Nettiseuraa

admin Insesti ja Sukulaisseksi
10.06.2014
12875 näyttökertaa
0 kommenttia
4.50
Olin lopettanut seurustelun muutama viikko sitten. Poikaystäväni oli tuntunut jotenkin lapselliselta minun makuuni ja muutaman riidan jälkeen olimme päättäneet erota. Viihdyin iltaisin yksin kotonani ja etenkin kun hankin laajakaistan, surffailin illat netissä. Löysin erään tarinapalstan, jossa oli paljon kiihottavia tarinoita ja lueskelin niitä illalla. Tarinat saivat minut kiihottumaan ja kaipasin helliä käsiä vartalollani ja sisääni jotain täytettä.

Istuin koneen vieressä ylläni vain lyhyt, pitsinen yöpaita ja kuin varkain käteni eksyivät jalkojeni väliin. Tunsin kostuvani kiimasta, kun hyväilin sormellani häpyhuuliani. Kostutin sormen suussani ja painoin sen varovasti pakottaen häpyhuuleni erilleen toisistaan. Tunsin kosteuden sisälläni ja levitin sitä lisää. Sormeni kosketti heräävää klitoristani ja tunsin nautinnon säväyksen. Samalla klikkailin hiirellä itseni chattipalstalle.
Sormeni lipsahti ja jouduin mukaan keskusteluun, joka oli 40+-ikäisille. Keskustelu ei ollut kovin aktiivista, mutta eräs nimimerkki kiinnitti huomioni. Se oli pelkkä numerosarja, mutta siinä oli isäni syntymäpäivä. Naputtelin viestin nimimerkille kysyen, etsikö hän seuraa. Vastaus oli myöntävä ja illan kuluessa harrastimme nettiseksiä. Mies osasi kiihottaa minua teksteillään ja sain orgasmin lukiessani näytöltä, miten mies hyväili minua sormillaan ja kielellään ja miltä lopuksi tuntuisi, kun hän tulisi sisääni. Mies kertoi myös runkanneensa chattimme aikana ja saaneensa orgasmin kuvitellessaan pieneen yöpaitaan pukeutunutta nuorta tyttöä.
Siitä lähtivät alkuun keskustelumme. Useana iltana vaihdoimme mielipiteitä melkein kaikesta maan ja taivaan välillä. Muutaman illan jälkeen olin vakuuttunut, että keskustelin isäni kanssa netissä. Arvelin, että hänellä ei ollut aavistustakaan, kuka olin ja yritin peittää sen. Kerroin olevani syntynyt toisessa kaupungissa enkä kertonut oikeaa vuosilukua. Muuttelin myös muita pieniä yksityiskohtia, mutta hän vastasi jokaiseen kysymykseeni kuin isäni olisi vastannut.
Vanhempani olivat eronneet pari vuotta sitten, kun olin ollut 18-vuotias. Itse muutin juuri silloin pois kotoa asumasta. Olin pitänyt isääni ja äitiini aika vähän yhteyttä. Isäni asui toisessa kaupungissa ja äitini oli mennyt uudelleen naimisiin miehen kanssa, josta en erityisemmin pitänyt.

Pidin kuitenkin isästäni paljon ja keskustelin hänen kanssaan mielelläni netissä – etenkään kun hän ei tiennyt, kuka olin. Eräänä iltana keskustelimme netistä löytämistämme eroottisista kertomuksista. Molempien makuun oli Suomi24.fi-palstalla nimimerkillä Japi kirjoitetut tarinat. Kerroin, että halusin rakastella vanhemman miehen kanssa – ja kuvitella, että hän on oma isäni. Japi sai sen tuntumaan niin kiihottavalta eikä ihan niin kielletyltä kuin olin aiemmin ajatellut. Myös chattiseurani, joka oli jossain vaiheessa kertonut nimensä olevan Markku, kertoi, että luettuaan Japin kertomuksia hän oli alkanut miettiä, miltä tuntuisi rakastella nuoren, viattoman tytön kanssa. Markku kertoi, että hänellä oli kaunis tytär, josta hän piti hyvin paljon, mutta valitettavasti hän ei nähnyt tytärtään niin usein kuin olisi halunnut. Seksisuhde omaan tyttäreen oli kuitenkin Markun mielestä liian rankka juttu. Ei hän voisi rakastella oman tyttärensä kanssa....
Harrastimme kuitenkin sen jälkeen monena iltana nettiseksiä, niin että kutsuin häntä isäksi ja hän kutsui minua Minnaksi – kas kummaa, se sattui olemaan oikea nimeni.
Lopulta väistämätön tapahtui: olimme sopineet tapaavamme eräässä hotellissa kotikaupungissani. Olin suunnitellut isälleni eräänlaisen kepposen ja tein treffit niin, että vuokrasin hotellista huoneen. Kerroin huoneen numeron tekstiviestillä – kyllä se oli oman isäni puhelinnumero. Lähetin viestin niin, että hän ei saanut lähettäjän numeroa eli hän ei vieläkään tiennyt, kuka olin.
Menin etukäteen huoneeseen ja irrotin pöytälamppujen johdot seinästä. Kattolampusta sain lampun kierrettyä irti, joten huoneeseen jäi hyvin hämärää. Säleverhon käänsin niin, että kalusteiden ääriviivat juuri ja juuri erottuivat. Odottelin totutellen silmiäni pimeään, kunnes kuulin ovelta koputuksen. Avasin oven isälleni seisoen itse oven takana ja päästin hänet sisään. Onnistuin sulkemaan oven ennen kuin hän näki minut. Alensin ääneni matalaksi kuiskaukseksi ja kuiskasin: "Isä, sinä tulit... Haluaisitko tyydyttää kiimaisen pikkutyttösi?"

Isäni vastasi myöntävästi ja menin hänen lähelleen. Halasin häntä ja annoin hänen tunnustella vartaloani. Hänen hengityksensä muuttui raskaammaksi, kun hän tajusi, että ylläni oli vain pitsinen yöpaita, jossa oli hyvin avoin kaulus ja vain pienet narut olkapäillä. Yöpaita oli myös hyvin lyhyt ja kun hänen kätensä liukuivat alas selkääni ja pakaroitani, hän löysi pian yöpaidan alareunan. Hieman käsiään nostamalla hänen kätensä osuivat alastomille pakaroilleni ja hän hengähti syvään tuntiessaan niiden kiinteän pyöreyden.
"Otetaanko sinulta vaatteet pois, isä", kysyin taas kuiskaamalla. Pudotin hänen pikkutakkinsa lattialle ja tunnustelin paidan nappeja avaten niitä sitä mukaa kuin löysin. Hänen kätensä liikkuivat kuumina vartalollani tunnustellen pitkiä hiuksiani – olin antanut niiden kasvaa huomattavasti pidemmiksi kuin viimeksi nähdessäni isäni – ja suuria rintojani, joiden nännit jo nöpöttivät kiihotuksesta. Pudotin paidan hänen hartioiltaan lattialle ja tunnustelin lihaksikasta ruumista. Ei kaljamahaa, lihakset olivat kiinteät ja hänen rintakarvansa kutittivat seksikkäästi rintojani ja poskeani painautuessani kiinni häneen.
Seuraavaksi avasin hänen vyönsä ja housujen vetoketjun. Olin jo vatsaani vasten tuntenut hänen housuissaan möykyn, joka kasvoi kasvamistaan, mutta kun sain sen esiin alushousuista, kauhistuin. Se oli paljon suurempi kuin olin kuvitellut tai koskaan koskenut. Se oli niin paksu, että sormeni eivät saavuttaneet toisiaan puristaessani peukalon ja etusormen kalun varrelle.
Pudotin hänen housunsa alas asti ja hän astui pois housuistaan ja kengistään. Kävelin takaperin leveän sängyn viereen ja kaadoin hänet siihen selälleen. Istuin hänen vatsansa päälle selkä päin hänen kasvojaan ja kumarruin riisumaan hänen sukkansa. Takamukseni nousi ja tunsin hänen kätensä liukumassa lanteillani yöpaidan alla. Hän tunnusteli minua, antoi somiensa liukua kapealla vyötärölläni ja hyväili takapuoltani hellästi. Kumarruin syvempään ja otin hänen varpaansa suuhuni imien ja nuoleskellen niitä. Isäni sormet koskettelivat pakaroitani, eksyivät hellästi niiden väliin, hyväilivät peppureikäni ympäristöä ja välilihaani. Inahdin nautinnosta, kun yksi sormi eksyi häpyhuulilleni. Isäni sormi oli menossa kiihottuneeseen pilluuni – ja hän ei edes tiennyt, että hyväili näin intiimisti omaa tytärtään.

Kiipesin huulillani hyväillen ylöspäin hänen karvaisia reisiään. Annoin matkallani tuon mahtavasti seisovan suuren kalun viivähtää rintojeni välissä puristaen hetkeksi suuret rintani kiinni toisiinsa, niin että kalu liukui pehmeässä laaksossa saaden isäni jännittämään vartaloaan kaarelle. "Aah, Minna, oma pikkutyttöni. Sinulla on upea vartalo", sanoi isäni tietämättä, kuinka oikeassa olikaan tuossa omassa pikkutytössään...
Jatkoin matkaani isän vartaloa ylöspäin, kunnes huuleni koskettivat yläviistoon sojottavaa mahtavaa kalua. Hyväilin sormillani hellästi isän kiveksiä ja otin sitten kalusta tukevan otteen nuolaisten terskaa kerran, toisenkin. Isä tuntui nauttivan käsittelystäni nuollessani hänen seisovaa kaluaan ja avatessani suuni aivan ammolleen saadakseni terskan mahtumaan suuhuni. Se oli tosiaan suuri ja kuuma, se maistui niin hyvältä. Lisäksi se tuntui niin rivolta, olihan siinä oma isäni.
Painoin alapääni vasten isäni kasvoja ja tunsin hänen partansa kutittavan paljaaksi ajeltua häpyäni. Hän nuoli pilluani pitkin vedoin antaen kielensä kulkea häpyhuulten yli välilihalle ja aina pepulleni asti. Se tuntui hyvältä. Minua ei koskaan oltu nuoltu sieltä asti. Liikutin alapäätäni vasten hänen kasvojaan ja imin ja nuolin samalla hänen kaluaan pitäen siitä kaksin käsin kiinni.
Monen nautinnollisen hetken jälkeen isäni nosti minua hiukan ylöspäin ja tunsin hänen sormensa pillussani. Yksi sormi tunkeutui syvälle märkään pilluuni ja sai pian seurakseen toisen. Erehtymättömästi sormi löysi klitorikseni ja tunsin nautinnon väreitä. Sormi helli klitoristani ja äkkiä tunsin yhden sormen pyllyreiälläni. Se tunkeutui muutaman millin sisään ahtaaseen aukkooni, jossa kukaan ei ollut ennen käynyt ja jännitin vaistomaisesti pakaroitani. Halusin kieltää häntä, mutta en saanut sanotuksi mitään. Sormi haki lisää liukastetta pillustani ja siirtyi takaisin kireälle aukolleni. Taas lisää liukastetta ja nyt jo odotin, miltä se tuntuisi sisälläni. Hitaasti sen paine pyllylläni lisääntyi ja sulkijalihas antoi periksi. Se tuntui mahtavalta. Isäni sormista kaksi oli pillussani ja yksi tunkeutui toista niveltä myöten pieneen peppuuni. Pilluun tunkeutui kolmaskin sormi venyttäen minua lisää ja tunsin orgasmin lähestyvän.
"Isä, hyväile minua", sanoin kuiskaten, "nussi minua sormillasi. Anna pikkutytöllesi orkku, anna, isä, anna."
Voihkin nautinnosta ja sain pyytämäni. Isä antoi minulle orgasmin sormet syvällä pillussani ja pepussani liikkuen.

Isäni tunsi, kuinka ruumiini veltostui hänen päällään. Annettuaan minun hengähtää hetken hän ponnisti pois altani ja käänsi minut vatsalleni sängylle. Hän siirsi pari tyynyä lantioni alle ja tunsin olevani siinä kuin tarjottimella, jalat harallaan ja pylly pystyssä. Hän siirtyi jalkojeni väliin ja tunsin suuren, kovan terskan märillä häpyhuulillani. Hitaasti se tunkeutui sisääni, vetäytyi hieman ja tuli sitten taas syvemmälle. Iso kalu venytti pilluni äärimmilleen tunkeutuessaan syvälle sisääni. Se tuntui niin isolta ja hyvältä, että voin vain vaikertaa nautinnosta sen liikkuessa minussa. Tahti kiihtyi vähitellen ja kivespussit hakkasivat minua vasten isäni upottaessa kalunsa sisälleni kerta toisensa jälkeen. Kiipesin mahtavaan orgasmiin, joka sai minut huutamaan nautinnosta, juuri kun tunsin hänen laukeavan syvälle sisääni suuren lastin polttavan kuumaa spermaa. Oma isäni täytti pilluni paksulla spermallaan väristessäni orgasmista.
Tunsin kalun veltostuvan sisälläni ja vetäytyvän sitten minusta jättäen pilluni avoimeksi ja tyhjäksi. Samassa tunsin taas sormet pepullani. Ne levittivät lisää kosteutta ahtaammalle reiälleni ja pyllistin lisää vastaanottavaisena. Ehkä hän hyväilisi minulle sormillaan vielä yhden orgasmin. Sormi pepussa aiheutti minulle väristyksiä. Hän kuitenkin otti sormensa pois ja petyin – ja sitten kauhistuin tuntiessani jotain paljon isompaa vasten pyllyäni. Se oli isäni puolijäykkä kalu, joka hitaasti mutta vastustamattomasti tunkeutui pyllyyni. "Se ei ikinä mahdu sinne. Minä repeän", ajattelin järkyttyneenä. Silti pyllistin lisää ja tunsin, kuinka terska muljahti sisään suoleeni. Se painui yhä syvemmälle ja alkoi sitten paisua. Isällä alkoi taas seisoa ja tunsin tuskansekaista nautintoa syvällä neitseellisessä pyllyssäni paisuvasta kalusta, joka alkoi hitaasti liikkua. Voihkaisin joka kerta kivusta kalun tunkeutuessa syvemmälle. Silti pyllistin yhä lisää. Oma sormeni hieroi klitoristani ja tunsin nousevani taivaisiin.
"Isin pikkutyttö saa kyrpää pikkupeppuun", huohotin kiimaisena.
"Minä panen tyttöäni, omaa tyttöäni ja ruiskutan spermat syvälle tyttöni perseeseen", läähätti isä ja niin myös tapahtui. Jatkuvien orgasmieni keskellä tunsin kalun sisälläni paisuvan vielä ja suihkauttelevan sitten lastin suoleeni. Sitten veltostuva kalu vedettiin pois sisältäni. Makasin sängyllä jalat harallaan sperman valuessa ulos sekä pyllystäni että pillustani, liki puhki naituna. Isäni retkahti viereeni hengittäen raskaasti.
Isäni oli tainnut nukahtaa, kun lopulta nousin ylös ja menin kylpyhuoneeseen. Olin vuokrannut paremman huoneen, jossa oli jopa poreallas. Täytin altaan ja menin sitten makailemaan lämpimään veteen.

Kuulin, kuinka isäni heräsi ja liikuskeli huoneessa naksuttaen valoja. "Täällä ei mikään valo toimi", hän huusi minulle oven takaa.
"Kylppärin valo toimii. Avaa ovi", vastasin ja hän teki työtä käskettyä.
Hän pysähtyi oviaukkoon seisomaan alastomana nähdessään minut porealtaassa, isot rinnat juuri liikkuvan veden rajasta näkyen. "Minna", hän ähkäisi epäuskoisena.
"Niin", vastasin, "oma pikku tyttäresi. Tuletko seurakseni altaaseen?"
Isäni tuijotti minua edelleen. Huomasin hänen epäuskoisen katseensa siirtyvän rinnoilleni ja ilmeet hänen kasvoillaan, kun hän ymmärsi naineensa omaa tytärtään molempiin reikiin. Sitten hänen velttona riippuva kalunsa nytkähti alkaen jäykistyä pikkuhiljaa ja hän tuli lähemmäs ammetta. Siirryin antaakseni hänelle tilaa ja hän nosti jalkansa yli ammeen reunan...
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.