LUE OSA 1 TÄSTÄ

...voiko ihmisen ajatukset olla vielä sekaisemmin kuin minulla juuri tuolla hetkellä? Kaikki minussa huusi ja kovaa huusikin. Äänet huusivat kovempaa kuin mikään aikaisemmin kuulemani ääni: LOPETA JO! Mutta en voinut lopettaa... Olin tuon kaiken kokenut fantasioissani jo niin monesti, että tuo oli melkein tuttua. Olin kaiken tuon kokenut jo niin usein. Mutta silmät suljettuina ja yksin. Ja kun kuuntelin tarkemmin, niin kuulin myös kannustavaa huutoa. Käskin itseäni nauttimaan hetkestä ja elämästäni juuri sillä hetkellä.

Huonosta omastatunnosta huolimatta nautin, nautin koko kehollani ja sydämelläni. Minnan ihanat rinnat suussani, tuo kuuma iho omaani vasten, ja sain silittää tuota täydellistä hennosti ruskettunutta ihoa. Ja olen asiasta niin varma kuin mies vaan voi olla: Minna ei nauttinut yhtään sen vähempää kuin minäkään. Suloiset silmät kiinni, suu hymyssä, selkä kaarella ja huokaava hengitys puhuivat omaa kieltään. Kieltä, mitä vain isä voi ymmärtää, vaikka se vastoin kaikkia sääntöjä olikin.

Rakastan tytärtäni, mutta juuri tällä hetkellä opin rakastamaan häntä jälleen kerran uudella tavalla.

Jätin rinnat hetkeksi yksin. Nousin ylemmäs, otin Minnan kasvot käsiin ja suutelin häntä hellästi suulle. En voinut olla värähtämättä uudelleen, kun tunsin, miten ujosti ja hellästi tyttäreni vastasi suudelmaani. En halunnut sulkea silmiäni kokonaan, halusin nauttia hänen nautinnostaan. Enkä ollut ilmeisesti ainut, joka ajatteli samoin. Katsoimme toisiamme silmiin ja jatkoimme hellää, hiljaista suudelmaamme. Kielet löysivät toisensa. Kuinka kuuma Minnan kieli olikaan omaani vasten! En olisi halunnut lopettaa sitä ikinä, mutta tuo suihkunraikas kaunis vartalo kutsui minua suutelemaan itseään muualtakin.

Laskin toisen käden Minnan lanteelle. Hänen oli samalla pakko tuntea kovuuteni omaa reittään vasten liukuessani alemmas, jotta sain suudeltua hänen kaulaansa. Hän oli sen myös tuntenut, sillä tunsin hienon vavahduksen allani, kun kova miehuuteni painautui hänen reittään vasten. Ilokseni vavahdus muuttui lieväksi vastapaineeksi. Hän siis hyväksyi vartaloni reaktion tilanteeseen.

Suutelin Minnaa kiihkeästi pitkin kaulaa ja korvaa. Tunsin lanteesta, että tyttö oli yhtä kiihottuneessa tilassa kuin isänsä ja uskalsin siirtää käteni tuon täydellisen pyllyn alle. Pakara ei juurikaan ollut kättäni suurempi mutta sitäkin kuumempi. Tyttäreni painoi painonsa kättäni vasten painaen samalla reittään kovemmin miehuuttani vasten. Mikä tunne se olikaan... Niin kiinteää ja siroa vartaloa en ollut koskaan aikaisemmin pidellyt niin intensiivisesti itseäni vasten. Ja nyt sain semmoisen tuntea, ja se oli vielä Minna. Oma Minnani!

Irrotin toisenkin käden Minnan kasvoilta. Hän puraisi peukaloani yllättäen ja kiusoittelevasti sillä samalla hetkellä. Kikatimme hetken kummatkin ja se sulatti jäätä ja jännitystä. Olimme siis kumpikin sinut tilanteen kanssa ja osasimme olla rennommin nyt. Annoin Minnalle suukon nännien päihin ja siirsin toisenkin käden tämän pepun alle. Kasvojeni edessä oli nyt tuo kiinteä teinityttösen masu ja sen napa. Ihailin sitä hetken ja suukottelin hellästi. Minnan kädet silittelivät hiuksiani ja kohtasin hänen katseensa joka kerta katsoessani ylös. Se hymy olisi voinut tainnuttaa, jos en olisi niin halunnut nauttia siitä.

Silitin peukuilla pakaroita. Nostin lannetta ylemmäs ja suukottelin pikkareiden reunaa. Haistoin tytön tuoksuja, jotka olivat minulle pyykkikorista tuttuja, mutta nyt sain ne sieraimiini ilman viivettä ja suoraan lähteestä.

Suukottelin masua, napaa. Siirryin alemmas etureidelle, polvelle... Tunsin jännityksen taas nousevan, kun Minnan polvet jättivät toisilleen jäähyväiset ja vasemman jalan polvi koukistui ja kellahti sivulle. Ujosti nostin katsettani ja näin, miten pikkareiden tummunut kohta oli jo sen verran suuri, ettei Euroopan kolikot enää riitäisi kokovertailussa.

Painoin päätäni alemmas ja ulotuin suutelemaan tuota vasenta säärtä ja nilkkaa. Ihanaa siroa tytön nilkkaa! Takaisin ylös säärtä, polvea ja etureittä pitkin... Nousin kiusallisen hitaasti ylemmäs, kunnes tunsin, miten tyttäreni otti minua kummallakin kädellä hiuksista kiinni ja siirsi päätäni hellästi kohti pikkareitaan. Olin onneni huipulla, kun hengitin tuota tuoksua nenän kautta syvään ja laskin huuleni pikkareiden etuosalle. Minnan tärinä alkoi taas mutta huomattavasti kovempana kuin aikaisemmin. Se ei ollut värinää, se oli tärinää. Hän tärisi varpaista sormien päihin. Tunsin sen käsissäni hänen pakaroillaan ja tunsin sen hiusrajassani, koska hän piteli minua edelleen tiukasti hiuksista kiinni. Tunsin huulillani tuon puuvillakankaan läpi, miten kuumaa iho siellä alla oli.

Pusuttelin hetken. En halunnut rikkoa mitään tästä hetkestä. Pusuttelin hiljaa, hellästi... Nautin ja Minna nautti. Lisäsin pusuun painetta hieman, kun painoin huuleni klitan kohdalle pikkareita. Nousin samalla itse kontilleni Minnan jalkojen väliin, ja sain lisää tilaa, kun hän koukisti toisenkin jalkansa. Nostin käsillä hänen lannettaan vielä ylemmäs ja suutelin kovemmalla paineella tuota klitan kohtaa. Minnan vaikerrus koveni ja tärinä tiivistyi, kun tein sen aina uudelleen ja uudelleen.

Siirsin pikkusormeni lähemmäs noita suloisia, kuumia huulia. En vielä kumminkaan siirtänyt pikkareita sivuun, vaikka se vaatikin minulta suurta itsehillintää ja sormieni kurissa pitoa. Painoin kieleni vasten tuota kosteaa kohtaa Minnan pikkareista. Tarkkakorvainen olisi saattanut kuulla jopa naapurihuoneistoon huokauksen, jonka Minna päästi. Olinko koskaan maistanut mitään niin ihanaa! Tyttäreni melkein valui pikkareiden läpi kielelleni. Yritin nuolla hitaasti kaiken tuon tihkuvan talteen, suuhuni.

Enää en voinut enkä halunnut pidätellä itseäni. Siirsin pikkusormeni Minnan pikkareiden sisään ja siirsin ne suullani sivuun. En nähnyt suloista pimppaa vielä sillä hetkellä, mutta kasvojani vasten tunsin sen kuumuuden ja kosteuden. Ajattelematta enää muuta kuin yhteistä nautintoamme laskin hyvin hyvin hitaasti kieleni Minnan klitalle. Kieleni kärki oli juuri ja juuri koskettanut sitä, kun Minnan tärinä kiihtyi ja tunsin, kuinka tyttäreni sai orgasmin. Sain tehdä työtä itseni kanssa, ettei miehuuteni olisi myös purkautunut siitä näystä ja tyytyväisyyden tunteesta. Nuolin Minnaa hitaasti ja hellästi niin kauan, kunnes tytön hengitys taas hieman tasaantui ja tärinä muuttui satunnaisiksi nytkähdyksiksi.

Laskin tyttäreni taas patjalleni ja kömmin tytön tasalle. Minna kierähti päälleni ja rutisti minua kovempaa kuin kukaan koskaan. Vaikka olin joukkueurheiluaikoinani saanut kovan luokan halauksia ronskeilta miehiltä, niin tämä oli kovin koskaan. Rutistin Minnaa takaisin ja silittelin tämän selkää ja peppua. Miehuuteni oli puristuksissa omani ja tyttäreni vatsan välissä, mutta oli taas hallittavissa olevassa tilassa.

Silitin juuri tytön hiuksia, kun hän käänsi kasvonsa korvaani vasten ja kuiskasi: "Tuo oli ihaninta ikinä, isi". Sanat saivat melkein kyyneleet nousemaan silmiini. Olin sillä hetkellä maailman onnellisin mies, vaikka tekosestani en ollutkaan ylpeä. Vastasin Minnalle, ettei hän voinut nauttia tilanteesta läheskään niin paljon kuin minä, ja painoin suukon tämän kaulalle.

"Et tiedä, kuinka usein olen tästä haaveillut ja kuinka usein sen olen jo unelmissani tehnyt", jatkoin. Tytön reaktio oli vastoin kaikkia uskaltamiani haaveita ja toiveita. Hän nousi kyynärpäidensä varaan, suuteli minua intohimoisesti suulle ja kuiskasi taas:

"Tee lopuistakin haaveistasi totta..."

En vastannut Minnalle mitään. Työnsin tämän pikkareita alemmas ja otin ne häneltä pois. Katsoin kysyvästi silmiin ja saatuani myötyvän hymyn vedin tyttöä lanteista ylemmäksi. Nostin häntä niin paljon ylemmäksi, että sain tuon ihanan, nuoren, paljaan pimpan kasvojeni eteen ja tyttäreni istumaan rinnalleni. Silmissäni näin nuo kiinteät pikkuiset rinnat altapäin, ja työnsin kieleni Minnaan. Tytön sormet painautuivat reisiini, kun hän piti niistä kiinni kaaristaessaan selkäänsä taakse.

Nostin käteni kivikoville nänneille. Leikittelin niillä ja nuolin Minnan märkää, paljasta pimppaa, samalla kun sain nautiskella katseellani tämän ihanasta vatsasta ja navasta. Työnsin kieltäni häneen ja imaisin klitan suuhuni... Minnan toinen käsi päästi reidestäni irti ja alkoi hapuilla oman selkänsä takana. Nostin hieman lannettani ja käsi löysi etsimänsä. Oli minun vuoro huokaista syvään ja täristä. Tytön käsi tiesi mitä teki. Puristus oli juuri oikein, liikkeen nopeus sopiva ja hänen lanteensa liike suullani sulautui siihen kuin jo harjaantuneemmallakin naisella.

Olin tuntevinani, että Minnan seuraava orgasmi teki tuloaan, kun tämä yhtäkkiä päästi minusta irti ja hyppäsi huokaisten pois suuni päältä. Hän hengitti raskaasti vierelläni polvillaan ja katsoi minua silmiin. Ehdin jo pelästyä, että oliko järki sittenkin ottanut tytöstä voiton. Mutta onneksemme asia ei ollut niin. Tyttäreni otti vain hetken happea, ennen kuin kömpi päälleni uudelleen mutta nyt toisinpäin.

Minna tarttui molemmin käsin kovuuteeni ja työnsi klittaansa suuhuni. Hämmästyin hänen määrätietoisuuttaan ja ripeitä otteita, mutta hän oli nyt tilanteen "herra" ja minä sain nauttia siitä. Hänen kömpiessään päälleni näin Minnan kasvoilla ilmeen, jota en ollut aikaisemmin nähnyt. Silmät olivat sirillään ja kiiltävät, suu pienessä virneessä mutta hymyssä, hiukset puoliksi kuivuneet ja villit. Tyttö suorastaan ratsasti suullani ja sain kaiken ihanasta valuvasta mehusta suuhuni. Minnan kummatkin kädet olivat kovuuteni kimpussa, enkä ollut mielestäni koskaan nauttinut 69:stä näin taivaallisen paljon.

Minna oli tehnyt siistiä tulosta pimpan ajelun suhteen. Sain ihailla tulosta sekä suullani että silmilläni.

Otin taas pakaroista kiinni ja levitin niitä hellästi silmieni edessä ja nautin tuosta vaaleanpunaisesta näystä. Aina välillä imaisin tai nuolaisin jotain kohtaa Minnasta ja joka kerta tämä kiljahti ja ote miehuudestani koveni.

Olin päättänyt olla laukeamatta, ennen kuin Minna olisi saanut toisen orgasminsa, vaikka se koko ajan tuntuikin hankalammalta. Päätin ottaa peukut avukseni saavuttaakseni tavoitteeni ja hieroin niillä noita paljaita huulia kummaltakin puolelta, samalla kun nuolin ja imin tytärtäni minkä pystyin. Tunsin hetkeä aiemmin tutuksi tulleen värinän ja vikinän, kun tyttö painoi lannettaan voimakkaammin vasten suutani ja huusi hiljaa toisen orgasminsa ulos.

Vihdoin saatoin rentoutua itsekin ja varoittelin tyttöä tämän käden liikkeen seuraamuksista, jos jatko olisi yhtä ihanaa. Minna oli juuri lysähtämäisillään päälleni makaamaan, kun hänen mitä ilmeisin tavoite saavutettiin: laukesin omalle vatsalleni tytön käden toimesta. Hän laski päänsä reidelleni ja katseli oman kätensä työn tulosta sitä edelleen hellästi liikutellen. Nytkähtelin orgasmin jälkivavistuksia, kun hän hellästi painoi suukon "sen" varrelle.

LUE OSA 3 TÄSTÄ
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.