Kaikki paitsi purjehdus...

admin Insesti ja Sukulaisseksi
01.06.2014
16777 näyttökertaa
0 kommenttia
4.17
Tapahtuipa eräänä lapsuuden kesänäni: Isäni oli perinteensä mukaan lainannut veljensä purjevenettä ja lähdimme taas kerran kiertämään saaristomerta. Vene oli mielestäni valtava, kannella oli tilaa vaikka juosta, ja pilviin yltävä masto huojui tuulessa. Sisällä oli punapuinen salonki ja kolme hyttiä, kaksi perässä ja yksi iso keulassa. "Kaptenskajutan" luki keulahytin ovessa. Minä ja vuotta nuorempi siskoni kuuntelimme tylsistyneninä isämme jokavuotista lomanaloituspuhetta. "Ja jokainen muistaa pitää hauskaa, okei", hän lopetti. "Lopultakin", tuhahdin, mutta niin hiljaa että vain siskoni kuuli sen. Hän hymyili lyhyesti kadotessaan kajuuttansa oven taa.
Jo kuudetta kertaa astuin vasemman eli paapuurin puoleiseen kajuuttaani ja heitin reppuni sängylle. Siskoni nukkui kahden seinän ja parinkymmenen sentin levyisen säilytystilan erottamana vieressäni. Hän, kuten perheessäni kukaan muukaan, ei tiennyt tästä tilasta. Minä taas olin huomannut sekä tilan ja sen, että siihen oli luukut molemmista kajuutoista. Luukut olivat ohuita puulevyjä, joissa oli kahvan ja tuuletusreiän yhdistelmä, parin sentin levyinen kahvareikä. Onnekseni siskoni ei ollut koskaan huomannut omaa luukkuaan, mikä olikin kajuutan hämärässä aika vaikeaa. Pystyin katsos oman luukkuni avattuani kurkistamaan sen toisen kahvareiästä siskoni öisiä puuhia. Vaikka hän oli minua vuotta nuorempi, ei hänkään pystynyt pidättäytymään itsetyydytyksestä perheloman aikana. Olimme useammin kuin kerran tulleet yhdessä, hänen tietämättään.
Ja niinhän siinä meni, että jo kolmantena yönä makasin alastomana selälläni kuunnellen käsi munalla siskoni vaivoin tukahdettuja voihkaisuja. Mietin ensimmäisinä kertoina, miten vanhempamme eivät kuulleet siskoani, joka orgasmin tullessa saattoi jopa huudahtaa, mutta kun kukaan ei koskaan ilmestynyt keulakajuutasta tarkistamaan tilannetta, en vaivannut sillä päätäni sen enempää. Jatkoin vain jokapäiväistä – ja -öistä – lomarutiinia.

Tänä kesänä vanhempani olivat tosin päättäneet tuoda rutiininomaiseen purjehtimiseemme uutta tuulta kutsumalla ystävänsä, Saarisen pariskunnan mukaan viikoksi. Tämä ei haitannut minua, ei ennen kuin sain kuulla, että he asettuisivat minun kajuuttaani! "Missä ihmeessä minä sitten nukun?" kysyin äidiltäni vihaisena. "Saat, kulta, oikein valita sohvan ja siskosi välillä", tämä vastasi. Sohva, kuten koko salonki, oli kesäöisin tukahduttavan kuuma, veneen suunnitelija kun ei näköjään ollut jaksanut piirtää tuuletusaukkoja kuin hytteihin. Ilmoitin siis nukkuvani siskoni kanssa, mistä tämä ei pitänyt pätkääkään. "Hyi, se piereskelee aina!" siskoni huusi ja ryntäsi kajuuttaansa. Välttelimme toisiamme niin hyvin kuin nyt veneessä pystyy, kunnes nukkumaanmenoaika koitti. Aikuiset olivat ”nautiskelleet” viiniä peräkannen pöydän ääressä koko illan, ja olivatkin aika hyvälla tuulella tullessaan toivottamaan hyvät yöt.

En yleensä mennyt nukkumaan, kun käskettiin, vaan lueskelin sarjakuvia – ja salonkisohvan istuintyynyjen alta löytämiäni miestenlehtiä – kunnes tunsin itseni tarpeeksi väsyneeksi. Kaikki lehteni olivat ikäväkseni omassa hytissäni, joten en tiennyt mitä tehdä siskoni nukahtamisen jälkeen. Makoillessani siinä lämpimässä kuuntelin aaltojen loiskumista veneen kylkeä vasten. Tämä muistutti minua pornoleffasta, jota olin ystäväni kanssa salaa katsonut. Lits läts, oli kuulunut television kaiuttimista minimivolyymillä huokausten ja voihkinnan saattelemana. Aaltojen loiskinta oli kiihottavan lähellä sen videon naintiääniä. Tämmöisiä mietiskellessäni kyrpäni kasvoi ja kovettui. Hivutin käteni yöboksereitteni sisälle ja hyväilin kivikovaa varttani. Hyvänolontunne täytti minut ja unelmoin litisevistä pilluista ja pomppivista rinnoista liikutellessani kättäni kiihtyvään tahtiin.
Havahduin yhtäkkiä transsistani siskoni liikahdellessa unessaan. Hetken paussi sai äänen heräämään päässäni, joka paasasi, että "runkku ei ole riskin arvoinen!" Tosi oli, että jos tästä jäisin kiinni, niin minut vähintään hirtettäisiin mastoon. Vedin käteni hitaasti pois housuistani ja jäin odottamaan unen tulemista. Unen sijaan kuulin vanhempieni tulevan sisään vieraineen ja hihittäen sanovan hyvät yöt. "Kumman aikaseen nuo kyllä menevät nukkumaan", mietin silmät suljettuina, kun äitini kävi tarkistamassa, että nukuimme. Hetken kolistelun kuluttua koko paatti oli taas hiljaa, ja minä jatkoin aaltojen kuuntelua.

Ei kestänyt kauaa ennen kuin aaltojen loiskeen seasta erottui toisia ääniä, samankaltaisia mutta toisia. Samana sekuntina kun hoksasin, mitä kuulin, munani hyppäsi paraatiasentoon. Ryntäsin hiipien polvillani siskoni kajuutan houltoluukun ääreen ja avasin sen. Litinä ja voihkinta erottui nyt selvästi. Tungin pääni säilytystilaan ja kurkistin omaan hyttiini. Olin melkein tulla siinä samassa, niin kiihottavaa näkemäni oli. Äitini ystävätär oli nelinkontin patjalla ja keulan suunnassa polvillaan seisova mies työnteli häntä takaapäin. Minulla oli täydellinen näkymä naisen edestakaisin keinuviin rintoihin, joita jäin tuijottamaan. Suurehkot rinnat roikkuivat vapaina naisen alla ja heiluivat naimisen tahdissa kuin kaksi ihanaa pendeliä. Naisen kasvoilta paistoi mielihyvä ja tämän suusta kuului kiiman laulu. Kuljin silmilläni naisen kaarella olevaa selkää taaksepäin hyllyville reisille ja kuvittelin sitä kosteaa vakoa, joka niiden välissä asusti. Kun jatkoin miehen kasvoille, miltei kolautin pääni luukkuun yllätyksestä: isänihän siinä nai vaimonsa ystävää. Ei kestänyt kauaa arvata, mitä keulakajuutassa tapahtui.
Vedin nopeasti pääni takaisin siskoni hyttiin ja poistin ärsyttävän tiukat vaatekappaleet päältäni. Vapautunut kulli kiitti minua sylkemällä kirkkaan tipan siskoni lakanalle. Puoli hetkeä myöhemmin olin taas seuraamassa isäni naintipuuhia. Hän makasi selällään ja äitini ystävä hypähteli kyykyssä hänen lantioidensa päällä. Voihkinta ja litinä oli äskeistä voimakkaampaa ja sitä säesti pehmeä läiske joka kerta, kun nainen laskeutui isäni päälle. Ystävättären rinnat pomppivat hieman eri tahtia lopun naisen kanssa, ja ne vangitsivat katseeni pitkäksi aikaa. Nännit olivat punaiset ja sojottivat naisen sormien välissä, kun tämä puristeli niitä kiimaisena. Voihkinta yltyi ja yltyi, kuin naintitahtikin ja nopeutin samalla omaa runkkaustani. Tunsin uuden tuoksun etsiytvän nenääni, ja pidin sen aromista paljon. Vatkasin tankoani yhä kovempaa ja nopeammin seuratessani vuoronperään isäni kyrvän sukeltamista pilluun ja rintojen rytmistä, hyllyvää liikettä.
Yhtäkkiä tunsin polvieni alla olevan patjan liikahtavan rajusti. Vedin pääni ulos luukusta ja katsoin suoraan siskoani, joka oli painautunut vastapäistä seinää vasten vetäen peiton tiukasti ympärilleen. Luin hämmästyksen ja ällötyksen hänen kasvoiltaan, mutta myös jotain muuta. Herättyään kunnolla siskoni katsoi kovana seisovaa kyrpääni ja sitten seinässä olevaa reikää. Hänen silmänsä paljastivat hänen arvaavan, mihin olin tirkistelyaukkoa aiemmin käyttänyt. Viereisen huoneen voihkaisu keskeytti kuitenkin hänen ajatusketjunsa ja hän kysyi hetken päästä kuiskaten: "Ketkä siellä naivat?" täysin uusi ilme kasvoillaan. Ällistyin, mutta kuiskasin käheästi, että "Katso itse", siirtyen sivuun ja antaen hänen työntää päänsä tirkistelyaukkoon. Odotin hänen vetäytyvän hetkessä ulos, mutta hän vaihtoikin asentonsa mukavammaksi ja vei kätensä pikkuhousujensa etupuolelle.

Siinä minä istuin, siskoni takana katsoen tämän masturboivan, samalla kun tämä katsoi isämme naivan äitimme ystävää. "Heikompi Heikkihän saattaisi tulla tästä hulluksi", mietin, samalla kun vetelin esinahkaani hitaasti edestakaisin seuraten siskoni sormipeliä tarkasti. Tämän pieni kätönen oli jo kadonnut vaaleanvihreitten pikkuhousujen kätköihin ja tanssi siellä kiimaista tanssiaan. Siskollani oli niiden lisäksi yllään vain löysä, isäni vanha T-paita, joka roikkui kaukana tytön rinnanalkujen alapuolella, nelinkontin kun oli. Siirryin hieman alemmas, jotta pystyin paremmin näkemään näiden pienien rintojen vielä pienempien nännien kovenevan.
Hetken runkattuani päätin ottaa riskin ja tartuin varovasti siskoni pikkareista kiinni ja vedin ne alas. Tyttö säpsähti, mutta ei näköjään tykännyt huonoa, niin iloisesti hän levitteli huuliaan minulle. Siirryin lähemmäs ja seurasin, kuinka siskoni vuoronperään hieroi pillunsa ylä- ja alaosaa. Huomasin kuinka koko vako oli yltäpäältä kiiltävän nesteen peitossa. Hytin hämärässä oli hieman vaikeaa erottaa yksityiskohtia, joten siirryin yhä lähemmäs tätä kiellettyä hedelmää, kunnes lopulta nenäni osui siskoni litimärkään sormeen. Hätkähdimme molemmat ja epäröin hetken mitä tehdä, mutta sitten siskoni tunnusteli tiensä leualleni ja veti suuni kiinni pilluunsa. Maku yllätti minut suolaisuudellaan, mutta ei maistunut pahalle. Siskoni veti päänsä esiin vain kuiskatakseen: "Nuole mua".
Ja minähän nuolin. Vaikka en tiennyt yhtään, mitä tein, nuoleskelin siskoni koko pillua niin hyvin kuin osasin. Keskityin samoihin alueisiin kuin olin nähnyt hänenkin tekevän ja kohta pillu suorastaan valui mahlaansa. Siskoni vaikutti nauttivan, sillä voihki kuuluvasti ja kieputti hitaasti lantiotaan. Kesken kaiken hän peruutti ulos työntäen minua edellään ja käski kuiskaten minua olemaan hiljaa ja teeskentelemään nukkuvaa. Olimme juuri ja juuri peiton alla, kun kuulin kajuutanoven avautuvan ja sulkeutuvan.
Katsoin siskoani enkä tiennyt mitä sanoa, joten kysyin epäröiden, että miten se loppui. Siskoni kertoi, että nainen oli lauennut ensin ja isäni oli lopettanut naimisen pariin syvään työntöön. Tuumin, että siskoni ei tiedä, miten mies tulee ja selitin, mitä isä teki. "Kyllä minä tiedän!" siskoni kimmastui ja kertoi seuranneensa vanhempiemme sänkypuuhia kotona useita kertoja. Hänen huoneensa oli yläkerrassa heitä vastapäätä, kun taas omani oli alakerrassa. Rikoin seuranneen hiljaisuuden kuiskaamalla: "Sä maistut hyvälle" siskoni korvaan. Hän katsoi minua silmiin hetken ja veti sitten peiton päältämme, paljastaen minulle pillunsa uudelleen. Siskoni silmät seurasivat tuijotustani haaroväliinsä ja lukkiutuivat sitten omaan elimeeni. Tiirailtuaan hyvän aikaa ylös ja alas varttani hän siirtyi lähemmäs ja tarttui siihen, epäröiden hieman.
Otin häntä kädestä ja näytin, kuinka miestä runkataan. Syljin kädelleni ja kerroin, että liukasteen kanssa se oli tuplasti kivempaa. Kiitokseksi hän työnsi minut selälleni ja asettui istumaan mahalleni. "Haluatko tehdä samoin kuin isi ja Kirsi?" hän kysyi. "Tahdon. Tahdon!" hihkuin ja hän nousi polvilleen ja asetteli tavallistakin kovemman kyrpäni pillunhuulilleen. Siskoni ynisi hiljaa laskeutuessaan munaani pitkin alas. Hän ynisi kovempaa toisen kerran, ja vielä kuuluvammin kolmantena kertana. Nautinto oli sanoinkuvaamaton, vielä parempi kuin sylkirunkkaus, joka oli ollut tähän asti ”taivaallisen” määritelmä.
Liikkuessaan Kirsin lailla ylös ja alas siskoni puristeli rinnanalkujaan ja hieroi pillunsa näkyvää osaa. Naidessamme kiihkeästi mietin hetken, kuulisivatko aikuiset puuhiamme ja tuumin, että jos runkkaamisesta siskon vierellä hirtettäisiin, niin mitenköhän siskon naimisesta rangaistaisiin? Kuullessani kuitenkin hetkeä myöhemmin kovan kirkaisun keulan suunnasta päätin, että heillä ei olisi mitään sanomista enää. Samalla siskoni pisti uuden vaihteen silmään ja kaikki muu katosi mielestäni. "Timo", siskoni onnistui kuiskaamaan voihkaisujen välistä, "mä haluun, et sä nait mua takaapäin nii ku isi teki Kirsille!"

Hän nousi päältäni ja meni nelinkontin viereeni. Pompahdin nopeasti polvilleni ja asettauduin hänen taakseen. Ehdin miettiä vain hetken, mihin minun kuuluisi työntyä, ennen kuin siskoni käsi tarttui kulliini ja ohjasi sen perille. Kun ahtauduin siskoni sisään, tunsin, että kohta sitä mennään ja aloitin raivokkaan jyskyttämisen. Siskoni huudot ja voihkaisut sekä lihamme läiske täyttivät pienen, kuuman ja hiestä kostean kajuutan. Joka työnnöllä tunsin siskoni työntävän vastaan, ja kireä pillu sykki kullini ympärillä. Huomioin vasta myöhemmin huutaneeni lujaa "mä tulen!", mutta niin kova meno oli näköjään keulahytissä, että sitä ei kuultu. Siskoni kirkui myös täyttä kurkkua ja laukesimme yhdessä. Sperman roiskuessa hänen sisälleen luhistuimme ja jäimme makaamaan hiestä märkinä ja orgasmista sykkivänä pinona.
Kun kliimaksimme viimeinenkin aalto oli pyyhkäissyt ylitsemme, vetäydyin siskostani ja laskeuduin hänen viereensä makaamaan. Katsoimme toisiamme viimeisen kerran vetäessämme peiton päällemme ennen kuin nukahdimme.

© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.