Äidin opissa

admin Insesti ja Sukulaisseksi
12.09.2013
67809 näyttökertaa
0 kommenttia
4.13
Oli menossa normaali viikonloppu vanhempieni omistamassa omakotitalossa. Äitini ja 11–vuotias pikkusiskoni olivat menossa ensimmäisenä saunaan. He riisuivat pukuhuoneessa vaatteet ja heittivät ne pyykkikoriin.

Itselläni oli paha tapa mennä haistelemaan äitini pikkareita pyykkikorista samalla, kun äitini ja pikkusiskoni olivat saunomassa. Kun kuuntelin, että kiuas alkoi kihahdella, kipitin nopeasti kohti pyykkikoria, sillä halusin nuuhkaista äitini pikkareista niin tuoreet emättimen aromit kuin vain suinkin mahdollista.

Avasin pyykkikorin ja otin nopeasti käteeni äitini mustat pikkuhousut ja nuuhkaisin lujaa ja nuolaisinkin kevyesti housujen sisäpuolelta. Emättimen suun kohdalta housut tuoksuivat voimakkaalle ja maistuivat kitkerältä, myös anuksen kohdalla oli selvästi havaittavissa hajua. Olin todella kiihottuneessa tilassa. Samalla yritin laittaa housut pyykkikoriin samoin kuin ne olivat olleetkin.

Silloin silmiini osuivat myös pikkusiskoni pikkuhousut, jotka olivat valkoiset ja kukkakuvioita täynnä. Mietin, tuoksuisivatkohan hänenkin pikkuhousunsa samanlaiselta. Otin pikkusiskoni pikkarit ja nuuhkaisin. Aah, haju oli vielä äitinikin tuoksuja voimakkaampi. Pikkusiskoni valkoisissa pikkareissa näkyi selkeästi keltaista eritettä emättimen suun kohdalla. Mieleni teki maistaa tätä namia. Lipaisin kielellä, mutta koska en saanut riittävästi makua suuhuni, imeskelin kangasta suussani, kunnes kuulin oven narahduksen. Äitini oli tullut saunasta ja kyseli hämillään, että olinko tulossa jo saunaan...

Mietiskelin, oliko äitini huomannut, mitä minä olin juuri nuuhkinut ja olikohan hän katsellut kauan. Äitini oli ehkä nähnyt, mitä olin tehnyt, mutta ei selvästikään keksinyt mitään sanottavaa, vaan yritti vain peitellä rintojaan ja alapäätään, kunnes sai viimein sanotuksi, että voithan sä tulla meidän kanssa saunomaan.

Hiukan vastenmielisesti myönnyin äitini kehotukseen. Riisuin housuni ja kävelin seisokkiani peitellen, häpeillen kohti suihkua. Pesin itseni ja nousin äitini ja pikkusiskoni seuraksi saunan lauteille. Äitini ja pikkusiskoni selvästi vilkuilivat alapäätäni ja erektiotani, mutta kumpikaan ei sanonut sanaakaan.

Äitini alkoi heittää nopeaan tahtiin löylyä, kunnes pikkusiskoni joutui lähtemään suihkuun jäähdyttelemään. Nyt olin kahdestaan äitini kanssa ja tiesin, että kohta saisin kuulla kunnon saarnan, mutta äitini ei vieläkään sanonut sanaakaan minun pikkareiden haistelustani. Sen sijaan äitini puhui niitä näitä. Aloin elätellä jo toiveita, että äitini ei olisi edes nähnyt koko pikkuhousuja kädessäni.

Pian siskoni tuli takaisin lauteille ja pyysi äitiämme hillitsemään löylyn heittelyä. Tunnelma vapautui hieman, kun äitini alkoi jutella pikkusiskoni kanssa koulunkäynnistä ynnä muusta.

Vilkaisin vaivihkaa äitini ja pikkusiskoni jalkovälejä. Äidilläni oli paljon karvoja alapäässä, mutta pikkusiskoni pimppi näytti olevan täysin karvaton. Yritin vilkuilla heidän jalkovälejään mahdollisimman huomaamatta. Pian äitini kuitenkin totesi, että eiköhän nyt ole löylytelty jo tarpeeksi, ja lähti pikkusiskoni kanssa kohti suihkua.

Jäin vielä saunanlauteille odottelemaan, että äitini ja pikkusiskoni pesisivät itsensä ensin. Kuuntelin kuinka he pesun lomassa juttelivat naisten juttuja aina karvoituksen kasvusta rintojen kasvuun. Pian he olivat kuitenkin valmiit ja äitini huikkasi, että suihku oli vapaa. Uskalsin siis viimein tulla suihkuun.

Pesin itseni nopeasti ja menin pukuhuoneeseen, jossa eteeni paljastui yllättävä näky: äitini oli polvillaan pikkusiskoni jalkojen välissä ja levitti pikkusiskoni häpyhuulia. "Kyllähän tämä näyttää olevan ihan kunnossa", äitini sanoi samalla, "ihan samanlainen kuin minulla itsellänikin. Kyllä ne karvat alkaa varmaan piakkoin sinullakin kasvaa".

Äitini huomasi minun tulleen ovelle ja oli hieman nolostuneen näköinen. Äitini selvensi minulle tilannetta, että oli vain tarkistanut, että kaikki oli alapäässä kunnossa, kun pikkusiskoni oli ollut hieman huolissaan omasta alapäästään ja sen normaaliudesta. Pikkusiskoni katseli edelleen jalat levällään omia häpyhuuliaan.

"Onko sinullakin tällainen", pikkusiskoni kysyi äidiltään näyttäen klitoristaan sormella. Äitini vilkaisi ilmettäni ja istahti pukuhuoneen penkille ja kääntyi pikkusiskoani kohti. Hän levitti jalkojaan häveliään avoimiksi ja näytti omaa klitoristaan pikkusiskolleni. Itsekin vilkuilin kiinnostuneen näköisenä äitini alapäätä, ja äitini huomasi sen.

"Onkos sinun peniksessä askarruttavia asioita", äitini kysyi viimein.

"Ei kai niissä ole mitään vikaa", vastasin äidilleni nolostuneena pyyhettä samalla riisuen. Äitini vilkaisi nopeasti penistäni.

"Kyllä ne nykypäivänä on 16-vuotiaalla jo lähes aikuisen kokoiset vehkeet."

Penikseni oli pienessä erektiossa, mutta ei kuitenkaan aivan tanassa.

Pikkusiskonikin alkoi kysellä minun peniksestä äidiltäni, että miten se pystyi muuttaa kokoaan, kun äsken saunassa se oli ollut niin paljon isompi ja pystyssä. Äitini hymyili minua katsoen.

"Se kasvaa vähän niin kuin mielialan mukaan", äitini sanoi.

Pikkusiskolleni äitini vastaus ei kuitenkaan riittänyt, ja niinpä äitini sanoi yllättäen: "Jos isoveli antaa, niin voithan sinä vähän tunnustella, että miltä se pippeli kädessä tuntuu."

Olin aivan nolona, mutta suostuin, sillä pikkusiskoni tuntui olevan niin kiinnostunut peniksestäni, ja äitinikin vaikutti haluavan nähdä penikseni lähempää. Niinpä menin kohti äitiäni ja siskoani ja annoin heidän katsella kaluani. Pikkusiskoni ei uskaltanut siihen kuitenkaan koskea ja niinpä äitini kysyi minulta, että voisiko hän esitellä penistäni pikkusiskolleni. Suostuin naama punottaen tähän opetustilaisuuteen. Äitini ei kuitenkaan tuntunut olevan yhtään häpeissään, vaan hän otti varovasti kiinni peniksestäni ja käänteli penistä pikkusiskoni silmien edessä ja kosketteli kiveksiäni esitellen niitä hänelle.

Pikkuhiljaa erektioni alkoi kehittyä ja äitini vilkaisi minua hymyillen.

"Pelaa niin kuin pitääkin", äitini sanoi ja kysyi, että saisiko vetää esinahkani taakse, jotta pikkusiskoni saisi nähdä myös terskan. Nyökkäsin ja samalla äitini jo vetikin esinahkani taakse ja samalla kertoi esinahan tarkoituksesta ja terskan herkästä tuntoaistista.

Pikkusiskonikin uskaltautui viimein koskettamaan penistäni, katsellen sitä tarkkaavaisen näköisenä. Myös pikkusiskoni kokeili liikuttaa esinahkaa edestakaisin ja äitini katsoi ilmettäni tarkkaan. Penikseni oli jo niin kova, että se sojotti lähes kohtisuoraan kattoa kohti.

Ohimennen huomasin äitini jalkovälissä kiiltoa, johon myös pikkusiskoni huomio kiinnittyi.

"Miksi sinulla kiiltää noin tuolla", pikkusiskoni kysyi äidiltäni.

"No meillä naisilla on emättimissä limakalvot, jotka erittävät tuollaista elimistön omaa liukastetta", äitini vastasi punastellen. Hieman yllättäen hän levitti jalkansa levälleen.

"Voittehan te halutessanne kokeilla sormella, miten liukasta ainetta minulla tuolta emättimestä tulee."

Pikkusiskoni oli heti innokkaana koskettamassa äitini kiilteleviä sisempiä häpyhuulia. Äitini katsoi kysyvästi minuun, että halusinko myös minä kokeilla. Niinpä minäkin uskaltauduin koskemaan äitini vaginaa. Äitini häpyhuulet oikein vuotivat tuota lemmenmahlaa ja muutenkin äitini vaikutti hyvin kiihottuneelta nännejä myöten.

"Mitä hyötyä tästä liukkaasta nesteestä on", pikkusiskoni ihmetteli pillumehujen liukkautta.

"Kun pimppi on liukas, sinne pystyy työntämään helpommin esimerkiksi sormen tai miehen peniksen."

Äitini katsoi minua hymyillen silmiin ja siirsi sitten katseensa penikseni kautta pikkusiskon alapäähän.

"Kokeilepa työntää sormi sinne sinun pimpsaasi, niin huomaat, että kuinka huonosti sormi sinne menee, kun ei ole riittävästi tuota kosteutta siellä emättimessä", äitini ehdotti yllättäen pikkusiskolleni.

Pikkusiskoni kokeili työntää sormensa pimppiinsä, mutta huomasi sen olevan vaikeaa.

"Jos haluatte, niin voitte vaikka kokeilla työntää sormenne minun emättimeeni, niin huomaatte, kuinka liukas se on", äitini ehdotti meille. Pikkusiskoni oli heti innokkaana työntämässä etusormeaan äitini märkään emättimeen ja se luiskahtikin helposti sisään. Sitten äitini katsahti minuun.

"Etkös sinä uskalla?"

"No voin vaikka pikkusiskon jälkeen kokeilla. Siis jos annat."

Äitini hymyili vastaukseksi.

"Totta kai saat kokeilla, mutta ei sinun tarvitse odottaa. Voitte työntää molemmat vaikka yhtä aikaa sormenne minuun."

Nolostuneena mutta erittäin kiihottuneena ojensin sormeni kohti äidin emätintä ja työnsin sen koko sormenmitalta äitini sisään.

"Voitte kokeilla laittaa vaikka molemmat kaksi sormea", äitini sanoi. Niinpä lisäsin pikkusiskoni kanssa yhden sormen lisää äitini emättimeen. Ranteitamme pitkin valui äidin pillueritteitä, ja haju oli voimakkaan kitkerä.

"Mennäänpä oikein tuonne minun sängyn päälle, niin saatte siellä oikein rauhassa tunnustella äitinne pimpsaa, ja siellähän on paremmat valotkin, niin näkee."

Vedimme pyyhkeet päällemme ja suuntasimme kohti äitini makuuhuonetta. Äitini asettui makaamaan sängylleen ja pyysi meidät jalkoväliinsä. Äitini vetäisi pyyhkeen pois päältään.

"Nyt voit kokeilla työntää vaikka koko käden sinne sisään, niin katsotaan, liukuuko se sinne helposti", äitini sanoi pikkusiskolleni.

Siskoni asetteli kätensä äitini emättimensuulle, ja äitini levitti haaransa täysin levälleen ja otti polvitaipeistaan kiinni. Katselin vierestä, kuinka pikkusiskoni käsi luiskahti syvälle äitini emättimeen. Äitini pyysi pikkusiskoani liikuttamaan kättään edestakaisin, niin että tämä huomaisi, miten hyvin emättimen omat liukastusaineet toimivat.

Näky oli todella kiihottava. Kaunis ja puhtaan näköinen peräaukko supisteli pikkusiskoni työnnellessä kättään äitini emättimeen. Äitini päästi välistä pienen voihkaisun ja näytti nauttivan täysin rinnoin opetustuokiostaan. Huoneessa leijaileva voimakas pimpsan haju sai minutkin kiihottumaan niin voimakkaasti, että aivan vahingossa vein käteni kontallaan olevan pikkusiskoni hävylle takaapäin. Pikkusiskoni vilkaisi hyväksyvän näköisenä minuun, joten annoin käteni jatkaa työskentelyään tuossa paljaassa, karvattomassa pikkusiskoni pimpassa. Yritin liu'uttaa sormeani kevyesti pikkusiskoni emättimeen ja se luiskahti helposti sinne sisään. Sormilleni valahti iso määrä pikkusiskoni omaa liukastetta, jonka sitten levitin hellästi sormeillen pikkusiskoni häpyhuulille ja klitorikselle.

Äitini katsoi sivusta toimiani, mutta ei vaikuttanut mitenkään vihaiselta. Pikemminkin äitini ilmeessä näkyi himoa. Pikkusiskoni levitti jalkojaan ahnaasti käteni hieroessa pikkusiskoni klitorista takaapäin. Pikkusiskoni pieni emätin ammotti avoimena silmieni edessä.

Pian äitini kuitenkin pyysi pikkusiskoani menemään vuorostaan makuulle ja meni itse hänen päälleen kuusysiin. Hän alkoi hellästi lipoa pikkusiskoni himosta kiiltelevää pillua. Äitini pyysi minut taakseen ja alkoi hieroa takamustaan etumustani vasten. Vaikka mieleni teki työntyä äitini sisään, en uskaltanut tehdä sitä, vaan tyydyin koskettelemaan äitini klitorista takaapäin. Välistä painoin suuni äitini emättimelle ja livoin kielelläni emätintä ja välilihaa käyden välillä myös peräaukon päällä lipsuttamassa.

Ei mennyt pitkään, kunnes tunsin äitini käden etumuksella runkkaamassa ensin penistäni ja pian ohjaamassa kaluani omaan emättimeensä. Työnnyin äitini kosteiden häpyhuulten väliin löytäen lämpimän ja kostean niljakkaan emättimen.

Pikkusiskoni voihkinta koveni äitini nuollessa hänen klitoristaan ja emätintä, ja pian pikkusiskoni parkaisikin saadessaan elämänsä ensimmäistä orgasmia.

Myös minä aloin olla lähellä huippuani, sillä äitini emättimen lämpimä puristus sai kaluni lähes räjähtämään. Äitini huomasi lähestyvän orgasmini ja pyysi minua päästämään kaiken sisälleen. Siinä samassa tunsin jo, kuinka sisäiset sähköaallot liikkuivat läpi kehoni, kunnes tunsin kasvavan paineen kiveksissä ja lasti lähti liikkeelle kohti äitini moiskahtelevaa emätintä. Tunsin kun äitini käsi tuli vielä orgasmini jälkeen runkkaamaan viimeisetkin pisarat peniksestäni emättimeensä, kunnes penikseni veltostui osittain hänen sisäänsä ja lysähdin äitini viereen.

Äitini kääntyi selälleen sängylle ja nosti lantionsa pystyyn, jottei sperma valuisi pois hänen emättimestään. Pikkusiskoni oli myös vironnut orgasmistaan ja oli kovin kiinnostunut näkemästään ja ihmetteli, miksi äitini oli selällään lantio pystyssä. Äitini selitti pikkusiskolleni, että hänen sisässään oli nyt peniksestä ryöpsähtänyttä spermaa ja että hän voisi valuttaa hieman spermaa sisästään, jotta pikkusiskoni näkisi, millaista se sperma oikein oli.

Äitini nousi kyykkyyn pikkusiskoni kasvojen päälle ja rentoutti emättimensä lihakset, jolloin spermaa alkoi valua norona pikkusiskoni rintojen päälle ja kaulalle. Pikkusiskoni nukahti sperman tahrimana, mutta äitini jatkoi opetustunnin pitämistä minulle, mutta se onkin sitten aivan toinen tarina.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.