Olemme 4 hengen perhe jossa ovat isäni ja äitini sisareni ja minä. Isä on 54 ikäinen myyntiedustaja ja äitini 47 vuotias kaupan osa-aikainen kassa. Sisareni Riina on 16 vuotias lukiolainen ja minä Antti olen 21 vuotias ja olen töissä huoltoasemalla uoltoasentajana, sain työpaikan päästyäni armeijasta.

Perheemme talous on ollut lujilla ja rahasta on ollut puutetta vanhempiemme takausvastuun vuoksi. Vanhempani olivat takaamassa isäni veljeä joka teki konkurssin ja laskut lankesivat vanhemmilleni.

Olen itse tuomassa osaltani rahaa perheeseen ja olin tyytyväinen saamastani työpaikasta. Olin ollut jo hetken aikaa huolissani äidistäni, koska hän on ollut väsyneen näköinen. Tummat renkaat silmien ympärillä kertoivat äidin olevan rasittunut ja varmaankin stressaantunut rahavaikeuksiemme takia.

Viikonloppuisin vanhempani lähtivät milloin minnekin jo perjantaina iltapäivällä, ellei äidillä ollut työvuoroa palaten sunnuntai-iltana takaisin. Maanantait äiti yleensä nukkui jonka totesin ollessani vapaapäivällä.

Jäälleen eräänä maaliskuisena sunnuntaina vanhempani palasivat kotiin kellon ollessa miltei 19, poikkeuksena Riina oli ollut heidän mukanaan. He olivat olleet äidin serkun luona viikonlopun.

Äitini oli väsynyt ja hän laittoi pyykkikoneen pesemään ja katosi nukkumaan makuuhuoneeseen. Isä sanoi menevänsä tietokoneelle tekemään viikon työraportit ja katsomaan tulevan viikon työt. Riina meni lukemaan läksyjään.

Menimme kaikki nukkumaan ja aamulla nousin ylös mennäkseni suihkuun ja sitten lähtisin töihin. Äitini oli puhelimessa soittaessaan töihin ja kertoessaan olevansa sairaana. Menin kylpyhuoneeseen ja astuin suihkuun. Lopetin suihkun ja pyyhin itseäni kuivaksi, otin pyyhkeestä huonosti kiinni ja se putosi lattialle pyykkikoneen viereen.

Kumarruin nostaakseni sen ylös, kun huomasin vaatemytyn pyykkikoneen takana. Nostin vaatemytyn huomatakseni siinä olevan äidin ruskehtavat sukkahousut joihin oli kääriytynyt kiinni hänen vaaleat alushousunsa, iso numerolappu kertoi koon olevan 40-42.

Uteliaisuuttani katsoin kädessäni olevaa kääröä ja näin miten tahriintuneet alushousut olivat. Niissä oli kovettunutta vaaleankeltaista ainetta ja verensekaista ainetta myös oli niihin valunut ruskeiden raitojen lisäksi.

Ihmettelin moista tahramäärää äidin housuissa. Tunsin kiihottuvani ja haistoin vaistomaisesti ja haju sai penikseni jäykistymään. Minulle tuli kuitenkin kiire lähteä töihin ja piilotin housut huoneeseeni ja lähdin töihin. Isäni lähti omalle työreissulleen jossa olisi koko viikon.

Työpäivä meni mielestäni liian hitaasti ajatusteni pyöriessä tuossa tahriintuneessa vaatemytyssä. Viimein olin kotona ja huomasin äitini olevan edelleen nukkumassa ja sisareni oli lähtenyt omien harrastuksiensa pariin. Huomasin tietokoneen vieressä olevan isän digikameran. Aloin selata sen kuvamuistia ja saatuani kameraan virran kytkettyä. Näin kuvan jossa oli teksti; haluatko poistaa, kuvassa oli äitini alastomana polvillaan ja häntä oli outo mies naimassa takaapäin. Olin hämmästyksissä hetken aikaa ja avasin tietokoneen ja tallensin kuvan omaan tiedostooni. sitten poistin kuvan kamerasta joka oli jäänyt isältäni poistamatta.

Katsoin tietokoneen näytöltä kuvaa suurennettuna ja kuvassa oleva mies oli arviolta yli 60 vuotta vanha vatsakas mies.

Yritin avata isän tiedostoja, mutta hän oli laittanut ne salasanan taakse ja jouduin miettimään miten saisin todennäköisiä kuvia katsottua lisää. Soitin kaverilleni ja kerroin ongelmastani, hän lupasi tulla katsomaan. minkä tekikin ja avasi minulle tiedoston ja näytti miten teen sen itsekin. En antanut kaverini katsoa kuvia ja niin jäin yksin tiirailemaan löytöäni. Siirsin kaikki kuvat omiin tiedostoihin jotka varmistin, ettei niihin pääsisi käsiksi ulkopuoliset.

Kuvia oli melkoinen määrä ja niissä oli useita miehiä jotka olivat äitini kanssa yhdynnässä erilaisissa asennoissa. Kuvien joukossa oli itseäni nuoremmankin näköinen poika joka makasi äitini päällä imien saman aikaisesti äidin rintaa. Miehissä oli nuoria ja vanhoja, äitini imi joidenkin penistä ja joku työnteli penistään äidin peräaukkoon. Erikoista oli, että jokaisen kuvatun henkilön nimen perässä oli numerosarja.

Mietin hetken asiaa ja tajusin sen tarkoittavan rahasummaa. Laskin lukuja yhteen ja ymmärsin summista kertyvän melkoisen rahamäärän. Toisaalta nyt tajusin, että millä rahoilla meille oli ostettu hiljakkoin uusi tietokone ja kamera joten täytyihän rahaa ollakin, ja äitini ansaitsi sitä myymällä itseään isän toimiessa sutenöörinä.

Olin järkyttynyt ja kiihottunut näkemistäni kuvista ja minun elimeni oli jäykistynyt kovaksi housuissani. Menin alakertaan jossa äiti nukkui ja kurkistin pimeään huoneeseen. Kumarruin äitiä kohta ja olin nostamassa peitettä kuullessani sisareni tulevan kotiin. Lähdin pois pikaisesti ja törmäsin siskooni keittiössä.

- Moi, mitäs sinä, kysyin Riinalta. - Oli rankka jumppa, hän sanoi hikisenä ja joi tuoremehua.

Sisareni oli mukavan näköinen nuori tyttö, vähän pullukkainen, mutta sopivasti. - Menen nyt saunaan, hän sanoi jonka oli laittanut lämpiämään lähtiessään. Kuuntelin miten saunan ovi vedettiin kiinni ja avasin varovasti pesuhuoneen oven. Poimin pyykkikoneesta siskon sinne heittämät alkkarit ja häivyin vähin äänin huoneeseeni. Huoneeseeni päästyäni avasin Riinan alushousut. Niissäkin oli vaaleankeltaista tahriintumaa ja muutamia punertavia pisaroita. Housujen tuoksu oli kiihottava ja olin taas jäykkänä. Tajusin kyllä mitä aine oli, mutta en ollut tiennyt, että sisarellani olisi poikaystävä.

Menin uudelleen tietokoneelle ja avasin kuvatiedostot. Katselin uudelleen näkemiäni kuvia ja tajusin, että nämä kuvat saisi vielä avatuksi, kuvaan oli liitetty toinenkin kuva.

Klikkasin kuvaa jossa vanha mies nai äitiäni takaapäin. Nyt sain näytölle kuvan jossa sama mies oli sisareni päällä. Sisareni pyöreät reidet olivat kietoutuneet miehen ympärille tämän maatessa siskoani. Avasin lisää kuvia ja kaikissa toistui sama tilanne. Minua kiihotti eräs kuva jossa lihava iso karvainen mies nai siskoani takaapäin ja Riinan pienet rinnat roikkuivat kohti lakanaa hänen ollessa kontillaan.

Olin saanut selville sattumalta perheeni salaisuuden jonka he olivat rakentaneet minulta salaa ollessani armeijassa. Odotin, että Riina meni nukkumaan ja sitten hiivin uudelleen alakertaan äidin huoneeseen. Äiti nukkui tasaisesti ja hiivin hänen vierelleen. Läheinen katuvalo antoi valoa äidin makuuhuoneeseen. Nostin peittoa äidin päältä ja näin miten hänen yöpaitansa oli noussut ylös paljastaen reidet.

Sytytin yöpöydällä olevan lampun ja odotin äidin heräävän. Pian hän alkoi kummastuneena availla silmiään. - Antti, mitä sinä siinä olet? - Tulin katsomaan sinua, miten sinä voit? Samalla laitoin käteni äidin paljaalle reidelle jota aloin hivellä. - Antti, älähän nyt, jatketaan nukkumista, mene sinäkin nukkumaan. - Ei nukuta nyt, löysin kuvat tietokoneelta. kaikki kuvat sinusta ja Riinasta sanoin ääni väristen. - Ei kai,,,ei sehän on mahdotonta, äiti alkoi toistamaan. - Ei isän tarvitse tietää , että minä tiedän sanoin äidille. - Nii-in ja sitten.äiti katsoi minua kysyvästi? - Pudotin housuni jaloista ja penikseni oli puolittain jäykkänä.

Heitin peiton äidin päältä ja kumarruin äidin puoleen. - Antti, ei,..ei, älä edes ajattele mitään sellaista.., ei koskaan,.. hän sanoi hiljaisella äänellä. - Miksi te Riinankin otitte mukaanne? - Hänenkin alushousut olivat tahriintuneet.. kuten sinunkin, sanoin äidille. - Ei kai, ei hän ole ollut suojamattomassa.. ei ole,.. äiti kauhistui. - Hänelle on kyllä määrätty pillereitä, mutta ei kuitenkaan.. ei, ei.. äiti toisteli epäuskoisena.

En kuunnellut enää vaan repäisin äidin yöpaidan halki jolloin näin hänen rintansa jotka olivat mehevät pullukat kuten kuvissakin olin nähnyt. Levitin äidin jalkoja ja näin siteen joka peitti vaginaa.. otin sen pois ja katsoin miten siinä oli limaisia verensekaisia tahroja. Pudotin sen lattialle ja painoin kasvoni tuuhean karvoituksen keskelle. Tuoksu mikä sieraimiini iski oli voimakas ja kirpeä, vaikutus oli sama kuin olisin haistanut ammoniakkia.

En kuitenkaan voinut vastustaa viettiäni ja levitin äidin vastusteluista huolimatta häpyhuulia ja painoin suuni limaisille häpyhuulille. Suuhuni tulvi voimakasta juuston makua johon oli sekoittuneena kalan tuoksua. Äidin häpyhuulet olivat turvonneet ja repaleiset ja niitä oli kuvista päätellen moni mies tavalla tai toisella hyväillyt. Nyt minä olin hulluna himosta ja nuolin ja raastoin äitini syliä.

Huomasin vasta nyt miten äidin reidet olivat mustelmilla ja vatsaa oli purtu useista paikoista. Nousin ylös ja asetuin äitini päälle ja työnsin penikseni hänen liukkaaseen vaginaan. Se painui sulavasti äitiini ja häneltä pääsi huokauksen tapainen äännähdys. Äiti ei vastustelu oli hyvin voimatonta..

Tartuin äitini olkapäihin ja aloitin naimisen ja purin äitiä rintoihin ja kaulaan hänen maatessaan hiljaa huokaillen allani. Hän käänsi päänsä sivulle ja näin hänen hengittävän kiivaasti ja tajusin hänen itkevän otteessani. Minua alkoi hävettää, mutta en pystynyt enää lopettamaankaan.

- Anteeksi äiti, mutta en voi mitään itselleni. - En tiennyt sinun olevan näin ihana nainen äiti. Tunsin kiristävän otteen penikseni kärjessä ja kutina tuntui varpaissa asti ja se enteili pian lähtevää siemensyöksyä äitiini. Puristin äidin hiuksia käsiini ja hamusin äidin huulia suudellakseni häntä tuntiessani laukeavani. Minulta pääsi tukahdutettu huuto ja kokemus oli valtaisa nautinnon täyttymys. Tajusin vain sykähtelyn, kun spermaa syöksyi kohti äitini emättimen seinämää.

Kierähdin äidin viereen ja vedin peiton yllemme. En välittänyt enää mistään ja halusin vain nukahtaa äidin vierelle.

Aamulla heräsin siitä mihin olin nukahtanutkin, mutta äitiä ei näkynyt missään. Kello oli kuusi ja nousin ylös, poimin lattialta housu jalkaani ja lähdin etsimään äitiä.

Keittiössä tuoksui kahvi ja paahtoleipä, menin pesuhuoneeseen ja siellä äiti juuri kuivasi itseään tultuaan suihkusta.

Katsoin äitiä ja hän oli houkuttelevan näköinen, hänen pehmeä vähän pyylevä vatsa ja siinä näkyvät mustelmat kiihottivat minua suunnattomasti. Rinnat olivat pyöreät ja täyteläiset ja ne roikkuivat yllättävän vähän. Hänellä oli hämillinen hymy huulillaan. - Huomenta Antti, keitin kahvin valmiiksi niin saat sinäkin ennen kuin lähdet työhön. - Huomenta, äiti. - Käänny niin kuivaan selkäsi ja äiti kääntyi ja pyyhin hänen selästään vesipisarat.

Äidin takamus oli pyöreä ja hän oli melko kiihottava nainen vielä liki viisikymppisenäkin. En yhtään ihmetellyt, että hänestä olivat monet miehet kiinnostuneita. Pudotin taas housuni lattialle ja työnsin äitini nojaamaan käsillään pyykkikonetta. Levitin hänen reitensä ja työnnyin vauhdissa sisään tuohon kosteaan ja limaiseen luolaan.

Äiti tyytyi kohtaloonsa ja otin hänet pikaisesti ja yllätyin miten herkässä olin. Hieroin äidin rintoja takaapäin ja puristelin niitä samalla suudellen kaulaa tuntiessani olevani miltei valmis. Minulta pääsi voimakas ähkäisy ja aloin suoltamaan siementäni äitiini. Olin puraissut kauniin viivan äidin korvan alle tullessani.

Vetäydyin ulos äidistä ja näin miten spermaa valui hänen reisiensä juuressa. - Oletko vihainen minulle? kysyin lopulta äidiltä. - En, olen vain hämmentynyt, eihän tämä ole normaalia.

Äiti kääntyi minuun päin ja halasi minua. Tunsin hänen rintansa painuvan itseäni vasten ja halasimme toisiamme. Olimme alastomina toistemme kaulassa, äiti ja poika. - Minun pitää sitten riittää sinulle, vai kuinka? äitini kysyi. - Mitä sinä tarkoitat, enkö saa etsiä muita naisia?, kysyin hämilläni. - Tarkoitan siskoasi, hän lopettaa nämä ja isälle ei puhuta mitään meistä, äiti sanoi määrätietoisella äänellä. - En ole ollut paikalla kertaakaan, kun hän on esiintynyt, en pystynyt äiti sanoi vakavana. - Ei hän ole usein ollut mukana, mutta...ja äiti ei pystynyt jatkamaan. - Isäsi on aika voimakas persoona.

Sovimme asian ja lähdin töihin. Niin kului pari päivää ja torstaina tulin töistä kotiin viiden paikkeilla. Äiti oli iltavuorossa ja olisi iltayhdeksään saakka töissä. Luin päivän lehtiä ja päätin käydä kurkkaamassa mitä siskoni tekee.

Koputin Riinan ovelle ja sain kutsun astua huoneeseen. Riina istui säkkituolissa ja luki maantiedon kirjaa. Sisareni oli houkuttelevan näköinen farkkuhameessaan jonka alta pilkotti sukkahousujen peittämät reidet. - Mitäs koulussa tänään? - Ens tiistaina on kokeet maantiedosta ja lueskelen jo kokeisiin, Riina vastasi. - Sehän on hyvä, ettet jätä viimetippaan niinku jotkut on tehny, sanoin tarkoittaen itseäni. - Ei nää kovin vaikeat kokeet ole, kunhan ovat nyt vaan.

En voinut pitää katsettani erossa Riinan jalkovälistä ja jäin kiinni tuijottamisesta. - Mitä sinä katsot? Riina kysyi yllättäen minut. - Sinua sanoin hiljaa ja polvistuin Riinan eteen ja hänen polvensa koskettivat rintakehääni. Otin kädelläni kiinni Riinan reidestä ja siloittelin hänen pyöreää reittään.

Sinulla on kauniit jalat sisko sanoin käheällä äänellä ja vein kättäni reisien väliin. - Ei saa, en tykkää siitä kun minua kosketellaan. - Etkö kenestäkään, en halua satuttaa sinua. - Tule katsomaan yhtä kuvaa, kehotin siskoani ja vedin hänet säkkituolista pystyyn.

Menimme huoneeseeni ja näytin hänelle yhtä tulostamaani kuvaa. Riina oli aivan hiljaa ja jäi seisomaan pöytääni vasten. Nostin siskoni hametta ylös ja pyöreät sukkahousujen peittämät pakarat osuivat käsiini. Tunsin lämmön ja pehmeyden viedessäni käteni Riinan reisien väliin. Polvistuin hänen taakseen ja painoin kasvoni pehmeille pakaroille ja suutelin noita pyöreitä kohteita.

Aloin vetää sukkahousuja alas ja pikkuhousut tulivat samalla vedolla ja pian siskoni paljas alavartalo oli silmieni edessä. Nousin seisomaan ja vedin siskoni sängylleni ja matkalla sänkyyn otin häneltä puseron pois.

Kaaduimme sänkyyni ja kiskoin epätoivoissani housujani alas ja sain ne nilkkaan ja siitä lattialle. Heitin paidan jonnekin ja kumarruin Riinan jalkojen väliin. Levitin Riinan jalkoja ja painoin huuleni hänen siloiselle ja karvattomalle vaginalleen. Pienet häpyhuulet olivat piilossa ja kieleni kaivoi esille punertavaa lihaskimpaletta. Sisareni pieni vagina tuoksui pesemättömältä joka lisäsi kiihkoani. Nuolin mielipuolen lailla siskoani ja löysin pienen klitoriksen suuhuni.

Riina veti polvet enemmän koukkuun levittäen jalkojaan samalla. Piukeat reidet olivat puristuksissa käsissäni ja tunsin siskoni jännittyneet lihakset. Riina oli poistanut kaikki karvat siististi kiimaisen pienen pillunsa ympäriltä jota nuolin ja imin kuin jäätelöpuikkoa.

Riina myötäili lantiollaan nostaen itseään ylöspäin ja tunsin hänen pienet sormensa hiuksissani painamassa päätäni itseään vasten. - Aii..ahh..siitä tekee hyvää, Riina sai väkinäisesti sanotuksi. - Oi-oii alkoi siskoni äännellä nuoltuani häntä hyvän tovin.

Olin yllättynyt siitä miten valmis siskoni oli ollut ja osasi nauttia siitä mitä tein hänelle. Nousin polvieni varaan ja otin penikseni käteen ja työnsin sen siskoni nyt liukkaaseen ja lämpimään vaginaan. Työnnyin uskomattoman helposti siskooni ja vaivuin hänen päälleen. Riuhdoin hänen rintaliivinsä pois peittämästä rintoja. Rinnat olivat pienet ja terhakkaasti pystyssä pienten ja terävien nännien noustessa korostetusti esille, nännien ympärillä oleva pieni ruskea alue peitti miltei koko rinnan etualan.

Suutelin noita pieniä ja hennon näköisiä rintoja hellästi ja imin nänniä kuin lapsi äidin rintaa. Olin koko mitallani sisareni sisällä, mutta en liikkunut vaan olin keskittynyt pieniin ja kiihottaviin rintoihin kokonaan. Rinnat olivat kuin pienet ilmapallot suussani ja tunsin miten hampaani jättivät jälkiä niihin.

Lopetin rintojen käsittelyn ja nostin katseeni Riinan silmiin. Hänen pienet ja kapet huulensa olivat raollaan ja valkoiset hampaat loistivat kosteiden huulien välistä. Hänen mustaksi värjätty tukkansa oli tuuhea ja paksu ja tarrasin siihen kiinni ja ryhdyin tekemään työntöliikkeitä, sisään ja ulos, sisään ja ulos. Jatkoin hetken tätä ja katsoin siskoni silmiin koko ajan.

Hänen katseensa ei väistynyt edestäni ja totesin ettemme kumpainenkaan pitäneet tilannettamme nolottavana. Riinan lantio teki kaunista ja rytmikästä aaltomaista liikettä ja hän tuntui lypsävän minua tiukalla ja kostealla vaginallaan. Hämmästelin tilannetta, 16-vuotias sisarenihan opetti minua! Tämä oli kauneinta mitä olin koskaan kokenut, vasta 16 ikäinen sisareni osasi liikkeet ja eleet ja hän otti minua vaikka aluksi olikin tuntunut olevan päinvastoin.

- Sinä olet upea pieni narttu, miten osaatkin näin taitavasti liikkua, enemmänkin totesin sisarelleni. - Kuljenhan jumpassa ja muutenkin, hän hymyili ja huulet kaartuivat kiimaiseen hymyyn.

Näin miten Riinan sieraimet värähtivät ja hänen päänsä taipui taaksepäin. Hänen hengityksensä kulki katkonaisesti ja huohottaen, tunsin siskoni sormien painuvan olkapäihini lujasti ja sormenkynnet repivät ihoani. Katsoin kuinka Riina puristi hampaansa yhteen ja kietoi jalkansa lujasti ympärilleni ja hänen päänsä alkoi heittelehtiä ja irroitin otteeni hänen hiuksistansa.

- Aaahhh.. ahh.. hänen suustaan kuuluin nuoren tytön kimeä ääni ja hänen ylävartalonsa nousi ylöspäin ja tunsin hänen huulensa omilla huulillani ja hänen hampaansa puri alahuultani ja suussani maistui veren maku. Riina siirsi hampaansa olkapäähäni ja tunsin kirvelyä hänen purressaan siihen lujasti. Riinan suusta pääsi eläimellistä ääntelyä hänen saadessaan orgasmia ja yllätyin sen voimakkuudesta.

Olin aivan liikkumatta ja annoin siskoni rauhoittua ja pian hän avasikin silmänsä joissa oli sameutta ja raukeutta. Hän nyökkäsi minulle ja ymmärsin sen merkiksi minulle viedä työ loppuun.

Käänsin siskoni eteeni kontalleen ja hänen pyllistäessään minulle työnsin penikseni nyt turvonneiden häpyhuulien väliin ja siitä vielä syvemmälle. Sisareni pyöreä takamus oli kaunista katseltavaa ja työnnellessäni henkeä pidätellen katselin limaista penistäni joka oli halkeamaisillaan kiihkosta. Vatsanpohjassani alkoi kihelmöidä ja vedin Riinan itseeni kiinni ja tein nopeaa sisään-ulos liikettä.

Penikseni kärjessä nytkyi ja tutisi ja kuin pato olisi avattu, kun spermaa alkoi pulputa sisältäni joutuakseen sisareni emättimeen välittömästi. Penikseeni tuntui häpyhuulien puristus ja kostea lämpö joka kuin imaisi kaikki sisältäni pois. Valahdin päätteeksi sisareni päälle ja jäin siihen huohottamaan ja makasin puolittain tajuttomana täydellisen tyydytyksen saaneena.

Vaivoin jaksoin siirtyä Riinan vierelle makuulle, olin niin täydellisesti voimaton. - Sinä olit hyvä, kuulin Riinan sanovan minulle hetken kuluttua. - Kyllä sinä olit itse vielä parempi, vastasin ja suukottelin siskoani otsalle. - Eihän puhuta kenellekään mitään tästä, ehdotin siskolleni. - Ei puhuta, Riina vastasi hiljaa.

- Äiti tulee yhdeksän jälkeen, meidän pitäsi pukeutua sanoin ja siskoni nousi istumaan pyyhkien housuillaan jalkojensa väliä kuivaksi. - Älä jätä noita sitten näkyville, pyysin siskoani. Nousin itsekin ja näin mitkä jäljet sisareni rinnoissa olivat. Olin jättänyt niihin rumat pureman jäljet. - Olen pahoillani noista jäljistä, eihän se sattunut kovin pahasti. - Älä välitä, Riina sanoi ja käpertyi kainalooni.

- Puetaan nyt ettei jäädä kiinni sanoin ja nousin ja nostin siskonikin ylös. Saimme vaatteet yllemme ja otin Riinan vielä syleilyyni ja huomasin suutelevani häntä nyt vasta suulle ensimmäistä kertaa. Tunsin himoni heräävän uudelleen ja Riinan käsi kosketti housujeni edustaa.

- Tule yöllä tänne, sain sanotuksi lopetettuani pitkän ja kostean suudelman. - Tulen varmasti, menen vasta puolilta päivin kouluun, lupasi siskoni. - Ja minulla on iltavuoro huomenna, vastasin tyytyväisenä. Vastahakoisesti irrottauduimme toisistamme ja Riina lähti suihkuun ja minä menin keittiöön.

Pian äitikin tuli töistä ja tervehdimme iloisesti toisiamme. Äiti oli väsyneen näköinen totesin onnekseni ja tiesin, että voisimme olla siskoni kanssa vielä yöllä.

Olin melkoisen tilanteen keskellä ajatuksineni. Tämä viikko oli muuttanut elämääni melkoisesti. Riinan pitäisi vielä saada lopettamaan ne oudot leikkinsä. mutta hän oli kyllä loistava nuori nainen kenen tahansa sänkyyn. Havahduin äidin ravisteluun...menehän nukkumaan jo Antti. Olin nukahtanut keittiön pöydän ääreen, mutta kauanko minä olin nukkunut?

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia