Isosiskoni Helena soitti minulle ja kertoi tulevansa loppuviikosta käymään luonani. Hän ei tiennyt vielä varmaksi aikoiko jäädä koko viikonlopuksi. Yritin tietysti houkutella siskoa jäämään, koska voisimme silloin ”harrastella” enemmän. Hellu kyllä tiesi mitä tarkoitin, se oli sellaista puutteessa olevan miehen jorinaa.
Helena saapui torstaina alkuillasta junalla. Menin tietysti siskoani asemalle vastaan. Juna oli suunnilleen aikataulussa ja lopulta näin siskoni ihmisvilinän keskeltä. Halattiin ja lähdettiin kävelemään autolleni.

”No mitäs haluat ensimmäiseksi tehdä? Mennäänkö suoraan mun luokse, pääsisit mun sänkyyn, jos meinaan oot matkasta väsynyt...? Voidaan kyllä aloitella vaikka keittiössäkin ja laitella suuhun ensin jotain suolaista.... ”
”No lopeta jo! Kello on vasta niin vähän, että voidaan kierrellä vähän kaupungilla kaupoissa.”

Olin vähän pettynyt, sillä olin valmis vaikka heti nusasemaan ekan kerran isosiskoani. Nyt oli siis edessä parin tunnin kiertely rättikaupoissa. Onneksi siskoni ei ole ihan pahimmasta päästä shoppailemaan.
Niinpä laitettiin Hellun kamat autoon ja suuntasimme kävellen keskustaan. Olin jotenkin väsähtänyt parin ensimmäisen liikkeen jälkeen. Se oli tietysti positiivista, että muutun joskus väsyessäni levottomaksi niin kuin nytkin. Silloin mieleeni juolahtaa helposti vähän kaikenlaista mielenkiintoista...
Jatkoimme Anttilaan, jossa ei tuntunut olevan paljoa asiakkaita. Saimme pyöriä rauhassa. Sitten näin naisten alusvaateosaston ja mieleni kirkastui.
”Hei Helena, katellaas sulle vähän uusia alusvaatteita!” olin jo vilkuilemassa pitsisiä pöksyjä.

”En mä tarvii uusia, mulla on ihan tarpeeksi entisiäkin.” siskoni selitteli.

”Niin no niitä valkoisia puuvillaisia Sloggeja sulla kyllä on vaikka kuinka, mutta tarkoitin jotain tällaista!” kappasin rekistä todella niukat mustat stringit ja ojenin ne siskolleni.
”No hei! Mistäs sinä mun pikkuhousut tiedät? Ja Sloggit on oikein mukavat. Ja mitä taas noihin naruihin tulee, niin ne ei peitä mitään ja uppoaa kaiken lisäksi takapuoleen!” siskoni melkein kiivastui.
”Mä oon vähän tutkaillu joskus sun pikkareita... Ja sulle sopisi tosi hyvin stringit, tää sun peppu on kuin tehty niitä varten! Jos luoja on suonut sulle tälläisen herkkupepun, niin sitä pitää laittaa esille!” sanoin ja vein käteni siskoni takapuolelle painaen keskisormen pakaroiden väliin ja aloin hyväilemään peppuvakoa mekon läpi.

”Hei täähän tuntuu liukkaalta! Millaset pikkarit sulla on?” olin aivan innoissani.
”No ne on sellaiset satiiniset....” ”Hyvä Helena niin sitä pitää, nää tuntuu kivalta ainakin tän mekon läpi!”

Nyt shoppailukierros alkoikin muuttua kerrankin mielenkiintoiseksi.

”Mä otan sulle vaikka yhet tällaiset ja toiset tällaiset stringit, niin päästään vähän katsomaan ja kokeilemaan saunan jälkeen.” Stringit eivät olleet ihan niin niukat kuin ne ensimmäiset mitä tarjosin. En jäänyt kuuntelemaan vastaväitteitä, vaan kävin maksamassa ne innoissani heti pois.
”Ei sun ois tarvinnu....”
”Ei niin, mutta kun mä halusin!”

Jatkoimme matkaa. Helena alkoi siirrellä jotain paitahengareita. Katselin vähän matkan päästä tuota rättien vatvomista. Sitten muistin että siskollani oli jonkinlaiset satiniset pikkarit jalassaan. Halusin heti tietää millaiset ne oli. Menin Helenan viereen ja aloin nostaa mekon helmaa ylös.
”Hei, mitä sä touhuat!” sisko kuiskasi.
”Mä haluan tarkistaa nyt nää sun satiinipikkarit, mä otan ne pois.” vastasin ja sain kädelläni pikkuhousujen reunasta jokiinni kiinni.
”Ei täällä!” sisko yritti estellä, mutta liian myöhään. Sain kiskaistua pikkuhousut pois takapuolen päältä ja annoi valua ne nilkkoihin.
Kyykistyin itsekin siskoni nilkkoihin poistamaan pikkareita lopullisesti. Ihan kivat turkoosin väriset pöksythän ne oli. Helena auttoi poistamisessa nostaen vuorotellen jalkojaan vähän ilmaan ja pian siskoni pikkuhousut sujahtivat farkkujeni taskuuni.

Katsoin ylös ja samassa taas välähti. Painoin pääni sen tarkemmin miettimättä siskoni mekon alle ja sujautin kieleni samalla vauhdilla pakaroiden väliin. Aloin siis nuolemaan siskoni peppua vaateosaston rekkien välissä.
”Hei et sä voi täällä! Voi luoja, joku voi nähdä! Hei tuu pois sieltä!” siskoni yritti kuskutellen suostutella minut lopettamaan.
”Niin joku voikin nähdä, mitä sitten? Mun tekee mieli nyt nuolla sun persettä! Ja täällä sun mekon alla ei taas tunnu näkevän juuri mitään, niin mun on vaan nyt käytettävä kieltä!” ja niin se homma jatkui.

En ollut vähään aikaan päässyt nuolemaan siskoni peppua, joten nyt halut iski keskellä Anttilan vaateosastoa. Totta kai junamatka oli saanut siskoni tuoksut kehittymään, mutta se ei paljoa haitannut kun siskoni aromin sopivat tosi hyvin mieltymyksiini. Mekon alla pyöri myös aina ihana pillun tuoksu!
Helena tuntui tykkäävän pepun nuolemisesta, koska pillusta alkoivat mahlat lähteä liikkeelle. Mun oli päästävä naimaan siskoa!

Ilmaannuin taas mekon alta pois ja nousin ylös. Painauduin siskooni takaapäin kiinni, vein oikean käteni hänen alavatsalleen. Hyväilin etumuksellani Helenan peppua ja kädellä vatsaa.
”Helena, sulla on kiva peppu! Sulla on kiva peppu ja mä haluan nyt nusasta sua!” kuiskasin siskoni korvaan.
”Täälläkö!?” siskoni oli ihmeissään.
”No täällä täällä, missäs muualla? Tuolla sovituskopissa...” vinkkasin sisarelleni.
Sisko vilkaisi ympärilleen ja huomasi osaston olevan melkein tyhjä. Vain muutama satunnainen shoppailija, mikä sai siskoni rohkaistumaan.
Koppasin Helenaa vyötäröstä kiinni ja näytin suuntaa kohti sovituskoppeja.
Rinnakkain kiiruhdimme satunnaisilta katseilta suojaan. Nopea vilkaisu koppeihin varmisti, ettei siellä ollut muita. Valitsimme kopin takanurkasta.

Anttilan kopit olivat kyllä hyvin varustettuja. Ne olivat tilavia, niissä oli kunnon ovet, paljon peilejä ja hyvä tukeva tuoli.
Kävimme välittömästi toistemme kimppun. Suutelimme himokkaasti ja kätemme vaeltelivat toistemme vartaloilla. Tarrauduin siskoni pepusta kiinni ja aloin kiskomaan mekonhelmaa ylös. Pian sainkin kouriini Hellun paljaat pakarat.
”Aaah sulla on maukas peppu!” hehkutin hurmiotani.
Siskoni kädet etsivät jo vyötäni ja pian näppärät sormet saivatkin housujeni kannattimen auki. Aikaa ei paljoa kulunut kun tunsin housujeni valuvan nilkkoihin. Helena tuntui olevan hyvin aktiivinen otteissaan, hän runkkasi jo innokkaana kaluani.

Hellu painoi minut istumaan tuolille ja istui syliini. Vielä muutama runkkausliike kiimaisella katseella höystettynä, ennen kun kaluni pääsi tutkailemaan karvalaaksoa.
Isosiskoni nousi vähän ylös, niin että sai ohjattua terskani pään pillun huulille. Katsoin kuinka liu’uin sisään ja huomasin puuhamaassa muutosta.
Helena alkoi hitaasti naimaan minua. Silmät kiinni ja huulia lipoen siskoni aloitti keinumisen.
”Hellu sä oot parturoinut sun pillua!” kommentoin äsköistä näkymää.
”No mä vähän kokeilin miten se onnistuu...” siskoni vastasi ja jatkoi lantion liikuttelua.
”Olisit säästäny sen minulle! No kun päästään mun luokse, niin mestari trimmaileen siihen viimeisen silauksen...”
Naintimme jatkui verkkaisesti samalla kun vaihdoimme näitä kuulumisia.
”No mä halusin nuollettaa sulla mun pillua heti täällä kaupungilla, mutta sä kerkesitkin eka mun pepun kimppuun, sen takia mä vähän suoritin harvennusta...”

”Ai jaa, no hyväksytään meriselitys...”
”Sä nuolet kyllä hyvin, en voi kieltää!” siskoni antoi positiivista palautetta.
”No mulle on sattunu vaan hyvät treenikaverit.....”
”Vai treenikaverit...”
”Juu Minnan kanssa tuli kokeiltua miten hyvin se pillun nuoleminen oikein onnistuu....”
”Vai Minnan kanssa.... no tykkäskö ”Minttu” pepun nuolemisestakin?”
”Oikeestaan Hanna oli enemmän pepputyttö. Se tykkäs erityisesti pepun nuolemisesta ja sitä tuli sitten opeteltuakin aika intensiivisesti....”

”Minna ja Hanna.... muut naiset sulla on vaan mielessä, kun touhuat minun kimpussa!” Helena härnäsi.
”Voi kuule rakas sisko, siltäkö tää susta tuntuu? Siltäkö mun kankea kalu sun pillussa tuntuu?” tartuin sisareni pakaroista kiinni ja tehostin vastatyöntöjäni.
”No eihän sitä voi olla ihan varma....”
Sen kun sisareni sai sanottua, ponnahdin tuolista ylös. Painoin Helenan peliä vasten, niin että pääsin hyvin siskoni taakse ja pepun hyvin esille. Työnnyin samalla vauhdilla sisään ja aloitin naimaan isosiskoani kiivaasti takaapäin.
”Sisko sä oot niin saatanan haluttava! Vittu mä nautin kun mä pääsen jyystämään sua!”
”Juuh! Toi tuntuukin hyvältä...” Helena kuittasi katsoen minua peilin kautta.
”Vähän kovempaa, nai mua vielä vähän kovempaa!” sisko patisti minua parempiin suorituksiin.

Minulla oli hyvä ote Hellun vyötäröstä ja taysi into päällä. Halusin vain mahdollisimman nopeasti laueta siskoni sisään. Hän oli psyykannut minut siihen, ja minusta hän ei ansannut muuta kuin kunnön mällit sisäänsä.
Peilin kautta näkyi hyvin kuinka siskoni rinnat vilkkuivat mekon kaula-aukosta. Ne heiluivat villisti nainnin tahdissa. Nyt ei ollut vaan aikaa kiinnittää niihen sen enempää huomiota.
Pillu puristi voimakkaasti kaluni vartta ja imu terskanpäässä tuntui aivan valtavalta. Kostea nainnin litinä täytti sovituskopin äänitilaa, jota sisareni vaikeroiva huohotus säesti.
Katsoin kuinka kyrpäni sukelsi yhä uudestaan ja uudestaan Helenan pakaroiden väliin. Suonikkaani oli tosi kovassa kunnossa ja alkoi valmistautumaan purkamaan mahlat isosiskoni pillun perukoille.

Sanaakaan sanomatta työnnyin niin syvälle siskoni sisään kuin saatoin ja annoin orgasmin räjähtää sisuksiin. Voimakas aalto ruiskusi pillun uumeniin ja naintimme sai arvoisenta päätöksen.
Rentous valtasi vartaloni ja muutaman jälkityönnön jälkeen vedin kullini pois Helenan sisästä. Suukotin siskoani poskelle.
”Tervetuloa sisko kaupunkiin!” kuiskutin Hellun korvaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia