Lissu ja Katri

admin Insesti ja Sukulaisseksi
21.08.2016
37520 näyttökertaa
0 kommenttia
3.41
Tapahtui kymmenen vuotta sitten, kun vaimoni oli mennyt viikoksi sisarelleen lomalle.Olin jäänyt kotiin kahdestaan kanssa tytärpuoleni, joka oli 11-vuotias ja hyvin kehittynyt.Pienet rinnanalut näkyivät selvästi paidan alta ja pylly oli pyöristynyt kiihottavan muotoiseksi.

Lissulla tuli kanssani aika pitkäksi ja hän kysyi, saisiko hänen kaverinsa Katri tulla pariksi päiväksi. Suostuin ilman muuta, sillä tiesin tytöstä olevan vähemmän vaivaa silloin, kun ei tarvinnut olla yksin.
Katri oli 12-vuotias hoikka tyttö ja vielä ihan pikkutytön mallinen. Hän oli kasvoiltaan todellinen kaunotar, josta tulisi vielä hemaiseva nainen.
Illalla menimme nukkumaan, tytöt yläkertaan ja minä alakertaan. Olin jo unessa, kun ovelta kuului varovainen ääni, joka kysyi: "Saataisko tulla sinne nukkumaan, kun meitä pelottaa ylhäällä?" Lupasin unisena ja tytöt kömpivät samaan sänkyyn kanssani.
Olin vaipunut jo uneen, kun tunsin sängyn tärisevän, ja avasin silmäni. Vieressäni oleva Katri runkkasi itseään ja voihki jo kuuluvasti. Kyrpäni pamahti pystyyn ja suutani kuivasi katsoessani tytön työskentelyä. Pian hän jännittyi kaarelle ja kiljaisi kuuluvasti.Tytärpuoleni kuiskasi "Mullakin tulee kohta" ja samalla hänkin alkoi voihkia orgasmin kourissa.

Itse olin jo niin kiihoittunut, etten välittänyt, mitä tein. Aloin runkata kivikovaa kyrpääni ja tunsin, että kohta lähtisi lasti. Kuulin Katrin kuiskaavan, "Kato, Lissu, ku iso kikkeli." Samalla minulta tuli elämäni orgasmi. Spermani lensi kaaressa suoraan Katrin päälle.
"Mitä tää on", Katri kysyi.
"Se on spermaa", vastasin, "maista sitä."
Katri otti spermaa sormiinsa ja nuolaisi varovasti.
"Ei tää pahaa oo."

"Sitä voi sivellä pimppiinkin", sanoin. Levitin sormiini reilusti spermaa ja vein käden Katrin pienelle pimpille. Aloin levittää spermaa hänen tiukkaan vakoonsa ja Katri alkoi ynistä hiljaa. Katsoin Lissua. Hän runkkasi itseään jo täyttä vauhtia ja Katrin sormi näkyi olevan Lissun pimpissä.

Siirryin Katrin jalkojen väliin ja aloin nuolla pientä karvatonta pimppiä. Katri kiemurteli ja huusi suoraa huutoa, kun aloin imeä pientä klitorista. Pian Katri laukesi vavisten.
Otin yöpöydän laatikosta liukuvoidetta ja sivelin sitä Katrin pimppiin ja omaan kyrpääni.Asetin kyrpäni pienen pimpin suulle ja työnsin sisään. Painoin kyrvän kerralla pohjaan. Katri huusi suoraa huutoa, kun kyrpäni otti pohjaan kiinni. Aloin nussia pikku pimppiä oikein voimalla, pian Katrikin alkoi vastailla työntöihini. Pienen neitsytpillun puristus oli jotain ennen kokematonta. Tunsin joka nystyrän pillun sisällä, jotka hieroivat kyrpääni.
Aloin olla lähellä laukeamista ja tihensin tahtia. Tunsin kuinka pillu kouristui kyrpäni ympärille ja Katri laukesi kiljuen.

Vedin kyrvän ulos laukeamistani, sillä oli Lissun vuoro. Levitin hänen jalkansa ja työnnyin sentti sentiltä syvemmälle. Tunsin immenkalvon ja painoin väkisin läpi. Lissu jännittyi ja alkoi kyynelehtiä. "Ai, sattuu, älä enää..."

"Rentoudu", sanoin ja aloin rauhallisesti nussia tytärpuoltani. Pian unohdin varovaisuuden, sillä olin niin kiimassa, etten koskaan. Painelin pitkiä työntöjä aina kohdunsuuta vasten ja tunsin, kun lasti lähti liikkeelle. Sain räjähtävän orgasmin ja annoin koko lastin mennä sisään pikku pilluun.
Olin aivan tajuttomuuden rajoilla ja makasin selälläni koettaen antaa hengityksen tasaantua. Tytöt olivat sillä välin alkaneet nuolla toisiaan 69-asennossa. Katselin kuinka pikkutytöt nuolivat toistensa pimppejä kauhealla kiihkolla. Pian kumpikin saivat orkun ja lopettivat touhuamisen.

"Ollaanko me nyt naisia", Katri kysyi.

"Olette. Pikku naisia. Tästä ei sitten puhuta kellekään", vannotin tyttöjä.

"Ei, ei", tytöt vannoivat yhteen ääneen. "Me tullaan huomennakin sun viereen nukkumaan."

"Tulkaa vaan", sanoin ja muistin Viagrat lääkekaapissa.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.