Vihdoinkin perjantai ja ensimmäinen vapaa viikonloppuni herran aikoihin. Tätä olinkin jo odottanut pitkään. Keräsin tavarani salkkuun ja lähdin kotiin lääkäriasemalta, jossa työskentelin yleislääkärinä. Ikävä kyllä vaimollani ei tänä viikonloppuna ollut vapaata, vaan hän oli jo päivällä lentänyt erääseen lääketieteen seminaariin Ouluun. Olisimme siis koko viikonlopun kahden tyttäreni Jennin kanssa. Jenni oli lupautunut laittamaan tämän illan ruoan ja kotimatkalla piipahdin vielä viimeistelemässä ruokaostokset.

Melko myöhään illalla, vasta saunan jälkeen, söimme illallista ja istuimme ruokapöydässä punaviiniä naukkaillen. Lopulta Jenni alkoi korjailla astioita pois ja olin juuri alkamassa auttamaan häntä, kun kuului kova rysähdys. Jenni oli ottanut kuumalle hellalle jääneen lasivuoan käteensä ja pudottanut sen sitten hellan edessä olleen jakkaran päälle. Kaiketi tulikuuman lasin jännitteestä johtuen vuoka ikään kuin räjähti pieniksi sirpaleiksi. Onneksi astia hajosi miltei hänen reisiänsä välissä, joten sirpaleita ei lentänyt hänen ylävartalolleen saatika kasvoille. Sen sijaan hänen oloasun housunsa olivat täynnä neulanteräviä sirpaleita.
"Voi hitto", hän kirosi käsiään levitellen.
"Älä liiku yhtään", sanoin ja nappasin imurin kaapista. Imuroin nopeasti isoimman osan sirpaleista, jotta hän pääsisi liikkumaan.
"Mun reisiä pistelee. Ne meni housuistakin läpi", Jenni voivotti tuskastuneena.
"Odotas, niin mä katson."

Polvistuin hänen eteensä ja ujutin sormeni housujen kumilangan alle ja vedin niitä varovasti alemmas. Hänen reitensä olivat aivan täynnä pienenpientä lasinsirua, joita oli vaikea edes havaita silmällä. Painoin housut nilkkoihin ja pyysin Jenniä astumaan ulos niistä. Kun nostin Jennin oloasun yläosaa navan korkeudelle, huomasin, että joitain siruja oli pikkuhousujen yläpuolellakin.
"Ota tämäkin pois", sanoin ja autoin puseron pois hänen yltään. Jennille jäi ylleen vain valkoinen toppi ja valkoiset stringit. "Nyt ihan varovasti kävele tohon meidän sängylle ja mee sinne makaamaan. Mä haen vähän tarvikkeita."
Katselin Jennin paljasta takamusta, kun hän sipsutti varpaisillaan hitaasti kohti sänkyä. En oikeastaan ollut tajunnutkaan aikaisemmin, että Jennistä oli kasvanut aikuinen nainen. Äkkiä tunsin itseni vanhaksi.

Hain tarvikkeeni ja otin ensitöikseni käteeni pinsetit ja pienen rasian, johon lasipiikkejä keräilisin. Jenni makasi vuoteella kasvot käsiinsä peitettyinä. Istuin jalkopäähän ja pyysin häntä levittämään reitensä. Hitaasti hän avasi reisiään ja siirryin hänen jalkojensa valiin. Jalat olivat täynnä pienenpieniä lasinsiruja koko matkan polvista ylöspäin ja aloin nyppiä niitä pois yksi kerrallaan. Ensin vasen reisi ja sitten oikea. Poimin pois vielä muutamat sirpaleet, jotka olivat hänen alavatsallaan, kunnes kiinnitin huomioni hänen haaroihinsa. Tyttäreni maatessa jalat levällään hänen stringinsä olivat painuneet tiukemmin haaroja vasten. Pelkkä ohut naru oli painunut pyllyposkien väliin ja etuosakin oli tiukasti venuskumpua vasten.

Jenni kohottautui kyynärpäittensä varaan ja katseli vuoroin minua ja haarojansa. Vein päätäni lähemmäs, kun huomasin joitain piikkejä pystyssä pikkuhousujen kankaassa.
"Niitä on täälläkin", sanoin. Poimin housuissa kiinni olevat sirpaleetkin pois, mutta kun katsoin tytärtäni, hänen ilmeensä näytti edelleen tuskaiselta.
"Pistelee vielä. Niitä taitaa olla siellä allakin".
Jenni katsoi minua vaivautuneena.
"No ei sitten muuta kuin otetaan ne pois", yritin sanoa ammatillisella äänellä, mutta tunsin, kuinka ääneni vapisi.
Vein sormeni pikkuhousujen kuminauhan alle molemmin puolin ja katsoin tytärtäni. Hän tuijotti käsiäni ja katsahti sitten minuun suu auki. Sitten hän vei jalkansa yhteen ja antoi minun vetää housunsa pois jalastaan.

"Avaa reidet vaan", sanoin, kun pöksyt oli riisuttu ja hitaasti Jenni levitti reitensä uudestaan. Koko tilanne tuntui epätodelliselta.
Jenni painoi päänsä takaisin tyynylle ja levitti reisiään vielä lisää. Hänen pillunsa oli suurelta osin karvan peitossa, vaikka sitä olikin selvästi tasoiteltu hiukan, mutta punaiset häpyhuulet aukenivat hiukan hänen levittäessään reisiään. Vein pääni hänen jalkojensa väliin ja aloin etsiä sirpaleita. Silmiini sattui heti muutamia, jotka poimin pois. Tyttäreni päästeli tahattomia huokauksia joka kerran, kun pinsetit koskettivat hänen herkkää ihoaan. Aloin itsekin tuntea oloni epämukavaksi. Jostain kumman syystä tunsin kiihottuvani eikä Jennin pillusta tullut mieto tuoksu auttanut oloani yhtään.
Poimin siruja pois karvojen seasta niin paljon kuin pystyin, mutta lopulta tajusin, etten voi saada asiasta täyttä varmuutta ennen kuin...

"Jenni, nyt ne näyttäisi olevan loppu, mutta mun on pakko ajella sut, jotta voidaan olla varmoja."
Sydämeni tykytti hulluna enkä enää ollut varma, olinko pelkästään etsimässä sirpaleita.
"Niin kai sitten", kuulin lopulta tyttäreni huulilta ja lähdin saman tien hakemaan parranajovehkeeni, ettei hän saisi tilaisuutta muuttaa mieltään. Kun tulin takaisin, Jenni katsahti taas minuun ilmeellä, jota en ennen ollut nähnyt. Se oli sekoitus pelkoa, häpeää ja voisin vaikka vannoa, jotain seksuaalista.
Ravistin partavaahdon ja kävin makuulle hänen reisiensä väliin vadillinen lämmintä vettä vierelläni. Asettelin pyyhkeen Jennin lantion alle ja sitten valutin lämmintä vettä kämmeneltäni hänen pillulleen. Jennin lantio nytkähti ylöspäin veden ensikosketuksesta, mutta hetken kuluttua hän rentoutui. Otin partavaahdon ja painoin hellästi erilleen Jennin reisiä, jotka aukenivat kokonaan. Sitten levitin vaahtoa koko hänen haarojensa alueelle. Aloin käydä jo niin kuumana, etten enää tiennyt, missä olin. Vaimoni ei koskaan suostuisi karvojensa ajamiseen, vaikka se oli yksi haaveistani, mutta nyt se oli kuitenkin toteutumassa.

Tartuin vapisevin käsin höylään ja aloin ajella tyttäreni alavatsaa paljaaksi. Sitten alemmas ja lopulta pillun ympäriltä. Painoin hänen polvensa miltei vatsalle, kun viimeistelin häpyhuulien reunoja. Jennin pillu aukesi kuin kukka, kun valutin lopuksi vettä hänen haaroihinsa.
Tuijotin haltioituneena työni tulosta. Tyttäreni paljas pillu kiilteli avoimena silmieni edessä. Kastelin vielä käteni ja aloin ajattelematta pyyhkiä pois viimeisiäkin partavaahdon rippeitä Jennin pillulta.
"Isä..."
Jennin pää nousi ylös tyynystä ja hän katseli minua epäuskoisena, kun käteni kosketti hänen pilluaan ensi kertaa. Liu'utin sormeni hänen huuliensa väliin ja aloin hieroa märkää pillua veden valuessa pienenä norona pyyhkeelle. Jenni oli märkänä muustakin kuin vedestä. Kaksi sormeani painui helposti hänen sisäänsä ja samassa painoin suuni vasten kuumaa pillua. Etsin kielelläni klitoriksen ja aloin vuoroin nuolla sitä ja vuoroin näykkiä hampailla, samalla kun sormeni pumppasivat edestakaisin hänen tiukassa pillussaan. Jenni tarttui kaksin käsin niskatukkaani ja veti minua itseään vasten.

"Isä, älä... Älä lopeta..."
Jenni tuntui sekoavan täysin. Hänen lantionsa nytkytti suutani vasten, niin että minulla oli välillä vaikeuksia hengittää. Ujutin toisella kädellä housuni nilkkoihin ja sitten pois jalastani. Kullini seisoi, niin että teki kipeää ja halusin vain työntää sen tuohon ihanaan, paljaaseen koloon. Nousin ylös ja konttasin hänen levitettyjen reisiensä väliin. Ensimmäistä kertaa huomasin tyttäreni rinnat, joiden kovat nännit painuivat kireää toppia vasten. Työnsin käteni topin alle ja tartuin hänen upeisiin rintoihinsa. Samassa kullini tökki jo tyttäreni pillua vasten hakien paikkaansa, kunnes äkkiä tunsin sormien kiertyvän sen ympärille. Samassa terska oli jo kostealla reiällä ja painoin sitä varovasti sisään.

Jennin selkä vääntyi kaarelle, kun painoin kulliani yhä syvemmälle. Lopulta päästessäni pohjaan asti olin aivan liian kiimainen, jotta olisin voinut rauhoittua hetkeksi. Aloin nussia kuin mielipuoli ja tiesin, että tulisin kohta. Jenni vääntelehti allani työntöjeni tahdissa ja vaati minua nussimaan kovempaa. Samassa hän työnsi kätensä haaroihinsa ja vatkasi klitoristaan raivoisasti. Sitten äkkiä hän jäykistyi hetkeksi ja mutisi jotain sekavaa lauetessaan. Pumppasin hulluna hänen tiukkaa pilluaan, kunnes lopulta sisältäni lähti liikkeelle kuuma aalto, jota mikään mahti maailmassa ei olisi voinut enää pysäyttää. Lantioni nyki vielä muutaman kerran, kun lastini syöksyi tyttäreni sisään. Olin aivan voimaton, kun lopuksi retkahdin Jennin syliin.

"Anteeksi, kulta", sopersin hengästyneenä, kun vähitellen aloin tajuta, mitä oli tapahtunut. Jenni halasi minua ja lukitsi lantioni reisillään jalkojensa väliin.
"Mä tiedän miljoona tapaa, joilla sä voit hyvittää sen?" Jenni kuiskasi korvaani. Yhä jäykkä kullini hänen pillussaan ei osoittanut mitään väsymisen merkkejä. Liikutin sitä hitaasti edestakaisin hänen sisällään. "Toi on yksi niistä", Jenni sanoi nauraen.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia