”Missä mun bikinit on?” huusi siskoni Sanna lujaa suihkuhuoneesta. ”Ne on pyykkikorissa lojunu jo vaikka kuinka kauan” vastasi äitini Tanja vanhempieni makuuhuoneesta.
Siskoni oli pakkaamassa matkaa varten tapaamaan isäämme Pekkaa Itä-Suomeen viikonlopuksi. Sen jälkeen he tulevat takaisin kotiin. Isä on ollut työmatkalla jo tovin ja Sanna oli innoissaan isänsä tapaamisesta. Heidän on tarkoitus tavata jollain hotellilla.
Siskoni oli jo valmiina lähtöön ja äiti lähti viemään häntä autolla kohti juna-asemaa. Nyt olin siis yksin kotona rauhassa. Päätin kuunnella musiikkia kovalla volyymillä ja katsella hieman mukavaa aikuisviihdettä.
No siinä tuli jo jonkin aikaa vietettyä internetin parissa ja kello oli sen verran että äiti oli varmaan kohta takaisin kotona. Äiti avasi oven ja astui sisään. En ollut kuullut, että äiti palasi kotiin. Jatkoin puuhiani ja käsi teki töitään ja äitini kutsui minua, mutta en edelleenkään kuullut mitään. Hän huomasi minun olevan huoneessani koneen äärellä. Hän oli tarttumassa ovenkahvaan…
”Lauri, oletko sä täällä…” Hän järkyttyi hieman kun näki minut masturboimassa. Hän pyysi anteeksi ja poistui huoneestani. En ehtinyt sanoa mitään siinä tilanteessa. Minua hävetti erittäin paljon. Äitini näki minun vetämässä käteen. Miten tästä eteenpäin, mietin. Lopetin tekemiseni kesken ja jäin huoneeseeni hetkeksi aikaa miettimään.

Samaan aikaan Sanna oli saapumaisillaan perille isän luo hotellille. Hän oli niin onnessaan kun ei ollut nähnyt isäänsä moneen viikkoon. Juna-asemalta Sanna käveli kohti hotellia joka sijaitsi aivan aseman vieressä. Aulassa vihdoinkin. Katseli ympärilleen, että missä hän on, kun he sopivat näkevänsä aulassa.
”Sanna!” kuului miehen huuto. Se oli Pekka. ”Iskää! On ollut kauhea ikävä sua! Mitä sulle kuuluu iskä?” ”No ei tässä kummempia, ihan kiva nähdä sinua Sanna.” vastasi isä sarkastiseen sävyyn. ”Ihan kiva, vai?” ”Vitsi vitsi, aivan ihanaa nähdä sua, Sanna!”
He menivät hotellihuoneelle ja jutustelivat kaikesta mahdollisesta. Töistä, koulusta, kotiasioista jne.
”Mitenkäs Tanja voi? Onko hänellä mennyt töissä hyvin?” kysyi Pekka. Eihän hän ole nähnyt vaimoansa pitkään aikaan, ja eikä petikaveriakaan. ”Sillä on mennyt töissä vissiin aika hyvin, vähän se on valitellu päänsärkyä jne. Mut kummiskin.”
Keskustelu eteni ja eteni poikiin. ”No onkos koulussa ketään erityisen kivaa poikaa?” ”No onhan siellä pari ihan mukavan näköstä poikaa..” ”Jaahas. No onkos ehkäsyasiat kunnossa?” ”No emmänyt semmosiin ala kenenkään kanssa, hyi!” ”Eikun mä vaan ajattelin varmistaa…” ”No joojoo, kyl mä osaan sit ne hommata joo.” ”Hyvä.”

Sanna oudoksui hieman aihetta, jonka isä toi esille. Mutta parastahan hän ajattelee.
Takaisin kotikontuille. Olin todella hermostunut tilanteesta. Mietin mitä sanoisin äitille, ja pahempaa, mitä hän sanoo tästä.
No menin keittiöön tekemään välipalaa ja katsomaan telkkaria olohuoneeseen. Äitini tuli makuuhuoneestansa seuraani. Yritin olla neutraali. Hetken olimme hiljaa, kunnes äiti totesi: ”No mitenkäs, onkos sulla tänään mitään eritystä suunnitteilla?” ”No eipä ihmeempiä oikeestaan. Kuinka niin?” ”Eei mitään, ajattelin vain kysyä.”
Odotin peloissani koskahän mainitsee äsköisen tapahtuman. En tiennyt mitä tehdä. Puhua äitini kanssa asiasta. Voi ei. Telkkarista oli tulossa eroottinen kohtaus. Nyt äiti ainakin tuo sen esille. ”Tykkäät siis tuollasesta? Ei se mitään ihan normaaliahan se on. Ei sun tarvitse hävetä äskeistä. Ymmärrän täysin tilanteen. Olen minäkin ollut nuori joskus.” En sanonut mitään mutta olin vieläkin hieman arka aiheen suhteen.
”Haluatko puhua tästä ollenkaan, voit sanoa ei. Ei haittaa yhtään. Voimme vaikka unohtaa koko juttu.” kysyi äitini. En tiennyt miten vastata. Tuntui oudolta keskustella tällaisesta aiheesta oman äitini kanssa, mutta toisaalta asia kiinnosti hieman. ”No siis tota ennoo ihan varma, kun tuntuu oudolta puhua sun kanssa tästä ja..” ”Kerro vaan mulle. Minä kuuntelen. Ei tarvitse hävetä. Mulle voit kertoo mitä vaan.” äitini rohkaisi. ”No, tuota kun viime aikoina oon jutellut yhen kivan tytön kanssa ja en tota oikeen uskalla…niinkun mennä eteenpäin.” ”Okei. Ei se mitään, eihän se ole helppoa kertoa tunteistansa. Mutta ehkä mä voisin auttaa sua jotenkin,jos haluat? Voit sanoa ei.” Jäin miettimään äitini ehdotusta. Kummastuin ehdotusta. Mutta toisaalta se kuulosti mielenkiintoiselta. ”No, mitä tarkotat?” ”No voisin auttaa sua keräämään rohkeutta. Voitais vaikka kuvitella että mä oon se tyttö, johon olet kiinnostunut ja kokeillaan missä voitaisiin parantaa. Miltäs kuulostais?” Hämmennyin hieman. Päätin katsoa mihin tämä johtaa.

”Selvä. Suostun.” ”Hyvä homma. Elikäs kuvittele, että mä oon se tyttö.” ”MMm okei.. öö mistäs alottaisin?” ”Voisit vaikka kehua hänen ulkonäköä ja kuinka paljon sä tykkäät hänestä.” ”Näytät todella upealta. Ja tykkään susta todella paljon. Olen viime aikoina ajatellut sua koko ajan.” Katsoin äitiäni silmiin ja oli pakko myöntää, oli hänkin kaunis. Ikää on karttunut mutta kaunis hän silti oli. ”Kiitos, ajatteletko tosiaan niin?” äitini sanoi. Vastasin kyllä. ”Voit esimerkiksi koskettaa häntä aloittamalla olkapäästä taikka reideltä.” Tein niin. Aloitin hieroa hiljaa äitini reittä. Aloin jo innostua tästä. Sain jopa pienen erektion. Ajattelin tämän menevän hieman liian pitkälle, mutta päätin kutienkin jatkaa. ”MMmmhh, tuntuu erittäin hyvältä.” Äitini sanoi puoliksi kuiskaten. Jatkoin koskettelemista. Äitini näytti nauttivan minun koskettelusta. Nyt siirsin toisen käteni äitini hiuksille ja toisen pidin reidellä. Jatkoin työskentelyä kunnes äiti keskeytti. ”Mmmh, hyvä. Erittäin hyvä, Lauri. Tuntuuko susta että tää menee liian pitkälle?” ”Ei tunnu. Jatketaan vaan.”
Jatkoimme. Oikea käteni hieroi nyt äitini kylkeä ja vasen käteni äitini olkapäätä. Tämä tuntui jännittävältä ja mukavalta. Äitini nautti tästä myös kovasti. Nyt hän koskia minua oikealla kädellään minun hiuksiani ja kaulaani. ”Sä olet hyvä poika, Lauri.” Innostuin yhä enemmän tuosta kommentista. Vasen käteni hipaisi vahingossa hänen oikeaan rintaansa. ”Oi sori äiti. Ei mun pitäny..” ”Ei se mitään, voit ihan rauhassa koskettaa sitä jos haluat.”
Epäröin hetken, mutta siirsin käteni hänen rinnalle ja hieroin hitaasti kankaan läpi. Se tuntui ihanalle ja mukavalle. En uskonut että tämä olisi normaalia puuhaa äidin ja pojan välillä. Mutta päätin jatkaa. Halusin jatkaa. Niin myös äitini halusi eleistään päätellen. ”Tota.. saisinksmä kokeilla.. tota niinku suudella sua?” kysyin hermostuneena, ja enkä tiennyt miksi näin halusin tehdä. ”No tuota, en oikein tiedä. Mutta voitaisiinhan me harjoitella sitäkin.” Sain hyväksynnän. Siirryin lähemmäksi häntä ja suutelin häntä. Se ei ollut pitkä suudelma, mutta tuntui pitkältä. ”No?” kysyin. ”Ihan hyvä. Ei lainkaan huono.”

Kokeilimme suutelua vielä pari kertaa kunnes menimme vanhempieni makuuhuoneeseen. Äiti ehdotti, että mentäisiin asioissa eteenpäin. ”Mitäs jos tehtäis sillä tavalla, että harjoitellaan kunnolla loppuun asti, että tulet varmasti tietämään, miten miellyttää tyttöä oikein. Okei?” Kuulosti samaan aikaan pelottavalta ja jännittävältä. Vastasin kyllä. Jos joku asia tehdään, niin se tehdään kunnolla.
”Hyvä. No jos näin alkuun molemmat otettais vaatteet pois.” ”Okei.” Vastasin. Äitini alkoi riisumaan ensin hänen toppiaan ja minä t-paitaani. Sitten molemmat otimme farkkumme pois. Nyt minulla oli päällä vain bokserit, äitillä enään violetit rintaliivit ja pikkuhousut. ”Hyvä. Nyt vaan enään alkkarit pois, niin mennään eteenpäin.” äitini sanoi. Nyt ei muuta kuin kalsarit pois. En tiedä oliko äitini nähnyt minua kunnolla alasti pitkään aikaan, sama päti minuun. Ensiksi äitini otti liivit pois ja paljasti isohkot rintansa. Erektioni voimistui entisestään ja nyt äitini otti pikkuhousunsa pois ja sieltä paljastui ajeltu alapää. Nyt itse otin bokserini pois ja äitini nyt näki täydessä erektiossa olevan penikseni. Olin hieman nolona asiasta. ”Onpas sulla kivan kokonen vehje. En odottanut sen olevan noin kookas. Pidätkös muuten äitis tisseistä, kun ajattelin niiden olevan syypää sn erektioos?” Kysyi äiti virnistäen. ”No.. se voi olla. Pidän niistä.” Vastasin hymyillen. ”Kiitos. No jos mentäs asioissa eteenpäin.” Äitini tarttui minun peniksestäni ja teki edestakaisin liikettä kädellään. Tuntui paljon paremmalta jonkun muun tekemänä. Paljon paremmalta. ”Äiti, saisinksmä koskettaa sun tissejä?” Kysyin hieman änkyttäen. ”Toki, siitä vaan, tytöt tykkää siitä varmasti.” Koskin hänen rintojaan molemmilla käsilläni. Ne tuntuivat mahtavilta. Kankaan läpi ne tuntuivat ihanilta, mutta tämä oli vielä parempaa. ”Taidat pitää niistä kovasti, vai mitä?” ”Joo, paljon.” ”Hyvä, jatka vaan noin.” Niin teinkin. Hän runkkasi minua vielä hetken ja nyt hän astui pois luotani.

”Lauri. Me aiomme tehdä nyt jotain sellaista, joka jää meidän salaisuudeksi, onko selvä?” ”Selvä.” ”Hyvä. Tästä ei saa kertoa kenellekään, koska tämä ei ole sallittua pojan ja äidin välillä, mutta haluan auttaa sinua valmistautumaan, kun aiot olla joknun tytön kanssa.” Nyt hän istui viereeni ja suuteli minua kiihkeästi. Nyt hän meni selälleen makaamaan sängylle ja pyysi minua tulemaan päällensä. Hän tarttui kivikovaan penikseeni ja ohjasi sen hänen vaginaansa kohti. Nyt työnnyin hiljalleen hänen sisäänsä ja pidin otteen hänen jaloistaan. Se tuntui mielettömän ihanalta olla hänen sisällään. Kostea onkalo, johon minulla ei ole mitään asiaa. Mutta nyt olin hänen sisällään silti. Äitini turvallisessa sylissä. Liikuin edestakaisin ja kiihdytin tempoa. ”MMmhh, juuri noin, Lauri. Vähän nopeampaa vielähh…” Äitini voihkiminen innosti minua lisää. Työnsin itseäni yhä nopeampaa ja äitini voihki yhä kovempaa. Ai että tuntui hyvältä, olin melkein laukeamassa.

Äitini käski tulla ulos ja hän nousi sängyltä ja ohjeisti minua menemään selin sängylle. Hän nousi päälleni ja asetteli penikseni hänen vaginaansa. ”Noniin, kokeillaampas nyt hieman eri asentoa. Onko tämä hyvä mielstäsi, Lauri?” ”Juu, oikein hyvä.” Nyt olin jälleen hänen sisällään. Äitini pomppi ylös ja alas hitaasti ja hiljalleen nosti tempoa. Hänen rinnat pomppivat ylösalas. Äitini oli todella seksikäs nainen, pakko myöntää. Jatkoimme vielä tovin, kunnes olin laukeamaisillani. ”Äiti, mulla tulee kohta.” ”MMMhhh, joo laukea vaan mun sisään, Lauri.” ”Mut eihän meillä ole mitään ehkäsyä.” ”Laukea vaan..hmhmmmh aaah, käytän pillereitä. Anna tulla vaaannhh…” Oin laukeamaisillani ja äitinikin voihkiminen muuttui nyt jo huutamiseksi. ”OOOaaah AAAHH, tule mun sisään poika! OOOOH!” Sänky natisi samaan tahtiin, kun työnsin lujaa äitini sisällä ja laukesin monta kertaa putkeen. Spermaa tuli todella paljon. Äitini vartalo värisi nautinnosta. ”AAAaahh, just noin, Lauri, anna äitille sun spermat. MMmhhh” Olin vielä hänen sisällään ja vaginasta valui hieman spermaani ulos. Olin puhki. Olin juuri rakatellut äitini kanssa. ”Se oli mahtavaa, Lauri. Eikös seksi olekin ihanaa?” hän kysyi hymy huulella. ”Joo, tosi kivaa puuhaa.” Vastasin hymyillen.
Peseydyimme suihkussa tämän jälkeen ja puimme vaatteet yllemme. Kävelimme olohuoneeseen katselemaan telkkaria. Kesukstelimme samalla hetki sitten tapahtuneesta. ”Eikös ollutkin hauskaa harrastaa seksiä?” ”Oli tosi kivaa, kiitos äiti.” ”Ole hyvä. Voimme harjoitella hieman lisää, jos tuntuu siltä.” ehdotti äiti. Ehdotus kuulosti erittäin hyvältä. Halusin sen tapahtuvan uudestaan. Tiesin, että se oli väärin, mutta rakastan äitiäni. Jos rakastaa jotakuta, miksi rakastelu tulisi olla kiellettyä? ”Harjoitellaan vaan myöhemmin. Haluan oppia lisää.” ”Hyvä.” Vastasi äiti hymyillen ja tuli halaamaan minua.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia