Mä makasin valveilla ja tuijotin kattoon. Uni ei tahtonut tulla, vaikka kello lähestyi jo yhtätoista. Hermostuneesti käänsin kylkeä ja yritin löytää paremman asennon – korjasin tyynyä ja pöyhin peittoa, mutta tiesin itsekin koko yrityksen turhaksi. Vika ei ollut peitossa vaan mun mielessä, joka laukkasi villinä jo kolmatta päivää putkeen. Siitä asti kun mä olin yllättänyt pikkusiskon sängystä alastomana toissa aamuna, mä en ollut kyennyt ajattelemaan juuri muuta kuin sitä pientä pimppiä ja kaikkea sitä, mitä oli sinä aamuna meidän kahden välillä tapahtunut.

Joka päivä sen jälkeen mun viimeinen ajatus illalla oli liittynyt Emmaan, ja joka aamu mä olin herännyt pikkuhousut mun yöllisten fantasioiden tahrimina. Kyllä mua välillä vähän nolottikin se, mitä oli tapahtunut – mutta vain vähän, ja enimmän osan aikaa pelkkä asian ajattelukin sai mun muutenkin kiitettävän vilkkaat hormonit villiintymään täysin. Mä en yksinkertaisesti saanut sitä näkyä mun päästäni – mä muistaisin varmaan ikuisesti, miltä näytti, kun Emman pienet jalat taipuivat hitaasti sivulle ja niiden välistä paljastui maailman suloisin ja kuitenkin irvokkaalla tavalla outo pikkutytön pimppi. Ei karvoja, ei mitään, vain uskomattoman suuret norsunkorvat viattoman pienen aukon reunoilla.

Mun sormet liikkuivat hajamielisesti mun arasti raollaan olevien häpyhuulten välissä tarjoten edes pientä tyynnytystä mun hurjana laukkaavalle mielelleni. Itsetyydytys antoi mulle rauhan – mä olin aina pitänyt siitä, ja melkein joka ilta mä olin nukahtanut sen tuomaa kiihotusta seuraavan raukeuden syliin. Mutta tänä iltana siitäkään ei tuntunut olevan apua.

Mä ajattelin Emmaa. Mietin, mahtoiko sekin miettiä meidän yhteistä salaisuutta samalla lailla. Ehkä Emmakin makasi viereisessä huoneessa valveilla eikä saanut ajatuksiltaan unta. Mua kiihotti ajatella Emmaa alastomana omassa sängyssään, jalat koukussa, pienet sirot sormet syvällä vaaleanpunaisten norsunkorvien välissä. Miten paljon mun pienellä pikkusiskolla olisikaan opittavaa – jos uskallus riittäisi opetella. Mä hamusin mun yöpöydän laatikkoa, pengoin sekalaista paperipinoa, joka oli täysin tarkoituksella aseteltu näyttämään siltä, että kaikki oli muka satunnaista. Oikeasti pinon ainoa tarkoitus oli suojella paljon tärkeämpiä salaisuuksia, jotka oli piilotettu syvälle pinon pohjalle.

Lopulta mun käsi tavoitti etsimänsä. Pieni samettinen pussi pujahti esiin paperien alta, ja sen sisältä ilmestyi jo tutuksi tullut pienen peniksen muotoinen dildo. Pussissa oli myös pieni tuubi apteekista ostettua liukastetta, jonka ohjeteksti oli jotenkin oudolla tavalla kiihottava: "Käytetään myös kuumemittarin ja tamponien liukastamiseen". Mulla ei ollut aavistustakaan, kuinka moni enää nykypäivänä oikeasti mittaa vauvaiän ohittaneen lapsen kuumetta pyllystä, mutta visio isosta lapsesta makaamassa pylly paljaana äidin lukiessa vieressä tuubin tuoteselostetta oli jotenkin käsittämättömällä tavalla kiihottava ja se nousi aina mun mieleen tuubin nähdessäni.

Mä pyörittelin sauvaa hetken käsissäni. Netin seksikauppojen järkälemäisiin kaluihin verrattuna se oli pieni kuin pikkupojan pippeli – pituutta tuskin paljon yli viittätoista senttiä ja paksuuttakin vain parin sormen verran. Suski oli sen mulle vajaa vuosi sitten järjestänyt, ja mä olin varjellut sitä kuin suurinta aarretta. Mä avasin liukastetuubin ja olin jo pusertaa nokareen geeliä survimen päähän, mutta äkkiä ajatus välähti mun mieleen – mä halusin esitellä esineen Emmalle. Samassa mä kuitenkin tajusin idean mahdottomuuden – Emman koloa reunusti vielä tiukka kalvorengas, eikä sauva melko maltillisesta koostaan huolimatta mahtuisi millään siitä sisään. Ellei sitten...

Niin tai näin, mä en yksinkertaisesti pystynyt enää olemaan paikallani – mun oli pakko saada nähdä Emma. Mä työnsin peiton sivuun, oikaisin yöpaidan paljaan peppuni suojaksi ja hiivin sitten käytävään. Mun oli pakko liikkua hiljaa, koska äiti nukkui vain kahden huoneen päässä ja saattaisi hyvinkin kuulla käytävästä kuuluvan liikkeen.

Emman huoneen ovi oli raollaan, ja sisältä kuului tasaisen rauhallinen hengitys – näköjään pikkusisko ei ollut ainakaan ihan yhtä sekaisin meidän leikeistä kuin mä. Mä hiivin hiljaa sisään ja suljin oven perässäni. Mä hiivin lähemmäs ja kohotin varovasti peittoa. Emma oli selvästi jo syvässä unessa eikä reagoinut mitenkään. Hitaasti mä annoin peiton vetäytyä pikkusiskon päältä. Emma nukkui mahallaan. Tällä kertaa päällä oli kyllä yöpaita, mutta se oli kääriytynyt mytyksi rintakehän ympärille jättäen solakan paljaan pepun houkuttelevasti näkyviin.

Mä kumarruin lähemmäs. Vaikka huoneessa olikin hämärää, mä saatoin silti nähdä pimpin ääriviivat kevyesti harallaan olevien jalkojen välistä. Mä en ollut vielä edellisellä kerralla nähnyt Emmaa takaapäin, ja katselin nyt uteliaana pikkusiskon salaisuuksia aivan uudesta näkökulmasta. Pepun puolelta katsottuna pimppi näytti jotenkin erilaiselta, mutta ei yhtään vähemmän kiihottavalta.

Varovasti mä kurotin mun käden Emman jalkojen väliin ja annoin sormien koskettaa pimpinhuulia. Heti kun sormet koskettivat ensimmäisen kerran, Emma nytkähti ja kiemurteli vähän, mutta ei vaikuttanut heräävään. Mä odotin hetken henkeä pidätellen, mutta uskalsin sitten jatkaa. Mä painoin sormia vähän voimakkaammin, ja samassa ne luiskahtivat untuvaisen nukan peittämien häpyhuulten hellään syleilyyn. Emma kiemurteli taas, muttei edelleenkään näyttänyt heräämisen merkkejä.

Mä tunsin mun kiihotuksen voimistuvan. Mä tunsin nyt saman kiihottavan tuoksun, joka oli saanut mut lähes hulluksi muutamaa päivää aiemmin, enkä yksinkertaisesti kyennyt vastustamaan sen kutsua. Rohkeasti mä painoin mun sormia syvemmälle ja annoin niiden liukua Emman vaon lämpimän kosteassa liukkaudessa. Tunne oli tyystin erilainen kuin viimeksi – nyt vako vaikutti enemmän kiimaisen teinitytön elimeltä kuin pelokkaan pikkutytön pimpiltä.

Mä annoin mun sormien seikkailla Emman pimpissä ja samalla hyväilin toisella kädellä persikanpehmeää pyllynkannikkaa. Peppu oli muodoiltaan vielä pikkutyttömäisen siro ja litteä, ja kannikoiden välistä erottui heikosti pieni ryppyinen peppureikä. Mä venytin pyllynkannikkaa mun kädellä, jolloin peppureikä tuli selvemmin näkyviin. Pientä reikää reunusti hailean vaaleanruskea rantu – ilmeisesti äidin alapesuopit eivät olleet vielä 11 vuoden iässä täysin muuttuneet osaksi arkista elämää. Mutta ei se mua haitannut, jotenkin tilanne enemmänkin kiihotti kuin ällötti mua.

Samassa mun toinen käsi osui pikkusiskon klitorikselle, joka reagoi kosketukseen rajusti. Emma vääntelehti, ja äkkiä tyynyn kätköistä kantautui unensekaista mutinaa. Mä olin varautunut siihen – en mä koskaan edes kuvitellut voivani tehdä koko juttua herättämättä Emmaa – mutta mä halusin edetä askel kerrallaan. Mä kumarruin Emman korvanjuureen ja kuiskasin hiljaa. Emma käännähti ja raotti silmiään.

- No heräsithän sä viimein, mä kuiskasin ja hymyilin Emmalle.

- Mitä sä teet? Ja kauanko sä oot ollut täällä? Emma kysyi unisena.

- Mä en saanut unta, ja ajattelin, et voitais tehdä jotain kivaa, mä jatkoin.

- Niin kun mitä? Emma kysyi edelleen silmiään siristäen.

- Jotain sellasta kun viimeks...

Emma ei sanonut mitään, räpytteli vain silmiään yrittäen karistaa unihiekkoja tiehensä.

- Mä haluun näyttää sulle yhden uuden jännän jutun, mä kuiskasin taas.

- Minkä jutun?

- No se on yllätys, näät sit. Saanks mä näyttää? mä jatkoin nyt jo siihen sävyyn kuin homma olisi käytännössä jo sovittu.

Emma epäröi hetken, yritti kai unensekaisilla aivoillaan järkeillä edes jonkinlaisen perustan päätökselleen, mutta vastasi sitten kuitenkin myöntävästi:

- No joo, jos se on sit kiva juttu... Ja jos mä saan sit tehdä sulle joskus jotain vastavuorosesti, Emma sopersi unisena.

- Sovittu! Mut sitten ei saa enää kesken kieltäytyä... Ja oot sit ihan hiljaa, ettei äiti herää, mä vannotin. - Eikä sit saa katsoa. Sun täytyy pitää pää tyynyssä koko ajan.

Emma ei sanonut mitään, painoi vain pään takaisin tyynyyn.

Mä olin valmis aloittamaan. Varovasti mä taivutin Emman reisiä enemmän haralleen ja nappasin sitten ylimääräisen tyynyn tuolilta sängyn vierestä ja työnsin sitä Emman vatsan alle. Vaivalloisesti Emma kohotti peppuaan, niin että tyyny luiskahti kunnolla alle kohottaen pyllyn ja pimpin herkullisesti mun uteliaiden käsien ulottuville.

Näky oli uskomattoman kiihottava – näkyvissä oli nyt vain kaikkein oleellisin. Pyllyreikä näkyi nyt pystyssä pönöttävän pepun keskellä selvästi, ja hieman syvemmällä Emman jalkojen välissä pilkottivat pimpinhuulet auenneina viuhkamaisesti, kuin pienen vaaleanpunaisen kukan sisäkkäiset terälehdet. Koko arasti raollaan oleva vaaleanpunainen kauneus kiilteli nyt tyttöliman peitossa saaden pikkusiskon vaikuttamaan häpeilemättömän kiimaiselta, ja tuntui kuin koko edessä avautuva näkymä olisi kirkunut ja kerjännyt kosketusta.

Mä tunsin, miten jännitys pisteli mun vatsaa. Kosteus valui valtoimenaan mun jalkojen välissä, ja mun teki mieli koskettaa itseäni. Varovasti mä vein toisen käden jalkojeni väliin antaen mun toisen käden sormien samalla koskettaa Emman limaisia häpyhuulia. Tunne oli uskomaton – mun molemmat kädet hyväilivät nyt liman kauttaaltaan liukastamia sileitä poimuja, mutta vain toiset poimut olivat mun omat. Mä annoin sormien edetä varovasti syvemmälle Emman terälehtien syvyyksiin, ja tunsin, miten norsunkorvat hivelivät mun sormia molemmilta puolilta. Emma voihkaisi hiljaa ja hieroi itseään tyynyä vasten saaden peppunsa kiemurtelemaan.

Mä annoin sormien jatkaa leikkiä. Käväisin aukolla, tunsin ohuen kalvorenkaan tiukkuuden pienen kolon ympärillä. Tunsin pienen klitoriksen, joka törrötti nyt pystyssä ja reagoi jokaiseen kosketukseen värähdyksellä. Tartuin varovasti pieneen huppuun ja liikutin sitä edestakaisin. Emma ynähti äänekkäästi ja kiemurteli taas. Samalla mä annoin toisen käden sormien upota sisään mun omaan onkalooni – miten hyvältä sormet tuntuikaan. Mä venytin varovasti mun ahdasta koloa, ja tunsin rajujen nautinnon väristysten lähtevän liikkeelle jostain selkärangan seutuvilta.

Mutta mä halusin koskea Emmaa lisää. Mä annoin sormen upota vähän matkaa Emman pienen kolon sisälle – ei paljoa, vain muutaman sentin – mutta riittävästi saamaan Emman värisemään rajusti ja huohottamaan taas kuin koira. Mä katsahdin pöydällä makaavaa sauvaa ja liukastetuubia – sauvan työntäminen tähän ahtaaseen aukkoon ei tulisi ikinä onnistumaan, mutta en mä sitä sinne aikonutkaan upottaa, mulla oli ihan muita suunnitelmia.

Vastentahtoisesti mä annoin mun sormien livahtaa ulos mun pimpistä ja kurotin kohti pöydällä makaavia esineitä. Mä tunsin sauvan tutun kumisen tuntuman mun sormissani – pinnalta pehmeä, sisältä napakan jäykkä, mutta ei kuitenkaan kivikova. Tältä kai oikeakin pippeli tuntui erektiossa – mulla ei ollut asiasta mitään omakohtaista kokemusta, mutta niin mä olin aina mun fantasioissani kuvitellut. Mä pitelin sauvaa kädessäni ja katselin sitä mun toisen käden työskennellessä edelleen syvällä Emman jalkojen välissä. Sauva oli erehdyttävällä tavalla oikean pippelin näköinen – ainakin mikäli mun netistä löytämiä kuvia oli uskominen. Sauvan pää oli muotoiltu muistuttamaan koulukirjojen kuvien epätodellisen mutta kaiketi aidon näköistä terskaa – pulleaa ja kärjestä suippoa – ja terskan ja varren välissä oli syvä uurre, joka tuntui taivaalliselta sauvan luiskahtaessa aukosta sisään. Varteen oli kuvattu pari suonimaista kohoumaa, ja sauvan kauniin vaaleanpunainen väri täydensi vaikutelman jotenkin irvokkaalla tavalla kiihottavaksi.

Mä nappasin geelituubin käteeni ja vilkaisin tuoteselostetta hiukan hymyillen. Jos geeli sopi kuumemittarin liukastamiseen, kai sillä saisi jotain muutakin pyllyyn sisään. Jotenkin mua kiehtoi ajatus siitä, miltä hetken päästä odottava uusi kokemus mahtaisi pikkusiskosta tuntua ja millaisen reaktion se aiheuttaisi. Mä annoin mun käden liukua hetkeksi pois Emman jalkojen välistä ja tartuin sauvaan. Kevyt puristus levitti ison nokareen kiiltävää geeliä sauvan kärkeen saaden sen kiiltelemään kuin kiimaliman voitelemana. Muutama kevyt pyöräytys ja koko komeus oli peittynyt kiiltävään kosteuteen. Toinen käsi palasi jatkamaan tutkimusretkiä Emman pimpille, toinen käsi kannatteli sauvaa aivan mun silmien edessä.

Emma kiemurteli taas. Pikkusiskon kiihotus kävi selvästi hetki hetkeltä voimakkaammaksi, saaden aikaan raskasta huohotusta ja vaimeaa vikinää. Mä odotin vielä hetken. Katselin sauvaa, jonka terskan uurre ja siitä alkavan varren suonikkuus saivat sen näyttämään uskomattoman seksikkäältä. Mä kuvittelin mielessäni, että se olisi jonkun kiimaisen teinipojan kalu, keskenkasvuinen pippeli, jonka tilanteen kiimaisuus oli saanut paisumaan kiitettäviin mittoihin ja seisomaan tanakkana kuin kanki. Hetken mä vielä ihailin tätä kiihottavaa näkyä, mutta otin sitten tukevan otteen varresta ja ohjasin liukasteesta kiiltelevän pullean terskan Emman pakaroiden väliin.

- Mikä se oli? Emma sähähti ja yritti kääntää päätään nähdäkseen paremmin.

- Pää tyynyyn, meillä on sopimus, mä komensin.

- Mitä sä oikein teet? Emma jatkoi, tällä kertaa niin äänekkäästi, että pelkäsin sen kuuluvan äidin makuuhuoneeseen asti.

- Mä kosken vähän sun peppuun, mä kuiskasin ja annoin terskan levittää lisää liukastetta ryppyisen reiän ympäristöön.

- Miks? En mä haluu! Emma nyyhkäisi melkein itku kurkussa.

- Siks kun mä haluun, ja meillä on sopimus... Sitä paitsi se on kivaa, mä jatkoin vähän voitonriemuisena.

En mä halunnut satuttaa mun pikkusiskoa enkä järkyttääkään ainakaan kovin pahasti, mutta mä en kerta kaikkiaan malttanut vastustaa mun himoja. Säälimättömästi mä työnsin sauvaa tiukkaa ryppyreikää vasten, joka antoikin vähän periksi, mutta ei kuitenkaan riittävästi tehdäkseen tilaa pullealle terskalle luiskahtaa sisään.

- Auuuhh... Sattuuuu! Emma vaikersi, ja mä pelkäsin taas, että kohta äänet kuuluisivat äidin huoneeseen asti.

- Niin sattuukin, jos et sä rentoudu. Ja sitä paitsi pää tyynyyn, ei saa katsoo nyt, mä yritin komentaa niin lempeällä äänellä kuin osasin.

Emma kiemurteli. Mä saatoin nähdä, miten pikkusisko kamppaili nolouden, pelon, kiihotuksen ja jännityksen tunteiden keskellä. Emman peppureikä supisteli rajusti, eikä rentoutuminen näyttänyt olevan helppoa. Sitten äkkiä Emma painoi päänsä takaisin tyynyyn, veti muutaman kerran syvään henkeä, ja sitten mä näin, miten pyllynkannikat rentoutuivat silmin nähden ja niiden keskellä pilkottava ryppyreikä lopetti supistelun.

Mä korjasin asentoani, asetin sauvan uudelleen peppureiän suulle, ja sitten mä työnsin. Hitaasti mutta rauhallisesti. Työntö sai Emman jännittymään uudelleen, mutta hetken odotuksen jälkeen rentous palasi ja sauva jatkoi uppoamistaan. Terska paksuni loppua kohden, ja juuri ennen kuin uurre saavutti neitseellisen peppureiän, Emman suusta purkautui syvä lohduton uikutus, joka kuitenkin tukahtui tyynyn kätköihin. Pylly näytti irvokkaalla tavalla äärimmilleen venyneeltä, ja mä olin varma, että Emmaan sattui. Lopulta uurre kuitenkin saavutti peräaukon reunan, ja sitten yhdessä hujauksessa koko terska livahti sisään Emman pyllyyn.

Mä kuulostelin hetken, mutta tyynyn takaa kuului vain vaimeaa uikutusta, joka kuulosti nyt enemmän nautinnon kuin kivun aikaansaamalta. Vaikka mä en edes koskenut itseeni, mä tunsin olevani todella lähellä orgasmia pelkän tilanteen kiihottamana. Huohottaen mä katselin mun pikkusiskoa, joka makasi nyt mun edessä peppu pystyssä, suonikas tekopenis syvällä pakaroiden välissä ja pieni pimppi kiimalimasta kiiltävänä.

Varovasti mä työnsin sauvaa, joka liukui nyt paljon helpommin eteenpäin. Mä koitin kuvitella mielessäni, miltä paksun terskan hierova kosketus mahtoi tuntua pikkusiskon peräsuolessa. Emma makasi värähtämättä mun edessä ja antoi sauvan liukua yhä syvemmälle sisäänsä ilman vastustelua. Mä korjasin mun asentoa ja asetuin istumaan Emman reiden päälle niin, että mun haara-asennon auki levittämä pimppi kosketti pikkusiskon jalkaa. Emma värähti, kun mun kauttaaltaan liman liukastamat poimut koskettivat paljasta ihoa, mutta syvenevästä huohotuksesta päätellen kosketus ei tuntunut ainakaan erityisesti häiritsevän.

Mä korjasin ottettani sauvasta ja aloitin sitten hitaan edestakaisen runkkausliikkeen. Sentti sentiltä suonikas varsi liukui takaisin näkyviin, vain kääntyäkseen hetken kuluttua takaksin paluumatkalle. Liike selvästi tuntui hyvältä, sillä Emman suusta purkautui nyt yhä voimakkaampaa ulinaa. Mä katselin kiihotuksesta täristen, miten pieni kalu lypsi Emman pyllyssä ja kuvittelin mielessäni olevani vieressä todistamassa jonkun kiimaisen pojan pannessa mun pikkusiskoa häpeilemättä pyllyyn.

Hitaasti mä annoin mun oman pimppini hangata pikkusiskon jalkaa vasten, samalla kun mun molemmat kädet olivat täydessä touhussa siskon salaisimpien paikkojen kimpussa. Ylös, alas, sisään, ulos. Mä saavutin pian tasaisen rytmin. Nautinnon väristykset alkoivat käydä niin voimakkaiksi, että mä pystyin jatkamaan mekaanista suorittamista lähinnä rutiinin voimalla pään kieppuessa jossain utuisissa pilvissä.

Mä tunsin, miten orgasmi meinasi lähteä liikkeelle. Viime hetken ponnistus sai kuitenkin nautinnon aallon pysähtymään vielä hetkeksi. Mä halusin odottaa vielä hetken, mä halusin katsella, kun Emma saa. Tahdonvoimani pinnistäen mä jatkoin suorittamista ja yritin pidätellä orgasmin vyöryä. Tehtävä tuntui lähes mahdottomalta – samalta kuin liian voimakkaaksi yltyneen pissahädän pidättäminen vielä viimeiset metrit ennen holtitonta heittäytymistä pöntölle ensimmäisten pisaroiden jo pirskoessa pikkuhousuihin.

Mä purin huulta, yritin keskittää kaikki voimani kehon reaktioiden hillitsemiseen. Vielä hetki, vielä hetki... Lopulta mä tunsin, miten Emman vartalo jäykistyi kaarelle mun jalkojen alla, ja samassa ilmoille purkautui tyynyn vaimentama loputon uikutus, jota seurasi joukko täysin hallitsemattomia, pakkoliikkeen omaisia nytkähdyksiä, jotka saivan koko Emman pienen vartalon sätkimään villisti.

Samassa myös mun pidätyskyky loppui ja raju orgasmi riistäytyi valloilleen. Mä tunsin, miten säkenöivä aalto toisensa perään kulki mun vartalon läpi ja miten epämääräinen nautinnon tunne pimpissä paisui kolossaalisiin mittoihin. Aalto toisensa perään vyöryi tuoden mukanaan sellaisia nautinnon tuntemuksia, joita en ollut varmaan koskaan aiemmin vielä tuntenut. Mun oli pakko painaa mun suu tiukasti käsivartta vasten, jotta en olisi huutanut suoraa huutoa ja hälyttänyt ratsuväkeä paikalle.

Lopulta orgasmi laantui. Typertyneenä mä tuijotin vieläkin mun alla makaavaa pikkusiskoa, jonka pyllystä edelleen pilkisti vaaleanpunainen ryhmysauva. Hitaasti mä vedin sauvan ulos saaden aikaan vielä yhden rajun nytkähdyksen terskan pulleimman kohdan luiskahtaessa ulos tiukan peppureiän puristuksesta.

Mä kiepsahdin Emman viereen sängylle, katsoin Emmaa suoraan silmiin ja suutelin sitten hellästi pieniä arkoja huulia.

- Mä tykkään susta tosi paljon, pikkusisko! mä kuiskasin hiljaa.

Emma ei sanonut sanaakaan, hymyili vain ujosti ja käänsi sitten katseensa pois ja kiskoi peiton meidän päälle. Mä nukahdin nopeasti.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.