Olin jäänyt eroni jälkeen asumaan yksin isoon omakotitalooni kunnes sisareni 18 v. poika Jani muutti asumaan talooni aloittaessaan opinnot paikallisessa opistossa.
Itse olin täyttänyt hiljan 40 v ja työskentelin lääkärinä läheisessa sairaalassa.
Jani joutui vaihtelevien työvuorojeni johdosta olemaan melko paljon yksin mutta toisaalta hän tuntui myös viihtyvän melko hyvin yksin.
Meillä oli erittäin lämmin ja läheinen suhde
keskenämme ja usein,milloin vapaalla olin Jani istui kanssani iltaisin tarinoimassa niitä näitä. Puhuimme myös tytöistä ja yleensäkin seksistä. Jan kertoi pitävänsä enemmän itseään vanhemmista naisista koska ikäisensä kuulemma olivat niin lapsellisia.

Huomasin kyllä miten Jani joskus vaivihkaa katseli vähäpukeista vartaloani kun suihkun jälkeen touhuilin omiani. Ajattelin vain että se on normaalia mielenkiintoa naissukupuolta kohtaan enkä siihen sen enempää kiinnittänyt huomiota kunnes eräs sateinen iltapäivä muutti kaiken.
Olin laittanut koulusta palaavalle pojalle viestilapun että olen iltavuorossa ja tulen silloin ja silloin.
Olin kuitenkin unohtanut joitakin papereita kotiin ja jouduin lähtemään hakemaan niitä kesken työvuoron.
Saavuin kotiin ja aukaistuani ulko-oven kuulin
musiikin soivan Janin huoneessa. Oma työhuoneeni oli käytävällä Janin huoneen jälkeen jonne suunnistin. Olin juuri huutamassa oven raosta pojalle hei kun silmieni eteen avautuvan näyn pysäyttämänä pysähdyin kuin seinään.

Jani makasi sängyllään pää kohti ovea ja se mitä näin sai minut haukomaan henkeäni. Jani makasi alastomana katsellen jotakin kuvaa ja onanoi samalla hiljaa itseään. Ainakin luoja oli suonut pojalle hyvän varustuksen sillä kalu jonka näin oli varmasti suurin mitä olin ikinä nähnyt vaikka niitä työssäni näin erinäisiä päivittäin. Pituutta varmasti yli 20 cm ja paksuutta minun naisellisen ranteeni verran. Lisäksi terska levisi tummanpuhuvana valtavana tattina siittimen päässä.
Vaikka kyseessä oli oman sisareni poika niin tunsin vaginani valahtavan kosteaksi pelkästään tuosta näystä.
Sitten seurasi varsinainen järkytys. Jani käänsi kädessään olevaan kuvaa vähän jolloin näin että kuva oli itsestäni viime kesänä otettu valokuva jonka Jani oli ottanut vieraillessani siskoni luona kesälomallani.

Makasin siinä nurmikollamme aurinkoa ottamassa bikineissäni selälläni vähän viettelevästi
jalat harallaan. Olin kyllä kieltänyt häntä
kehittämästä kuvaa mutta näköjään hän oli sen tehnyt.
Sadat ajatukset pyörivät päässäni kun veäydyin oven suusta ja hiivin hiljaa huoneeseni napaten unohtuneet paperit käteeni ja poistuen hiljaa takasin työhöni.
Oliko tosiaan mahdollista että nuoren pojan seksiunelmien kohteena olin minä keski-ikäinen nainen. Olinhan toki paljon sen suuntaisista jutuista kuullut mutta kuitenkin.

Siltähän se vahvasti vaikutti. Pitkin työvuoroa tuo mahtava seisova kalu palautui kuvitelmiini ja vaikkakuinka yritin kieltää moiset ajatukset itseltäni niintunsin työvuoron loputtua olevani selvästi seksuaalisesti virittäytynyt
En koskaan ollut tuntenut minkäänlaista seksuaalista vetoa yleensäkään nuoria poikia kohtaan mutta nyt jouduin kotiin saavuttuani toistelemaan itselleni monesti että ole järkevä ja unohda tuo jykevä kalu.
Koitin toimia ihan normaalien iltatoimien
mukaan vaikka suihkussa käydessäni käteni tavoittikin tykyttävän vähän turvonneen liukkaan häpyni. En kuitenkaan tyydyttänyt itseäni vaan ajattelin tehdä sen sauvallani makuuhuoneessa.
Kävimme nukkumaan.
Kuulin poijan liikuskelevan omassa huoneessaan kunnes talo hiljeni. Levottomien ajatusten
pyöriessä päässäni aloin kuitenkin hieroa kovina nöpöttäviä nännejäni ja ei aikaakaan kun
hieromasauvani suihki edes takaisin kuumien häpyhuulteni välissä himokkaiden ajatusteni
lennellessä Janin valtavan kalun ympärillä kunnes sitten voimakas orgasmi tuli rajuna ryöppynä saaden minut hiljaa ulisemaan mielihyvästä.

Minua vaivasi tietoisuus siitä että Jani tyydytti
itseään minun kuvani avulla mutta en löytänyt tietä miten olisin asian ottanut esille hänen kanssaan.
Ennen pitkää huomasin itsessäni myös huolestuttavia
piirteitä sillä aloin aluksi ehkä tiedostamattani ja myöhemmin ihan tietoisesti esiintymään yhä useammin pojan seurassa pelkissä pikkuhousuissa ja
rintaliiveissä ja kun näin hänen yrittävän peitellä saamiaan erektioita niin himoni päästä koskemaan tuota seisovaa kalua vaan kasvoi. Usein keittiössä touhuillessamme pudotin ikään kuin vahingossa jotakin lattialle ja kumarruin aina niin että pikkuhousujeni peittämä häpyni suorastaan kutsui Janin mahtavaa kalua pyllistäessäni häntä kohden. Sittemmin aloin
jättää kylpyhuoneen ja makuhuoneen ovet raolleen
mennessäni kylpyyn tai nukkumaan. Olin varma että
Jani kävi tirkistelemässä touhujani mutta kumpikaan meistä ei uskaltanut ottaa ratkaisevaa askelta.
Kaikki tämä sai minut käymään suorastaan
seksuaalisesti ylikierroksilla ja hieromasauvani oli todella ahkerassa käytössä.
Tiesin että käyttäytymiseni oli väärin ja hulluutta mutta fantasiani ja tietoisuus tuosta komeasta kalusta sai minut käyttäytymään näin
Eräänä iltana jalkojani särki tavallista enemmän
raskaan työpäivän jälkeen ja pyysin Jania hieromaan pohkeitani.

Olin suihkun jälkeen pukeutunut vain
pikkuhousuihin ja aamutakkiin. Kävin selälleni
sohvalle ja nostin jalkani Janin syliin. Tunsin
pojan käsien hierovan hiljaa ja voimakkaasti
pohkeitani. Hieronta tuntui niin hyvältä että vaivuin jonkinlaiseen horrokseen ja havahduin siihen että kädet olivat siirtyneet luvattoman paljon polveni yläpuolelle.
Jäykistyin paikalleni ja varmasti Janikin
sen tunsi mutta jatkoi siitä huolimatta reiteni
hierontaa. Tunsin samalla Janin sylissä olevien
kantapäideni painautuvan pojan housujen vankina olevaa kovaa seisovaa kalua vasten . Yht’äkkiä tilanne tuntui mielettömän kiihoittavalta ja annoin reisieni aueta hieman.

Samalla aamutakin helma valahti sivuun ja
tiesin että pojalla oli esteetön näkyvyys ohuiden
pikkuhousujen peittämälle vaginalleni. Kuulin miten Jani vetäisi syvään varovasti henkeä ja hierovat kädet siirtyivät yhä ylemmäksi reidelläni.
Tunsin myös miten elimeni kostui vääjäämättä ja
arvasin että Jani näkisi pian paljastavan märän kohdan pikkuhousuissani. Kädet siirtyivät toiselle reidella ja tunsin miten ne pakottivat pikkuhiljaa reiteni yhä avoimemmaksi.
Pidin silmiäni kiinni mutta vartaloni
oli äärinmäisen jännittynyt kun odotin noiden
voimakkaiden käsien liikkeen jatkumista. Kuulin miten Janin hengitys kiihtyi ja nuo vaativat sormet hieroivat reittäni koko ajan lähentyen kostuvaa vaginaani. Lopulta tunsin miten käsi hipaisi jo märkää pikkuhousujeni etumusta. Sävähdin kuin sähköiskun saaneena. Yritin työntää noita tunkeilevia käsiä pois mutta ne hieroivat yhä vaatimammin häpyni ympärystää ja kuin huomaamatta lantioni alkoi hiljaa liikkua rytmikäästi hieronnan tahdissa.

”Ei , ei Jani , tämä on niin väärin” kuulin itseni sanovan vaikka pilluni suorastaan huusi lisää kosketuksia.
Kylpytakkini avautui kokonaan ja näin silmieni raosta miten Jan kumartui ylleni imaisten kovana nöpöttävän nännini suuhunsa.
En voinut mitään sille että tunsin
vastustamatonta himoa tuota nuorta poikaa kohden ja vein käteni hänen pullottavalle etumukselleen. Käteni suorastaan repivät pojan vyötä ja housuja auki kunnes käteni lopulta tarttuivat tuohon salaisten unelmieni kohteeseen.
Aukaisin silmäni Janin edelleen imiessä vuoroperään turpeita nännejäni ja hänen kätensä
hieroesssa pikkuhousuissani lemmennestettä pulppuavaa häpyäni. Tunsin miten hänen sormensa upposi syvälle pilluuni.
Oma käteni veteli samalla edestakaisin siittimen vartta. Valtava terska hohti tummanpuhuvana
silmissäni. Kuulin miten Jani kuiski aina välillä
”täti , sä oot niin kiihottava ”

Himoni kasvoi niin valtavaksi että nostin takapuoltani kehoittaen samalla käheällä äänellä Jania poistamaan pikkuhousuni.
Poika irrottautui rinnoistani ja vetäisi housuni alas.
Kuulin miten hän hengittikiivaasti.
Nostin käsiäni ja kutsuin häntä. Tunsin että minun oli pakko saada tuo ylväänä seisova kalu
sisälleni. Pojan noustessa lattialta tartuin kaluun ja vedin kovaa aisaa kohti tykyttävää lemmennesteitä valuvaa vaginaani.

Tunsin pojan raskaan vartalon käyvän päälleni samalla kun jyhkeä kalu hiljaa porautui odottavaan pilluuni. Tuntui että se ei sovi
sisälleni mutta pilluni oli himosta niin märkä että pikkuhiljaa kalu painui melkein pohjaan saakka
Tunne oli uskomaton. Tiesin tekeväni väärin mutta himovoitti kaikki järjen hivenet.
Tunsin vain joka paikan pillussani täyttyvän ihanasta kalusta. Janin kuumat huulet sulkeutuivat omiini kielten aloittaessa raivokkaan tanssin keskenään ja paksun kalun
soutaessa yhä kiihkeämmin pillussani.
Tunsin miten pojan liikkeet kävivät yhä raivoisammaksi samalla kun tunsin orgasmini lähtevän valtaisana vyörynä liikkeelle. Kai Janikin tunsi sen sillä hän kiihdytti tahtinsa äärimmilleen ja sitten se alkoi.
Orgasmi suorastaan räjähti aivoissani. Menetin varmasti hetkeksi tajuntani ja kun tajuntani taas reagoi tunsin Janin raskaan vartalon päälläni ja hänen kiivaan hengityksensä kaulakuopassani samalla kun tunsin miten tuo ihana kalu edelleen nytkähteli yhä puolittain kovana syvällä pilluni perukoilla.
Suunnaton hellyyden ja hyvänolon tunne valtasi minut ja sinä hetkenä ei mieleeni tullut hetkeksikään se että olisin tehnyt jotain väärää.
Silittelin Janin hiuksia hiljaa hänen kuiskatessa korvaani miten hän oli jo useita vuosia halunnut rakastella kanssani.

Puristin hänet voimakkaasti itseäni vastaan ja vastasin sanomalla että minäkin olin halunnut häntä siitä saakka kuin olin vahingossa nähnyt hänet alastomana muutama kuukausi sitten ja en koskaan ollut saanut sellaista orgasmia kuin juuri olin saanut.
Rakastelimme vielä uudelleen Janin ottaessa minut takaapäin kovalla ihanalla kalullaan.
Sain tällöinkin orgasmin ja täytyy sanoa että en ollut kokenut koskaan aikaisemmin kahta huikaisevaa orgasmia samana iltana.
Tästä tapahtumasta alkoi meidän useita vuosia kestänyt seksisuhteemme.
Tiesimme molemmat suhteemme jonkin asteisen tuomittavuuden mutta kummankin vietti oli
niin voimakas että emme voineet olla rakastelematta.
Minä annoin hänelle kaiken kokemukseni seksin saralta ja sain vastavuoroisesti nauttia hänen nuoruuden suomasta kyvystä ja kylttymättömyydestä.
Seksuaalinen kanssakäyminen välillämme loppui melkein kokonaan sitten aikanaan kun Janille tuli perheen perustamis vietti ja itsekin löysin uuden miesystävän.
Jani on monesti sanonut vaimonsa kiittelevän häntä
hänen loistavista rakastelutaidoistaan mikä todella oli totta. Olihan poika ollut hyvässä opissa. Kieltämättä hän vielä nykyisinkin silloin tällöin tilaisuuden tullen yllättää vanhan tätinsä tuolla ihanalla kangellaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia