikolta kulkiessamme koulun käytävillä ja välitunneilla. Niko sai minut tuntemaan itseni halutuksi ja kauniiksi naiseksi, joka on puhkeamassa kukkaan.

Halusin oppia Nikolta enemmän seksistä, mutta koulun käytävillä se ei ollut mahdollista. Olin tuolloin murrosiässä ja halusin siksi kapinoida vanhempieni määräysvaltaa vastaan. Niko kertoi minulle tietävänsä rauhallisen paikan iltaisin, jossa hän oli opettanut seksiä usealle koulun tytölle. Hän ehdotti, että tulisin koulun syyskauden diskoihin hänen seuralaisenaan ja karkaisimme diskoista Nikon salaisen paikkaan pitämään hauskaa keskenämme. Olin kuitenkin epävarma, päästäisivätkö vanhempani minua diskoihin, sillä heidän mielestään tanssiminen ei ollut sopivaa minun ikäiselleni tytölle.

”Äiti, kaikki koulukaverini pääsevät diskoihin! Ei minun ole edes pakko tanssia siellä, vaan voin pelkästään katsella toisten tanssia.” Jouduin käymään pitkän uuvutustaistelun äitini kanssa. Vasta kerrottuani aikuisten valvovan nuoria koko illan uskaltautui äitini päästämään minut diskoon.

Illan viimein koittaessa äitini kuskasi minut koululle ja saattoi minut ulko-ovelle asti. Hän vaihtoi muutaman sanan diskon valvojien kanssa ja lupasi hakea minut kolmen tunnin kuluttua etuoven luota. Häpesin äitini tiukkapipoista käytöstä, mutta olin sentään saanut tahtoni läpi.

Niko odotti minua tanssisalissa ja vietimme siellä puoli tuntia aikaamme tanssien, pussaten ja halaten. Lopulta katsoimme, että oli aika poistua pienelle seikkailullemme. Kerroin oven valvojalle, että äitini oli oikeassa ja ettei disko sopinut minulle lainkaan. Valvoja päästi minut ulos, kun kerroin soittaneeni äidille ja tämän olevan tulossa hakemaan minua pois.

Hetkeä myöhemmin Niko tuli ulos ja juosta kipitimme hihittäen koulun nurkalle.

”Missä on se kertomasi paikka?” utelin Nikolta silmät innosta kiiluen.

”Aivan tässä lähellä on erään rivitaloyhtiön kuivaushuone”, Niko selitti. Niko johdatti minut sadan metrin päässä olevalle rivitalolle ja avasi meille huoltotilojen oven avaimellaan.

”Eräs talon asukas kopioi minulle avaimensa, kun kerroin etsiväni nuorille kutemispaikkaa”, Niko selitti naurahtaen. ”Se vanhus tuntui heti ymmärtävän, mitä ajoin takaa.”

Seurasin Nikoa sisälle käytävään ja vaelsimme sitä pitkin aivan käytävän perille.

”Mitä näiden ovien takana on?” kyselin Nikolta, kun ohitimme monta suljettua tai raollaan olevaa ovea.

”Varastoja, pannuhuone, sauna ja pyykinpesutiloja”, Niko selitti. ”Paras tila on kuivaushuone, sillä siellä on tilavaa, lämmintä ja vielä iso silityspöytäkin.”

Saavuttuamme kuivaushuoneeseen tajusin Nikon puhuneen totta. Siellä ei ollut pyykkejä kuivumassa, joten tuskin kukaan tulisi häiritsemään meitä. Niko otti langalta oman pyyhkeensä ja levitti sen isolle pehmustetulle silityspöydälle.

”Tuo pöytä on kestänyt monet panot”, Niko sanoi ja kääntyi hymyillen minua kohti. ”Saanko aloittaa housuistasi?”

”Etkö sulje kuivaushuoneen ovea?” kysyin nolona, sillä Niko oli jättänyt sen raolleen.

”Me kuullaan paremmin, jos joku tulee ulko-ovesta sisälle”, Niko sanoi. ”Siksi jätän sen aina raolleen.”

Hyväksyin selityksen ja annoin Nikolle luvan riisua minut. Hän kyykistyi edessäni. Tunsin kuinka Nikon sormet alkoivat availla farkkujeni nappia ja hän veti niiden vetoketjun alas. Sydämeni alkoi hakata nopeammin ja hengitykseni kiihtyi.

Se on menoa nyt, minä ajattelin.

Niko veti farkut hitaasti alas ja nostelin jalkojani, jotta housut irtoaisivat nilkoistani. Sitten Nikon sormet hyväilivät lantiotani ja hän ujutti sormensa vaaleanpunaisten pikkuhousujeni alle. Nekin valuivat hitaasti alas ja lensivät lopulta samaan kasaan farkkujeni kanssa.

”Onpas sinulla iso karvapöheikkö!” Niko huudahti. ”Eikö äitisi ole opettanut ajamaan karvoja?” Olin nolo Nikon sanoista, sillä en ollut ajanut koskaan karvojani pois. ”Ei se mitään”, Niko jatkoi. ”Ei homma tähän kaadu. Me pojat vain tykätään siistiksi trimmatusta alapäästä. On sinulla ainakin upean kapeat reidet!”

Tunsin kuinka Nikon sormet hyväilivät sileitä reisiäni ja sipaisivat kuin vahingossa alapääni paksua karvatupsua. Minun oli pakko sulkea silmäni hetkeksi ja nauttia käden kosketuksesta paljaalla ihollani.

”Katsotaan sitten yläkroppa”, Niko sanoi ja tunsin äänestä hänenkin kiihkonsa alkavan kasvaa. Niko tarttui pitkän keltakuvioisen topin helmoihin ja nosti sen hitaasti ylös livuttaen vaatetta ihoni pintaa pitkin. Nostin käteni ylös ja toppi liukui käsivarsiani pitkin pois päältäni.

”Sinulla on upea vartalo, Niina!” Niko kehui ja hyväili käsillään lantiotani, litteää kiinteää vatsaani, pyöreää pientä takamustani ja pitkää kapeaa selkääni. Nikon kädet pysähtyivät punaisten rintaliivieni hakasiin. Tottuneen kevyesti hän avasi ne ja livutti liivit pois päältäni.

Katsoin suoraan alas nähdäkseni Nikon reaktion. Hänen suunsa avautui hämmästyksestä ja hänen kätensä hakeutuivat paljaille rinnoilleni.

”Nämä ovat uskomattomat!” Niko hehkutti. ”Pienet, pystyt ja kiinteät rinnat.”

Suljin silmäni nautinnosta Nikon hyväillessä rintojani. Sydämeni hakkasi ja huohotin nautinnosta Nikon puristellessa ja pyöritellessä molempia rintojani sormissaan. Suuren nännipihan keskellä nännini kasvoivat ja kovettuivat. Niko upotti niihin huulensa ja alkoi imeä ja nuolla niitä kiihkoissaan. Seisoin paikoillani ja nautin kaikista kehoni tuntemuksista. Nikon kädet hyväilivät vartaloni kaaria kaikkialta ja hänen huulensa imivät kovettuneita nännejäni. Silloin tiesin äitini olleen väärässä. Niko opasti minut maanpäälliseen taivaaseen.

Hetken päästä Niko yllättäen lopetti hyväilyn.

”Haluan riisua omat vaatteeni”, Niko sanoi kiihkoissaan. ”Niina, olet upein tyttö, jonka olen nähnyt!” Olin ylpeä kauniista vartalostani, joka ei ollut ehtinyt vielä kehittyä aikuisen naisen vartaloksi.

Niko poimi housujen taskustaan mustan kasvositeen ja halusi sitoa sen silmieni eteen.

”Etkö halua minun näkevän vartaloasi?” kysyin ihmeissäni.

”Teen näin kaikille tytöille eka kerralla”, Niko selitti. ”Nautit enemmän, kun et näe minua. Silloin jokainen kosketukseni tuntuu sinusta yllättävältä ja taivaalliselta.” Koska Niko oli minua kokeneempi, niin uskoin häntä. Halusin jatkaa nopeasti nautintoamme ja siksi annoin Nikon sitoa silmäni paksulla siteellä.

”Kuinka kauan sinulla menee vaatteissa?” minä kysyin kärsimättömänä hetken päästä.

”Minulla seisoo niin kovana, että housujen vetskari jumittui, mutta nyt se aukesi”, Niko vastasi nololla äänellä ja kuulin, kuinka hän riisuutui ulos vaatteistaan. Ehdin hymyillä Nikon ahdingolle hetken ajan, kunnes tunsin jälleen hänen kätensä hyväilevän vartaloani.

”Ota minun kaluni suuhusi”, Niko ehdotti ja ohjasi minua alemmas. Kyykistyin alemmas ja hapuilin sokkona kädelläni otetta Nikon kovasta kalusta. Sormeni puristuivat sileän varren ympärille ja ohjasin kalun suuhuni.

”Kuvittele nuolevasi jäätelöä tai imeväsi tikkaria”, Niko neuvoi. Minä nuolin kielelläni kalun päätä ja upotin sen huulieni väliin. Liikuttelin huuliani kalun pinnalla ja imin sitä voimalla. Pian uskalsin imeä kalua syvemmältä ja se täytti suuni kokonaan.

”Niina, olet mahtava mimmi”, Niko huohotti kalu sykkien suussani. Minä nuolin ja imin tasatahtia, kunnes Niko vetäytyi kauemmas minusta. ”Sinun on pakko lopettaa. Minä purkaudun muuten suuhusi. Nyt on minun vuoroni nuolla sinua.”

Niko ohjasi minut hellästi vaatteidensilityspöydälle ja asetuin makaamaan sen päälle jalat levälläni. Sitten tunsin, kuinka Nikon sormet hyväilivät reisieni sisäpintaa ja siirtyivät yhä lähemmäksi karvoitustani. Hänen sormensa pysähtyivät vakoni kohdalle ja levittivät sen auki. Tunsin ensin Nikon lämpimän hengityksen karvoituksessani ja sen jälkeen hänen kielensä vaelsi turvonneiden häpyhuulieni väliin ja aloitti hitaan lipomisen. Hän nuoli jokaisen paisuneen häpypoimuni kauttaaltaan, käytti taitavaa kieltään syvällä immenkalvossani saakka ja pyöritteli sitä klitorikseni ympärillä. Olin taivaassa. Huohotin ja käteni puristuivat nyrkkiin. Inisin ja voihkin. Vartaloni nytkähteli lämpimien nautinnonaaltojen virratessa lantioni sisällä.

”Voi hyvä Jumala! Minä tulen!” huusin nautinnosta ja lantioni nousi kaarelle Nikon imiessä klitoristani voimalla. Hetken ajan hoikka vartaloni nytkähteli sisälläni virtavien aaltojen heittelemänä ja niiden vaimetessa vajosin takaisin pöydän pintaa vasten voipuneena.

Hetken ajan läähätin epätasaisesti ja sydämeni hakkasi sisälläni. Sitten sormeni avautuivat nyrkistä ja kehoni rentoutui täydellisen rennoksi.

”Nyt tiedät Jumalan olevan maan päällä eikä missään taivaassa!” Niko hehkutti ja tunsin hänen suudelmansa alavatsallani, navan päällä ja lopulta rinnoillani. Hän suuteli minua kauttaaltaan ja lipoi kielellään vielä kovana sojottavia nännejäni. Lopulta tunsin hänen huulensa kaulallani, poskellani ja viimeiseksi huulillani.

Maistoin omaa kiimaani Nikon huulilta ja se maistui hyvältä. Suutelimme pitkään ja avasin suuni vastaanottaakseni Nikon taitavan kielen. Hyväilimme toistemme kieliä ja annoimme niiden tanssia toistemme suussa hidasta valssia. Tunsin Nikon jäntevän vartalon painon hänen painautuessaan minua vasten. Nautin hänen rintakehänsä kovuudesta nännejäni vasten.

Sitten tunsin, kuinka Nikon kova kalu hipaisi kiimankosteaa häpyäni. Levitin vaistomaisesti jalkojani enemmän ja painoin käsilläni Nikoa vieläkin lähemmäksi itseäni. Hyväilin hänen sileää selkäänsä ja yritin ulottua hänen peppuunsa painaakseni hänen lantiotaan itseäni vasten.

Niko ymmärsi vähemmästäkin. Hitaasti hän antoi kalunsa hakeutua häpyhuuliani vasten etsien oikean kohdan. Tunsin kuinka kalu painoi hellästi immenkalvoani ja lopulta se antoi periksi Nikon työntyessä sisääni.

Kehoni jännittyi ja suustani pääsi tahaton parahdus. Nikokin jähmettyi peläten minuun sattuvan. ”Jatka, hitaasti”, minä huokasin Nikon korvaan.

Niko työntyi pyynnöstäni vieläkin syvemmälle ja sitten tunsin hänen kalunsa täyttävän minut kokonaan. Niko alkoi liikuttaa lantiotaan hitaasti ja rytmikkäästi.

Alussa nautin pelkästään liikkeestä sisälläni ja keskityin vain siihen, mutta sitten aloin vaatia itseltäni enemmän. Aloin hyväillä käsilläni Nikon selkää ja niskaa. Nostin omaa lantiotani ylemmäs Nikon työnnön aikana. Lopulta huuleni hakeutuivat Nikon huulille ja aloitimme huulten tanssin uudelleen. Saatuani kiinni oikeasta rytmistä kaikki oli helpompaa. Me suutelimme intohimoisesti toisiamme huohotuksemme lomassa. Hyväilin Nikoa kaikkialta käsilläni ja nostelin rytmikkäästi lantiotani häntä vasten. Kuulin oman kosteuteni lotinan jokaisen työnnön aikana.

Rytmimme nopeutui loppua kohti. Nautinnon aallot vyöryivät uudelleen sisälläni ja ottivat kehoni valtaansa. En lopulta ajatellut enää muuta kuin sisälläni aaltoilevaa lämmintä nautintoa ja tunsin räjähtäväni yhdessä Nikon kanssa. Me molemmat huusimme ja huohotimme nautintomme ulos suusta samanaikaisesti.

Hetken ajan me läähätimme ja tunsin Nikon sydämen hakkaavan rintakehääni vasten samassa rytmissä.

”Voi hitto!” Niko huohotti. ”Sinä olet minun paras panoni!” Tunsin punan nousevan poskilleni. Hyväilin Nikon vartaloa ja annoin hengitykseni tasaantua.

”Voisin tehdä tätä joka päivä!” sain lopulta sanotuksi. ”Olet oikeassa siinä, että tämä silmäside sai minut tuntemaan kaiken elävämmin. Minun ei tarvinnut nähdä sinua. Riitti, kun sain tuntea sinut.”

”Minäkin haluan naida sinua vielä monta kertaa”, Niko sanoi ja kohottautui pois minun päältäni. Minä jäin makaamaan pöydälle, sillä kehoni oli rento kahden peräkkäisen orgasmin jälkeen.

”Joko voin poistaa siteen?” minä viimein kysyin.

”Joo, poista vaan. Video onkin jo kuvattuna”, kuulin jonkun minulle tuntemattoman tytön äänen sanovan. Järkytyin suunnattomasti ja pomppasin heti istumaan. Revin siteen pois silmiltäni ja totuttelin kirkkaan kattolampun häikäisevään valoon.

Ympärilläni oli kolme tyttöä ja kolme poikaa Nikon lisäksi. He hymyilivät ja tirskuivat minulle kännykät käsissään. Suojasin pienet pystyrintani käsilläni ja katselin kaikkia järkyttyneenä.

”Me näimme jo kauniit rintasi”, vaaleahiuksinen kaunis tyttö sanoi minulle. ”Kuvasimme kaiken kännykkäkamerallani. Tässä on pitkä pätkä hyvälaatuista pornokuvaa sinun vanhempiesi nähtäväksi. He näkevät, mitä heidän kiltti tyttönsä on puuhaillut. Laitan videon heidän sähköpostiinsa huomenna. Etkös sinä olekin kirkkoherra Jokisen tytär?”

Suuni loksahti auki.

”Minä pyydän!” aloin kerjätä. ”Älkää lähettäkö videota vanhemmilleni. Teen mitä tahansa haluatte! Niko, mitä tämä tarkoittaa?”

”Älä nyt pelästy! Jenna vain pilailee. Me ollaan kuvattu kaikki panot videolle ja siksi sinulla täytyi olla side, ettet näkisi heitä. Se avaimen antanut vanhus saa yhden kopion tuosta videosta, mutta hän ei levittele niitä.”

Olin järkyttynyt ja se varmasti näkyi kasvoistani.

”Älä nyt itke, pikkuinen”, Jenna sanoi ja sulloi kamerakännykkänsä olkalaukkuunsa. ”Minä olen biseksuaali ja voin opettaa sinulle tyttöjen välistä seksiä. Sinulla on kerrassaan upea vartalo ja haluan rakastella kanssasi. Sinun täytyy tulla minun bileisiin, niin tämä video ei koskaan päädy vanhemmillesi.”

En tiennyt mitä sanoa. Koko tilanne oli kuin unta. Kampesin itseni pois pöydältä ja aloin pukea vaatteita päälleni. ”Oletteko te samasta koulusta kuin minä?”

”Joo. Sinä et ole varmasti huomannut meitä ysiluokkalaisia. Minä ilmoitan sinulle bileistä, niin päästään nauttimaan toisistamme.”

Sen jälkeen Jenna ja muut lähtivät. Niko puki viimeiset vaatteensa päälleen ja odotti minua kohteliaasti. Hän lupasi saattaa minut takaisin koululle ennen kello yhdeksää, jolloin äitini oli luvannut hakea minut.

Nyt tiedätte, kuinka menetin neitsyyteni!
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.