Oli ensimmäinen opiskeluvuoteni yliopistossa, kesäloma lähestyi ja minulla olikin suuret suunnitelmat loman varalle. Olin tapaillut erästä punapäätä nyt pari viikkoa ja olimme sopineet panevamme ensimmäistä kertaa lukuvuoden päätöspäivän bileissä. Pientä molemminpuolista tutkimusmatkailua olimme jo harrastaneet, mutta vielä en ollut päässyt upottamaan sauvaani hänen kuumaan vakoonsa. Odotin tuon punapään tapaamista jo niin kovasti että en juurikaan kyennyt keskittymään kevään viimeisiin tentteihin. Olin enemmän kuin valmis.

Kaksi päivää ennen loman alkua isäni soitti. ”Minä ja äiti lähdetään hoitamaan mummon kotitilaa, mummo joutui eilen sairaalaan. Olemme poissa ainakin pari viikkoa. Tule kotiin hoitamaan taloa siksi aikaa. Tiedän, että voin luottaa sinuun.” Vastahakoisesti suostuin isäni pyyntöön ja ajattelin: ”Mahtavaa, kotivahdiksi ja pikkusiskon lapsenvahdiksi. Sehän heillä oli taka-ajatuksena…” Viimeisen koulupäivän jälkeen pakkasin kassini ja lähdin kotiin naapuripaikkakunnalle. Olin käärmeissäni kun bileet, ja erityisesti punapää, jäi väliin. Mutta minä olin se ”vastuullinen”, joten menin kotiin.

Olin kotona alle tunnissa. Siskoni Jenna tervehti minua vähemmän innostuneesti. ”Mitä sä täällä teet?”, hän kysyi. Jenna puhui puhelimeen kotiin tullessani. ”Soitan sulle kohta takaisin” hän sanoi ja lopetti puhelun pudottaessani laukkuni lattialle.

”Kiva nähdä suakin”, vastasin ja riisuin takkini.

Siskoni oli minua päätä lyhyempi, hänellä oli pitkät vaaleat hiukset ja urheilullinen vartalo. Hän oli aavistuksen leveä lanteiltaan ja hivenen litteä rinnoiltaan. Jenna harrasti aktiivisesti urheilua ja kävi lukion toista luokkaa. Hän heittäytyi sohvalle makaamaan ja kysyi masentuneesti: ”Äiti ja isä kutsui sut kotiin pitämään mua silmällä?”

“Niinkö luulet?”, virnistin takaisin.

Siskoni heitti minua tyynyllä. Istuin tuolille häntä vastapäätä. ”No, jos sua yhtään helpottaa, niin multa jää väliin vuoden parhaimmat bileet ja yks kuuma punapää.”

Jenna katsoi minua viekkaasti ja ilkkui: ”Voi, jääkö Jaakolla nyt mun takia saamatta? Se punapää olis varmasti tosi kiimainen. Raukka. Sun täytyy nyt sitten varmaan vaan runkata.”

Nyt oli minun vuoro heittää siskoani tyynyllä. Menin yläkertaan ja purin tavarani vanhaan huoneeseeni. Palatessani alakertaan Jenna oli jälleen puhelimessa. Tällä kertaa hän tervehti minua leveällä hymyllä.
”Jaakko, mulla olis ratkaisu meidän molempien ongelmiin. Mene sä sinne bileisiin, pidä hauskaa sen punapään kanssa ja tule kotiin huomenna. Mä pidän bileet täällä kotona. Mitä sanot?”

Katsoin siskoani: ”Hullu! En tasan varmasti anna sun pitää jotain lukiolaisten bileitä meillä kotona. Tää paikka on entinen sun bileiden jälkeen!”

Jenna ei suostunut antamaan periksi: ”Tänne tulis pelkästään tyttöjä, mä lupaan. Me ei lähdettäis minnekään, ei laitettais ruokaa ja siivottais kyllä kaikki sotkut. Pliis. Kaverit odottaa jo mun soittoa.”

Mietin hetken. “Mikä juju tässä on?”

Siskoni kasvoille levisi hymy: ”Mä tilaan pizzat, mutta sun pitäis hakee viiniä ja jotain.”

Punapään kuva palautui kirkkaana mieleeni. ”Ok. En ymmärrä miksi suostun tähän. Mutta joo. Ei poikia! Ette polta sisällä ja varovasti sen viinan kanssa sitten. Isä tappaa meidät jos jotain hajoaa täällä.”

Siskoni nyökkäili ja valitsi puhelimestaan numeroa yhtä aikaa. Alkoi näyttää siltä, että tästä illasta saattaisikin vielä koitua jotain hyvää.

Muutamaa tuntia myöhemmin olin jo bileissä punapään kanssa. Joimme ja pidimme hauskaa samalla etsien vielä vapaata soppea toteuttaaksemme sopimuksemme. Kolmella eri yrittämällä tulimme kolme kertaa keskeytetyiksi. Bileet päättyivät kun poliisit saapuivat paikalle hajottamaan porukan meluvalitusten takia. Kaiken kukkuraksi punapää oli niin humaltunut että hän hädin tuskin pysyi enää pystyssä. Saattelin hänet kaverinsa luokse nukkumaan ja lähdin kohti kotia. Kassejani pakotti suunnattomasti, joten pettyneenä illan kulkuun päätin tarttua siskoni ehdotukseen ja runkata heti kotiin päästyäni.

Astuin sisään kotiin ja näin tyhjiä pulloja joka puolella, ja yllätyksekseni, puolialastomia vartaloita siellä täällä. Tunsin suurimman osan näistä tytöistä, siskoni kavereita kaikki. Itse asiassa yksi tytöistä, Sari, oli yrittänyt iskeä minua jo vuosia. Hän tuli luokseni juuri kun olin tekemässä lähtöä illan bileisiin. ”Ootko varma ettet haluis jäädä tänne ja vähän leikkiä?” Hän painoi pyöreän pyllynsä minua vasten, kuten monesti aikaisemminkin, ja virnisti. Hän oli kiusoitellen ehdotellut minulle persepanoa jo useamman kerran. Sarilla oli kiva pyöreä kiinteä pylly, terhakat pienet rinnat ja mustat lyhyet hiukset. Mennessäni olohuoneeseen näin Sarin nukkuvan sohvalla vatsallaan takapuoli paljaana ja mieleeni palautui hänen ehdotuksensa. ”Samassa huoneessa siskoni ja kaikkien muiden kavereidensa kanssa? Ei sentään!”, ajattelin. Laahustin yläkertaan ja menin suihkuun, mielessä vain nukkumatin tapaaminen.

Seisokkini ei ollut laskenut bileiden jälkeen, joten tartuin voiteeseen ja päätin helpottaa oloani kylpyhuoneessa. Aloitin ajattelemalla mitä kaikkea illan treffeillä olisi voinutkaan tapahtua. Punapää liikuttamassa huuliaan edestakaisin pitkin kaluni vartta... Lopulta ajattelin kuitenkin Sarin täyteläistä persettä odottamassa alakerrassa. Mutisten itsekseni kuinka tyhmää tämä on, palasin alakertaan sohvan luo.

Siinä se oli, vaaleana ja kutsuvana. Otin kiinni tytön reisistä ja levitin jalkoja. Painoin kasvoni Sarin jalkojen väliin aloin hitaasti nuolla pillun huulilta aina pyllyreiälle asti. Tämä sai aikaan vaimean huokauksen ja värähdyksen lantiossa, kun peräydyin hänen takaportiltaan. Työnsin kaksi voideltua sormea hitaasti sisään perseeseen samalla pillun huulia nuollen. Tyttö rentoutui ja tiesin, että nyt oli aika työntää kaluni sisään. Pursotin voidetta kalulleni ja sovittelin sitä aukolle. Kun terskani muljahti sisään, hän havahtui ja nosti päänsä tyynystä. ”Shh, Sari, rentoudu vaan kulta”, kuiskasin ja työnnyin syvemmälle hänen pyllyynsä. Hän rentoutui välittömästi ja työnsi lantiotaan taaksepäin ottaakseen minut entistä syvemmälle. Suutelin hänen niskaansa mustien hiusten alapuolelta ja aloin pumppaamaan hänen persettään hitaasti pitkin vedoin. Löysimme välittömästi yhteisen rytmin. Olin taivaassa, tunsin miellyttävää kihelmöintiä kasseissani ja tiukan puristuksen varressani. Persepano ei ollut koskaan aikaisemmin tuntunut yhtä hyvältä. Pidensin vetoja entisestään. Kiihdytimme tahtia yrittäen samalla olla hiljaa etteivät muut huoneessa olijat heräisi. En enää tiennyt ajankulusta mitään. Näin Sarin hierovan kädellään itseään ja tunsin hänen värähtävän voimakkaasti kaksi kertaa. Sari puri tyynyä ja voihki kun liu’utin kaluani kärjestä tyveen, sisään ja ulos hänen kuumaan, tiukkaan pyllyynsä. Lopulta en enää voinut pidätellä vaan aloin sykkiä spermaani syvälle hänen sisäänsä jalkojen muljahdellessa alla nautinnon viedessä voimani. Pysyin vielä hetken paikoillani ja vetäydyin sitten kohti suihkua ja sänkyä täydellisen tyydytettynä.

Seuraavana aamuna laskeuduin portaat alakertaan. Olo oli mitä parhain, krapulasta ei tietoakaan. Yksi Jennan kavereista, Minna, istui jo keittiön pöydän ääressä. Muut tytöt nukkuivat vielä. Minnankin kanssa olin flirttaillut silloin tällöin ja muutaman kerran olinkin jo saanut nauttia hänen suullisista taidoistaan. Minna tuli vierelleni ja tokaisi: ”Huomenta pukki. Aikamoinen pano teillä.”

Hän tiesi. En välittänyt. Tyydyin vain antamaan pienen pusun Minnan poskelle. ”No, eipä ollut sun perse, mutta onhan tässä vielä lomaa jäljellä.”

Minna nauroi ja kääntyi pois, “Eipä muuten ollut Sarinkaan perse.”

Olin ymmälläni. Katselin olohuoneeseen ja yritin selvittää kenen persettä olin pannut edellisenä yönä.

Kuulin kylpyhuoneen oven avautuvan ja käännyin katsomaan. Jalkani melkein pettivät alta. Näin siskoni Jennan seisovan ovensuussa T-paita ja pikkuhousut yllään. Hänen hiuksensa oli leikattu lyhyeksi ja värjätty mustaksi. Katsoin Minnaa ja syöksyin yläkertaan huoneeseeni. ”Voi paska voi paska voi paska…”

Krapula ja paha olo iski kertaheitolla. Hautauduin sängyn pohjalle toivoen kaiken olleen vain pahaa unta. Silti mieleeni palautui tuo yöllinen kokemus, ennenkokemattoman upea pano, kaikki tuntemukset Jennan kanssa ja hänen pillunsa maku. Olin saanut elämäni parasta anaaliseksiä ja parhaan orgasmin ikinä. Ongelma vain oli, että oli pannut omaa siskoani. Ja joku oli vielä nähnyt sen vaikka olin kuvitellut kaikkien olevan sammuneena sen pullomäärän perusteella, mitä talosta löytyi. Kiihotuin yöllisistä muistikuvista ja kaluni kasvoi jälleen täyteen mittaansa, mutta kuitenkin tunsin pahaa oloa kiihottumisestani. Nukahdin.

Heräsin lämpimään kosteaan tunteeseen kaluni ympärillä. Ennen kuin avasin silmäni tunnistin suihinoton äänet. Siristin silmiäni ja näin Minnan pään liikkuvan ylös alas pitkin kaluani. Minna oli loistava suihinotossa, kuten olin muutaman kerran aikaisemminkin jo saanut todeta. Makasin sängyllä ja antauduin kokonaisvaltaiseen nautintoon Minnan käsittelyssä. Halusin kuitenkin enemmän: ”Ratsasta mulla Minna”, sain voihkaistua hyvänolontunteen lomasta. Minnan alaston vartalo liukui kokonaan päälleni ja hän suuteli minua hieroen samalla kiimasta valuvaa pilluaan kaluani vasten. Ohjasin kädelläni kaluni hänen poimujensa väliin ja hän liukui taaksepäin ottaen varteni kokonaan sisäänsä. Minna otti kiinni rinnoistaan ja alkoi hitaasti ratsastaa huokaillen. Hän tuntui kuumalta ja niin hyvältä liukuessaan ylös ja alas kaluani pitkin. Suljin silmäni ja nautin.

Minna pyörähti pois päältäni: ”Ota mut takaapäin.” Olin mielissäni tästä käänteestä. Hän nosti takapuolensa pystyyn ja painoi päänsä sänkyä vasten. Ohjasin kaluni turpeille pillunhuulille ja työnnyin sisään pitäen Minnan lantiosta kiinni. Hän piti tästä asennosta erityisesti, sen huomasi voihkeesta. Nojauduin hänen selkänsä päälle ja otin kiinni rinnoista, mistä hän piti vielä enemmän. Minna alkoi liikuttaa lantiotaan vastaan pannen vuorostaan minua. Pysyin vain paikoillani ja hyväilin käsilläni hänen rintojaan ja nännejään. Hän sanoi olevansa tulossa ja aneli minua panemaan kovemmin. Pumppasin kaluani tuohon ihanaan tiukkaan pilluun niin lujaa kuin pystyin. Minna voihki allani kunnes huudahti lujasti saavuttaessaan huippunsa ja puski lantionsa minua vasten painaen kaluni täysin pohjaan saakka vielä viimeisen kerran. Kerroin tulevani myös, jolloin Minna pyörähti altani ja otti kaluni suuhunsa. Ehdin juuri tuntea lämpimän puristuksen ja imun terskassani kunnes lastini lähti liikkeelle kohti kuumaa suuta. Laukesin räjähtäen nautinnon aallon ravistaessa koko kehoani. Minna nieli kaiken mitä suuhunsa sai ja lopuksi vielä lypsi varteni tyhjäksi. Valahdin voimattomana sängylle. Makasimme hetken hiljaa vierekkäin kunnes Minna lähti huoneestani ja vaivuin uudestaan uneen.

Seuraavan kerran herätessäni näin siskoni Jennan kävelevän huoneeseeni, jälleen puhelimeen puhuen. Hän antoi puhelimen minulle ja jäi seisomaan sänkyni viereen. Olin yhä alastomana edellisen panon jäljiltä. Juttelin äitini kanssa puhelimessa mutta tajusin Jennan olevan yhä huoneessa. Jennalla oli erikoinen ilme, aivan kuin hän olisi katsellut minua ensimmäistä kertaa eläissään. Lopetin puhelun ja katsoin siskoani. Tunsin kaluni olevan puoliseisokissa. Jennan katse sai kaluni kuitenkin nousemaan täyteen mittaansa. Emme puhuneet mitään, kunnes siskoni rikkoi hiljaisuuden, naurahtaen ja osoittaen sormellaan seisokkiani: ”En voi vieläkään uskoa että otin tuon kokonaan perseeseen.” Kuullessani nuo sanat siskoni suusta kaluni nytkähti. Hapuilin vierestäni peittoa suojaksi mutta se oli pudonnut lattialle. Jennalla oli yllään sama T-paita kuin aamullakin, mutta tällä kertaa pikkuhousut olivat jääneet pois.

Jenna punastui huomattuaan haaroissaan vaeltavan katseeni. ”Katselin sua ja Minnaa tuolta ovelta. Se oli kiihottavaa.” Hän tuli viereeni ja halasi minua. ”Jaakko, tuntuuko susta pahalta se mitä tapahtui viime yönä?”

“En tiedä. En ole varma miltä musta tuntuu.” vastasin hetken mietittyäni.

“Ei siinä ollut mitään pahaa. Se oli eroottisin hetki mun elämässä.” Jenna kuiskasi ja painautui kokonaan vatsalleen makaamaan päälleni. Hän katsoi minua hetken silmiin ja jatkoi: ”Voitasko me tehdä se uudestaan? Se olis vaan meidän salaisuus.”

Kaluni melkein nosti siskoni ilmaan mahani päältä, niin kovana olin. Hän tunsi sen ja suuteli minua. ”Sisko rakas, se olis ihanaa” huomasin sanovani, enkä oikein uskonut kuulemaani. Pyöräytin Jennan sängylle selälleen ja levitin hänen jalkansa. Polvistuin eteenpäin ja painoin pääni suoraan hänen vaolleen, suudellen ja nuollen ympäriinsä. Ajattelin tämän olevan niin väärin työntäessäni kieleni syvälle siskoni pilluun. Pyörittelin kieleni kärkeä klitoriksen ympäri ja voihke ja kehon värähdykset kertoivat hänen nauttivan täysin siemauksin. Jenna painoi lantiotaan vasten kasvojani nuollessani pitkillä vedoilla klitorikselta alas aina ryppyiselle pyllyreiällä asti ja takaisin ylös. Nousin ylös murahtaen: ”Tuun ihan kohta takas.” Hain kylpyhuoneesta voiteen, jota olin käyttänyt jo edellisenä yönä, liukastaen kaluni jo kävellessäni takaisin huoneeseeni.

Sisko odotti alastomana sängyllä vatsallaan maaten. Ihailin hänen täyteläistä persettään tällä kertaa täydessä päivän valossa. Jenna pyöritteli kättään klitoriksellaan kun hellästi ja huolellisesti voitelin hänen pyllyreikänsä. Kun olin valmis, sanoin: ”Käänny tällä kertaa selällesi. Haluan tällä kertaa nähdä kenen kanssa oikeasti touhuan.” Siskoni kääntyi ja nosti polvensa rintojaan vasten, paljastaen minulle täydellisen näkymän pyhimpiin paikkoihinsa. Aloin painaa kaluani vasten ryppyistä mutta kaunista persereikää. Tällä kertaa sisäänpääsy ei ollutkaan aivan niin helppoa, ilman alkoholin tuomaa ylimääräistä rentoutta. Hitaasti aukko kuitenkin antoi periksi Jennan liikuttaessa lantiotaan minua vastaan ja hyväillessä häpyhuuliaan. Pidin siskoni jalkoja ilmassa ja aloin liikutella kaluani sisään häneen yhä syvemmälle jokaisella työnnöllä. Tarkkailin Jennan ilmeitä koko ajan työntyessäni häneen yhä uudelleen ja uudelleen. Hän puri huultaan ja henkäisi syvään painaessani kaluni ensimmäistä kertaa aivan pohjaan saakka. Olimme jälleen täydellisen yhteisessä rytmissä ja vaistomaisesti ruokimme toinen toisemme kiihkoa. Kuin yhteisestä merkistä Jenna alkoi saada orgasmiaan, tai paremminkin orgasmien sarjaa, kun samanaikaisesti aloin tuntea oman laukeamisen olevan tulossa. Orgasmini tuntui kestävän ikuisuuden ja täytin siskoani tulvan lailla. Olin yllättynyt orgasmini rajuudesta, vaikka olin vain muutamaa tuntia aiemmin tyhjentänyt lastini Minnan suuhun. Jatkoimme vielä hitaasti yhteistä liikettä hymyn levitessä kasvoillemme.

Hetken aikaa raukeina maattuamme tuli mieleeni: ”Jenna, en oikein usko että tää jää vain meidän salaisuudeksi, siis kun Minna tietää ja ehkä joku muukin tytöistä.”

Siskoni nauroi, ”En usko että kukaan mitään puhuu vaikka tietäiskin. Mulla on video meidän eilisillan bileistä. Oon varma ettei kukaan halua saada muiden tietää pieniä likaisia salaisuuksiaan.”

Minä nauroin, ”Mun pitikin kysyä miksi kaikki tytöt oli täällä puolialastomina.”

Jenna hymyili, “Ehkä mä näytän sulle sen videon joskus.”

Myöhemmin kävimme yhdessä suihkussa, söimme ja siivosimme talon. Vietin loppuviikon siskoni kanssa. Teimme yhdessä jotain kiellettyä, eikä se jäänyt vain siihen kertaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

jussi
Pidin tästä novellista paljon koska tuli omat kokemukset mieleen kun nain omaa siskoani ekan kerran nuoruudessani. Emme mekään katuneet sitä jälkeen päin vaan uusimme sen monesti!
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia