Pikkuveljeä kiusaamassa

admin Insesti ja Sukulaisseksi
04.08.2013
19191 näyttökertaa
0 kommenttia
4.29
Pauli tuli koulusta kotiin aikaisemmin, mitä olin odottanut. Olin juuri sovittamassa uutta uimapukua peilaillen kriittisesti peppuani komeron ovessa olevasta kokovartalopeilistä, kun hän saapasteli sisään keskelle mitä tyylikkäintä pyllistystä.

"Onko jokin hukassa, systeri", hän irvaili.

Kun olin toipunut hänen yllättävästä tervehdyksestään, en missään nimessä halunnut jäädä sanattomaksi ja samassa sain idean.

"Noin isoa persettä ei kyllä luulis olevan vaikee löytää. Vai mitä?" Pauli jatkoi.

"Joo, mutta pienien aivojen etsiminen on aivan turhaa, koska mitä niillä tekee?"

Voi vittu! Hän aikoo häipyä. Täytyy olla hiukan kiltimpi.

"Ootas, mä itse asiassa mietin, että olisikohan sulla kykyä ja kypsyyttä yhteen juttuun?"

"Ai, miten niin?"

Unohdan aina, kuinka paljon hän vihaa muistutuksia, että olen häntä kolmetoista kuukautta vanhempi. Nöyryyttä peliin.

"Tää on vähän noloo. Mä oon menossa rannalle ja haluun näyttää hyvälle. Mä vaan mietin, jos sä voisit antaa niinku semmosen 'miehen' mielipiteen näistä mun uusista uikkareista?"

Osoitin kassillista uimapukuja, jotka olin ruinannut äidin ostamaan. Ehdotus oli sen verran epätavallinen, ettei siihen löytynyt tarpeeksi coolia vastausta.

"Ööö... Jos sä haluut... Kehes meinaat tehdä vaikutuksen?"

"Ei sillä väliä... Istu alas", vastasin tönäisten hänelle tuolin.

Paulin istuuduttua tein pienen kiepsahduksen hänen edessään.

"Tää ois eka."

"Jos sä tosiaan haluut mun mielipiteen, niin tee toi hitaammin, et ehtii nähdäkin jotakin."

"Okei."

Nostin käteni niskan taakse ja tein hyvin hitaan mallikäännöksen keinuttaen hivenen lanteitani. Se teki vaikutuksen. Kuulin Paulin nieleskelevän tyhjää ja näin hänen istuvan selkä suorana, hyvin tarkkaavaisena. Ensimmäinen puku oli kirkkaankeltainen, yksiosainen ja lanteilta korkealle leikattu peittäen kuitenkin vielä säädyllisen määrän pyllystäni (riippuen tietenkin, mitä kukin säädyllisenä pitää). Kaula-aukkokin oli hyvin syvään uurrettu jättäen kivasti rintojen yläosan näkyviin.

"No?" sanoin rikkoen hiljaisuuden.

"Joo... Tota... Oikeen hyvä. Tosin mä en oo nähnyt vielä muita, mut tosi hyvä."

"Selvä, käänny ympäri."

Pauli ei kyennyt peittämään pettymystään, kun käskin häntä kääntymään vaihtaakseni pukua. Hän kuitenkin totteli ja pyörähti vastahakoisesti tuolillaan ympäri, koska ei halunnut suututtaa minua ja riskeerata koko näytöstä! Tiesin, että hän oli jo vuosia vakoillut suihkussa käyntejäni milloin milläkin tekosyyllä ja varmasti onnistunut joskus näkemäänkin jotakin, joten tieto, että riisuuntuisin alastomaksi aivan hänen selkänsä takana, täytyi ottaa koville.

Toinen puku oli musta, myös yksiosainen. Annoin Paulille luvan katsoa.

"Tää on vähän erilailla leikattu. Näitä reunoja voi tälleen säätää. Mä voin jättää nää alas tai vetää ne tälleen vähän rohkeemmin ylös."

Työnsin sormeni puvun alaosan reunojen alle ja vedin ne ylös. En saattanut odottaa pyörähdystä tässä puvussa, koska päätellen Paulin odottavasta ilmeestä, jolla hän tutkaili paljastavaa etupuolta, hän tulisi rakastamaan takapuolta.

"Antaako mutsi sun pitää tommosia?" Pauli kysyi aloittaessani esittelykäännöksen.

"Eihän sen tarvii tietää vai mitä?"

"No, ei multa ainakaan... Varsinkin jos järjestät tämmösiä näytöksiä mulle useemminkin..!"

Lause katkesi, koska olin jo kääntynyt ympäri ja hän näki hädin tuskin peitetyn peppuni, joka pingoitteli joustavan kankaan alta.

"Wau! Toi näyttää upeelta!"

Laskin käteni lanteilleni ja tein pienen "marilynpyllistyksen" kurkistaen olkani yli.

"Tiedätkö, tää voi olla vieläkin tuhmempi täältä takaa. Sano, jos tää on jo liikaa."

Nostin pukua yhä ylemmäs ja syvemmälle pakaroiden väliin mustan kangassuikaleen jakaessa pyllyni tarkasti kahteen yhtäsuureen ja - kiihottavaan osaan.

"Voi helvetti, Helena! Sä et voi olla tosissas? Aiot sä tosiaan pitää tota noin?"

"No, en kai. Mä vaan ajattelin, että sä arvostaisit tätä tyyliä, koska tunnut tykkäävän katsella mun persettä. Sähän muistaakseni haukuit sitä isoks!"

"Emmä sitä tarkottanut! Se on just silleen sopivalla tavalla iso... Silleen pyöree... Siis sulla on aivan mahtava perse!

Kai tuo oli otettava kohteliaisuutena.

"Okei... Entäs tää puku?"

"Tosi upee, mut sä et voi pitää tota julkisesti tai sä aiheutat liikenneonnettomuuksia!"

"Hyvä. Käänny sit ympäri. Vielä olis yks kokopuku ja kaks bikiniä."

Huomasin hänen kääntyessään oikaisevan penistään. Ilmeisesti housuissa alkoi olla ahdasta.

Seuraava puku oli valkoinen ja miltei läpinäkyvä, koska siitä oli poistettu vahvikkeet rinnoista, haaroista sekä takapuolelta.

"Valmis!"

Pauli tuijotti henkeä haukkoen rintojani ja tajusin puvun olevan todellakin läpinäkyvä, sillä nännit sekä nännipihat erottuivat aivan selvästi tummina pyöreinä renkaina ohuen kankaan läpi.

"Näyttääks nää tosiaan NOIN hyviltä?" kysyin ja otin molemmat rinnat käsiini.

"Joo... Sori... Mut hei, sähän pyysit mua katsomaan."

Hänen täytyi ristiä jalkansa kätkeäkseen yhä kovenevan erektionsa, koska oli varmasti vaikea katsella minun pitelevän rintojani tällä tavoin.

"Ei se mitään. Mä vaan huomasin, kuinka sä tuijotit niitä ja sehän on oikeestaan vaan imartelevaa, mut kato nyt tätä pukuakin!"

Pyörähtelin muutaman kerran ympäri työnnellen keinuvaa pyllyäni Paulia kohti. Pakaroiden valkea ja sileä iho kuulsi ohuen kankaan läpi ja syvä vako niiden välissä erottui tummana laaksona. Etupuolella haaroista piirtyi selkeä musta kolmio. Puku oli jotenkin vieläkin kiihottavampi kuin olisi ollut alasti. Kysyin Paulin mielipidettä ja hän oli tukehtua vastaukseensa.

"Se on makee, mut ethän sä voi tota rannalla pitää?" Nähdessään minun vain nyökkäävän vastaukseksi, hän jatkoi, "Siitähän näkyy kaikki läpi - millä ei mulle oo väliä, koska sä oot kiihottavin nainen, minkä oon koskaan nähnyt - mut jos sä meet veteen, niin toi ei tosiaan jätä mitään mielikuvituksen varaan!"

"Ai, jaa. Meinaat sä, että kaikki näkyy, jos tää kastuu?"

"Jos et usko, niin mee vaikka suihkuun kokeileen."

Suorastaan loistava idea! Käskin hänen pysyä paikoillaan ja kävin juoksujalkaa suihkussa kastelemassa puvun läpikotaisin.

"Voi Jeesus! Sä olit oikeessa!" huusin tullessani takaisin.

Tämä uimapuku oli enemmän kuin läpinäkyvä - se oli läpivalaiseva! Seisoin Paulin edessä sivellen käsilläni ylösalas litisevän märkää pukua. Tissini näyttivät upeilta, jopa isommilta kuin olivatkaan, koska puku ikään kuin irrotti ne muusta vartalosta. Nännipihat levisivät märkää kangasta vasten viileän veden kovettamien nännien nöpöttäessä miltei mustanpunaisina nappuloina. Alhaalla reisieni välistä pullotti kostean kihara karvamätäs, josta tippui rivosti pisaroita matolle. Vedin kämmenelläni kangasta ylös ja turvonneet häpyhuulet alkoivat piirtyä näkyville kuin salakirjoitus. Kurkistin, miltä pyllyni mahtoi näyttää.

"Oho, tästä sä varmasti tykkäät!" sanoin kääntäen peppuni koko läpikuultavassa loistossaan Paulia kohti.

"Tuntuu kun olis kuollut ja joutunut taivaaseen", kuulin hänen mutisevan itsekseen.

Käännyin ja tein pienen kokeilun. Venytin puvun rintamusta ja annoin sen sitten läiskähtää takaisin tissejäni vasten saaden herkistyneet nännit melkein räjähtämään kiihotuksesta. Tein sen uudelleen ja Pauli tuijotti kuin transsissa. Oli aika pudota maan pinnalle. Peitin yht'äkkiä rinnat kouriini sanoen "Sä olit oikeessa, ei tätä voi pitää. Tää ois teille kundeille liikaa! Ja vielä ois pari jäljellä. Käänny!"

Hän aikoi totella, mutta pysähtyi.

"Onks pakko?"

Vein käteni teeskennellyn vihaisesti lanteille ja katsoin häntä inhoten.

"Tyypillinen jätkä!"

"Mut sähän halusit tyypillisen jätkän mielipiteen!"

En vaivautunut vastaamaan. Sen sijaan pudotin hymyillen toisen olkaimen alas, sitten toisen ja rullasin lopulta märän kankaan rintojeni yli päästäen kosteankiiltävät, kovanänniset tissit vapauteen. Katsoin Paulia puku laskettuna lanteille, valmiina vetämään sen kokonaan alas. Tuollaista ilmettä en ollut hänellä nähnyt jouluaattonakaan.

"Älä pelkää, en mä tähän aio lopettaa."

Kiemurtelin ulos märästä puvusta, nappasin pyyhkeen ja aloin kuivata itseäni seuraavaa näytöstä varten. Hieroin kiireettömästi vartaloani, rintoja ja pakaroita Paulin seuratessa tarkoin jokaista liikettäni, huokaisten syvään, kun lopuksi pörrötin pimppini kuivaksi - tosin se jäi sisältä todella märäksi - ja viskasin pyyhkeen lattialle. Seisoin nyt täysin alastomana pikkuveljeni edessä ja tilanne kiihotti minua enemmän kuin olisin koskaan uskonut. Saatika sitten Paulia, joka näki nyt kerralla enemmän kuin miljoona yhteenlaskettua "suihkuvilahdusta".

Kaivoin uuden puvun kassista. Pikkuruiset punaiset tanga-bikinit. Pakkasin rintani naurettavan pienien kankaanpalojen alle, jotka saivat hädin tuskin nännipihat peitettyä. Käännyin ja aloin rullata alaosaa hitaasti peppuni yli ohuen kangassuikaleen painuessa pakaroiden väliiin, kunnes katosi kokonaan.

"Miltä näyttää?"

"Mahtavalta. Mutta jos pukua meinaat, niin siitä ei näy paljon mitään!"

"Entäs nyt?"

Tartuin pakaroihini ja salamannopeasti pyllistäen levitin peppuni, antaen nopean väläyksen punaisen bikininarun alta pilkottavista aarteista. Käännyin ympäri ja Pauli räpytteli silmiään yrittäen epätoivoisesti palauttaa mieleen näkemäänsä.

"Joo... Tota... Emmä muista... Kai siellä jotakin oli... Hyvältä se ainakin näytti!"

"Se onkin pääasia. Valmiina seuraavaan?"

Riisuin yläosan, mutta pysähdyin, koska sain idean.

"Tää on totaalisen epäreilua, tiedät sä. Sä oot nyt nähnyt mut alasti, mutta mä en oo nähnyt sua! Jos mä aion tässä stripata sulle ja antaa sun katsella ja kuolata, niin sun pitää olla kans alasti! Se olis vaan reilua."

Pauli näytti totaalisen järkyttyneeltä ja tuijotti uskomatta korviaan. Seisoin kädet topakasti lanteilla naputtaen kärsimättömänä jalkaani lattiaan, paljaat rinnat kevyesti hypähdellen ja tiesin, että Paulilla oli peiteltävänä mittavin erektio, minkä olin koskaan nähnyt. Ja nyt hänen täytyisi riisuuntua!

"Älä naurata! Mä en rupee riisuun mitään!"

"Mitäs mä sitten tein? Ja susta se näytti olevan kivaa. Se olis vaan reilua. Äläkä yritä käyttää tota seisovaa kullias minään tekosyynä! Jos me aiotaan jatkaa tätä, niin sun on pakko!"

Istuin kädet puuskassa vuoteelle. Pauli oli täydessä shokissa.

"No niin, nouse ylös!" komensin.

Hän näytti tottelevan ajattelematta ja alkoi riisuuntua. Se oli uskomattoman kiihottavaa. Hän kiskoi T-paidan pois ja alkoi napittaa farkkuja auki, kunnes pysähtyi huomatessaan minun vahtivan jokaista liikettä. Hän yritti epätoivoisesti hidastella, mutta viimein hänen täytyi vetää alushousutkin alas ja hänen kalunsa ponnahti läiskähtäen vatsaa vasten.

"Mä en voi uskoo, et mä tosiaan teen tämän!" Pauli vaikeroi ja istui takaisin tuolille yrittäen epätoivoisesti rentoutua, alastomana, kyrpä pystyssä isosiskonsa edessä.

Katsoin hänen kulliaan. Se oli... Ihana! Tunsin kuumia hyökyjä haaroissani ja aloin puristella ja likistellä rintojani nipistellen miltei kipeän kovia nännejä sormieni välissä. Lipaisin niitä kielelläni. Olin pian niin kiihdyksissä, että minun oli omin sormin paineltava turvonnutta pimppiäni bikinikankaan läpi. Voihkaisin omasta kosketuksestani. Työnsin peukalot kuminauhan alle ja aloin lanteita pyörittäen riisua bikinien alaosaa, ja litimärkä pimppini paljastui Paulin nähtäväksi.

"Ajattelet sä mua, kun sä teet tota?"

Ensiksi Pauli ei tajunnut, mitä tarkoitin. Mutta sitten hän huomasi. Hän oli mennyt jonkinlaiseen transsiin ja alkanut hitaasti runkata katsellessaan esitystäni. Hän lopetti välittömästi ottaen kätensä pois.

"Hei, älä mun takia lopeta. Musta se oli tosi kiihottavaa. Ja kun mä tiedän, että sä ajattelet mua, niin se kiihottaa muakin."

Pauli ei sanonut mitään, joten toistin kysymyksen.

"No, oot sä ajatellut mua kun oot runkannut?"

Hän pystyi vain nyökkäämään.

"Aina silloin kun sä näät mun tulevan suihkusta? Niinkö?"

"Joka kerta", Pauli tunnusti.

"Ihan tosi?! Musta se on ihan okei. Musta on itse asiassa kiva katsoa, kun sä teet sitä. Se saa munkin tekeen mieli."

"Helena, tää on ihan tajutonta. Tajuatko sä, mitä me ollaan tekemässä!?" hän sai viimein sanotuksi.

"Kyllä mä tiedän. Mutta mä tiedän myös, että mä oon aivan yhtä kiimainen kun säkin."

"Mitä sä tarkotat?"

"Sitä vaan, että mikset lopeta minkä aloititkin, samalla kun mä teen myös. Sitä paitsi mulla on niin kiimainen olo, et mä teen sen joka tapauksessa! Ja musta olis tosi kiihottavaa, jos sä katselet."

Pauli ei vastannut. Hän nousi, tuli luokseni ja kaaduimme yhdessä sängylle. Jatkoin rintojeni puristelua toisella kädellä ja upotin sormeni litimärkään pilluuni alkaen pumpata sitä kuuluvasti edestakaisin. Pauli katseli ja alkoi jälleen lypsää kulliaan, mutta pian hänen täytyi lopettaa.

"Mä oon sori systeri, mut multa tulee ihan just. Mä luulen, et mä en pysty pidätteleen, vaikka haluisinkin."

Hän näytti puhuvan totta.

Sen minä halusin nähdä. Käännyin ympäri, niin että kasvoni olivat miltei kiinni hänen kullissaan ja pilluni vastaavasti hänen päänsä vieressä. Hieroin estottomasti pimppiäni aivan hänen kasvojensa edessä ja katselin, kuinka hän alkoi nopeasti runkata. En ollut aiemmin todistanut moista näkyä näin läheltä. Pian hän varoitti minua menemään kauemmas, koska häneltä oli tulossa.

En tiedä, mikä minuun meni, mutta sen sijaan, että olisin väistynyt tulossa olevan purkauksen tieltä, sysäsinkin hänen kätensä pois ja aloin itse hieroa hänen kulliaan vieläkin kiivaammin. Ja kun hänen kalunsa alkoi nytkähdellen laueta, otin sen suuhuni. Tunne oli sanoinkuvaamaton. Ja ennenkokematon! En voinut uskoa, että annoin hänen laueta suuhuni. Jatkoin pumppaamista ja imemistä ja nielin jokaikisen spermatipan, joka hänestä irtosi. Ja yhä sen jälkeenkin jatkoin hänen kullinsa imemistä, koska halusin sen pysyvän kovana.

Kuulin Paulin voihkivan kuin tuskissaan. Käännyin katsomaan häntä.

"Mä oon pahoillani, mut mä oon aina halunnut koittaa tota. Et kai sä suutu, vaikka mä en kysyny lupaa?"

"Oliks toi vitsi! Suutu? Helena, toi oli parasta mitä mulle on ikinä sattunut. Se oli mahtavaa. Se oli eka kerta, kun mulle tuli muuten kun itse käteen vetämällä."

"Sä oot siis neitsyt?" kysyin.

"No, niin kai."

"Okei, ei se mitään. Ajattelit sä nussivasi mua, kun mä esittelin niitä uikkareita?"

"Joo, ja ainakin tuhat kertaa aiemmin."

"No, haluaisit sä sitten naida mua nyt?"

Vastausta odottamatta, kalu yhä tiukasti kädessäni, nousin kahareisin hänen päälleen ja aloin kevyesti hieroa pehmennyttä terskaa häpyäni vasten. Se paisui täyttä vauhtia ja kumarruin kuiskaamaan hänen korvaansa.

"Haluut sä?"

"Haluun."

"O. K. Oo vaan siinä, anna mä teen tän."

Kohottauduin hänen päällään ohjaten nyt jo kivikovan kullin häpyhuulien väliin ja aloin hitaasti laskea sitä sisään. Paulin penis oli iso ja turvonnut ja minä piukka mutta onneksi liukas. Keinuin varovasti ylös ja alas ja vähän kerrallaan sain koko elimen sisääni. Tunne oli mahtava. Pilluni oli venynyt äärimmilleen ja olin niin täynnä! Aloin ratsastaa Paulin vastatessa liikkeisiini. Hän imi ja pureskeli nännejäni samalla puristellen pakaroitani. Vauhti kiihtyi ja painauduin tiiviisti Paulin rintaa vasten nytkyttäen hurmiossa pyllyäni.

Vaikka hän oli lauennut vain vähää aiemmin, niin isosiskon nussiminen täytyi tuntua liian hyvältä, koska hänen kullinsa kuumeni ja paisui entisestään sisälläni liikkeiden muuttuessa yhä nykivimmiksi. Itse olin myös tulossa ja hieroin raivokkaasti klitoristani Paulin vatsanpohjaan. Ja orgasmin tullessa ponnahdin kirkaisten taaksepäin tarttuen kouristuksenomaisesti tisseihini, puristaen ne melkein mustelmille. Kireä pilluni supisteli ja kouristeli Paulin ympärillä ja hän alkoi purskautella jo toisen kerran spermaa sisääni, mutta tällä kertaa suun asemasta piukkaan pimppiini. Se oli sanoinkuvaamattoman upeaa. Rojahdin hänen päälleen, ja yhä sykkivä pilluni lypsi hänen kalunsa tyhjiin. Makasimme pitkään aivan liikkumatta. Lopulta rikoin hiljaisuuden.

"Mä oon aina halunnut, että mä olisin sun eka."

Pauli rutisti minua lujasti.

"Samat sanat, isosysteri."
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.