Olen 21-vuotias mies. Lähelläni asuu serkkuni, Kirsi. Kirsi on 40-vuotias yksinhuoltajaäiti. Hänellä on nuorekas kroppa, 175 cm, ja kiinteä sekä muodokas peppu. Rinnat ovat varmaan jotain B-kuppia. Hiukset ovat tummat. Olen jo kauan unelmoinut hänestä ja monesti ajatellut häntä runkatessani.

Kirsi pyysi minua laittamaan tietokoneensa virustorjunnan kuntoon. En tosin kyllä ole mikään hirveä ekspertti koneiden kanssa. Kun tulin Kirsille, hän avasi oven päällään mustat housut ja t-paita. Housut myötäilivät hänen sääriään ja persettään.

Saatuani koneen kuntoon juttelin Kirsin kanssa niitä näitä. Kysyin juotavaa ja menimme keittiöön. Kirsi kurottautui ottamaan lasia ja hänen perseensä oli siinä katseeni edessä. En tiedä, mikä minuun meni. Puristin Kirsin persettä ja nostelin persposkia. Samalla Kirsi tiputti lasin lattialle ja kysyi: "Mitä sä oikeen teet? Lopeta!"

En voinut enää vastustella ja puristelin yhä rajummin. Sitten puristelin rintoja. Ne olivat ihanan pehmeät ja kiinteät. Kirsi rupesi jo koventamaan ääntä.

"Lopeta heti, saatana! EI SAA! JOUDUT VAIKEUKSIIN!"

Riuhtaisin Kirsin housut jalasta ja alta paljastui valkoiset pikkuhousut. Kirsi rimpuili, minkä pystyi, mutta pidin hänet otteessani. Sitten otin Kirsin paidan pois. Hän alkoi itkeä jo vähän.

"Kyllä sinun munaa täytyy saada pitkästä aikaa", kuiskasin Kirsin korvaan.

"En halua! LOPETA!"

"HILJAA!", läppäisin perseelle.

Otin pikkuhousujen reunoista kiinni ja revin ne irti. Kirsi alkoi jo vähän vitistä ja valittaa.

"ÄLÄ, EI SAA... LOPETA! LOPETA!"

"Ole nyt hiljaa, niin kaikki sujuu paremmin", sanoin ja löin Kirsiä perseelle. Hyväilin hänen häpykumpuaan ja hieroin klittaa. Kirsi yritti estellä kädellään. Otin kaapista narua ja sidoin hänen kätensä selän taakse. Työnsin etusormen pilluun ja Kirsi ynähteli. Kirsi oli ollut varmaan aika puutteessa, monta kuukautta.

Nostin Kirsin keittiön pöydälle mahalleen niin, että jalat jäivät yli ja koskivat maahan. Sidoin vielä jalat pöydän jalkoihin, jotta hän ei liikkuisi. Menin toiselle puolelle pöytää ja yritin työnnellä kyrpää Kirsin suuhun, mutta ei hän suutaan avannut, joten läppäisin perseelle ja samassa hän huusi ja työnsin kyrvän suuhun. Työntelin syvälle kurkkuun. Kirsi yski aina välillä ja kuolaa valui suupielistä sekä kyyneleitä silmistä. Lopuksi tein työnnön, joka meni syvälle suuhun. Pidin kyrpää vähän aikaa siellä, kunnes otin pois.

Sitten menin pillun luo ja silitin sitä vähän. Laitoin kortsun, kunnes työnsin kyrvän rajusti pohjaan saakka. Kirsi huusi ja sätki. Aloin työnnellä rauhallisesti. Kädelläni siirsin pillunesteitä kakkosreiälle ja työnsin sormen sinne. Kirsi ei tainnut pitää siitä ja yritti rimpuilla. Hieroin sormella suolta ja työntelin sormea edestakaisin, samalla kun kyrpäni jyysti pillua.

Aloin naida kovaa tahtia ja Kirsi vitisi. Nyt hän oli tajunnut, ettei voinut enää vastustella eikä sen takia rimpuillut. Silitin Kirsin kehoa. Hänellä oli ikäisekseen todella mahtava lantio, perse ja reidet.

Aloin saavuttaa huippuani ja vetäydyin pillusta. Otin kortsun pois, menin takaisin suulle ja työnsin kyrvän sisään. Eikä montaa työntöä tarvittu, kun laukesin huutaen Kirsin suuhun. Se oli todella hyvä orkku.

Läsähdin Kirsin päälle ja pääni pistin hänen perseelleen muna yhä hänen suussaan. Kirsi yritti työnnellä taikka imeä spermat pois, mutta ei pystynyt, koska kyrpäni oli hänen suussaan. Otin kyrvän pois suusta ja spermat tippuivat yskien lattialle. Leivoin vielä persettä, joka tuntui taivaalliselta.

Menin olohuoneeseen istumaan ja katselin telkkaria, kunnes Kirsi huusi: "PÄÄSTÄ NYT IRTI MINUT!"

"En vielä. Pidän vähän hauskaa vielä."

Menin takaisin Kirsin luo. Näky oli komea, kun kypsä nainen oli haarat auki pöydän päällä sidottuna. Otin jääkaapista oliiviöljyä ja lorotin sitä Kirsin persereiälle. Kaadoin sitä myös perseen sisään aika paljon. Kaadoin selän päälle öljyä ja Kirsi sätkähti, koska öljy oli kylmää. Levitin öljyä ympäri Kirsin kehoa ja pian Kirsin keho kiilteli ja oli liukas kuin pornotähti konsanaan. Siinä kehossa ei enää ote pitänyt. Perse oli liukas kuin luistinrata, joten ajattelin persepanosta tulevan helppoa.

"Katotaas, mihin toinen reikäsi pystyy."

"EI! EI! EI SINNE, KILTTI, EI!"

Asettelin kielloista huolimatta kyrpääni persereiälle ja aloin työntää hitaasti sisään. Se meni helposti, kiitos oliiviöljyn. Työnsin kyrvän juurta myöten sisään ja Kirsi vikisi kivusta. Pidin kyrpääni pohjassa jonkun aikaa, kunnes aloin rynkyttää. Ajattelin panna kovemmin kuin koskaan. Nopeutin tahtia ja se olikin aika kovaa.

"Aiii! Aaaaa-ii! SATTUU! SATTUU! LOPETA!"

Minä vain innoistuin valituksesta ja työntelin yhä rajummin. Kirsi siirtyi eteenpäin joka työnnöllä. Sitten tunsin huipun tulevan ja tein viimeisen rajun työnnön pohjaan saakka, kunnes kyrpä pumppasi lastit suoleen. Lässähdin Kirsin päälle. Päällä pysyminen oli vaikeaa, koska oliiviöljy liukasti kehoa.

Makasin Kirsin päällä kauan: puristelin rintoja, suutelin ja läpsin ja puristelin persettä. Sperma alkoi pulputa perseestä ulos ja työnsin sen sormella takaisin.

Irrotin Kirsin ja otin hänet syliini. Sormen pistin perseelle tulpaksi, ettei spermat valuisi ja vein Kirsin istumaan olohuoneeseen. Sitten lähdin kotiin.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia