Kännykän torkku piipitti jo ties kuinka monetta kertaa. Vääntäydyin sängylle istumaan ja heitin puhelimen lattialle. Huoneessani oli tukahduttavan kuuma, kun kesäaamun nouseva aurinko paistoi suoraan ikkunasta. Kävelin muutaman askeleen ikkunan eteen ja katselin kesäistä talomme pihaa. Kesäloma yliopistosta oli juuri alkanut ja olin tullut pariksi viikoksi kotiin. Vanhemmat olivat pari viikkoa poissa ja kesätyötkin alkaisivat vasta myöhemmin. Kouraisin etumustani bokserien päältä. Tunsin kaluni olevan hellänä edellispäivän touhuiluista sekä siskoni Jennan että hänen kaverinsa Minnan kanssa. Leveä hymy nousi kasvoilleni muistellessani tapahtumia, mutta samalla vatsanpohjaani kouraisi outo epämiellyttävä tunne. Olin saanut upeita kokemuksia ja seksielämässäni oli tapahtunut aivan uusi käänne, jollaista en ollut aikaisemmin osannut edes kuvitella. Kapusin portaat alakertaan. Kahvihammasta kolotti.

Jenna touhusi jo keittiössä, ilman rihman kiertämää. Pysähdyin hölmistyneenä keittiön ovelle tuijottamaan tuota kielletyn upeaa näkyä.

”Nousihan se laiskimus viimein”, Jenna toivotti minulle hyvät huomenet. ”Mä en viitsinyt pukeutua ollenkaan kun on niin lämmin aamu, ja sitä paitsi, oothan sä jo nähny mut alasti…”

”Joo… Huomenta vaan sullekin”, sain vastattua.

Jenna näytti todella kauniilta keittiössä puuhaillessaan. Uusi, musta ja normaalia lyhyempi hiustyyli sopi hänelle erinomaisesti. Olin aina pitänyt enemmän tummista kuin vaaleista hiuksista. Jennan rinnat olivat söpön pienet, juuri käteen sopivat. Hänen pyllynsä oli sopivasti pyöreä mutta mukavan kiinteä. Urheiluharrastus oli muokannut lukioikäisen siskoni vartalosta upean katseltavan. Tunsin kaluni jäykistyvän boksereissa. Kuitenkin lievä syyllisyyden tunne kalvoi mieltäni katsellessani alastonta pikkusiskoani. Paluuta entiseen ei ollut. En ollut koskaan aikaisemmin ajatellut Jennaa muuten kuin pikkusiskonani, mutta nyt häntä katsellessani tunsin lähes pelkästään himoa. Pelkäsin väliemme muuttuneen peruuttamattomasti jotenkin huonommiksi.

Jennan puhelin soi. Hän paineli huoneeseensa puhumaan ja minä istuin pöydän ääreen nauttimaan aamukahvistani ja päivän lehdestä. Siskoni palasi keittiöön pukeutuneena pienen pieniin valkoisiin shortseihin ja navan paljaaksi jättävään siniseen toppiin. Hän näytti syötävän hyvältä. Käänsin katseeni nopeasti takaisin lehteen, ettei tuijotukseni olisi näyttänyt liian typerältä.

”Jaakko”, Jenna aloitti. Nostin katseeni häneen ja näin maailman kauneimman hymyn. Hän jatkoi: ”Ethän pahastu kun pyysin Minnan ja Sarin meille. Ne tulee ihan pian.” Minulta kesti hetken vastata: ”Joo ei haittaa, sen kun tulevat.”

Juuri nyt minua ei yhtään kiinnostanut nähdä siskoni kavereita, mutta enpä minä voinut heitä kieltääkään tulemasta. Vaihdoin shortsit jalkaan ja painelin pihalle leikkaamaan nurmikkoa. Hetken kuluttua Minna ja Sari kävelivät ohitseni ja Minna huudahti tervehdyksen: ”Kaunista päivää, ori!” Hän pyörähti kerran ympäri tarjoten minulle näkymän täyteläiseen lyhyen hameen peittämään takapuoleensa. Jalkoväliäni kihelmöi kun mieleeni palasi kuva kalustani porautumassa takaapäin Minnan tiukkaan pilluun. Sari loi Minnaan ja minuun kysyvän katseen ja hymähti ihmeissään. Tytöt jatkoivat sisälle taloon.

Hikisen urakan jälkeen palkitsin itseni suihkulla ja kylmällä oluella. Olin jo menossa omaan huoneeseeni mutta tyttöjen hauska ja vilkas keskustelu houkutteli minut liittymään heidän seuraansa olohuoneeseen. Jatkoimme keskustelua neljistään. Jenna ja Minna katsoivat minua vähän väliä ja vihjailivat jatkuvasti puheissaan seksiin. Sari parka vaikutti olevan koko ajan ihan kuutamolla. Tunsin tilanteesta outoa mielihyvää, sillä yleensä minä olin se, jota piikiteltiin ja jätettiin keskustelujen ulkopuolelle siskoni kavereiden seurassa. Minna ja Sari olivat matkalla rannalle ja yrittivät houkutella Jennaa ja minua mukaansa. Lopulta he lähtivät kahdestaan ja jäin siskoni kanssa kotiin.

Jenna oli puheliaalla päällä koko päivän, eikä häntä tuntunut ollenkaan vaivaavan se, että oli harrastanut minun, veljensä, kanssa perseseksiä edellisenä päivänä, vieläpä kahteen kertaan. Omatkin epäluuloni ja syyllisyyden tunteeni alkoivat pikkuhiljaa hälvetä. Iltapäivällä Jenna lähti harrastuksiensa pariin ja minä painuin päiväunille. Uneksin olevani valoisana kesäyönä rannalla. Seurassani oli kaunis nainen, jolla oli siskoni kasvot ja vartalo mutta hän ei kuitenkaan ollut minulle sisko. Olimme umpirakastunut pari kuhertelemassa ja viettämässä laatuaikaa keskenämme. Meidät keskeytti seksikäs isotissinen punapää, jonka kasvot olivat sumun peitossa. Hän alkoi sättiä ja huutaa seurassani olevalle naiselle ja väitti minua omakseen. Heräsin hiestä märkänä.

Jenna tuli kotiin vasta illalla. Hän istui viereeni sohvalle. ”Jaakko, mä huomasin, että sä olit jotenkin vaivautunut koko päivän. Ei sun tartte olla huolissaan mistään. En mäkään ollut aikaisemmin kuvitellut sekstaavani sun kanssa, mutta se oli oikeesti ihanaa. Mä meen nyt suihkuun. Tehdään sitten myöhemmin jotain kivaa yhdessä.” Jenna iski minulle silmää ja katosi. Minulla oli vahva aavistus, mitä siskoni tarkoitti lauseellaan. Tunsin verkkarieni käyvän ahtaaksi.

Jenna palasi suihkusta hiukset märkänä ja kylpytakki yllään. Istuin edelleen sohvalla televisiota katsellen. Hän tuli minun ja television väliin ja alkoi keinuttaa seksikkäästi lanteitaan. Hitaasti hän avasi kylpytakin vyön, astui askeleen lähemmäs ja pudotti takin yltään lattialle.

”Miltä näyttää?”, Jenna kysyi. Hän oli ajellut pillunsa täysin posliiniksi. ”Aattelin, että saattaisit pitää siitä.”

Katselin jälleen alastonta siskoani ja sain vaivoin sanottua: ”Joo, pidän todella.” Housujeni etumuksessa oli juhlateltta täysin pystytettynä.

”Tytöt ihmetteli treeneissä mikä mulla on. Mulla ei onnistunut oikestaan mikään kun aattelin vain sua, Jaakko”, Jenna sanoi käheällä äänellä. Hän astui eteeni ja painoi kätensä housuilleni seisovan kaluni päälle. Katsoimme toisiamme silmiin.

”Älä”, sain lopulta sanottua. ”Mä en pysty tähän. Sä oot kuitenkin mun sisko. Seksi sun kanssa oli kyllä mahtavaa mutta mä en nyt vaan pysty tähän.”

Jenna veti nopeasti kätensä pois kaluni päältä. Hän kääntyi ja kyykistyi poimimaan kylpytakkinsa lattialta. Jenna kääntyi takaisin minua kohti. ”Anteeksi”, hän kuiskasi kyyneleiden valuessa hänen silmäkulmistaan. Äkkiä hän juoksi yläkertaan huoneeseensa. Kaluni oli turvoksissa ja kiveksiäni pakotti, mutta en halunnut antaa periksi himoilleni. Halusin vain laittaa seksin siskoni kanssa humalan ja krapulan piikkiin ja nollata tapahtumat mielestäni.

Tunnin päästä Jenna tuli takaisin alakertaan pukeutuneena normaaliin yöasuunsa, T-paitaan ja pikkuhousuihin. Hän tuli viereeni sohvalle.

”Olen pahoillani, mutta…”, aloitin.

”Ei se mitään, mä ymmärrän kyllä. Menin liian pitkälle, sori.” siskoni keskeytti ja hymyili minulle väkinäisesti. Katsoimme hiljaa illan viimeistä ohjelmaa. Jenna painoi päänsä olkapäätäni vasten ja nukahti. Mielessäni myllersi ajatukset kielletystä hedelmästä.

Suljin television kaukosäätimestä, kun ohjelman lopputekstit alkoivat pyöriä. Herätin Jennan silittämällä häntä poskesta. ”Sisko kulta, aika mennä sänkyyn nukkumaan”, sanoin hiljaa. Jenna heräsi ja hieraisi silmiään. Hän katsoi minuun ja mietti hetken.

”Jaakko tuu mun viereen nukkumaan, jooko”, Jenna kuiskasi. Aikaisemmasta torjunnastani johtuen koin velvollisuudekseni suostua pyyntöön, ja ajattelin tekeväni samalla päivän hyvän työn.

”Tietenkin tuun”, vastasin siskolleni. Jenna meni edeltä yläkertaan. Kävin huoneessani vaihtamassa verkkahousut boksereihin ja jatkoin matkaani siskoni huoneeseen.

Kesäyö oli lämmin ja valoisa, joten huoneessa oli vain hiukan hämärä. Siskoni odotti minua jo peiton alla ja hän seurasi tiiviisti askeleitani kun kävelin sängylle ja kävin peiton alle Jennan oikealle puolelle. Sänky oli todella ahdas kahdelle. Makasimme vierekkäin selällään ja vain hädin tuskin vartaloni pysyi sängyn laidan sisäpuolella.

”Eih, täällä on liian kuuma”, Jenna parkaisi ja nousi sängystä. Hän riisui T-paitansa ja heitti sen lattialle. Vain pikkuhousut jäivät jalkaan. Siskoni paljaiden rintojen näkeminen sai taas kaluni kovettumaan. Jenna pujahti takaisin viereeni peiton alle jolloin hänen jalkansa hipaisi seisovaa kaluani. Käännyin selin siskooni oikealle kyljelleni, jotta saisin vähän paremman asennon enkä tökkisi häntä kalullani.

”Käänny vain mua päin. Kyllä mä huomasin että sulla seisoo, ei sun tarvi sitä hävetä”, Jenna sanoi hunajaisesti.

”Okei okei”, voihkaisin ja käännyin toiselle kyljelleni. Pullottava etumukseni painautui kiinni siskoni reiteen. Hän kääntyi kyljelleen selin minuun ja minä peruutin, jotta saisin vähän ilmarakoa väliimme.

Kuuntelin siskoni tuhinaa, hän vaikutti olevan sikeässä unessa. Herätyskello näytti jo aamuyötä. Peitto oli valunut päältämme vyötärön tasalle. Tuijotin silmät selällään Jennan paljasta niskaa ja selkää edessäni. Päässäni kohisi himo eikä seisokkini ollut rauhoittunut lainkaan. Nousin kyynärpääni varaan ja katsoin yläviistosta siskoni paljaita rintoja. Ne olivat täydellisen muotoiset ja kaartuivat kauniin pyöreästi. Halusin koskettaa noita upeita rintoja, mutta en uskaltanut. Hetken epäröityäni siirsin lantiotani eteenpäin jolloin kaluni painautui suoraan siskoni pakaroiden väliin. Välissämme oli ainoastaan kaksi ohutta kangaspalaa. Aloin varovasti keinutella lantiota siskoni takapuolta vasten. Tunne oli sanoinkuvaamaton.

Bokserini tuntuivat todella epämukavilta kaluni hangatessa kipeästi kangasta vasten. Käännyin selälleni ja potkin peiton kokonaan sängyn jalkopäähän. Kuuntelin hetken ja arvioin siskoni nukkuvan edelleen. Punnersin takapuoleni irti patjasta ja riisuin housut jalastani, jolloin kaluni ponnahti vapauteen ja osoitti suoraan kohti kattoa. Käännyin taas kyljelleni ja painoin kaluni takasin siskoni pikkuhousujen peittämien pakaroiden väliin. Aloitin taas lantioni keinuttelun ja tarkkailin samalla siskoani. Äänestä päätellen hän nukkui edelleen, mutta en voinut olla enää ihan varma. Ainakaan hän ei tehnyt mitään estääkseen minua. Edestakainen liike kalussani tuntui taivaallisen hyvältä. Tunsin saavuttavani huippuni jolloin lopetin liikkeeni ja yritin rauhoittua. Yhtäkkiä Jenna puristi pakaransa kaluani vasten ja aloin sykkiä lastiani päin pikkusiskoni takapuolta. Pikkuhousut kastuivat spermastani läpimäräksi. Sydämeni pamppaili. Samassa Jenna nousi ylös sängystä, riisui pikkuhousunsa ja pudotti ne lattialle paitansa viereen. Minua huimasi. Jenna tuli takaisin sänkyyn samaan asentoon kuin äskenkin, katsomatta lainkaan minuun, ja veti peiton päällemme.

Heräsin aamuauringon paistaessa suoraan silmiini. Totuttelin hetken valoon ja näin Jennan silmät suoraan edessäni, nenänpäämme melkein koskettivat toisiaan. Hän hymyili minulle. Jenna oli heittänyt peiton lattialle ja makasimme alastomina vastakkain. Siirryin sängyllä hieman taaksepäin ja katselin alastonta siskoani. Hänen ihanat rintansa olivat jälleen silmieni edessä.

”Tota, anteeksi siitä yöllisestä.”, sanoin.

”Ei se… haittaa”, Jenna sanoi katkonaisesti. Käänsin katsettani alaspäin pitkin siskoni vartaloa nauttien jokaisesta senttimetristä hänen alastonta kehoaan. Hän pyöritteli hitaasti etusormeaan klitoriksellaan ja kämmenselkä osui vähän väliä velttoon kaluuni. Jenna siirsi kätensä kalulleni ja alkoi hellästi sivellä sormenpäillään hitaasti mutta varmasti kovettuvaa varttani.

”Mä haluun nyt saada kans”, siskoni sanoi. Käännyin selälleni kapealla sängyllä ja Jennan hellä kaluni sively muuttui määrätietoiseksi runkkaukseksi. Olin nopeasti lähellä laukeamista. Jenna huomasi sen ja irrotti otteensa. Hän kääntyi selälleen ja minä nousin kyynärpääni varaan siskoni ylle. Annoin varovaisen pusun molemmille nänneille. Kaikki jäljellä olevat estoni katosivat sen tien. Pian Jennan rinnat kiiltelivät syljestäni, kun imin, suutelin ja nuolin vuorotellen molempia ja yritin saada mahdollisimman paljon tissiä kerralla suuhuni. Jenna hengitti katkonaisesti. Liu’utin käteni vatsan yli hänen hävylleen ja hivelin sormellani ensin häpyhuulten päältä ja sitten niiden välistä. Hän valui kosteutta sormelleni. Työnsin sormen syvälle siskoni sisään ja hieroin peukalolla klitorista. Jennan vartalo jännittyi ja hän laukesi voihkaisten.

”Oon sun, haluun sut sisään. Mä syön pillereitä”, Jenna kuiskasi ja katsoi minua silmiin. Hän levitti jalkansa ja käännyin siskoni päälle käsieni varaan. Hän otti kiinni kalustani ja ohjasi sen pillunsa huulille. Työnnyin hitaasti sisään tiukkaan onkaloon koko varteni mitalta. Lantiomme painautuivat vastakkain ja laskin rintani vasten siskoni rintaa. Suutelin häntä. Jenna jännitti lantionpohjalihaksiaan ja tuntui imevän kaluani yhä syvemmälle sisäänsä. Aloitin rauhallisen pumppauksen, lähes kokonaan ulos ja takaisin pohjaan saakka. Vähitellen tahti kiihtyi, huokailu ja voihke täyttivät huoneen. Siskon kanssa rakastelu tuntui likaiselta mutta samalla äärimmäisen kiihottavalta. Liikuimme saumattomasti yhdessä. Jennan silmät olivat ummessa ja hän oli taivuttanut päätään taaksepäin. Imin siskoni kaulaa liukuessani häneen kerta toisensa jälkeen. Samalla hän pyöritteli villisti kättään klitoriksellaan. Tahti oli muuttunut jo hurjaksi. ”Mä tuun nyt”, huusin kiihkossani. ”Mä kans”, Jenna vastasi samalla mitalla. Silmissäni sumeni kun tunsin spermani lähtevän liikkeelle. Jennan pillu puristui kaluni ympärille. Saimme orgasmin samaan aikaan ja huusimme nautinnosta yhteen ääneen. Tunne tuntui kestävän ikuisuuden. Lopulta pyörähdin voimattomana siskoni viereen makaamaan.

”Sisko, mä rakastan sua.”

”Niin mäkin sua, veliseni”, Jenna vastasi ja painautui vasten kylkeäni.

Hyräilin iloisena peilin edessä ja yritin sukia hiuksiani ojennukseen. Vielä vähän suihketta kainaloon ja aloin olla valmis. Askel taaksepäin, että näin itseni kokonaan kylpyhuoneen peilistä. Kouraisu nivusista ja irvistys peilikuvalleni kruunasi valmistautumisen. Marssin huoneeseeni ja pengoin kaapista puhtaimmat farkkuni. Valitsin vielä siniruudullisen lyhythihaisen kauluspaidan, josta jätin tietenkin kaksi ylintä nappia auki.

Menin keittiöön hakemaan jääkaapista oluen. Pikkusiskoni Jenna istui keittiön pöydällä, puhuen puhelimeen ja siemaillen samalla kaakaota.

”Jaakko on ihan outo. Soitan sulle myöhemmin”, hän sanoi ja lopetti puhelun. ”Mikä sua vaivaa?” Jenna kysyi ja hörppäsi mukistaan.

”Mulla on treffit”, lauloin hänelle vastauksen.

Kaakao pärskähti suurina pisaroina ulos Jennan suusta. ”Mitä! Kenen kanssa muka?”, hän kysyi ja pyyhkäisi samalla leukaansa puhtaaksi.

”Päivin.”

Siskoni katsoi minua kysyvästi.

”No se yks punapää. Kerroin kyllä sulle.”

”Sieltä päättäjäisbileistä?”, Jenna vielä varmisti. Nyökkäsin myöntävästi.

Jennan ja minun seksiseikkailut olivat hiipuneet yhdessä nukutun yön jälkeen. Vanhempamme palaisivat muutaman päivän päästä matkoiltaan ja minulla olisi edessä paluu opiskelupaikkakunnalle kesätöihin. Siskoni ja minun välit olivat lämpimät, paljon lämpimämmät kuin koskaan aikaisemmin. Ehkä olimme kuitenkin tulleet järkiimme; kiellettyä hedelmää oli maisteltu, mutta vanha suola ei enää janottanut.

Odotin malttamattomasti Päiviä. Vaeltelin ympäriinsä huoneesta toiseen enkä pystynyt keskittymään mihinkään. Lukuvuoden päättäjäisbileet eivät menneet osaltamme aivan suunnitelmien mukaan, vaikka illan kulussa ei ollut muuten valittamista ollutkaan. Päivi ei ollut vastannut soittoihini viime päivinä mutta nyt hän oli vihdoin ottanut yhteyttä ja pyytänyt minua illaksi ulos. Hän oli tulossa kotikaupunkiini varta vasten minua tapamaan ja majoittuisi keskustan hotellissa. Käytännön syistä sovimme, että Päivi hakisi minut kotoa. Olin tutustunut Päiviin edellisenä keväänä yliopiston luennoilla ja olimme tapailleet pari viikkoa ennen lukuvuoden päättymistä. Seksiä emme vielä olleet kokeilleet, mutta olin varma, että senkin aika koittaisi vielä.

Ovikello soi ja ryntäsin salamana avaamaan oven. Päivi heilautti tummanpunaisia hiuksiaan ja hyppäsi heti ovella syliini. Kannoin Päivin sisälle eteiseen ja hän aloitti heti lennokkaan kertomuksen, kuinka oli melkein eksynyt tulomatkallaan. Huomasin myös siskoni tulevan eteiseen. Hän pysähtyi metrin päähän Päivistä, eikä tämä ensin havainnut siskoani. Jenna keskeytti kylmästi Päivin puhetulvan.

”Moi. Mä oon Jenna, Jaakon sisko”, hän sanoi ja katsoi Päiviä jäätävästi. Hän ei edes jäänyt kuuntelemaan Päivin esittäytymistä, vaan häipyi saman tien takaisin keittiöön.

”Voisinko käydä ehostamassa meikkiäni ennen lähtöä”, Päivi kysyi ja veti samalla topin helmaa alemmaksi. Päivin suuret rinnat näyttivät siltä, että ne pullahtavat hetkenä minä hyvänsä ulos pari numeroa liian pienestä topista. Ohjasin hänet kylpyhuoneen suuntaan ja katselin lumoutuneena askelten tahdissa keinuvaa takapuolta. Jenna tuli keittiöstä.

”Suttura”, siskoni tokaisi jatkaessaan matkaansa yläkertaan. Olin ihmeissäni siskoni reaktiosta.

Ilta Päivin kanssa sujui ihan kivasti. Kävelimme puistossa ja kävimme viinilasillisella keskustan kuppilassa. Päivi oli kyllä hauskaa ja mukavaa seuraa, mutta kuitenkin jotain tuntui puuttuvan. En enää tuntenut samanlaista kipinöintiä ja jännitystä kuin aikaisemmilla tapaamisillamme. En vain kehdannut lopettaa iltaa kesken ja jättää Päiviä yksin, vaikka välillä mieli tekikin. Päivi kutsui minut vielä jatkamaan iltaa hotellihuoneeseensa. Suostuin epäröiden.

Istuin pehmeän hotellisängyn laidalle ja Päivi nousi heti hajareisin istumaan syliini. ”Nyt tehdään se, mikä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten”, hän sanoi ja veti topin päänsä yli. Hän vei kätensä mustien liivien peittämille rinnoilleen. Nojasin kyynärpäideni varaan taaksepäin ja katselin häpeilemättä Päivin tissejä. Hän hivutti kätensä selkänsä taakse, avasi liivien hakaset ja heitti liivit kaaressa huoneen lattialle. Välittömästi miehinen vaistoni pakotti minut tarttumaan näkökenttäni täyttäviin rintoihin. Suutelin nännejä vuorotellen ja puristelin kourillani noita suuria mutta ihanan pehmeitä rintoja. Päivi painoi huulensa vasten omiani ja pikkuhiljaa varovainen pusuttelu muuttui kiihkeäksi suuteluksi. Hyväilin Päivin paljasta selkää ja kylkien kaaria. Hän nautti kosketuksistani suuresti, mutta minulla alkoi jyskyttää takaraivossa jokin selittämätön tunne. En enää nauttinut tilanteesta lainkaan. Päivi aukoi paitani napit ja ujutti kätensä paidan alle paljaalle iholleni. Hän työnsi toisen kätensä syvälle haaroihini ja alkoi toisella kädellään avata farkkujeni nappia. Vihdoin sain ajatuksistani kiinni enkä halunnut enää mennä pidemmälle. Kellistin Päivin selin sängylle ja pomppasin ylös.

Napitin nopeasti paitani kiinni ja tein lähtöä vedoten aikaiseen herätykseen. Kuulin Päivin pillahtavan itkuun painaessani hotellihuoneen oven takanani kiinni.

Kello ei ollut edes puoltayötä kun tulin kotiin. Olin kävellyt koko useamman kilometrin matkan selvitellen ajatuksiani. Tilanne tuntui hullulta. Unelmieni nainen ei enää vastannutkaan odotuksiani ja olin ihmeissäni omista reaktioistani hotellihuoneessa. Rystysiä särki kun olin purkanut kiukkuani eteen osuneeseen postilaatikkoon. Laatikko oli vetänyt pidemmän korren.

Kävin suihkussa ja menin vielä pyyhe lanteillani keittiöön jääkaapille ennen nukkumaanmenoa. Vain yötön kesäyö valaisi hämärästi keittiötä. Säpsähdin huomatessani Jennan seisomassa keittiön ovella. Hän katsoi minua silmät ja suu viiruina eikä puhunut mitään. Jennalla oli vain hopeinen kaulakouru koristamassa muuten alastonta vartaloaan.

Jenna käveli suoraan eteeni ja painautui vasten kehoani. Siskoni oli minua lyhyempi ja hän katsoi minua ylöspäin, edelleen tulkitsematon ilme kasvoillaan. Hän alkoi pussailla ja näykkiä kevyesti hampaillaan rintakehääni ja kaulaani. Laskin käteni siskoni lanteille.

”Näpit irti!”, hän kivahti ja puraisi kipeästi olkapäästäni.

”Hei mitä sä nyt-”, kysyin kumissani.

Jenna painoi etusormensa huulilleni pitääkseen minut hiljaisena. Hän repi pyyhkeen pois lanteiltani ja astui askeleen eteenpäin pakottaen minut perääntymään. Lopulta olin pakarat vasten keittiönpöydän reunaa Jenna aivan kiinni minussa. Kaluni alkoi väistämättä herätä ja painautui lujasti siskoni alavatsaa vasten. Jenna tönäisi kaksin käsin rinnastani ja kaaduin pöydälle makaamaan.

Jenna tarttui polviini ja levitti jalkani tullen itse reisieni väliin. Aloin saada juonesta kiinni ja otin paremman asennon pöydällä, jotta sain polvitaipeeni pöydän reunalle. ”Toi maksaa sulle”, siskoni sihahti ja puraisi reidestäni. Päätin katsoa tilanteen mahdollisimman kivuttomasti loppuun ja olla vain hiljaa paikallani.

Jennan otteet muuttuivat hellemmiksi ja miellyttävimmiksi. Hän siveli sormenpäillään sisäreisiäni ja pussaili hellästi mutta äärimmäisen kiihottavasti alavatsaani ja nivusia, koskematta kuitenkaan kaluuni tai kiveksiini. Kiihotukseni oli jo kasvanut äärimmilleen ja kaluni sojotti pystysuoraan ylöspäin. Jennan sormet siirtyivät höyhenen pehmeästi kiveksilleni ja hekuman aalto vavahdutti koko kehoani. Vihdoin hän otti kiinni kalustani ja veti esinahan taakse paljastaen kokonaan tummanpunaisena hehkuvan terskani. Odotin jo näkeväni kaluni siskoni suussa mutta hän vain nuolaisi pikaisesti kaluni kärjestä.

Jenna painoi kämmenellään kaluni alavatsalleni ja alkoi nuolla kevyesti kivespussien juurelta ylöspäin pitkin kaluni vartta. Silmissäni sumeni, niin hyvältä se tuntui. Hän siirsi kielensä pusseilleni ja jatkoi hellää kielen pyörittelyä. Suljin silmäni ja voihkaisin nautinnosta. Tunsin voimakkaan vihlaisun nivusissani ja nostin päätäni nähdäkseni paremmin. Toinen kiveksistäni oli kadonnut siskoni suuhun ja toisella kädellään hän veteli esinahkaani hitaasti edestakaisin. Kaluni nytkähti ja luulin jo laukeavani, mutta Jenna oli asiasta toista mieltä ja irrotti otteensa.

Jenna katsoi tiiviisti lähietäisyydeltä kaluni nytkähtelyä ja puhalsi kevyesti terskaani. Onnistuin vaivoin pidättelemään laukeamistani. Hetken aikaa Jenna vain katsoi minua kun huohotin raskaasti kiimassani. Hän vei kielensä kaluni kärkeen nuolaisten kiimatippani pois. Siskoni laski huulensa terskalleni ja hitaasti kaluni alkoi upota huulten väliin. Luulin räjähtäväni. Jenna otti kaluni puoleen väliin suuhunsa ja veti hitaasti päätään taaksepäin imien samalla voimakkaasti. Lämmin ja pehmeä tunne kalussani tuntui uskomattoman hyvältä. Hän kiihdytti tahtiaan ja katselin huohottaen kuinka kaluni upposi siskoni suuhun. Lihakseni jännittyivät ja tiesin, etten kestä enää hetkeäkään pidempään. ”Nyyt”, parkaisin. Samalla Jenna otti kaluni syvemmälle suuhunsa puristi kivekseni käteensä. Silmissäni musteni. Kaluni sykki melkeinpä kivuliaasti lastiaan siskoni suuhun. Tuntui ettei orgasmi lopu lainkaan. Lopulta kehoni rentoutui ja uskalsin taas hengittää.

Jenna liu’utti hitaasti kaluni ulos suustaan. Spermanoro valui hänen suunpielestään. Näky oli äärimmäisen rivo. Jenna nieli lastini suurin elkein ja nuoli vielä huulensa puhtaiksi.

Makasin vielä pöydällä sulatellen äskeisiä tapahtumia. ”Us-ko-ma-ton-ta”, huokaisin nautinnon jälkiaaltojen aiheuttamassa tutinassa, mutta samalla uteliaisuus voitti.

”Miksi, tai siis upeaahan toi oli, mut miksi sä ton teit ja vielä noin dramaattisesti”, kysyin siskoltani noustessani samalla pöydän reunalle istumaan.

”Ei varmasti punapää pystynyt parempaan hoiteluun”, Jenna sihahti kylmästi.

”Ai siksikö sä… Ei me pantu, tai siis olis Päivi halunnu, mut mä en”, naurahdin huvittuneena siskoni vakavuudelle.

”Ihme jätkä, kieltäytyy seksistä”, Jenna töksäytti ja jatkoi: ”Ai oikeesti ette pannu? Mä olin ihan sairaan mustasukkanen sille punapäälle.”

”Oikeesti”, vastasin. ”Tuskinpa me enää edes nähdään.”

Jennan ilme kirkastui. Hän näytti miettivän kuumeisesti jotain. Siskoni nosteli olkapäitään ja kaivoi pottuvarpaallaan lattiaa. Sanojen vihdoin löydyttyä hän aloitti: ”Mun pitää tunnustaa jotain. Mä oon ollu koko ajan kiimassa sun seurassa ja oisin vaan halunnu munaa jatkuvasti, mut en mä sit kehdannu ehdotella kun oisit kuitenkin pitänyt mua jonain nymfomaanina.”

Tunsin punastuvani. ”Ohhoh”, naurahdin. ”Kyllä mä oon halunnu sua kans koko ajan, mut mä aattelin että se ei olis ollut sopivaa”, purin ajatukseni siskolleni.

Kävelin siskoni eteen ja suljin hänet lujaan halaukseen. Alastomat vartalomme painautuivat vastakkain. Suutelimme. ”Hyvää yötä”, Jenna kuiskasi korvaani. ”Hyvää yötä”, vastasin takaisin. Jenna luiskahti käsieni alta pois hymyillen maailman kauneinta hymyään ja juoksi yläkertaan. Kuulin hänen sulkevan huoneensa oven. Poimin pyyhkeeni keittiön lattialta ja laahustin huoneeseeni, tyydytettynä mutta aavistuksen pettyneenä. Olisin ehkä halunnut vielä jotain.

Seuraavana aamuna olimme kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Kesäkuun aamu oli taas kuuma ja laitoimme siskoni kanssa yhdessä aamiaista. Minulla oli kevyt olo ja Jennakin oli oma iloinen puhelias itsensä. Hänellä oli päällään pieni toppi ja stringit. Katselin kuinka kapea kangassuikale katosi pyllyvakoon ja jätti kiinteät pyöreät pakarat houkuttelevasti esille. Ajattelin siskoni kiusaavan minua tahallaan. Minulla oli jatkuva seisokki shortseissani ja suunnittelinkin jo virkistävää aamupanoa keittiön pöydällä, kunnes Jenna yhtäkkiä katkaisi ajatukseni.

”Mä lähden Minnan kanssa rannalle. Haluutko tulla mukaan?”

”En mä, ei mua kiinnosta lojua hiekalla. Toisaalta, voishan siellä olla silmänruokaa”, vastasin ja iskin siskolleni silmää.

Hän läpsäytti minua vatsaan. ”No voitko käydä sitten kaupassa? Jääkaappi on taas tyhjä”, Jenna ehdotti.

”Joo mä käyn. Voisin vaikka grillata meille päivällistä”, innostuin.

Jenna lähti rannalle ja minä jäin miettimään ostoslistaa. Kirjoituspaperia vain ei meinannut löytyä mistään, kunnes muistin siskoni huoneessa olevan tulostimen. Menin Jennan huoneeseen ja otin tulostimesta arkin. Olin jo poistumassa, kun huomasin seinällä olevan hyllyn. Hyllyllä oli muutamia kirjoja ja korurasia, mutta jokin esine kiinnitti huomioni rasian vieressä. Videokamera! Käteni hikosivat ja tärisin jännityksestä, kun otin kameran hyllyltä ja painoin videon pyörimään. ”Ei voi olla totta”, huudahdin ääneen. Kameran pienelle ruudulle ilmestyi olohuoneessamme juhlivia puolipukeisia tyttöjä. Olin juuri löytänyt videon Jennan kotibileistä.

”Jenna ei varmasti tule kotiin vielä moneen tuntiin”, ajattelin ääneen juostessani kamera kädessä portaat alakertaan. Kytkin kameran pitkällä piuhalla televisioon ja otin hyvän asennon sohvalla. Painoin videon pyörimään.

Video ei ollut ihan alussa, mutta parempi niin. Kuvassa oli olohuoneemme täynnä tyttöjä alusvaatteisillaan. He olivat hyvässä nousuhumalassa ja meteli sen mukainen. Kelasin eteenpäin. Leukani loksahti auki kun kaikki tytöt olivat täysin alastomina. Mietin hetken mitkä tapahtumat olivat johtaneet tuohon tilanteeseen, mutta ajatukseni katkesi nopeasti kun tunnistin mustahiuksisen Sarin television ruudulla. Joku brunette otti Saria kädestä ja ohjasi hänet sohvalle istumaan, juuri tälle samalle jolla nyt itse olin. Brunette asettui lattialle Sarin jalkojen väliin ja laski sen kummemmin epäröimättä suunsa Sarin pillulle. Kaksi muuta tyttöä tuli seuraamaan tapahtumaa lähietäisyydeltä yhden hyväillessä Sarin rintoja. ”Mua panettaa ihan sikana”, kuulin Jennan äänen videolta. Kaivoin kaluni ulos shortseista ja runkkasin rajusti.

Kuulin ulko-oven kolahtavan kiinni. Pomppasin salamannopeasti ylös sohvalta ja survoin seisovan kaluni shortseihin. Ehdin vielä pysäyttää videon ennen kuin syöksyin eteiseen tarkistamaan tilanteen. Televisio unohtui auki.

”Moi, mä tulinkin kotiin. Minna ei päässytkään tulemaan enkä viitsinyt jäädä rannalle yksin”, kuulin siskoni huutavan.

Pöllähdin eteiseen taatusti epäilyttävän näköisenä. Jenna huomasi heti pullottavat housuni, myös television ääni kuului eteiseen asti.

”Hei, sun piti mennä kauppaan, mutta sä taisitkin katsella pornoa”, siskoni virnisti.

”No, tuota, joo”, mutisin vastauksen.

”Mäkin haluun nähdä”, Jenna tokaisi ja lähti kohti olohuonetta.

”Hei, älä, ei se oo mikään sellanen…”, yritin estellä, mutta olin auttamattomasti myöhässä.

”Miks mun kamera on täällä”, Jenna ihmetteli ja painoi epäröiden videon pyörimään. Se jatkui samasta kohdasta, josta olin sen pysäyttänyt. ”Mitä helvettiä!”, siskoni huusi.

”Kusipää! Lupasin EHKÄ näyttää sulle ton videon, ja nyt sä oot mennyt omin luvin kaivamaan sen esille!” Jenna oli oikeasti raivoissaan. Video pyöri edelleen.

”En mä sitä etsinyt, löysin sen vahingossa”, yritin pelastaa tilanteen. Jenna jatkoi huutamistaan enkä saanut suunvuoroa lainkaan. Välillä huuto laantui kun siskoni vilkaisi televisiota. Arvelin hänenkin kiihottuvan videon tapahtumista.

Möykkä jatkui. ”Anna olla viimeinen kerta kun meet mun huoneeseen ja…” Siskoni hiljentyi katsomaan videota. Kuva heilahteli kuvaajan kävellessä portaita alas. Kaunis vaaleahiuksinen tyttö tuli portaissa vastaan ja kyykistyi alemmalle portaalle kuvaajan eteen. Kuva kääntyi alaspäin ja tyttö vei sormensa kuvaajan hävylle. Kuvaaja nojasi seinään ja tyttö alkoi työntää sormeaan kuvaajan pilluun. Litinä kuului selvästi. ”Voi video kun tuntuu hyvälle”, kuvaaja huokaisi. Se oli siskoni.

”Ja… Ja mä haluun heti munaa!”, Jenna huusi havahduttaen minut videon lumouksesta. Hän punastui ja nosti äkkiä kädet suunsa eteen. Repesimme nauramaan.

”Oikeesti haluun. Mä oon aivan sairaan kiihottunut tosta”, hän sopersi ja osoitti televisiota.

”Vaatteet pois”, sanoin ja riisuin samalla shortsini. Yllätyin käskevää olemustani, mutta tilanteesta ei ollut enää paluuta. Olin äärimmäisen kiihottunut.

Jenna oli hetkessä kuoriutunut vaatteistaan ja alkoi heti pyörittää etusormeaan klitoriksellaan. Nautin sekunnin näkemästäni kunnes ohjasin siskoni kumartumaan sohvan käsinojan yli. Asetin vielä tyynyn hänen rinnan alle, ettei asento kävisi liian hankalaksi. Levitin takaapäin hänen jalkojaan. Siskoni oli uskomattoman märkänä. Häpyhuulet olivat turvonneet ja kiilsivät kosteudesta. Aloin nuolla pillun huulia pitkin vedoin.

”Eiku tuu jo sisään”, Jenna parkaisi. Nousin ylös ja sovittelin kaluani pillun aukolle. Työnnyin sisään vaivattomasti. Otin kiinni siskoni lanteista ja pumppasin kaluani voimakkaasti sisään ja ulos. Katselin lumoutuneena Jennan paljasta selkää, pakaroita, niiden välistä pilkistävää persereikää ja sisään ja ulos liukuvaa kaluani.

”Jaakko… tuu… sinne… toiseen…”, Jennan lause katkeili aina työntyessäni sisään. Nielaisin ja vedin kaluni ulos. ”Mun rantakassissa on rasvaa”, siskoni ohjeisti. Sain kipeästi tarvitsemani levähdystauon kun syöksyin hakemaan laukkua eteisestä.

Pursotin rasvaa suoraan tuubista Jennan pyllyvakoon. Rasvasin huolella pyllyreiän alueen ja survaisin suoraan kaksi sormea sisään perseeseen. Jenna ähkäisi kivusta. Pidin sormiani hetken paikoillaan ja aloin hitaasti liikuttaa niitä edestakaisin. Sulkijalihas rentoutui ja vedin sormeni ulos. Asetin terskani aukolle ja lisäsin varovasti painetta. Hetken tuntui, ettei mitään tapahtuisi mutta yhtäkkiä kaluni upposi puoleenväliin siskoni pyllyyn. Voihkin nautinnosta. Jenna siirsi lantiotaan sohvalla sen verran että hän pystyi itse hieromaan pilluaan. Otin taas lujan otteen siskoni lanteista ja aloitin varovaisen työntelyn. Tiukka puristus kalussani tuntui liian hyvälle. Kiihdytin tahtiani. Jenna pyöritti villisti sormiaan pillussaan ja hankasi välillä sormillaan myös kiveksiäni, mutta hän ei ehtinyt saavuttamaan minua. Pumppasin kaluani rajusti kun varoittamatta laukesin karjaisten. Työnnyin aivan pohjaan saakka ja sykin spermaani siskoni uumeniin. Jalat vapisivat allani.

Kaluni yhä sisässään Jenna katsoi minua silmät kiimasta kiiluen ja tiesin, ettei tämä sessio ollut vielä lähelläkään loppua.

Arvostele novelli:

Kommentit

jussi
Tosi kiihottavaa tekstiä ja panohaluja lisäävää. En ole pannut kun kerran naista anaaliin ja en pitänyt siitä niin paljon että olisin halunnut uudestaan.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia