Illalla maatessani sängyssä minulla alkoi seisoa. Yritin saada seisokin pois ajattelemalla kaikkea jalkapallosta lumenluontiin, onnistumatta kuitenkaan. Harmitti kovasti, sillä olisin halunnut nukkua, mutta seisoi vain. Kaivoin sitten kovan kaluni käteen ja aloin hommiin. Suljin silmäni ja ajattelin lukuisia kauniita naisia runkatessani.

Samassa huoneeni ovi aukesi ja sisään astui pikkusiskoni Maiju. Maijulla oli taas vaaleat puolipitkät hiuksensa ponnarilla, mikä sai hänet vanhemman oloiseksi.

”Oho, anteeksi... Markku”, Maiju sai sanottua ja jatkoi: ”Mä olisin vaan... kysynyt...”

Hetken hän tuijotti minua runkkaamassa, punastui ja sulki oven. Yritin hetken jatkaa vielä runkkaamistani, mutta mieleeni nousi jatkuvasti Maijun naama ja silmät, jotka tuijottivat runkkaamistani. Vedin bokserit takaisin ylös ja nousin vuoteesta. Päätin käydä hiukan juttelemassa pikkusiskolle elämän tosiasioista.

Tullessani Maijun oven taakse pysähdyin kuuntelemaan. Huoneesta kuului vaimeaa moottorin surinaa. Hymyilin itsekseni ja ajattelin maksaa siskolle potut pottuina. Avasin oven nopeasti ja astuin sisään.

Maiju makasi sängyllään ja piteli värisevää dildoa rintojaan vasten. Hän oli vielä täysissä pukeissa, mutta jo täysin antautunut viettiensä valtaan. Silmät kiinni hän hinkkasi värisevää dildoa vasten nännejään, jotka näyttivät nöpöttävän jo aika kovina, sillä erotin ne paidankin läpi. Astuin varovasti Maijun sängyn viereen, eikä hän huomannutkaan minun saapumistani. Maiju avasi toisella kädellään farkkunsa ja näin hänen työntävän kätensä housujen sisään ohuiden ihonväristen sukkahousujen ja pikkareiden alle jalkoväliinsä. Tunsin kaluni alkavan taas kovettua boksereissani. Maiju alkoi huokailla kevyesti ja hänen söpö suunsa aukesi kevyesti raolleen. Maiju alkoi kuljettaa dildoa kohden jalkoväliään, mutta hänen jalassaan olevat farkut olivat selkeästi tiellä. Hän laski dildon käsistään ja näin, kuinka hän puski lantionsa sängystä ylöspäin ja työnsi farkkunsa alaspäin yli pepun. Samassa Maiju tuli avanneeksi silmänsä ja huomasi minut.

”Markku!” Maiju huudahti.

En vastannut mitään. Otin kovaksi käyneen kaluni esiin boksereista ja työnsin sen pikkusiskon suun eteen. Maiju puristi huulensa kiinni, mutta töksäytin kalullani hänen huuliaan niin, että tunsin hänen hampaansa huulien takaa. Pikkusisko avasi suunsa kuin sanoakseen jotain, mutta samalla työnsin kaluni hänen suuhunsa. Huokaisin nautinnosta, kun tunsin terskani ympärillä pehmeän, kostean 14-vuotiaan suun. Tartuin Maijua päästä molemmin käsin ja aloin työnnellä pikkusiskoa poskeen. Koko kahdeksantoistavuotisen elämäni aikana en ollut tuntenut koskaan näin hyvää tunnetta. Näin, kuinka kaluni tökki Maijun poskea sisältä päin ja tunsin kiihkoni vain kasvavan. Kurotin toisella kädelläni Maijun jalkoväliin ja hieroin hänen jalkoväliään sukkahousujen ja pikkuhousujen läpi.

Tunsin halkeavani minä hetkenä hyvänsä. Vedin kaluni ulos pikkusiskon suusta ja kysyin Maijulta: ”Ootsä vielä neitsyt?” Maiju nyökkäsi hyväksyvästi ja ajattelin, etten voisi tämän pidemmälle mennä pikkusiskon kanssa.

Kiskoin Maijulta farkut pois kokonaan jalasta.

”Näytä mulle sun pillua”, sanoin. Maiju katseli minua silmiin ja tarttui vastahakoisen hitaasti sukkahousujensa yläreunaan ja alkoi kiskoa niitä alemmas. Pikkusisko sai sukkahousut pepun alta pois ja rullasi sukkahousut reisilleen.

”Joo, pikkarit kans alemmas”, sanoin käskevästi. Maiju tarttui valkoisiin pikkareihinsa ja kiskoi niitä alemmas. Pikkuhousujen alta paljastui pieni vaalea tussu, joka näytti olevan hiukan kostea. Työnsin kaksi sormeani Maijun häpyhuulille ja totesin kosteutta olevan. Hivelin Maijun häpyhuulia ja klittaa varovasti edestakaisin. Otin pikkusiskon kädestä kiinni ja ohjasin sen kalulleni. ”Runkataan toisiamme”, sanoin ja kiltisti Maiju nyökkäsi.

Maiju liikutteli varovasti kättään kalullani edestakaisin. Minä taas työnsin kaksi sormeani Maijun sisään ja aloin sormettaa häntä oikein villisti. Maijun suusta tai pikemminkin kurkusta alkoi karkailla pitkiä inahduksia ja voivottelua. Hänen silmänsä painuivat kiinni ja hengitys kävi huohottavaksi ja raskaaksi. Hän laski irti kalustani ja hänen molemmat kädet alkoivat hyväillä hänen omaa vartaloaan. Lopulta hän kiskoi paitansa ylemmäs ja hyväili söpön pieniä rintojaan rinsikoiden läpi.

Pikkusisko oli ilmeisesti kovinkin kiimainen. Hän huokaili ja voihki. Minun oli vaikea pitää sormiani hänen sisällään, sillä hänen vartalonsa alkoi heilahdella puolelta toiselle ja hän alkoi painaa jalkojaan toisiaan vasten. Vetäisin sormet ulos Maijusta ja tartuin häneen jaloista ja vartalosta. Kiepsautin Maijun ympäri vatsalleen ja kävin hänen päälleen makuulle. Kova kaluni ajautui kuin vahingossa hänen peppuaan vasten ja sain ajatuksen.

”Mä en ota sulta neitsyyttä, sisko-kulta, mutta mä panen sua peppuun.”

”Eiiihhhh... ei kai sinne kuulu panna...” Maiju huokaisi.

”Kyllä kuuluu”, vastasin.

Kouraisin kädelläni Maijun pimpasta lisää kosteutta sormiini ja sivelin kaluni märäksi. Yritin levittää Maijun jalkoja leveämälle, mutta tajusin, että hänen reisillään olevat sukkahousut ja pikkuhousut estivät jalkoja siirtymästä. En halunnut tuhlata aikaa turhaan ja aloin levittää Maijun kannikoita.

Asettelin kovaa kaluani peppureiälle ja yritin työntää, mutta kalu luiskahti alas ja tunsin terskaani vasten Maijun märän pillun. Hetkeäkään ajattelematta työnsin itseäni eteenpäin ja tunsin, kuinka pikkusiskon neitsytpillu antautui kalulleni. Kohotin itseni käsieni varaan ja aloin nussia Maijua takaapäin. Pikkusisko inisi ja voihki, kun työntelin itseäni edestakaisin hänen ahtaassa pillussaan. En ollut koskaan saanut neitsyttä! Pian alkoi tuntua, etten saisi tätäkään pitkään. Terskani alkoi lähettää sykäyksiä eteenpäin ja tunsin laukeamiseni olevan lähellä. Maiju huokaili nautiskellen ja tunsin, että hänen entisestään ahdas pikku pillunsa alkoi värähdellä.

Työnsin entistä tiivimmällä tahdilla kaluani pikkusiskon pilluun. Tunsin, kuinka kivespussejani alkoi kiristää ja tiesin laukeamiseni olevan käsillä. Mieleeni syöksähti samassa ajatus ehkäisystä.

”Onko sul, Maiju, pillerit?” kysyin. Samassa tunsin, kuinka kaluni laukaisi pitkän kuuman ruiskauksen spermaani pikkusiskon pilluun.

”Ei, ei mul oo...” Maiju vastasi huokailunsa keskeltä. Samassa kaluni loiskautti seuraavan satsin sisään ja vielä kolmannen. Tärisin kauttaaltani tyhjentäessäni lastiani pikkusiskoon. Survoin kaluani niin syvälle kuin se mahtui ahtaaseen pikkukoloon. Työnsin kaluni vielä kerran syvälle neitseelliseen pilluun ja vedin itseni ulos.

Kellahdin Maijun viereen makaamaan. Kuuntelin, kuinka sydämeni jyskytti rinnassani. Tajusin panneeni paljaalla neitsyttä...
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.