Ruotsin laivalla

admin Insesti ja Sukulaisseksi
30.04.2014
28972 näyttökertaa
0 kommenttia
4.69
Työskentelen yrityksessä, jossa on vuosikausia ollut tapana lähteä syyskuun alussa syysristeilylle Helsingistä Tukholmaan ja takaisin. Matka on aina tehty niin, että mukaan pääsevät myös työntekijöiden puolisot. Tälläkin kertaa olin ilmoittanut vaimoni mukaan matkalle, mutta hänelle tuli lähtöpäivän aamuna yllättävä vaihdos työvuoroissa eikä hän päässyt lähtemään kanssani. Vaimo ehdotti, että ottaisin mukaan jo aikuisen tyttäremme Miian, joka oli sairaslomalla loukattuaan kätensä. Soitin Miialle ja hän lupautuikin lähtemään. Hän asetti vain ehdoksi että auttaisin häntä asioissa, joissa tarvittaisiin kahta kättä, kuten pihvin leikkaamisessa ja tuliaisten kantamisessa.

Hytit oli varattu firman puolesta ja vasta avatessani hytin oven ja päästäessäni Miian sisään tajusin, että nukkuisimme samassa parivuoteessa. En ollut nukkunut yhdessä Miian kanssa sen jälkeen, kun hän oli täyttänyt yksitoista, eli kymmeneen vuoteen.

Laskin kassimme alas ja kysyin Miialta, haluaisiko hän käydä ensin suihkussa. Yritys tarjoaisi päivällisen tunnin kuluttua. Miia myöntyi ja lähti pieneen yhdistettyyn vessaan ja suihkuun. Purin sillä aikaa kasseistamme vaatteita valmiiksi sängylle. Jonkin ajan kuluttua kylpyhuoneesta kuului Miian ääni: "Isä, tuutko vähän auttamaan."

Mennessäni sisään Miia seisoi lattialla yllään rintaliivit ja pikkupöksyt. Hän ei saanut liivien hakasia auki siteessä olevalla kädellään. Avasin liivit ja kysyin, pärjäisikö hän siitä eteenpäin. "Joo, kyllä muuten, mutta tukan pesu on hankalaa", hän vastasi. Miialla olikin hyvin pitkät ja runsaat mustat hiukset ja shampoon hierominen niihin ja huuhtelu eivät varmasti olleet helppoja, kun toisen käden piti pysyä kuivana. Ehdotin, että pesisin Miian hiukset lavuaarin päällä, mutta kylpyhuone oli ahdas ja hankala.

Loppujen lopuksi Miia meni suihkutilaan ja pyysi minut pesemään hiuksensa. Hän kääntyi selin ja kastelin hiukset – ja samalla tietysti paitani ja housuni.

- Perhana, mun paita kastuu...

- Ota se pois, ehdotti Miia.

Otin paidan, housut ja sukatkin pois jättäen vain alushousut jalkaani. Hieroin shampoota kumartuneena olevan tyttäreni hiuksiin ja huomasin tuijottavani hänen kiinteitä rintojaan, jotka heiluivat liikkeiden tahdissa. Yritin pitää katseeni kurissa ja ajatella, että kyseessä oli sentään oma tyttäreni. Kuitenkin hetken kuluttua huomasin katselevani hänen vartaloaan. Hän oli upean näköinen; nuori, sileä iho oli märkä ja siellä täällä oli shampoota. Tunsin kiihottuvani katsellessani Miiaa.

Yritin ajatella muita asioita, kuten pakastimen korjausta sisältä päin, veronkorotuksia ja bensan hintoja, mutta kaikki ajatukset jäivät kesken ja tuijotin taas Miian vartaloa. Lantio kaartui kauniisti ja vyötärö oli hoikka. Hän oli kyykyssä edessäni huuhdellessani shampoota pois hänen hiuksistaan. Sain hiukset puhtaaksi ja tyttö avasi silmänsä nousten suoraksi seisomaan. Hän kääntyi ja huomasin, että hänen jalkojensa yhtymäkohdassa ei ollut karvoitusta muuta kuin ohuen viivan verran. Viivan, joka nousi kapeana hänen häpyhuuliensa yläpäästä muutaman sentin mustana karvoituksena päättyen sitten.

Miia huomasi, että tuijotin hänen alapäätään ja katsoi minua pitkään. Miia näki alushousuissani ison pullistuman ja ymmärsi, että minulla seisoi. Käännyin pois kasvot tulipunaisena ja menin pois kylpyhuoneesta. Kiedoin itseni pyyhkeeseen ja odotin hänen tulevan pois suihkusta. Hän tulikin hetken kuluttua vartalo tiukasti valkoiseen pyyhkeeseen kietoutuneena. Emme katsoneet toisiamme silmiin emmekä sanoneet mitään, kun menin suihkuun.

Päivällisen jälkeen koko työporukka vetäytyi baarin puolelle. Miia pysyi seurassamme, vaikka olinkin kertonut hänelle etukäteen, että hän oli aivan vapaa viettämään aikaansa laivalla miten haluasi. Muutamia kertoja illan aikana huomasin Miian katsovan minua mietteliäs ilme kasvoillaan. Hän ei juonut paljoa, mutta kuitenkin muutaman drinkin. Itse join hiukan enemmän, mutta en kuitenkaan liikaa.

Menimme nukkumaan noin kahden aikaan yöllä ja nukahdimme eri puolille kohtuullisen leveää sänkyä. Yöllä näin unta, jossa rakastelin nuoren ja kauniin tytön kanssa; tyttö muistutti hiukan liikaa Miiaa. Unessani olin juuri naimassa tyttöä takaapäin, kun heräsin johonkin. Avasin silmäni ja makasin selälläni liikahtamatta. Ikkunan vieressä oleva valo oli jäänyt päälle ja sen valossa näin Miian istuvan sängyssä katsellen alushousuissani olevaa kohoumaa. Peitto oli valunut jalkopäähän ja huomasin Miialla olevan päällään vain pikkuhousut, rintaliivit hän oli ottanut jossain vaiheessa pois.

Katselin hämärässä Miian kauniita rintoja, jotka peittyivät osaksi vapaana oleviin pitkiin hiuksiin. Huomasin Miian toisen käden liikkuvan hitaasti hänen sylissään, pikkuhousujen alla. Tyttö ilmeisesti hyväili pilluaan kädellään, samalla kun tuijotti kaluani. Ehkä muutos hengitykseni äänessä sai hänet kääntämään päätään ja katsomaan kasvojani ennen kuin ehdin sulkea nuorta vartaloa ihailevasti katsovat silmäni. Miia huomasi, että olin hereillä ja tempaisi nopeasti peiton päälleen kääntyen selin minuun aivan sängyn toiseen laitaan.

Miia ei sanonut sanaakaan, kun nousin ja sammutin lampun. Palasin takaisin sänkyyn makaamaan ja hiljaisuutta kesti vielä hetken ennen kuin tyttäreni sanoi: - Anteeksi, isä.

- Ei sulla oo mitään anteeksi pyydettävää. On ihan luonnollista, että joskus tekee mieli...
- Niin mutta sä oot mun ISÄ.

- Niin olen, mutta ei sulla silti oo mitään anteeksi pyydettävää. En mä loukkaantunut tosta. Se oli kaunista. Sä oot kaunis nuori nainen... Ehkä sä pidät mua ihan outona, kun mulla seisoo oman tyttären katselemisesta, mutta en voi sille mitään...
- Ei sun tartte voida, se on luonnollista...
Seurasi pitkä hiljaisuus.
- Miia, tää kuulostaa pervolta, mutta mä haluisin nähdä, kun sä tyydytät itseäs.
- Ei, se on yksityisasia...
- Niin mutta se on niin kaunista katseltavaa. Me ollaan molemmat nyt kiihottuneessa tilassa...

Miia mietti asiaa vielä hetken ja sitten hän siirsi peiton pois päältään. Humala ja kiihottuminen olivat vieneet voiton ja Miia otti pikkuhousut pois päältään maaten alastomana selällään sängyssä.
- Tää on outoo, mutta mua kiihottaa, jos sä kuuntelet ja mä tiedän, että sä olet siinä. Älä kuitenkaan sytytä valoa.
- En sytytä...

Makasin selälläni sängyssä ja kuuntelin, kuinka Millan käsi liikkui pitkin sileää ihoa. Kuuntelin ja suurimmaksi osaksi kuvittelin, kuinka hänen kätensä hyväili pystyssä nöpöttäviä nännejä herkin, pyörivin liikkein. Pienet sormet jatkoivat jonkin ajan kuluttua alas pitkin vatsan nuorta ihoa, osuivat navan kuoppaan pyörähtäen siinä ja jatkoivat alaspäin, osuen ohuelle karvoitukselle. Kenties hän nyppäsi hellästi tuosta kapeasta vauhtiviivasta ja jatkoi sitten vieläkin alemmas, kiinteiden häpyhuulien väliin. Sormi raotti niitä ja tunkeutui hellästi sisään. Välillä hän kostutti sormeaan huuliensa välissä ja painoi sen sitten syvemmälle piukkaan pilluunsa. Hän kosketti klitoristaan ensin hellästi ja sitten määrätietoisemmin.

Kuulin kuvitelmiini hänen hengityksensä muuttuvan raskaammaksi, huohottavaksi. Jostain kuului pientä litisevää ääntä. Hänen sormensa liikkui voimakkaasti kastuneessa, kireässä pillussa. Minäkin halusin koskettaa kovana seisovaa kaluani, mutta olin vielä hiljaa paikallani kuunnellen tyttäreni touhuja.

Äkkiä Miia nousi istumaan sängyllä. Hän kiepsahti notkeasti päälleni niin, että polvet olivat kainaloissani. Hänen kiinteä peppunsa poltti alastomuudellaan rintaani hetken ennen kuin Miia nousi polviensa varaan. Hän vangitsi käteni jaloillaan painaen ne vasten kylkiäni. Pimeässä näin hänen vartalonsa ääriviivat yläpuolellani. Tumma varjo hänen jalkojensa välissä oli toinen käsi, hän jatkoi itsensä hyväilyä kasvojeni edessä. Tunsin pillun suolaisen tuoksun nenässäni ja korvissani soi märkä, kiimainen litinä. Oma kiimani nousi voimakkaammaksi ja nostin käteni pois Miian jalkojen alta. En ajatellut, että Miia oli oma tyttäreni, kun otin käsilläni tiukan otteen hänen kiinteistä, seksikkäistä pakaroistaan ja painoin tytön vasten kasvojani. Hän otti sormensa pois pillustaan ja yritti työntää itseään irti minusta.

- Isä... Älä...

Välittämättä pyynnöstä hain kielelläni hänen häpyhuultensa välisen raon ja nuolaisin tytön kosteutta kielelläni. Painoin suutani häntä vasten ja kun kieleni kärki osui klitorikselle, Miian työntäminen loppui ja hän voihkaisi kiimaisella äänellä. Muutaman lipaisun jälkeen hän painoi itseään tiiviimmin minua vasten ottaen kädellään kiinni hiuksistani. Nuolin pikku tytölleni orgasmin nauttien hänen pillunsa mausta ja hänen kiimastaan.

Orgasmin saatuaan Miia veti muutaman kerran syvään henkeä ja siirtyi sitten taaksepäin, lähemmäs kivikovana seisovaa kaluani. Toivoin jo, että hän ottaisi sen sisäänsä, mutta hän pyysikin minua runkkaamaan spermat vartalolleen. Otin kiinni kalustani ja katselin pimeässä varjona näkyvää omaa tyttöäni, joka alastomana odotti kuuman sperman syöksähtelevän vartalolleen.

Miian ei tarvinnut kauaa odottaa. Olin niin kiihottunut, että jo muutaman runkkausliikkeen jälkeen kaluni nytkähteli spermaa, joka osui tyttäreni vartalolle. Tuntiessaan kuumat spermapisarat ihollaan Miia tunki sormensa pilluunsa ja sai muutamassa sekunnissa vielä yhden orgasmin. Sitten hän kaatui viereeni sängylle. Makasimme lähekkäin ja kuuntelin hänen raskasta hengitystään hetken ennen kuin nukahdin.

Päivän valo paistoi ikkunasta sisälle, kun heräsin. Olin kääntynyt kyljelleni ja avatessani silmäni näin Miian makaavan kyljellään, selkä minuun päin. Hytin ilmastointi oli pienellä ja hytissä oli aika lämmin, joten peittoa tytöllä ei ollut. Katselin hänen nuorta selkäänsä ja seksikkään kiinteää peppuaan kaikessa rauhassa. Lopulta en voinut vastustaa kiusausta, vaan ojensin käteni ja liikutin sormeani hyvin hitaasti ja hellästi niskasta alaspäin pitkin silkinpehmeätä, nuorta ihoa. Miia painautui unisena vasten sormeani, nauttien hellästä kosketuksesta. Sormeni liukui yhä alemmas, kunnes se hitaasti painui pakaroiden väliin. Miia pyllisti ja henkäisi samalla nautinnosta.

En todellakaan pitänyt mitään kiirettä. Annoin sormieni liukua mahdollisimman hellästi koskettaen tyttäreni suloista peppua. Miia kierähti vatsalleen. Minä nousin istumaan sängylle ja jatkoin tytön hyväilyä. Hän levitti jalkojaan antaakseen sormieni kosketella perhosen kevyesti hänen reisiensä silkkistä sisäpintaa. Vein sormeni alas hänen polvitaipeeseensa asti, ja liu\'utin sitä sitten kohti hänen kauniita häpyhuuliaan. Viime tingassa sormeni kuitenkin kiertyi ohi hävyn ja Miia pyllisti tiiviimmin sormeani vasten tuntiessaan kosketuksen välilihallaan. Sitten jatkoin toisen reiden sisäpintaa miltei polvitaipeeseen saakka ja taas takaisin. Jokaisella kerralla sormeni liukui vähän lähempää hänen häpyhuuliaan ja joka kerralla Miia henkäisi tuntiessaan sormen liukuvan sen tietyn paikan yli.

Lopulta matkaava sormeni osui Miian häpyhuuliin. Ensimmäisen kosketuksen jälkeen huomasin niillä jotain kimaltavaa, kosteutta, joka kerääntyi kauniiksi pisaraksi hänen häpyhuulilleen. Levitin sormellani pisaraa hänen häpynsä raolle. Hyvin hitaasti sormeni raotti hänen pehmeiltä tuntuvia häpyhuuliaan ja tunsin sormessani lisää kosteutta. Levitin sitä hierovin liikkein Miian pillussa ja kostea litinä ja Miian huokaukset kuuluivat korviini. Vetäessäni sormeani hitaasti ulospäin Miian häpyhuulien välistä hänen peppunsa nousi mukana tytön pyllistäessä. Otin kädelläni kiinni hänen lantiostaan ja nostin lisää, kunnes Miia nousi polviensa varaan.

Menin Miian pystyssä olevan seksikkään pepun taakse ja suutelin hellällä huulien kosketuksella hänen pakaraansa. Kostea kieleni liukui kohti hänen häpyhuuliaan ja Miia levitti jalkojaan lisää tuntiessaan kieleni raottavan hänen häpyhuuliaan. Nuolin hänen kiimasta märkää pilluaan ja annoin kieleni liukua aina välillä tytön välilihan yli karvattomalle ja suloisen puhtaalle peppureiälle. Nuolin Miiaa, kunnes hän sai orgasmin voihkien nautinnosta. Huomatessani tytön nuoren vartalon rentoutuvan orgasmin jälkeen asetin tyynyt hänen lantionsa alle niin, että peppu jäi pystyyn, vaikka Miia painautui sängylle pitkäkseen.

Miian hengitys tasaantui hetken kuluttua ja suutelin taas hänen peppuaan. Nyt jatkoin ylöspäin pitkin hänen selkäänsä kohti hiusten peittämää niskaa. Kun huuleni ylsivät hänen niskaansa, hän tunsi kovana seisovan kaluni jalkojensa välissä. Miia inahti työntäen peppuaan minua vasten niin, että terska raotti märkiä häpyhuulia, joita hetki sitten olin nuollut.
- Isi, pane mua. Anna mulle...

Tyttäreni anoi kalua sisäänsä ja minä annoin hänelle sitä. Hitaasti työnnyin syvälle pikku tyttöni sisälle, pohjaan asti. Tunsin hänet märkänä ja tiukkana kaluni ympärillä. Hitaasti liikuin hänen sisällään. Nousin polvilleni ja otin kiinni tytön lantiosta molemmilla käsilläni liikuttaen hänen alapäätään niin, että kova kaluni liikkui hänen ahtaassa pillussaan. Tilanne oli kiihottava, ja Miian pillu supisteli kaluni ympärillä hänen saadessaan taas orgasmin. Tämä kyllä kävi ilmi muutenkin. Pikku tyttöni voihkinta oli äänekästä hänen nauttiessaan sisällään liikkuvasta kalusta. Tiukka pillu supisteli siihen malliin, että Miian nauttiessa orgasmistaan painoin kaluni pohjaan asti ja sain orgasmin. Ruiskutin spermaa syvälle hänen kiimasta kouristelevaan pilluunsa Miian voihkiessa nautinnosta.

Hetken kuluttua makasimme molemmat hikisinä ja raskaasti hengittäen sängyllä. Kesti aika pitkään ennen kuin Miia lähti suihkuun. Tällä kertaa hän ei peitellyt itseään mitenkään ja nautin katsellessani hänen jäntevää, nuorta vartaloaan ennen kuin hän peppu keikkuen katosi kylpyhuoneen puolelle. Kuuntelin hetken suihkun ääntä ennen kuin Miia huusi minulle: - Isä, mä en taas saa itseäni pestyä kunnolla tän siteen takia...

Isän velvollisuus on auttaa tytärtään. Ei kylläkään tuntunut velvollisuudelta, kun menin kylpyhuoneeseen ja saman tien suihkukoppiin. Otin saippuan ja ahtaassa tilassa Miian liukas vartalo painautui vasten omaani, kun saippuoin hänet joka puolelta. Hän oli laittanut siteessä olevaan käteensä taas muovipussin ja piti sitä ylhäällä päänsä päällä, jottei vesi mennyt suuaukosta sisään.

Rintoja saippuoidessani tunsin nännien jäykistyvän vasten sormiani. Kun etupuoli oli valmis, Miia käänsi selkänsä minulle ja saippuoin hänen selkänsä ja peppunsa. Saippuasta liukas sormeni osui hänen peppureiälleen ja painoin sen hiukan sisään tuntien ahtaan reiän sormieni ympärillä. Miia ei kieltänyt minua, joten koskettelin hänen peppuaan lykkien sormeani varovasti sisään ja ulos. Ahdas peppu sai mielikuvitukseni liikkeelle ja kaluni alkoi taas jäykistyä. Toisen käden yhdellä sormella hyväilin edelleen tyttäreni peppua ja samalla muut sormeni koskettelivat hänen yhä spermaa valuvaa liukasta pilluaan.

Toisella kädelläni levitin saippuaa reilusti kaluuni vetäisten samalla muutamalla runkkausliikkeellä sen aivan jäykäksi. Painauduin vasten Miia ja painoin terskan vasten hänen pakaroidensa välissä olevaa, saippuasta liukasta persereikää. Tiukka reikä avautui ja puristi terskan kärkeä.

- Ole varovainen, isi, sulla on niin iso ja kukaan ei ole koskaan ollut siellä...

Tyttäreni perse oli siis koskematon. Hitaasti painoin kuitenkin kaluani syvemmälle ja Miia voihkaisi terskan ohittaessa sulkijalihaksen.

- Se sattuu ja tuntuu hyvältä... Miia voihki.

Hellin ja hitain liikkein jatkoin antaen kerta kerralta liukkaan kaluni tunkeutua tyttäreni uskomattoman tiukkaan peppuun, ja samalla sormeni liikkuivat Miian liukkaassa pillussa hyväillen hänen klitoristaan.

Pikku hiljaa kaluni liikkeet tyttäreni pyllyssä muuttuivat kovemmiksi ja vaativimmiksi, kunnes lykin koko varren mitalta Miian huohottaessa nautinnosta. Tyttö kirkaisi saadessaan orgasmin ja tunsin pepun supistelevan villisti kaluni ympärillä. Tuo tunne sai minut laukeamaan ja tällä kertaa spermani täytti Miian pepun. Pidimme toisistamme kiinni hetken antaen hengityksen tasaantua. Sitten huuhtelin Miian ja hän lähti kuivaamaan itseään. Itse jäin vielä peseytymään ennen kuin lähtisimme laivan ravintolaan aamiaiselle. Sen jälkeen voisimme palata hyttiin ja...
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.