LUE OSA 2 TÄSTÄ

Sinä yönä Minna kömpi hymyssä suin kainalooni ja nukahdimme ihanan suudelman jälkeen sänkyyni. En juurikaan saanut unta ja sen minkä nukuin, nukuin todella levottomasti. Oliko se huono omatuntoni vai oliko se jännitystä seuraavan päivän osalta? Sitä en osaa sanoa vieläkään.

En tiedä, mihin aikaan olin lopulta nukahtanut, mutta herättyäni olin sängyssäni yksin. Niinpä tietenkin, Minnallahan oli taas kerran treenit aikaisin aamulla. Suljin silmäni uudelleen selälläni maaten ja kävin edellisen illan tapahtumat läpi. Oliko se kaikki oikeasti tapahtunut vai olinko nähnyt parhaan uneni ikinä? Vastaus tuohon kysymykseen tuli yllättävältä suunnalta: kaveriltani jalkojen välissä ei kestänyt montaakaan sekuntia, kun se kertoi minulle seisokillaan tapahtuneen olleen totta. Tähän sain vahvistusta tyynystäni, joka tuoksui Minnalta. Makoilin ja silittelin itseäni, haistelin tyynyä ja sain hiljaisen mutta mukavan aamuorgasmin. Näin se päivä voisi alkaa useamminkin, ajattelin...

Minnalla oli treenien jälkeen jotain menoa kavereiden kanssa, joten jouduin odottamaan häntä koko piinallisen pitkän päivän. En saanut kotona mitään aikaiseksi, en edes imuroitua, vaikka se olikin kuulunut jo vuosia niin sanottuihin lauantai-rutiineihini. Kun Minna tuli vihdoin kotiin, hakkasi sydämeni kuin hullu. Miten ottaisin hänet vastaan? Kuin mitään ei olisi tapahtunut? Halaamalla ja olemalla oma itseni? Ottamalla hänet syliin ja suutelemalla kuten rakastavaiset? Mutta kaikki tulikin toisin. Minnalla oli paras kaveri mukana, joka luisteli samassa joukkueessa. He vain moikkailivat pidemmältä, kun olivat jo Minnan huoneessa.

Minun iltani kului tv:tä katsellen ja "jäitä poltellen". Välillä kuulin tyttöjen kikatusta Minnan huoneesta, mutta siinä ei ollut mitään epätavallista vaan tuttua kaikki.

Niinpä meidän pienen perheen arki palasi ihan itsestään taloomme, ilman että olisimme koskaan vaihtaneet sanaakaan yöstämme yhdessä. Silloin tällöin Minna halasi minua niin kuin ennen. Joskus hän kömpi syliini juttelemaan kuten ennen. Ei sanaakaan ihanasta yöstä, mutta ei elettäkään, että se olisi toistunut. Taisin olla jopa hieman pettynyt, vaikka myös helpottunut. Kai järki oli palaamassa kummankin korvien väliin.

Minnan joukkueen kausi meni kuin suunniteltu unelma: he eivät kai hävinneet ainuttakaan kisaa, johon osallistuivat. Nuoren tytön unelmaa parhaimmillaan. Kun he olivat taas voittaneet jotain suurempaa Ruotsissa, olin heitä satamassa vastassa. Halasin melkein koko joukkueen nuoria tyttöjä, sillä tunsinhan minä heidät jo vuosien takaa. Olin niin iloinen tyttäreni puolesta, että lupasin Minnalle kesälomareissun, jonka hän itse sai vapaasti valita. Siitä sain kiitokseksi mielettömän rutistuksen ja suukon poskelle. Ensimmäinen suukko "yömme" jälkeen.

Matkakohteen valinta oli pitkä prosessi, johon Minna käytti sekä esitteitä, nettiä että matkaoppaita. Välillä koko huoneen lattia oli täynnä kaikkea, mikä liittyi unelmamatkaan. Toivoin itsekseni, että saisin osallistua siihen ja olla mukana matkassa. Kun päätös oli tehty, se esitettiin minulle juhlallisesti eräänä lauantaina saunan jälkeen. Yllätyksekseni Minna oli varannut matkan jo netistä ja näytti minulle varauspapereita. Papereissa ei ollut kuin kaksi nimeä, Minnan ja minun. Katsoin tyttöä äimistyneenä ja kysyin, että oliko tapahtunut jokin erehdys, mutta niin ei ollut käynyt. Hän oli sitä mieltä, että jos minä halusin palkita häntä niin upealla tavalla, hän haluaisi nauttia palkinnon vain minun kanssani. Silmiini meinasi nousta väkisinkin kyyneleet. Toivoin vain, ettei Minna huomannut sitä. Niinpä löysin itseni alkukesästä oman, edelleen nippanappa 16-vuotiaan tyttäreni kanssa eräältä lämpimältä Balin saarelta.

Saari ei ollut kauhean suuri, mökkejäkään siellä ei ollut kuin viisi ja niistä neljä tyhjillään. Ei ollut kuulemma turistiaika parhaimmillaan sillä suunnalla. Meillä oli siis kolmen viikon ajan oma pikkuinen saari, jolta meidän ei tarvinnut lähteä edes ostoksille, sillä tilauksemme tuotiin rantaan pieneen koppiin, jossa oli myös jääkaappi.

Ensimmäisinä päivinä Minna kulki bikineissään pitkin saarta, kävi kävelyillä, makasi rannalla ja piipahti välillä veteen. Itse makoilin riippukeinussa hieman varjoisammassa kulmauksessa ja luin paljon. Jo kolmantena päivänä näin, kun Minna oli luopunut ajatuksesta bikinin yläosa. Keskittymiseni herpaantui kirjastani tuon tuostakin, kun neiti käveli läheltä ohi pienet sirot rinnat pystyssä. Liikahtelin levottomasti riippukeinussani.

Seuraavana päivänä Minna oli jo aamiasella ilman yläosaa, vain pikkuinen alaosa päällään. Yritin välttää katselemasta niitä suloisimpia ikinä näkemiäni rintoja, mutta en vain osannut onnistua siinä. Minnan oli pakko huomata, mitä hän sai tempullaan aikaan. mutta emme puhuneet asiasta sanaakaan.

Saman päivän iltapäivällä, kun katseeni etsi Minnaa taas rannalta, olin pudota keinustani. Olin varma, että näin hänen menneen täysin ilkosillaan veteen, mutta en olisi kumminkaan laittanut päätäni pantiksi. Nousin ja lähdin muka kävelemään pitkin rantaa, noin niin kuin muuten vaan sattumalta. Kun olin Minnan kohdalla, hän huusi minua mukaan veteen, eikä hänen tarvinnut minua kahta kertaa pyytää.

Uin Minnan luo pienelle matalikolle. Kirkkaassa vedessä näin, ettei hänellä todellakaan ollut mitään päällä. Lilluimme vedessä matalikolla, ja katseeni vaelsi tuon tuostakin Minnan vartalolle. Rinnat olivat välillä vedessä, välillä veden pinnan yläpuolella, ja nännit olivat reagoineet aaltoihin ihanimmalla kuvittelemallani tavalla. Tunsin, kun kovuuteni teki oloni uikkareissa ahtaaksi. Koskettelin hieman itseäni siinä toivossa, että se rauhoittaisi, mutta kuinka väärässä olinkaan.

Katselin Minnaa, joka nautti auringosta suljetuin silmin sanaakaan sanomatta. En ollut yömme jälkeen nähnyt häntä niin läheltä ilman vaatteita. Kaikki palautui mieleeni ja seisokkini vain koveni. Työnsin käden uikkareihini ja annoin käteni tehdä itselleni hyvää. Eihän Minna sitä voinut huomata, kun nautti niin auringosta. Tunsin, kuinka orkku oli ihan lähellä enkä ajatellutkaan lopettavani enää ennen sitä. Katselin sitä jumalaista vartaloa ja sain (toivottavasti) hiljaa huokaisten orkkuni. Sanoin meneväni laittamaan jotain purtavaa ja pyysin Minnaa tulemaan pian perästä.

Rannalle päästyäni riisuin uikkarini, huuhdoin niitä merivedessä ja kävelin ilkosillani mökkiimme, joka oli oikeastaan luksusmaja. Kiedottuani pyyhkeen ympärilleni aloin laittaa meille upeaa hedelmäsalaattia, kun kuulinkin Minnan tulevan jo sisään. Tyttö tuli viereeni seisomaan ja otti kaapista vettä.

"Olipa matalikolla kuuma, vaikka vedessä oltiinkin..." Minna totesi hymyillen. Olin leikata itseäni veitsellä sormeen. Oliko hän sittenkin huomannut jotain? Käännyin varovaisesti hänen puoleensa ja yritin lukea hänen ilmettään. Ilman mitään päällään hän seisoi selin minuun ja joi vettä. Annoin katseeni vaeltaa tuolla upealla urheilullisella vartalolla. Hänessä ei ollut grammaakaan semmoista, mitä hänen kroppaan ei olisi kuulunut. Vain siroa urheilullista lihasta. Pienet pyöreät pakarat, voimakkaat mutta kauniit reidet, lihaksikas selkä ja kauniit käsivarret. Minun oli pakko ravistaa päätäni, jotta pystyin taas keskittymään hedelmäsalaattiin.

Illalla sanoin meneväni kylpyyn, rentouttavaan ihanaan vaahtokylpyyn. Ulkona oli jo pimeää, mutta taatusti edelleen yli 30 astetta lämmintä, mutta minun teki mieli mennä kylpyyn. Laskin veden suureen ammeeseen ja avasin kylpyhuoneemme seinän, josta avautui upea näky pimeälle rannalle. Minna oli asetellut soihtuja pitkin veden rajaa kuten joka ilta, ja nautiskelin niistä ilman valoja kylpyhuoneessa.

Pian näin tyttäreni taas kävelemässä pitkin rantaa, edelleen ilman rihmaakaan. Hän teki ilmeisesti pienen lenkin rannalla, sillä yhtäkkiä hän seisoikin avoimen seinän edessä ja jutteli niitä näitä kanssani. Jouduin oikeasti pitämään katseeni kurissa, etten olisi koko aikaa vain tuijottanut häntä muualle kuin silmiin. Lopulta hän käveli ohitseni kohti suihkua ja avasi veden.

En huomannut sanojeni tulleen suustani, ennen kuin ne jo olivat sen tehneet...

"Voithan sä tulla tänne kylpyynkin", kuulin itseni sanovan. Minna kääntyi, hymyili minulle ja kipusi ammeeseen. Hän nojasi selällään rintaani ja istui jalkojeni väliin. Yritin ensin pitää käteni kiltisti ammeen laidoilla, kun katselimme yhdessä soihtuja ja pimeyttä. En kumminkaan mahtanut itselleni mitään, kun ensin yksi ja sitten toinen käsi kietoutui Minnan ihanan vatsan ympärille veden alapuolella. Hän nojasi päällään vasenta hartiaani vasten ja puristi omilla käsillään minun käsiä itseään vasten. Huokaisin syvään nautinnosta, jonka hän sai aikaan.

Katselimme rantaa ja kuuntelimme aaltoja. Emme sanoneet sanaakaan vielä silläkään hetkellä, kun huomasin silitteleväni Minnan kylkiä peukaloillani. Hänen katseensa nousi ylemmäs ja sain suukon kaulalle. Suljin silmäni ja tunsin, miten nostin käsiäni Minnan kylkiä pitkin niin, että peukkuni silittelivät jo hänen rintojensa alaosaa.

Tunsin Minnan hengityksen kaulallani ja käänsin kasvojani häntä kohti. Otin hänen vasemman rintansa oikeaan käteeni ja painoin huuleni hänen huulilleen. Suutelimme toisiamme kuin ensimmäistä kertaa, intohimoisesti mutta niin sydämellisen hellästi. Vasen käteni siirtyi Minnan sporttiselle vatsalle ja silitti sen timmiä ihoa. Oikeassa kädessäni tunsin, miten nänni kovettui jo minulle tutuksi tulleella tavalla. Hengitykseni kiihtyi, mutta tunsin sen tapahtuvan Minnankin hengitykselle. Painoin häntä itseäni vasten niin, että hänen oli pakko tuntea olotilani veden alla. Ja hän tunsikin, sillä hän siirsi kätensä polvelleni ja puristi sitä todella kovaa.

Päästin Minnan rinnan kädestäni ja laitoin sen hänen kaulalleen. Suutelimme edelleen ahnaasti kuin kaksi rakastavaista. Minna kääntyi polvilleen eteeni jalkojeni väliin ja nojasi koko vartalollaan omaani vasten. Hän puristi minua harteista ja silitti hiuksiani, samalla kun suutelin minut valloittaneita rintoja. Suutelin niitä, näykin niitä ja samalla silitin ja pidin tyttäreni täydellistä pyllyä hyvänä. Seisokkini oli täydellinen ja nautin jokaisesta sekunnista, joita juuri koin.

Otin Minnaa lanteesta ja nostin hänet ammeen reunalle. Oli minun vuoroni olla polvillani hänen jalkojensa välissä ja puristaa häntä itseäni vasten. Suutelin hänen huuliaan, hänen kaulaansa, laskeuduin alemmas ja sain taas kovan pienen nännin suuhuni. Kuulin, kuinka tyttäreni huokaisi syvään, kun silitin samalla hänen oikean jalkansa reittä kummaltakin puolelta yhtaikaa.

Otin Minnaa pakaroista kiinni, kun laskeuduin vielä alemmas, aina paljaalle pimpalle saakka. Tunsin, kuinka hän työnsi sormensa hiuksiini ja veti minua kovempaa itseään vasten. Maistoin ensin vain vaahtokylvyn, mutta kun sain kieleni syvemmälle häneen, tunnistin lämpimän ihanan maun. Laitoin samalla käteni kovuuteni ympärille ja liikutin esinahkaa edestakaisin. Minna taittoi päänsä niskaan ja selän kaarelle ja veti suutani itseään vasten.

"Älä tee sitä samoin kuin tänään matalikolla, isi!" Minna sanoi hiljaa. Irrotin otteeni enkä siinä vaiheessa enää antanut ajatuksen häiritä, että Minna oli sittenkin huomannut päivälliset touhuni. Toivoin, että hänkin oli nauttinut tilanteesta ja hymyilin itsekseni.

Käteni löysi omalta varrelta tiensä suoraan Minnan pimpalle. Imeskelin ja nuoleskelin hänen klittaansa, ja etusormeni työntyi ihan ihan hitaasti hänen kuumuuteensa. En ollut edes varma, oliko hän edelleen kokematon vai oliko hänellä mahdollisesti ollut joskus jotain jonkun pojan kanssa. Niinpä olinkin erittäin varovainen työntäessäni toista sormea mukaan, kun jo tunnistinkin, mitä oli tapahtumassa. Tyttäreni nuori vartalo jännittyi ja alkoi voimakkaasti kaartua vielä suuremmalla kaarelle. Työnsin sormiani hitaasti häneen ja imin pikkuista klittaa, kunnes hän kiljahti kovaa ja tukisti minua samaan aikaan. Annoin sormieni olla hänen kuumassa, ihanassa pimpassaan paikoillaan ja lipaisin aina silloin tällöin varovaisesti hänen klittaansa. Jokaisen kosketuksen johdosta tuli uusi pieni kiljahdus ja värähdys, eivätkä ne meinanneet loppua ollenkaan. Lopulta päästin Minnan irti otteestani ja annoin hänen valahtaa takaisin ammeeseen.

Pesimme toisemme joka paikasta aina silloin tällöin toisiamme suukotellen ja kikattaen. Minna tuntui nyt kanssani huomattavasti rennommalta kuin pitkään, pitkään aikaan. Hän oli taas se oma pikkuinen suloinen tyttäreni, joka hän oli ollut ennen ensimmäistä yötämme. Hän oli taas se, kenessä silmäni ja mieleni lepäsivät ihan eri tavalla. Mutta yhdellä suurella erolla: ME SUUTELIMME aina, kun siihen vaan tilaisuus tuli. Eikä se ollut niitä isä-tytär-suukkoja vaan oikeasti rakastuneiden suudelmia. Ihania semmoisia!

Söimme majan olohuoneen sohvalla jotain kevyttä iltapalaa, ja tarjosin Minnalle viileää valkoviiniä. Yllämme ei ollut kuin majan silkkiset valkoiset aamutakit. Olohuoneen seinän sai samalla tavalla auki kuin kylpyhuoneen, niinpä käänsimme sohvan niin, että näimme rannalle. Minna tuli kainalooni ja joimme viiniä yhdessä mitään sanomatta.

Minnan käsi työntyi aamutakkiini rinnan korkeudelta ja hän silitteli karvaista rintaani. Laskin katsetta ja näin, kuinka kauniit nännit painuivat selkeästi ohuen kankaan läpi. Näkemäni, Minnan pää olallani ja hänen käsi rinnallani, oli yhtälö, jonka seurauksen jokainen voi vain kuvitella.

En antanut itselleni lupaa vaihtaa asentoa tai peitellä nousevaa seisokkiani, vaan ajattelin, että olihan tyttö sen ennenkin nähnyt. Solmu löystyi Minnan käden liikkeen ja nousevan seisokkini ansiosta niin, että pian kovuuteni saikin seistä vapaasti lämpimässä Balin yössä. Pidin Minnaa kainalossani, ja käsi oli hänen pakarallaan. Silittelin peppua ja katselin, kuinka hänen hengityksensä ilmiselvästi kiihtyi. Levitin jalkojani lisää ja tunsin, miten hänen kätensä aloitti hitaan matkan vatsani yli reisilleni ja pää laskeutui vatsalleni. Avasin Minnan aamutakin solmun ja siirsin sitä niin, että näin hänen ihanan, jo ruskettuneen peppun. Olin ensimmäisen yhteisen yömme jälkeen alkanut ajella karvoitustani roikkuvista osista ja tunsinkin nyt Minnan hengityksen niillä. Nojauduin Minnan peppua kohti ja painoin pakaralle suukon. Silitin hänen säärtään oikealla kädellä ja vasen käteni vaelteli ihanalla lanteella ja selällä.

Nostin vasemman jalkani sohvalle ja samalla tunsin jo Minnan käden nousseilla, paljailla pusseillani. Hitaasti ja niin uskomattoman tunteikkaasti hän silitteli paljasta ihoa sieltä, että minun oli pakko huokaista kovaan ääneen. Pian tunsin jotain lämmintä seisokkini pään ympärillä. Nostin päätäni ja näin Minnan olevan kasvoineen sylini yllä. Olin Minnan suussa! Hän imi minua hitaasti ja liikutteli kädellään muita osiani semmoisella taidolla, että jouduin tekemään oikein urakalla töitä, ettei ilta olisi taas päättynyt niin kuin ensimmäisemme. Tunsin hänen kielensä koko varren mitalla. Tunsin hänen kätensä koko seisokkini ympärillä ja tunsin välillä hänen pikkuiset sormensa jopa välilihalla. Nautin hänestä joka ikinen millisekunti.

Olin onnistunut sujauttamaan oikean käden peukkuni Minnan jalkojen väliin. Hitaasti se löysi reittinsä Minnan kuumaan ja kosteaan onkaloon, mikä aiheutti luonnollista lanneliikettä hänessä. Hänkin ynähti suloisesti...

En saanut nauttia pitkään lanneliikkeestä, kun Minna nousi äkkiä ylös. Hän hengitti syvään edessäni seisten ja katsoi minua silmiin. Nousin taas istumaan. Minna katsoi minua edelleen syvälle silmiin hiukset osittain kasvoilla roikkuen. Nostin käteni häntä kohti. Minna tarttui niihin ja hymyili.

"Luulin jo, ettet ikinä kutsu mua sun syliin", Minna sanoi ja tuli askeleen lähemmäksi. Vedin häntä varovasti vielä lähemmäksi. Olisin ollut valmis päästämään hänet välittömästi irti, jos hän olisi niin halunnut. Mutta ei, Minna tuli hitaasti lähemmäksi ja lähemmäksi. Silmät olivat nauliintuneet seisokkiini ja niissä oli ihana odottava katse.

Pian Minna laskeutui hajareisin polvieni päälle istumaan. Näin kuinka nuoret häpyhuulet olivat hieman avoimena, ja nautin näkemästäni. Minna liukui lähemmäksi minua. En uskaltanut koskea häneen. Minna sen sitten teki puolestani, hän tarttui käsiini ja laittoi ne lanteilleen. Itse hän tarttui niskaani ja nousi vielä lähemmäs. Katseemme kohtasivat pikaisesti, kun Minnan polvet olivat sohvalla reisieni vierellä. Siirsin käteni tyttäreni pakaroille ja nostin häntä jonkin verran ilmaan. Hän siirsi jalat pakaroitteni korkeudelle ja otti minua kovempaa toisella kädellä niskasta kiinni. Toinen käsi vaelsi rintaani ja vatsaani pitkin alemmas, kunnes se piteli kiinni jo melkein kipeästi seisovasta miehuudestani. Siirsin Minnaa taas hieman lähemmäksi itseäni edelleen valmiina lopettamaan kaiken, jos Minna olisi antanut aihetta siihen, mutta luimme toistemme katseista, että nyt oli tapahtumassa jotain, mitä kumpikin halusimme.

Minna hieroi itseään seisokillani hetken, ja olin tulla hulluksi näkemästäni. Tunsin "sen" päällä, kuinka kuuma hän oli ja kuinka kosteana minua odotettiin. Hän pysäytti kovuuteni juuri oikealle kohdalle, hymyili ja painoi itseään alemmas. Tunsin, kuinka ihanainen pimppa teki minulle tilaa. Milli milliltä se tuntui kuumemmalta ja Minnan katse silmissäni polttavalta. Päästin hänen pakaransa irti ja annoin Minnan itse määrätä, kuinka nopeasti päälleni istui. Mielessäni kävi taas, että olinkohan mahdollisesti sittenkin hänen ensimmäisensä.

Olin. Minna ei laskeutunut kuin hetken matkaa syliini, kun tunsin jo vastuksen. Se oli ainoa kerta koko illan aikana, jolloin Minna hetkeksi punastui. Hymyilin hänelle ja painoin hänen ylävartalonsa omaani vasten. Suutelimme ja Minna painautui alemmas. Vastus katosi ja tyttäreni kiljahti suuhuni suudellessamme. Katsoin häntä silmiin ja näin pienen kyyneleen, mutta Minna hymyili ja suukotti otsaani merkiksi, ettei kyse ollut kivusta eikä harmituksesta. Hän oli vain onnellinen!

Otin tyttäreeni toisella kädellä lanteesta kiinni ja toisella nipistelin maailman kauneimpia rintoja. Minna kikatti välillä ja sitten taas suutelimme. Liikuin Minnan alla koko ajan nopeammin ja nopeammin. Minnan pimpassa oli hieman enemmän tilaa suurelle seisokilleni, mutta tiukkuutta riitti taatusti ihan koko ajan.

Nostin Minnan hetkeksi kunnolla syliini ja käänsin hänet selälleen sohvalle. Olin koko ajan hänessä, kun vedin hänet ihan sohvan reunalle ja itse olin polvillani lattialla. Laitoin kädet hänen vatsalleen, kun liikuin hänessä edestakaisin. Minna piti kiinni ranteistani ja työntyi joka työnnöllä vastaan. Katsoimme toisiamme silmiin ja välillä kumarruin suutelemaan häntä. Kun nousin taas ylös, silitin ja suutelin pikkuruisia nännejä, enkä voinut olla nauttimatta näystä, kun liikuin Minnan sisään ja taas ulos, hitaasti.

Minna työntyi joka työnnöllä lähemmäs sohvan reunaa, kunnes minä jouduin jo kannattelemaan häntä pakaroista ja tahti kiihtyi koko ajan. Kummankin toimesta. Tunsin, kuinka Minna veti minua itseään vasten ja alkoi väristä. Värinä kiihtyi ja samalla tahtini kiihtyi. Katsoimme toisiamme silmiin, kun Minnan ensimmäinen orgasmi lähestyi. Hän piti omista rinnoistaan kiinni ja selkä vääntäytyi taas kaarelle. kun se oli tulollaan. Minä pidin pepusta kiinni ja nopeutin tahtia, jos se vaan enää oli mahdollista. En kestäisi enää kauaa, ajattelin, kun Minna alkoi huutaa orgasmiaan ulos. Jos emme olisi olleet kahden sillä saarella, jokainen siellä olisi nyt tiennyt, mitä oli tapahtumassa.

Vielä kerta ja lysähdin Minnan päälle. Purkauduin tyttöön niin kuin en olisi ikinä aikaisemmin purkautunut. Kummallakaan ei tuntunut se tunne loppuvan, vaan tärisimme toisiamme vasten ja huohotimme ja hymyilimme. Kikatimme jokaisen ihanan nytkähdyksen jälkeen, minkä jommankumman vartalo teki orgasmin pauloissa.

Kun tuo ikuisuuden kestänyt ihana tunne oli edelleen olemassa, mutta nytkähdykset olivat ohi, suutelimme pitkään. Pisimpään, mitä siihen mennessä olimme ikinä suudelleet. Ehkä näytin sittenkin hieman huolestuneelta, sillä Minna hymyili minulle ja sanoi käytteensä jo pidempään pillereitä kuukausikipujen takia. Miten hyvin hän minut tunsikaan! Tuo tyttäreni. Luki tuonkin huolen suoraan silmistäni. Suukotin häntä otsalle, nenän päälle ja lopulta huulille. Minua odotti taatusti maailman mielenkiintoisin loma ikinä!
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.