Olin matkustanut kesäloman alkaessa enoni kesämökkityömaalle auttaakseni häntä rakentamisessa, sen verran mitä nyt juuri 15 vuotta täyttäneestä klopista apua on. Vähäinenkin apuni oli kuitenkin tarpeen, enoni ja minun lisäksi paikalla olivat vain enoni vaimo ja serkkuni, 13 vuotias Tiina. Olin ollut aika harvoin yhteydessä serkkuuni joten aluksi suhtauduimme toisiimme hieman ujosti mutta parin päivän kuluttua tulimme todella hyvin toimeen ja juttu luisti kun ahersimme yhdessä rakennuksella.

Kesän ensimmäinen helleviikko sattui juuri pestini ajaksi joten hiki virtasi kun nostelimme enoni kanssa hirsiä varvi toisensa perään paikoilleen. Tiina laittoi paikoilleen hirsikertojen väliin tulevia villoja enkä voinut olla huomioimatta hihattomman t-paidan alla törröttäviä pieniä rintoja ja kireiden shortsien peittämää takamusta. Välillä kävimme järvessä huuhtomassa hien pois pinnastamme ja tällöin Tiina vaihtoi häveliäästi päälleen pienet keltaiset bikinit jotka kastuessaan muuttuivat kaikkea muuta kuin häveliäiksi paljastaen viileässä vedessä kovettuneet nännit ja jalkovälin pienen kohouman kankaan alla. Tämän nähdessäni alkoi uikkareissani olla ahdasta, olinhan ollut mökillä jo pari päivää ilman mahdollisuutta paineiden purkamiseen – joita 15 vuotiaalle kertyy melkoisesti – ja päivittäiseen runkkaamiseen tottunut kullini vaatikin jo kiihkeästi huomiota osakseen.

Tukalaa tilannettani ei yhtään helpottanut nukkumajärjestelymme jossa Tiina ja minä nukuimme pienessä asuntovaunussa aikuisten asuttaessa saunatupaa. Toisaalta järjestely sopi minulle hyvin, nukkuihan serkkuni pelkissä pikkuhousuissa ja t-paidassa jolloin pääsin aina aamuin illoin vilkuilemaan häntä lähempää. Nyt vain jalkoväliini kertyneet paineet alkoivat olla liikaa kestokyvylleni ja heräsinkin kolmantena aamuna pakottavaan seisokkiin ja tunsin kaluni pään kostuneen kiimaisten unien seurauksena. Asuntovaunussa oli jo aamusta tukahduttavan kuuma joten olin potkinut peiton pois päältäni ja makasin punkalla selälläni, kovettuneen kaluni ollessa puoliksi ulkona alushousuista, punaisen terskan valuttaessa kiimanesteitä vatsalleni. Avasin silmäni ja ehdin juuri havaita serkkuni tuijottavan kaluani posket punaisina ennen kuin hän käänsi kiireesti katseensa pois ja livahti ulos vaunusta.

Annoin halulleni vallan ja vapautin kaluni housujen puristuksesta. Levitin liukasta nestettä pitkin kaluni kovaa vartta ja ympäri tummanpunaisena kiiltävää terskaa. Hivelin pakottavia pallejani samalla kun toisella kädellä aloin varovasti runkata. Kiihdytin hieman tahtia ja tunsin kuinka patoutunut spermalasti odotti purkautumistaan. Tiesin Tiinan menevän aamutoimiltaan suoraan aamiaiselle saunatuvalle, joten päätin viedä homman loppuun asti ja kurkotin viereiseltä penkiltä nenäliinapakettia lähemmäs että saisin pyyhittyä syntyvän sotkun pikaisesti pois. Nenäliinapaketti putosi vaunun lattialle ja sitä sieltä korkottaessani näin pienen liikkeen vaunun ovelta joka oli jäänyt hieman raolleen Tiinan lähtiessä. Pyörähdin takaisin sängylle istumaan kurkistaen vaunun ikkunasta ja näin Tiinan kävelevän nopeasti saunatupaa kohden. Oliko hän tullut takaisin vaunulle ja nähnyt touhuni oven raosta ? Ajatus siitä että serkkuni oli nähnyt minut runkkaamassa tuntui samanaikaisesti sekä nololta että kiihottavalta joten vedin alushousut kokonaan pois jaloistani ja kävin punkalle selälleni; nyt oli pakko laueta. Pienestä säikähdyksestä lerpahtanut kaluni alkoi välittömästi kasvaa äskeisiin mittoihinsa joten tartuin siihen alkaen runkata varovasti. Tunsin ettei se kestäisi muutamaa vetoa kauempaa ja puristelin pallejani kaluni paisuessa entisestään. Mielikuva serkkuni hoikasta vartalosta ja kiinteistä rinnoista alkoi olla jo liikaa joten kiihdytin runkkaustani ja samassa ensimmäinen spermasuihku lennähti rinnalleni. Orgasmi ravisteli ruumistani yhä uusien spermasuihkujen levitessä vatsalleni. Lopulta makasin huohottaen paikallani, viimeisten tippojan valuessa kaluni päästä käsilleni.

Aamiaisella Tiina oli kuin mitään ei olisi tapahtunut mutta itse en voinut olla ajattelematta aamuista episodia ja olinkin tavallista hiljaisempaa seuraa koko aamupäivän. Iltapäivällä enoni sanoi että he lähtevät kauppareissulle ja vierailevat samalla tuttujensa luona palaten vasta illalla. Tiina ja minä ilmoitimme jäävämme mökille viettämään vapaata iltapäivää. Tiina kipaisi asuntovaunulle vaihtamaan bikinit päälleen ja minä aloin lämmittämään saunaa. Kohta Tiina loikoikin laiturilla aurinkoa ottaen ja minä onnistuin putoamaan vaatteet päällä veteen kun vilkuilin häntä vettä hakiessani. Tiina nauroi kippurassa kun kömmin vettä valuvana takaisin laiturille joten kostin hänelle kippaamalla ämpärillisen viileää järvivettä hänen päälleen. Pakenin paikalta saunalle ja totesin sen olevan jo lämmin, olimmehan saunoneet joka ilta töiden päätteeksi – minä enoni ja Tiina äitinsä kanssa – ja ehdotinkin nyt että menisimme saunaan yhdessä, mitä sitä kumpikin yksinään saunomaan. Menin saunaan edeltä ottaen märät vaatteni pois. Tiina tuli hetken kuluttua perässä ja näytti hämmästyvän kun istuin lauteilla ilman uikkareita. ”Kuka sitä nyt vaatteet päällä saunoo” totesin mielestäni rennosti kun Tiina kipusi lauteille.

Kylmä vesi oli saanut hänen nänninsä kovettumaan bikinien alla ja ne näyttivät puhkaisevan ohuen kankaan hetkenä minä hyvänsä. Katselin syrjäsilmällä Tiinan terhakoita rintoja ja heittelin vettä kiukaalle. Tiina siirtyi istumaan lauteiden päähän, nostaen jalat lauteille nojaten selkänsä seinään. En saanut silmiäni irti reisien yhtymäkohdasta jossa ohut kangas verhosi selvänä kohoavaa häpykumpua ja suoraan minuun osoittavista nänneistä ja tunsin kuinka veri alkoi väkisinkin pakkautua jalkoväliini. Tiina huomasi vilkuiluni ja kysyi mitä tuijotan. ”Mitäs luulisit” vastasin katsoen häntä nyt häpeilemättä. ”Mitäs itse tirkistelit aamulla” jatkoin samalla kun kaluni alkoi nostaa selvästi päätään. Tiina lehahti punaiseksi ja vilkaisi nyt jo puoliksi seisovaa kaluani. ”Olitko ennen nähny pojan tekevän sitä ?” kysyin ja tunsin kiihkon kuristavan kurkkuani. Tiina pudisti päätään. ”Miltäs näytti ?” jatkoin. Kun vastausta ei kuulunut, jatkoin ”Haluutko nähdä lisää ?” kysyin käheällä äänellä ja hivelin kaluani. Tiina tuijotti nyt häpeilemättä saunan kattoon osoittavaa kaluani ja kohautti harteitaan ”Vaikka...” kuului hiljainen vastaus.

”Ota sinäkin uikkarit pois, minäkin haluun nähdä jotain” sanoin sylkeä nieleskellen. Tiina pudisti päätään epäröiden ja liikahti vaivautuneesti lauteilla. ”Ihan totta, ei tää oo reiluu. Ota ees yläosa pois, please ?” anelin. Tiina tarttuikin bikiniensä yläosaan ja laski sen hitaasti rintojensa alapuolelle paljastaen terhakat tytönrinnat joiden keskeltä vaaleanpunaiset nännit jököttivät. Tartuin nyt kaluuni ja aloin runkkaamaan Tiinaa katsellen. ”Teetkö sinä koskaan tätä itsellesi ?” kysyin nojaten taaksepäin että Tiina näki touhuni paremmin. Tiina kohautti jälleen hartioitaan ja tuijotti herkeämättä liikkuvaa kättäni kun vetelin esinahkaa edestakaisin. ”Ota nuo housut kans pois” ehdotin haluten kiihkeästi nähdä hänen pillunsa. ”En minä uskalla...” Tiina kuiskasi ujosti. ”Ihan totta, minä haluun vaan nähdä sen” jatkoin suostutteluani. Tiina laski toisen kätensä bikiniensä alaosalle levittäen hieman jalkojaan. Käännyin Tiinaan päin siirtyen hieman lähemmäs. ”Näytä, jooko...” kähisin runkaten yhä kovemmin kivikovaa kaluani. ”Kato nyt miten kovasti tääkin haluu nähdä sinne. Haluutko nähdä kun tältä tulee ?” kysyin ja kun Tiina nyökkäsi vastaukseksi jatkoin ”No näytä sitten”. Tiina tarttui bikinien lahkeeseen siirtäen sen sivuun, paljastaen lähes karvattoman vakonsa joka kiilteli märkänä ja jonka yläosassa kasvoi pieni karvatupsu. Suustani pääsi tahtomattani syvä huokaus ja tunsin laukeamisen olevan vain parin vedon päässä joten lopetin runkkaamisen puristaen lujasti kaluni juuresta, sen sykkiessä suurempana kuin koskaan ennen. ”Vau, näyttää tosi hyvältä. Tee sinäkin niin.” pyysin katsoen Tiinaa silmiin. Tiina laskikin toisen kätensä jalkoväliinsä alkaen pyöritellä sormiaan vakonsa päällä. Kuului heikko litisevä ääni kun Tiina painoi sormiaan häpyhuulten väliin ja veteli niitä vakoaan pitkin. Tunsin kuinka oma lastini alkoi väkisinkin lähteä liikkeelle enkä ehtinyt muuta kuin ähkäistä ”Nyt minulta tulee, en kestä enää..!” ja nousta polvilleni lauteille Tiinan eteen runkaten hulluna kun järisyttävä orgasmi täytti tajuntani ja sperma lennähteli pitkin laudetta Tiinan eteen. Tuijotin silmät sumeina Tiinan hoikkia sormia jotka pyörivät nyt kiivaasti klitoriksen päällä Tiinan lantion liikahdellessa hallitsemattomasti tytön sulkiessa silmänsä ja lypsin viimeisetkin tipat nytkähtelevästä kalustani. Valahdin huohottaen istumaan lauteelle ja puristelin vieläkin kovaa kaluani kun Tiina sujautti bikinit takaisin paikoilleen ja pujahti sanaakaan sanomatta saunasta ulos ja kohta kuuluikin molskahdus kun hän sukelsi laiturilta järveen. Huuhtaisin nopeasti spermaroiskeet lauteilta ja juoksin Tiinan perässä järveen runkkaamisesta punainen kalu ja tyhjänä heiluvat pallit heilahdellen.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia