Hiihtolomalla

admin Insesti ja Sukulaisseksi
08.06.2014
18932 näyttökertaa
0 kommenttia
4.59
Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään tarvitsee melkoisen tavarapaljouden viikon matkalle.

Isäni toimii liikunnanopettajana yläasteella ja äitini on seurakunnan kanslistina. Systerini on vikaa vuotta yläasteella ja onneksi minä olen lukiossa ekalla. Onneksi siksi ettei tarvi olla samassa koulussa missä isä on työssä.

Meillä piti olla iso lähes luksusmökki käytössämme. Päästyämme perille ja vanhempiemme lähtiessä noutamaan mökin avaimia tuli melkoinen yllätys. Meille ei olisikaan sitä mistä oli sovittu koska siinä mökissä oli tapahtunut vesivahinko. Edellinen vuokraajaperhe oli unohtanut viimeisenä päivänään mökin takaoven auki lähtiessään hiihtämään ja oltuaan koko päivän menossa oli 15 asteen pakkanen halkaissut keittiöstä muovisen vesijohdon.

Saimme mökin joka oli pienempi, alhaalla yksi makuuhuone ja olohuoneen tapainen keittiön lisäksi sekä ylhäällä makuuparvi jossa patjat lattialla. Ja senhän tietää, että minä jouduin siskoni kanssa siihen koppiin.

Lohduttihan tietysti se, kun saisimme käydä kerran päivässä koko perhe syömässä ilmaiseksi läheisessä ravintolassa, sen verran saimme hyvitystä.

Siihen oli tyytyminen tai lähtö takaisin kotiin, tietenkin jäimme. Asetuimme paikoillemme ja minäkin raahasin laukkuni ylös parvelle ja samoin teki siskoni. Kävin isäni kanssa hiihtämässä lenkin ja äiti ja siskoni hiihtivät lyhyemmän ja tulivat lämmittämään saunaa meitä varten.

Ilta kului nopeasti saunomisen ja iltapalan parissa. Olimme kaikki melko väsyneitä ajomatkastakin ja menimme nukkumaan jo kymmeneltä. Isä jäi katsomaan kymmenen uutisia ja äiti touhusi jotakin keittiössä.

Laittaessani pyjamaa päälleni tuntui oudolta riisua sisarensa läsnäollessa, emme olleet enää vuosiin olleet edes saunassa yhdessä. Mirva ei kyllä ujostellut ja katsoin puolittain salaa hänen touhujaan.

Pian sisko oli heittänyt lyhythihaisen paidan pois päältään ja näin hänen vaalet rintaliivinsä ja mustat pienet alushousut. Sen verran Mirvakin ujosteli, että hän käänsi selkänsä minulle ottaessaan liivit pois yltään. Minullekin tuli tilaisuus riisua samalla ja olin pian alasti ja vedin äkkiä pyjaman housut jalkaan ja paidan päälleni.

Katsoessani Mirvaa hän oikaisi yksimittaisen yöpaitansa helmaa ja jalat katosivat sen alle lähes piiloon. Puikkasin peiton alle Mirvan viereen, meillä oli onneksi omat peitteet. Sammutettuani valot näin siskoni kuvan silmissäni edelleen.

Pieni kapea peppu jota peitti osittain mustat alushousut. Kauan en jaksanut ajatella kun nukahdin. Heräsin yöllä kovaan vessahätään ja oli pakko lähteä pissalle. Kävelin hiljaa etten herättäisi ketään, kuulin vanhempieni huoneesta sitä tuttua puhkumista mitä olin joskus aikaisemminkin kuullut. Tiesin tasan tarkkaan mitä he tekivät. Kuuntelin hetken, mutta olin niin uninen että oli pakko jatkaa matkaa vessaan. Vedin vessan ja lähdin takaisin nukkumaan.

Nyt oli makuuhuoneessa hiljaista ja pujahdin patjalle makuuasentoon, katsoessani kelloa en ollut nukkunut kuin vasta vajaan tunnin. Mirva oli kääntynyt unissaan minuun päin ja oli keskellä leveää patjaa. Hänen paljas reisi näkyi kokonaan joka oli koukussa minuun päin. Yritin saada itseni sopimaan jotenkuten siskoni viereen. Minun oli pakko maata aivan kiinni siskossani ja jouduin laittamaan käteni hänen kylkensä päälle.

Aamulla heräsin hikiseen oloon, avasin silmäni ja näin Mirvan kiinni itsessäni, olimme saman peiton alla. Tunsin outoa väreilyä ja minun kullini jäykistyi ja vedin itseäni vaistomaisesti kauemmas siskostani. En kuitenkaan ottanut kättäni pois Mirvan päältä.

Olimme nukkuneet melkoisen pitkälle ja nenääni tuoksui jo kahvin haju alakerrasta. Nousin varovasti jalkeille etten näyttäisi seisokkiani. Onneksi se antoi periksi ja lähdin aamupalalle tönittyäni siskoni hereille.

Päivä kului nopeasti hiihtelyn ja ruokailun ja saunomisen merkeissä.

Illalla tunsin itseni melko väsyneeksi ja lähdin ajoissa koisimaan. Pian Mirvakin tuli ja katselin peiton alta miten hän vaihtoi yöpaidan ylleen ja tuli viereeni nukkumaan, nyt alushousut olivat vaihtuneet vaaleansinisiin. Mirva kääriytyi oman peittonsa alle.

Sammuin kuin saunalyhty ja heräsin aamuyöllä joskus neljältä jälleen hiostavaan oloon. Mirva oli siirtynyt viereeni, hänen tasainen hengityksensä kuului pimeässä huoneessa. Sisareni polvi painoi minun reittäni, kun hän nukkui vatsallaan polvi koukistettuna kasvot minuun päin.

Haparoin kädelläni pimeässä ja tunsin paljaan reiden jolta yöpaita oli noussut ylös. Kuljetin kättäni ylemmäs ja tunsin siloisten reisien päättyvän alushousuihin. Vein sormiani housujen haaraumaan ja pysäytin liikkeen reisien välissä tuntuvaan pieneen kohoumaan.

Tiesin mikä se oli ja kullini seisoi kovana kuin kynttilä. Hieroin housujen päältä tuota kohtaa ja kiihotuin oudolla tavalla, en ollut aikaisemmin saanut tällaista tunnetta runkatessanikaan.

Nousin polvilleni siskoni taakse ja painoin naamani pimeässä heikosti näkyvälle pepulle. Nenääni tuoksui puhdas pesuaineen haju, mutta viedessäni kasvojani alemmas reisien väliä tunsin jotakin muutakin hajua.

Nieleskelin jännityksestä ja suuni oli aivan kuivan tuntuinen. Mietin uskaltaisinko laittaa käden housujen sisälle, sillä sitä mieleni kyllä tosissaan teki.

Vedin housuja hitaasti alaspäin ja tunsin käsiini paljaat pakarat. - Mit-ä hei, mitä sä oikein teet..? kuulin yhtäkkiä unisen Mirvan äänen. Sydämeni hyppäsi kurkkuun ja liikkeeni pysähtyi. - Eh-en mitään erikoista... - Ootko sä hullu, jos vanhemmat kuulis niin.. Mirva aloitti lopettaen sitten yhtäkkiä. Tuli hiljaista, emmekä kumpikaan puhuneet mitään.

Olin polvillani Mirvan takana hiljaa ja tunsin kullini kutistuneen pieneksi ja minua nolotti hirvittävästi. Hetkeen ei tapahtunut mitään, mutta sitten Mirva liikautti takamustaan koskettaen polveani. Oliko tämä tarkoitettu merkiksi jatkaa leikkiä? Odotin vielä hetken ja sitten painoin käteni epävarmasti paljaalle takamukselle.

Puristelin varovasti pakaroita ja vein sormiani peppuvakoa pitkin alaspäin ja sormeni olivat pian reisien välissä ja tunsin lämmintä sormissani.

Tunsin karvojen kosketuksen sormissani ja pehmeän vaon jota pitkin kuljetin sormeani alhaalta ylös. Karvoja oli kyllä mutta ne eivät olleet kovin pitkiä. Kullini seisoi taas tosi kovaa, haistoin sormeani joka oli liikkunut siskoni pillun ympärillä. Siitä lähti kiihottava haju. Vein sormen uudestaan pillun ympärille ja levitin rakoa isommaksi.

Keskikohdalla jossakin tuntui kostea pisara ja kiihotuin siitä niin, että painoin naamani alas ja kiskoin Mirvalta housut pois jalasta. Kuulin vain oman kiivaan huohotuksen korvissani. - Nosta takamus ylös, pyysin siskoa. Hän nosti peppunsa ylös ja näin pimeässä edessäni olevan hahmon ja painoin naamani oletetun takamuksen kohdalle. Mirvan lämmin peppu kosketti raollaan olevaa suutani, huuleni osuivat pehmeänä pitämälleni iholle. Yllätys oli, että se tuntui vähän karhealta, mutta annoin kuin hätääntyneenä suukon tuolle pepun poskelle.

Käänsin päätäni sivummalle ja nenäni tökkäsi Mirvan pepun vakoon. Nenääni tuntui saippuan ja jokin muu haju jota en tuntenut, kullini nyki pyjamani housuissa kiihkossaan. Puristin sormilla reisistä siskoani ja annoin huulteni koskea peppuvakoon, varovasti työnsin kielen ulos suustani. Se kosketti pehmeätä ja lämmintä kohtaa keskellä siskoni peppureikää. Nuolaisin kiihtyneenä tuota paikkaa jonka ymmärsin olevan juuri kakkaamiseen tarkoitettu paikka.

Korvissani suhisi ja nielaisin jännittyneenä muutaman kerran. Painoin kasvojani alaemmas ja karvojen kosketus huuliani vasten sai minut oudon tunteen valtaan. Niskani oli taittuneena, kun nuolaisin kevyen ja lyhyen karvoituksen peitossa olevaa pillua. Nyt haju oli vielä kiihottavampi kuin äsken, haparoin sormillani pieniä karvojen peittämiä häpyhuulia sivuun. Kieleni lipoi koko vakoa ja pyörittelin sormea ylös alas ja yritin etsiä sitä kohtaa jonka tiesin antavan mielihyvää naisille.

Olin niin sekaisin kiihkossani etten tiennyt mihin sormellani koskettelin, tunsin Mirvan liikuttavan itseään ylös ja alas. Pieni vako jossa kieleni pyöri oli aivan märkänä syljestäni ja uskalsin hetken harkittuani painaa sormeni sisälle jonnekin lämpimään.

- Aih.., kuulin siskoni päästävän pienen äännähdyksen. Samassa siskoni kellahti kyljelleen ja kääntyi siitä selälleen. - Hessu tuu tähän makuulle, siskoni kuiskasi hiljaa minulle. Makasin siskoni vieressä ja kuin ajatuksissani riisuin housut pois jalastani.

- Kosketa tästä näin, Mirva opasti minua ja vei kättäni reisiensä väliin yön pimeydessä. Hän ohjasi sormeani kohti karvojen peittämää pillua ja työnsi sormeni tiettyyn kohtaan reisiensä valissä. - Tästä tekee hyvää, kun sattuu siihen varovasti. Sormeeni tuntui pieni näppy joka oli sylkeni kastelema.

Sitten Mirva asettui päälleni ja näin pimeässä hänen hahmonsa heikosti, pian hänen lämmin takamus kosketti naamaani ja sitten Mirva kumartui eteenpäin. Tajusin hänen ottavan seisovan kullini käteensä. Mirvan pillu oli nyt suutani vasten ja pidin kättäni hänen reisiensä yläosassa ja kurkottelin kieltäni kohden hänen osoittamaansa näppyä.

En edes yrittänyt koskea muualle kuin tuohon tärkeään kohtaan ja siskoni alkoi heiluttaa itseään nopeaan tahtiin naamani päällä. Naamalleni valui oudon hajuista ja makuista limaista sylkeä.

Mirva lopetti liikkeensä ja hänen sormensa ilmestyi tekemään pientä liikettä jonka tunsin suutani vasten. Pian hänen sormiensa liike loppui ja kuulin korvissani hänen päästävän pienen ähkäisyn.

Mirva makasi päälläni liikkumatta ja minulla seisoi tosi kovaa ja nenässäni tuoksui siskostani lähteneen eritteen haju.

- Ota se suuhusi, pyysin siskoa. Mirvan hoikat sormet alkoivat puristua kullini ympärille ja tunsin suhisevan äänen korvissani voimistuvan. Siskoni lämmin suu painui kullini päähän ja yhtä lämmin kieli lipoi kullini kärkeä. Nousin niin ylös kuin vain pääsin ja painoin Mirvan hiuksien peittämää päätä jolloin kullini painui syvemmälle hänen suuhunsa. Mirva nieleskeli ja siitä aiheutuvat liikkeet olivat liikaa minulle. Tunsin kuinka kullini nytkähteli muutaman kerran ja sitten mukavan kutittava olo kulki selkääni pitkin jonnekin alas ja minulta suihkusi nestettä sisareni suuhun.

Yritin tehdä naimaliikkeitä ja putosin takaisin selälleni makaamaan nostellen lantiotani ylös. Jotakin lämmintä valui nivusiini, mutta minulla oli niin hyvä olo etten oikein tajunnut siitä mitään. Hetken kuluttua minua alkoi hävettää se mitä olimme tehneet siskoni kanssa ja olin tyytyväinen, että oli vielä pimeää.

Mirva kääntyi ja pyyhki suutaan käsivarteensa. Emme kumpikaan puhuneet mitään vaan, vaatteiden kahina kertoi meidän molempien pukeutuvan pimeydessä. Kääriydyimme omien peittojemme alle ja minäkin nukahdin hetken kuluttua.

Aamulla herätessäni Mirva oli jo noussut ja kuulin puhetta alakerrasta. Nousin ylös ja riisuin pyjamani pois ja katseeni osui kulliini joka katseli alaspäin. Esinahka oli peittänyt kokonaan kärkiosan ja vähän vedeltyäni alkoi kullini paisua. Pyyhkäisin sormella esinahan alta ja siinä tuntui limaista kosteutta jonka pyyhin pyjaman housuihin. Lopetin leikkimisen ja petasin makuualustaani, kun silmiini osui kirjava läiskä lakanallani. Tajusin, että siinä kohtaa olin maannut yöllä lauetessani. Lakana pitäisi pestä ennen kotiin lähtöä.

Vanhempani ehdottivat pitkää koko päivän hiihtovaellusta, mutta minua se ei huvittanut alkuunkaan ja sanoinkin meneväni mieluummin uimaan läheiseen kylpylään. Mirvalta sain tukea ja niin päädyimme kylpylään Mirvan kanssa. Katselin uidessani Mirvan peppua ja pieniä rintoja, seuraus oli etten voinut hetkeen aikaan nousta altaasta.

Kävelimme takaisin mökille Mirvan kanssa uituamme riittävästi. Ripustimme uintivaatteet ja pyyhkeet kuivumaan ja muistin tahriintuneen lakanan. Kapusin yläkertaan parvelle vesiastian ja saippuan kanssa.

- Mitä sinä oikein teet? kysyi Mirva selkäni takaa. - No katso.., tätä ja tunsin punan nousevan poskilleni. Mirva kumartui vierelleni ja tunsin kullini jäykistyvän housuissani.

- Hei.. voitaisko me.. jos oltaisiin niin...änkytin siskolleni. Mirva ei sanonut sanaakaan vaan kumartui laukulle ja etsi sieltä jotain. - Hei..kuulitko sinä?.. toistin kysymykseni. Mirva kääntyi katsomaan minua ja hänen vaalet hiuksensa heilahtivat houkuttelevasti ja kumarruin siskoni puoleen.

Vein käteni paidan alta näkyvälle pienelle kohoumalle. Puristelin sitä halukkaasti ja painoin poskeni Mirvan poskelle ja pian huulemme koskettivat toisiaan. En ollut kunnolla suudellut vielä ketään, pikaisen huulipusun olin joskus antanut jollekin tytölle. Mirva kallisti päätään sivulle ja huuleni imaisi hänen huuliansa ja tunsin pienen kielen leikkivän oman kieleni kärjellä. Oli kiihottavaa suudella ja oudot väristykset kulkivat lävitseni.

Hieroin kädelläni siskoni jalkojen väliä ja yritin saada kättäni housujen sisälle siinä kuitenkaan onnistumatta.

- Odota vähän, siskoni sanoi nousten seisomaan ja minä perässä. Mirva pudotti housunsa alas ja pienet valkoiset alushousut vain jäivät peittämään hänen reisiensä väliä. Riisuin itseäni samaan tahtiin ja olin pian alushouisillani.

Halasimme toisiame ja sormeni löysi pian Mirvan pienen karvoituksen housujen sisältä, housut tipahtivat nilkkohin samalla ja näin kuinka hän levitti jalkojaan. Sormen oli helppo pyyhkäistä karvoja pois edestä ja tunsin pientä kosteutta keskellä vakoa ja painoin sormea sisälle. Katsoin Mirvaa silmiin ja hänen kirkkaan siniset silmänsä rävähtivät isommalle auki kun sormeni painui hänen sisälleen.

- Voitaisko me olla niin? kysyin hetken kuluttua Mirvalta. - Pitää olla tosi varovaisia, pitäis kyllä olla kortsu, Mirva kuiskasi hiljaa kuin joku olisi ollut kuuntelemassa. - Mä kyllä tiedän missä on, vastasin jäämättä tarkemmin selittämään.

Menin puolijuoksua vanhempien huoneeseen. Pengoin isän laukkua, mutta en löytänyt mitään ja manasin mielessäni, mutta ajattelin kurkata äidin laukkuun. Sieltä löytyi kaksi pakettia, toisesta oli otettu yksi ja toisesta kaksi. Repäisin kummastakin yhden ja juoksin yläkertaan.

Mirva oli makuulla peiton alla. Kaivauduin myös peiton alle ja aloin hyväillä kädet jännityksestä täristen siskoni alastonta vartaloa. Mirva kääntyi selälleen ja sormeni löysi heti reitin hänen reisiensä väliin.

Polvistuin ja kumarruin lähelle tuota ihmeellistä kohdetta jonka pelkkä katsominenkin tuntui hyvältä. Levitin sormillani kapeita ja lujasti puristavia häpyhuulia sivulle. Tummaa lyhyttä karvaa oli vaon yläpuolella ja molemmilla sivuilla, joitakin karvoja oli vaon päällä jotka jouduin siirtämään sivulle. Painoin huuleni nyt avautuneelle pillulle, toisin kuin yöllä niin nyt näin selvästi kaikki yksityiskohdatkin.

Suukottelin hellästi vaon sisällä olevia punertavia ja kiiltäviä suikaleita. Mukavan kiihottava haju tuntui nenässäni ja nuolaisin kielellä kaikkia suikaleita. Ne muuttuivat heti liukkaiksi ja kieli lipsui vaossa. Painoin kielen syvälle tummanpunaiseen reikään johon tulisin kohta painamaan myös kullini. Näin sen näpyn jota olin yöllä painellut, se tosiaan näytti kuin puristettavalta näpyltä, kun sitä kosketti kielellä se paisui isommaksi. Mirva heilutti itseään aina kun koskettelin tuota näppyä.

Pyöritellessäni kieltä siskon pillussa riisuin alushousuja samalla ja potkin ne jalastani yhteen myttyyn jalkojeni taakse.

Nousin siskoni päälle ja osoittelin kulliani kohden avoinna olevaa pillua. - Auh.., kuulin pienen tuskaisen äänen puristuvan Mirvan huulilta. Yhtäkkiä tunsin sen painuvan johonkin pehmeään ja olin niin syvällä siskoni sisällä kuin vain ylsinkin. Olin vienyt siskoltani neitsyyden ja häneen oli kai sattunut vähän. - Voi Mirva.. minulta pääsi ja siemensyöksyni karkasi siskoni sisälle. Ehdin vetää kullini ulos siskon herkullisesta luolasta ja minulta jatkui sperman valuttaminen Mirvan karvojen päälle. En kehdannut runkata, eikä oikeastaan tarvinnut, kun tuntui muutenkin hyvälle.

- Ethän päästänyt sisälle?, Mirva kysyi hätääntyneellä äänellä. - E-en kai, ehdin ottamaan pois.. yritin selittää naama punaisena. Se oli tuntunut ihmeelliseltä, mutta oli jäänyt vähän keskeneräiseksi ja sanoinkin sen siskolleni.

Kaivoin housut lattialta ja etsin niiden taskusta paperia ja pyyhin Mirvan jalkoväliä puhtaaksi. Kumarruin ja katsoin tarkasti kuinka minulta oli valunut Mirvan karvoille paljon limaa. Sitä oli virrannut Mirvan reisien välistä lakanallekin. Siinä limaisessa nesteessä näkyi muutama punertava viiru vaaleassa nyt jo kirkastuvassa nesteessä, ja tämäkin lakana pitäisi pestä.

Katsoin omaa karvoitustani ja sen keskellä näkyvää pehmennyttä kulliani joka näytti tahriintuneelta ja koskettuani sitä siinä tuntui kuivunutta limaa.

Asetuin siskoni vierelle makuulle, olimme molemmat edelleen alastomia ja minua kiehtoi katsella alastoman siskoni vartaloa. - Sinä näytät kauniilta, sanoin Mirvalle ja puristin sormillani hänen pientä rintaansa. Se oli mukavan pieni ja oli aivan pystyssä, nänni oli vaalean punertava ja sen ympärillä oli vaalean ruskehtava pieni kehä.

Painoin huuleni Mirvan rinnalle ja imaisin sen suuhuni. Se tuntui oudon pehmeältä kitalakea vasten, kun olin imaissut sen kokonaan suuhuni. Imin sitä kuin huumaantuneena, niinkuin olin nähnyt äidin työkaverin imettävän pientä lastaan viime kesänä.

- Ai, älä niin kovaa se sattuu jo, siskoni valitti. Olin imenyt hänen rintaa jo pitkään. Päästin rinnan suustani ja katsoin sitä kuinka se oli muuttunut kokonaan puertavaksi. Hampaistani oli jäänyt muutama terävä jälki siihen.

- Oh, sori, ei ollut tarkoitus, jotenkin vain.. selittelin siskolleni hämilläni. En oikein osannut tehdä kaikkea niin kuin olisi pitänyt. Makasin aivan kiinni siskossani ja minun teki taas mieli, ja mietin tekisinkö aloitteen taas. Mirva oli sen näköinen, että hänkin halusi ja vein käteni hänen pehmeälle reidelleen. Pidin katsettani hänen kasvoillaan, nenä joka oli siron näköinen värähteli ihmeellisesti ja nyt huomasin hänen nenässään olevan kesakkoja.

Suunnittelin siirtymistä siskoni päälle, kun kännykkäni soi. Pelästyneenä vastasin nähtyäni äidin soittavan. Hän pyysi laittamaan saunan lämpiämään, olisivat vajaan tunnin kuluttua mökillä.

Pukeuduimme kiireesti ja laitoin saunan lämpiämään. Alakerrassa katselimme toisiamme hiljaisina. Mirva hymyili minulle ja oti sitten jääkaapista juotavaa. Astuin hänen selkänsä taakse. - Ollaanko me yöllä niin sitten kunnolla? Puristin siskoni upeita rintoja ja tunsin hänen lämpimän vartalonsa nojaavan minuun kuin tyttöystävä tekee. Painoin huuleni Mirvan kaulalle ja suutelin vaaleata kaulaa ja tunsin hänen sormiensa painavan hiuksiani. Siskoni käänsi päätään ja painoi huulensa poskelleni antaen siihen lämpöisen suukon. - Riittikö tuo vastaukseksi? hän kysyi. Nyökkäsin tyytyväisenä hymyillen. Toivoin, että yö tulisi pian.

Ilta oli pitkä kuluen tosi hitaasti. Onneksi tuli elokuva jonka katsomiseen jatkoin jotenkuten keskittyä.

Viimein kello oli vähän yli yksitoista ja lähdin hipsimään patjalleni.

Seurasin ylhäältä Mirvan liikkeitä, hän käveli vielä vessaan kaikessa rauhassa ja sieltä tultuaan venytteli kuin tehdäkseen minulle kiusaa.

Pelästyin, kun äiti kiipesi yläkertaan. - Miltäs täällä näyttää? hän kysyi ja haukotteli katsellen hujan hajan olevia tavaroitamme. Hänen katseensa pysähtyi patjalleni jossa näkyi iso läikkä joka oli selkeästi rajaantunut. Se ei ollut lähtenyt pelkällä vedellä jolla olin sitä huuhdellut. - Mitä tuossa lakanalla on? - Ai jaa, siihen kaatui limsapullo, tokaisin äkkiä jotakin sanoakseni. - Mikä limsa tuollaisen jäljen jättää? äiti kysyi melko terävään äänensävyyn. - Kysy Mirvalta se siihen kaatoi, minä puolustelin itseäni.

Katsoin äitiäni jolla oli kylpytakki päällään ja takin liepeen raosta näin äidin pyöreän ja jäntevän reiden joka päättyi valkoisiin alushousuihin. Tunsin kuinka housuissani alkoi tapahtua liikettä jolle en voinut mitään.

Käännyin vatsalleni ja vedin peittoa niskaani kuin ryhtyäkseni nukkumaan. Äiti katsoi minuun vielä merkitsevästi ennen postumistaan.

Pian Mirvakin tuli viereiselle patjalle ja hautautui peittonsa alle. Minun teki mieli mennä myös saman peiton alle, mutta Mirva heilutti kättään ja jäin ihmetellen katsomaan, kun hän sammutti valon.

Pian kuulin äidin askeleet rappusilla ja hänen päänsä vilahti ovenraossa. Olin kuin nukkuisin ja Mirva makasin katsellen seinää. Niin äiti poistui hetken kuluttua. Oliko äiti tullut epäluuloiseksi jostakin syystä?

Kuulin kuinka äiti ja isä sulkeutuivat omaan huoneeseensa sulkien oven lakanaan ja pian oli täysi pimeys mökissämme.

Odottelimme hetken ja pian siittyin siskoni viereen hänen nostettuaan peittoa päältään. Autoin häntä riisumaan housunsa ja paitansa. - Nouse kontallesi pää alhaalla, annoin ohjeita siskolleni. Tunsin siskoni paljaan pepun naamani edessä ja painoin huuleni jo tutulle vaolle.

Siskon pepusta tai pillusta tuli voimakkain haju mitä olin tähän mennessä haistanut ja kiihotuin siitä suunnattomasti. Nuolin hänen peppua ja pillua niin pitkälle kuin pystyin, siitä lähti kiihottava maku suuhun. Mirvan pillusta lähti kummallisen liukasta limaa ja kieleni tuntui tahmealta hetken kuluttua, kieltäni pisteli vähän aikaa tuo voimakas maku. Lopetin nuolemisen ja kurkottelin tyynyn alta kortsun ja avasin muovin sen päältä. Mietin hetken kuinka päin sen laittaisin kulliini ja yritin sitä väärinpäinkin, mutta sehän ei mennytkään kuin oikein päin.

Viimein onnistuin saamaan kortsun paikoilleen ja tunsin Mirvan käden kosketuksen kullissani hänen tarkastaessaan sen olevan varmasti paikallaan.

Otin kullin etu- ja keskisormen sekä peukalon väliin ja ohjasin sitä siskoni pilluun takaapäin. Kortsussa oli niljakas pinta ja siitä lähti outo haju joka ei ollut mielestäni lainkaan kiihottava. Kullini meni hyvin Mirvan pilluun ja nousin hänen selkäänsä. Puristelin pieniä rintoja käsissäni ja tein naimaliikkeitä. Tuntui hyvältä enkä ollut enää niin kiihottunut, että minulta aivan heti tulisi. Tunsin Mirvan olevan liukas tai sitten se johtui kortsun pinnalla olevasta niljakkuudesta. Joka tapauksessa tuntui hyvältä työntyä syvälle lämpimään paikkaa, vetää itsensä ulos ja uudelleen sisään. Puristin siskoani lujasti itseäni vasten ja rauhallisesti työnnyin taas niin syvälle kuin pystyin. Ahdas aukko jossa kullini liikkui teki hyvänolon tunteen entistä voimakkaammaksi.

Jokin tuntematon yhteenkuuluvuuden tunne oli välillämme, tuoksu joka leijui Mirvan reisien välistä vain lisäsi sitä tunnetta joka oli aivan huumaavaa. Sain nyt ensimmäisen kerran rakastella naista tai siis tyttöä joka olikin siskoni. Sisareni takamus työntyi minua vasten voimakkaasti ja siitä tiesin, että hänkin nautti tästä. Mirvan iho oli lämmin ja kiehtova, kun painelin huulillani hänen selkäänsä joka puolelta. Painoin vähitellen Mirvaa vatsalleen ja hänen kätensä hakeutui reisiensä väliin. Tunsin sormien liikkuvan siellä ja välistä ne koskettivat kulliani. - Ahh-inhh...Mirva päästi kiihoittavan äännähdyksen. Vaistomaisesti laitoin käteni hänen suunsa eteen. Siskoni hampaat pureutivat peukalon hankaan ja hän puri sitä lujasti. - Iinhh-hh.. kuulin Mirvan tukahtuneen äänen ja sitten hänen värinänsä kiihoitti minua.

Minulta pääsi nyyhkäisy ja teki mieli purra jotakin, mutta en voinut ettei jäisi jälkiä mihinkään. Viimein, kun tuntui ihmeen mukava värinä kulkevan lävitseni purin hampaani siskoni olkapäähän. Minulta ruiskusi limaa kortsuun aivan mielettömästi, sitä tuli koko ajan ja minä luulin tukehtuvani.Minua kutisi valtavasti ja kuin vilunväristykset olisivat kulkeneet vartaloni läpi, sylkeä valui suustani Mirvan niskaan. Tuntui ihmeen hyvä olo joka paikassa ja kullini teki nytkäyksiä siskoni pillussa.

En muista yhtään mitään koko yöstä. Aamulla heräsin Mirva kainalossani, kokeilin heti säikähtyneenä kulliani. Siinä ei ollut mitään, ja katsoin hätääntyneenä siskoani jonka suippokärkinen rinta näkyi peiton alta ja siinä oli kirjavia jälkiä. Hänellä oli makea hymy kasvoillaan painaessani suuni hänen huulilleen. Kapeat huulet olivat kauniit kuten koko siskonikin. Tajusin nukahtaneeni rakastelumme päätteeksi siskoni päälle, kortsu oli sitten irronnut omia aikojaan ja hetken etsittyäni löysin sen Mirvan puoleiselta patjalta jonne se oli osittain tyhjentynyt.

Ulkona oli päivä valkenemassa ja pelkäsin äidin yllättävän meidät ja nousin hiljaa ja kurkkasin alas.

- He nukkuvat vielä sikeästi, kuulin äidin sanovan isälle alakerrassa. Käy sinä hakemassa aamun lehdet kioskilta niin minä menen hetken kuluttua uudelleen herättelemään heitä.

Mietin korvat kuumina sitä mitä äiti oli äsken sanonut.. uudelleen herättelemään... Oliko äiti siis jo kerran käynyt täällä, silloinhan hän oli nähnyt meidät... mitä selittäisimme äidille?

Tarinan on kirjoittanut Finex.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.