Tyttäreni tuli kotiin taas täysin uupuneena. Hän on jo vuosia luistellut muodostelmaluistelujoukkueessa ja heillä on todella korkeita yhteisiä tavoitteita. Ne on hyvä olla olemassa, mutta eivätkö kunnianhimoiset valmentajat huomaa, että 16–vuotiailla tyttösillä on kumminkin vain määrätyt voimavarat treenata niinkin kovaa kuten viitenä päivänä viikossa? Olihan Minnalla sentään lukiokin vielä käytävänä.

Minna heitti treenikassin eteisen nurkkaan purkamatta sitä ja valahti sohvalle viereeni. Silitin tämän hiuksia ja suukotin otsaa.

"Noinko kovaa ne teitä taas rääkkäsi?" kysyin hiljaa tytärtäni hieman säälien.

"No joo. Meil oli tänään oikeastaan vaan voimatreeniä salilla. Mutta se sit olikin sen verran kovaa tällä kertaa, etten tiedä, missä jalat tai missä kädet ovat. Vai onko niitä enää ollenkaan."

Minnalla oli päällään tiukka toppi sekä matalavyötäröiset college-housut, mihin oli somasti pyllyn päälle painatettu joukkueen nimi. Oletan, että jälkihiki suihkun jälkeen oli saanut aikaiseksi tisujen väliin pienen tummennuksen. Huomasin jumittavani tuota tummennusta ja Minna kysyi, että mahdoinko tuijotella tämän rintoja.

"Öööö, en. Siis en todellakaan, vaan tuota tuossa...", näytin tummaa jälkeä rintojen välissä.

"Voi pentele", sanoi Minna ja nousi sohvalta. "Kiva kun suihkun jälkeen polkee himaan, niin saa taas mennä suihkuun..."

Minna nousi ja meni omaan huoneeseen riisumaan mennäkseen uudelleen suihkuun. Sanoin auttavani häntä tavaroiden kuivumaan laittamisessa ja menin edeltä kylpyhuoneeseen. Minna tuli pelkkä pyyhe ympärillään perässä. Häntä ei häirinnyt paikallaoloni, vaan hän heitti pyyhkeen penkille ja meni suihkuun. Nostelin hitaasti ensin treenipaidan kuivumaan, sitten tiukahkot housut.

Katselin Minnaa suihkussa. Hän oli niin upea ilmestys, että usein olin miettinyt, että miten voin ikinä asua hänen kanssaan kahden. Näin, miten nuo ihanat nännit kovenivat veden valuessa niiden päältä. Rinnat olivat tyttömäisen somat, eivät suuret mutta sitäkin kiinteämmät. Tunsin itseni ja tiesin, että ajatukseni harhailisivat taatusti taas koko tulevan yön tuossa näyssä ja valvoisin kovana olevan miehuuteni kanssa. Tunsin nyt jo reaktioita housuissani ja yritin keskittyä Minnan treenikamojen kuivumaan laittamiseen. Sukat, pyyhe... Stringit! Minna oli edelleen silmät suljettuina nauttien vedestä ihollaan. Rohkenin nostaa nuo pikkuiset stringit nenäni alle. Ensin haistoin vain tyttösen hien, mutta kun vedin tuoksua syvempään nenääni, tunnistin myös ihanan pimpan tuoksun nenässäni.

Samalla Minna kääntyi suihkussa saadakseen veden valumaan päälaelleen takaa ja samalla kasvoilleen. Olin saada ihanaisen sydänkohtauksen huomatessani tyttäreni ajelleen pimppansa täysin paljaaksi. Hengitin vielä kovempaa stringien tuoksua sieraimiini ja olin varma laukeavani housuihin edes koskematta itseäni.

Katselin Minnaa hetken. Haistelin saman hetkosen ihania stringejä, ennen kuin minun oli pakko saada olla yksin. Menin vessaan ja purkauduin melkein jo siinä vaiheessa, kun sain kovuuteni ulos housuista. Välittömästi laukeamisen jälkeen alkoi omatuntoni kolkuttaa. Olinko niin puutteessa ja naisen tarpeessa, että katselin omaa Minnaani jo sillä silmällä? Olihan tytöllä ihania ystäviäkin, enkä ollut ollenkaan varma siitä, etteikö yksi sun toinenkin heistä aina välillä kiusannut minua. Ainakin huomasin joskus hameiden olevan turhankin lyhyitä, kun tytöt katsoivat olohuoneessa jotain leffaa. Tai kun olivat yökylässä, niin "viuhahdukset" pikkuisissa pikkareissa ja pikkuruisissa rintaliiveissä eivät olleet niinkään nopeudella pilattuja. Ja aina oli tyttösillä katse ollut siihen huoneeseen, missä olin juuri sattunut olemaan. En kai sitten ollutkaan vielä niin vanha, että minut olisi naismaailmassa hyllytetty jo täysin kalkkiutuneena pappana mappiin Ö.

Mutta tuo Minnan ystävättärien katselu ja ajattelu ei auttanut puhdistamaan omaatuntoani sen suhteen, että olin juuri lauennut, taas kerran, ajatellen Minnaa. Menin odottamaan omaa suihkuvuoroani sohvalle ja podin tuota tunnetta edelleen, kun Minna vihdoin ilmestyi aamutakissaan olohuoneeseen ja istui sohvaa vastapäätä olevaan nojatuoliin. Näin, miten pikkuiset ja aina nöpöttävät nännit työntyivät aamutakin ohuen kankaan läpi, ihan kuin ne olisivat kutsuneet katsettani. Pudistin itsekseni päätäni ja menin suihkuun.

Mieleni teki ottaa miehuuteni käteeni ja laueta uudelleen äskeiselle näylle, mutta hillitsin itseni. Isänä minun oli pakko hillitä itseni.

Minna istui edelleen tai uudelleen nojatuolissa, mutta nyt minun viinilasi kädessään. Kysyin, että oliko tuo reilua ja sallittua, kun kyseessä oli 16–vuotias tyttö ja viini oli isin. Minna hymyili minulle taas maailman suloisinta pikkutyttöhymyään ja minä lannistuin välittömästi. Menin keittiöön ja hain itselleni oman lasin.

Istuin taas sohvalle ja nautiskelin valkkariani Urheiluruutua katsellen. Minna oli nostanut jalkansa nojatuolille koukkuun eteensä ja luki ilmeisesti kokeisiin. Katselin häntä ylpeänä isänä; noin haastava harrastus ja silti hän jaksaa lukea vielä ahkerasti kokeisiin. Aamutakin valahtaessa hieman alemmas tyttäreni ei ilmeisestikään ollut huomannut, että pystyin näkemään hänen haaroihinsa. Hieman harmittelin, että tyttö oli jossain välissä kerennyt pukemaan vaaleanvioletit pikkarit aamutakin alle. Huomasin kumminkin mielikuvituksessani näkevän hänet istumassa siinä samalla tavalla kuin nyt, mutta näin pikkuruiset häpyhuulet. Paljaana, kuten suihkussa olin ne juuri vilaukselta nähnyt.

Suljin silmäni ja näin tyttäreni edessäni suihkussa. Näin hänet edessäni istumassa ilman pikkareita ja hymyilemässä minulle sitä hymyä, mitä hän aina hymyili minulle halutessaan jotain.

Olin niin ajatusteni lumoissa, että en edes huomannut, miten pyyhkeeni lantioilla oli saanut määrätystä kohti syliäni telttamaisen ominaisuuden. Havahduin vasta, kun kuulin Minnan äänen.

"Isi..?"

En tajunnut edes siinä vaiheessa heti peitellä itseäni, vaan avasin vain silmäni ja kysyin:

"No?"

Vasta kun huomasin, mihin Minnan katse oli suuntautunut ja jumittunut, vaihdoin vauhdilla asentoa pää mitä ilmeisimminkin tulipunaisena. Minnalla oli toive näin torstain kunniaksi ja minä naureskelin, että mitä ihmeellistä tämmöisessä torstaissa oli, että toiveita aletaan esittelemään sen kunniaksi. Hän tuli eteeni seisomaan ja otti kädestäni kiinni.

"Mun olis melkein pakottava tarve saada jalkahieronta, isi", tyttäreni sanoi edessäni seisoen. No mutta jos se ei muuta ole, niin toki me sinulle semmoinen järjestetään.

"Haluatko sen missä?" kysyin, kun en odottanut hänen käyvän ainakaan olohuoneen lattialle makoilemaan.

"No sun sänky on ainakin tarpeeks levee, et säkin mahdut siihen istuu, kun mä makaan siinä", Minna sanoi. Tyttö oli oikeassa, hän voisi maata miten tykkää sängyllä eikä minun tarvitsisi seisoskella selkä kumarassa hänen vierellään. Ihmettelin toki, ettei hän päästänyt kädestäni enää irti, kun olimme matkalla huoneeseeni, mutta en hukannut ajatukselle sen enempää aikaa kuin vaivaakaan.

Minna otti ujostelematta aamutakkinsa pois päältään ja minä sain huomata, että pikkuruiset violetin väriset pikkarit olivat mitä pienintä tekoa ja tuskin koko kumpua pystyivät peittelemään. Minna kävi sängylleni masulleen makaamaan poikittain ja minä sain istua sängyn päätyyn siten, että pystyin nojaamaan päätyyn. Neiti laittoi jalkansa syliini ja aloin hieroa niitä. Varpaita, päkiöitä, jalan kuoppaa, kantapäätä ja akillesjännettä.

Katseeni harhaili vapaasti Minnan vartalolla, eihän Minna voinut sitä huomata, kun makasi silmät kiinni ja vatsallaan. Ihailin ensimmäistä kertaa tuota nuoren naisen runkoa näin läheltä ja ilman että minun piti peitellä katsettani jotenkin. Huomasin, että seisokkini oli taas lähellä, mutta en antanut sen häiritä elämääni.

Hieroin kumpaakin jalkaa vuorotellen ja katseeni vaelsi ihan joka paikassa. Treenatut sääret olivat kauneinta ikinä näkemääni, vaikka näinkin ne todella usein. Minna tykkäsi käyttää lyhyitä hameita ja mekkoja kotiasunaan. Reisistä huomasi, kuinka kovaa fyysistä lajia tyttäreni harrasti ja samaa voisi sanoa hänen lihaksikkaasta, ihanasta pyllystään. Alaselkä oli ihanan naisellinen mutta hyvin treenattu.

Seisokkini oli jo vahvistumassa, kun katseeni harhaili Minnan pikkuriikkisille stringeille ja jalkojen väliin. Oliko tuo tummentunut pikkuinen piste ollut siinä koko ajan? Oliko hierontani rentouttanut tyttösen lihakset niin, että pikkuisen olisi päässyt lirahtamaan? Katselin Minnan suljettuja silmiä ja haaveilin niiden avautuvan ja jalan siirtyvän lähemmäs seisokkiani. Kovenin ajatuksesta entisestäni ja käteni liukuivat tyttäreni säärillä ihan kuin hän olisi tilannut minulta säärihieronnan.

"Tuntuupa ihanalta, isi", kuulin Minnan huokaavan. Huomasin ajattelevani ihan samaa, mutta en uskaltanut sanoa sitä ääneen. Suljin hetkeksi taas silmäni ja nautin tilanteesta, jossa sain olla näinkin lähellä puolialastonta teinitytärtäni.

Annoin seisokilleni vallan, enkä yrittänytkään enää pitää sitä kurissa. Olihan Minna sentään noinkin kaukana, eikä hän sitä voisi huomata. Avasin silmäni ja katselin häntä taas...

Katseeni suorastaan jumittui Minnan haaroihin. Äsken havaitsemani pikkuruinen tummentunut piste olikin nyt jo euron kokoinen märkä läikkä. Olin asiasta ihan varma. Sitä ei aikaisemmin voinut olla. Huokasin tajutessani tytön olevan kosteana. Ajattelin, miten vapaasti Minnan kosteus pääsisi valumaan pikkareihin, kun tiellä ei ollut minkäänlaista karvoitusta.

Jäin seuraamaan läikkää, kun nojauduin pikkuisen vasempaani. Nojasin vasemman käden kyynärpäähäni, kun oikealla jatkoin hieromista ja nousin jo Minnan takareidelle. Tuo maailman suloisin pikkuinen urheilijanpylly oli suorastaan puraisuetäisyydellä. Jatkoin hierontaa ja nyt olin varma siitä, mitä olin epäillytkin: tyttö oli kosteana, sillä haistoin nenässäni tutun tuoksun Minnan stringeistä.

Siirsin pyyhettä sivuun ja annoin seisokilleni happea. Naurahdin itselleni, millainen pikkupervo olin: makasin tyttäreni vieressä haistellen tämän suloista kiimaa suoraan pimpasta, ja hieroin tämän takareittä antaen miehuuteni oleskella huoneilmassa ilman mitään peittelyjä.

Kävin makaamaan kunnolla Minnan viereen ja hieroin hänen reisiään, en enää vain takaa vaan myös niiden sisäpintaa. Moloni kosketti jokusen kerran oikeasti vahingossa Minnan säärtä ja olin tuntevinani, miten hän värähti joka kerta. Päässäni oli niin miljoona eri ajatusta, että olin seota siihen paikaan.

Nostin hieronnan kohteeksi nyt tuon ihanan oikean pakaran. Tiesin, että euron kokoinen läikkä oli nyt jo kahden euron kolikkoa suurempi ja Minnan huokauksetkin puhuivat omaa kieltään. Hän nosti päätään ja katsoi minua syvälle silmiin ja hymyili. Tuota hymyä en ollut ennen nähnyt, siinä oli jotain uutta. Mutta ihana se oli, ei Minnalla kai muita hymyjä ollutkaan. Hän kääntyi kyljelleen, nojasi päätään käteensä ja minun silmät siirtyivät noille ihanille kiinteille tisuille. Niiden nännit olivat pikkuriikkiset ja mitä ilmeisimmin vielä nöpöttävämmät kuin normaalisti.

Käteni nousi lannetta pitkin Minnan kyljelle ja silitteli sitä hetken, kunnes otti vasemmasta rinnasta hellästi kiinni. Katsoin Minnaan ja sain ilmeisesti hyväksynnän tekoselleni, sillä hän hymyili uudelleen, samalla tavalla kuin juuri äsken. Hieroin pikkuista kiinteää rintaa niin hellästi, että en muista koskaan niin hellästi kenenkään rintaa hieroneeni. Nojauduin eteenpäin ja annoin sille hellän suukon, Minnaa silmiin katoen.

Tyttö kääntyi selälleen ja veti pääni rinnallaan minut mukaansa. Oikean jalat polveni siirtyi automaattisesti tytön reidelle ja hänen oli pakko huomata kuuma ja kova seisokkini reittään vasten. Hän huokaisi ja värisi. Minä huokaisin ja aloin täristä jännityksestä. Imin nännin suuhuni ja pureskelin sitä niin hellästi kuin vaan osasin. Sain Minnan selän kaartumaan ja hän veti minua kovempaa päälleen...

LUE OSA 2 TÄSTÄ
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.