Yllätys mökillä

admin Ensimmäinen Kerta
25.08.2013
21172 näyttökertaa
0 kommenttia
3.18
Olin kesälomallani mennyt suvun yhteiselle kesämökille asustamaan muutamaksi viikoksi. Polte päästä kaupungista välillä maaseudun rauhaan oli käynyt jo valtavaksi, joten olin ajatellut siirtyä harrastamaan ruumiillista työtä ainaisen konttorissa istumisen vastapainoksi. Ja mökillähän aina töitä piisaa, remontoitavaa löytyy ja jos muuta ei keksi, niin aina voi hakata vaikka halkoja pihasaunaa varten. Pölleistä syntyikin halkoja kiitettävällä tahdilla ja hiki virtasi, siksipä heitin paitani pois ja huhkin pelkät bermudashortsit jalassa, kun kuulin auton saapuvan mökin pihaan. Löin kirveen kiinni pöllipinon päähän ja lähdin katsastamaan tulijat. Tunnistin tulijan sisarekseni. Autosta nousivat tosiaankin siskoni ja hänen tyttärensä Tiina sekä Tiinan ystävä Siru.

Sisareni oli lähtenyt viikonlopun viettoon ns. tyttöporukalla aivan hetken mielijohteesta. Olin hyvin läheinen Tiinan kanssa ja Sirukin oli tullut tutuksi aivan pienestä pitäen, mutta en kuitenkaan ollut nähnyt kumpaakaan useampaan kuukauteen työkiireitteni takia. Tiina oli tuolloin 15-kesäinen naisenalku ja Siru häntä vajaata vuotta nuorempi neito. Tiina ryntäsi suoraan autosta halaamaan minua, olimmehan todella läheisiä, kuten aiemmin kerroin. Yllätyksekseni myös Siru tarrautui ympärilleni heti Tiinan hellittäessä otteensa. Tämä oli jotain uutta Sirun kohdalta. Vaikka tunsimmekin toisemme jo vuosien takaa, emme kuitenkaan olleet aiemmin aivan näin hyviä tuttuja. Sirulla oli yllään avokkaat ilman sukkia, mustat leggingsit sekä todella tiukka vaalea tunika, jonka läpi Sirun terhakkaat pienet rintaliivittömät rinnanalut yrittivät päättäväisesti porautua. Ilmeisesti auton ilmastointi oli tehnyt tehtävänsä, koska tunsin kovien nännien kärjet myös omalla hieman hikisellä ihollani Sirun halatessa minua. Tunsin jo ahtautta shortseissani, kun tytöt palasivat autolle auttamaan siskoani kantamaan tavaroitaan. En voinut olla huomioimatta Sirun viehkeästi pyöriviä pieniä ja kiinteitä pakaroita, joiden muotoa tuo tiukka tunika ja hoikat sääret vielä korostivat hänen kävellessään autolle. Tyttöjen yhteisen yleisurheiluharrastuksen työn tulokset näkyivät siis noinkin kauniissa muodossa. Sitten minulle tulikin jo kiire palata maanpinnalle, koska siskoni lähti tulemaan kohti mökkiä kantamustensa kanssa.

Otin kassin hänen toisesta kädestään auttaakseni ja kannoimme tavarat sisälle. Pian olimmekin jo kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumisia mökin terassilla. Siinä hetken rupateltuamme lähdin takaisin halkohommiin ja naisväki sanoi menevänsä rantaan. Mökillämme oli tosiaan lyhyt pätkä hiekkarantaa ja ponttoonilaituri, jonka päässä oli riittävän syvää, että siitä pystyi hyppäämään uimaan. Polku rantaan kulkee pihasaunan kulmalta, missä olin työn touhussa, kun siskoni meni rantaan aurinkoa ottamaan. Hetken päästä Tiina ja Siru suorastaan juoksivat ohitseni laiturille ja siitä suoraan veteen kamalan mekkalan saattelemina. Ilmeisesti vesi ei ollutkaan aivan niin lämmintä kuin tytöt olivat luulleet, koska siskoni palasi kohta rannasta laittamaan saunaa lämpiämään. Kyllä sauna tekisikin terää näin kuumalla ilmalla ja etenkin iltapäivän puurtamisen jälkeen.

Juuri kun sisareni oli saanut ensimmäisen pesällisen puita palamaan, hänen kännykkänsä soi. Hänen pitäisikin mennä seuraavana päivänä töihin äkillisten sairastapausten vuoksi ja joutuisi lähtemään jo samana iltana kohti kotia. Tytöt kuitenkin halusivat jäädä mökille uimaan ja aurinkoa ottamaan. Siskoni kysyi, voisivatko tytöt jäädä muutamaksi päiväksi ja kyllähän se minulle sopi. Ei heistä haittaakaan olisi, pärjäisiväthän tuon ikäiset muutaman päivä jo omillaankin. Siskoni lähti kohti kaupunkia ja minä siirryin mökin terassille pullollinen olutta seuranani maisemia katselemaan siksi aikaa, kun tytöt kävivät saunassa.

Tytöillä ei kauaa saunassa mennyt, koska ehdin juoda oluen juuri ja juuri loppuun, kun kaksi vaaleaa kaunotarta saapui pyyhkeisiin verhoutuneena terassille. Sirun pyyhkeen reuna avautui hieman tuulessa paljastaen hänen vaaleaa reittään ehkä hieman enemmän kuin oli tarpeen. Tämä aiheutti jälleen elämää lahkeessani ja lähdin pikaisesti saunan puolelle. Saunassa ei ollut pukuhuonetta, siksipä tytötkin olivat tulleet pelkissä pyyhkeissä takaisin mökille. Itse heitin vaatteet pois pesuhuoneessa ja nakkasin ne oven ulkopuolella olevalle penkille. Siirryin lauteille ajatellen yhä tuota Sirun pehmeää reittä, jonka yläpäässä häämöttää se kaikkein pyhin. En voinut enää muuta kuin tarrata kämmenelläni kiinni sykkivästä elimestäni ja alkaa vedellä esinahkaa hitaasti edestakaisin. Kuvittelin oman käteni tilalle Sirun hennot sormet ja vaihdoin samalla kämmenotteeni kolmen sormen kevyeen hyväilyyn. Vedin toisella kädelläni esinahkani taakse ja sylkäisin toisen käteni sormenpäihin. Tartuin terskan kärjestä toiselta puolelta etu- ja keskisormella ja toiselta peukalolla ja liikuttelin sormiani hiljaa pitkin terskan pintaa sylkäisten välillä liukastetta sekaan. Olin saavuttamassa hekuman huipun, kun saunan takaa ikkunan läheltä kuului rämähdys.

Pulssini hakkasi kahtasataa, osin säikähdyksestä, osin vielä sinipunaisena seisovan penikseni hyväilystä, kun vilkaisin ulos ikkunasta. En nähnyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa ja ajettelinkin varisten siellä rymistelevän, koska tiesin niillä olevan useampiakin pesiä saunan takana olevassa metsässä. Sen kummemmin asiaa ihmettelemättä istuuduin lauteiden etureunalle, levitin reiteni ja tartuin oikealla kädelläni hieman jo veltostuneeseen kaluuni. Pikkuhiljaa veri alkoi jälleen paeta kohti jalkovälissäni odottavaa uloketta, jonka päällä olevaa nahkaa liikuttelin koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Penikseni sojotti vaakasuoraan suoraan kohti saunan ja pesuhuoneen välistä ovea runkatessani nyt jo rajusti, melkein väkivaltaisesti tuota ryhmysauvaa.

Yhtäkkiä edessäni oleva ovi tempaistiin auki ja siinä samassa minä laukesin karjahtaen kuin islantilainen tulivuori kohti ovesta tulijaa. Ovella seisoi Siru keltaisissa bikineissään. Hän sai päälleen monta sykäystä vaaleaa elämän nektariani ennen kuin kykenin kääntymään sivuttain Siruun nähden ja peittämään tykyttävän ja nytkähtelevän sukuelimeni. Yllätyksekseni Siru ei lähtenytkään kiljuen karkuun, vaan seisoi yhä ovensuussa kauniit silmänsä suurina. Spermaani valui pitkin tuota nuorta runkoa, osa pienten rintojen välistä, osa hoikkaa vatsaa pitkin ja olipa muutama roiske yltänyt kasvoille ja hiuksillekin. Siru pyyhkäisi etusormellaan vatsaltaan bikinien alaosan reunaa kohti valuvan liman ja nuolaisi sormensa puhtaaksi. Siru sanoi tulleensa saunaan nähdäkseen aikuisen miehen penikseni, jollaista hän ei ollut ennen nähnyt ja oli nyt saanut paremman näytöksen kuin oli osannut odottaa.

Siru veti oven perässään kiinni kiivetessään lauteille viereeni minun yhä peitellessä pikkuhiljaa uudelleen pystyyn nousevaa elintäni. Hän tarttui hennoilla sormillaan käteeni ja siirsi sen pois kaluni päältä todetakseen lopultakin näkevänsä kunnolla sen, mitä oli tullutkin katsomaan. Siru kosketti varovasti penikseni kärkeä, mikä sai elimen nytkähtämään aivan kuin sillä olisi oma tahto. Siru hätkähti tätä hieman, mutta tarttuikin kohta jo tukevammalla otteella kiinni varteeni. Hän istui nyt lauteilla oikealla puolellani ja siirsinkin käteni hänen selän taakseen. Samalla kun katselin ja nautin tuosta pienen käden hennosta otteesta elimelläni, availin samalla Sirun bikinien yläosaa paljastaakseni nuo ihanat pienet tisut. Ja sitä ne todella olivat. En malttanut enää pitää kättäni erossa Sirun nänneistä, vaan aloin kiusata niitä vasemmalla kädelläni. Yhtäkkiä Siru kuitenkin lopetti runkkaamiseni ja sanoi haluavansa maistaa kaluani. Nousimme ylös, jolloin suutelin häntä hellästi. Siru vastasi suudelmaani ja astui aivan kiinni vartalooni. Pian hän kuitenkin laskeutui eteeni polvilleen seistessäni laudetasanteella. Siru tarttui peniksen varresta kiinni, veti esinahkani taakse ja katsoi tuota käärmettä suoraan sen ainoaan silmään. Hän antoi ensin varovasti muutamia suudelmia terskalleni ja ryhtyi sitten hiljaa nuolemaan kalun vartta ensin aivan kärjestä, mutta kohta kuitenkin koko varren matkalta aina palleista nuppiin saakka. Lopulta Siru otti koko komeuden huultensa väliin ja alkoi liikuttaa päätään rytmikkäästi edestakaisin katsoen samalla tällä kertaa minua syvälle silmiin. Olisin voinut hukkua noihin sinisiin silmiin tuon nuoren kaunottaren samalla imiessä melaani. Siru imi terskaani kuin tikkaria vetäisten välillä päänsä taakse, jolloin kuului irstas lurpsahdus. Olin melkein valmista poikaa laukeamaan toistamiseen Sirun päälle, mutta maltoin vielä mieleni. Halusin nimittäin antaa myös tuolle teiniprinsessalle nautinnon, ettei hänelle jäisi ensimmäisestä seksikokemuksestaan miehen kanssa paha mieli.

Nostin Sirun ylös polviltaan ja saman tien istumaan lauteille polvistuen itse tällä kertaa hänen eteensä. Kysyin Sirulta luvan ottaa bikinien alaosan pois, johon sain myöntävän ynähdyksen ja pään nyökkäyksen hänen purressaan alahuultaan. Vedin alaosan pois Sirun yltä hänen nostaessaan hieman peppuaan auttaakseen. Tartuin häntä polvista ja levitin nuo ihanat nuoret reidet erilleen vain huomatakseni edessäni odottavan kevyeen untuvaan verhottujen häpyhuulten. Lähdin viemään käsiäni pitkin Sirun pehmeäihoisia reisiä kohti tuota taivasta, joka edessäni odotti. Kun saavuin miltei perille, en koskenutkaan häneen reilusti, vaan siirsin käteni hänen lanteidensa kaarelle ainoastaan sormenpäillä varovasti uloimpia häpyhuulia hipaisten. Tämä sai Sirun värähtämään ja hiljaa huokaamaan. Hän työnsi lantiotaan eteenpäin kohti minua aivan kuin tarjoillakseen kaikkein kauneintaan. Siirsin nyt kättäni takaisin Sirun jalkoväliä kohti tällä kertaa hieman reilummalla otteella ja hyväilin sormellani noita häpyhuulia sekä niiden väliä vain huomatakseni Sirun olevan aivan läpimärkä käsittelyssäni. Vetelin sormeani ylös ja alas tuossa mahlaa tihkuvassa vaossa lopulta pysähtyen ylälaidasta löytyneeseen nappulaan. Pyörittelin tätä nuppia sormellani saaden Sirun pyörittämään lannettaan samassa tahdissa ja hiljaa ynisemään. Lopulta lähestyin reisille antamillani suudelmilla tuota koloa, jonka halusin jo täyttää miehuudellani, mutta hillitsin kuitenkin itseni. Saavutettuani pimpin aloin nuolla sitä pitkin vedoin koko matkaltaan, alhaalta välilihan päältä aina häpykummulle saakka. Välillä etsin huulten välistä kolon, johon upotin kieleni niin syvälle kuin vain sain ja pyörittelin sitä ympäriinsä. Välillä taas keskityin klitoriksen kiusaamiseen sitä näykkien ja imeskellen. Pyöritin kieltä klitoriksen ympärillä ja nappasin sen huulteni väliin upottaen samalla etusormeni alempana odottaneeseen aukkoon. Liikuttelin sormeani yhä kiihtyvällä tahdilla sisään ja ulos ja vaihdoin huuleni varovasti hampaisiin klitoriksella huomatessani Sirun selän taipuvan kaarelle ja hänen suustaan pääsevän voimakkaan parkaisun. Jatkoin hävyn hieromista vielä sittenkin, kun Siru alkoi palautua tähän maailmaan hänen koko ruumiinsa nytkähdellessä vielä pitkään orgasmin jälkeen. Suutelin Sirua suulle kuljettaessani samalla käsiäni pitkin hoikkaa vartaloa.

Siru pyysi minua hiljaa työntymään sisäänsä ja asettelinkin kaluani noille untuvaisille pimpin huulille hänen ollessaan puolimakuullaan lauteiden päällä, hartiat seinää vasten ja piukka peppu lauteen etulaidalla. En kuitenkaan työntynyt heti sisään, vaan kiusasin tahallani Sirua hivelemällä vakoa terskallani, vaikka olin itsekin jo räjähdyspisteessä. Katselin hänen nuorta runkoaan, jonka parhaita tunnusmerkkejä olivat selvästi erottuvat vatsalihakset, joita pitkin kuljettelin käsiä, ja tummat koholle nousseet nännipihat, jotka olivat välillä kokonaisuudessaan suussani. Lopulta Siru ei enää malttanut, vaan melkein huusi, että ”Pane mua!” En voinut enää muutakaan kuin tarttua sentti sentiltä kovempana kuin koskaan sykkivän penikseeni ja työntää sen Sirun tiukkaan lihaan.

Puristus oli valtava ja epäilinkin jo mahdollisuuttani mahtua kokonaan sisään. Vielä hieman edettyäni tielleni tuli este, jota myös immenkalvoksi kutsutaan. Vetäydyin hieman ulospäin, mutten päästänyt terskaa kuitenkaan ulos asti, ja varoittamatta työnnyin voimalla Sirun vaginaan puhkaisten kalvon. Tyttö allani huusi kivusta, mutta pyysi kuitenkin jatkamaan naimista. Liikuttelin melaani tuossa äärettömän tiukassa pillussa ensin hitaasti, jolloin näin hänen kasvoillaan kivun muuttuneen yllättävän piankin nautinnoksi. Lisäsin nopeutta pikkuhiljaa ja lopulta rynkytin itseäni Sirun päällä, niin että lauteet ryskyivät. Pääni oli aivan tyhjä kaiken tuon jälkeen, etten osannut ajatellakaan vetäytyväni Sirun sisältä, vaan lisäsin tahtiani, kunnes tunsin sperman juoksevan kiveksistäni pitkin virtsaputkea kohti terskan kärkeä. Työnnyin vielä muutaman kerran aivan perille asti kouristuksen omaisesti ja päästin siemeneni matkaan rajun huudon saattelemana.

Tyttö allani oli aivan uuvuksissa, kuten olin minäkin, joten siirryimme pesuhuoneeseen ja pesimme toisiltamme kaikki paikat vielä kertaalleen kuin olisimme olleet tutkimusretkellä toistemme vartaloissa. Siru puki bikinit takaisin ylleen ja lähti mökille ennen minua, ettemme olisi herättäneet Tiinan epäilyksiä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.