Serkun tytär 22v todella nätti isoine ruskeine silmineen, mutta vähän poikamainen vartalo pienine rintoineen tuli ainakin viikoksi asumaan luoksemme vapaaseen huoneeseen. Omat lapset jo maailmalla omissa asunnoissa. Sanon häntä vaikka Tuijaksi. Viikko meni mukavasti ja suihkuvuorot onnistui hyvin. Viikko kului nopeasti ja vaimolla työ alkoi ja minä jatkoin lomaani. Maanantaina aamulla vaimon lähdettyä Taina sanoi nauraen että syö hyvin koska saattoi yöllä kalorit kulua ainakin metelistä päätellen. Katsoin Tainaa ja kysäisin härnäten et kävitkös tirkistelemässä jolloin hän punastu kysyen et näitkös minut. Sanoin huomanneen myös mitä kädet teki ja sen takia villiinnnyin (enhän todella ollut huomannut)ja kysyin kiihoittiko se sinut saamaan myös orgasmin. Ihmetteli että viikon aikana se oli jo kolmas kerta ja edellisenä yönä kaksikertaa, mutta ei silloin ollut tirkistelemässä. No asia jäi siihen ja lähdimme ulos, minä asioille ja Taina rannalle.

Taina oli tehnyt ruuan valmiiksi kun tulimme kotia (hain vaimon töistä)josta vaimoni oli otettu. Kaunis kattaus ja käynyt ostamassa viiniä ruokajuomaksi johon vaimo sanoi että voit jäädä asumaan vaikka koko lukukaudeksi jos tällaista palvelua saa kerran kuukaudessa. Ilta tuli yllättäen nopeesti vaimon sanoessa mennäkseen nukkumaan että jaksaa nousta aamulla vähän aikaisemmin ja kävi suihkussa sekä kävellen alastomana vuoteeseen. Ajattelin että nyt tämä mies saa vauhtia,mutta vaimoni nukahti heti. Taina meni myös nukkumaan itse valvoen miettien, kunnes pakottava hätä vei tyhjentää juomat pois kehosta. uteliaisuus voitti ja katsoin tainan huoneeseen oven raosta joka oli jätetty auki. kaluni reakoi heti katsoessani tainaa joka makasi pylly pystyssä mahallaan käden leikkiessä paljaaksi ajellulla pillulla.

Kaluni seisoi ylväänä haluten tuonne kuumaan lähteeseen, mutten uskaltanut vaan runkkasin hiljaa kunnes tajusin Tainan kääntyneen katsoen hämärässä minuun sormien ollessa syvällä sisällään. katsoimme toisiamme silmiin runkaten itseämme kunnes Tainan selkä taipui kaarelle saadessaan orgasminsa. Taina avasi silmänsä sanoen että nyt olemme tasoissa tirkistelyn suhteen vetäen peiton ylleen ja minun mennessä nukkuvan vaimon viereen. Aamulla heräsin vaimon hurjasti ratsastaen kovalla kalullani eikä aikaakaan kun laukesimme valittaen.Kysyin vaimolta mikä tämä aamuinen pano oli johon vaimo että taisit nähdä unia kun kulli seisoi kuin tolppa eikä nyt tarvi sinun helpottaa oloasi käsin eikä tule himoa vierashuoneeseen ja antoi suukon lähtiessä töihin.Vaimo ei ollut saanut kunnolla ovea kiinni kun Taina tuli huoneeseen sanoen kuulleensa kaikki loppulausetta myöden tarttuen uudestaan jäykistyvään kaluuni. Katsoin häntä kuinka hän painoi suunsa vielä vaimon kiimanesteistä ja spermasta kiiltävään kaluuni siirtäen kauniin pillunsa suutani vasten. Ah kuinka hyvälle nuori pillu maistuikin.

Nuolin ja leikkien sormilla niin hyvin kuin osasin ja Tainan runkatessa,imiessä kaluani tunsin Tainan liikkeistä kuinka hän alkoi lähestyä laukeamistaan. Nuolin vimmatusti pillua joka valui suuhuni kiimaista makua kunes Taina ynähti laueten rajusti suutani vasten vaipuen päälleni. Olimme hetken rauhassa ja nuolaisin ihanaa pillua joka värähti tuoden koko vartaloon eloa. Taina kääntyi ja suutelimme ensikerran kääntäen hänet seljälleen aloittaen pienten kiihottavina nöpöttävien rintojen hyväilyä hellin käsin,huulin tuntien kuinka Taina oli taas tahattoman kiiman vallassa. Kysyin tulenko sisään ja käytätkö e-pillereitä, johon sain myöntyvän vastauksen. Taina levitti reitensä auki levittäen kauniin paisuneen pillunsa käsin auki kovana seisovalle kalulleni joka painui sentti sentiltä sisään tuhon tiukkaan pilluun. Tunsin kuinka pohja saapui vastaan pillun supistellessa voimakkaasti.

Olimme hetken paikoillaan Tainan jo yrittäen liikuttaa lantiota voimakkaammin vaan painaen häntä hitaasti pitkin vedoin, kunnes Tainan lantio aloitti villin liikeen laueten jälleen. Olin kohta kiimasta sekaisin aloittaen Tainan nussimisen voimakkaasti Huohottaen vartalomme ollessa yhtä ja samaa kunne laukesimme kullin sylkiessä kerta toisensa jälkeen satsin pillun perukoille vartaloiden vapistessa. Makasimme tai oikeastaan nukahdimme hetkeksi kunnes heräsimme suudellen kiittäen aamusta joka oli ihana mennäksemme pesulle. Taina asui melkein puolivuotta meillä kunnes löysi oman asunnon keskustasta läheltä koulua, mutta se aika oli mukavaa vaikka morkkis oli itsellä välissä. Vaimokin ihmetteli kun kestin paremmin ja laukesin vasta hänen jälkeensä useamman kerran. Ei koskaan pidä olla ottamatta sukulaista asumaan hetkeksi!

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia