Jouluaatto on jo ehtinyt pitkälle iltäpäivään, ja on vuorossa joulusauna. Olemme vaimoni Sirpan kanssa appivanhempieni Markun ja Tuulan luona viettämässä joulua. Markku ja Tuula tulivat saunasta ja nyt on Sirpan ja minun vuoro.

- Minä en tule sinne kuumuuteen tämän vatsani kanssa, Sirpa ilmoitti, tulen vain suihkuun. - No, selvä menen sitten yksin, vastasin Sirpalle ja lähdin kävelemään saunaan.

Sirpan vanhempien talo on melkoisen ylellinen, talo on rakennettu 3 kerrokseen. Sauna ja erilaista työskentely- ja harrastustilaa on alhaalla, ruokailu-, kirjasto ym. tiloja keskikerroksessa ja makuuhuoneet sekä pieni oleskelutila ylimmässä kerroksessa. Kävellessäni saunaan ihmettelen Sirpan ylimielistä ja väheksyvää käytöstä minua kohtaan. Hän oli muuttunut etäiseksi tultuaan raskaaksi kesällä pitkällisen yrittämisen jälkeen.

Juhannuksen tapahtumat painoivat vieläkin mieltäni, mutta se mitä oli tapahtunut oli niin niin kauhistuttavaa ettei siitä voinut puhua kenellekään. Heinäkuun puolenvälin jälkeen Sirpa oli kertonut olevansa raskaana. Vain kaksi viikkoa aikaisemmin hän oli halunnut väkisinkin rakastella kanssani. Kaikki oli ollut jotenkin outoa ja sekavaa, mutta Sirpa oli ollut onnellinen raskaudestaan ja sehän oli tärkeintä. Näitä asioita mietin yksinäni saunan kuumuudessa ja kävipä mielessäni, että jos lapsi ei olekaan minun. Mutta kenen se sitten olisi? En uskaltanut edes ajatella kuka muu se voisi olla kuin minä.

Kuulin saunaan miten joku avasi suihkun pesuhuoneessa. Kiusallanikaan en mennyt katsomaan vaikka arvasinkin sen Sirpaksi, minua ahdisti sekin ettemme olleet rakastelleet kuin joskus syksyllä viimeksi. Sirpa poistui suihkusta ja minäkin siirryin pesulle ja sitten lähdin yläkertaan pukeutumaan.

Katsoin Sirpan vartaloa hänen pukeutuessaan. Hänen vatsansa oli kasvanut jo melko isoksi, raskausviikkoja oli takana nyt jo 27. Laskettu aika olisi maaliskuun lopulla. Sirpalle oli tullut pyöreyttä poskiin sopivasti, reidet olivat kauniin pehmeät, mutta minä en vain saanut koskeakaan niihin ja rinnat olivat tulleet kauniin täyteläisiksi. Sirpan rinnat olivat todella himoittavan näköiset, mutta minulle niin etäiset.

Sirpa laittoi valkoiset kiiltävät alushousut jalkaansa, vatsansa ympärille hän laittoi äitiyskorsetin joka myötäili pyöreätä vatsaa tehden sen ryhdikkään oloiseksi. Jalkoihinsa Sirpa veti valkoiset sukat jotka hän kiinnitti erillisillä nauhoilla korsettiin. Lopuksi vielä rintaliivit jotka peittivät täyteläiset rinnat. Yritin pukeutua välinpitämättömästi omaan pukeutumiseeni keskittyneenä, mutta se oli lähes mahdotonta.

- Miksi sinä tuollaiseen korsettiin pukeuduit? kysyin Sirpalta. - Tähän saa sukat kiinni ja joudun kuitenkin käymään vessassa niin ei tarvitse sukkahousuja riisua ja nostella. Vastaus oli tyhjentävä ja siinä oli terävyyttä niin paljon etten viitsinyt kysellä enää mitään.

Alusvaatteidensa päälle Sirpa pujotteli punaisen villamekon ja laittoi ylhäältä edestä muutaman napin kiinni. Sirpa oli kasvattanut pitkät hiukset jotka hän päästi vapaaksi selkäänsä vasten. Lähes valkoiset hiukset näyttivät kauniilta punaista neuletta vasten ulottuessaan alaselkään saakka.

- Sinä näytät sitten kauniilta, sanoin hetken emmittyäni. - Mitä sinä höpiset, tällainen pallovatsako muka? Tyypillistä puhettä mieheltä, mennään nyt alakertaan, äiti on varmaan laittanut kaiken valmiiksi.

Päästyämme ruokasaliin ahmin pöydän herkkuja silmilläni. Anoppi oli kyllä maistellut juomia jo reippaasti ja oli iloisella joulun mielellä, Markku katseli vaimoaan tuikeasti.

Söimme hiljaisina ja minulle ainakin ruoka maistui. Joulukuusi oli asetettu sohvakaluston viereen jonne menimme istumaan, Sirpa istui korkeammalla olevassa nojatuolissa jonka isänsä hänelle toi. Hymy jonka Sirpa isälleen soi sai kiukun sisälläni kiehumaan, ja Sirpa kyllä näki sen. Hän hymyili minulle maireasti kuin pikkupojalle jolle ojentaisi tikkunekun.

Availimme kukin pakettejamme ja sain anopilta kirjan joka oli mieluinen minulle. Hänen hymynsä oli lämmin ja hänen katseessaan oli jotakin outoa, silmissä oli terävyyttä, eikä alkava humalatila kyllä näkynyt niissä lainkaan. Anoppini siemaili ikuista viiniään ja alkoi olla tuiskeessa. Sirpa lähti taas vessaan ja minä syvennyin lukemaan lahjaksi saamaani kirjaani. Markku mutisi jotakin lukemisesta ja häipyi vähin äänin.

- Maailma on menossa sekaisin, aivan saastaiseksi.., nuoret miehet eivät ole kyllin rohkeita.., kuuntelin vain toisella korvallani anopin filosofointia hänen täyttäessään lasiaan tiuhaan tahtiin.

Katsahdin anoppiani vaivihkaa ja hän näytti aivan tyylikkäältä yli 50-vuotiaaksi naiseksi. Hänen hameensa helma oli noussut hävyttömän ylös paljastaen irvokkaasti hänen reitensä silmieni katseltavaksi. Kauniit pingoittuneet reidet kuin kutsuivat puoleensa, sukkahousujen haarukka näkyi selvästi ja ihmettelin anopin käyttäytymistä. Anoppi herätti minussa halun, mutta enhän voinut ajatellakaan mitään sellaista joka ..., niin hätkähdin ja totesin katselleeni jo hyvän tovin anoppini reisiä. Tunsin miten minulla alkoi värähdellä housuissani tutulla tavalla.

- Käväisen myös... tuolla, sopertelin katsellessani anoppini utuisia silmiä ja hänen humalaisia liikehdintäänsä. Lähdin kuin pakoon anoppini katsetta. Kävelin kirjastoon etsien vaimoani, mutta en löytänyt sieltä ketään. Menin kellarikerrokseen josta pääsi myös ulos ja katsahdin saunan eteisestä uloskin, mutta hiljaisuus oli seuranani. Jatkoin kulkua alakerrassa ja menin työhuoneeseen, mutta sen ovi oli lukossa. Minulle tuli pahat aavistukset mieleeni ja kiirehdin juoksujalkaa autotalliin josta myös oli kulku tähän tilaan.

Autotallissa avasin hiljaa oven joka avautuikin edessäni pieneksi eteiseksi. Seisoin hiljaa hetken ja kuuntelin, kuulin hiljaista puhetta ja tunnistin heti äänet. Raotin väliovea hiukan ja näin Sirpan ja Markun seisovan lattialla halaamassa toisiaan.

- Onko se minun?, Markku kysyi. - Älä nyt viitsi olla utelias, isä rakas, Sirpa vastasi. - Mut.. puhe katkesi, kun Sirpa painoi kätensä isänsä suulle.. Sirpa nyökkäsi tuskin näkyvästi ja Markun suupielet nousivat hymyyn.

Näin Markun käsien häpeämättömästi puristelevan Sirpan pakaroita ja nostavan hametta ylös niin, että valkoisten sukkien yläosat näkyivät. - Pieni mussukkani, haluan pitää sinua hyvänä, Markku liverteli tyttärelleen. - Mutta jos Timppa alkaa etsimään meitä, Sirpa sanoi hiljaisella ja kiihtyneellä äänellä joka kertoi hänen olevan suostuvainen leikkiin...

Nopealla liikkeellä Markku käänsi tyttärensä istumaan pöydälle ja polvistui tämän eteen harallaan olevien jalkojen väliin. Varovasti Markku nosti punaista hametta ylöspäin. Punainen hame nousi lanteille ja valkoiset alushousut putosivat nilkkoihin ja kuin käskystä Sirpa ravisteli ne sivuun levittäen haarojaan isän tutkittavaksi asettaen jalkansa isänsä olkapäille kovin tottuneesti. Markku heitti takkinsa pois ja painoi kasvonsa Sirpan syliin ja tarjolla oleville häpyhuulille jotka kauniisti turvonneina olivat kiihoittavaa katsottavaa. Sirpa oli poistanut karvoituksensa alapäästään, en tiedä koska, sillä en ollut nähnyt häntä tällä tavalla pitkään aikaan.

Markun nuolemisesta kuuluva litisevä ääni kuului selvästi ja Sirpan huokailut säestivät isänsä työskentelyä. Sirpan turvollaan oleva alapää näytti kuin hampurilaiselta jonka välistä turpoaa sisukset ulos.

- Haluan naida sinua kunnolla, Markku sanoi nousten seisomaan. - Mutta varovasti sitten, ei enää niin rajusti kuin viimeksi äidin syhtymäpäivien aikana, Sirpa varoitti. Tuula oli täyttänyt 51 marraskuun lopussa ja he olivat siis silloinkin olleet tekemisissä. Kiukku puristi ohimoitani ja tunsin vihaa kumpaakin kohtaan, tunsin itseni täydelliseksi aasiksi.

Pian Markku oli riisunut itsensä ilkosilleen ja meni istumaan tukevaan tuoliin jossa ei ollut käsinojia. Sirpa avasi hameestaan ylänapit ja avasi rintaliivinsä jolloin kaksi kauneinta koskaan näkemääni rintaa pullahti esille. Hameensa hän pudotti lattialle. Sirpa istui isänsä syliin joka ohjasi seisovaa kaluaan tyttärensä sisälle. Kasvot vastakkain ollen Sirpa liikkui isänsä päällä nostellen itseään jalkojensa avulla ylös ja laskien taas alas.

Pitkä vaalea tukka liikkui selkää vasten ja Markun kädet puristelivat paljaita pakaroita ja hän imi vuorotellen raskauden turvottamia rintoja. - Ai, älä tee jälkiä nyt.. ohh.. tekee hyvää Sirpa huokaili ja hänen reitensä olivat jännittyneet liikkeistä.

Näin miten Markun kiiltävä ja verisuonet pullollaan oleva elin painui syvälle tyttärensä emättimeen. En voinut mitään sille, että kiihotuin tästä näystä. Raotin ovea nähdäkseni miten isä imi tyttärensä täyteläistä rintaa kuin pieni lapsi, tyytyväisenä onnesta. Tasainen liike jatkui hyvän tovin ja heidän liikkeensä olivat kuin etukäteen harjoiteltuja. Sääli, että kyseessä olivat isä ja tytär.

- Oihh.. aaiihh.. kuului vaimoni valittava ääni.. isää.. olet n-niin hyvä.. ohh. - Anna tulla vain.. nauti tästä.., Markku huohotti tytär sylissään. - Nauti, nauti lapsi rakas.., tämä on upeaa.., Markun käheä ääni kertoi hänen omastakin kiihottumisestaan.

Sirpa kaarsi itseään taaksepäin ja ulisi kuin pieni lapsi alkaessaan saada nautinnon täyttymystä isänsä paksusta elimestä. - Iihh..ymmhh..., vaimoni kiljahteli ja kuuntelin järkyttyneenä ja kiihoittuneena itsekin seuratessani tätä sairaalloista näytelmää.

Markku nousi seisomaan kantaen tytärtään sylissään pöydälle johon Sirpa nojautui istumaan tukien itseään käsiinsä. Aaahh.., kuului Markun suusta, ja arvasin hänen laukeavan vuorostaan. Hän työnteli tasaisesti elintään vaimoni sisuksiin, tyhjäten näin lastinsa raskaaksi tekemänsä tyttärensä emättimeen, enäähän ei ollut merkitystä mihin siemenensä laski.

Tiirasin kurkkuani kuristavan otteen vallassa heidän paritteluaan sairaan kiihottuneena näkemästäni. Näin miten limaa ja eritettä valui pöydän kannelle vaimoni turvonneesta vaosta, se oli irvokkaan naköinen vaalean ja punaisen sekoitus vapaana karvoista.

Olin nähnyt tarpeeksi ja hiivin hiljaa pois oven takaa. Palasin takaisin olohuoneeseen, mutta Tuulakin oli lähtenyt jonnekin. Jatkoin päämäärätöntä kävelyäni ja tulin kirjastoon. Tiesin, että Markulla on työnurkkauksessaan hyvää juotavaa kirjoituspöytänsä vieressä olevassa kaapissa.

Yllätyin, kun Tuula oli siellä ja hänellä oli avattu pullo edessään ja lasissa kullankeltaista juomaa. Humalatila näkyi selvästi Tuulasta.

- Jaha sinä olitkin täällä ryypyllä, etsin itsekin tuota samaista ainetta. - Ota tästä.., vävy, Tuula sanoi ja tarjosi lasiaan sopertaen humalaisen äänellä. Otin lasin vastaan ja kumaisin sisällön kerralla kurkkuuni. Mukava lämpö tuntui pian vatsassani.

Hymyilin sisäänpäin ja astuin Tuulan eteen. Tartuin anoppiani hiuksista ja vedin tiukasti. - Ai, älä se sattuu, mitä sinä Timppa meinaat? - Pitää hauskaa, rakas anoppi, vastasin. Tuulan oli pakko nousta tuolista ja siirtyä nojaamaan kirjoituspöytää. Pidin hiuksista edelleen kiinni, ja nostin toisella kädellä kiinni hänen hameestaan nostaen sitä lanteille.

Tuula oli melko humalassa, joko hän ei tajunnut tai sitten ei piitannut mitä tapahtui. Hänen antautumisensa hämmästytti minua hiukan, mutta ajattelin sen johtuvan humalatilasta. Irrotin otteeni hiuksista, mutta Tuula pysyi kiltisti paikallaan. Asetin anoppini hyvin paikalleen ja riisuin häneltä sukkahousut ja sitten käännyin alushousujen puoleen.

Ne olivat valkoiset ihonmyötäiset ja pehmeät pakarat olivat hyvin puristuneina niiden alle. Painoin kuin näkymättömän käden painamana kasvoni alushousujen haaraan. Anopista huokui puhtaan parfyymin tuoksu, mutta kevyt pissan haju leijui housujen alta myös. Tärisevillä käsillä riuhdoin housut alas nilkkoihin jossa ne jäivät toisen nilkan ympärille.

Levitin pulleita reisiä ja näin tuuhean karvoituksen alla suipollaan olevat häpyhuulet, sormeni haroi vakoa avoimeksi. Purin reisiä ja työnsin kieleni anopin vakoon jota aloin nuoleskella. Anopin reidet painoivat olkapäilläni samalla kun nuolin hänen nyt avointa vittuaan. Joitakin karvoja irtosi ja ne kutisivat jo kurkussani. Nuolin enemmän jolloin sylkeäkin erittyi enemmän ja kutina lakkasi nieltyäni karvan. Tunsin anopin peräaukon tuoksun nenässäni ja tajusin kiihottuvani sen hajusta joka oli yllättävää.

Työnsin sormeni liukkaaseen emättimeen ja pyöritin kieltäni peräaukolla. Purin ja imin reisiä joihin jäi rumia ja kirjavia verestäviä jälkiä. Olin tullut oudon kiimaiseksi ja halusin nauttia anopistani seksuaalisesti täysin rinnoin.

Nousin ylös ja avasin housuni pudottaen ne nilkkoihin. Ohjasin jäykän elimeni anopin liukkaalle vitulle ja työnnyin sisään. Hetken työnneltyäni lopetin. Potkin housut jalastani ja siirsin humalaisen anopin lattialle selälleen.

Hame oli lanteilla paljastaen karvaisen sylin, avasin hänen napitetun paidan ja riisuin rintaliivit. Kaksi rintaa jäi kuin liimattuna paikoilleen. Yllätyin, että anopilla oli näin kiinteät rinnat. Asetuin uudelleen anopin päälle, työnnyin kosteaan luolaan ja jatkoin siitä mihin olin äsken jäänyt.

Häpeilemättä imin ja purin kumpaakin rintaa vuorotahtiin. Tuula makasi allani kuin eloton nukke, voimakas hengitys oli ainoa mitä hän teki. Kiskoin anopin hiuksia sormieni välissä ja nautin suunnattomasti kostostani. Maatessani anoppia, minä suutelin hänen kaulaansa ja poskia sekä huulia joiden välistä hampaat loistivat valkoisina.

Tunsin hyökyaallon ottavan minut valtaansa, kuulin huutavani hyvän olon saavuttaessa määränpäänsä. Nussin anoppiani hurmoksen vallassa, hänen voimatta sitä estää. Jossakin vaiheessa olin rojahtanut Tuulan päälle, ja siitä säpsähdin hereille.

Nousin häpeän tunteen vallassa ja pukeuduin. Näin sperman valuvan anopin vielä raollaan olevasta vaginasta. Olin rakastellut viimeksi kolmisen kuukautta sitten ja sen jälki näkyi nyt anopin reisien välissä.

Ryhdyin pukemaan anoppia ja vetäessäni alushousuja hänen vyötärölleen tunsin hänen kätensä tarttuvan omaani. - Kyllä minä itsekin saan, en ole vielä niin vanha. - Mi-mitä sinä, etkö sinä olekaan..? - Nosta minut ylös täältä, anoppi pyysi ja ojensi kätensä minulle. Nostaessani häntä lattialta hän kertoi väsähtäneensä, mutta ei ollut jaksanut laittaa vastaankaan. Pukiessaan rintaliivejä anoppi katsahti kirjaviin rintoihinsa ja vilkaisi sitten minuun, mutta ei sanonut mitään.

Lähdimme pois kirjastosta ja anoppi meni vessaan josta hän hetken kuluttua tuli takaisin posket punaisina. - Huh-huh.., olipas sitä..., anoppi hymyili arvoituksellisesti. Varataan uusi aika joskus, eikö niin.., anoppi hymyili ja iski silmää.

Vaistomaisesti tartuin anopin paljaaseen polveen hänen istuessaan viereeni sohvalle. - Oletko sinä tiennyt kauan asiasta?, kysyin anopilta. - Tarpeeksi kauan, hän vastasi vaisusti. Kerroin ajatuksistani etten myöntäisi isyyttäni, mutta anoppi kehoitti vielä harkitsemaan sillä saisimme parhaan ratkaisun kumpainenkin, ellemme hätäilisi.

Tunsimme kuin yhteenkuuluvaisuutta, meitä molempia oli petetty rumalla tavalla. Halusimme kostoa ja vaivautuneena pyytelin anteeksi tekoani anopilta, mutta hän kehoitti minua vaikenemaan siitä asiasta vaikka olin kutakuinkin raiskannut hänet, vaikka hän oli antanut sen tapahtua hiljaisella suostumuksellaan.

Asetuin istumaan paremmin ja anoppi tuli kuin itsestään selvänä asiana minun kainalooni. Kaiken äskeisen jälkeen ihmettelin sitä, mutta olin kuitenkin tyytyväinen tilanteeseen nyt. - Minun on tunnustettava sinulle yksi asia, Tuula sanoi. - Minä houkuttelin sinut tekemään sen, flirttailin sinulle jo ruokailun jälkeen, mutta lähdit sitten pois. Toivottavasti tulen raskaaksi sinulle, tämä on kosto jota halusin.

Menin mykäksi anopin tunnustuksen kuultuani. Minua oli viety kuin lasta tikkunekun perässä. - Älä nyt ota tätä liian vakavasti, jos tulen raskaaksi niin keskeytän sen, mutta pelotellaan vähän... Minulla meni hetki selvitellessäni asiaa itselleni. -Mutta miksi saisin sinut raskaaksi, kun en saa Sirpaakaan? - Nythän se nähdään, luulen sinun kyllä pystyvän siihen, usko vain, anoppi nauroi itsevarman oloisesti kuin tietäisi enemmän kun kertoi.

Siinä nojatessamme Sirpa tupsahti huoneeseen. - Mitäs täällä kuherrellaan?, hän kysyi viaton ilme naamallaan.

Katsahdimme anopin kanssa toisiimme hymyillen arvoituksellisesti. Tuula nosti irstaasti toisen jalan sohvalle koukkuun jolloin Sirpa ei voinut olla näkemättä hänen hameensa alle.

Sirpan ilme kertoi paljon ja hän istui vaitonaisena nojatuoliin katseidemme piinaavaan ristituleen.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia