Pikkusiskon eka kerta

admin Insesti ja Sukulaisseksi
07.06.2013
50193 näyttökertaa
0 kommenttia
4.54
Reilu vuosi oli kulunut mun ja Elinan lääkärileikeistä. Ne kaksi kertaa olivat jääneet meidän ainoiksi yhteisiksi. Kumpikin elettiin aika omaa elämää. Kyllä kai molemmat jatkoi niitä juttuja, mutta ei niistä puhuttu eikä tehty yhdessä. Elinalla oli Suski, sen paras kaveri, ja mä tiedän, että ne joskus touhus yhdessä. Pari kertaa vakoilin niitä oven takaa. En mä nähnyt mitään, mutta äänet kuului kyllä. Eikä siitä voinut erehtyä. Suski oli meillä usein yökylässä eli tilaisuuksia vakoiluun kyllä oli. Hitto, se oli kiihottavaa ajatella niitä pikkulikkoja siellä sormet toistensa pimpeissä. Pari kertaa teki mieli mennä mukaan, mutta jänistin aina lopulta. Hiivin takaisin omaan huoneeseen ja turvauduin omaan käteen ja ajatuksiin siitä, mitä naapurihuoneessa tapahtui.

Sitten keväällä oli se episodi Mintun kanssa. Minttu oli mua vuoden nuorempi. Tosi söpö ja kiva – mä tykkäsin siitä tosi paljon. Oltiin me kimpassakin melkein neljä kuukautta. Mä olisin halunnut jatkaa, mutta Minttu ei. Pisti poikki. Oli me puhuttu seksistä. Minttu oli tosi avoin, sen kanssa pystyi puhumaan mistä vaan. Se kertoi mulle, että se itsetyydytti. Kuulemma aika paljonkin. Ja mä opin siltä paljon muutakin tyttölapsista. Ei sillä ollut sinänsä mitään seksiä vastaan, mutta se vaan ujosteli. Oli sitä mieltä, että oltiin liian nuoria. Mä olisin halunnut kokeilla, mut se sanoi ei. Mutta ei se meidän juttu siihen kaatunut, muuten vaan se sitten kuihtui kevään mittaan. Sen pituinen se.

Tuli kesä – ja loma. Oltiin taas paljon yhdessä Elinan kanssa. Päivät pitkät kaksistaan kun porukat oli töissä. Elina oli 12 sillon, mä juuri täyttänyt 15. Molemmat oli kasvanut aika paljon. Elinalla oli vieläkin aika lauta peppu, mutta tissit oli kasvaneet. Mä olin urheillut paljon. Kroppa oli muuttunut vahvemmaks ja alapäähänkin oli tullut muutama sentti lisää. Ei tosin riittävän montaa, pari kolme ehkä, mutta juuri sen verran, että ei tarvinnut enää häpeillä riisumista joka käänteessä.

Se oli silläkin kertaa sadepäivä. Mä istuin olohuoneessa lukemassa kirjaa, Elina oli kai omassa huoneessaan. Aika pian mä sain tarpeekseni siitä kirjasta, en mä ollut mikään hyvä lukija muutenkaan. Mä kävelin portaat yläkertaan ja ajattelin kysyä, haluaisko Elina vaikka katsoa jonkun leffan mun kanssa. Mä työnsin oven auki – ja jäin tuijottamaan.

Mun suloinen pikkusisko makasi paksulla karvalankamatolla keskellä lattiaa, ja sen vaatteet oli yhdessä mytyssä lattialla.

- Helvetti, mikset sä koputa! Elina kiljaisi selvästi säikähtäneenä.

- Sori, en mä arvannut, että sä täällä jotain tällasta, vastasin vähän hämilläni.

- Kai mä saan tehdä omassa huoneessani, mitä mä haluun, Elina jatkoi noustessaan jo sängynreunalle istumaan ja kietoessaan ohutta kesäpaitaa suojakseen.

- En mä sillä... Kun musta on vaan just siistiä ajatella, et mun pikkuisesta pikkusiskosta, joka oli pari vuotta sitten vielä ihan rääpäle, on kasvanut tollanen pikkuteini, jolla on jo tissit ja kaikki ja joka tajuaa runkkaamisen päällekin. Sitä paitsi sä olit ihan helvetin seksikkään näköinen, kun sä äsken makasit tossa...

Elina ei sanonut mitään, mutta selvästi näki, että isoveljen kehut tuntuivat hyvältä.

- No halusitko sä sit katsoo lisää? Tai runkata kaksistaan? Sillain et molemmat vois katsoo, kun toinen tekee? Elina kysyi yllättäen.

- Sillainko te teette Suskin kanssa? kysyin puolihuolimattomasti, ja kaduin heti itsekin sanavalintaa.

Elina lehahti tulipunaiseksi ja alkoi änkyttää jotain vastaukseksi.

- Hei, älä nyt, en mä sitä pahalla... Et kai sä luullut, että mä en tietäis, mitä te täällä ootte puuhannu... Arvaa, oonko monta kertaa runkannut aatellen teitä kahta täällä seinän takana... Ja arvaa, olisko tehnyt mieli tulla mukaan, mä jatkoin ja koitin pehmittää kiusalliseksi muodostunutta tilannetta.

- No tuu sit ens kerralla... Elina jatkoi.

- Entä jos tuunkin?

- No tuu vaan. Luuletsä, että me ei uskallettais? Mut Suski ei nyt oo täällä, niin et haluutko sä kattoo, kun mä runkkaan vai laitanko mä vaatteet päälle? Elina tivasi.

Mä kiskaisin t-paidan yhdellä vedolla pään yli ja kiskoin college-housut ja bokserit nilkkoihin. Mun puoliseisova kalu ponnahti terhakkaasti ylös. Elina kierähti sängyn toiseen päätyyn selkä päätylevyä vasten ja levitti jalkojaan. Vuoden tauon jälkeen mulla oli jälleen esteetön näkymä pikkusiskon salaisuuksiin. Hitto, se oli seksikäs näky. Sen pimppi oli edelleen heleän vaaleanpunainen, murrosikä ei ollut vielä ehtinyt tehdä temppujaan, ja pienestä reiästä valui tyttölimaa vielä aiemman runkkaussession jäljiltä. Häpyhuulista versoi jo enemmän karvoja kuin vuosi sitten, mutta kuitenkin vasta sen verran ohuesti, että saattoi helposti päätellä Elinan olevan vasta vähän toisella kymmenellä.

Elina vei käden rinnoilleen ja antoi toisen käden liukua pienten häpyhuulten väliin. Alkoi tuttu rytmikäs nylkytys. Elina venytti häpyhuulia sormillaan auki ja avasi paremman näkymän kutsuvasti raollaan olevaan koloon. Pienet sormet livahtivat sisään koloon, samalla kun toisen käden sormet hivelivät terhakkana törröttäviä nännejä. Elina pääsi nopeasti hyvään vauhtiin – edellisen session tunteet olivat varmaan vielä pinnassa. Pian Elina voihki jo tutun oloisesti. Olin oppinut erottamaan tyttöjen äänet oven takana vakoillessa – Elinan ääntely oli vikinää ja vienoja voihkaisuja, Suskin kiimaäänet taas muistuttivat enemmän läähätystä ja huohotusta.

Mulla seisoi rajusti. Edessä voihkivan pikkusiskon katselu sai tunteet nopeasti pintaan, ja nenään kantautuva tyttöliman tuoksu vain lisäsi kiihotusta. Mä olin kaivannut sitä tytön tuoksua, melkein vuoteen en ollut siitä päässyt nauttimaan, joten nyt nautinto oli sitäkin voimakkaampi. Mä aloitin hitaan runkkaamisen. Nautinnollisin pitkin vedoin annoin nahan liikkua terskan päällä. Voimakas erektio sai tuntemukset voimistumaan entisestään. Mä tuoijotin Elinan jalkojen välissä pilkottavaa limaista kiimareikää uteliaisuuden vallassa. Mun ajatukset laukkasivat villinä. Mietin, miltä tuntuisi upottaa kuumana sykkivä kalu syvälle tiukkaan neitsytreikään. Mä en ollut vielä ikinä päässyt sitä tunnetta kokemaan, mutta mulla oli vahvoja mielikuvia siitä, miltä se varmaan tuntuisi.

- Mitä sä yleensä aattelet, kun sä tyydytät ittees? Elina keskeytti äkkiä.

- Tyttöjä, panemista, niitä meidän leikkejä, millon nyt mitäkin, vastasin vähän takellellen.

- Mäkin ajattelen usein niitä meidän leikkejä. Se eka kerta kun teit mulle... Se oli ihan uskomaton... Mä opin siitä niin paljon... Ja tajusin, kuinka kivaa sellanen voi olla, Elina selosti ja voihki aina välillä. Ilmeisesti leikeistä keskustelu kiihotti myös Elinaa.

- Ootko sä jo pannut ketään? Elina jatkoi äkkiarvaamatta.

- Siis mitä? mä ähkäisin pikkusiskon suorasukaisesta kysymyksestä aidosti yllättyneenä.

- Niin et olitteks te Mintun kanssa ikinä sillain?

- Ei me oltu...

- Yritittekö te edes? Olisitko sä halunnut?

- Ei me yritetty. Kai mun olis tehny mieli, mutta Minttu ei vielä halunnut.

- Aijaa... Mut sä olisit halunnut?

- Joo, olisin.

Sitten tuli hiljaisuus. Ei sanaakaan. En mä tiennyt, mitä muuta mun olisi pitänyt sanoa – pallo oli Elinalla. Ja se löi sen takaisin erikoisella kierteellä.

- Haluisit sä tehdä sen mun kanssa? Elina lopulta avautui.

Uusi hiljaisuus. Mä katsoin sitä nyt suoraan silmiin. Oliko se tosissaan? Siltä se näytti. Se näytti ujolta ja vaivautuneelta, vältti katsetta.

- Ootko sä ihan tosissaan? mä sain lopulta sanottua.

- Oon. Mä haluisin kokee sen. Sun kanssa. Sitä paitsi ei oo ketään muuta.

- Sä oot mun pikkusisko.

- Niin oon. Mutta mitä väliä. Jos molemmat haluaa sitä, niin ei kai sillä oo väliä. Sitä paitsi mulla ei oo vielä kuukautisia. En mä voi tulla raskaaks... Elina sanoi hiljaa.

Mun päässä pyöri. Vuoden hiljaiselon jälkeen mun pikkusisko istui nyt taas siinä ja kysyi, otetaanko uusiksi – tällä kertaa pohjaan asti? Se, mikä oli mennyt ohi suun Mintun kanssa, oli nyt taas tarjolla. Ihan siinä. Että ota vaan, niin annan. Kai musta olis pitänyt tuntua, et on väärin tehdä se Elinan kanssa, mutta ei musta tuntunut. Päinvastoin. Mä halusin sitä!

- Kyl mä haluun. Jos sä oot ihan varma, et säkin haluut... mä lopulta sanoin.

- Haluun! En kai mä muuten olis kysynyt.

Elina lopetti runkkaamisen ja katsoi mua hymyillen, muttei sanonut mitään.

- No mitäs nyt sit? mä kysyin tyhmänä.

- No kai sun nyt se pitäis tietää – eiks kaikkien poikien pitäis tietää ihan luonnostaan, mitä tytöllä tehdään... Elina sanoi ja kikatti.

Mä käännähdin polvilleni sängyllä ja kurottauduin lähemmäs. Mä tunsin nyt Elinan hiusten tuoksun. Elina tuoksui tytöltä. Raikkaalta kuin sadevesi, herkältä kuin kukka. Minttu oli tuoksunut samalta – kai kaikki tytöt tuoksui, mä ajattelin. Mä kosketin varovasti sen rintaa. Miten täydelliseltä se tuntukaan. Ihan pehmoiselta, niin kuin silkki, ja pyöreältä kuin persikka. Mä tunsin nännien kovettuvan. Sitten mä tunsin Elinan sormet mun navan alla. Elina kosketti varovasti, antoi sormien vaeltaa. Tytön käsi siellä tuntu niin paljon paremmalta kuin oma käsi koskaan.

Mä painauduin lähemmäs. Hivelin selkää ja niskaa. Sitten mä suutelin. Elina vastasi, aika kömpelösti, mutta kuitenkin. Mä annoin sormien laskeutua sen jalkojen väliin. Pimpin karvoitus oli vieläkin aika ohutta – melkein kuin jotain untuvaa. Mä annoin sormien upota Elinan pimppiin. Levitin sormilla Elinan turvonneita häpyhuulia. Pimppi oli ihan litimärkä. Kuuma ja kostea kuin tropiikin yö. Mä annoin sormen upota sisään. Kuumaa ja kosteaa sielläkin. Mä tunsin, miten Elinan koskemattomuuttaan tiukka pimppi puristui mun sormen ympärille. Mä en voinut olla ajattelematta, että mun seiväs sukeltaisi kohta sinne sisään ja veisi pikkusiskon neitsyyden ikuisiksi ajoiksi. Se ajatus kiihotti mua, mä tunsin erektion yltyvän entistä rajummaksi. Elina voihki.

- Työnnä sisään... Elina kuiskasi mun korvaan ja nousi samalla seisomaan sängyn viereen.

Mä nousin ylös ja katselin Elinaa. Kuinka suloiselta mun oma nappisilmäinen pikkusiskoni näyttikään. Nopealla liikkeellä mä levitin Elinan lahjoittamaa kosteutta mun seipään nokkaan. Tyttölima sekoittui mun omiin kiimatippoihin, jotka olivat jo öljynneet mun pystyssä seisovan kalun juhlakuntoon. Sitten mä taivutin mun seipään Elinan häpyhuulten väliin ja aloin etsiä reikää. Mä tunsin, miten häpyhuulet puristuivat mun kalun ympärille, hyväilivät hellästi kovana pullottavaa terskaa. Miten hyvältä pimpin kosketus tuntuikaan. Mä työnsin edemmäs, yritin saada reiälle. Mutta en saanut. Elina oli liian lyhyt – tai mä liian pitkä. En mä saanut mun kalua taivutettua Elinan sisään.

- Käänny ympäri ja pyllistä mulle.

Elina katsoi mua oudosti, mutta teki sitten, kuten mä pyysin. Siro tytönpylly tarjosi nyt mulle avoimet näkymät. Pimppi tuli näkyviin uudesta näkökulmasta, ja nyt ovet selällään. Siinä se oli, keskellä, reikä! Siihen oli helpompi tähdätä. Mä pistin turvonneen terskan reiän huulille. Elina oli ahdas – pikkutyttö, ja vielä pistämätön. Mun seisova kalu näytti valtavasti suuremmalta kuin Elinan pikkuinen reikä. Mutta mä en välittänyt. Nyt mä työnsin. Ja mun seiväs lähti uppoamaan Elinan sisään.

Elina uikutti. Ehkä vähän kivusta, mutta enemmän kai nautinnosta. Mun oli vaikea pitää itseäni kurissa. Tunne oli uskomaton. Hitaasti vielä koskemattoman pimpin kalvot antoivat periksi ja päästivät vierailijan syvemmälle sisään. Elina oli vielä uskomattoman tiukka. Pikkuinen pimppi puristui tiukasti mun kalun ympärille ja piti otteessaan – mun oli pakko pidätellä, että en olis lauennut siihen paikkaan.

- Nnnnnn... Aaauuuh... Elina vikisi.

Elinan täysin kontrolloimaton vikinä oli äärimmäisen kiihottavaa. Mä annoin mennä. Vedin ulos, työnsin takaisin sisään. Ulos, sisään. Ulos, sisään. Kiihtyvällä tahdilla. Elina huohotti nyt syvään. Mä kurotin käteni takaapäin Elinan rinnoille. Tytön pehmeät rinnat tuntuivat samettisilta mun käsissä. Elina värähti voimakkaasti, kun sormet kohtasivat pienet ja tiukkana nöpöttävät nännit. Mä tunsin kiihotuksen kasvavan ja huohotin kuin sonni.

- Nnnnnn... Pane mua... Elina uikutti.

Haltioituneena mä katselin, kun mun liman kiillottama kalu lypsi sisään ja ulos ahtaassa reiässä. Koko tilanteen absurdius kiihotti rajusti. Mun oli vaikea mieltää, että se mun edessä pyllistelevä alaston pikkuteini oli se sama lettipää, joka vielä pari vuotta sitten oli leikkinyt kiltisti barbeilla.

Mä tunsin laukeamisen lähestyvän. Hetken mä harkitsin vetäväni kalun ulos, mutta ajatus pikkusiskon sisään laukeamisesta oli liian herkullinen vastustettavaksi. Mä työnsin vielä muutaman kerran pohjaan asti, ja sitten mä tunsin lastin lähtevän liikkeelle. Mä ulvoin nautinnosta. Mä en ajatellut mitään, annoin tulla vaan. Sykäys, toinen, kolmas, ties kuinka monta. Kaikki meni perille, syvälle Elinan sisään.

Hetken mä vaan seisoin paikallani ja huohotin. Mun kalu oli edelleen Elinan sisällä. Elina vikisi vieläkin, muttei sanonut mitään. Lopulta mä vedin kalun ulos ja kellahdin sängylle makaamaan. Elina kellahti mun viereen. Sen pimppi kiilteli limasta, ja reiästä valui norona valkoista spermaa.

- Se oli aika kivaa... mä sain lopulta sanottua.

- Niin oli! Otetaan vielä uusiks, pikkusisko kuiskasi ja antoi pusun mun poskelle.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.