Äiti ja sisko

admin Insesti ja Sukulaisseksi
23.07.2014
21262 näyttökertaa
0 kommenttia
3.97
Saunassa kokemastamme episodista äitini ja siskoni kanssa oli kulunut jo jonkin aikaa, ja elämä oli palannut entisiin uomiinsa. Joskin olin huomannut, ettei siitä puhuttu kyllä ollenkaan, niin kuin meillä oli tapana puhua kaikista muista aiheista. En tiedä, olivatko Kati ja äiti unohtaneet jo koko tapauksen, mutta minä en ainakaan ollut. En voinut olla muistelematta Katin hellää kosketusta kaluni ympärillä ja sitä, miten olin katsellut heidän pimppejään ja tunnustellut rintoja. Monesti olin myös runkannut ajatellen näitä tapahtumia ja se oli alkanut ahdistaa minua. Tuntui pervolta ajatella omaa äitiä ja siskoa ja samalla vetää käteen. Olinkin alkanut vältellä saunassa katselemasta heidän intiimejä paikkojaan, jottei se lisäisi entisestään sukurutsaita ajatuksiani.

Eräänä iltana olimme äidin kanssa katselemassa jotain leffaa televisiosta. Istuimme kahdestaan kahden hengen sohvalla, kun Kati tuli myös paikalle ja istui leikillään syliini.

"Hei, minä tiedän tämän", Kati huomasi yhtäkkiä. "Tämä on tosi hyvä leffa", hän huudahti ja korjasi hieman asentoaan istuutuen entistä tiiviimmin syliini. Äiti ja Kati syventyivät tuijottamaan leffaa Katin kommentoidessa sitä väliin innokkaasti. Minä tyydyin rooliini Katin sohvatyynynä ja nojasin päätäni sohvan selustaan.

Kohta tajusin, ettei Katilla ollut aikomustakaan lähteä pois sylistäni, vaan hän aikoi ilmeisesti olla siinä niin kauan kuin minä tuuppaisin hänet pois. Hän oli ehkä odottanut minun tekevän tämän jo aiemminkin, mutta jostain syystä olin antanut hänen painaa kiinteän nuoren naisen peppunsa tiiviisti haarojani vasten ja syykin oli oikeastaan aika selvä. Se tuntui hyvälle, ja kun Kati aina väliin liikahti hieman ja hänen peppunsa liikkui etumustani vasten, tunsin kuinka mielihyvän aallot kulkivat lävitseni.

Haistoin Katin hajuveden, joka tuoksui taivaalliselta ja vilkaisin samalla äitiin päin, joka tuntui olevan täysin leffan pauloissa. Siirsin katseeni alaspäin ja huomasin vaaleanpunaisten pikkuhousujen pilkistävän Katin farkkujen alta. Ajattelin Katin vaaleita ja pehmeitä pyllynpuoliskoja ja mietin, miltä tuntuisi painaa poski sellaisia vasten. Tunsin kuinka paine alkoi kasvaa alapäässäni. Ensin säikähdin sitä hieman, sillä Kati istui tiiviisti sylissäni ja olihan hän sentään siskoni. Koitin hetken pinnistellä vastaan, mutta kun Kati tuntui painavan pyllynsä entistä tiukemmin kaluani vasten, alkoi tilanne kiihottaa minua siinä määrin, että annoin seisokilleni vallan.

Kohta kaluni seisoi paksuna ja jäykkänä housuissani ja pullotti Katin pyllyä vasten. Koitin vilkuilla Katin reaktioita, muuta en pystynyt näkemään hänen kasvojaan tässä asennossa, joten kaikki jäi lähinnä hänen elekielensä varaan. Munani jatkoi seisomistaan ja Katin täytyi tuntea se täysin selvästi. Hän ei kuitenkaan osoittanut minkäänlaisella eleellä, että olisi reagoinnut tähän mitenkään. Tämä kaksinkertainen hiljaisuus sai minut ymmälleen enkä tiennyt, oliko se hyvä vai huono asia. Päätin kokeeksi kysyä häneltä jotain.

"Mitä mieltä olet leffan näyttelijöistä?"

"Mm... Ne ovat todella ihania", Kati vastasi makealla äänellä ja venytteli hieman käsiään ja selkäänsä ja laskeutui sitten kokonaan makaamaan minun päälleni. Hän laski päänsä rinnalleni, ja pari hänen hiustansa meinasi mennä suuhuni. Haistoin niiden puhtaan ja raikkaan tuoksun, ja katsoin samalla Katin kaula-aukosta sisään ja näin hänen terhakoiden tissiensä töröttävän ylväästi ylöspäin.

Tässä vaiheessa äitimmekin katsoi hieman kummastuneena meihin päin ja tajusin, että oli aika pistää peli poikki. Sysäsin Katin sivuun ja hän kierähtikin laiskasti lattialle. Hän nousi virnistäen ylös ja vilkaisi samalle etumustani. Kaluni jökötti vielä täydessä seisokissaan ja muodosti selvän kohouman housuissani. Samassa myös äitini vilkaisi minua päin eikä varmasti voinut olla huomaamatta samaa asiaa. Tämä sai minut tuntemaan häpeän punan nousevan kasvoilleni, enkä oikein tienyt miten menetellä. Nousin ylös ja sanoin Katille hänen voivan mennä minun paikalleni ja suuntasin omaan huoneeseeni.

Olin juuri päässyt huoneeseeni, kun oveeni koputettiin.

"Sisään", huudahdin ja katsoin, kuinka Kati astui sisään.

"Hei, velipoika. Mitäs sinä nyt tuolla lailla tänne rynnistit kesken leffan?"

Menin punaiseksi, sillä en oikein tiennyt, miten olisin vastannut. En kehdannut sanoa Katille todellista syytä, vaikka kyllähän hän sen varmasti tiesi.

"Ajattelin tulla pelaamaan jotain, kun minua ei se leffa oikein kiinnostanut."

"Niin varmasti", sanoi Kati virnuillen. "Taisit tulla tänne vetämään käteen."

Menin aivan punaiseksi. Noin ronskia kieltä en ollut ennen Katin suusta kuullut, ja kun otti vielä huomioon, millaisessa tilanteessa hän sen sanoi, niin oli se aika yllättävää ja julkeaakin.

"Mitä sinä nyt tuollaista väität!", kivahdin Katille vastaukseksi ja tunsin ääneni värähtävän kiihtymyksestä. Katikin näytti hieman hätkähtävän kiihkeyttäni, mutta keräsi kyllä nopeasti itsevarmuutensa takaisin.

"Älä selittele. Äsken istuit tuolla sohvalla muna pystyssä ja tuntui siltä, että se ei pysyisi housuissasi."

"Itsehän sinä sitä persettäsi hinkkasit minua vasten!", huudahdin vastaukseksi. Kati katsoi minua vihaisesti.

"Ja se taisi tuntuakin oikein hyvältä", siskoni sanoi tuimana ja tarttui samalla minua munista kiinni ja piti hetken aikaa yhä seisovaa kaluani kourassaan farkkujen päältä.

Tilanne sai minut jälleen hämilleen. Olin vihainen Katin käytökselle ja koppavuudelle, mutta kun hän tarrasi kiinni munaskuistani, tajusin ettei minulla ollut paljon vastaansanomista Katille. Lisäksi se sai vahvat väristykset kulkemaan ruumiini lävitse, ja olisin halunnut sen hetken jatkuvan pidempäänkin. Kati näytti huomaavan ajatukseni ja päästi nopeasti kätensä irti halveksiva ilme kasvoillaan. Hän kääntyi kannoillaan ja poistui huoneesta läimäyttäen oven perässään.

Istahdin sängylle ja otin housuni kokonaan pois jalasta ja katsoin paksuna jököttävää kaluani. Otin siitä hellän otteen ja aloin hiljalleen liikutella esinahkaani edestakaisin. Kävin makaamaan selälleni sängylle ja tiukensin hieman otetta kullistani, ja aloin pikkuhiljaa lisätä tahtia. Juuri kun suljin silmäni ja tunsin, kuinka hyvänolon tunne alkoi vallata vartaloni, kuulin kuinka ovi avautui ja näin äitini seisovan ovella.

"Anteeksi", äitini sopersi, "unohdin kokonaan koputtaa, kun tulin kysymään, onko teillä jokin riita Katin kanssa."

Kuuntelin äitini selostusta muna yhä kädessäni ja yritin hädissäni keksiä jotain sanottavaa.

"Kati puristi minua munista. Katsoin just, että jäikö niihin jotain pysyviä jälkiä", keksin jostakin. Äitini kiusaantunut ilme vaihtui yhtäkkiä huolestuneeksi.

"Mistä kohti?", äitini kysyi huolestuneella äänellä. "Miten se Kati saattoikin tehdä jotain noin hullua? Penishän voi vaikka vioittua sellaisesta", hän jatkoi ja siirtyi samalla lähemmäksi minua. "Oletko löytänyt niistä jotain tavallisesta poikkeavaa?", hän kysyi katsoen tarkasti muniani.

"Eh, en ole vielä, mutta kyllä ne hieman aroilta tuntuu", sopersin.

"Tarkoitatko kiveksiä? Onko ne kunnossa?", kysyi äitini vakavalla äänellä. Tunsin punan taas nousevan kasvoilleni ja koitin keksiä jotain sanottavaa.

"Kyllä kai ne on. Ei niihin varmaan mitään tullut", sanoin hieman änkyttäen. Äitini katsoi minuun ikään kuin punniten vastaukseni kelpoisuutta.

"Voin tunnustella, miltä ne tuntuu ja sanoa sen jälkeen oman mielipiteeni", äitini sanoi yhtäkkiä. "Jos se siis sinulle käy. Kyllähän se helpottaisi minuakin, jos tietäisin niiden olevan varmasti kunnossa", hän jatkoi. Tuijotin äitiäni epäuskoisena, mutta kun näin hänen vakavan naamansa, tajusin hänen olevan tosissaan.

"Kyllä kai sinä voit tehdä sen, jos sinä haluat", vastasin äidilleni hämilläni. Levitin haarojani hieman levälleen, että pallini tulivat paremmin esille. Äitini vilkaisi vielä kerran minua, kuin varmistaakseen olinko ymmärtänyt sanomani ja siirsi sitten kätensä varmoin ottein nyt jo veltostuneelle vehkeelleni. Hän alkoi tunnustella hellästi kiveksiäni ja pyöritteli niitä käsissään puristellen niitä vuorotellen hellästi. Itse en voinut mitään siitä seuraavalle reaktiolle. Tunsin kaluni jälleen paisuvan ja nousevan hitaasti mutta varmasti kattoa kohti. Äitini ei tuntunut kiinnittävän tähän sen kummempaa huomiota, vaan alkoi seuraavaksi tunnustella kaluni vartta. Hän puristeli ja tunnusteli sitä huolellisesti ja katsoi sitä tarkkaan joka puolelta. Hänen otteensa ja koskettelunsa saivat minussa aikaan entistä suurempia väristyksiä ja tuntui siltä, että hänen lämpimien ja varmojen käsiensä kautta olisi siirtynyt pieniä sähköiskuja munaani pitkin kroppaani.

"Tuntuuko esinahka kireältä", äitini kysyi yllättäen ja tarttui munani ympäri ja alkoi liikutella esinahkaa ylösalas.

"Eih", sain voihkaistua ja laskeuduin selälleni sängyn päälle. Tunsin kuinka yhä suuremmat väristykset ja aallot kulkivat lävitseni. Juuri kun tunsin kiveksieni alkavan nousta ylös ja orgasmin olevan lähellä, äitini puristi kaluani napakasti vähän aikaa ja irrotti sitten kätensä.

"Kyllä ne näyttävät olevan ihan kunnossa", äitini sanoi ja hymyili hieman jännittyneesti minulle. Koitin selventää ajatuksiani ja palata jälleen tähän maailmaan, kun kuulin äänen äitini takaa.

"Eikö niiden toimivuus pitäisi testata loppuun asti?"

Näin Katin seisovan äitini takana uhmakas ilme kasvoillansa.

"Mitä tarkoitat", vastasi äitini Katille hieman häveliään näköisenä.

"Tiedät kyllä, mitä tarkoitan", sanoi Kati ja tuijotti estoitta kaluani. Itse en oikein tiennyt, miten päin tässä tilanteessa olisi kuulunut olla ja ajattelin jo poistua kokonaan paikalta. Aloin nostaa housujani jalkaan, kun Kati kaatoi minut yllättäen takaisin selälleni sängylle.

"Ei niin kiireesti, veliseni", Kati sanoi ja otti kaluni ympäriltä tukevan otteen. Sen jälkeen hän alkoi runkata kyrpääni kiihtyvällä vauhdilla äidin katsoessa jähmettyneenä vierestä. En voinut mitään, vaan tunsin kuinka kivekset alkoivat nousta pikkuhiljaa ylöspäin ja lasti alkoi olla lähtövalmiina. Juuri kun tuntui, että laukean, nautintoni keskeytyi jälleen kerran. Äitini kiskaisi Katin käden pois vihaisen oloisena ja tiuskaisi hänelle.

"Mitä sinä touhuat? Etkö ymmärrä, että hän on veljesi eikä kuka tahansa poika, jolta haluat runkata mällit pihalle?"

Kati katsoi äitiämme loukkaantuneen ja vihaisen näköisenä ja huudahti: "Mikä sinäkin olet sanomaan, senkin lutka! Itsehän sinä täällä runkkailet oman poikasi kalua, ja haluaisit varmaan enemmänkin, kun olet niin puutteessa."

Äitini katsoi Katia järkyttyneen näköisenä ja näytti vähän aikaa siltä kuin olisi keksinyt jotain sanottavaa, mutta ei sanonut mitään, vaan poistui huoneesta kyyneleet silmissään. Kati katsoi häneen peräänsä ja tuhahti vain: "Itsepähän hän aloitti tämän riidan." Katsoin Katia ja hänen välinpitämätöntä ilmettään ja tunsin vihan nousevan kasvoilleni.

"Tiedätkö mitä, Kati", huusin, "sinusta on tullut viime aikoina ihan mahdoton ämmä, ja taidat tosiaankin kaivata pientä opetusta."

Kati katsoi minua ihmeissään ja oli selvästi sanomassa jotain ivallista, kun otin hänen päästään kiinni ja painoin sen kaluani kohti. Ensin Kati koitti pyristellä vastaan, mutta hetken vastaanhangoittelun jälkeen hän tajusi, ettei siitä ollut hyötyä ja näytti alistuvan kohtaloonsa. Hän laski päänsä alaspäin ja tunsin, kuinka hänen lämpimät ja kosteat huulensa sulkivat terskani syleilyynsä. Hetken kullini päätä maisteltuaan Kati avasi nieluansa suuremmalle, ja tunsin hänen huultensa laskeutuvan kullinvarttani alaspäin ja nousevan sen jälkeen jälleen ylöspäin ja alkavan toistaa tätä liikettä kiihtyvässä liikkeessä hänen kielensä lipottaessa samalla terskaani.

Katsoin Katin vaaleita hiuksia, jotka olivat levinneet hujan hajan hänen päässään hänen ahkeroidessaan haarojeni välissä. Puristin toisella kädelläni hänen rintaansa ja silitin toisella hänen hiuksiansa. Kati vastasi tähän aloittamalla entistä kovemman imutuksen alapäässäni. Hän otti kivekseni käteensä. Tämä oli minulle liikaa ja tunsin, kuinka munani sykki rajusti Katin suussa. Näin valkoisen sperman valuvan hänen huuliensa välistä. Hän koitti kyllä parhaansa mukaan niellä saapuvan lastin, mutta ilmeiseti olin ollut liian kauan runkkaamatta, sillä sitä tuntui aina vaan tulevan lisää. Kun kaluni viimein lakkasi sykkimästä, päästi Kati sen lurpsahtamaan huuliensa välistä, nuoli vielä terskan puhtaaksi ja otti sen jälkeen housut jalastaan.

"Nyt onkin sitten minun vuoro, rakas veliseni", siskoni sanoi.

Kati heittäytyi kiimasta vauhkona selälleen sängylle, tempaisi haaransa levälleen ja osoitti pimppiänsä. "Tiedät varmaan mitä tehdä", hän sanoi ja levitti sormillaan häpyhuuliaan. Katsoin hänen haarojenväliään, joka kiilteli pillunesteistä, ja painoin huuleni hänen raolleen. Kati säpsähti saman tien, ja kun aloin nuolla pitkiä vetoja hänen pimpillään, aloitti hän keinuttamaan lantiotaan nuolemiseni tahdissa ja hieroi villisti klitoristaan toisella kädellään.

Katin kiima alkoi tarttua minuunkin ja tunsin, kuinka kullini alkoi pikkuhiljaa nousta taas juhlakuntoon. Työnsin kaksi sormeani Katin litisevään pilluun ja aloin nuolla hänen klitoristaan. Tämä tuntui tekevän hänet hulluksi. Hän painoi päätäni pilluaan vasten, keinutti pyllyään villisti ja inisi kiimaisella äänellä. Yhtäkkiä hän jännitti selkänsä rajusti, kiljahti kuuluvalla äänellä ja tärisi voimakkaasti. Samalla tunsin jotain lämmintä ja kosteaa ryöpsähtävän päälleni. Katin pillusta purskahtanut neste valui naamaltani ja laskeutui mahaa pitkin kyrvälleni. Näin kyrpäni olevan kivikova ja sykkivän paineesta.

Kati makasi selällään sängyllä jalat vieläkin riettaasti levällään, pillunkarvat tahmassa omista nesteistään. Hän katsoi minua tyydyttynyt ja ja hieman halpamainen ilme kasvoillaan. Mietin, että milläkähän keinoin helpottaisin painetta sykkivässä kalussani. Samassa kuulin äänen takaani.

"Saanko minä?"

Käännyin ympäri ja huomasin tuijottavani äitini kiihkosta lasittuneisiin silmiin. Olin sanomaisillani jotain, mutta äitini vain pani sormen huuliensa eteen ja laskeutui polvilleen eteeni. Tunsin kuinka äitini himokkaat huulet imaisivat kullini lämpimään nieluun ja äitini suorastaan ahmi kaluani. Hän nuoli ja imi sitä niin villisti, että minua suorastaan pelotti. En ollut koskaan nähnyt ketään naista niin kiimaisena, ja nyt tämä nainen, jonka suuhun kyrpäni upposi yhä kovemmalla vauhdilla, oli oma äitini. En kyllä voinut väittää, ettenkö pitänyt siitä. Päinvastoin, tunsin kuinka ihana nautinnon tunne alkoi jälleen levitä koko ruumiiseeni ja kuinka kiima alkoi tarttua minuunkin. Päätin ottaa tilanteesta kaiken irti.

Vedin kullini äitini suusta hänen katsellessaan hieman pettyneenä sen perään, ja nostin äitini seisomaan. Avasin hänen housujensa napin ja vetoketjun ja näin, kuinka niiden alta paljastuivat valkoiset pitsireunaiset alushousut. Käänsin hänet ympäri ja käskin hänen nojata käsillään sänkyä vasten. Vasta nyt hän tuntui reagoivan ensi kerran Katin läsnäoloon ja hätkähti hieman huomatessaan Katin yhä haarallaan olevan jalkojenvälin kasvojensa edessä. Kati tuntui olevan myös tilanteesta hieman hämillään, mutta ei kuitenkaan tehnyt mitään.

Itse päätin vain antaa hulluksi yltyneelle kiimalleni vallan ja repäisin äitini housut nilkkoihin. Irrotin housut kokonaan toisen jalan ympäriltä ja levitin hieman hänen haarojaan. Hänen häpyhuulensa raottuivat kosteana edessäni ja pystyin haistamaan niiden kiimaisen tuoksun. Kävin seisomaan äitini taakse ja asettelin terskani hänen pillulleen. Äitini värähti nautinnosta ja päästi pienen huokauksen suustaan. Tunsin kuinka kullini upposi helposti hänen liukkaaseen vittuunsa, ja työnsin sen kerralla pohjaan asti. Painauduin äitini paljaita pakaroita vasten ja tunsin kullini ympärillä sanoinkuvaamattoman nautinnollisen pehmeän ja kostean lihan kosketuksen.

Aloin vetää kulliani pikkuhiljaa äitini sisältä ja siitä seurasi pieni maiskahtava ääni. Vedin kullini lähes kokonaan ulos ja työnsin voimalla takaisin sisään. Aloin toistaa tätä liikettä liikesarjan pituuden käytyä samalla lyhyemmäksi ja nopeatempoisemmaksi, ja huone täyttyi litisevästä ja läpsähtelevästä äänestä ja sekä minun murahduksistani ja äitini kiimaisesta ininästä. Kati hieroi villisti klitoristaan katsellessaan meidän eläimellistä touhua ja näin, kuinka hän tarjosi haarojenväliään äidillensä.

Otin kaksin käsin kiinni äitiäni lanteilta ja puskin menemään kuin kiimainen sonni. Kati veti paidan pois äitini päältä ja paljasti sen alta samaa pitsikuviota olevat rintaliivit kuin alushousutkin. Minä irrotin käteni hetkeksi äitini lanteilta ja avasin hänen rintaliiviensä hakaset. Katsoin kuinka hänen rintansa valahtivat vapauteen ja alkoivat heilahdella naimisen tahdissa. Otin toisella kädelläni kiinni toisesta rinnasta ja tunsin sen miellyttävän pehmeyden keskellä kovettuneen nännin ja laajentuneen nännipihan. Puristelin niitä hieman ja siirsin käteni takaisin hänen lanteilleen Katin painaessa hieman äitini päätä kohti haarojenväliäään. Äiti laskikin kasvonsa kohti Katin vittua ja kohta Kati kiemurteli sängyllä kiimasta voihkien.

Tämä kaikki alkoi olla liikaa minulle ja tunsin, kuinka lastini alkoi tehdä tuloaan. Puristin äitiäni kuin merkiksi hieman pakaroista ja aloitin loppurynnistyksen tajuntani lähes pimetessä kiihkosta ja nautinnosta. Äitini painoi pyllyään yhä tiiviimmin etumustani vasten naimisen tahdissa ja tuntui siltä kuin edessäni olisi ollut vain pyllyjä ja heiluvia rintoja, joiden tarkoitus oli lypsää kullistani viimeinenkin siemen talteen. Tunsin liukuvani johonkin toiseen maailmaan...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.