Kerran kävi kuitenkin niin, että jäimme kiinni salaisista puuhistamme kesken kiihkeimmän rakastelumme. Tapahtuman oli nähnyt äitini sisar eli tätini Aila. Hän otti asian puheeksi kanssani ollessamme viettämässä syksyistä viikonloppua mökilläni hänen miehensä Erkin ja tyttärensä Tiinan kanssa. Olimme ottaneet saunomisen jälkeen reilusti olutta ja Koskenkorvaa, kun jouduin lähtemään niin sanotulle kevennykselle.

"Oootappa, nii minähi tuun! Saat olla mörönsyöttinä, kun oot tuommonen jättiläinen", Aila hihkaisi ja tarttui käsivarteeni.

Astelimme rinnakkain alas loivasti viettävää rinnettä kohti rantasaunaa ja sen lähettyville sijoitettua ulkovessaa. Herrasmiehenä sanoin tädilleni, että hän saisi käydä suorittamassa tarpeensa ensin.

"No tarpeensa ne on kullakin, kun vaan sais joskus tarpeeseensa!" Aila sanoi kaksimielistä lausahdustaan hihitellen.

Kohotin kulmakarvojani tajuttuani tätini vihjaavan sanoman. Aila oli nelissäkymmenissä oleva, vartalonsa sutjakkaana säilyttänyt nainen, jonka liikehdintä ja puheet saivat minut varsinkin nuorempana ollessani kuolaamaan hänen peräänsä - kirjaimellisesti. Olinhan tyydyttänyt itseni käsin moneen kertaan kuvitellen nussivani Ailaa milloin missäkin asennossa. Vaikka Aila oli minua noin viisitoista vuotta vanhempi, ei se saanut kiimaani häntä kohtaan laskemaan - pikemminkin päinvastoin - olenhan aina himoinnut enemmän oikeita, kypsiä aikuisia naisia.

Aila laski housunsa nilkkoihin, istuutui ja suhisti virtsarakkonsa tyhjäksi. Itse en jaksanut pidätellä kusentuloa hänen suorituksensa loppuun, vaan painoin housujani alas sen verran, että sain nuljautettua kaluni vyötärönauhan yli ja suihkutin kaareni heinikkoon. Aila oli tällä välin saanut rakkonsa tyhjennetyksi ja siirtynyt seuraamaan suoritustani sivulta katsellen. Hän huomautti kaluni olevan "komian kokonen" ja tuntevansa halua pistää kahvit tulelle eli "sumpin pihisemään". Erkki oli ollut ulos lähtiessämme jo siinä kunnossa, ettei hänestä olisi pelkoa, että joutuisimme yllätetyiksi. Siksi en pistänytkään kaluani takaisin housuihini, vaan tartuin tätiäni kädestä ja ohjasin sen kullilleni. Aila huokaisi ja runkkasi kyrpääni saaden sen kovettumaan.

"Saapiko täti maistaa tätä? Onhan se Heidiki pitäny tätä hyvänä, miksen sitte minä?" sanoi Aila-täti huomaten samalla paljastaneensa, että oli salaa katsellut minun ja siskoni rakastelua.

"Koska sinä oot semmosta nähny?" kysyin muka hämmästyneenä ja sain vastaukseksi Ailan vakoilleen meidän erästä saunareissuamme täällä mökillä.

"Te olitta niin himoikkaina toistenne kimpussa, ettette nähny ettekä kuullu mittää, ku minä kävin tässä pihassa autolla ja kuulin teidän olevan saunalla. Sillon minä näin, ku sinä nait Heidiä. Aattelin ensin, että sisar ja veli semmosessa touhussa, mutta jäläkikätteen se rupesi kiihottammaa minuaki. Varsinki kun näin minkälaine mahtimulukku sinulla on!" jatkoi Aila ja otti kyrpäni suuhunsa lipoen terskan harkkää alapintaa.

"Oohh! Totta kai sitä saapi täti maistaa!" sanoin ja laskin housujani alemmaksi.

"Mutta meijän täytyy mennä tästä pihasta tuonne takkahuoneeseen, saattaapi muuten itikat ruveta kanssa imemään, kun veri pakkautuu kyrvänvarteen!" sanoin ja Aila päästi mulkkuni suustaan. Hän tarttui kuitenkin siihen kädellään ja veti minut perässään kohti rantasaunaa, jonka takkahuoneessa asetuimme laverille ja riisuimme toisemme.

Painoin Ailan selinmakuulle, levitin hänen reitensä ja ryhdyin nuolemaan hänen pilluaan. Täti alkoi huohottaa ja nostella lantiotaan vasten suutani. Löysin kieleni kärjellä hänen klitoriksensa, johon keskitin kaiken huomioni. Kiimanappi kovettui ja työntyi esiin poimunsa alta.

Aila-täti voihki ja ulisi saadessaan ensimmäisen orgasminsa. Hän tarttui minua korvista ja veti päällensä. Ohjasin oikealla kädelläni kullini hänen pillunsahuulille ja painoin koko miehuuteni hänen sisäänsä yhdellä survaisulla, jolloin Aila laukesi uudestaan. Hän vapisi ja tärisi kiimassaan aloittaessani työntelyn sisään ja ulos tätini tyttömäisen kireässä mutta liukkaan luistavassa pillussa.

Nain tätiäni kohottautuen käsieni varaan ja katsellen, kun suurikokoinen kyrpäni liikkui edestakaisin hänessä. Työntyessään sisään Ailan piukkaan pilluun kyrpäni käänsi hänen pillunsa huulet sisäänpäin ja ulos tullessaan taas veti niitä ylöspäin. Oli kiihottavaa katsella, kun tätini pillu seurasi niin tiiviisti kullini jokaista liikettä.

Aila kietoi jalkansa ympärilleni ja painoi kantapäillään minua pakaroistani tiiviimmin ja syvemmälle sisäänsä. Hän vastasi jokaiseen työntööni lantiollaan ja tarjosi pillunsa halukkaasti naitavakseni. Tätini pillu suorastaan imi kyrpääni sisäänsä ja hänen pillunsa poimut hyväilivät terskaani ja kullini vartta taivaallisen hyvää tehden.

Olimme niin keskittyneitä naiskenteluumme, että emme huomanneet Tiinan tulleen sisälle takkahuoneeseen. Serkkutyttöni seisoi kasvot punehtuneena ovella olutpullo kädessään.

"Äiti ja Juho! Mitä te oikeen teette? Toihan on sukurutsaa! Hyi helevetti! Kuinka te voitte! Ja äitikin, perkele, isä sammu ja heti sää oot täällä nussimassa toisen kanssa. Voi vittu teijän kanssa!" Tiina huusi meille rakastelevaisille.

"Elähän nyt, Tiina", rauhoitteli Aila tytärtään. "Katohan kun minulla ja Erkillä ei oo ollu keskenämme tekemistä enää pariin vuoteen ja mulla tekkee kuitenki sillon tällön mieli mulukkuahi. Ja katoppa, minkälainen vehe Juholla on! Mahoton seiväs, eikö ookki! Tämmösen kun saapi sissääsä, niin ei siinä nainen voi muuta kun antautua naitavaksi. Kyllä se niin hyvvää tekkee kirnutessaan sissään ja ulos, että litinä käypi", puolusteli täti tekemisiämme Tiinalle.

Vedin kullini ulos Aila-tädin pillusta, joka päästi imevän lurtsahtavan äänen, kun terskanreunat vetäytyivät pillunhuulilta, ja käänsin koko komeuteni Tiinan nähtäväksi.

"Ohoh! No, on kyllä melekonen patukka. Tuohan halakasee minut, jos sen työntää sissään minun pimppiin!" kommentoi serkkutyttö näkemäänsä.

"Tuuppa tänne, nii kokkeillaan, halakaseeko tämä mulukku sinun pillusi - ainaki sen reunat siirtyy meleko kauaksi toisistaa", naurahti Aila tyttärelleen, joka oli pienikasvuinen ja hoikka kuten äitinsäkin.

Tiina lähestyi laveria riisuen takkinsa ja farkkunsa, mutta jätti rintaliivit ja pikkuhousunsa vielä ylleen. Hän hyväili rintojaan, joiden nännit nöpöttivät selvästi urheiluliivien sileän kankaan alla. Lanteitaan keinutellen hän viimein tuli viereeni niin, että yletyin riisumaan serkkutytöltäni pikkuhousut pois ja työntämään sormeni hänen pilluunsa, joka oli jo alkanut kostua.

"Sinullahan on jo pillu märkänä", kiusoittelin pikkuista Tiinaa ja hieroin hänen klitoristaan peukalollani, samalla kun levitin kosteutta tihkuvaa pillua etu- ja keskisormillani. Tiinan pillu oli todella ahtaan tuntuinen, ja ehdin jo mielessäni ajatella, ettei mulkkuni edes mahtuisi sinne sisään.

Ohjasin serkkuni kontilleen laverille ja asettauduin hänen taaksensa kyrpä pystyssä jököttäen. Aila tuli viereemme ja tarttui kiinni kullistani ja ohjasi sen kärjen Tiinan pillulle, jota hän toisella kädellä levitti avoimeksi, jotta kullini voisi kulkea sisään ahtaaseen mutta liukkauttaan kiiltelevään lemmenluolaan.

Tiina levitti vielä lisää jalkojaan ja minä painoin varovasti terskan hänen sisäänsä. Tiina voihkaisi, kun aloin työnnellä kullinpäätä edestakaisin hänen tiukassa pikku pillussaan. Hän oli todella tiukka - tuntui kuin olisi kullista nahkaa kuorittu pois, niin lujasti Tiinan pillu hankasi kyrpääni. Tiina huohotti ja haukkoi henkeään, kun seivästin hänet kyrpäni pohjaan asti työntäen ja aloittaessani kunnon nussimisen. Aila hyväili kiveksiäni ja katseli, kun nain hänen pikkuista, suloista tytärtään.

Tiina puski pyllyään työntöjäni vastaan, pyöritteli päätään puolelta toiselle ja voihki nautinnosta.

"Ai jumalauta, mikä kyrpä! Pillu halakiaa! Oohh, nai, nai, nai! Ihanaa - anna, anna kullia, nussi, nussi, Juho, kovempaa", Tiina-serkku hoki, kun jytyytin häntä takaapäin!

Otin Tiinaa perseestä kiinni ja ryhdyin runnomaan kyrpääni hänen pilluunsa niin lujaa kuin jaksoin. Tiina ulisi työntöjeni voimasta ja tunsin, kuinka hän vapisi orgasminsa kourissa. Hänen pikkuinen pillunsa imi kulliani sisäänsä ja tuttu kutina alkoi jälleen terskassani. Painoin kyrpäni juurta myöten serkkutyttöni pilluun ja roiskin siemeneni hänen kohtuunsa.

Nytkähtelin vasten Tiinan pikku pyllyä ja viimein lysähdimme huohottamaan laverille. Liikuttelin kyrpääni vielä Tiinan suloisessa pillussa, josta alkoi valua spermaani Tiinan reisille ja laverille. Aila hinkkasi itseään vieressä lattialla ja pyysi minua nopeasti työntymään sisäänsä, sillä hän laukeaisi pian. Siirryinkin nopeasti hänen viereensä lattialle, käänsin tätini nelinkontin ja survaisin edelleen jäykän mulkkuni hänen pilluunsa. Samassa Aila sai orgasminsa ja selkäänsä notkistaen työnsi pyllyään kulliani vasten.

Vaikka olin juuri laskenut satsini Tiinan pikku pilluun, tunsin laukeavani nyt uudelleen ja ruuttasin ähkien loput siemeneni tätini pillun perukoille. Tartuin Ailan pakaroihin levittäen niitä ja katselin, kuinka kyrpäni nytkähdellen purkautui tätini vittuun.

"Kyllä minä nyt, äiti, ymmärrän, miksi sinä halusit naija Juhon kanssa", kommentoi Tiina laverilla leväten ja katsellen minun ja tätini yhtäaikaista laukeamista.

"Haluaisitko sinä, Juho, naija meitä vielä uudestaan? Tuolla mulukulla saat meiltä pillua ihan koska vaan haluat. Ei muuta kun soitat vaan, niin aina jompikumpi meistä tullee mielellään käymään sinun luona naitavana - tai tullaan vaikka molemmat, jos tahot", sanoi Aila kuivaillen pillustaan valuvaa spermaa froteepyyhkeeseen. Hän pyyhki myös hikeä otsaltani ja suuteli minua kiitollisena saamastaan nautinnosta.

Tiina nousi laverilta ja otti kyrvästäni kiinni, kumartui eteeni ja imaisi terskan suuhunsa.

"Ihana mies! Jaksasitko sinä, Juho, vielä naija minua kerran? Minulla tekkee niin mieli tätä sinun mahtimulukkuasi, nyt kun pääsin kerran sen makkuun", kysyi Tiina ja antoi pystyyn kohoavalle mulkulleni pusun.

"Totta kai!" sanoin valmiina kuin sotilas taisteluun ja painoin serkkutyttöni selälleen matolle.

Tiina levitti reitensä ja ohjasi minut sisäänsä. Nautiskellen tiukasta tytönpillusta nostin Tiinan jalat olkapäilleni ja jyystin häntä isolla kyrvälläni oikein sydämeni kyllyydestä. Tiina voihki työntöjeni tahdissa ja suu avoimena antautui jälleen nautinnon pyörteisiin, jotka veivät hänet mukanaan jälleen kerran kohti orgasmisarjaa, josta ei tuntunut tulevan loppua lainkaan. Tiinan vartalo jännittyi kaarelle ja hän vavahteli kauttaaltaan orgasmien seuratessa toistaan. Jyskytin kulliani juurta myöten serkkuni pillun pohjaan saakka ulottuvilla työnnöillä ja laukesin kolmannen kerran saman illan aikana. Päästin siemeneni purkautumaan serkkuni kohdunsuuta vasten ja kierähdin lopulta hänen viereensä hengästyneenä.

Terska tuntui jo hieman aristavan tällaista menoa ja naurahtaen sanoinkin naisilleni, etten voisi tänään enää naida heitä, muuten terskani alkaisi varmaankin vuotaa verta kaiken tämän hinkkauksen jälkeen. Aila-täti ja Tiina olivat myös sitä mieltä, etteivät heidänkään pillunsa kestäisi mulkullani survomista enää tänään. Mutta huomennahan olisi päivä uusi ja silloin voisimme lähteä vaikkapa sienimetsään kolmisin.

"Löysimme nimittäin semmosen 'herkkusienen tattispaloineen', että siitä riittää meille molemmille 'vasuntäytettä' pitkäksi aikaa", sanoi Aila naureskellen ja alkoi pukeutua. Myös Tiina ja minä vedimme vaatteet päällemme ja lähdimme kävelemään kohti mökkiä, jossa Erkki kuorsasi sammuneena autuaan tietämättömänä kaikesta tapahtuneesta.

Aila-täti meni miehensä viereen nukkumaan, mutta minä ja Tiina-serkku kiipesimme yläkertaan ja kömmimme samaan sänkyyn, jossa jatkoimme siitä, mihin olimme jääneet takkahuoneessa.

Aamulla tätini kävi herättämässä meidät ja käski minun siirtyä omaan sänkyyni, ettei Erkki alkaisi herättyään ihmetellä mitään. Koppasin Ailan syliini ja kannoin omaan huoneeseeni, jossa nostin tätini yöpaidan helman hänen vyötäisilleen ja työnsin aamujäykän kyrpäni hänen pilluunsa. En tällä kertaa malttanut pidätellä orgasmini tuloa, vaan melko pian laukesin ynähdellen tätini pilluun, joka otti siemeneni syvälle sisuksiinsa. Vedin kullini ulos ja pyyhin sen kuivaksi Ailan pakaroihin. Laskin hänen yöpaitansa helman alas ja totesin:

"Tekipäs hyvää näin aamutuimaan saada tiukkaa tätiä. Ei sitä poikamiehenä ollessa olekaan aina heti pillua tarjolla, sillon kun mieli tekkee."

"Voi ku oisitki minun mies, niin saisit aina kun haluat, eikä se tuohesta ole minunkaa pillu tehty - hyvvää se tekkee saaha mulukkua oikeen kunnolla", totesi Aila ja lähti alakertaan.

Tiina kuuli touhumme ja halusi tietysti hänkin virkistävän aamupanon, mutta tyytyi kieleni vikkelään käsittelyyn, kun sanoin hänelle, että nyt oli kulli niin vereslihalla, ettei se kestänyt niin tiukan pillun hankausta kuin hänellä oli.

Lauettuaan Tiina pukeutui t-paitaan ja pikkuhousuihin, otti minua kädestä kiinni ja talutti alakertaan, jossa tätini keitteli aamukahvia ja valmisti voileipiä tyytyväisenä hyräillen.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia