Heräsin herätyskellon pirinään. Oli lauantai, kello oli jotain 11. Tänään oli syntymäpäiväni, 16 vuotta tuli täyteen. Astelin ulos huoneestani, menin vessaan ja pesin kasvoni. Äitini Heidi huusi, että aamupala oli valmis. Menin keittiöön, söin aamupalani ja kysyin äidiltäni päivän suunnitelmista.

- Jouko tulee tänään käymään. Hän on kuulemma ostanut sulle lahjan. Ja isäs lupas tuoda sen polkupyörän. Teemme joukon kanssa juhlapöydän. Siinä on kakkua ja muita herkkuja. Ja isäs ei ehdi jäädä, joten syödään sitten kolmistaan.

- Jaa, monelta ne tulee?

- Joskus illalla.

Jouko oli äidin miesystävä, tosi ärsyttävä sellainen. Hän tapitti aina mun rintoja ja kertoi tosi härskejä vitsejä. Mut toisaalta hän oli kyllä ihan komea, hyvä kroppa ainakin, eikä pärstäkään ollut yhtään pahan näköinen.

Menin huoneeseeni, luin kirjaa ja katsoin televisiota. Kello oli vähää vaille neljä, kun mun iskä tuli. Hän toi mulle pyörän, jonka halusin, kun mun edellinen oli niin ruma. Mut isäni ei ehdi koskaan olla mun kanssa. Hänellä on aina muuta menoa. Ei nytkään ehtinyt kuin vain toivottaa hyvät synttärit ja sit lähti.

- Äiti, Jouko tuli!

- OK, me aletaan tehdä sulle juhlapöytää, mutta mun pitää mennä ensin hakemaan se kakku kaupungista. Jää sä Joukon kanssa tänne siksi aikaa. Pelatkaa vaikka jotain, tai kattokaa tv:tä.

Äiti meni ulos ja jutteli pihalla Joukon kanssa jotain. Sitten jouko tuli sisään.

- Blääh, äidillä kestää vähintään kaksi tuntia ennen kun se palaa. Vituttaa asua näin maalla, kun lähin kaupunkikin on niin helvetin kaukana, sanoin.

- No mitäs me keksitään, kysyi Jouko.

- En tiiä. Tossa on noita voileipiä. Niitä voi ottaa, mutta mä meen ainakin katsoon telkkaria.

Jouko tuli mun perässä. Laitoin telkkarin päälle. Sieltä ei tullut oikein mitään, joten laitoin vain jotain tylsää golfia. Jouko käski sammuttaa tv:n, koskä hän tiesi, että en pitänyt golfista. Tuli tappavan hiljaista. Sitten Jouko sanoi:

- Ootas, mulla on sulle lahja. Äitiskin suostui siihen, vaikka ootkin alaikänen.

Jouko lähti ulos. Ihmettelin, mitä hän nyt oli keksinyt. Ja mitä hän sillä alaikäisellä tarkoitti? Mitä hän oli mulle ostanut? Sitten Jouko tuli sisälle. Hänellä oli viinapullo kädessä. Hän ojensi sen mulle.

- No, Jouko sanoi, otetaanpa heti pikkuset hörpyt.

Jouko istui mun viereeni, ihan kiinni muhun. Otin pullosta vähän. Se oli tosi pahaa.

- Hyi vittu. Tää on ihan helvetin pahaa.

- Niin, sä et ole vielä tottunut siihen, mut kyllä se siitä ajan myötä.

Jouko otti pullon mun kädestä, hörppäsi siitä vähän ja kysyi, että mitä tehtäisiin. Sitten hän laski pullon lattialle. Tuli hiljaista. Jouko laski käden mun paljaalle reidelle. Mulla oli vain lyhyt hame eikä se peittänyt koko reittä. Olin ihan hiljaa. Katsoin sitä kättä ihan ihmeissäni, kun sitten yhtäkkiä Jouko sanoi:

- Mitäs jos... Äitishän tulee vasta muutaman tunnin päästä...

Mä nousin heti ylös, ja huusin:

- Mitä sa yrität? Hyi helvetti, sä olet pervo! Hei haloo, sä seurustelet mun äitin kanssa! Mä kerron äidille, että sä ahdistelet!

Menin mun huoneeseeni ja paukautin oven kiinni. Ovessa ei ollut lukkoa, mitä olisin nyt tarvinnut. Istuin sängylleni ja olin ihan peloissani. Värisin vähän. Kuka haluaisi menettää neitsyytensä tai ylipäätään harrastaa seksiä äitinsä miesystävän kanssa? Ihan hullua. Kuulin askelia käytävässä. Ne lähenivät mun ovea. Puristin silmät kiinni. Huoneen ovi avautui ja Jouko astui sisään. Hän laittoi oven kiinni perässään, sitten hän istui mun viereen.

- Ethän sä nyt oikeasti aio kertoa Heidille tosta, mitä mä sanoin? Ei sen tarvitse tietää...

- No varmaan kerron! Siitä varmaan tuntuu aika pahalle, kun kerron totuuden susta!

- Minkä totuuden? Ja jos se ei saa tietää, niin eihän siitä voi tuntua yhtään pahalta.

- No sen totuuden, että olet hullu ja pervo valehtelija!

Jouko otti mua kädestä kiinni. Hän painoi mut sänkyä vasten ja kuiskasi ilkeästi:

- Kerro vaan, mutta mä otan ensin, mitä mä haluan.

- Lopeta, tai lyön sua!

- Ai sinä lyöt? Sinuna olisin ihan kiltisti.

Jouko painoi minua entistä kovemmin sänkyä vasten. Hän otti kovan otteen käsistäni, istui reisieni päälle ja suuteli mua suulle. Pidin huuliani tiukasti supussa ja yritin rimpuilla, mutta en pystynyt liikkumaan. Hän irroitti toisen kätensä, niin että minun toinen käteni vapautui. Yritin lyödä sillä häntä, mutta hän ei ollut huomaavinaankaan sitä. Hän laittoin käden taskuunsa. Minä pelästyin ja lopetin lyömisen. Pelkäsin pahinta. Hän otti taskustaan avaimet. Siinä oli pullonavaaja, jonka hän otti käteensä. Sydämeni jyskytti. Mitä hän tuolla teki?

Pullonavaaja tuli lähelle kaulaani. Olin aivan shokissa. Jouko alkoi avata paitani nappeja sillä. Huokaisin. Aloin taas rimpuilla, kunnes voimani loppuivat. Olin aivan kuin vetelä rätti. En pystynyt laittamaan vastaan yhtään. Hän riisui paitani, otti mustat rintaliivini pois ja hieroi ja nuoli rintojani. Suljin silmäni. Minut täytti hyvänolon tunne. Rentouduin. Kiihotuin. Mielestäni katosi se ajatus, että tämä oli väärin. Halusin jatkaa...

Avasin silmäni. Pyysin lempeästi Joukoa lopettamaan. Hän piti minua tiukasti vasten sänkyä, mutta lopetti suutelun. Hän hellitti otettaan huomattuaan, että en rimpuillut.

- Jutellaan ensin hiukan, nopeasti, että ehditään tehdä muutakin ennen kuin äiti tulee takasin, sanoin.

Hymyilin. Alapäätäni jomotti. Olisin halunnut jatkaa, mutta piti tehdä Joukolle pari asiaa selväksi.

- Ahaa, mikäs sai tytön mielen muuttumaan?

- En tiedä. Mutta äiti ei saa kuulla tästä sanaakaan, ja sä teet sen niin varovasti, etta mua ei satu. Ja lopetetaan heti sitten, kun minä haluan.

Jouko ei sanonut mitään. Istuin hänen päälleen ja hän nojasi seinään. Tunsin hänen farkuissaan jotain kovaa. Avasin hänen vyötään. Hän hymyili ja kysyi, oliko tämä eka kertani, ja vastasin, että oli. Hän hieroi vaaleita hiuksiani. Vedin paidan hänen päältään. Hän tuoksui hyvälle partavedelle.

Jouko kaatoi minut sänkyyn, joka natisi. Suutelimme himokkaasti. Hän otti housunsa pois. Näin, kuinka boksereista näkyi jotain pullottavaa. Hieroin hänen vatsaansa ja vedin bokserit pois. Hänen kyrpänsä oli aika pitkä ja paksu. Minulla tuli hetkeksi mieleen, että miten se mahtuisi sisääni, mutta se unohtui pian. Avasin hameen nepparit. Hän veti sen pois yltäni, vei kätensä alushousuihini ja hieroi klitoristani.

- Ota ne pois, minä huohotin voimakkaasti.

Jouko veti stringit päältäni, heitti ne lattialle ja suuteli minua voimakkaasti ja kuiskasi:

- Pidä kiinni, nyt se on sitten menoa.

Hymähdin hiukan. Jouko asetti kullinsa pilluni suulle ja työnsi kädellään haarojani leveämmälle.

- No niin, Jouko sanoi hiljaisesti. Hän työntyi sisääni, hitaasti. Voihkaisin kivusta. En tiedä kumpaa se oli, koska se sekä sattui että tuntui hyvälle. Hän alkoi hitaasti tehdä työntöjä. Koko kalu työntyi sisääni. Kuului lätinää. Pilluni oli kosteampi kuin koskaan. Tunsin kyrvän liikkeet sisässäni. Työnnöt voimistuivat yhä nopeammiksi ja nopeammiksi ja sänky natisi. Voihkinani voimistui, vedot kävivät hitaammiksi. Jouko alkoi suudella minua ja taas nopeutti työntöjään.

Pian tunsin outoa jomotusta alavatsassani. Pian se alkoi supistella ja päästin ison voihkaisun. Jouko nopeutti ja nopeutti työntöjään, kunnes laukesi sisääni. Me huohotimme. Jouko veti kullinsa pois, mutta pysyi päälläni. Hän hieroi hellästi blondeja hiuksiani ja suuteli kasvojani. Hän nousi päältäni, jäi makaamaan viereeni ja katsoi silmiini ja hymyili. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja hieroi hellästi peppuani.

Minä nousin ylös ja asetuin makaamaan Joukon haarovälin kohdalle, niin että pääni oli siinä. Huomasin, kuinka kulli alkoi taas nousta. Otin kullista kiinni ja aloin lutkuttaa sitä. Työnsin sen suuhuni voimakkain vedoin. Jouko silitteli niskaani ja vaikutti tyytyväiseltä. Hän sanoi, että hänellä tulee pian. Jouko otti kyrvästään kiinni ja vatkasi sitä pari kertaa. Sperma syöksähti suuhuni ja huulilleni. Nielin sen, ja puhdistin koko kyrvän spermasta.

- Kokeillaanko vielä kerta, eri asennoissa?

Nyökkäsin myöntävästi. Jouko nousi istumaan ja alkoi suudella minua, käski minut maate, ja hänen kielensä lipui kohti kosteaa pilluani. Hänen kielensä pyöritteli klitoriksella. Hän työnsi kielensä sisääni ja nousi taas istumaan.

- Kokeillaan takaapäin?

Menin kontilleni. Jouko asetti kullin kohdilleen ja työntyi sisään. Hän läpäytteli perääni ja nussi kuin eläin. Sänky natisi, ties vaikka olisi pian romahtanut.

- Ahhmm, minä voihkaisin. Jouko kysyi hengästyneellä äänellä:

- Pidätkö?

- Jooh, vastasin hiljaisesti voihkaisten.

Jouko otti kalunsa pois.

- Mitä muita asentoja haluat kokeilla?

- En tiedä. Päätä sinä.

Katsoin kelloa. Kaksi tuntia oli kulunut äitini lähdostä!

- Kello on jo noin paljon, ei me ehditä.

- No jopas aika kuluu nopeasti.

- Niin.

Astuin ylös sängystä, vaikka olisin vielä halunnut jatkaa, mutta piti pukea ennen kuin äiti tulisi kotiin. Puimme vaatteet yllemme. Jouko käski minut vielä istumaan viereensä.

- Otetaan joskus uudelleen, oli kivaa. Eihän äitisi saa tietää tästä? Tämähän on vain meidän välinen asia, eikö niin?

- Kyllä, en kerro hänelle. Nyt on vain yksi ongelma. Minun täytyy päästä apteekkiin hakemaan katumuspillerit.

- Ai hittolainen, kortsu unohtui. No siinä tapauksessa minä vien sinut apteekkiin huomenna aamulla. Voimme sitten myös ottaa uusiksi autossani tämän.

Otin pikkuhousuni pois, päälleni jäi muut vaatteet.

- Avaa säkin vähän housujas. Me ehditään vielä vähän aikaa ennen kuin äiti tulee. Ja sitten kun se tulee, niin me saadaan nää nopeasti takasinkin.

Jouko meni nojatuolille istumaan, koska se ei natissut. Hän veti housut nilkkoihinsa. Istuin hänen syliinsä, painoin itseäni alas ja tunsin kullin painuvan sisääni. Heiluttelin itseäni rauhallisesti, kunnes jäimme siihen kokonaan. Hänen kullinsa oli sisässäni. Suutelimme himokkaasti ja hän silitteli selkääni.

Pian kuului, kun auto ajoi pihaan. Nousin ylös. Jouko veti housut jalkaansa ja minä stringini. Menimme äitiämme vastaan muina miehinä.

Seuraavana päivänä Jouko tuli hakemaan minua kaupunkiin. Hän ajoi autonsa metsätielle, jossa me... Se onkin sitten jo eri juttu.
Kirjoittaja kertoo: Tarina on aivan tosi, mutta tuo alku ei pidä aivan paikkaansa. Hän ei yrittänyt raiskata minua aluksikaan, vaan suostuin siihen suoraan. Tapahtumasta on nyt noin vuosi aikaa. Äitini ei saanut koskaan tietää minusta ja Joukosta.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia