Isän leikkejä, Osa 3

admin Insesti ja Sukulaisseksi
17.03.2014
85888 näyttökertaa
0 kommenttia
4.65
Lue osa 2 tästä

Olin ottanut jääkylmän suihkun. En ollut kuitenkaan saanut tyttöjen ihania tiukkoja vartaloita mielestäni ja kaluani pestessäni olin meinannut laueta kolmannen kerran, mutta olin pystynyt vastustamaan kiusausta. Olihan minulla vielä nuo tytöt odottamassa uusia leikkejä. Kietaisin taas kylpytakkini päälle ja koetin ajatella kaikkea muuta kuin ihania pieniä tissejä ja pyllyjä, jotka odottivat minua olohuoneessa. Olin onnistunut saamaan kaluni vain puolijäykäksi, kun astelin olohuoneeseen ja istahdin takaisin sohvalle tyttöjen väliin.

"Isi, sä lupasit meille lisää karkkeja", Kia sanoi tomerasti.

"Kai te nyt, söpöläiset, jaksatte vähän aikaa odottaa", kiusasin tyttöjä tarkoituksella.

Kia tuli lähemmäksi ja tökkäsi minua reiteen. "Nyt heti!" Ääni oli tomera.

"Äläpäs töki siinä tai mä tökin kohta takas", yritin kuulostaa vähän vihaiselta, mutta en siinä selvästikään onnistunut, koska nyt molemmat tytöt vuorotellen tökkivät minua reisiin ja kylkiin. Nappasin molemmat tytöt nopeasti kainalooni, niin että pidin tyttöjä vatsan kohdalta kiinni, kasvot minuun päin. "Rimpuilkaas siinä", naurahdin tytöille. Tytöt yrittivät päästä irti puristuksestani, mutta pidin sen verran tiukasti kiinni, että hetken jälkeen tytöt antoivat periksi.

"En mä noin nättejä tyttöjä päästä irti, kun on kerran kainaloon saanut", jatkoin hymyillen ja annoin molemmille tytöille pusut poskille. Nyt minun ei enää tarvinnut puristaa, vaan olin löysentänyt otettani ja laskenut käsiäni hieman tyttöjen lantioille. Annoin tytöille uudet pusut, mutta tällä kertaa vähän keskemmälle, niin että huuliemme sivut koskettivat toisiaan. Paloin halusta päästä suutelemaan noita ihania pieniä huulia. Tunsin kuinka puolijäykkä kaluni oli alkanut taas kasvaa ja annoin käteni valua alemmaksi noille ihanille pienille pyllyille.

"No otetaanko nyt, tytöt, sellanen kisa, että kumpi on parempi pussamaan?" En ollut miettinyt asiaa etukäteen enkä ollut varma, mihin olin oikein ryhtymässä. Tiesin vain, että halusin tuntea nuo pienet huulet huuliani vasten.

"Otetaan vaan, mut voittaja saa sit aina karkkia!" Kia sanoi leveästi hymyillen.

Päästin tytöistä irti ja nostin Kian syliini istumaan hajareisin kaluni päälle. Asettelin tuon pienen, ihanan tyttöni pikkuhousuilla peitetyn jalkovälin suoraan jo sykkivän, kovan kaluni päälle. Nojasin vielä taaksepäin ja laitoin vasemman käteni Kian pyllylle ja toisen käteni hänen niskansa taakse ja vedin häntä huuliani kohti. Kia hymyili ja painautui huuliani vasten. Ensin tuli vain pieni pusu.

"Ei tolla vielä voita", sanoin Kialle ja opastin häntä hieman. "Avaat huulia vähän, kallistat päätä hieman. Juuri noin. Sitten kun huulet kohtaa, niin työnnät kieltä eteenpäin."

Kia kuunteli ohjeita tarkasti, ja kun sain nuo pienet ihanat huulet itselleni, puristin häntä niskasta voimakkaammin minua kohti ja annoin kieleni upota hänen pieneen suuhunsa. Pyörittelimme kieliämme toisiamme vasten, samalla kun pyllyllä olleella kädelläni liikutin Kian lantioita edestakaisin kovan kyrpäni päällä. Se oli taivaallinen tunne. Suutelimme varmaan minuutin verran, ja kun Kia oli oppinut, että lantiota pitää liikuttaa samaan tahtiin, pystyin nostamaan toisen käden hänen kylkeään pitkin litteälle vatsalle, sieltä ylöspäin paidan alle ja viimein ihanalle pienelle tissille. Olin jälleen räjähtämispisteessä.

Nappasin Kian käsiini ja nostin hänet viereeni. "Tosi hyvä. Nyt pitää kyllä Nellan olla mahtava, jos meinaa voittaa." Annoin Kialle vielä pienen pusun.

Nellaa ei tarvinut pyytää. Hän suorastaan hyppäsi päälleni ja sivusta ohjeita kuunnelleena toi avonaisen pienen suunsa nopeasti huulilleni ja alkoi suudella minua. Nellan huulet olivat hieman täyteläisemmät kuin Kian. Hämmästyin huomatessani, että Nella oli seurannut ohjeita todella tarkkaan. Hän painoi myös pienen jalkovälinsä kullini päälle ja alkoi liikkua rytmikkäästi edestakaisin. Minulla oli molemmat kädet vapaana ja tutkin tuota pientä tyttöä joka paikasta. Nellan ihanat huulet tuntuivat taivaalliselta. Niin myös tuo ihanan kireä pieni pylly ja nuo tissit.

Tilanne ei ollut enää hallinnassani, vaan kun suutelin tuota ihanaa pikku tyttöä, käteni puristelivat hänen pieniä tissejään, kunnes laskin toisen käteni vatsaa pitkin pikkuhousujen päälle. En ollut huomannut, mutta kylpytakkini oli auennut ja tunsin kädessäni paljaan, kovan kaluni, kun laskin kättäni alaspäin Nellan jalkovälissä. Nella ei antanut tämän häiritä, vaan oli päättänyt voittaa karkin. Rohkaistuin lisää ja laitoin käteni pikkuhousujen reunalle ja siirsin ne nopealla liikkeellä sivuun. Kun Nellan pieni, paljas pimppi hankasi kulliani, tunsin sen olevan hieman märkä. En voinut pidätellä enää. Pumppasin lasti toisensa jälkeen spermaa tuon pienen tytön jalkovälissä, tärisin ja jatkoin suutelua. Kun viimeisetkin tipat olivat valuneet, lopetin suutelun ja rojahdin taaksepäin.

Nella nousi istumaan pystyyn ja katsoi jalkoväliinsä. Hän katsoi vielä puolikovaa kulliani, joka oli sperman peittämä ja laittoi kätensä pimpilleen. Nella ihmetteli siinä hetken ja katsoi minua.

"En kai mä satuttanu sua?" Nella kysyi hämmentyneenä.

"Et tosiaankaan. Se tuntu vaan niin hyvältä. Yleensä vaan aikuiset naiset saa miehen tekemään tuollaista. Mut te ette ookkaan mitään tavallisia pieniä tyttöjä."

Nella istui vielä paikallaan. Hän tutkaili omaa pimppiään ja laski sitten sormen kullilleni. Hän liikutteli sormeaan edestakaisin.

"Tää on hassun tuntunen", Nella naurahti ja katsoi Kiaa. Todellakin Kia, olin niin uppoutunut tuohon pieneen tyttöön, että olin täysin sulkenut mielestäni vieressä meitä katsovan pikku tyttöni. Katsoin häntä ja hän näytti vähän hämmentyneeltä ja pettyneeltä.

"Ai enkö mä tuntunu niin hyvälle vai?" Kian huulet olivat mutrussa.

"Tunnuit ihan yhtä hyvälle, mut Nella oli vaan toisena, ni se jatko siitä, mihin sä jäit. Te ootte molemmat ansainneet karkit", hymyilin Kialle ja kosketin hänen lantiotaan. "Tuu antaan vielä isille pusu." Kia tuli lähemmäs ja suutelimme uudestaan ainakin puoli minuuttia. Samalla sylissäni istuva Nella jatkoi sormensa liikuttelua kullini päällä ja kikatteli.

"Tää on ihan kova!" Nella huudahti sylissäni. En ollut huomannut, mutta olin jälleen valmiina. Kia irrottautui huulistani ja kääntyi katsomaan.

"Isi, miks se on kova? Ei se sulla saunassakaan oo ollu kova."

"Se johtuu siitä, että te olitte niin hyviä pussaileen. Ja ku te vielä ootte noin kauniita, niin se kovettu, ku mä tykkään teistä niin paljon."

Tytöt siirtyivät kontilleen lattialle ja katselivat kivikovaa kyrpääni. Avasin kylpytakkini kokonaan ja levitin jalkani niin leveälle kuin sain. Tytöt tulivat jalkojeni väliin.

"Saaks siihen koskee?" Kia kysyi nostamatta katsettaan minuun, vaan pitäen sen tiukasti kullissani.

"No otetaan nyt sitten kisa, että kumpi on parempi isin kullin kans!"

Tytöt kikattelivat ja yht'aikaa nostivat sormensa kullilleni ja liikuttelivat niitä edestakaisin, ylös ja alas, sivuille. Olin kiiman vallassa jälleen. Nuo hymyilevät pienet kasvot, jotka kikattelivat jalkojeni välissä kiusoitellen samalla minua sormillaan. Olin tulla uudestaan.

"Odottakaas, tytöt, vähän." Nousin sohvan reunalle istumaan ja otin kylpytakkini kokonaan pois.

"Jos mäkin oon kerran alasti, niin teidänkin pitää olla. Nouskaas ylös!"

Otin tytöiltä vuorotellen ensin paidat pois ja ihailin hetken tyttöjen tissejä. Käänsin tytöt selkä minuun päin ja nappasin ensin Kian ja sitten Nellan pikkuhousut pois. Tytöt kääntyivät taas ympäri minuun päin. En voinut muuta kuin tuijottaa pieniä, paljaita pimppejä. Kaluni sykki taas kuin en olisi vuoteen saanut pillua.

"Te ootte kyllä uskomattoman kauniita. Kokeilkaas antaa toisillenne pusut."

Tytöt vain hymyilivät ja kääntyivät toisiaan vasten. Kun he alkoivat suudella toisiaan, laitoin käteni kummankin tytöt jalkoväliin. Edellinen leikki oli ilmeisesti ollut tyttöjenkin mieleen. Huomasin sen, kun liikutin sormiani noissa pienissä, kosteissa pimpeissä. Ensin liikuttelin vain edestä taakse hitaasti. Kun tytöt vain jatkoivat suuteluaan, siirsin sormeni pienille klitoriksille ja aloin liikuttaa käsiäni nopeammin. Tytöt suutelivat yhä kiihkeämmin ja kumpikin tytöistä alkoi jännittää lantiotaan sormiani vasten.
En kestänyt tuota kiimaa, minun oli pakko tulla taas.

"Uusi kisa!" huusin niin, että tytöt hieman säpsähtivät erotessaan toisistaan.

"Mut toi tuntu kivalle", Nella katsoi minua anovasti.

"No tehdään kohta lisää! Mut nyt tulkaas taas kontilleen tähän mun eri puolille", komensin tyttöjä.

Olin taas puoliksi makuuasennossa alasti sohvalla, kaksi pientä tyttöä kontillaan kivikovaan kulliini päin. Tytöt kikattelivat ja tökkivät vehjettäni.

"Nella, ota sieltä ihan alhaalta kiinni ja nosta se pystyyn. Just noin. Kia, sä laitat käden siihen Nellan käden viereen sinne juureen. Hyvä. Nyt Nella laittaa toisen käden tonne hassun näkösille pallukoille siinä alhaalla."

Nella teki työtä käskettyä, ja kun hän otti pallini pieneen käteensä, minun piti taas jo taistella tulemista vastaan.

"Nyt molemmat saavat kokeilla, pystyykö suutelemaan taas niin hyvin, että musta tuntuu hyvältä! Kia, sä laitat etusormen tonne Nellan käden alapuolelle ja työnnät sen isin pyllyyn!"

Kia naurahti ääneen, mutta seurasi ohjeita. Nyt minulla oli neljä pikkutytön kättä joka puolella. Olisin voinut vain antaa tyttöjen pitää käsiään paikallaan ampuakseni lastini joka puolelle.

"Nyt Nella eka, anna sille samanlainen pusu kuin äsken mun huulille."

"Ai tohon vai?" Nella kysyi epäuskoisena.

"Just siihen, ni mä voin samalla tehdä sulle hyvää." Siirsin käteni Nellan pimpille ja aloin nopeasti pyöritellä klitorista. Nella huokaisi syvään ja lantio alkoi välittömän pumppauksen. "No niin, annas pusu!" Samalla siirsin toisen käteni Kian jalkoväliin ja tein saman hänelle.

Kun katsoin Nellan avonaisen suun menevän kulliani kohti ja tunsin hänen huulensa terskallani, olin taas aivan valmis. Nella pyöritteli kieltä terskani ympärillä, ja liikuttelin lantiotani hieman, jotta tyttöjen kädet liikkuisivat. Kian sormi perseessäni tunsin mällin tulevan taas. Nella jatkoi terskani pyörittelyä ja käsi hänen pimpissään ammuin jälleen lastilliset hänen avoimeen suuhunsa ja poskille.

"Sä oot kyllä uskomaton pikkupillu!" sanoin Nellalle hymyillen.

"Enks ookki? Mä oon saanu sut tuntuun hyvältä jo kahdesti", Nella katsoi Kiaa ivallisesti. Kia ei sanonut sanaakaan, vaan nappasi kullini suuhunsa. Hän imi sitä raivokkaasti, ja tyttöjen kädet olivat vielä paikoillaan. Kiihdytin tahtiani Nellan jalkojen välissä ja kun noin kahden minuutin imemisen jälkeen ammuin lastit pikkutyttöni suuhun, huomasin Nellan nytkähtelevän ja voihkivan v
vieressäni.

"Kyl mäkin osaan", Kia tokaisi tomerasti ja katsoi Nellaa.

"Kyl sä tosiaankin osaat. Sä oot kyllä semmonen isin pikku kullinimijä, ettei paremmasta väliä." Tämä tuntui jotenkin sairaalta mutta taas niin pervolta, että kullini nytkähti taas, kun olin päästänyt sen suustani.

"Musta ei oo koskaan tuntunu noin hyvälle", Nella katsoi minua hieman hämmentynyt ilme kasvoillaan.

"Tolta tekin saitte musta tuntumaan, niin mä halusin tehdä teille kans hyvää", sanoin ja nousin antamaan pusun Nellalle, joka vastasi kunnon suudelmalla.

"Teeksä, isi, mulle kans?" Kia kysyi anoen.

Nousin ylös ja käänsin Kian selälleen sohvalle ja levitin tuon ihanan pienen neitsytpimpin levälleen. Menin kontilleni lattialla ja aloitin antamalla muutamia pusuja sisäreisille ja pikkuhiljaa lähemmäs ja lähemmäs. Kun huuleni ja kieleni viimein koskivat Kian pimppiä, hän päästi huokauksen ja kuin jähmettyi paikalleen. Pyörittelin kieltäni klitoriksen ympärillä ja jatkoin sitä muutaman minuutin verran, kunnes tunsin Kian nytkähtelevän ja inisevän.

Nella oli katsonut touhua vierestä ja hymyili, kun näki Kian saavan orgasmin.
"Eikö tuntunukkin hyvälle?" Nella kysyi Kialta. Kia ei saanut vastattua mitään, vaan nyökytti vain päätään.

Olin jälleen kivikova. Käänsin Nellan selälleen sohvalle ja pyysin Kiaa tulemaan lähemmäs.

"Tosta kato levität käsillä vähän, ja sitten tosta kohdassa pyörittelet kieltä."

Kia teki töitä käskettyä ja aloitti Nellan pimpin nuolemisen. Hän oli nyt kontillaan lattialla. Menin Kian taakse ja kokeilin sormellani tuota litimärkää pientä pimppiä enkä voinut vastustaa kiusausta. Menin kontilleni hänen taakseen ja ohjasin kaluni pienelle pimpille. Kun katsoin Nellan nauttivia kasvoja ja kuuntelin noita pieniä äännähtelyitä, samalla kun hän itse leikki omilla pienillä nänneillään, upotin kullistani noin sentin verran Kian sisään. Kia pysähtyi ja vähän äännähti, mutta kun pysyin paikoillaan, hän jatkoi taas Nellan nuolemista.

Pikkuhiljaa puoli senttiä kerrallaan olin saanut terskan Kian sisälle ja tiukan pillun puristus kullini ympärillä oli jotain uskomatonta. Otin pienistä, ihanista pakaroista kiinni ja liikuttelin hiljaa. Katsoin Nellan orgasmista värähtelevää vartaloa, kun tunsin jälleen pakaroideni puristuvan yhteen, kun tuo tiukka, pieni pillu kuin lypsi spermani sisäänsä.

Nousin ylös ja rojahdin sohvalle. Otin nuo alastomat tytöt viereeni ja sanoin, että taitaa olla saunan paikka. "Me tullaan kans!" Kia ja Nella sanoivat kuin yhdestä suusta.

Kun kävelimme tyttöjen kanssa kohti suihkua, ihailin ihania, pieniä pyllyjä taas, ja kun tytöt kääntyivät ympäri suihkuun mennessään, huomasin mällini olevan vielä tyttöjen kasvoilla.

Menin tyttöjen kanssa yhtä aikaa suihkuun ja pesimme toisiamme joka paikasta.
Eikä aikaakaan, kun olin taas ihan kovana.

"Mennääs, tytöt, saunaan."

"Jos te haluutte vielä jatkaa leikkejä, ni teidän pitää luvata, ettei näistä leikeistä sit ikinä kerrota kenellekään. Tää on meidän yhteinen pikku salaisuus!"

"Ei varmasti kerrota!" Nella sanoi.

"Ei niin", Kia jatkoi samaan sävyyn.

"No hyvä. Muuten me ei saatais enään ikinä leikkiä keskenämme."

"Mut mulla oiskin yks saunaleikki mielessä." Läpsäisin tyttöjä takapuolille ja seurasin pienien pyllyjen kiipeämistä kohti ylälaudetta.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.