Kia oli pyytänyt minua keksimään heille leikin. Mielikuvitukseni laukkasi vallattomasti. Katselin tyttöjä vuorotellen. En ollut tuntenut vastaavanlaisia haluja moneen kymmeneen vuoteen, kun liikkuttelin kättäni Nellan pienen kiinteän vartalon läpi hiuksista kyljelle, lantiolle, reidelle. Siirsin kättäni hieman keskemmälle. Käteni liikkui Nellan etureiden päällä ylhäältä alas. Joka kerta liikutin kättäni hieman sisemmäksi, kunnes käteni meni viimein Nellan kiinteiden 11-vuotiaiden reisien sisäpintaa pitkin. Kylpytakkini ei juuri pystynyt peittämään valtavaa erektiotani. Tytöt olivat uppoutuneet televisio-ohjelmaan. Pikkuhiljaa keräsin lisää rohkeutta ja liikutin kättäni ylemmäksi ja ylemmäksi jokaisella sivelyllä. Olin enää vain muutaman sentin päässä tuosta kireästä pienestä jalkovälistä. Katsoin Nellan kasvoja ja huomasin hänen sulkeneen silmänsä. Hänen suunsa oli hieman raollaan ja hän tuntui hengittävän hieman raskaammin kuin toisella reidelläni päätään lepuuttava Kia.

Tunsin kuinka käteni tärisivät ja hikoilivat. Jokaisella sivelyllä jouduin taistelemaan halujani vastaan. Enhän minä voisi, tämähän on sairasta, tiesin sen varsin hyvin, mutta haluni ei ollut koskaan kokenut vastaavaa. Päätin lopettaa, vain muutama sively vielä. Käteni oli Nellan sisäreidellä. Hän silmin nähden nautti tilanteesta. Minun oli pakko lopettaa. Nostin kättäni hieman nopeammin ylöspäin. Pitkin sisäreittä kulkeva käteni tuntui olevan kuin jonkun toisen voiman hallussa, kun nouseva käteni hipaisi Nellan jalkoväliä. Nostaessani käteni ylös hänen lanteilleen kuulin Nellan voihkaisevan kevyesti. Hänen silmänsä pysyivät kiinni ja näin, kuinka hän puristi reitensä yhteen.

Samassa soi puhelin.

Sidoin itseni taas kiinni, ja kun villinä seisova kaluni puristui vatsaani vasten, tunsin sen pään olevan märkä. Olin innoissani, tunsin kauhua ja iljetystä. Mitä minä oikein tein?

“Väistäkääs, pikkuiset”, sanoin tytöille ja riensin vastaamaan puhelimeen. Noustessani katsoin vielä Nellaa. Tuon pienen kaunokaisen tummat saparot, suuret ruskeat silmät, täyteläiset huulet… Olin juuri tuntenut hänen pienen jalkovälinsä sormissani ja hän oli selvästi nauttinut tilanteesta. Katsoin vielä hänen litteää vatsaansa ja noita ihanan pieniä tissejä, joita haluaisin päästä…

“Iskä, se puhelin!” Kia komensi nostamatta katsettaan minuunpäin.

“Ai niin…” sanoin naurahtaen katsoen Nellaa silmiin, joka oli avannut silmänsä ja hymyili minun naurahdukselleni. Olikohan hän katsellut minun tuijottavan häntä?

Vastasin puhelimeen. Soittaja oli Pia, Nellan äiti. Hän kertoi, että heillä oli tullut auto-ongelmia ja että he pääsisivät vasta huomenna Espooseen takaisin Nellan isoisän luota.

“Eihän se oikeasti haittaa, jos Nella on siellä yötä?” Pia kysyi.

“Ei tietenkään. Samallahan tuossa kaksi menee. Kun tytöt leikkivät keskenään, niin se on melkein helpompaa.” Tunsin samalla häpeää ja samalla valtavaa kiihotusta. Mitä Pia olisi tehnyt, jos olisi tiennyt minun käteni olleen hänen pikkutyttönsä jalkovälissä vain muutamaa minuuttia aikaisemmin?

Pia pyysi vielä Nellan puhelimeen.

“Nella, äitis soittaa!” hihkaisin tytölle ja katselin, kun hän käveli puhelimen luo ja hymyili minulle antaessani puhelimen hänen käteensä.

Menin takaisin sohvalle istumaan. Vasta siinä tajusin tilanteen kauheuden, kauneuden. En minä kestäisi noita kahta kireää pikkutyttöä koko iltaa. Kullini sykki kylpytakissani. Kia nousi sohvanreunalta ja tuli nopealla liikkeellä syliini istumaan levittäen reitensä molempien jalkojeni yli. Hän oli onneksi tarpeeksi alhaalla, ettei tuntenut seisovaa kaluani.

“Iskää, mä haluun karkkia, leikkiä, jotain.”

“Eikös karkkipäivä ollut eilen?” kiusoittelin Kiaa.

Kia oli selvästi pettynyt. Hänen huulensa menivät mutruun ja hän katsoi minua mököttäen.

“No kuhan leikin. Jos te tytöt käytte suihkussa, niin mä voin käydä ostamassa teille karkkia. Eikö siellä muuten oo suihkuja siellä voimistelureenipaikalla?”

“No on siellä, mut ei siellä oo kiva käydä”, Kia hymyili. Hän nojautui eteenpäin ja tarrasi käsillään kaulastani kiinni. Hänen jalkovälinsä painoi seisovaa kulliani. Tunsin pikkutyttöni jalkovälin puristuvan sitä vasten, kun hän rutisti vielä lujempaa… Olin räjähtämispisteessä.

“Sä oot, isi, ihana!” Kia pomppasi pois sylistäni ja meni Nellan luo puhelimelle. Kuulin Nellan sanovan, että heillä oli ollut tosi kivaa eikä häntä yhtään haittaisi jäädä tänne yöksi.

Nella sulki puhelimen. Kia sanoi Nellalle, että he menevät nyt suihkuun, niin isi käy ostamassa karkkia.

Kävin laittamassa housut jalkaan ja paidan päälle. Farkkujen nappien kiinnisaaminen oli huomattavasti hankalampaa kuin yleensä. Olin juuri lähdössä ovesta ulos, kun näin tyttöjen kävelevän pyyhkeet päällään käytävää pitkin suihkuun. Tunsin käsieni taas hikoilevan.

Koko kauppamatkan mietin leikkiä, jota voisimme leikkiä. Himoni oli siirtänyt syrjään tunteeni siitä, kuinka väärin ajatukseni ja tekoni olivat. Katsellessani kaupassa karkkeja sain idean.

Tullessani sisään tytöt ryntäsivät minua vastaan ja vaativat antamaan karkit heti. Kietäydyin antamasta ja sanoin, että kohta saatte, mutta siihen sisältyy pieni leikki. Tytöt eivät tuntuneet vastustavan ideaa pienestä leikistä. He kikattelivat ja kääntyivät pois ja suuntasivat olohuoneeseen. Katselin tyttöjen perään. Molemmat olivat laittaneet hiuksensa saparoille ja molemmilla oli yllään vain yöpaita ja pikkuhousut. Yöpaitojen ollessa jo muutaman vuoden vanhoja ne paljastivat tyttöjen pienten kireiden pyllyjen alaosat. Katselin tuon taivaallisen näkymän kävelevän poispäin. Jos minulla oli ollut joitain epäilyjä mielessäni, viimeistään nyt ne kaikkosivat samaan tahtiin kuin nuo kaksi täydellistä, kireää pientä pyllyä.

Menin makuuhuoneeseen, vedin housut napit auki ja pullautin jälleen kivikovan kullini esiin. Otin nurkassa lojuvan pahvilaatikon ja kippasin sen sisällön sängylle. Tein laatikon pohjaan kullin mentävän reiän ja laatikon sivuille yhdet vähän isommat reiät. Avasin karkkipussin ja pyörittelin neljä rinkulan muotoista hedelmäkarkkia kullini juureen. Meinasin tulla viimeisen karkin kohdalla ja jouduin todella taistelemaan sitä vastaan. Mikään ei voisi pilata tätä nyt. Työnsin seisovan kullini karkkeineen laatikon sisälle pohjalla olevasta reiästä ja varmistin, että kansi pysyy kiinni. Vain muutaman napireiän välistä työntyvä seisova kaluni laatikossa pidin sitä kohdallaan ja kävelin kohti olohuonetta.

Istahdin sohvalle. En ollut koskaan tuntenut vastaavaa jännitystä. Hikoilin ja tärisin joka paikasta. Siinä minä istuin seisova kullini laatikon sisällä, hieman makuuasennossa sohvalla.

“Tulkaas, tytöt, tänne.”

Kun tytöt tiesivät, että nyt oli hyvää tiedossa, heitä ei tarvinut kahta kertaa pyydellä.

“Mä oon tässä keskellä ja Kia, tuu sä tähän isin vasemmalle puolelle kontilleen, kasvot laatikkoon päin. Ja sinä, Nella pikkuinen, toiselle puolelle samaan asentoon.”

Tytöt eivät kommentoineet, vaan seurasivat ohjeita tarkasti, kikatellen samalla.
Kullini sykki laatikon sisällä ja tunsin, kuinka muutama touhutippa kullini päästä valui vartta pitkin hedelmäkarkeille. Irrotin käteni laatikosta, joka jäi siihen tiukasti paikalleen sykkivän kullini ympärille. Tytöt olivat kontillaan molemmilla puolillani. Katsoin kuinka yöpaidat valuivat hitaasti selkää kohti paljastaen tyttöjen ah niin kireät pyllyt. Siirsin käteni tyttöjen alaselille ja pyörittelin siinä.

“Laittakaa käsi tuosta laatikon reunassa olevasta reiästä laatikon sisälle. Siellä mulla on kul… tappi, jonka ympärillä on hedelmäkarkkeja. Teidän pitää ottaa sieltä tapin juuresta karkki irti yläkautta, ja muistakaa, että jos karkki hajoaa, niin sitä ei saa enää syödä”, latelin ohjeet kuin olin ne jo kaupassa miettinyt. Kauhunsekaisin tuntein tajusin, että tästä ei enää olisi paluuta. Tämä halu oli saada kullini räjähtämään minä hetkenä hyvänsä.

Katsoin kuinka tyttöjen kädet menivät laatikon rei’istä sisään kohti sykkivää kulliani. Kohta se tapahtuu, mietin mielessäni… Katsoin Nellaa silmiin ja siirsin käteni tyttöjen pyllyille. Tytöt vain kikattelivat, kun he työnsivät kätensä syvemmälle laatikkoon. Tyttöjen pienet kädet koskettivat kulliani yhtä aikaa molemmilta puolilta. Päästin syvän huokauksen ja puristin tyttöjen pikkuhousuilla peitetyistä pyllyistä. Katsoin vuorotellen kummankin tytön pyllyä. Molemmat tytöt olivat selkä notkollaan, pienet pyllyt pystyssä kuin odottaen isän isoa kalua. Näky oli itsessään jo äärettömän kiihottava. Nellan yöpaidan kaula-aukko oli sen verran suuri, että siitä avautui näkymä toiselle noista ihanista pienistä tisseistä.

Samassa tyttöjen sormet puristuivat kullini ympärille ja he siirsivät sormensa kullini juureen, josta karkit löytyivät. Tytöt jatkoivat kikatteluaan ja Nella otti ensimmäisen karkin sormiensa väliin ja alkoi pyörittää sitä ylöspäin. Kia oli nopeasti toisessa karkissa kiinni ja pyöritti sitä heti Nellan sormien perässä. Puristin tyttöjen ihanan kireitä pyllyjä yhä kovempaa. Suuni oli auki ja hengitin raskaasti ja tärisin. Katsoin Nellan ihania huulia ja siirsin katseeni kaula-aukkoon, joka paljasti toisen pienistä tisseistä. Tuo näky, tunne… Tytöt olivat noin puolivälissä menossa, kun tunsin täriseväni joka puolelta.

“Tuu jo!” komensi Kia. “Niin, tuu jo! Mä haluun sen suuhuni!” Tytöt puhuivat tietysti karkeista, mutta nuo pienet sormet, jotka rullasivat kullini ympärillä karkkeja ylöspäin, nuo kommentit ja pienet pyllyt ja Nellan ihanat pienet tissit… En ollut ikinä kokenut mitään vastaavaa. Tunsin orgasmin tulevan. Se tuntui pakaroistani asti joka paikkaan. Ammuin lasti toisensa jälkeen, niin että laatikon kansi ropisi jokaisen spermaryöpyn roiskahtaessa kullistani. Tytöt puristivat edelleen sormillaan kulliani, katsoivat minua ja kikattivat.

“Ooksä OK?” Kia kysyi. Noin tunnin mittaiselta tuntuvan orgasmin jälkeen kullini oli edelleen kovana… “Oon joo…” sanoin niin normaalisti kuin pystyin… Tytöt kikattelivat edelleen ja jatkoivat karkkien pyörittelyä ylöspäin. Tuo taivaallinen tunne, kun tyttöjen sormet vuorotellen pyörittelivät karkin terskani yli, terskan, joka oli sperman kastelema, ja karkit tulivatkin jo liukkaasti siitä yli.

Nella veti kätensä ensin laatikosta pois. Hän katsoi karkkia ja ihmetteli, että mitä tässä on päällä.

“Siinä on kermavaahtoa”, yritin kuulostaa mahdollisimman normaalilta. En saanut katsettani irti Nellan ihanasta tissistä, joka vilkkui kaula-aukosta, kunnes nostin katseeni hänen huulilleen, johon karkki oli nyt menossa. Katsoin kuinka Nella pisti spermallani maustetun karkin suuhunsa, pyöritteli sitä hetken suussaan ja nielaisi.

“Ihan hyviä. Vähän hassu maku, mut kyl mä voisin ottaa vielä monta lisää.”

Toisella puolellani Kia laittoi myös suuhunsa spermaisen karkin. Katsoin kuinka oma pieni tyttöni maiskutteli isänsä spermaa ja nielaisi. “Joo, mä haluun kans lisää.”

Tytöt työnsivät kätensä takaisin laatikkoon. Olin edelleen kovana. Se oli uusi tunne minulle. Ei silloin nuorena, mutta näin vanhempana oli tullut vaikeammaksi säilyttää kulli kovana yhden satsin jälkeen.

Siirsin käteni tyttöjen sisäreisille ja hivelin nyt molempia ylös ja alas. Kikatellen tytöt alkoivat pyörittää uusia karkkeja kullini juuresta. Tällä kertaa tytöt ehtivät melkein terskaan asti, kun siirsin toisen käteni suoraan Nellan tissille. Pyörittelin nänniä ja puristin siitä, kun uusi spermaryöppy alkoi ravistella laatikkoa. Kia jatkoi pyörittelyä ja oli terskani kohdalla jumissa ja yritti raivokkaasti saada karkin yli terskastani. Se tuntui mahtavalta. Vielä kun Nellan pieni käsi oli tällä kertaa alemmassa karkissa kiinni ja hän oli jähmettynyt paikoilleen puristamaan varttani, käänsin katseeni häneen ja hymyilin. Hänen hämmentyneet kasvonsa vastasivat hymyyni, samalla kun viimeisiä spermatippoja valui kullini päästä. Pidin edelleen häntä tissistä kiinni, ihanasta pienestä, niin uskomattoman kiinteästä pienestä tissistä.

Tytöt vetivät karkit ulos laatikosta ja söivät ne pois. Huokaisin ja syvään. Tämä oli ensimmäinen orgasmini, jonka olin eläissäni saanut, tai ainakin siltä se tuntui. Kaksi ihan peräkkäin, niin valtavaa, että koko kroppani oli tärissyt.

Tytöt mutustelivat taas karkkejaan, ja siirsin käteni tyttöjen selille.

“Oliko kiva leikki? Isi ainakin tykkäs. Te ootte kyllä parhaita pikku tyttöjä ikinä!”

“Mitäs sit leikitään?” Nella kysyi.

“Niin, kai sä keksit meille lisää leikkejä, isi, ku tääkin oli niin kiva!” Kia yhtyi Nellan pyyntöön.

“Meillä on, tytöt, kesäloma nyt, ja Nellaakin tullaan hakemaan vasta huomenna illalla. Meillä on koko yö ja huominen päivä aikaa leikkiä. Isi käy nyt suihkussa ja keksii taas uuden leikin.”

“Mut saadanko me ne karkit?” Nella kysyi.

“Ei vielä. Se kuuluu sit taas uuteen leikkiin”, vastasin ja hymyilin tytöille.
Laskin käteni vielä tyttöjen pyllyille, annoin molemmille pusun poskelle ja menin käymään suihkussa.

Leikit jatkukoon sen jälkeen.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia