Olimme isosiskon kanssa tulleet juuri perheemme kesämökille. Olimme purkaneet tavarat autosta ja asettuneet taloksi. Olimme molemmat tulleet kesäloman viettoon. Aioimme olla mökillä seuraavat neljä viikkoa kaksistaan. Vanhempamme olivat lähteneet matkoille ulkomaille. Vietimme kesälomaa mökillä ensimmäistä kertaa kaksistaan siskoni kanssa.

Nimeni on Pasi. Olin silloin 16-vuotias, lopettanut juuri lukion ensimmäisen luokan. Isosiskoni oli 20-vuotias, nimeltään Päivi ja opiskeli terveydenhoitajaksi, mutta hänelläkin oli juuri kesäloma alkanut.

Mökillä meillä kummallakin oli omat makuuhuoneet. Sen lisäksi oli olohuone, keittiö ja eteinen. Sauna oli järven rannassa. Mökkimme sijaitsi jonkin verran syrjässä eikä muita asumuksia näkynyt. Saisimme siis viettää siskoni kanssa lomaa kaikessa rauhassa kaksistaan.

Kesäpäivät olivat lämpimiä. Isosiskoni käytti yleensä vain pieniä bikinejä, jotka juuri ja juuri peittivät osin hänen suuret, pyöreät rintansa. Suuret nännit näkyivät selvästi ohuen kankaan läpi. Siskon alapään bikinit peittivät juuri ja juuri. Hänen hyvin muodostuneet, pyöreät, seksikkäät pakaransa paljastuivat hyvin. Hänellä oli pitkät sääret ja uhkeahkot, seksikkäät reidet. Melkoinen pakkaus siis, joka varmaankin sai miesten päät kääntymään ja kuolaamaan hänen peräänsä.

Siskollani oli pitkät vaaleat hiukset. Hän oli aina halunnut korostaa naisellisuuttaan ja nytkin mökillä ollessaan hän meikkasi kevyesti, joka teki hänet entistä viehättävämmän näköisen. Hänellä oli pitkät, punaiseksi maalatut sormenkynnet ja samoin varpaankynnet, joita kiihottuneena katselin.

Siskolta oli juuri katkennut seurustelusuhde, koska hän oli saanut tietää, että hänen poikaystävänsä oli pettänyt häntä toisen naisen kanssa. Hän juttelikin minulle, että oli nyt niin pettynyt miehiin, ettei aikonut ainakaan muutaman viikkoon yrittää aloittaa seurustelusuhdetta.

Itse käytin mökillä yleensä vain lyhyitä shortseja. Olin harrastanut urheilua aktiivisesti ja vartaloni oli melko lihaksikas ja jäntevä. Huomasin, miten siskoni katsoi välillä lihaksikasta ja jäntevää vartaloani ihailevasti ja hyväksyvästi.

Olin jo muutaman vuoden runkannut ahkerasti, mutta tyttöjen kanssa en ollut vielä päässyt tositoimiin, vaikka sitä kovasti halusinkin. Mökillä ollessamme vetäydyin muutaman kerran päivässä omaan huoneeseeni runkkaamaan. Ja vaikka yritinkin estää välttää sitä, niin en voinut sille mitään, että yhä useammin isosiskoni alkoi olla itsetyydytysfantasioideni kohde. Minua tämä hävetti, koska olihan Päivi sentään minun siskoni. Toki olin joskus aikaisemminkin silloin tällöin haaveillut kotona siskostani runkatessani, mutta nyt kun olimme kaiket päivät kaksistaan, hän alkoi olla ainoa fantasioideni kohde.

En voinut olla ahmimatta silmilläni isosiskoni seksikästä ja kiihottavaa naisellista vartaloa ja olemusta, vaan minun täytyi tehdä sitä päivä päivältä yhä enemmän ja useammin ja kuumeisemmin. Varmasti isosiskonikin alkoi yhä useammin huomata kiihottuneen katseeni ja tarkkailuni, mutta ei puhunut mitään, vaan hymyili minulle viehättävästi.

Saunassa kävimme erikseen. Siskoni oli niin ehdottanut, halunnut. Hän oli perustellut sitä sillä, että koska emme olleet enää lapsia, niin oli sopivampaa, että saunoimme erikseen. Sopihan se minulle, vaikka olisin kovin mielelläni nähnyt siskoni alastomana.

Päivä päivältä aloin olla yhä kiimaisempi ja aloin haluta yhä kovemmin ja kiihkeämmin läheisempään, fyysisempään kosketukseen isosiskoni kanssa. Aloin yhä enemmän suunnitella, miten pääsisin toteuttamaan aikeeni. Eräänä päivänä kolutessani kesämökin kaappeja löysin eräästä kaapista muutaman vanhempieni konjakkipullon ja suunnitelma alkoi muodostua mielessäni...

Olimme syöneet iltapalaa ja vetäytyneet olohuoneen sohvalle katsomaan televisiota. Siskoni oli pannut ylleen ohuen, lyhyen kesämekon, joka paljasti hänen istuessaan suuren osan myös hänen seksikkäitä, kiihottavia reisiään. Mekon kaula-aukko oli melko antelias, koska pari ylänappia oli jäänyt pistämättä kiinni. Isot pyöreät rinnat pullottivat mekon alta ja suuret nännit näkyivät selvästi. Siskollani ei siis ollut mekon alla rintaliivejä ollenkaan!

Itselläni olo alkoi käydä kuumemmaksi siskoni vieressä istuessa ja minun täytyi pakosta yhä useammin ahmia siskon sääriä, reisiä ja hänen koko kiihottavaa olemustaan. Sitten tein ehdotuksen.
"Eiköhän, sisko, jonkin verran juhlita, kun nyt olemme lomalla. Löysin tuosta yhdestä kaapista muutaman vanhempien konjakkipullon."

Isosiskoni oli hetken hiljaa, katsoi minua sitten hymyillen ja sanoi iloisesti: "Toki se sopii, rakas velipoika. Juhlitaan, kun kerran lomalla olemme."
Hain konjakkipullon ja kaksi lasia ja kaadoin molemmille.

Itse en juurikaan konjakkia juonut, vaan yhä enemmän ja useammin kehotin siskoani ottamaan kunnon kulauksia konjakkilasista ja juomaan lasinsa tyhjäksi. Nopeasti ja auliisti olin kaatamassa siskoni lasiin lisää konjakkia, kun siskoni lasi alkoi osoittaa tyhjenemisen merkkejä. Isosiskoni, Päivi, alkoi silminnähden yhä enemmän humaltua ja käymään yhä iloisemmaksi, puheliaammaksi ja vapautuneemmaksi.

Siirryin vähitellen sohvalla yhä lähemmäksi isosiskoani ja aloin olla melkein kiinni hänen kyljessään. Tunsin isosiskoni kiihottavan lämmön ja läheisyyden. Siirsin tai oikeastaan heitin rennosti toisen käteni siskoni taakse, niin että käsivarteni kosketti jonkin verran siskoni yläselkää. Sydämeni oli alkanut hakata kovemmin ja oloni alkoi tulla kuumemmaksi. Aloin tuntea, miten kaluni shortseissani alkoi vähitellen koveta ja tulla paksummaksi.

Siskoni otti taas kulauksen konjakkia ja heläytti minulle iloisesti hymyillen: "Meillähän on täällä oikein hauska tunnelma, rakas veljeni!"

Isosiskoni siirsi toisen jalkansa toisen päälle niin, että toinen reisi paljastui minun kuumeisille silmilleni melkein kokonaan. Käteni alkoivat kostua, suutani kuivata ja sydän hakata yhä kovempaa. Pullistuma housuissani näkyi yhä selkeämmin ja yritin laittaa toisen käteni pullistuman päälle.
"Tässähän me istumme kuin aviopari aivan vierekkäin", totesi isosiskoni minulle kiusoittelevaan äänensävyyn.
"Hyvähän meidän tässä on olla. Saanko puristaa sinua itseäni vasten", kysyin ja tartuin nyt toisella kädelläni isosiskoani toisesta olkapäästä ja vedin häntä itseäni vasten.
"Toki saat puristaa minut itseäsi vasten. Olethan minun ainoa veljeni ja sisarukseni. Olet minun rakas veljeni. Purista vaan minut itseäsi vasten niin lujaa kuin haluat. Olonikin on turvallisempi kainalossasi."

Samalla siskoni painautui kainalooni ja osin syliinikin yhä tiiviimmin. Tunsin siskoni huumaavan, naisellisen hajuveden tuoksun nenässäni. Isosiskoni rakasti erilaisia hajuvesiä ja halusi käyttää niitä mökilläkin.
Olimme hetken ajan aivan hiljaa. Tunsin isosiskoni pehmeän, lämpivän vartalon olevan kiihottavasti itseäni vasten.
Sitten siskoni yllätti minut. Johtui varmaankin siitä, että alkoholi oli vapauttanut ja rohkaissut siskoani.

"Miten on, velipoika, oletko jo päässyt tyttöjen kanssa olemaan läheisemmissä tekemisissä? Ymmärrät varmaan, mitä tarkoitan."
Suutani alkoi kuivata, mutta yritin vastata.
"Rehellisesti sanoen en ole vielä päässyt tyttöjen kanssa läheisempään tekemiseen. Vaikka kyllä mieli jo kovasti tekisi."

"Hahhaa... Vai ei se velipoika ole vielä päässyt tyttöjen kanssa olemaan sillä tavalla", sanoi isosiskoni minulle kiusoittelevaan sävyyn. Itse asiassa tähän asti kaikki oli sujunut niin kuin olin toivonut ja suunnitellut, oikeastaan osin paremminkin, mutta miten jatkaisin tästä isosiskoni kanssa, mietin itsekseni.

Mutta sitten siskoni yllätti taas ja siirsi toisen kätensä reidelleni ja alkoi liikutella ja puristella reittäni.
"Onpas sinulla lihaksikkaat reidet. Olet tosiaan treenannut ahkerasti."

Itse siirsin toisen käteni varovasti siskoni vyötärölle ja sivelin sitä hiljaa. Siskoni nosti päätään jonkin verran ylöspäin ja katsoi lihaksikasta ylävartaloani.
"Mainiot lihakset sinulle on kehittyneet vatsaasi ja rintaasikin."

Kysymättä lupaa siskoni alkoi sivellä vatsani lihaksia pyörittävin, tunnustelevin liikkein ja siirsi kätensä vähitellen rintaani kohti hyväillen sitäkin.

Olin pitänyt toista kättä housujeni pullistuman kohdalla yrittäen estää isosiskoani huomaamasta sitä. Siskoni kuitenkin katsoi muutaman kerran edessään olevaa kättäni ja vuoroin kasvoihini ja kysyi ilkikuriseen, kiusoittelevaan ääneen: "Mutta, mutta, mikäs siellä käden alla mahtaa olla veljelläni?"
"Ei, ei siellä ole mitään sen kummempaa", yritin takellellen vastata.
"Vai ei muka mitään sen kummempaa", heläytti isosiskoni iloisesti ja tarttui hellästi käteeni ja yritti siirtää sitä pois.

"Ei, ei siellä tosaankaan ole mitään sen ihmeempää", yritin vielä ja painoin kättäni yhä lujemmin pullistumaa vasten.
"No, onpas se velipoika äkkiä tullut ujoksi. Minähän tässä vain olen, oma rakas isosiskosi."
Samassa siskoni tarttui ranteeseeni ja siirsi käteni pois seisovan, kovan kyrpäni aiheuttaman pullistuman päältä.
"Ohhoh, mikäs se täällä pullistelee?"

Siskoni alkoi hiljaa ja hellästi sivellä ja hyväillä seisovan, kovan kyrpäni aiheuttamaa pullistumaa. Siskoni kosketuksesta kyrpäni nousi entistä enemmän ylöspäin ja pullistuma kasvoi. Huomasin, että siskonikin jännittyi, mutta kuin unessa siskoni avasi shortsieni vetoketjun ja päästi kovana seisovan kaluni ponnahtamaan esiin. Isosiskoni tuijotti hetken laajentunein silmin uljaana seisovaa paksua, suurta kaluani.

"Ohhoh... Ohoh... Onpas velipojalle kasvanut jo täysin miehen kyrpä. Kyllä tytöt tuosta tykkäisivät kovastikin."
Isosiskoni kietoi kätensä hartioitteni ympärille aivan kuin suojelevasti ja tarttui toisella kädellä elimeeni huuliaan lipoen.
"Saanhan koskettaa elintäsi, rakas velipoika?"

"Kyl-kyl-kyllä se sopii", yritin taas takellen vastata. "Mutta onkohan tämä nyt aivan sopivaa, koska olemmehan me sisko ja veli?"
Siskoni katsoi kiimaisin silmin paksuna seisovaa elintäni ja katsoi minua hieman sumein silmin.
"Eihän tässä nyt mitään sen kummempaa. Haluan isosiskonasi vain vähän opettaa sinua, rakas veli. Osaat myöhemmin sitten rohkeammin lähestyä tyttöjä. Ja kukaanhan ei saa tietää tästä vai mitä, Pasi? Ei kukaan muu kuin me kaksi."

"Ei kukaan muu saa tietää, ainakin omasta puolestani lupaan ja vannon niin", sanoin nyt innokkaasti. Siskoni hymyili minulle rohkaisevasti.
"Sittenhän asia on OK. En minäkään kerro tästä kenellekään mitään. Tämä jää pelkästään meidän kahden salaisuudeksi. Ja minähän opiskelen vielä terveydenhoitajaksi, joten voin siinäkin mielessä opettaa sinua asiantuntemuksella jonkin verran alkuun näissä sukupuoliasioissa."

Siskoni pitkät, sirot ja naiselliset sormet, joissa oli pitkät, punaisiksi maalatut kynnet, olivat puristuneet kivikovan elimeni ympärille. Isosiskoni alkoi vedellä kättään hiljaa edestakaisin kaluni ympärillä. Hän siveli sormenpäillään kaluani herkästi kauttaaltaan tunnustellen, pyörittävin liikkein, välillä sormillaan lujempaa puristaen. Sitten siskoni painoi huulensa kaluuni ja alkoi liu'uttaa huuliaan kovaa kaluani pitkin edestakaisin, välillä kaluani kielellään nuolaisten. Se tuntui minusta huumaavalta. Olin kuin ekstaasissa. Huohotin jo syvään ja sydän hakkasi niin, että oli haljeta. Ensimmäisen kerran nainen suuteli, hyväili ja nuoli kaluani.

"Haluatko, rakas veli, että otan sinulta suihin? Tiedät sitten, millaista on, kun nainen ottaa suihin", kysyi isosiskoni katsoen minua kauniilla ja viehättävillä silmillään. En olisi voinut vastata innokkaammin.

"Kyllä, kyllä, kyllä, rakas sisko! Haluan sitä kovasti, oikein todella kovasti!", sanoin huohottaen melkein anelevaan ääneen.
Siskoni avasi suunsa aivan ammolleen, jotta saisi paksun kyrpäni sopimaan suuhunsa ja alkoi vähitellen työntää kivikovaa kyrpääni suuhunsa. Hän työnsi sen niin pitkälle kuin pystyi. Sitten hän painoi huulensa kaluni ympärille ja alkoi hitaasti liu'uttaa kaluani edestakaisella liikkeellä leikitellen samalla kielellään terskani ympärillä. Toisella kädellään hän alkoi hyväillä kiveksiäni.

Huohotin raskaasti ja syvään. Nautinto oli sanoinkuvaamaton. Olin aivan kuin jossain usvassa, seitsemännessä taivaassa. Tiesin, että kauan en kestäisi tätä isosiskoni käsittelyä, vaan kohta spermani lähtisi liikkeelle. Siskonikin huomasi palleistani, että kohta purkautuisin ja alkoi tehdä yhä nopeampaa liikettä suullaan toisella kädellään kiveksiäni hyväillen, välillä hyväillen vatsaani ja reisiäni.
"Se tekee liian hyvää... Minä en kestä enää kauaa", yritin huohottaen ja muristen sanoa siskolleni, joka ahersi kivikovan kyrpäni kanssa.

Isosiskoni teki suullaan entistä nopeampaa liikettä ja kiimani nousi aivan huippuunsa. Tunsin, miten lastini lähtisi kohta liikkeelle kiveksistäni.
Ja sitten spermani lähti todella liikkeelle. Tunsin, että alapäässäni räjähti...
"AAARRGGHHHHH... AAAHHHHH... OOIIIHHHH..."

En pystynyt muuta kuin huutamaan ja karjumaan mielettömästi orgasmini, ensimmäisen orgasmini vallassa, jonka sain naisen kanssa – naisen, joka oli vielä oma siskoni.
Vaistomaisesti tartuin toisella kädellä isosiskoani takaraivosta ja pidin hänen päätään tiukalla otteella paikallaan. Spermaa ruiskusi ja ryöppysi isosiskoni suuhun ja hän yritti parhaansa mukaan niellä sitä sen, minkä ennätti ja pystyi. Spermaa tuli ja tuli, mutta lopulta sen tulo loppui.

Rojahdin uupuneena huohottaen sohvaa vasten. Isosiskoni nuoli huolellisesti vielä kaiken sperman, mitä oli jäänyt kaluni ympärille. Sitten hän otti kulauksen konjakkilasista ja tarjosi minullekin.
"Otahan tuosta, rakas veli, ensimmäisen orgasmisi kunniaksi."
Tartuin lasiin ja otin kulauksen.
"Miltä se tuntui, veliseni? Nautitko?", isosiskoni kysyi.
"Kyllä, kyllä. Se oli aivan mahtavaa, uskomatonta. Kiitos sinulle, sisko. Rakastan sinua."
"Tämä jää sitten meidän salaisuudeksemme?", siskoni kysyi vielä.
"Aivan varmasti jää", vastasin.

Isosiskoni painautui kainalooni ja sanoi: "Meillä on vielä melkein kolme viikkoa aikaa olla kaksistaan täällä kesämökillä. Meille taitaa todellakin tulla nautinnollinen, ihana ja ikimuistoinen kesäloma, rakas veljeni."

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia