Olin juuri täyttänyt 15, kun aloin kysellä tarkemmin suvustani yh-äidiltäni. Isä oli lähtenyt jo vuosia sitten pullon matkaan. Jostain syystä äitini oli aina ollut kovin vaitonainen minulle ja pikkusiskolleni isoisästään, tokaissut vain ”sellainen vanha armeijakuria pitävä pappa” ja sen jälkeen vaiennut. Tällä kertaa tuo vastaus ei kuitenkaan riittänyt minulle. Olin jo pitkään halunnut tavata kaukana asuvan papan, mutta aina oli muka ”muuta tärkeää menoa”. Lopulta sain suostuteltua äitini lähtemään edes päiväksi papan luokse. Olin innoissani, vaikken oikeastaan tiennyt edes mitä odottaa.
Pappa asui noin 200 kilometrin päässä kotoa pienessä rintamiestalossa omenapuiden reunastamalla rinteellä. Talo oli vanha, muttei lainkaan rapistunut ja pihassa kasvaneet puut oli kaikki leikattu tismalleen samankokoisiksi. Mietin itsekseni pihaan ajaessamme, kuinka jämpti mies papan täytyi olla, kun jaksoi vielä eläkkeelläkin hoitaa pihaansa loistavaan kuntoon. Vilkaisin äitiäni ja huomasin hänen poskiensa alkaneen punottaa. Päästyämme autosta ulos ja purettuamme kapsäkit takapaksista huomasin papan ilmestyneen ovelle. Vanha arvokas herrasmies tarkkaili meitä ovelta kuin kersantti joukkojaan.

Kun lopulta saimme kaikki tavarat kantoon ja pääsimme ovelle, pappa ohjasi meidät hyvin vähäelkeisesti sisään ja näytti pienen vierashuoneen, johon saimme laskea tavaramme. Huoneessa oli vain yksi sänky, ja lattialle oli levitetty muutama retkipatja. Ei todellakaan mikään luksusmajoitus, mietin, mutta päätin olla hyvin hiljaa, koska itse olin matkaa vaatimalla vaatinut. Kun olimme saaneet tavaramme hiukan järjestykseen, tuli aika siirtyä ruokailuun. Keittiö oli varsin pieni, mutta vaatimattomuudessaan varsin kodikas.
Ruokapöytään pappa nosti ison padan hernekeittoa, ja jokaisen edessä oli varsin vaatimaton pieni peltilautanen ja lusikka. Tässä vaiheessa pikkusiskoni alkoi itkeä ja nyyhkytti, ettei halunnut hernesoppaa. Papan huomattua tämän hänen ilmeensä tiukkeni ja hän kysyi äidiltäni: ”Etkö ole edes tyttöäs opettanu syömään kunnolla? Taitaa tarvita samaa lääkettä kuin äitinsä aikoinaan.” Tämän jälkeen äitini posket punehtuivat entisestään ja silmät kostuivat. Siskoni jatkoi nyyhkyttämistä hiljaa. Onneksi itse satuin pitämään hernarista ja pappakin katsoi minuun hyväksyvästi.

”Eihän tuon tytön elämästä mitään tule, jos ei sen verran ole kuria, että ilman itkemistä söisi hernekeittoa”, tuhahti pappa syömisensä lomasta ja laski lusikan lautaselleen. ”Käypäs tyttö hakemassa itsellesi kunnon koivuniemen herra”, sanoi pappa yhtäkkiä.
Tunnelma pöydässä muuttui silmänräpäyksessä.
”Mikä on koivuniemen herra?” kysyi siskoni itkunsa keskeltä. Pappa katsoi hyvin tulisesti äitiäni.
”Jos et sinä sitä vielä tiedä, niin nyt on korkea aika oppia.”
Pappa nousi hyvin ärtyneenä ylös tuolistaan ja suuntasi ulos palaten pian mukanaan taipuisa koivun oksa, jota hän taputteli kämmentään vasten ja virkkoi pikkusiskolleni: ”Tämä se on koivuniemen herra ja tällä opetetaan pikkutytöt tavoille”. Pikkusiskoni katseli kostein silmin ilmassa viuhuvaa oksaa tietämättä mitä ajatella.
”Kuinkas vanha sinä olet?” papan kysymys katkoi hiljaisuuden.
”12”, kuului lähes äänetön vastaus.

”Jaahas, siinä tapauksessa aloitetaan 12 iskulla”, sanoi pappa hyvin painokkaasti.
Pikkusiskoni itku oli jo vuolaampaa, kun pappani käski hänet ylös tuolistaan.
”Housut alas”, kuului yksinkertainen käsky. Pikkusiskoni katsahti äitiimme päin ja huomasi hänen onnettomasta ilmeestään, ettei mitään ollut enää tehtävissä. Pikkuhiljaa sormet liikkuivat nappifarkujen etumukselle ja availivat napin kerrallaan. Viimeisen napin jälkeen sormet siirtyivät hitaasti lantiolle ja laskivat housut polviin saakka. Siskollani oli jalassaan enää vaaleanpunaiset pikkuhousut.
”Nuo myös”, kuului käsky ja papan sormi osoitti pikkuhousujen suuntaan. ”Ja vauhdilla sitten”, kuului vielä komento perään.
Pikkusiskoni pää nytkähti alas. Hän ei pystynyt enää katsomaan ketään kasvoihin. Kullanväriset hiukset kasvojensa peittona hän alkoi pikkuhiljaa hivuttaa pikkuhousujaan pois. Saatuaan ne lopulta polvitaipeeseen asti hän siirsi nopeasti kätensä suojaamaan haaroväliään uteliailta katseilta. Pappani katseli huoneen keskellä seisovaa puolialastonta pikkutyttöä ja totesi: ”Aivan kuin äitinsä, yhtä häveliäskin”. Piakkoin tämän sanottuaan pappa asteli tytön eteen ja komensi tiukalla äänensävyllä: ”Kädet pään päälle ja jalat haralleen!” Pikkusiskoni katsoi epäuskoisena, mutta totteli vähän kerrallaan ja lopulta hänen pikku pimpsansa oli täysin näkyvillä. Katselin näkyä epäuskon vallassa. En ollut koskaan nähnyt siskoani alasti kuin vilaukselta ja nyt hän seisoi housut kintuissa lähes kosketusetäisyydellä.
”Hyvä, nyt voimmekin aloittaa”, virkkoi pappani ja siirtyi siskoni taakse. Siskoni ilme muuttui sekunnissa ensimmäisen lyönnin osuttua hänen paljaille pakaroilleen. ”Yksi”, laski pappa rauhallisesti.

Parin lyönnin jälkeen siskoni oli jo aivan tulipunainen sekä naamastaan että pakaroiltaan, mutta pappa vain jatkoi rauhallisesti laskemistaan: ”Neljä”. Hirvittävä huuto ja kirkuminen alkoi täyttää pirttiä siskon rangaistuksen ollessa puolenvälin kohdalla. Samassa huomasin itsekin alakertani kiinnostuneen näkemästään ja jouduinkin siirtämään polveni ristiin.
”Seitsemän”, kuului papan monotoninen ääni ja iskut läiskähtelivät tulipunaisille pienille pakaroille. Lopulta kun pappani sai rangaistuksen loppuun, oli siskonikin aivan lopen uupunut ja kyyneleistä märkä.
”No niin, nyt kun on se hoidettu, niin täytyykin hoitaa jo paljon myöhässä ollut toinenkin rankaisu”, pappa sanoi yllättäen täysin äitimme.
”Mut... mut ei kai... ainakaan täällä... ja nyt...” äitimme sai sanotuksi.
”No tottahan toki täällä ja juuri nyt”, sanoi pappa takaisin yhä kiristyvällä ilmeellä. ”Mekko ylös!” kuului lyhyt mutta terävä komento. Äiti ei tehnyt elettäkään noustakseen tai nostaakseen mekkoaan.

”Jaahas, sit tehdään vastarintaa!” huusi pappa. ”Onneksi minulla on täällä apuvoimia”, pappa sanoi ja katsahti minuun. Olin kuin päähän lyöty. Pyysikö pappa tosiaan, mitä luulin?
Pappa nosti äidin väkisin ylös tuolista, katsoi minuun ja sanoi: ”No niin, nostapas nyt se mekko ylös, niin saadaan tämäkin asia hoidettua”. Katsahdin äitiini. 35-vuotias kaunis ja muodokas nainen, jolla oli pitkä lainehtiva ruskea tukka, oli nyt minun armoillani. Aloin pikkuhiljaa nostaa mekon helmaa, ja mitä ylemmäs pääsin, sitä selvemmin alkoi äitini nyyhkytys kuulua. ”Aivan kuin vuosia sitten”, mutisi pappani. Lopulta sain nostettua mekon lantiolle, ja äitini kauniit mustat stringit tulivat näkyviin.
”Laskepa samalla nuokin alas”, pappa totesi ja nappasi samalla mekon helman tiukasti käsiinsä äitini taakse. Olin vain senttien päässä äitini haarovälistä. Siirsin sormeni hänen stringiensä nauhoille ja aloin pikkuhiljaa hivuttaa niitä alaspäin. Äiti puristi todella kovaa reisiänsä yhteen, mutta onnistuin siitä huolimatta näkemään hänenkin kauniisti huolitellun pimpsansa, jonka karvat hän oli leikannut yhdeksi viivaksi, kuin osoittamaan oikeaan suuntaan. Äitini nyyhkytys vain koveni, kun pappa käski hänen lopulta astua ulos pikkuhousuistaan ja otti samalla vyön irti housuistaan.
”35, eikös se niin ollut?” kysyi pappa pirullinen virne naamallaan, ja äitini nyökkäsi hiljaa.
Seisoin hiljaa äitini vieressä, kun pappa yhtäkkiä komensi äitiä: ”Menepäs tuohon poikasi polvelle, niin saadaan ainakin yksi mies opetettua antamaan teille kunnolla piiskaa.” Katsoin pappaa epäuskoisena, kun hän käski minut istuutumaan ja taittoi itkevän äidin mekko lantiolla syliini makaamaan. Tunsin äitini sydämenlyönnit ja kiihtyvän hengityksen kovettuneen etumukseni päällä.
Pappa asetteli itsensä äidin taakse ja käski tämän hieman levittää jalkojaan. Sanaakaan sanomatta äiti totteli välittömästi. ”Likka alkaa muistaa, miten pitää olla”, virnisti pappa ja aloitti iloisen vyöripaskan äidin paljailla pakaroilla. Muutaman iskun jälkeen äiti itki jo hallitsemattomasti ja alkoi huitoa ilmaan jaloillaan. ”Piteles hiukan siitä kiinni, poika”, naureskeli pappa ja jatkoi äidin pakaroiden punehduttamista.

Noin kahdenkymmenen iskun jälkeen pappani yllättäin komensi äidin ylös polveltani.
”Kun ei osata kunnolla olla, niin otetaan kaikki vaatteet sitten pois”, kuului komento. Äitini ei vastustellut, vaan riisui hitain liikkein kesämekkonsa paljastaen isot mustiin rintaliiveihin verhotut rintansa. ”KAIKKI!” kuului kova komento, kun äitini meinasi lopettaa riisumisen ja kädet siirtyivät rintaliivien hakasille. ”Naks” ja nuo kaksi hyvin kaunista pystyrintaa olivat hetken näkyvillä, ennen kuin äitini siirsi kätensä niiden peitoksi.
”Kädet pään päälle ja jalat haralleen!” kuului jälleen komento ja äiti totteli. Pappa katseli tyytyväisenä äitiä ja komensi siskoni hänen viereensä. ”Saat vielä hiukan lisää, eli vaatteet pois ja heti!”
Siskoni nousi tuolilta ja meni seisomaan äidin viereen, muttei tehnyt elettäkään riisuakseen.
”Jaahas, pitänee hiukan auttaa asiaa”, totesi pappa ja komensi minut riisumaan siskoni. Siirryin siskoni eteen ja aloin hitaasti hivuttaa hänen t-paitaansa ylös. Kun sain sen pois, tuli näkyviin hyvin kauniit pienet rinnat ilman rintaliivejä. Siirryin nopein liikkein nappifarkkuihin ja repäisin ne alas niin vauhdilla, että pikkuhousutkin tulivat mukana. Pujottelin siskoni housut ja sukat pois ja siirryin pari askelta taaemmas.

”Kaunis näky, eikö vain?” pappani kysyi. Nyökkäsin vastaukseksi ja pappa antoi remmin käteeni.
”Vielä ainakin parikymmentä molemmille”, kuului komento, ja siirryin toteuttamaan sitä ensin äitini taakse. Itku oli jo loppunut, mutta alkoi hyvin pian uudelleen, kun aloitin raivokkaan piiskaamisen. En edes laskenut iskuja, vaan annoin mennä oikein kunnolla siihen asti, kunnes pappa sanoi: ”Eiköhän se riitä tuolle takamukselle”.
Siirryin siskoni taakse. Aloitin hellemmin siskoni kanssa, mutta katsahdus papan suuntaan osoitti sen olevan väärin ja jouduinkin lyömään oikein olan takaa pikku pepulle. Huuto ja kirkuminen täyttivät jälleen pienen keittiön.
”Hyvää työtä tämänkin suhteen”, kuului yllättäin takaani, ja pappa taputti minua olkapäälle. ”Nyt voidaankin sitten jatkaa jälkiruokaan. Älkääkä turhaan laittako vaatteita päälle, samaa lajia on vielä lisää paljon luvassa”, virkkoi pappa alkaessaan laitella kahvia porisemaan...

Saatuaan kahvit valmiiksi pappa katseli tyytyväisenä pöydässä istuneita kahta alastonta naista, äitiäni ja siskoani. ”Nyt kun te tytöt olette saaneet hieman kurinpalautusta, niin käykääpäs laittamassa sauna tulille”, hän totesi. Alaston äitini nousi nopeasti pystyyn ja nykäisi siskoni mukaansa ulos saunarakennukseen, ja eipä aikaakaan, kun piipusta alkoi nousta hiljalleen savua ja sisälle palasi kaksi itseään häveliäästi peittelevää naista. Pappa katseli jälleen ympärilleen ja käänsi yllättäin katseensa minuun.
”Nyt kun tytöille on opetettu kuritusta, on sinun vuorosi, ettei vaan pääse kuri ja nuhde unohtumaan jatkossakaan.”
Olin lähes romahduksen partaalla. Olin kuvitellut itse selviäväni koko viikonlopusta ilman minkäänlaista kuritusta, mutta toisinpa kävi.
”Otappas päällyshousut alas ja mene makaamaan äitisi polvelle”, kuului komento. Tiesin, että sitä vastaan oli turha pullikoida. Avasin hitaasti vyöni ja housunnapin. Tuntui kuin sormeni olisivat olleet jäässä. Onneksi sentään järkyttävä stondis oli hiukan hellittänyt. Saatuani lopulta päällyshousut nilkkoihin asetuin makaamaan äitini polvelle. Lämmin iho vasten omaani tuntui todella mukavalta.

Pappa antoi äidilleni käteen kaksinkerroin käännetyn vyön ja komensi antamaan muutaman lämmittelylyönnin. Pieni läpsäisy tuntui pakaroillani muutamaan kertaan, ja pappani käski lisäämään kunnolla voimaa lyönteihin. Muutama seuraava lyönti aiheuttikin sitten jo kunnon pistelyn pakaroissani.
”Hyvä. Nyt kun on lämmitelty, niin voidaan alkaa kunnolla hommiin.” Samassa kuulin papan komentavan siskoni poistamaan bokserini.
Tunsin, kuinka pienet sormet hakeutuivat kuminauhan alle ja alkoivat vetää boksereitani alas. Samassa huomasin alakertani alkavan jälleen herätä tilanteeseen ja kirosin mulkkuni alimpaan helvettiin.

”No niin, 15 iskua aluksi ja kunnolla voiman kanssa!”
Samassa alkoivat iskut sadella pakaroilleni helvetillisen kirvelyn kera. Siinä iskuja saadessani huomasin äitini yllättäin hieman levittäneen reisiään, ja rimpuillessani mulkkuni jäi hänen reisiensä väliin. Hyvinkin epämiellyttävästä tilanteesta huolimatta toivoin, etten joutuisi ainakaan nyt nousemaan ylös. Viidentoista iskun tultua täyteen pappa kuitenkin päätti, että oli aika nousta ylös. Nousin kädet haarovälissä hiljalleen ylös, mutta peittelystä huolimatta stondikseni oli selkeästi esillä. Pappa käski meidät kaikki riviin ja valitettavasti nostamaan kätemme pään päälle.
”Nyt kun kaikille on saatu hieman kuria taottua nuppiin, niin onkin aika opettaa tyttöjä hiukan miellyttämään miestä, ettei koko suku tukahdu”, sanoi pappa ja katsoi samalla vihaisesti äitiäni. ”En ole koskaan sietänyt avioeroa ja olen vahvasti sitä mieltä, ettei mies kunnolla tyydyttävän naisen luota lähde.”
”Aloitetaanpas vaikka sinusta”, sanoi pappa ja katsoi jälleen äitiini. Hän käski tämän nelinkontin eteeni ja ottamaan puolikovan mulkkuni suuhunsa. ”Ja nyt imetkin kunnolla tai tulee ainakin 35 iskua lisää!”
Oli mahtava tunne saada ensimmäinen suihinotto näin, tosin äitini varmaankin oli eri mieltä kaikesta kakimisesta ja itkusta päätellen. Laukesin varsin äkkiä ja käskystä äitini nieli kaiken väkisin hymyillen kyyneleet silmissään papalle.

”Ja sitten seuraava”, kuului komento siskoni suuntaan, ja pappani komensi hänet selälleen maahan makamaan. ”Hieros hiukan paikkojas liukkaaksi kunnolla jalat levällään”, jatkui komento, ja siskoni totteli arastellen jalkojaan levittäen. Näin nyt oikein kunnolla siskoni uskomattoman kauniin ja karvattoman pimpsan. Se oli kuin pieni sämpylä, joka oli terävällä veitsellä halkaistu keskeltä ja jonka halkeamaan oli valutettu öljyä.
”Koita vain, jos mielesi tekee”, katkaisi papan lausahdus ajatukseni. Veinkin hitaasti käteni pienelle kostealle vaolle ja hieroin sitä. Siskoni silmät painuivat hitaasti kiinni ja hän alkoi ynistä, kun laitoin sormeni varovasti hänen sisälleen.
”Eiköhän se ala valmista kauraa olla”, kuului jälleen toteamus selän takaa ja minut komennettiin selälleni maahan ja siskoni päälleni. ”Ratsasta”, oli ainut, mitä pappani sanoi siskolleni ja tämä alkoikin hiukan keinuttaa itseään vatsani päällä. Yllättäin pappa nappasi siskoani kainaloista kiinni ja nosti tämän haarojeni väliin ja käski ottaa mulkkuni sisäänsä. Siskoni oli suorastaan kauhuissaan, mutta ei uskaltanut sanoa sanaakaan vastaan, vaan nosti pientä pyllyään ja istui pikkuhiljaa elimeni päälle. Tunne oli uskomaton, kun viimein sain porauduttua siskoni sisään ja hän alkoi ratsastaa käskystä tukka hulmuten.

Laukesin lopulta karjahtaen ja tempaisin verisen mulkkuni ulos siskostani.
”Ohhoh, olipa hyvä, että tuli näköjään ensimmäinen kerta hoidettua täällä pois, niin saat tarjottua paljon parempaa jatkossa”, totesi pappa vuolaasti itkevälle siskolleni. ”Nuoleppas nyt sitten veret pois”, pappa jatkoi ja pakotti siskon pään haaroväliini. Vaikka olinkin juuri lauennut, alkoi alakertani nopeasti heräillä tilanteeseen, jossa siskoni varovaisesti asetteli mulkkuani suuhunsa ja lipoi sitä kuin tikkunekkua. Yhä itkien hän käskystä varoen otti lopulta elimeni kokonaan suuhuni ja kakistellen yritti tyydyttää minua.
”Kas tyttöhän on lähes äitiään parempi, eikö vaan?” kuului kysymys selkäni takaa, ja vastasin nyökäten myöntävästi. Ammuin lopulta vaatimattomat mällit siskoni kurkkuun, mihin hän lähes tukehtui.
”No niin, nyt kun viimeinkin näyttäisi siltä, että asiat ovat kunnossa, niin voittekin mennä saunomaan ja nukkumaan, kun lähdette niin aikaisin”, sanoi pappa huojentuneen kuuloisella äänellä, ja vinkkasi vielä kerätessämme vaatteita: ”Älkääkä koskaan epäilkö tulla käymään, jos unohtuu kuri kotona”...

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia