En ollut unohtanut häntä. Kun hän isänsä 50-vuotispäivillä hymyillen kätteli vanhempani, siskoni ja minut, kaikki palasi mieleeni entistä elävämpänä. Serkkuni Tiina oli minua vuoden nuorempi ja siskoani Maria kaksi vuotta vanhempi eli nyt 22-vuotias. Hän opiskeli Helsingissä, mutta oli kesällä tullut joiksikin viikoksi perheensä maatilalle.

Tervehtiessä sanoin hänelle jotain yhden tekevää ja välinpitämätöntä, mutta minusta tuntui, että hän katsoi minua hieman muita pidempään. Tunsin hieman punastuvani. Nätistä 15-vuotiaasta tytöstä oli tullut todella kaunis nainen. Ja jo se 15-vuotias oli ollut minulle yhden kesän runkkaushaaveitteni palavin kohde... Virallisten seremonioiden ajan vilkuilin häntä vaivihkaa. Tummat, pitkät hiukset, hieman leveät kasvot hymykuoppineen, pituutta tullut hiukan lisää, ja ne rinnat: vielä hehkeämmät kuin silloin! Jouduin välillä poistumaan juhlatalon pihamaalle, kun muistot ja ajatukset kävivät liian levottomiksi.

Viimeksi olin tavannut hänet, kun olin ollut 16-vuotias. En ollut ollut saanut kesätöitä kaupungista, joten olimme tulleet heinäkuun alkupuolella 13-vuotiaan siskoni kanssa maalle auttamaan heinätöissä ja sen sellaisessa. Työ nyt ei niin hauskaa ollut ollut, mutta uiminen järvessä ja muu vapaamuotoinen touhuaminen olivat houkutelleet. Ja saimme me vähän rahaakin. Olin hieman järkyttynyt, miten nopeasti Tiina oli varttunut. Hän näytti yhtä kehittyneeltä kuin oman luokkani tytöt ja rintojen suhteen meni kai ohikin.

Huomasin uidessa tuijottelevani yhä useammin Tiinan muotoja. Kurkkua kuristi, kun näin läheltä, miten hän nousi vedestä ja tiukan uimapuvun läpi näkyivät jäykistyneet nännit. Toivoin, etteivät lievät erektioni uimahousuissa olisi näkyneet yhtä selvästi. Pian mulkoilin häntä vähän joka tilanteessa pitkin päivää. Farkkushortseissa talon töissä hän oli myös kiihottava näky. Pelkäsin, että hän huomaa mielenkiintoni, puhumattakaan siitä, että hänen vanhempansa tai siskoni panisivat jotain merkille. Iltaisin runkkasin aitassa ja ajattelin Tiinaa. Nenäliinoja kului siihen malliin, että tätini alkoi jo ääneen ihmetellä minun heinänuhaani...

Me nuoret – tai lapset, kuten täti sanoi – nukuimme talon vieressä olevassa aitassa. Mari ja Tiina nukkuivat toisessa huoneessa, minä toisessa. Vietimme kuitenkin iltaisin paljon aikaa yhdessä, lähinnä tyttöjen huoneessa. Yhtenä iltana leikimme pullonpyöritystä. Totuudet ja tehtävät kävivät pikkuhiljaa yhä levottomammiksi. Lopuksi siskoni antoi kikattaen Tiinalle tehtävän: näytä sun tissit! Tiinaa nauratti kauheasti, mutta hieman punastellen hän kohotti t-paitaansa, joka toimi yöpaitana ja näytti rintansa. Silloin näin ne ensimmäistä kertaa, joskin kynttilän hämärässä valossa. Yhtä upeat kuin miestenlehtien misujen meijerit! Tiedä mihin tuo leikki olisi vielä päätynytkään, mutta sitten kuului aitan oveen nyrkin isku ja Tiinan isän kärttyinen ääni: "Käykäähän jo nukkumaan!" Säikähdimme helvetisti, kun emme tienneet, oliko hän kuunnellut ja ehkä jo pitkäänkin.

Seuraavan päivän seurailin tiiviisti Tiinan vanhempien ilmeitä, mutta mitään sen erikoisempaa en pystynyt päättelemään. Alkoi myös hävettää. Tiina oli sentään minun serkkuni, lapsuuden leikkikaveri, melkein oma sisko! Hänen isänsä oli oman isäni veli... Päätin lopettaa turhat Tiinan perään mulkoilut. Mutta kuinkas kävikään: nyt minusta alkoi näyttää, että tissi-episodin jälkeen Tiina puolestaan katsoi minua tavallista kirkkaammin silmin...

Heinäkuun lopulla vanhempani tulivat hakemaan meitä maalta. Viimeisenä iltana isäni ja setä halusivat mennä yökalaan ja syystä tai toisesta siskoni vonkasi mukaan. Menimme Tiinan kanssa kahdestaan nukkumaan aittaan. Käydessäni nukkumaan tunsin oloni ennenkokemattoman levottomaksi. Nappasin pöydältä kokis-pullon ja menin koputtamaan Tiinan ovelle. Tiina avasi oven t-paita ja pikkupöksyt päällään. Hän näytti vähän säikähtäneeltä. "Leikitäänkö pullonpyöritystä", kysyin ääni kankeana. "Joo", hän sanoi hiljaa.

Nopeasti etenimme yhä intiimimpien "totuuksien" piiriin. Tiina kysyi lopulta minulta sellaistakin kuin: "Onko sulla paljon karvoja" ja "Oletko sä koskaan runkannut?" Vastasin totuuden mukaisesti: "On" ja "Melkein joka päivä". Sitten pullo osoitti häntä. Valitsin tehtävän. Minun piti sanoa se kahteen kertaan, koska ensimmäisellä yrittämällä hän ei saanut jännittyneestä äänestäni mitään selvää: "Näytä sun pillus". Tiinan posket punoittivat ja silmissäkin oli kuumeinen kiilto, kun hän sanoi: "Vain jos sä näytät sitten kans". Lupasin.

Siirsin kynttilän lähemmäs. Tiina otti housut pois ja tuli pöydän viereen. Hän nosti t-paidan helmaa ylöspäin. Katselin lumoutuneena 15-vuotiaan serkkuni pillua. Ikinä en ollut sellaista nähnyt yhtä läheltä. Pillunhuulet ja häpykummun peitti tumma, tuuhea karvoitus kuin aikuisella naisella! Huulet olivat mukavan turpeat ja niiden välistä pilkotti jotain vaaleanpunaista ja vähän kimaltelevaa... Vein naamani niin lähelle, että tunsin pillun tuoksun. Vapisin kauttaaltani ja kun Tiina tunsi kuuman hengityksensä pillun huulillaan, häneltäkin pääsi omituinen kirahdus. Sydämeni takoi pakahtumaisillaan.

Yhtäkkiä avain kuului kääntyvän ovessa. Säikähdimme kumpikin niin, että säntäilyn seurauksena kynttilä putosi sängylle ja alkoi polttaa lakanaa. Kumarruin sammuttamaan sitä ja samalla hetkellä siskoni ryntäsi sisälle. "Me saatiin ainakin...", Mari aloitti ja huusi samaan vauhtiin: "Hei, sänky palaa!" Tuli sammui helposti ja hipsin vähin äänin huoneesta. Kuulin seinän takaa, miten Tiina selitti siskolleni jotain kynttilästä, mutta helpotuksekseni Mari ei kysellyt sen kummemmin, mitä minä siellä olin ollut tekemässä... Hän jatkoi kaikessa rauhassa selitystään jätti-kalansaaliista.

Seuraavana päivänä lähdimme enkä tavannut enää Tiinaa. Seuraavana talvena isälle ja sedälle tuli jotain riitaa isoisän perinnöstä, ja kyläilyt loppuivat kuin seinään. Runkkailin kuitenkin edelleen haaveillen Tiinan pillusta; kesäisen näkymän vaikutus oli niin vahva, että olisin voinut koska tahansa piirtää ulkomuistista tarkan kuvan hänen pillustaan. Sitten aloin seurustella vakituisesti ja pääsin oikeasti naimaankin. Kirjoitin ylioppilaaksi ja lähdin opiskelemaan. Muistikuva Tiinasta alkoi jäädä taka-alalle.

Mutta nyt muistin taas kaiken kirkkaasti! Näin Marin juttelevan hänen kanssaan ja menin keskusteluun mukaan. Kävi ilmi, että hän opiskeli eläinlääketieteellisessä, asui Viikissä ja seurusteli jonkun samalla alalla opiskelevan kundin kanssa. Viimeksi mainittu tieto herätti minussa jostain syystä täysin asiatonta mustasukkaisuutta... Kun siskoni alkoi muistella, että siitä onkin seitsemän vuotta, kun me viimeksi vietimme täällä kesää, minun oli pakko poistua hakemaan lisää juotavaa. En olisi kyennyt katsomaan Tiinaa silmiin.

Viihdyinkin hyvin juomatarjoilun parissa ja tulin hieman päihini. Kun näin Tiinan tulevan hakemaan lisää valkoviiniä juomapöydältä, ojensin pullon kaulan häntä kohti ja tokaisin typerästi: "Totuus vai tehtävä?" Tiina katsoi minua hämmästyneesti ja punastui kaulaa myöten. Kun paikalle tuli muutakin porukkaa, hän ei sanonut enää mitään, vaan poistui äkkiä paikalta. Tunsin itseni täydeksi idiootiksi. Mistä minä tiesin, millaisen trauman 15-vuotias tyttö oli siitä leikistä saanut; kenties tuntenut syvää häpeää kaikki nämä vuodet. Päätin pyytää anteeksi, kun tulisi sopiva hetki.

Juhlat jatkuivat iloisissa merkeissä. Varsinkin päivänsankari ja isäni olivat päissään ja kaulailivat uudelleen löytyneen veljesrakkauden merkeissä. Porukkaa alkoi poistua pikkuhiljaa ja ilta alkoi pimetä. Tiinaa en nähnyt missään. Hieman apeana lähdin kävelemään aitalle päin. Oudosti sydämeni sykähti, kun avasin sen "tyttöjen huoneen" oven ja astuin hämärään aittaan. Kaikki oli niin kuin silloinkin. Sähköjä ei näköjään oltu vedetty, kun pöydällä oli vieläkin kynttilä. Sytytin sen ja istahdin sängylle selvittämään päätäni.

Aitan ovi avattiin. Se oli Tiina. Säikähdin, vaikka olin hänen tuloaan kai salaa toivonutkin. Totisen näköisenä hän astui sisään ja sulki oven perässään. "Tiina, mä haluaisin puhua siitä pullonpyöritysjutusta...", aloin nolona selittää. "No niin haluaisin mäkin", Tiina sanoi hieman oudolla äänellä ja astui eteeni sängyn viereen. Hän tuijotti minua suoraan silmiin ja mitään alkoi nostaa hameen helmaa hitaasti ylemmäs. Haukoin henkeä. Siinä se oli taas silmieni edessä: Tiinan pillu! Ilmeeni taisi olla näkemisen arvoinen, koska totisesta ilmeestä huolimatta häneltä pääsi pieni naurahdus. Tuijotin tummakarvaista pillua, joka seitsemän vuotta sitten oli täyttänyt ajatukseni. Ojensin käteni koskettamaan tuota intohimojeni hämärää kohdetta, mutta Tiina astui askeleen taaksepäin ja pudotti helmansa alas. Katsoin häntä kysyvästi. Tiina hymyili ja sanoi hiljaa: "Pete, nyt on SUN vuoro..."

Nieleskelin hetken aikaa tyhjää, mutta nousin sitten ylös. Otin puvuntakin päältäni. Tiina istui sängylle. Availin vyötäni ja housujen nappeja ja huomasin, että Tiina tuijotti herkeämättä etumustani. Kyllä siinä olikin näkemistä; täyteen juhlakuntoon pongahtanut kullini sojotti yläviistoon ja kesti hetken ennen kuin sain sen ongittua kalsareista vapauteen. Tiinalta pääsi pitkä henkäisy: "Wauu!", joka tuntui ihan konkreettisena, lämpimänä ilmavirtana mulkkuni päässä.

Kullini suorastaan nytkähti tästä kohteliaisuudesta. Uudemman kerran se nytkähti, kun tunsin Tiinan käden tarttuvan hellästi kyrvän varteen. Kiihottavan käheästi kuiskaten Tiina kysyi: "Nyt seuraa kysymys: Oletko sä koskaan runkannut?"

Paksulla äänellä sain vastattua: "Melkein joka päivä. Ja ajatellut sun pilluas..."

Tiina hymyili ja nosti toisella kädellä hameen helmaa, samalla kun levitti reisiään: "Ai tätä, vai...?" Ojensin varovasti käteni hänen pilluaan kohden ja hän antoi vapisevien sormieni koskettaa häpyään. Se tuntui kostealta, lämpimältä. Hän huokaisi. Hyväilin vaatteiden päältä hänen isoja rintojaan. Vihdoinkin, vihdoinkin.

Tiina vei turvonneen terskan huuliensa väliin ja lipaisi kevyesti. Minulta pääsi tahaton voihkaisu. Hän runkkasi varovasti kullin vartta ja se tuntui jumalaisen hyvältä. Olin niin kiihottunut, että kaadoin hänet selälleen. Häneltä pääsi hämmästynyt huudahdus. Kulli pystyssä hyppäsin hänen päälleen, mutta nyt Tiina esteli. Hän kuiskasi: "Pete, se olis kiihottavaa, mutta se on silti väärin. Mä oon sun serkkus ja sitä paitsi mä seurustelen."

En painostanut häntä, koska tunsin vähän samoin. Mutta tilanne jämähti paikoilleen. Hän makasi huohottaen allani ja kullini oli painautunut vasten hänen pillukarvojaan. Asento oli hieman vaikea ja siirrähdin hieman. Yhtäkkiä tunsin, että terska olikin nyt hänen häpyhuulillaan. Ne tuntuivat ihanan liukkailta, pehmeiltä ja lämpimiltä. Tuijotimme toisiamme kuin vastausta etsien.

Olimme aivan hiljaa, jos jatkuvaa hiljaista läähätystä nyt voi hiljaisuudeksi kutsua. En tänä päivänäkään tiedä, miten se tapahtui. Kumpi lie liikahtanut vai molemmat, mutta yhtäkkiä tunsin, että terska oli jo sisällä hänen pillussaan! Tein ikään kuin tahdottoman sysäyksen, johon hän vastasi ja seuraavassa hetkessä jäykkä kyrpäni oli koko varren mitalta hänen pillussaan! Se laukaisi viimeisetkin estot. Sillä hetkellä kaikki järki ja moraali sumeni. Tiinalta pääsi jonkinlainen epätoivoinen nyyhkäys ja hän kiersi jalkansa lantioni ympäri. Aloin nussia raivokkaasti ja häikäilemättömästi.

Tieto siitä, että alla oli oma serkkuni, vain lisäsi kiihotustani ja luulen, että hänellä oli sama tilanne. Herran jestas, että hänen pillunsa tuntui makealta. Nussiminen oli niin nautinnollista, että tunsin silmieni kostuvan. Tiina makasi allani silmät kiinni. Hänen puoliavoimesta suustaan tuli hiljaista, nautinnollista vaikerrusta. Tiinalla oli ihanan tiukka pillu ja se tuntui suorastaan lypsävän kyrpäni vartta. Olimme niin kiimaisia ja kiihottuneita, että montaa minuuttia emme ehtineet nussia, kun laukesimme yhtä aikaa. Tiina kynsi väkivaltaisesti paidanselkämystä ja kouristeli rajusti, kun roiskin spermani tuohon nuoruusvuosieni unelmieni pilluun.

Vedin aika pian kullini ulos, koska säikähdin, ettei mistään ehkäisystä tullut puhuttua... Mainitsin asiasta, mutta Tiina sanoi hiljaa, ettei mitään hätää. Makasimme selällämme ja katselimme kattoon. Sitten sovimme, että tämä jäi viimeiseksi kerraksi.

"Se pullonpyöritys oli varmaan mun elämäni kiihottavin kokemus", Tiina sanoi lopuksi. "Mä olen niin kauan sitä ajatellut ja runkannut, sä et varmaan arvaakaan. Kun sä tänään muistutit siitä pullonpyörityksestä, mä menin ihan sekaisin. Mua alkoi kerta kaikkiaan panettaa niin, että mä pelkäsin valuvani pitkin reisiä. Mä vuosikausia mietin, millainen kulli sulla on, kun se silloin jäi näkemättä. No, nyt mä sen tiedän."

Nousin ja vedin housut jalkaani. Tiina oikoi hamettaan. Emme puhuneet mitään ja itse asiassa vältimme edes katsomasta toisiimme. Tiina avasi oven ja lähti aitasta ensimmäisenä. Istuin sängyllä ja sanoin, kun Tiina oli jo kynnyksellä: "Oli kiva nähdä – pitkästä aikaa..." Hän seisahtui hetkeksi, mutta ei enää kääntynyt katsomaan. Hänen selästään näin, että hän nauroi.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia