Outin ja iskän yhteinen ilta

admin Insesti ja Sukulaisseksi
03.06.2014
24463 näyttökertaa
0 kommenttia
4.31
Klo 14.30
– Selvä, mä laitan ne laskut menemään tilitoimistoon maanantaina. Lähin jo vähän aikasemmin toimistolta näin aurinkoisena päivänä. Samoin, hyvää viikonloppua myös sulle! Moi moi.
Pekka kurvasi uuden Lexus Hybridinsä omakotitalon pihaan. Uusi auto oli ollut suunnitelmissa jo vähän aikaa. Edellisellä kärryllä, 5-sarjan Bemarilla, olikin ajettu jo reilu viisikymmentätuhatta. Sitä paitsi nykyisillä polttoaineen hinnoilla diesel oli paljon parempi vaihtoehto kuin bensavehje. Ja muodikkaampi. Jo yli puolet suomalaisten ostamista autoista kävi dieselillä. Eikä vuotuinen dieselvero tehnyt Pekan lompakkoon minkäänlaista lovea.
Anne oli ollut Brysselissä työmatkalla jo viikon. Viimeiset seminaarit olisi vasta seuraavan viikon torstaina, lento saapuisi Helsinki-Vantaalle perjantain puolella. Vielä vajaa viikko siis iltalenkkejä, telkkarin katsomista ja nukkumista yksin.
Litmasten avioliitto oli ollut onnellinen alusta lähtien. Pekka hemmotteli Annea pienillä lahjoilla ja muistamisilla jopa arkipäivisin. Milloin saunanlauteilla oli kynttilöitä ja shamppanjapullo, milloin tyynyn alla kaulakoru. Viikonloppuisin Pekka vei Annen usein elokuviin, teatteriin, joskus jopa oopperaan. Mutta myös ihan arkiset kävelylenkit metsässä lehtien keskellä toivat iloa heidän liittoonsa. Litmaset antoivat paljon aikaa toisilleen, sen minkä kiireisiltä töiltään ehtivät. Nyt Anne oli kuitenkin pitkästä aikaa kahden viikon työmatkalla, ja Pekka tunsi itsensä jollain lailla yksinäiseksi.
Pekka laittoi oven kiinni tullessaan eteiseen. Hän riisui Camel Activen ruskeat, tyylikkäät nahkakengät ja laittoi ne telineeseen Annen kotiin jättämien kenkien viereen. Niiden vieressä oli Lacosten puhtaan valkoiset, uutuuttaan hohkaavat numeron 37 tarralliset tennarit. Mutta ne eivät olleet Annen. Pekka heitti Bossin vaalean ruskean kesätakkinsa naulaan, laski salkun nurkkaan ja kääri kauluspaitansa hihat. Vihdoinkin perjantai, työasiat sai heittää mielestä pariksi päiväksi. Olla vain, rentoutua.
– Ai moi iskä, sä tulitkin jo kotiin, Pekka havahtui kuulemaansa ääneen.
– Joo, mä lähdin toimistolta vähän aikaisemmin. Hirveä helle ja toimistossa paahtaa vielä pahemmin kuin ulkona. Mut mites säkin oot jo nyt kotona?
– No mä pääsin lähtemään aikasemmin kahvilalta, kun meitä olikin tänään kaks ryhmää siellä. Kato tällänen kesäperjantai, ni käy enemmän asiakkaita. Mut päästiin kuitenki osa aikasemmin lähtemään. Tulin Emmin kyydissä kotiin.
– Ahaa, ette jäänykkään sitten kaupungille pörräämään tavalliseen tapaan, heh?
– Ei me, kun Emmikin oli lähössä mökille niitten porukoitten kanssa. Oon vähän niinku toimettomana tässä tän iltaa.
Outi oli tullut isäänsä vastaan yläkerran huoneestaan. Outilla oli yllään tummansiniset, uudet Dieselin farkut, jotka myötäilivät hänen kapeahkoja reisiään ja sääriään. Farkut olivat maksaneet 160 euroa, mutta kyllähän Outi sai ihan hyvin taskurahaa kesätyöstään Robert's Coffeessa. Harvassa paikassa kesätytöt saivat 9,5 euroa tunnilta. Eikä Outin viikkorahassakaan ollut koskaan ollut valittamista, ainut lapsi kun oli. Outi oli sen verran kiltti tyttö, että rahat menivät ennemminkin vaatteisiin kuin baareihin. Farkkuihin pujotettu valkoinen nahkavyö sointui hyvin Outin päällä olevan Benettonin puhtaan valkoisen t-paidan kanssa. "United Colors Of Benetton London" luki Outin pienten rintojen kohdalla. Pekka oli tuonut paidan tuliaisiksi työmatkalta. Kaulalleen Outi oli kietonut Burberryn vaaleanruskeamustan huivin. Vaaleanruskeat kiharretut hiukset oli laitettu takaa kiinni mustalla hiussoljella. Outin bestis Emmi oli laittanut tälle lämpörullat edellisenä iltana. Hiusten päällä oli musta, ohut muovinen panta. Asukokonaisuuden kruunasi näyttävät helmikorvakorut.
Outi oli pienikokoinen tyttö. Hän oli aina ollut luokkansa lyhyimpiä ja hoikimpia. 157 senttimetriä ja 49 kilogrammaa oli kirjattu lukion kakkosluokan terveystarkastuksessa. Eikä Outi siitä ollut juuri muuttunut suuntaan tai toiseen. 13-vuotiaana alkanut yleisurheiluharrastus oli pitänyt huolen siitä, että Outin reidet ja sääret olivat pysyneet hoikkina ja kiinteinä, vatsa litteänä ja ryhti hyvänä. Lukion puolessa välissä yleisurheilu oli jäänyt, Outi kun oli huomannut, ettei hänestä ollut huipputasolle. Tämä ei kuitenkaan ollut näkynyt kropassa. Lenkkeily maistui edelleen ja ruokavalio pysyi terveellisenä. Rinnatkin Outilla oli tyypilliset yleisurheilijatytölle. Pienet ja kiinteät, mihin Outi itse ei ollut täysin tyytyväinen. Mutta A70–kokoisissa liiveissä oli toki hyvät toppaukset korjaamaan tilannetta.
Outi oli aina menestynyt hyvin koulussa. Keväällä Outi oli kirjoittanut ylioppilaaksi kolmella laudaturilla ja kahdella eximialla. Jonkunlainen stipendi tuli melkein joka kevät, huipentumana koko koulun kielistipendi ylioppilaskeväänä. Kesä oli tuonut mukanaan myös opiskelupaikan Jyväskylän yliopiston kielitieteellisessä. Ruotsin opettajan opinnot oli ollut Outin pitkäaikainen haave, joka oli nyt toteutumassa. Hän olikin viettänyt kirjoitusten jälkeisen kevään tiiviisti Kielitieteen perusteiden ja ruotsinkielisen kirjallisuuden parissa. Varsinaiset pääsykokeet eivät olleetkaan mikään vaikea pala, mitä nyt ryhmähaastattelut olivat Outia hieman jännittäneet. Tuleva syksy tarkoittaisi siis Outin muuttamista pois kotoa ja näin ollen Pekan ja Annen jäämistä kaksistaan.
Pekka olikin miettinyt, kuinka Outi kilttinä tyttönä sopeutuisi opiskeluelämään, Outi kun ei ollut mikään bilettäjätyyppi. Litmasilla ei kertaakaan ollut kotibileitä Outin lukioaikana, mitä nyt Emmi ja pari muuta tyttöä välillä kävivät yökylässä pitämässä pyjamabileitä. Baarissakin Outi oli käynyt oikeastaan vain pakollisina kertoina eli vanhojen tanssien, penkkareiden ja ylioppilasjuhlien jatkoilla. Outi oli myös kaiken kaikkiaan melko ujo tyttö, punasteli helposti ja oli monissa tilanteissa epävarma. Outi saattoi nolostua ja punastua, jos hän vaikkapa vain sattui pieraisemaan kotioloissa.
Poikien kenkiä ei ollut Litmasten eteisessä näkynyt, Outi ei ikinä ollut seurustellut vakavasti. Ainoat kokemukset poikien kanssa rajoittuivat yläasteaikoina bileissä pidettyihin pullonpyörityksiin, joissa joutui pussaamaan satunnaisesti jotakin luokan pojista. Nekin kerrat olivat olleet aikamoista haparointia. Outin kokemattomuus ei suinkaan johtunut siitä, ettei ottajia olisi ollut. Outi oli varsin sievä tyttö, nukkemaiset kasvot suurehkoine vihreine silmineen vetivät katseita puoleensa kaupungilla. Outi oli söpö, kuten luokan pojat usein hänestä olivat sanoneet. Pukeutumisen lisäksi Outi myös osasi meikata hyvin. Aina hillitty, tilanteeseen sopiva meikki, joka ei koskaan ollut liioiteltu. Nytkin Outilla oli vain hieman ripsiväriä ja meikkivoidetta, niin että hänen tuskin huomasi meikanneen ollenkaan. Pienen suun huulille laitettu huulikiille helmeili kilpaa korvakorujen kanssa.
Pekan mielestä hänen tyttärensä näytti varsin viehättävältä. Oli tullut äitiinsä. Annekin oli aina osannut pukeutua muodikkaasti ja nuorekkaasti, mutta kuitenkin hillityn tyylikkäästi. Pekka näki Outissa paljon samaa kuin Annessa, silloin kun he olivat olleet kaksikymppisiä ja aloittaneet seurustelun. Annella vain oli ollut isommat rinnat, paksummat reidet ja hieman leveämpi lantio. Murrosiän alkuvuosistaan asti Outi oli ollut Pekan mielestä nätti tyttö. Ihan jo silloin kuukautisten alkamisen, ensimmäisten rintsikoiden oston ja meikkaamisen aloittamisen aikaan Pekka oli huomannut esiteinin tyttärensä söpöyden. Nämä ajatukset Pekka oli kuitenkin kaikki vuodet pitänyt omana tietonaan.
Klo 17.05
Iltapäivän edetessä, Pekan ja Outin puuhatessa yhdessä Pekka huomasi nauttivansa tyttärensä seurasta enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Olihan Outi aina ollut enemmän tai vähemmän isin tyttö, mutta nyt kun Outista oli kasvanut aikuisuuden kynnyksellä oleva nuori nainen, Pekkakin sai heidän yhteisestä ajastaan enemmän irti. Keskustelut olivat aikuismaisia, liittyivät opiskeluihin, asunto- ja raha-asioihin, tulevaisuuteen.
– Onks sulla muuten nälkä? Outi kysyi keittiönpöydän toiselta puolelta.
– Joo, katos kun tuo aika meneekin nopeesti. Kellokin on jo yli viisi.
Pekka vilkaisi rannekelloaan ja huomasi, että he olivat jutustelleet siinä keittiössä jo ainakin tunnin.
- Pitäisköhän meidän tehdä vaikka salaattia, siellähän on sitä patonkiakin. Mä oon syönyt lounaan puolenpäivän maissa enkä mitään sen jälkeen. Ja sähän oot niin hoikka tyttö, ettei syöminen varmaan sullekaan pahaa tee, heh.
- Niih, no juu. Kyllä mulle sopii. Voin vaikka alottaa pilkkomaan tota salaattia. Ai nii, ihanaa, meillähän on sitä Créme Bonjouria patongin kanssa.
- Niin, se valkosipulin makunen on aina ollut sun lempparia.
Pekka katseli keittiönpöydän tuolilta Outin puuhia salaatinteon parissa. Tyttö kyykistyi ottaessaan leikkuulautaa alalaatikosta, kurottautui varpailleen hakiessaan salaattiastiaa yläkaapista. Pekka tarkasteli tytön vartaloa päästä varpaisiin. Outin kiinteiden pohkeiden ja reisien muodot erottuivat hyvin ihonmyötäisten farkkujen läpi. Outin siro, kapea niska oli paljaana hiusten ollessa kiinni. Kaiken kaikkiaan Outi oli hento, tyttömäinen kokonaisuus.
- No, onnistuukos se pilkkominen?
Pekka oli tullut Outin taakse ja laskenut kätensä tämän kapealle hartialle.
- No kyllähän tää, Outi vastasi tomaatteja pilkkoen.
Pekka oli nyt todella lähellä Outia, selät lähes koskettivat toisiaan. Outi lopetti pilkkomisen ja katsoi isäänsä noilla Bambin silmillään.
- Iskä, musta on tosi kiva viettää sun kanssa aikaa tälleen kahestaan.
- Voi, niin mustakin on ihana olla sun kanssa, kulta, Pekka vastasi Outin niskaa silittäen. - No mutta, salaattihan näyttää olevan jo melkein valmis. Sä ootkin aina ollut hyvä salaatintekijä. Lisätääs vielä noi fetat ja oliivit joukkoon, niin päästään syömään.
Fetasalaattia, patonkia ja jääkaapista löytynyttä kokista. Siinä Outin ja Pekan koti-illan eväät, joita he nauttivat keittiön pöydän ääressä levitteen ja salaattikastikkeen kera jutellen kaikenlaisia asioita laidasta laitaan. He nauttivat toistensa seurasta, isä ja tytär, eivätkä huomanneetkaan ajankulua. Jossain vaiheessa, keskustelun soljuessa sopiville vesille, Pekka päätti kokeilla kepillä jäätä
- No, Outi, mites sun miesasioiden laita on? Jokos sulla on joku kiva poika kiikarissa?
- Öö, siis, ei mulla oo.
Outi punastui pikkuisen aiheen esille ottamisesta.
- Varmaan sunlaises tyttö jonkun kuitenkin löytää, vai eikös tarjolla olevat kelpaa, heh?
- Niih, no ei vaan oo kai löytyny sellasta sopivaa.
- Niin, sulla on, Outi, aina ollut hyvät periaatteet. Ei noissa asioissa kannatakaan hätäillä. Kaikella on aikansa, ja hyvää kannattaa odottaa.
Outi soi isälleen aidon hymyn ja ilahtui rohkaisevista sanoista.
Yleisurheilun Kultaisen liigan osakilpailu tuli juuri sopivasti sinä perjantaina Neloselta. Outi oli lajin harrastajana aina tykännyt katsella yleisurheilukisoja, varsinkin isänsä kanssa. Kisojen katsominen oli aina ollut Outin ja Pekan yhteinen juttu. Nyt kun Annekin oli työmatkalla, oli olohuoneen sohvalle asettautuminen luonnollinen jatkumo mukavalle yhteiselle illalle. Salaattipöydästä noustuaan Outi hävisi kuitenkin toviksi huoneeseensa yläkertaan.
Outi sulki huoneensa oven perässään. Hän katsoi itseään vaatekaapin ovessa olevasta kokovartalopeilistä. Sitten hän avasi vyönsoljen sekä napin ja vetoketjun ja alkoi pujottaa tiukkoja farkkujaan nilkkoihin. Outi potki farkut kokonaan pois jaloistaan ja avasi vaatekaapin. Sieltä hän otti Niken mustat, puuvillaiset, ihonmyötäiset caprihousut ja veti ne jalkaansa. Outi otti vielä huivin kaulaltaan ja laittoi sen sängylle riisuttujen farkkujen viereen. Jostain syystä, Outi ei oikein itsekään tiennyt miksi, hän lisäsi reippaasti huulikiillettä huulilleen.
Pekka oli jo heittäytynyt sohvalle ja avannut 40-vuotislahjaksi saamansa taulutelevision Outin tullessa rappuset alas olohuoneeseen.
Pekka ilahtui huomatessaan Outin vaihtaneen rennompaan asusteeseen. Varsinkin osan Outin jäntevistä sääristä paljastaviin capreihin pakaroiden kohdalle, isokokoisin valkoisin kirjaimin kirjattu "Athletic"–teksti miellytti Pekan silmää. Tuollaisissa sporttihousuissahan Outi oli aina lähtenyt juoksutreeneihin. Pekalla itsellään oli vieläkin yllä farkut ja kauluspaita, tosin hihat käärittyinä ja pari ylintä nappia auki. Outi asettui sohvan toiseen nurkkaukseen ja poimi isänsä olohuoneen pöydälle laittamasta kulhosta sipsin.
Kisan ja illan edetessä ja sipsikulhon tyhjentyessä Outi vaihtoi asentoa. Hän kääntyi toiselle kyljelleen tullen puolittain Pekan eteen, melkeinpä syliin.
– Näin onkin paljon parempi, Outi sanoi ja loi isälleen hymyntapaisen.
– Niin onkin, Pekka vastasi ja laski toisen kätensä Outin hartialle.
Pekka yllättyi, että Outi oli tullut oma-aloitteisesti näinkin lähelle häntä. Olivathan he toki lähekkäin olleet, Outi oli teinivuosinaan monesti katsellut telkkaria isänsä sylissä. Näin ei kuitenkaan ollut tapahtunut pitkiin aikoihin heidän ollessa vain kahden. Eikä Pekka pistänyt pahakseen tilannetta. Oli päinvastoin mukavaa, että nuori nainen tuli itse hänen kainaloonsa.
Jossain vaiheessa Outi korjasi asentoaan. Hän hivutti jalkansa erilleen siten, että ne olivat molemmin puolin Pekan reittä, ja nojasi päänsä vasten selällään olevan isänsä rintakehää. Sitten se tapahtui. Pekka oli aivan varma, että Outi liikutteli itseään hyvin pienin, tuskin huomattavin liikkein häntä vasten. Pekka ei ensin ollut uskoa aistejaan, mutta niin se oli. Outin alapää kosketti Pekan reittä joka liikkeellä. Outi oli sulkenut silmänsä.
Pekka ei ollut ikinä reagoinut tyttärensä läheisyyteen, mutta nyt sitä ei voinut väistää. Onneksi mikään osa Outin ruumiista ei ollut kosketuksissa Pekan etumuksen kanssa, se olisi ollut jo liian noloa. Pekalla nimittäin oli täysi erektio päällä. Tämä oli uutta Pekallekin. Olihan Outi sievä tyttö, mutta heidän seksielämänsä Annen kanssa oli niin tiivistä ja toimivaa, ettei tällaista tilannetta ollut tullut vastaan. Nyt Anne oli kuitenkin työmatkalla, ja viikon paineet kasautuneet. Eikä masturbointi ollut käynyt Pekalla edes mielessä.
Pekka ei enää osannut ajatella järkevästi. Hän laski kätensä Outin pakaralle ja veti pari kertaa antaen tahtia. Mutta silloin olohuoneen pöydältä kuului ääni. Outin puhelin soi.
– Mh, sori.
Outi nousi ja vastasi puhelimeen.
– Ai moi. Öö, ei tässä mitään, ihan kotona oon. Mites teillä on menny siellä?
Outi meni ilmeisesti keittiöön puhumaan. Emmi oli soitellut mökiltä kuulumisia.
Klo 21.45
Perjantai-ilta oli Litmasilla perinteisesti sauna-ilta. Sauna lämpesi yleensä siinä yhdeksän-kymmenen välillä.
– Iskä, pitäskö meidän lämmittää sauna? Outi kysyi tullessaan huoneestaan alakertaan, aivan kuin äskeistä kohtausta olohuoneessa ei olisi tapahtunutkaan.
– Lämmitetään vain. Käyppä sä vaikka laittamassa se päälle.
Hieman myöhemmin, sähkökiukaan lämmitettyä saunaa riittävästi, Outi ja Pekka siirtyivät talon pohjakerrokseen ja saunan pukuhuoneeseen. Litmasilla saunottiin aina yhtä aikaa koko perheen voimin, mutta nyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Pekka ja Outi olivat menossa löylyyn kahden, ilman Annea. Pekka seurasi sivusilmällä Outin riisumista miettien koko ajan sohvalla sattuneita tapahtumia. Mitähän Outikin mietti? Siinä hän riisuutui isänsä edessä, kuten aina ennenkin, mutta edelleen kuin mitään ei olisi tapahtunut. Caprit ja t-paita lensivät lattialle, hakaset avautuivat ja Outi pujotti vaaleanpunaiset rintaliivit totutuin liikkein päältään. Vielä saman sarjan pikkuhousut nilkkoihin pienen pyllistyksen kera ja alusvaatteet pyykkikoriin.
Pekka katseli, kuinka hänen alaston tyttärensä hävisi lasioven taakse suihkuhuoneeseen ja edelleen saunan puolelle. Pekka heitti omat vaatteensa pois päältä. Hän ei voinut olla tekemättä sitä. Pyykkikorin kansi auki, Outin pöksyt käteen. Näinhän Pekka oli tehnyt ennenkin. Keskellä puuvillakangasta oli pieni mutta tuore, erittäin kostea alue. Aaah, Pekka nuuhkaisi pitkällä hengenvedolla housuja. Tuoksu oli tuttu. Pikkarit takaisin koriin, omat vaatteet päälle ja kansi kiinni.
Pekan tullessa saunaan oli Outi jo lauteilla löylyssä. Pienet tähtivalot katossa loivat tunnelmaa hämärään saunatilaan. Outi istui ylälauteella jalat nostettuna koukkuun lauteille. Pekalle tuli mieleen ne kerrat, kun he olivat Outin esiteiniaikoina olleet saunassa ja Outi oli peitellyt kehityksen alkuvaiheessa ollutta kroppaansa. Nyt Outista oli kuitenkin tullut nuori nainen, eikä hänellä Pekan mielestä tarvinnut olla mitään hävettävää vartalonsa suhteen.
Pekan istuessa noin metrin päässä Outista hän ei voinut olla vilkuilematta vaivihkaa sivullensa. Outin pystyt rinnat ja siistiksi ajeltu alapää vetivät väkisin katsetta puoleensa. Pekka nojasi eteenpäin aika ajoin kovassa löylyssä vilkaisten joka kerralla Outin koukussa olevien jalkojen välistä pullottavia häpyhuulia. Juuri kun Pekan olo alkoi käydä tukalaksi ja veri pakkautua jalkojen väliin, Outi nousi ja siirtyi suihkuhuoneeseen.
Annettuaan tilanteen tasoittua hieman Pekka tuli perässä suihkun puolelle.
– Voisitsä, iskä, pestä vaik mun selän?
Kysymys yllätti Pekan, mutta tietenkin hän vastasi myöntävästi. Pekka otti telineestä Outin Dove Silk Glow –suihkusaippuaputelin ja pursotti reippaasti pesuainetta käsiinsä. Hän asettui Outin taakse ja levitti varmoin ottein saippuaa tämän selälle.
Suihkusaippua vaahtosi pikkuisen Pekan levittäessä sitä Outin selälle. Myös käsivarret saivat osansa pesuaineesta. Pekka siveli saippuaa ylös alas pitkin Outin käsiä, olkapäiltä ranteille. Pikkuisen myös niskalle Outin auki olevien märkien hiusten alta. Pekka tunsi taas ajatuksensa lähtevän väärille raiteille. Sohvallahan Outi oli aivan selvästi ollut kiihottunut hänen läheisyydestään. Ja nyt tuo samainen tyttö oli alastomana hänen edessään, hänen käsissään. Peppu paljaana vain parinkymmenen sentin etäisyydellä.
Pekka ei voinut sille mitään. Hänen tyttärensä kiihotti häntä aivan mielettömästi. Pekka tunsi elimensä paisuvan, jäykistyvän. Outi olisi voinut kääntyä ympäri minä hetkenä hyvänsä ja huomata sen. Tilanteesta ei tuntunut olevan mitään ulospääsytietä, joten Pekka päätti jatkaa Outin selän pesemistä. Pekan sinipunainen terska osoitti kohti suihkuhuoneen kattoa vain senttien päässä Outin pakaroista. Pekka siirsi kädet Outin kyljille, pitihän sieltäkin pestä. Kädet liikkuivat ylös alas molemmin puolin tytön kyljillä, sormet melkein koskettivat rintoja sivuilta.
Pekka ei pystynyt vastustamaan Outia. Eihän tässä ollut mitään järkeä. Outihan oli hänen tyttärensä. Mutta toisaalta, samanlainen jumalainen teini kuten kaikki muutkin. Kuten Emmi, kuten kaikki 18-vuotiaat babyfacet. Ja nyt hän oli ilman rihman kiertämää Pekan edessä. Eihän tällaista enkeliä voinut vastustaa kukaan. Halut huusivat kovempaa kuin järjen ääni. Pekka teki ratkaisunsa.
- Peppu kanssa, hän sanoi ja alkoi levittää toisella kädellään saippuaa Outin pakaroille.
- Mh, joo.
- Tulee puhdasta täältäkin, Pekka sanoi liu'uttaessaan sormensa pakaroiden väliin.
- Juuh, hyvä niin, Outi vastasi.
Pekka liikutti sormiaan Outin peppuvaossa, ja kuinka sileä ja liukas se olikaan. Erektio oli päällä kovempana kuin koskaan. Pekka huomasi Outin hengittävän tavallista raskaammin. Sormet liikkuivat yhä Outin pyllyllä, välillä pakaroilla, välillä vaossa. Toinen käsi oli jäänyt Outin kyljelle. Yllättäen Outi laski kätensä kyljellään olevan Pekan käden päälle ja alkoi hivuttaa sitä vatsalleen. Outin vatsa oli kiinteä. Nyt käsi ohjautui jo navan alapuolelle. Pekan sormet saavuttivat alaspäin mennessään terävän sängen. Vieläkin alemmas, Outi selvästi halusi tätä.
Nyt sormet olivat jo Outin häpykummulla, karvatupsun päällä. Pekka tunsi, kuinka Outi alkoi painaa hänen sormiaan alaspäin. Sisäänpäin. Pekka irrotti toisen käden pepulta ja laski sen vyötärölle. Pekan oli pakko nojautua Outia vasten. Terska osui alaselälle, paisuvainen painautui vasten peppuvakoa. Samalla kun sormet painautuivat Outin häpyhuulten väliin, Pekka aloitti liikkeensä pakaroilla. Elin liikkui Outin pyllyllä painautuen puolittain vakoon. Outi tuntui märältä ja liukkaalta keskisormen uppoutuessa emättimeen. Eikä se johtunut ainoastaan suihkusaippuasta.
Kauaa ei Pekan tarvinnut sormeaan Outissa liikutella, kun tytön raskas hengitys muuttui huokailuksi ja lopulta epämääräiseksi ynähtelyksi. Outi otti tukea suihkutelineestä.
- Mh, mh, älä lopeta, iskä, ymh, ymh.
- En lopeta, Outih, mmh, Pekka ähisi tytön korvaan.
- Uuuuhh.
Outi jäykistyi. Pekka tunsi emättimen supistelevan ja häpyhuulten puristuvan sormensa ympärille. Tämä oli jo liikaa Pekallekin. Sperma alkoi ryöpytä vapauteen kiveksistä. Hmm, hmmm. Ensimmäinen laaki tuli Outin alaselälle, toinen pakaroille, kolmas peppuvaolle. Paksua nestettä tuntui riittävän uskomattoman paljon. Lopulta tilanne tasaantui, ja he jäivät seisomaan toviksi paikoilleen, Pekan sormet yhä Outin haarojen välissä.
Lopulta Pekka hivutti sormensa pois yhä suihkutelineeseen nojaavan Outin emättimestä. Siinä hän oli, oma teini-ikäinen tytär, alastomana, pakarat ja alaselkä siemennesteen peitossa.
- Tota, ööh, mitä jos mä menen jo pukemaan?
- Juu, mee vaan, Outi vastasi.
Outi katsoi taakseen ja huomasi isänsä katoavan pukuhuoneen puolelle ja sieltä edelleen yläkertaan. Outi siirsi toisen kätensä pepulle. Hän tunsi nyt sperman sormissaan ensimmäistä kertaa. Kuinka paljon sitä olikaan. Ja kuinka tahmeaa se olikaan. Outi levitti sitä pakaroillaan hieman. Sitten hän tuoksutti sormiaan. Tuoksu oli Outille uusi. Voimakkaan makea, kiehtova. Tahmea neste ei oikein tuntunut lähtevän sormista huuhtelemallakaan. Tarvittiin runsaasti lisää suihkusaippuaa, jotta kaikki sperma lähti irti selästä, peppuvaosta ja sormista. Outi pesi vielä muun kroppansa, sekä erityisen huolella alapäänsä. Sitten hän kävi laittamassa saunan pois päältä, kuivatteli itsensä ja laittoi pyyhkeen ympärilleen.
Outi siirtyi varovasti yläkertaan. Isää ei näkynyt, hän oli ilmeisesti keittiössä. Normaalisti Outi olisi mennyt jääkaapille hakemaan saunajuomista, mutta nyt tyttö hipsi vähin äänin suoraan yläkertaan ja huoneeseensa. Outi heitti pyyhkeen kuivumaan tuolin selkänojalle ja avasi vaatekaapin. Yöasuksi sieltä löytyi mustat, pitsireunaiset alushousut ja musta, melkein polviin asti ulottuva, satiininen ihonmyötäinen yöpaita. Normaalisti Outi kulutti huoneessaan aikansa lukemalla nuortenlehtiä tai surffailemalla internetissä, pääasiassa Irc-Galleriassa, Messengerissä ja nyttemmin myös Facebookissa. Tänä iltana Outia ei kuitenkaan kiinnostanut oikein mikään. Hän vain makasi sängyllään ajatuksien pyöriessä villisti päässä. Sormet menivät pikkuhousujen päälle. Kuinka hyvältä sormet olivatkaan tuntuneet jalkojen välissä. Kuinka ihanalta täyttymys tuntuikaan. Olihan Outi toki masturboinut ja kosketellut itseään, muttei ikinä kokenut sellaista kuin tänä iltana suihkuhuoneessa. Omat sormet eivät olleet mitään siihen verrattuna.
Outia väsytti jo, kello oli yli puolenyön. Ulkona oli yllättävän pimeää, mutta kuitenkin todella lämmintä. Niinpä Outi jätti ikkunan auki ja veti verhot kiinni. Outi kömpi peiton alle ja sammutti valot. Hän katseli vähän aikaa katossa loistavia fosforitähtiä, kunnes sulki silmänsä ja vaipui uneen.
Klo 02.00
Outi heräsi. Heinäkuinen hellepäivä oli muuttunut yölliseksi ukonilmaksi. Sade piiskasi ikkunaa ja kattoa. Verhojen läpi välkähteli salamat. Jyrinä kuului melko läheltä. Outi oli aina pelännyt ukkosta. Pienenä hän nukkui ukonilmalla aina vanhempiensa makuuhuoneessa. Outi huomasi, ettei saakaan enää unta. Hän mietti, pitäisikö mennä herättämään isä. Sitten Outi muisti illan tapahtumat. Hän tunsi pienen kouraisun vatsanpohjassa ja samalla kihelmöintiä jalkojenvälissä. Pieni hymy levisi Outin suulle.
Jostain syystä Outi nousi sängystä ja lähti huoneestaan. Yläkerta oli pimeä. Hän käveli vähän matkan päähän vanhempiensa makuuhuoneelle. Outi käänsi kahvasta ja raotti varovasti ovea. Saranat narisivat hieman. Pekka nukkui eikä herännyt heti Outin tultua huoneeseen. Outi käveli parisängyn viereen. Silloin Pekka havahtui unestaan.
- Ai, Outi, mmitä sä? Onko kaikki hyvin?
- On on, mua vaan rupes pelottamaan toi ukkonen. Aattelin, et voisinks mä, siis niinku, nukkuu täällä?
- Voit toki, kulta, nuku vaan tossa äitin paikalla.
Outi kiipesi sängylle Pekan viereen ja veti äitinsä peiton päälleen. Outi sulki silmänsä, mutta uni ei tahtonut tulla enää millään. Hän tunsi saman kihelmöinnin jalkojenvälissä. Isä oli ihan vieressä, vain bokserit yllään. Outi tunsi kiihottuvansa. Hän ei saanut ajatuksiaan muualle. Outi vaihtoi asentoa ja käännähti vatsalleen hivuttautuen samalla kiinni isäänsä.
- Saatko sä, Outi, unta? Pekka kysyi.
- En mä oikeen. Ei nukuta.
Outi ei voinut sille mitään. Hän tunsi pakottavaa tarvetta. Varovasti hän nosti reitensä selällään makaavan Pekan jalan ylitse, aivan kuten oli tehnyt aiemmin olohuoneen sohvalla. Outi tunsi, kuinka Pekka laski kätensä hänen selkänsä päälle ottaen hänet kainaloon. Taas Outin oli pakko painaa pikkuhousujen peittämä haaravälinsä vasten Pekan reittä. Painautuessaan Outi tunsi isänsä ikään kuin vetävän häntä itseensä. Outi ei oikein itsekään huomannut, missä vaiheessa hiljainen painelu muuttui selkeäksi lantion liikutteluksi. Outi liikkui isänsä reittä vasten nojaten tämän rintaan ja huokaillen hiljaisesti.
Pekan käsi lepäsi Outin alaselällä antaen tahtia Outin tasaisille liikkeille. Outi tunsi toisella reidellään isänsä boksereissa pullottavan kovettuneen elimen.
- Mmm, iskä, tää tuntuu niin hyvälle, Outi kuiskasi.
Pekka laski kätensä Outin pakaralle. Outi nousi kokonaan Pekan päälle ja levitti jalkansa molemmin puolin isäänsä. Outin pikkuhousut olivat nyt kosketuksissa Pekan etumuksen kanssa. Outi rupesi liikuttamaan itseään nyt Pekan elintä vasten huohottaen samalla tämän korvaan.
- Aahh, tää on ihanaah, Outi voihki.
- Niin on. Sä tunnut niin hyvälle, Pekka vastasi Outin korvaan pitäen käsiään tyttärensä pepulla.
- Iskäh, mä haluun sen... sisälleh, Outi kuiskasi huokailun lomasta.
- Me ei saatais, Outih, tää on niin väärin, mmh.
- Mut kun tää on niin ihanaah.
- Niin on, liian ihanaa.
- Mmh, mut iskä, mä en oo koskaan ennen.
- Mä tiedän, mut mä oon ihan hellä sulle.
- Mut, ei mul oo mitään pillereitä tai mitään. Eihän me voida, Outi kuiskasi liikuttaen hiljaa peppuaan koko ajan.
- Mulla on tossa yöpöydän laatikossa kondomeja. Ootas.
Pekka hapuili pimeässä kädellään laatikosta kondomipaketin ja haparoi sieltä käsiinsä yhden kappaleen. Outi ja Pekka olivat molemmat täysin kiihkonsa vallassa. Pekka nosti Outin yöpaidan pois, samalla kun Outin kädet haparoivat Pekan boksereiden resoria. Pekka nyki yhdellä kädellä Outin pikkupöksyjä alas reisiä auttaen samalla omia housujaan pois. Lopulta molemmat olivat alasti, Outi edelleen Pekan yllä. Pekka rullasi varmoin otteen kondomin paikoilleen. Hän vei kätensä Outi jalkojen väliin ja ohjasi tyttöä oikealle kohdalle.
- Outi, koitetaan nyt, ihan varovasti.
- Juuh, ihan... varovastih...
Outi tunsi nyt ensimmäistä kertaa elämässään miehen elimen häpyhuulillaan. Tunne oli kihelmöivän jännittävä. Tuo jumalainen mansikka tuntui niin isolta ja paksulta siinä aukolla. Toisaalta Outi olisi halunnut painautua heti niin alas kuin mahdollista, toisaalta häntä jännitti ja hän pelkäsi hieman ensimmäistä kertaa. Hän tunsi oman tiukkuutensa Pekan elimen ympärillä, mutta laskeutui milli milliltä alemmas isänsä ohjatessa hänen liikettään. Outi hengitti todella raskaasti, melkein ääneen. Hän piti silmänsä suljettuina ja kuuli altaan Pekan huohotuksen. Lopulta Outi tunsi olevansa pohjalla, hän tunsi olevansa täynnä.
Outi avasi silmänsä. Hän ei nähnyt mitään, mutta tunsi Pekan hengityksen kasvoillaan. He olivat nyt aivan kiinni toisissaan Pekan pitäessä Outin syleilyssään. Outin pitkät hiukset roikkuivat aukinaisina Pekan kasvoilla. Heidän huulensa lähes koskettivat toisiaan. He hengittivät suorastaan toistensa suuhun. Sitten Outi painoi huulensa vasten Pekan omia. He suukottivat ensin varovasti toisiaan. Pekka näykki varovasti Outin ala- ja ylähuulta. Outi intoutui vastaamaan suukkoihin. Sitten Outi tunsi Pekan kielen vasten omaansa. Se tuntui aluksi oudolta, mutta Outi alkoi tykätä siitä. He alkoivat antaa ahnaita kielisuudelmia toisilleen. Pekka ahmi Outin huulia ja Outi työnsi kieltään syvemmälle.
Kaikki tapahtui pilkkopimeässä, keskellä yötä. He olivat kokonaan peiton alla, tuon peiton, jonka alla tavallisesti rakastelivat Anne ja Pekka. Mutta nyt siinä oli Annen tilalla Outi. Kuinka härskiltä se olisikaan näyttänyt päivänvalossa. Outi uskaltautui jo liikuttelemaan itseään Pekan päällä. Pekan elin liikkui hitaasti mutta varmasti Outin sisällä tuottaen tytölle ihmeellistä mielihyvää. Outi liikkui ylös ja alas Pekan pitäessä käsillään tyttöä välillä selästä, välillä pepusta, välillä vyötäröltä. Tunne oli Outille valtava. Hän ei voinut sille mitään, että huohotus muuttui vaimeiksi voihkinnoiksi. Outin äänihuulilta purkautui hiljaisia ääniä.
- Uuh, mmh, oih, uummh.
- Mmmh, uhh, Outi, sä tunnut hyvältäh.
- Nii säkin, aah.
Outi tunsi nautinnon huipentuman tekevän tuloaan. Hän tunsi sen tulevan paljon voimakkaampana kuin suihkuhuoneessa. Siitähän tuntui olevan jo ikuisuus. Outi nopeutti hieman rytmikkäitä, tasaisia liikkeitään pitäen kätensä Pekan selän alla. He suukottelivat samalla himokkaasti toisiaan. Pekka piti Outin vahvasti sylissään ja veti häntä joka työnnöllä enemmän itseensä kiinni. Outi ei voinut sille mitään. Orgasmi tuli todella voimakkaasti. Outin häpyhuulet alkoivat supistella nautinnon mukana puristaen sisällään olevaa elintä. Outi tunsi samalla, kuinka Pekka alkoi jäykistyä hänen allaan. Molemmat kuulivat toistensa suusta tulevista äänistä, että toinen oli saavuttamassa huippunsa. Pekka murahteli ja alkoi sykkiä Outin sisällä. Outin suusta pääsi pitkä, yhtenäinen nautinnon voihkaisu. Outi näki tähtiä.
He jäivät makaamaan siihen vierekkäin. Outi nojasi Pekan rintaa vasten. Molempien hengitykset tasaantuivat, ja heinäkuisen ukkossateen yhä piiskatessa ikkunaa he nukahtivat.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.