Olin yhdeksäntoistavuotias poika, joka opiskeli valokuvausta taidekoulussa. Olin päättänyt lukio-opintoni vuosi sitten ja olin päättänyt tulla opiskelemaan valokuvausta, koska se oli aina ollut lähellä sydäntäni. Toinen syy, miksi olin tullut juuri sinne opiskelemaan, oli se, että siskoni asui samalla paikkakunnalla. Näimme päivittäin ja meillä oli melkein samat kaveritkin. Hän oli minua vuotta vanhempi ja hän opiskeli jonkinlaista piirustusta. En ollut pahemmin perehtynyt aiheeseen. Kävimme siskoni kanssa viikoittain juoksemassa pitkiä juoksulenkkejä, jonka jälkeen katsoimme usein vuokraamamme leffan ja rentouduimme. Tämän ohella kävimme myös erikseen punttisalilla, yhteistä aikaa kun meille ei hirveästi löytynyt.

Oli kaunis kevätpäivä. Ihmiset olivat alkaneet kulkea vapaammassa vaatetuksessa lämmön noustessa korkeammalle. Katukuvassa näki paljastavia minihameita ja kesäisiä paitoja. Kävelin juuri koulultamme kämppääni kohti muiden oppilaiden äänekkäässä laumassa.

"Tomi!"

Katsoin ympärilleni, mutten nähnyt ketään tuttua.

"Tomi!"

Joku koputti olalleni. Käännyin ja huomasin sen olevan Anni, siskoni kaveri, jonka tunsin parhaiten vuotta vanhemmista tyypeistä.

"Moi. Ihmettelinki, et kuka siellä oikein huutaa", hämmästelin.

Anni naurahti: "Moro, mites menee? Ei olla nähty vähään aikaan."

"Joo, viimeks tais olla siellä Ollin saunaillassa", vastasin hetken mietittyäni. "Mitäs tässä, koulua ja valokuvaamista ja lisää koulua."

"Sama juttu, hirveesti töitä ois kesken. Siitä mulla olikin sulle asiaa vähän. Haluisitko olla yhessä mun työssäni osallisena? Oisko tänään aikaa?", kangerteli Anni.

"Joo, mulla on tässä pari päivää pikkasen vapaampaa", vastasin.

"No se työ ois semmonen alastonkuvatyyppinen lyijykynäpiirustus", kangerteli Anni.

Pelästyin ja huudahdin "Häh?", niin että ympärillämme kävelevät katsahtivat meihin sekunnin murto-osan ajan.

"Siis kukaan muuta ei suostunu. Saisin kyllä koulun kautta jonkun toisen harjoittelijan, mutta sulla ois hyvän urheilijamainen vartalo", selitteli Anni punastuen.

"Ei sun tartte kun istuskella pari tuntia paikallas. Tarjoon sulle vaikka ruuat illalle vastapalvelukseks", Anni jatkoi.

Mietin hetken aikaa ja vastasin sitten epäröivästi: "Kai se sitten käy. Moneltas tuun?"

"Voit tulla vaikka kuudelta, onks se hyvä aika?", kysyi Anni.

"Joo, käyhän se", vastasin.

Tulimme risteykseen, jossa tiemme erosivat ja molemmat lähtivät omille kämpilleen päin. Moikkasimme ja Anni huusi vielä, että ei tarvitse syödä sitten kotona, kun hän tekisi ruokaa.

Kalautin rappukäytävän oven kiinni, heitin kamppeet nurkkaan ja suunnistin suihkuun. Minulla alkoi jäykistyä jo pelkästä ajatuksesta olla tytön edessä alasti. Aloin lämpimänä valuvan suihkun alla vetelemään käteeni samalla toisella kädellä hieroen kiveksiäni, välilihaani ja reisien sisäpintoja. Kädet liikkuivat liukkaasti. Ajattelin Annia, hänen vaaleita hiuksiaan ja auringon hienoisesti ruskistamaa ihoaan. Ei kestänyt pitkäänkään, kun tulin rajusti niin, että jalat meinasivat pettää alta. Pesin itseni loppuun, kuivasin itseni, otin kivannäköiset bokserit kaapistani ja aloin katsella telkkaa. Kun kello oli vajaa kuusi, heitin päälleni teepaidan ja housut. Nappasin eteisestä takin ja kengät ja suunnistin ulos. Aurinko oli matalalla ja ilma oli hieman viilentynyt. Jotkin lenkkeilijät liikuskelivat läheisellä pururadalla, jota pitkin kuljin Annin taloa kohti.

Hetken päästä olin oven ulkopuolella. Painoin summeria ja hetken päästä Annin heleä ääni pyysi tulemaan sisään. Sisällä tuoksui hyvälle, varmaankin jotain pastaa.

"Moi. Lasagne on just valmista", vastasi Anni mietteisiini.

"Mahtavaa, onkin ihan törkee nälkä", vaikeroin.

Siirryimme istumaan pöytään, jossa oli kauniisti katetut astiat ja servetit. Anni oli nähnyt vaivaa. Hänellä oli päällään toppi ja collegehousut, jotka piirsivät hänen tiukan peppunsa rajat hyvin näkyville. Hiukset olivat ponnarilla ja se paljasti hänen suloiset kasvonsa, nöpönenänsä ja kevyesti meikatun naamansa. Hänen tiukka vatsansa muotoutui hänen ihoa myötäilevää toppiaan vasten. Rinnat olivat täydellisen kokoiset, kiinteät, sopusointuiset ja houkuttelevat. Vatsa ja alaselkä vilahtelivat silloin tällöin, kun hän käveli. Kukanhajuisen hajuveden tuoksu leimahteli aistimiini, kun Anni liikehti.

Söimme ja juttelimme puolisen tuntia koulusta, harrastuksista ja kaikesta muusta. Kun olimme napanneet viimeisen palan tehdystä lasagnesta, olimme kylläisiä ja siirryimme huoneeseen, jossa oli valmiina piirustusvälineet ja lehtiö. Anni istahti sängylleen ja otti työvälineet käteensä ja pyysi minua ottamaan vaatteeni pois ja istumaan tuolille, joka oli huoneen toisella laidalla. Vedin paidan pääni yli pois ja tiputin housuni lattialle. Anni tarkkaili jokaista liikettäni silmiä räpäyttämättä. Vilkaisin häneen päin, jolloin hän hieman punastui. Tuo söpö puna poskilla, vieno hymy kasvoilla. Hymyilin takaisin ja heitin kalsaritkin lattialle.

"Mites meen istumaan tohon tuolille?", kysyin.

"Mee siihen vaikka sillei ihan normaalisti istumaan", vastasi hän hiljaisella äänellä.

Istahdin puiselle tuolille pakaroideni liimaantuessa sen pintaan nihkeästi. Huoneessa oli hieman kylmä ja ihoni nousi kananlihalle. Anni huomasi sen ja meni säätämään termostaattia kuumemmalle. Hän istuutui takaisin sängylle ja alkoi piirtää. Katse paperille, katse minuun, katse paperiin, katse minuun. Itse katsoin häntä koko ajan silmiin tai tarkkailin hänen muotojaan. Ilmassa oli pieni eroottinen tunnelma ilmassa. Katseemme kohtasivat hetkeksi, molemmat hymyilivät. Annin säteilevät silmät olivat kauniit hänen työskennellessään tarkkaan paperinsa kimpussa.

Aikaa oli kulunut jo jonkin aikaa, kun Anni alkoi piirtää alapäätäni. Sen huomasi hänen kasvoiltaan: hän muuttui keskittyvämmän näköiseksi ja himon huomasi hänen naamaltaan. Hän vaihtoi asentoaan sängyllä, hikipisara valui hänen ohimollaan. Termostaatti taisi mennä hieman turhankin lämpimälle, koska minuakin alkoi hikoiluttaa. Kaluni jäykistyi tahtomattani. Jotenkin Annin keskittyneet katseet aiheuttivat sen. Se oli jo puolitangossa, kun huomasin Annin reaktion. Hän tärisi jännityksestä, vaikka hymyilikin katsoessaan minua silmiin. Minäkin tärisin pikkaisen hikoilun ohella. Kaluni oli jo täysin pystyssä.

"Sori tää", sopersin.

"Ei se mitään", vastasi Anni tärisevällä äänellä.

"Pidetäänkö ihan pikkunen tauko", jatkoi Anni.

Luin sanat puoliksi tytön huulilta, noilta täyteläisiltä huulilta. Hätkähdin epätodellisesta todellisuudesta. Katsoin hänen kysyviin silmiinsä ja vastasin: "Joo, mä voisin ottaa vähän vettä."

Anni nousi ja lähti käymään keittiössä. Katsoin hänen siroa peppuaan, joka jännittyi askelten voimasta. Hetken päästä Anni toi minulle ja itselleen vesilasilliset. Kaluni oli jo rauhoittunut hieman ja laskeutunut osittain. Anni ojensi lasin minulle hieman tärisevällä kädellä. Kätemme osuivat toisiinsa. Hänellä oli niin pehmeä iho.

"Voisin ottaa nää housut pois, kun täällä on niin tuhottoman kuuma", sanoi Anni värisevällä äänellään.

Anni vetäisi collegehousut päältään pois ja astui ulos niistä. Esille tulivat kauniit, valkoiset alushousut. Sen jälkeen Anni meni laittamaan termostaattia hieman pienemmälle. Tallensin jokaisen tiukan pepun liikkeen verkkokalvoilleni. Matalien pikkareiden paljastamat alavatsa ja alaselkä olivat huumetta silmilleni.

Työ jatkui tytön istahtaessa takaisin paikalleen. Jatkoin katselemalla hänen sileitä reisiään, pohkeitaan ja housujen etumusta. Munani kasvoi takaisin täyteen mittaansa, mutta en välittänyt. Pienen ajan kuluttua hän näytti siltä, että työ olisi valmis. Silmät tarkkailivat piirustusta vähän kauempaa. Kynä laskeutui sängylle.

"Noni, tuu kattoon", sanoi tyttö.

Nousin tuolilta, johon peppuni oli liimautunut hiestä. Loikkasin parilla askeleella Annin viereen sängylle, penis vielä pystyssä. Kuva oli aivan mahtavan näköinen. Siitä tunnisti hyvin itsensä. Huomasin, että alapääni oli piirretty jännittyneeseen tilaan. Semmoinen se kyllä olikin sen ajan, kun Anni sitä piirsi. Anni katseli sivusilmällä vartaloani ja veitikkaani samalla, kun tarkastelin kuvaani. Katsoin häntä ja sanoin kuvan olevan hieno. Hän otti paperin käteensä ja nousi seisomaan. Huomasin, että pikkuhousut olivat hieman kostuneet edestä. Sydämeni alkoi tykyttää kuin tuhatta ja sataa, vaikka se jo ennestään pumppasi kovaa. Anni käveli pöytänsä ääreen ja laittoi kuvan pöydälle odottamaan. Katsoin hänen hoikan vartalonsa liikkeitä, etenkin peppua, joka oli hieman näkyvillä alhaalta. Alushousut olivat nousseet ylemmäksi hänen pyöriessään sängyllä.

"Voitko huomenna tulla uudelleen, jos voisin piirtää toisenkin kuvan?", kysyi Anni.

"Joo, käyhän se", vastasin samalla pukien vaatteita päälleni.

Mietin hetken ja kysyin sitten hieman epäröivästi: "Mitä jos mä ottaisin kameran mukaani ja ottaisin susta pari alastonkuvaa?"

"Joo, kai se käy", sanoi tyttö ja hymyili, "jos sä oot sit ainoo, joka ne kuvat näkee."

"Totta kai!", vastasin.

Menin eteiseen ja otin takin päälleni. Käännyin vielä Anniin päin, joka oli tullut viereeni.

"Nähään sit huomenna", sanoi Anni ja halasi minua. Hänen rintansa painautuivat vielä avoinna olevan takkini alla olevaa t-paitaa vasten. Halasin häntä takaisin lämpimästi rutistaen. Käteni koskettivat hieman hänen paljasta alaselkäänsä kietoessani käteni hänen ympärilleen. Anni etääntyi hieman ja antoi pusun huulilleni.

Kävelin kämppääni kohti. Päässäni pyöri ajatuksia enemmän kuin koskaan, huulillani tunsin vielä Annin pehmeiden huulien lämmön ja hänen rintojensa kiinteyden rintaani vasten. En meinannut saada yöllä unta, vaikka tyydytinkin itseni pariin kertaan himokkaasti, voimakkaasti laueten. En voinut uskoa päivän tapahtumia.

Seuraavana päivänä opiskelusta ei meinannut tulla mitään. Näin oppilaitoksen käytävällä vilauksen Annista, hän käveli vierekkäin siskoni kanssa. Hänen farkkujen peittämä peppunsa muistutti minua edellisestä päivästä. En kerennyt juttelemaan, koska luento alkoi pian. Odotin vain iltaa.

Päivä mateli, mutta viimein tuli aika, jolloin pakkasin tavarat kameralaukkuuni ja lähdin Annin taloa kohti. Soitin taas summeria, jolloin minua pyydettiin sisään.

Menin sisälle ja halasin Annia samalla antaen pusun hänen poskelleen. Hän säteili hymystä ja tuoksui hyvälle. Hänellä oli nyt päällään erivärinen toppi kuin eilen ja farkut. Menimme tytön huonetta kohti samalla jutellen. Huoneeseen tullessani hämmästyin.

"Maiju?!", huudahdin.

"Moro, Tomi", sanoi siskoni hymyillen, samalla pitäen kädessään eilistä kuvaa.

"Mitä sä täällä?", kysyin ihmetellen.

"Anni pyysi mua tänne malliks niin kun suakin", Maiju vastasi.

Ihmettelin tilannetta ja olin hieman nolona, kun siskoni katsoi Annin kanssa edellisenä päivänä piirrettyä kuvaa, jossa minulla oli seisokki.

"Tää on ihan hemmetin onnistunu kuva", kehui siskoni. "Ei oo meijän yhteiset lenkit ja punttis ollu turhaa näköjään."

Hymyilin ja olin iloinen kehuista. Katsoin Annia, joka vinkkasi silmäänsä viekkaasti.

"Eiköhän aloiteta", sanoi taiteilija. "Menkää istuun miten haluatte, jotenkin kuitenkin lähekkäin."

Olin hieman paniikissa. Viimeksi olin nähnyt siskoni alasti ennen murrosikää varmaan jossain saunassa. Hän oli vajaassa kymmenessä vuodessa kehittynyt nuoreksi naiseksi. Hänellä oli ruskeat, sileät hiukset, kauniit kasvot ja todella kiinteä vartalo. Hänen peppunsa oli varmaan kiintein, mitä tiesin.

Maiju alkoi ottaa kangashousujaan pois päältään. Hänen punaisten alushousujen peittämä peppunsa tuli esille. Heitin itsekin housuni ja paitani pois nopeasti. Anni seurasi sängyltä riisuuntumistamme silmät suurina. Sain heitettyä alushousunikin pois, jolloin siskoni katse kiinnittyi minuun. Nyt molemmat tytöt katsoivat minua, samalla kun istahdin tuolille istumaan. Katsoin siskoani, kun hän nosti toppinsa pois päänsä yli. Hänen kiinteä vartalonsa oli aivan jumalainen. Tiukka vatsa, peppu ja hoikka vartalo. Seuraavaksi lattialle tippuivat rintaliivit. Näin hänet vain takaapäin, koska hän oli kääntyneenä Anniin päin, joka katsoi siskoni riisuuntumista yhtä intensiivisesti kuin minäkin. Alushousut tipahtivat lattialle kevyesti. Vartalo oli jotain toisesta ulottuvuudesta. Pylly oli pyöreä ja iho oli sileää kuin persikan pinta. Siskoni pakitti hieman ja istuutui syliini nopeasti. Hänen pakaransa ja minun reiteni liimaantuivat toisiinsa kuin penkki ja peppuni edellisenä päivänä.

"Joo, istukaa vaikka noin", sanoi Anni sängyltä. "Laita, Tomi, vaikka kädet Maijun vatsalle."

Vatsani oli täynnä perhosia, kun nostin käteni alastomalle, pehmeälle vatsalle. Tunsin navan, kiinteän ihon. Maiju hengitti syvään. Tunsin käsissäni jokaisen hengityksen ja reisien lämmön. Pääni oli hieman korkeammalla kuin hänen päänsä. Tunsin kiiltävien hiusten tyttömäisen hajun. Tyttö nosti käsiään ja laittoi hiuslenksulla hiuksensa pienelle nutturalle. Niska oli sileä kuin vauvan iho. Se oli peittynyt osittain vaaleista hiusten haituvaisista, jotka eivät ylettäneet nutturaan. Anni katsoi himo silmissään siskoni rintoja, käsiäni hänen vatsallaan, neljiä pohkeita, jotka olivat vierekkäin. Maijun jalat eivät aivan ylettäneet lattialle saakka.

Pikkuhiljaa taiteilija alkoi hahmotella yhteen liittyneitä vartaloitamme paperille. Siskoni laittoi kätensä käsieni päälle lempeästi. Penikseni alkoi taas kovettua. Vartaloni aisti Maijun lämmön, pehmeän ihon. Vatsani oli yhtä hänen selkänsä kanssa. Molemmat tunsivat toistensa hengityksen. Hänen käsistään tunsin pulssin, joka oli kova. Hikipisara valui Maijun kainalosta käsivarrelleni. Seisokkini kasvoi ja pian osui reisien takaosaan. Huomasin, kuinka tytön pulssi kasvoi ja hiki tuli pintaan. Oloni alkoi tulla tukalaksi, kun kaluni kankesi vapauteen. Siskoni luultavasti ymmärsi vaivani, kun hän avasi hieman reisiään, jolloin veitikkani pääsi lipumaan hikisiä, pehmeitä reisiä pitkin vähän paremmin suoraksi. Vatsani oli täyttynyt perhosten sijasta linnuilla. Sydämeni hakkasi niin, että en ollut enää varma, kumman pulssin tunsin, siskoni vai minun. Hikoilin hikoilemistani ja rintakehäni oli aivan märkä, samoin Maijun selkä. Käsivarsieni sisäpuoli oli aivan liukas hänen kylkiään vasten. Hikemme sekoittui ja munani jatkoi suoristumistaan kohti käsiämme.

Tunsin terskassani jotain muuta kuin reiden pehmeyden. Se oli Maijun käsi. Kalun varressa tuntui hänen lyhyeksi leikattu karvoituksensa. Hänen tiukka peppunsa tuntui jumalaiselta penikseni juuressa. Siskoni huokaisi syvään ja haukkoi henkeään. Käsieni ja hänen vatsansa väli oli hien kostuttama, samoin kun hänen kätensä, jotka peittivät terskani niin, ettei se näkynyt Annin tutkiville ja taiteileville silmille, jotka katsoivat vuoron perään paperiin, vuoron perään viattomiin, kuumiin vartaloihimme. Enää en ollut varma, oliko Maijun reisien välissä oleva limainen märkyys hikeä vai hänestä valuvaa kiihottumisen aiheuttamaa kosteutta. Maijun hengitys kiihtyi kiihtymistään, pulssi nousi hetki hetkeltä. Aloin tuntea orgasmin kohoavaa tunnetta alavatsassani tytön korjatessa asentoaan sylissäni. Hiki liu\'utti häntä huonoon asentoon aina välillä. Reitemme olivat toisiaan vasten todella liukkaita.

Siskoni liikautti hieman käsiään, jolloin terskaani kohdistui ihana tunne. Tämä oli viimeinen pisara. Aloin hengittää nopeammin, nopeammin. Tavara kiveksistäni lähti liikkeelle. Kaluni alkoi pumpata tavaraa Maijun reisien väliin ja hänen käsiensä alle. Siskoni säikähti, mutta pysyi paikallaan. Vaistomaisesti puristin häntä hikiseltä vyöräröltään ja vatsaltaan. Tärisin paikallani, kun spermaa vain tuli ja tuli. Anni ei huomannut, että mitään olisi tapahtunut. Hän oli kiimasta niin keskittynyt, että ei huomannut eroa.

"Valmis", huudahti Anni.

Annin kädet tärisivät, kun hän laittoi paperin pöydälle. Hän lähti keittiöön ja sanoi menevänsä hakemaan vettä. Maiju nousi päältäni pois. Terskani pää liukui spermaisena ja hikisenä hänen karvoitustaan ja alavatsaansa pitkin. Vapautin käteni liukuen hänen vatsaansa pitkin. Hänen vartalonsa oli selästä, pepusta ja reisistä hiestä kiiltävä.

"Mennään suihkuun", Maiju kuiskasi kiireisen näköisenä.

Hipsimme alastomina huoneeseen, jossa oli vessa ja suihkuhuone. Huusimme Annille menevämme suihkuun, kun olimme niin hikisiä.

Maiju käänsi veden päälle, meni suihkun alle ja kääntyi. Näin tytön rinnat ja etupuolen alasti ensimmäistä kertaa vuosiin. Tissit olivat pyöreät ja kiinteät. Tiukan ja hikisen vatsan ja kosteutta valuvien reisien keskellä oli märkä karvoitus, johon oli takertunut siemennestettäni. Vesi valui tuota kaunista vartaloa pitkin lattiakaivoon. Maiju pesi kasvonsa ja hiuksiaan laittaen shampoota niihin. Hänen vartalonsa kiemurteli notkeasti hänen pestessään selkänsä. Käsi hakeutui karvoitukselle, jonka se pörrötti shampoolla vaahdon peittämäksi. Astuin saman suihkun alle ja otin itsekin shampoota. Vaahdotin hiukseni ja karvoitukseni. Vartaloni oli aivan siskoni vieressä, melkeinpä kiinni hänessä. Vielä pystyssä oleva munani osui välillä tytön reiteen, vatsaan.

"Voin pestä sun selkäs kunnolla saippualla, jos et ite saa", pääsi huuliltani tahattomasti.

"Joo", sanoi Maiju vaimeasti.

Otin käteni täyteen nestesaippuaa ja suljin hanan. Tyttö kääntyi selkä minuun päin. Laitoin toisen käteni hänen pyöreälle pakaralleen ja toisen olkapäälle. Levitin saippuaa koko hänen selälleen ja pepulleen. Laitoin kädet myös kyljille, josta vein ne kainaloihin ja siitä taas käsivarsille. Otin käden kahden käden väliin ja liu\'utin sitä kuin hentoa saippuapalaa. Laitoin toisen käteni Maijun vatsalle, jossa pyöritin sitä samalla siirtäen toisen käteni pakaralle ja siitä reidelle. Pesin myös toisen käden olkapäästä sormen päihin saakka. Siskoni silmät olivat raukean puoliummessa käsittelyssäni. Hieroin vatsasta ylöspäin ja tulin epäröivästi rinnoille, jotka liukuivat leikiten käsieni alla. Nännit olivat pystyssä ja kovat. Menin kyykkyyn ja käteni luistelivat reisiä pitkin pohkeille ja siitä takaisin ylös. Otin lisää saippuaa ja kuljetin käsiäni sisäreisiä pitkin pepulle takaisin. Saippuoin pyllyn pakaroiden välistäkin ja kuljetin toista kättäni alavatsaa pitkin karvoitukselle, jonka saippuoin hyvin.

Aloin olla taas kiihottunut, vaikka olin juuri lauennut. Siskoni ilme oli hymyilevä ja nautinnollinen. Laitoin suihkun hanan takaisin päälle ja hän alkoi pestä saippuaa pois. Maiju astui pois suihkun alta ja kiitti hennosti. Pesin itseni saippualla ja liityin siskoni seuraan kuivaamaan itseäni. Kävelimme pyyhkeet päällämme takaisin huoneeseen, jossa Anni oli. Menimme sängyllä istuvan tytön molemmin puolin ja katsoimme kuvaa. Se oli aivan mielettömän hieno. Piirustuksessa siskoni rinnat oli ikuistettu valokuvantarkasti. Myös kädet hänen vatsallaan oli kauniisti tehty.

"Otetaaks nyt niitä valokuvia?", kysyin kuin ohimennen.

"Joo, otetaan vaan", vastasi Anni.

"Mitä valokuvia", ihmetteli siskoni.

"Sovittiin, että mä saan ottaa pari alastonkuvaa Annista, vähän kuin vastapalvelukseks", selvensin.

Anni nousi seisomaan tiukkoine peppuineen ja kiinteine vartaloineen. Hän alkoi avata vyötä kädet hieman täristen. Katselimme siskoni kanssa häntä tarkkaan, hänen jokaista liikettään. Housut tippuivat lattialle vyön mukana. Seuraavaksi mallini nosti toppinsa pois. Rintaliivit lensivät lattialle. Silmissäni välkkyi ja rinnassani tykytti, kun katsoin tuota vartaloa ja sen pieniä yksityiskohtia. Rintojen pyöreitä ja täyteläisiä nännejä. Pikkuhousut leijailivat lattialle jalkoja pitkin. Annin melkein posliini pimppi tuli esille. Siihen oli jätetty vain kevyt kiitorata muuten sileän alavatsan paikkeille.

"Mites mä menen", kysyi Anni seisten alasti keskellä huonetta.

"Poseeraa siinä miten osaat", sain sönkötettyä vastaukseksi, samalla kun kaivoin kameran laukustani.

Kuvasin Annia edestäpäin. Hänen rintansa, pienesti pilkottavat häpyhuulensa ja siloinen vartalonsa tallentui filmille. Hän kääntyi ja pyllisti hieman niin, että pimppi näkyi takaapäin pyöreiden pakaroiden välistä. Siskoni tuijotti hetken aikaa sängyltä silmät ammollaan samalla, kun kuvasin. Munani seisoi koko ajan pyyhkeen alla ja se näkyi pienenä kohoumana.

Yhtäkkiä Maiju nousi sängyltä ja meni Annin viereen, tiputti pyyhkeensä maahan toisen tytön katsoessa ja alkoi poseerata hänen vieressään. He halasivat toisiaan samalla katsoen kameran linssiin.

"Haluuttekste suudella toisianne, ni voin ottaa kuvan", sanoin epäröiden.

Anni ja Maiju katsoivat hetken toisiaan kysyvästi silmiin ja sitten sinetöivät huulensa toisiaan vasten. En tiedä, oliko minulla edes tarkennus kohdallaan. Räpsin kuvia ja jouduin vaihtamaan filmiäkin. Katselin lumoutuneena näiden kahden jumalattaren vartaloiden leikkiä toisiaan vasten. Rinnat hieroivat toisiaan, reidet koskettelivat toisen alapäätä jalkojen mennessä lomittain. Kädet kävivät hipomassa toistensa peppuja. Tytöt unohtivat kokonaan kameran ja antoivat himonsa palaa. Kiinteät vatsat toisiaan vasten, kädet toistensa ympärillä he kellahtivat sängylle, jonka vieressä olin. Annin käsi hakeutui siskoni jalkoväliin, jossa se teki hierovaa liikettä. Otin valokuvia joka puolelta. Jalkopäästä oli estoton näky tyttöjen peppuihin ja tuheroihin, joissa kädet työskentelivät häpyhuulia ja klitorista kosketellen.

Asetin kameran sivuun ja istuin sängyn laidalle, jossa aloin tyydyttää itseäni. Asetin toisen käteni Maijun pepulle ja siitä jalkojen väliin, jossa kosteus tuntui käteen. Käteni koski vähän väliä Annin kättä, jonka sormet toivat kosteutta siskoni sisältä reisille.

Tytöt lopettivat hetkeksi ja Anni nousi istumaan viereeni. Otin hänen rintansa käteeni ja hieroin kovettunutta nänniä. Hän syöksyi suutelemaan minua kosteilla ja pehmeillä huulillaan. Siskoni tuli toiselta puolelta ja suuteli vatsaani, otti jäykistyneen munani huuliensa väliin, nuoli ja hyväili minkä kerkesi. Laitoin käteni Annin jalkaväliin ja hieroin kosteutta häpyhuulille ja välilihaan. Hän alkoi voihkia ja siirsi kätensä tyydyttämään itseään samalla minua suudellen. Katsoin alapäähäni, jossa siskoni tyydytti myös itseään ja imi terskaani. Jotenkin tilanne tuntui epätodelliselta: siskoni ja hänen kaverinsa alasti samassa huoneessa. Siirsin toisen käteni siskoni pehmeälle pakaralle. Hieroin sormellani hänen välilihaansa ja reisien sisäpintoja, joihin kiiman nesteet valuivat. Pikkuhiljaa kummatkin tytöt alkoivat saada orgasmia.

Minä itse laukesin ensiksi siskoni suuhun. Jatkoin tyttöjen vartaloiden hyväilemistä, kunnes he tulivat huipulle. Makasimme hetken raukeina sängyllä leveä hymy kasvoilla. Katseemme kohtasivat välillä. Molemmat olivat niin kauniita ilman vaatteita. Hetken päästä puimme siskoni kanssa päällemme. Mitään sanomatta, kehon kielen, hymyt tulkiten annoimme Annille suudelmat ja kävelimme rappukäytävään, josta ovella seisova tyttö näkyi vielä alastomana. Kävelimme siskoni kanssa pimeää lenkkipolkua kotejamme kohti. Kun tuli aika erota, halasimme ja annoimme suukot, samalla kun puristin Maijua hellästi pepusta.

Kesti monta päivää tajuta tapahtumat. Välimme eivät huonontuneet yhtään, sitä vastoin paranivat entisestään. Valokuvista muistuu vieläkin mieleeni nuo kiihkoisat hetket. Muistuu vielä pitkään...
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.