Helenan pano

admin Insesti ja Sukulaisseksi
09.06.2014
21180 näyttökertaa
0 kommenttia
4.31
Herääminen lauantaihin tapahtui kyllä aika uskomattomalla tavalla. Täytyy myöntää, että sellaista herätystä en ole ennen saanut, enkä ole edes voinut kuvitella herääväni koskaan sellaisella tavalla.

Unen pöpperössä yritin availla silmiäni ja hahmottaa maailmaa. En oikein meinannut nähdä mitään, mutta tajusin jotain kummallista kuitenkin tapahtuvan.

"Huomenta veliseni! Aika herätä ja käydä hommiin...."

Tajusin että se oli siskoni ääni joka toivotteli minulle huomenia. Mutta se tapa jolla sisareni tämän teki oli jotain joka veti minut sanattomaksi. Helena oli tullut sänkyyni, noussut päälleni hajareisin niin että siskoni pillu oli suoraan kasvojeni yläpuolella!

Ja kun havahduin enemmän hereille tajusin, että siskoni hieroi todella märkää vittuaan kevyesti kasvojani vasten. Tunsin kasvojenikin olevan jo aika märät, joten sisko oli jo jonkin aikaa hinkannut pilluaan kasvojani vasten, lanteitaan kissamaisesti keinutellen.

"Mmmmmhhhh... mmhhhh.... nuole mua!" siskoni huokui nautintoaan.

"Nuole mun pillua mun pikku pervo!"

Varovaisesti työnsin kieleni ulos kohti sisareni odottavaa herkkumätästä.

"Nuole nyt kunnolla! Mä haluan että sä alat nuolemaan mun vittua oikein reilusti, niin kuin sitä kuuluu nuolla!"

En voinut muuta kuin totella ja alkaa käyttää kieltäni voimakkaammin. En kyllä olisi halunnutkaan vastustella siskoani, nuolin erittäin mielelläni sisareni turpeita pillun huulia. Vaikka heräämisestäni ei ollut kulunut aikaa juuri mitään, niin olin itsekin kiihottunut jo riittävästi tarttuakseni toimeen.

"Juuhhhh.... mmmhhhhh, nuole siskoa! Nuole siskon nami namia!"

Pitkin hartain vedoin käytin kieltäni pillun nuolemisessa. Hamusin kielelläni Helenan häpyhuulia suuhuni, jotta sain imettyä niitä paremmin. Käytin kieltäni ja imin, näykin huulillani. Lirkutin kielenkärjelläni sisareni turvonnutta klitorista.

Helena nosti peppunsa kuitenkin vähän yllättäenkin pois kasvoiltani. Ei nyt kovin kauas, mutta jokusen sentin päähään.

"No mitäs pidät näkymästä?" siskoni uteli kissamaisesti.

"No hyvältähän tämä näyttää! Sisko rakas oikein hyvältä" tokaisin tyytyväisesti takaisin.

"Mikäs siellä näyttää niin hyvältä?" Hellu jatkoi uteluaan.

"Sisko sun pillu näyttää aivan upealta, kiimaiselta ja naintivalmiilta!" innostuin kehumaan juuri nuolemaani sisareni hunajamätästä, joka kimalsi nesteistä kosteana silmieni yläpuolella.

"Ahaa..... näkyykös siellä mitään muuta mielenkiintoista?" Helena tiedusteli ja korjasi asentoaan hieman pystympään heilauttaen samalla avonaisia hiuksiaan voimakkaasti sivulle.

Katseeni vaelsi siskon jalkovälissä, tarkkaillen pakaroiden väliä intensiivisesti.

"Sun peppu... sun peppureikä näyttää kans kivalta...." sain sanottua. Sisareni asetteli kakkosensa niin tyrkylle että tyhmempikin olisi tajunnut vinkistä.

"Mmmhy... vai näyttää kivalta...kuinkahan kivalta se mahtaa näyttää..." Hellu jatkoi kiusoitteluaan.

"Se on tuollainen rypyläinen....kuin maukas suklaakonvehti..." yritin keksiä pikaisesti jotain kuvaavampaa ilmaisua, mutta ajatukseni pyöri tyhjää.

"Mahtaiskohan sitä uskaltaa oikein maistaa?" sisko totesi ja laski peppunsa huulilleni.

Työnsin kieleni sisareni peppuvakoon ja aloin nuolemaan tummaa rypyläistä, odottavaa peppureiän ympärystä. Helena pyöritteli hienosti alavartaloaan kun lirkutin kielelläni anuksen seutua.

"mmmmmmhhhhh...oikein hyvä.... mutta minä tarkoitin kyllä ihan kunnon maistamista, en viatonta nuoleskelua! Työnnä kieles sinne sisään!"

Tuntui kuin olisin miettinyt iäisyyden siskoni toteamusta. Tosiasiassa siinä kului varmaan sekunti, vähän toista mutustellessani ajatuksen kanssa. En ollut nimittäin kovin monesti aiemmin työntänyt kieltäni naisen b-rappuun. Niinpä mietin olinko valmis siihen.

"Työnnä kielesi mun peppuun! Anna kieltäsi siskon peppuun!" sisareni hehkutti.

Pian olin varma siitä että jos nyt jonkun peppuun haluaisin työntää kieleni, niin ehdottomasti oman siskoni! Kyllä rakas sisareni oli sen ansainnut. Kovetin kieleni ja painoin kärjen peppureiälle. Suljin silmäni ja henkeä pidätellen aloin lisätä painetta sisareni sulkijalihasta vastaan. Kieleni kärki upposi vähitellen anukseen. Tuntemukseni oli mahtavat.

"Mmmhhh! Juuri sinne veliseni!" Helena julisti nautintoaan.

"Huuhhh....työnnä syvemmälle! Voiihhh... näytä isosiskolle kuinka syvälle peppuun sun ahnas kielesi oikein uppoutuu!"

Ja minähän yritin parhaani. Aukaisin suutani isommalle, jotta pystyin antamaan siskolleni sitä mitä hän halusi. Olin suorastaan hurmioituneena kun painoin kieltäni sisareni anukseen.

"Nai mun persettä kielelläs! Nussi mua kielellä pyllyyn!"

Kieleni liikkuin yllättävän kevyesti isosiskoni tiukemmassa reiässä.

"Nyt kieli kovaksi ja ole valmis.....mä istun nyt kunnolla sun naaman päälle!" sisareni kuului sanovan. Olin todella hämmentynyt, enkä voinut oikein muutakaan kuin odottaa.

Pian sisko alkoikin lisätä painetta. En pystynyt enää kunnolla hengittämään, sillä kasvoni olivat niin tiiviisti rakkaan siskoni takapuolta vasten. Olin täysin Hellun armoilla, joka tuntui vielä hierovan peppuaan minua vasten lisänautintoa kaivaen.

Lopulta paine helpotti ja pääsin haukkomaan henkeä.

"Hyvä, hyvin meni! Pakko kokeilla uudestaan, tuo tuntui niin höpöltä!"

Ja samassa siskoni istui uudelleen naamalleni. Tällä kertaa hän taisi kyykistyä ehkä vielä vähän kauemmin mitä ensimmäisellä kerralla. Jouduin haukkomaan henkeä ihan tosissaan kun paine kasvoiltani lopulta hellitti.

"Mä oon jo pitkään halunnu kokeilla miltä tuntuu istua miehen naaman päälle! Kiitos veliseni, mä lupaan että tätä herkkua sä saat multa myös jatkossa! Nuole nyt mun peppua!" siskollani oli vahvasti ohjat käsissään. Hän tuntui nyt nauttivan tästä dominoivan naisen osastaan.

Siskoni ei ole perusluoteeltaan mitenkään dominoiva, oikeastaan ihan päinvastoin. Mutta kyllä tuokin puoli naisesta löytyy, kun sen houkuttelee vain esille. Tällaiseksihan minä sisareni aina lapsuuteni fantasioissa kuvittelin. Voimakastahtoiseksi, määrätietoiseksi naiseksi, joka tietää minun olevan hulluna hänen pillun perään

Olin hieman hämillään, mutta kokemus oli kuitenkin positiivinen. Suukottelin, imin ja nuoleskelin peppureiän ympäristöä. Vedin kielelläni pitkiä vetoja peppuvaossa, niin pitkiä kuin yletin.

Tunsin kuinka siskoni otti kovan kaluni käteensä. Etusormen ja peukalon puristuessa terskani alapuolelle hän aloitti runkkaamaan minua ammattimaisesti. Se oli kuitenkin pikainen toimenpide, jonka lopuksi tunsin muutamat nopeat kielen pyöräytykset ja imaisut nupissani.

Helenalla tuntui kuitenkin olevan selvät sävelet missä mennään.

"Nyt mä tartten munaa!" Helena nousi päältäni ja kääntyi toisinpäin. Näin nyt ensimmäistä kertaa siskoni kasvot tälle aamulle. Sisareni säteili naisellisuutta, himoja ja määrätietoisuutta.

Hän kyykistyi viereeni kontilleen ja laittoi peppunsa tyrkylle. Nousin ylös ja laskin kalsarini alas. Siirryin kulliani kaipaavan siskoni taakse ja hain sopivaa asentoa. Hyväilin käsilläni pakaroita ja kokeilin miten hyvin saan vyötäröstä kiinni.

Painoin kullini nopeasti vittuun ja tikkasin muutaman kerran Helenan vitun perukoille. Sisareni huomattua missä mennään hän vetäytyikin pois ja jäin taas kerran ihmetyksen valtaan.

"Ei sinne! Nai mua kakkoseen! Mä haluan sun kalua mun perseeseen!"

Jaa nyt olikin peppua tarjolla joka lähtöön. Se sai kulliini uutta kovuutta. Terskan pää sykki punaista hehkuaan ja oli vitun liukasteista valmis toimintaan. Pelkkä ajatus siskoni naimisesta peppuun sai haluni tappiin.

Isosiskoni kävi pakaroihinsa kiinni ja levitti peppureikäänsä paremmin tyrkylle. Siinä se sisareni takaluukku oli minua varten avattuna. Tartuin kaluuni kiinni ja kävin hakemassa vielä vähän lisää luonnollista liukastetta vitun huulilta kullini nuppiin. Pyöritin terskaani anuksen ympäristössä ja aloin henkisesti valmistautumaan urakkaan.

Otin tiukan otteen kalustani ja lisäsin painetta siskoni peppuaukolla. Varovaisesti kankeni alkoi upota sisään. Otin aina vähän takaisin ja uudestaan lisäsin painetta. Terskani oli nyt kokonaan siskoni todella tiukassa pyllyssä.

"uuuh! juuh! mmhhhh..." sisareni voihki hurmioituneena.

Hitain liikkein aloitin naimisen tiukkaan reikään. Niin kuitenkin, että lisäsin aina hieman voimaa, että pääsisin yhä syvemmälle sisään. Sisareni peppu sykki voimakkaasti ja hän alkoi mukautua suonikkaaseen kulliini takapuolessaan.

"aaahhh! tuntuu valtavalta! Sun kulli tuntuu niin isolta mun pepussa!"

Naiminen helpottui koko ajan tiukkuudesta huolimatta. Pystyin jo itsekin olemaan rennommin ja keskittyä nauttimaan. Puristin siskoni vyötäröä ja sain sieltä lisää voimaa työntöihin.

"Sisko sun peppu tuntuu hyvältä!"

”Mmmmmh! Mun peppu onkin tarvinnut kovaa kalua sisään jo pitkään…. ”

”Jos systeri tää sun ihanan piukka reikä tuntuu aina näin hyvältä, niin voit olla varma että mun kalu tulee vierailemaan siellä useamminkin!”

Helenan pylly tuntui tosissaan hyvältä. Nautintoa lisäsi tosiaan vielä sellainen erityinen kielletyn hedelmän maku. Oman siskonsa höylääminen on jo itsessään kielletyn kiihottavaa, saatikka sitten systerin pepun hoonaaminen...

”Ui-uih kun tuntuu hyvältä!”

Siskollani on hyvän muotoinen peppu, sellainen vähän sydämmen muotoinen. No ei Helenan kroppa nyt ihan enää lukioajan huippukunnossa ole, vyötäröllä hieman ylimääräistä, mutta ikäisekseen hän on kuitenkin varsin hyvässä kunnossa.

Puristelin isosiskoni pehmeitä pakaroita käsilläni samalla tarkkaillen kuinka kaluni survoi niiden väliin naintimme nytkyttäessä. Kaunista katseltavaa, tätä oli saatava jatkossa lisää!

Kuljetin käsiäni pakaroilta siskon vyötärölle ja siitä eteenpäin hyväilemään alavatsaa. Huomasi heti kuinka Helena alkoi tekemään enemmän töitä vartalollaan.

”Hmmmh.. hyväile mua! Hyväile mun rintoja!”

Olin tosiaan ollut niin kiihkoissani päästessäni peppuun, että oli unohtanut sisareni rinnat aivan huomioitta. Hieroin Helenan vartaloa laajoin liikkein lähestyen nussimisen tahtiin heiluvia rintoja.

Sain hamuttua heiluvaiset rauhaset käsiini ja sormeni alkoivat reilusti puristella siskon rintoja. Pyörittelin ja lypsin tissejä lantioni jatkaessa määrätietoista peppunaintia. Tunsin kuinka sisareni nännit tuntuivat tosi koville. En voinut muuta kuin etsiä näpykät peukaloiden ja etusormien väliin ja pyöritellen puristella niitä käsien muuten jatkaessa rintojen hyväilyä.

”Tuntuuko tää näin hyvältä miltä nää sun nännit tuntuu!”

”Juuh! Voi luoja sä nait upeesti peppuun! Mä oon halunnut tätä niin kauan!”

Kullini liukui sisareni pepussa helposti, sulkijalihaksen ihanasti puristaessa kaluni vartta. Olin kuitenkin niin kiihottunut päästessäni ensimmäistä kertaa naimaan siskoani perseeseen, että en kestänyt orgasmin pidättämistä enää pitkään.

”Upee peppu! Sisko sä osaat yllättää mut.... Siitä hyvästä saat multa pyllyysi hieman voitelua!”

”Laukea sisään! Ruiskuta mällit mun peppuun!”

Ja siihen osoitteeseen spermani alkokin virrata suihkuten. Pussini sisältö tyhjeni Helenan takapuoleen vartaloni täristellessä orkun pyörteissä. Vähitellen hengitykseni pääsi tasaantumaan niin että pystyin hengästymättä puhumaan.

Vedin kaluni pois siskostani ja lysähdin sisareni kylkeä vasten sängylle Suutelin Helenan olkapäätä ja haroin hänen pitkiä hiuksiaan.

”Voi luoja sä oot sisko mahtava pano!”

”Huomenta vaan sullekin... vai olen mä sulle vain hyvä pano...”

”Nö höpsis! kyllä mä rakastan sua muutenkin, mutta naimista varten sut on tehty! Sulla on sellaiset värkit, että tänä viikonloppuna on naapurit vielä ihmeissään!”
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.