Istuin taksin takapenkillä äiti sylissäni. Vierellämme istui tätini Aila sekä hänen miehensä Hannu. Äitini miesystävä Juha oli maksajan paikalla. Olimme olleet serkkuni häissä ja virallisen ohjelman jälkeen lähteneet jatkoille erääseen keskustan ravintolaan, missä nautittuamme mukavasta seurasta sekä jonkin verran alkoholipitoisia juomia olimme nyt matkalla äidin asunnolle. Taksin takapenkillä oli aika tiivis tunnelma ja äitini takapuoli pyörähteli sylissäni sen verran, että tunsin lievää pakotusta haarojeni välissä. Toivoin tietenkin, ettei äitini huomaisi mitään ja yritin ajatella vaikka mitä ikäviä ajatuksia estääkseni enempää kasvua, mutta vaikka miten taistelin vastaan, eivät paineet kullissani kokonaan hellittäneet. Olimme jo onneksi kohta perillä ja yritin äitini ilmeistä ja eleistä tulkita, että huomasikohan hän mitään, mutta äitini jutusteli ja naureskeli ainakin kuin ei olisi huomannut painettani takapuolessaan.

Nousimme kaikki taksista ja siirryimme äitini asunnolle, jossa hän asui yksin, vaikka oli jo vuosia seurustellut Juhan kanssa. Olimme jo aiemmin sopineet menevämme äidille jatkoille ja asetuimme olohuoneeseen, minne äitini toi lisää juotavaa. Vaikka muu seurue oli jonkin verran yli viidenkymmenen ja itselläni ikää oli 32 vuotta, viihdyin hyvin heidän seurassaan. Aika kului mukavasti juomista sekä pikku purtavasta nauttien. En enää ajatellut tapahtumaa taksissa ja oletin myös äitini unohtaneen asian, jos oli koko asiaa edes huomannut.

Kello oli jo melkein kolme, kun Aila ja Hannu lähtivät kotiin ja minä jäin äidin sekä Juhan kanssa vielä juttelemaan. Äitini oli laittanut minulle pedin valmiiksi vierashuoneeseen, joka sijaitsi alakerrassa takkahuoneen yhteydessä. Siinä istuessa en voinut olla huomaamatta äitini sensuellia olemusta ja ihailin, miten hyvin hän oli pitänyt itsestään huolta. Geeneilläkin tietenkin oli varmaan oma osuus lopputulokseen. Äitini on tumma ja aika hoikka sekä omaa suhteellisen pienet rinnat, mutta on muodokas nainen. Äitini oli pukeutunut tiukkaan tummaan leninkiin, ja tummat puolipitkät hiukset laskeutuivat kauniisti hänen olkapäilleen.

Juha ilmoitti lähtevänsä nukkumaan ja kieltämättä oli jo aika humalassa. Olin itsekin valmis nukkumaan, mutta äitini pyysi minua vielä jäämään hänen seurakseen, kun häntä ei vielä nukuttanut. Juha antoi äidilleni suukon ja lähti nukkumaan.

Äitini kaatoi meille vielä juotavaa ja siirtyi viereeni sohvalle. Keskustelu kääntyi minun erooni avovaimostani, ja äitini ihmetteli, miksi olin jo vuodenpäivät ollut sinkkuna. Kerroin, että en ollut pitänyt mitään kiirettä asian suhteen ja että viihdyin sinkkuna.

"Älä, Janne, viitsi väittää, että et kaipaa naista", äitini sanoi hymyillen. Myönsin, että tietenkin välillä vähän kaipasinkin, mutta eihän minun ollut pakko sitoutua. Lyhyemmätkin tuttavuudet sopivat oikein hyvin. Äitini hymähti ääneen.

"Tämän iltaisen taksimatkan perusteella viime kerrasta on vierähtänyt jo jonkin verran aikaa", äitini sanoi ja katsoi minua silmiin. Voi helvetin helvetti, ajattelin ja yritin keksiä sopivaa selitystä, samalla kun otin kunnon kulauksen lasistani.

"Aika noloahan se oli, mutta en voinut mitään, kun keinuit siinä sylissäni, ja ihan sama, että kuka nainen siinä olisi ollut, niin olisi käynyt samalla tavalla", vastasin. Minua hävetti koko tilanne niin, että toivoin kuolevani. Ei niinkään se, että olin saanut erektion äitini takia vaan se, että hän oli huomannut asian.

"Älä nyt, Janne, hätäänny", äitini vastasi hiljaisellä äänellä. "Ei tämä mikään maailmanloppu ole, ja osaan minä kyllä pitää suuni kiinni."

Olin häpeissäni ja toivotin väkinäisesti hymyillen äidilleni hyvää yötä ja lähdin alakertaan. "Hyvää yötä, Janne", äitini vastasi ja lähti makuuhuoneeseen.

Otti tosissaan päähän, kun riisuuduin ja menin täkin alle. Toivoin, että koko episodi olisi vain pahaa unta. Odotin jo kauhulla tulevaa aamua ja sitä, miten kehtaisin kohdata äitini.

Ei kulunut kuin muutama minuutti ja huomasin äitini seisovan sängyn vierellä. Säpsähdin, koska olin jo melkein ehtinyt nukahtaa. Äidilläni oli päällään vaalea yöpaita, joka ulottui puoleenväliin reisiä ja alta loisti hämärässä valkoiset pikkuhousut.

"Juha nukkuu kuin tukki, ja ajattelin tulla tervehtimään", äitini sanoi melkein kuiskaten, vähän käheällä äänellä. En ollut uskoa silmiäni, kun näin äitini edessäni, ja jotenkin aiemmin tuntemani häpeä oli tipotiessään. Tunnistin itsessäni jo nuoruusvuosiltani palavan halun panna äitiäni, vaikka en koskaan ollut uskonut sen toteutuvan ja olin työntänyt sellaiset ajatukset syrjään jo aikoja sitten.

Tartuin äitiäni käsivarsista ja varovasti ohjasin lähemmäksi, kunnes huulemme koskettivat. Äitini oli ihan hiljaa ja sulki silmänsä, kun aloimme suudella, ensin hellästi, mutta kohta jo aivan kiihkossa. Ajattelin vain, että tämä ei saa olla unta. Nostin äitini yöpaitaa paljastaen tämän pienehköt mutta kauniit riinnat. Aloin hyväillä pehmeitä rintoja ja tunsin kovat nännit kämmenissäni. Olin kuin transsissa, kun aloin kielenpäällä kiusoitella kovia nännejä, joita olin viimeksi maistanut yli kolmekymmentä vuotta siitten. Äitini laskeutui hajareisin syliini ja heitti yöpaitansa lattialle.

"Janne, miten ihanalta tunnut", äitini huokaili, samalla kun hyväilin ja imutin hänen ihania rintojaan vuorotellen. Tunsin miten kosteus tunki läpi äitini pikkuhousuista. Miten voimakkaasti halusinkaan tutustua paremmin äitini kosteaan reikään! Nousin ylös äitini sylissäni, käännyin ympäri ja laskin äitini sängylle.

"Miten ihana näky", kuiskasin ihaillen samalla kaunista naista edessäni. Äitini nosti hieman katsettaan ja katsoi anovasti silmiini.

"Tee minulle ihan mitä haluat... Nyt olen vain sinun."

Riisuin kalsarini ja kivenkova kullini pompahti esiin. Menin polvilleni lattialle sängyn reunalle ja hitaasti käteni siirtyivät reisiä pitkin kohti houkuttelevaa pillua, ja yhdellä vedolla riisuin äitini märät pikkarit, jotka painoin vasten kasvojani, ja nautin hetken suloisesta tuoksusta, ennen kuin luovuin niistä. Kasvoni olivat kohta reisien välissä ja aistin tuoksun ja kosteuden, mitä en kuitenkaan vähään aikaan ollut kokenut.

Varovasti kielenkärjellä aloin lipoa huulia, jotka olivat kosteat ja suolaiset. "Jaaannee, miten ihanaaa", äitini vaikeroi. Nuolin pillua antaumuksella alhaalta ylös hitaasti ja työnsin etusormen jo aivan märkään pilluun. Samalla työnsin varovasti pikkurillin ryppyreikään ja aloin hitaasti ja rytmikkäästi vatkata. Äitini vikisi kuin pieni lapsi. "Yyyh yyh..."

Olin niin hullaantunut tuoksuista ja äänistä sekä mauista, että menetin ajantajun. Ehti kulua useampi minuutti, kunnes havahduin. Äitini nousi istumaan ja otti kullini käsiinsä.

"Haluan imeä."

Mikäs siinä, ajattelin itsekseni, kun äitini huulet ohjasivat kullini suuhun, samalla kun hän hyväili pallejani. Aivan uskomatonta, miten äiti osasi imeä... Välillä kullia ja välillä pallejani, eikä mitään näykkäilyä vaan kunnon imuttamista. Näky äidistäni kullini suussaan oli jotain niin kiihottavaa, mitä en ollut koskaan kokenut.

Nyt halusin jo nussia kunnolla ja pyysin äitiäni lopettamaan, vaikka tuntuikin taivaalliselta. Äitini nousi pystyyn ja suutelimme intohimoisesti.

"Mene sängylle. Haluan ottaa sinut takaa", kuiskasin. Äitini asettui polvilleen ja otti tyynyn vatsansa alle. Näky oli uskomaton. Ihan ensimmäiseksi oli pakko nuolla pillua oikein kunnolla ja hitaasti aina perseeseen saakka, niin että äitini ihan vapisi allani. Sitten survoin kullini hitaasti märkään pilluun ja aloin työstää sitä hitailla vedoilla aivan pohjaan saakka.

"Jooh... Joo... Pane minua!", äitini mongersi rytmikkäästi lantiotaan liikuttaen.

"Aah... Kohta tulen", sain kiimassani äännettyä, kun nussin äitiäni täysillä takaapäin.

"Haluan nähdä, kun tulet, rakas", äitini vastasi. Vetäydyin pillusta ja samalla kun äitini kääntyi selälleen, nappasi hän "kuin lennosta" kullini käteensä ja nuoleskeli sitä kuin tikkaria. En malttanut enää odottaa, vaan otin kullin ja työnnyin syvälle pilluun ja nussin aivan eläimellisesti allani olevaa naista, jonka kasvot olivat aivan punaiset ja hikiset ja jonka kasvojen ilmeet kertoivat suuresta nautinnosta.

Kehoni jännittyi aivan jäykäksi, kun tunsin tulevani. Spermani täytti äitini pillun, joka supisteli voimakkaasti kullini ympärillä. Olimme molemmat hetken kramppimaisessa tilassa, kunnes laskeuduin äitini päälle aivan hikisenä.

Siirryin äitini viereen ja katsoimme toisiamme aivan hiljaa. Tuntui että mitään sanottavaa ei ollut. En vieläkään voinut olla ihailematta tuota seksikästä olentoa vierelläni. Äitini suuteli hellästi suulle ja sanoi: "Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kai ymmärrät? Vaikka en koskaan ole kokenut mitään vastaavaa..." Vastasin hymyillen, että totta kai. Äitini nousi sängystä ja poistui huoneesta. Ymmärsin, että tämä oli ainutlaatuinen kokemus, joka jäisi meidän salaisuudeksi.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia