Oli heinäkuu 80-luvun lopulla. Itse olin tuolloin 15 ja serkkutyttöni Sari 13. Sari oli jo melko hyvin kehittynyt eikä näyttänyt enää aivan lapselta. Vanhempani ja serkkuni vanhemmat olivat vuokranneet kesämökin Suomenlahdelta saaresta. Taksivene vei meidät saareen ja tulisi hakemaan viikon kuluttua meidät pois. Saaressa oli vain soutuvene ja matkaa mantereelle oli lähes 10 km.
Saari oli melko suuri, mutta siellä oli vain kaksi mökkiä. Toisessa asui meidän perhe ja toisessa serkkuni perhe. Käytännössä päivisin vanhempamme olivat toisessa mökissä ja minä serkkuni kanssa toisessa. Serkkuni oli minulle melkein kuin sisko, sillä perheemme vierailivat toisillaan lähes viikoittain. Ensimmäisenä päivänä lähdimme Sarin kanssa tutkimusretkelle rantakallioille. Koko retken ajan silmäni olivat Sari kainalossa, sillä hänellä oli päällään hihaton T-paita josta vähän väliä paljastui suora näkymä hänen rintaliivittömiin teinirintoihin. Onneksi Sari ei huomannut tuijotustani eikä kohoumaa shortseissani.

Illalla oli sauna. Rantasauna oli kaukana molemmista mökeistä. Vanhemmat saunoivat ensin ja sitten oli ”lasten” vuoro. Minulla oli uimahousut päällä ja niin oli Sarillakin, paitsi että hän oli unohtanut bikiniensä yläosan kotiin. Siinä tyttö sitten saunoi yläosana valkoinen t-paita, joka ei paljon jättänyt mielikuvitukselle varaa…Uimaan mennessä sitten tapahtui se, että pienet uikkarini eivät enää kätkeneetkään kovettunutta kaluani.
- Jätkällähän on muna pystyssä, Sari vain totesi
Menin aivan vaikeaksi sillä en oikein tiennyt oliko Sari loukkaantunut vai pitikö hän minua aivan perverssinä.
- Etkö oo muka ennen nähny, yritin selittää.
- Olen mä nähnyt kun meidän iskä ja äiti nussii, sanoi Sari suoraan
Silloin tajusin, että Saria kiinnosti seisova mulkkuni.
- Tiedätkö Sari, minkä takia se on nyt kovana?
- En…
- Sun nännit näkyy aika kivasti sun paidan läpi, ihan sama onko sulla t-paitaa tai ei, sanoin ja sukelsin kylmään mereen
Sari hyppäsi perässä jalat edellä, uimme vähän aikaa ja nousimme laiturille.
- Nyt sulla on nännitkin kovana, huomautin
- Älä kiusaa, naureskeli Sari
- Mennään takas saunaan ja sä voit tulla ihan ilman paitaa
Yllätyin kun pukuhuoneessa Sari todella otti paidan pois. Nyt näin hänen rintansa ”livenä” ensimmäistä kertaa. Ne olivat melko pienet, mutta kyllä niitä pystyi jo rinnoiksi kutsumaan.
- Älä ny silmiäs pudota, Sari nauroi lauteilla
- En en, sun rinnat on vaan niin kauniit
- Sun vuoro olis sitten vähentää vaatteita…
Olin niin kiihoittunut, että otin epäröimättä uimahousut pois ja jätin ne lauteiden reunalle. Sarista koko riisuminen taisi tuntua vain leikiltä.
- Sulla on aika iso…kait, en mä ole montaa nähnyt
- Öh, kiitti. Haluutko koskee siihen?
Sari tarrasi yllättäen heti kullini varresta kiinni ja alkoi liikuttaa kättään. Sanoin, että hän on ensimmäinen tyttö joka koskee siihen. Sarikin sanoi, ettei hän ole ennen koskenut kenenkään vehkeeseen. Laitoin oikean käteni hänen rintansa päälle, eikä hän estellyt. Tunsin kovan nännin sormissani ja kumarruin suutelemaan sitä. Imin ja nuoleskelin sitä niin kuin olin pornolehdistä oppinut. Sari jatkoi yhä runkkaamistani. Sitten vein käteni hänen reidelleen ja siitä edelleen kohti haaroväliä. Sari kuitenkin piti reitensä tiukasti suljettuna.
- Tykkäätkö tästä mitä mä teen sun kalulle?
- Arvaa vaan…Anna mä koitan sua sieltä.
- Täällä on liian kuuma, mennään pukuhuoneeseen.
Sari meni ensin suihkuun ja sitten minä. Kun menin pukuhuoneeseen, Sari istui penkillä pyyhe ympärillään. Näin hänen bikineitten alaosan pöydällä. Istuin hänen viereensä ja ujutin kättä pyyhkeen alle ja jalkoväliin. Nyt Sari levitti reisiään ja tunsin karvoituksen. En oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä, mutta tunsin kosteuden hänen vaossaan ja liikuttelin keskisormea ylös ja alas hänen pillussaan. Sisään en uskaltanut sormea vielä laittaa. Sari otti sitten pyyhkeen ympäriltään ja kääntyi selälleen penkillä, pää reisieni päällä. Jatkoin tutkimuksia hänen alapäässään ja ajattelin tunkea sormen serkkutytön sisään.
- Varovasti…sattuu vähän, Sari huohotti
Veri kohisi päässäni. En voinut tajuta mitä olin tekemässä. Keskisormi painui lopulta Sarin reikään. Pyörittelin sitä siellä ja samalla hyväilin peukalolla klitorista. Sen verran olin jo silloin lukenut naisen fysiikasta, että tiesin mistä tyttöjen pitäisi pitää. Sari alkoi voihkia kovempaa…Toisella kädellä hieroin serkkuni rintoja ja toisella tein syvempää tuttavuutta serkkuuni. Kaluni oli räjähtämispisteessä ja vankina Sarin pään alla, mutta en kaivannut sen hyväilemistä. Ensimmäinen tutkimusretki naisen sisimpään riitti minulle. Sari kuitenkin vaihtoi asentoa niin, että hän pystyi jälleen runkkaamaan minua. Tunsin, että kohta laukean. Sarin ääntely alkoi olla jo pelottavan kovaa. Onneksi mökeille oli pitkä matka. Tajusimme molemmat sanomatta, että tämän pidemmälle emme voi mennä. Sari alkoi hinkata lantiotaan kättäni vasten todella lujaa ja huusi nautinnosta. En uskaltanut koskaan kysyä saiko hän orgasmin, mutta kukaan tyttö ei sen jälkeen ole ainakaan pystynyt esittämään orgasmia Saria paremmin. Sari jatkoi runkkaamistani, laukesin vihdoin. Sperma lensi pitkin pukuhuoneen seiniä. Putsasimme naureskellen tunnollisesti roiskeet seinistä Sarin pyyhkeeseen ja menimme takaisin vanhempiemme luokse niin kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunut.
Seuraavana päivänä, kun vanhempamme lähtivät kalaan. Jäimme Sarin kanssa pelaamaan räsypokkaa mökille, mutta se on jo toinen tarina.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia