Elinan huoneen ovi oli raollaan, kuten oli sovittu. Huoneesta kuului vaimeaa puhetta. Mä seisahduin oven taakse ja jäin odottamaan. Elina puhui jostain kaulahuivista, ja Suski kikatti. Sitten tuli hiljaista. Äkkiä ovi lipui äänettömästi auki ja Elina viittoili sisään. Nyt.

Mä astuin varovasti huoneeseen ja vedin syvään henkeä. Vaikka ulkona oli kirkas keskikesän päivä, huoneessa oli hämärää. Verhot oli vedetty tiukasti ikkunan eteen – tähän näytökseen ei kaivattu ulkopuolista yleisöä. Elina oli kuorinut vuodevaatteet sängystään jättäen jäljelle vain puhtaan valkean aluslakanan. Lakanan päällä makasi Suski pelkät pikkuhousut jalassaan ja musta kaulahuivi tiukasti silmien eteen sidottuna. Elina nosti sormen huullilleen ja hymyili ovelasti. Sängyn päädyssä tuolilla lojuivat Suskin t-paita ja harmaat collegehousut mytyssä. Mä nostin vaatteet syrjään ja istuin tuolille.

Sydän hakkasi entistä lujempaa ja vatsassa kihelmöi ja poltteli – tilanne oli tuttu, mutta tyttö uusi. Suski näytti uskomattoman suloiselta ja vielä niin viattomalta. Hoikka vartalo oli vielä jotenkin pikkutyttömäinen, ja muutenkin vielä pienet rinnanalut olivat painuneet melkein litteiksi jättäen pelkät nännit nöpöttämään nupullaan olevan naiseuden merkiksi. Kukallisten pikkupöksyjen muodoista saattoi erottaa tytön pulleat häpyhuulet ja niiden välissä selvän vaon, jonka kohdalla pikkuhousuissa oli selvästi erottuva märkä läikkä.

Mä en ollut vielä koskaan nähnyt Suskia näin läheltä – tai ainakaan näin vähissä vaatteissa, mutta mun fantasioissa Suski oli kyllä ollut yleinen vieras. Monta kertaa mä olin maannut viereisessä huoneessa tyttöjen leikkejä kuunnellen ja niistä fantasioiden. Pikkusiskon anatomian mä olin oppinut tuntemaan jo vuosi sitten kesällä, kun Elinan kaapista löytämä lääkärilaukku oli johtanut lääkärileikkiin, mutta Suskista mulla ei ollut ollut mitään käsitystä. Jotenkin mä olin aina mun mielikuvissa kuvitellut Suskin Elinaa vähemmän kehittyneeksi ja näköjään mun intuitio oli ollut oikeassa.

Mä olin miettinyt Suskia usein. Suski oli ollut Elinan bestis viidenneltä luokalta asti ja oli viettänyt meillä yökylässä varmaan enemmän öitä kuin kotonaan. Ja millaisia öitä! Viime kesänä kummankin tytön seksuaalisuus oli herännyt 11 vuoden talviunilta eikä ollut enää nukahtanut sen jälkeen. Siitä eteenpäin isoveljen osaksi oli jäänyt kuunnella seinän takaa tyttöjen touhuja ja elätellä turhia haaveita osille pääsystä.

Lukemattomia kertoja valomerkin jälkeen olin maannut vuoteessa valveilla kuunnellen siskon huoneesta kantautuvia vaimeita ääniä. Kateellisena ja uteliaana miettien, miten pikkusisko seinän takana nautti toisesta tytöstä isoveljen joutuessa tyytymään oman käden tasaiseen liikkeeseen. Olin oppinut erottamaan tyttöjen äänet toisistaan ja äänen perusteella myös aavistamaan, mikä leikki oli menossa. Välillä kai jonkinlainen lääkärileikki, välillä kai pelkkää toisen hyvänä pitämistä. Mielikuva tyttöjen välisestä seksistä oli voimakas ja kiihottava ja ajatus mukaan menemisestä niin jännittävä, että yleensä talouspaperi tahriintui heti, kun aloin edes harkita leikkiin liittymistä. Ja seuraavalla kerralla taas sama homma – ei pimppiä, vaan pelkkiä mielikuvia ja tahroja paperilla.

Mä katsahdin sängyllä makaavaa Suskia – mua kiihotti ajatus siitä, että pääsisin viimein tekemään lähempää tuttavuutta mun fantasioiden tytön salaisimpienkin paikkojen kanssa ja että Suski itse oli autuaan tietämätön huoneeseen ilmestyneestä kolmannesta pyörästä. Suskin puolittain huivin peitossa olevilta kasvoilta kuvastui jännitys ja jonkinlainen uuden ja oudon tilanteen aiheuttama hämmennys.

Elina kiskaisi t-paidan yltään, laski collegehousut ja pikkuhousut yhdellä vedolla alas ja viittasi sitten seuraamaan esimerkkiä. Mulla oli päällä pelkät alushousut, juuri kuten Elina oli käskenyt. Mä katsahdin Elinaan, joka katsoi takaisin kärsimättömänä ja viittilöi mua riisumaan housutkin. Olin ymmärtänyt, että riisuttaisiin vasta myöhemmin, mutta mikäs siinä. Kohottauduin varovasti seisomaan ja annoin alushousujen liukua ääneti nilkkoihin. Puoliseisova pippeli ponnahti terhakasti sojottamaan, ja hetken mua jotenkin oudosti vähän nolotti. Tilanne oli aika absurdi – siinä me seistiin alastomina ja tuijotettiin sängyllä makaavaa Suskia, joka oli edelleen autuaan tietämätön tapahtumista.

Sitten Elina polvistui Suskin viereen ja alkoi sivellä tytön navanympärystä sormellaan. Mun huomio oli nauliintunut sängyn tapahtumiin. Hitaasti Elina antoi sormen liukua kukallisten pikkuhousujen kauluksen alle. Sitten äkkiä Elina otti housujen kauluksesta kiinni ja alkoi kiskoa.

- Otetaas sitten pikkuhousut pois, niin täti vähän kurkkaa tänne, Elina sanoi hiljaisella ja lääkärimäisellä äänellä ja raotti Suskin pikkuhousujen kaulusta. Suski ei sanonut sanaakaan, mutta vaistomaisesti kohotti peppuaan päästäen pikkuhousut liukumaan pois jalasta. Kukalliset pöksyt liukuivat yhä alemmas ja päätyivät lopulta mytyksi Suskin nilkkojen ympärille. Mun katse oli nauliintunut Suskin jalkojen väliin – ei vielä yhtään karvoja! Paljaan pimpin näkeminen sai mun kiihotuksen huippuunsa ja erektio yltyi rajuksi. Vaistomaisesti mun käsi hamusi paljaalle kalulle ja alkoi hieroa. Elina katsoi mua hymyillen, mutta ei sanonut sanaakaan. Jotenkin mä en ollut osannut odottaa sentään ihan posliinia, Suski oli kuitenkin jo täyttänyt 12, joten hetken mä vain katselin hämmästyksen ja uteliaisuuden vallassa. Ilman pikkuhousuja Suski näytti jotenkin entistäkin pikkutyttömäisemmältä, ja kontrasti jo kehityksen merkkejä näyttävään pikkusiskoon oli voimakas.

- Pistäpä polvia koukkuun ja haralleen, niin tutkitaan vähän sitä pimppiä, Elina jatkoi samalla hiljaisella äänellä. Suski totteli kiltisti. Sirot jalat vetäytyivät koukuun ja avautuivat sitten kuin perhosen siivet paljastaen pimpin kaikki yksityiskohdat lähempään tarkasteluun. Käden tahti tiheni vaistomaisesti – edessä avautuva näky oli nyt uskomattoman kiihottava. Nilkkojen ympärille kuin siteeksi jääneet pikkuhousut tehostivat vaikutelmaa entisestään. Ohikiitävän hetken mietin, mistä ihmeestä Elina oli keksinyt moisen asennon ja tavan tutkia pimppiä – olisiko Elina sittenkin keksinyt sen omasta kokemuksesta? Vaikka koululääkäri olikin jättänyt tytöt viidennellä luokalla rauhaan, ehkä se lastenlääkäri, jolla äiti meitä käytti joka vuosi vuositarkastuksessa, katsoikin housuihin myös tyttöjen tarkastuksissa. Ajatus Elinasta tuossa samassa asennossa lastenlääkärin pöydällä lisäsi kiihotusta entisestään. Eihän siitä ollut mitään varmuutta, mutta jotenkin Elinan toiminta vaikutti liian ammattimaiselta ollakseen täysin itse keksittyä – joka tapauksessa ajatus oli kiihottava.

Tottuneesti Elina venytti Suskin pulleita häpyhuulia reilummin auki antaen toisen käden sormien samalla livahtaa avautuneeseen vakoon seikkailemaan. Ensinäkemältä Suskin pimppi vaikutti jotenkin pienemmältä ja sievemmältä kuin pikkusiskon pimppi, johon olin jo saanut tehdä tuttavuutta aiemmin. Limakalvojen peittämä vaaleanpunainen alue näytti jotenkin suppeammalta, ja ammollaan oleva onkalo oli varmasti vieläkin pienempi kuin Elinalla. Heti aukon yläpuolella pilkistivät esiin pienet häpyhuulet, jotka nimensä mukaisesti olivatkin vielä todella pienet, hädin tuskin näkyvät lerpakkeet, mutta joiden väri oli selvästi voimakkaampi ja iho erilainen kuin niitä ympäröivien limakalvojen viaton vaaleanpunaisuus.

Pikkusiskon sormet seikkailivat pimpin joka sopukassa levittäen pienestä onkalosta valuvaa tyttölimaa ympäriinsä – Suski oli selvästi herkästi vuotavaa sorttia, enkä enää yhtään ihmetellyt pikkuhousuissa aiemmin näkemääni märkää läikkää. Suskin pieni kolo ammotti kutsuvasti, ja tunsin erektion kiristyvän taas, kun ajatukset harhautuivat miettimään, miltä tuntuisi upottaa kuumana sykkivä kalu onkalon kosteisiin syövereihin. Reikä vaikutti tosin niin ahtaalta, että epäilin, mahtaisiko edes pieni kalu vielä mahtua sisään, mutta toisaalta ajatus kalun hitaasta hivuttamisesta väkisin sisään tuohon neitseelliseen maaperään sai kiihotuksen yltymään entisestään.

- Kaikki näyttäisi olevan tällä puolella kunnossa, Elina sanoi yllättäen ja sai mut havahtumaan fantasioista.

- Nostapa sitten vielä vähän jalkoja ylös, niin katsotaan vielä, Elina jatkoi ja otti sitten kädellä kiinni Suskin pohkeesta ja ohjasi jalkoja ylöspäin.

Tottuneen oloisesti Suskin jalat lähtivät koukistumaan ja nilkat kohoamaan ilmaan. Mä tiesin tasan tarkkaan, mikä asento oli nyt vuorossa ja tunsin erektion nykivän rajusti. Hetkessä Suskin polvet koskettivat rintakehää ja tytön kaikkein pyhin koko kauneudessaan oli avautunut vapaasti katseltavaksi. Suskin pikkupimppi oli, jos mahdollista, nyt vieläkin ronskimmin levällään, ja sirojen pyllynkannikoiden välissä pilkisti sievä, kurttuinen peppureikä. Pikkupöksyt olivat edelleen yhtenä solmuna nyt ilmassa heiluvien nilkkojen ympärillä lisäten jotenkin vielä entisestään asennon irvokkuutta ja kliinistä vaikutelmaa.

Äkkiä Elina avasi työpöydän laatikon ja kaivoi paperipinon alta esiin läjän valtavan paksuja pyöreäpäisiä tusseja, ja sitten yhden tussin paksu pää jo hakeutui avuttomana sängyllä retkottavan tytön jalkojen väliin. Suski värähti, kun tussi hipaisi ensimmäisen kerran pimpin herkkiä limakalvoja. Elina antoi tussin vaeltaa tyttöliman kauttaaltaan kostuttaman pimpin poimuissa ja kiusoitella Suskia. Tussi pökki ja taivutti aukon reunalla lerpattavia pieniä häpyhuulia, teki muutaman kierroksen pikkuisen klitoriksen ympärillä ja sukelsi sitten pimpin aukolle hakemaan lisää kiimalimaa kostukkeeksi.

- Aaaaa... Hei, mikä se oikein on? Suski hätkähti vähän hätääntyneen oloisena, kun tussin paksu pää sukelsi hetken matkaa koloon sisään venyttäen sitä yllättäen.

- Sshhh... Oo ihan rauhassa... Tällanen on käynyt jo sun sisällä, mut tää on nyt vaan vähän isompaa kokoa kun ennen, Elina selitti antaen tussin liukua edestakaisin Suskin kolossa.

- Aaaauh... Se tuntuu ihan sika isolta... Hei, mä en haluu, Suski voihkaisi nyt jo selvästi hätääntyneenä.

- Sshhh... Muista säännöt! Sovittiin, et saa tehdä mitä vaan eikä saa kieltäytyä, Elina jatkoi hiljaisella mutta päättäväisellä äänellä.

- Mut jos se sattuu, Suski hätäili.

- Ei se satu, kyllä se venyy... Mut saat työntää itse, jos on helpompi, kunhan pistät sen sun sisään... Sitä paitsi sä varmasti tykkäät tästä – mä olen itse jo kokeillut tätä ja se oli ihan parasta, Elina vakuutteli.

- Mut se on eri juttu... Sä oot kehittyneempi... Ja sä oot ollu jo sun veljen kanssa ja muutenkin...

- Ei se niin paljon oo murrosiästä kiinni, kyllä se kaikilla venyy... Sitä paitsi itse sä oot sanonu, et säkin haluisit jo kokee, miltä pippeli tuntuu, niin et täytyy sun nyt jollakin ensin harjotella ennen sitä.

Sitten äkkiä Suskin käsi hamuili jalkojen väliin ja tavoitti pimppiään kiusaavan tussin. Varovasti Suski tarttui tussin varteen ja tunnusteli sitä, korjasi sitten vähän asentoaan ja alkoi lopulta hitaasti liu'uttaa tyttöliman jo kauttaaltaan kostuttamaa valtavan paksua pötkylää onkaloonsa. Mä katselin näytöstä kiihkon vallassa. Tussi näytti suhteettoman isolta tytön pikkuruiseen reikään verrattuna, mutta hitaasti se näytti liukuvan sisään tytön kuumaan syleilyyn.

- Aaauuhh... Sattuu... Kuinka syvälle mun pitää tää laittaa? Suski voihki.

- Syvemmälle vaan. Alkuun se vähän sattuu, mut sit tuntuu kivalle, Elina jatkoi ja katseli itsekin herkeämättä parhaan kaverinsa järjestämää jännitysnäytelmää.

Lopulta melkein puoli tussia oli uponnut Suskin sisään ja varsi pilkisti irvokkaasti pimpin turvonneiden huulien välistä.

- Sitten runkkaat sillä ittees, Elina komensi ja hamusi samalla pöydältä toista tussia ja rasvatuubia.

Hitaasti Suski alkoi liikuttaa tussia kolossaan edestakaisin Elinan käskyn mukaisesti. Uikutuksesta päätellen ensimmäiset vedot eivät olleet erityisen nautinnollisia, mutta valtoimenaan vuotava kiimalima paransi luistoa joka vedolla ja pian liike muuttui paljon sulavammaksi ja uikutus muuttui tutuksi läähätykseksi ja huohotukseksi. Samalla Elina oli saanut oman työnsä päätökseen – toinen paksu tussi kiilteli nyt kauttaaltaan rasvan peitossa. Ei voi olla totta, aikooko se oikeesti, ehdin miettiä, kun Elina jo kurottautui takaisin Suskin suuntaan ja antoi paksun tussin koskettaa Suskin hailakan vaaleanruskean renkaan reunustamaa peppureikää.

- Hei, mitä sä nyt! Suski älähti.

- Sshhh... Ihan rauhassa... Kai sä muistat, että peppukin tutkitaan, Elina vastasi hiljaa.

- Hei, oikeesti ei, mä en haluu sitä sinne! Suski yritti vastustella.

- Tää on just parhaan tuntusta, mä oon kokeillut tätäkin... Sä tykkäät varmana... Sitä paitsi muista säännöt! Elina jatkoi päättäväisesti.

Sitten, ilman sen enempiä neuvotteluja valtava tussi työntyi voimalla kurttuista reikää vasten ja sai Suskin taas voihkimaan äänekkäästi. Ensin tiukka reikä ei tuntunut antavan tuumaakaan periksi, mutta Elinan heltymätön ote vei lopulta voiton. Suskin kurttureikä kuroutui auki tehden tilaa sisään liukuvalle vierailijalle. Uikutuksesta välittämättä Elina työnsi patukkaa yhä syvemmälle neitseelliseen peräsuoleen. Koko tilanne oli uskomattoman kiihottava, ja tunsin, miten laukeamisen pidättely alkoi käydä miltei mahdottomaksi. Puristin terskaa lujalla oteella ja yritin pidätellä voihkaisuja. Viime hetkellä sain tilanteen takaisin hallintaan.

- Nyt runkkaat itselles orkun, Elina komensi ja alkoi samalla liikutella syvälle peppuun uponnutta tussia hitaasti edestakaisin.

Pikkusiskon toinen käsi hakeutui nyt tämän omien jalkojen väliin. Mä katselin näkyä lumoutuneena. Koko tilanne tuntui melkein liian hyvältä ollakseen totta – kaksi esiteini-ikäistä tyttöä harrastamassa seksiä oli kenen tahansa teinipojan märistä märin uni, mutta tämä näytös oli täyttä totta. Suski voihki paksujen patukoiden jyystäessä häntä kaikkiin koloihin yhtä aikaa. Vähitellen huohotus kävi raskaammaksi ja mä tiesin lopun olevan lähellä. Mä nousin seisomaan aivan sängyn viereen nähdäkseni paremmin. Toinen käsi sormeili kiveksiä hajamielisesti ja toinen runkkasi esinahkaa kiivaasta tahtia edestakaisin punaisena kirkuvan terskan yli.

Sitten Suski tuli. Raskaan huohotuksen seasta purkautui lähes eläimellistä ulinaa ja pikku pimppi ruiskautti viimeiset kiimanesteet kaaressa valkoiselle aluslakanalle. Mä tunsin repeäväni kiihotuksesta. Viimeisten orgasmin aaltojen vielä vavisuttaessa Suskin siroa vartaloa Elina kiskaisi kaulahuivin Suskin silmiltä. Valo sai tytön ensin räpyttämään silmiään, mutta pian ilme muuttui kauhun ja hämmennyksen sekaiseksi, kun Suski havaitsi minut seisomassa aivan vuoteen vieressä, vain muutaman kymmenen sentin päässä tytön avoimesti näytteillä olevista salaisuuksista.

Tilanne oli liikaa minulle. Kiihotus kasvoi valtaviin mittoihin ja samalla tunsin huikean orgasmin aallon lähtevän liikkeelle jostain alavatsan ja peräaukon seutuvilta. Kuumana sykkivä kalu sylki lastin toisensa jälkeen kaaressa ilmaan. Spermaa tuntui purkautuvan loputtomasti ja sitä roiskui Suskin vatsalle ja kasvoille, lakanalle ja jopa sängyn takana olevalle seinälle. Sperman tahrima Suski makasi sängyllä edelleen jalat koukussa ja pikkuhousut myttynä nilkkojen ympärillä – eikä näyttänyt saavan sanaa suustaan.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.