Erosin vaimostani jonka seurauksena vaihdoin myös työpaikkaa sillä vaikka ero ei mitenkään myrskyisä ollutkaan, tunsin oloni epämukavaksi entisen appiukkoni omistamassa yrityksessä. Onnistuin saamaan uuden, mielenkiintoisen työpaikan noin parin sadan kilometrin päästä synnyinkaupungissani olevasta elektroniikka-alan yrityksestä. Yritin hakea vuokra-asuntoa siksi aikaa että saataisiin exän kanssa lusikat jaettua ja oman osuuteni talosta, jonka jälkeen voisin ostaa oman asunnon. Kaikissa asunnoissa vuokranantajat kuitenkin halusivat vähintään vuoden kestäviä vuokrasuhteita.

Käännyin siskoni Päivin puoleen, joka asui yksin isossa, rinteeseen kahteen tasoon rakennetussa rivitaloneliössä. Hän oli hiljakkoin eronnut miehestään ja kolmenkympin ikään ehtinyt, eli minua kahdeksan vuotta nuorempi. Päivi on aina ollut varsinainen räväkkä tehopakkaus, ja nuorempana hän harrasti yleisurheilua. Edelleenkin hän kuntoilee paljon ja kulkee työmatkansa polkupyörällä. Hän on töissä eräässä pkt-yrityksessä juristina.

Päivi sanoi että voisin ilman muuta muuttaa hänen luokseen asumaan väliaikaisesti alakerran makuuhuoneeseen. Aloitin työni, ja ensimmäisellä viikolla kuljin sieltä päivittäin töihin kymmenen kilometrin päähän. Ensimmäisen viikonlopun tullen sanoin Päiville että lähden lauantaina käymään ex-vaimon luona selvittämässä käytännön asioita ja katsomassa kolmea lastani, tulisin todennäköisesti takaisin joskus aika myöhään yöllä. Päivi kertoi lähtevänsä ulkoilemaan päiväksi ja menee ehkä ulos illalla.

Menin siis suunnitellusti käymään entisessä kodissa, ja sovittiin eksän kanssa että hän lunastaa minun puolikkaani talosta itselleen. Saisin kuulemma rahat suhteellisen pian. Helppoahan se on hänelle kun pappa betalar, ajattelin. Tapaaminen sujui mutkattomasti ja koska lapsetkin olivat menossa serkkunsa luo käymään, lähdinkin kotiin suunniteltua aiemmin. Saavuin perille joskus alkuillasta. Joku oli pysäköinyt paikalle jota tavallisesti käytän, joten pysäköin autoni kauemmas nurkan taakse. En viitsinyt lähteä ulos oluelle, joten menin alakertaan sängylleni lukemaan Remeksen rompskua.

Jonkin ajan päästä yläkerrasta, sisäänkäynnin suunnalta kuului kolinaa, puhetta ja Päivin kikatusta. Ajattelin että Päivi sieltä tulee jonkun kaverinsa kanssa. En vaivautunut menemään ylös juttelemaan, olinhan jo riisuutunut ja sängyssä. Kolina ja kikatus jatkui ja pian Päivi alkoi huokailla hitaasti. Huokailu voimistui, tiheni, ja muuttui osittain ininäksi. Hänen sänkynsä kirskui rytmikkäästi. Olin pitkään joutunut elämään ilman seksiä, ja huomasin kun kaluni alkoi jäykistyä. Nousin hitaasti sängystäni ja hiivin portaikkoon, jonne kajastavasta valosta päättelin että Päivin huoneen ovi on auki. Hiivin hiukan matkaa portaita ylöspäin ja silmiini avautui hyvä näkymä Päivin huoneeseen. Näin noin 50-vuotiaan, treenatun näköisen miehen nussivan siskoani hurjasti takaapäin. He olivat sängyn suuntaan nähden poikittain. Päivi makasi sängyllä perse pystyssä halaten tyynyä, kun mies pumppasi tasaiseen tahtiin aisaansa hänen pillussaan. Päivistä näki että hän nautti sydämensä kyllyydestä, silmät muljahtelivat siihen malliin. En voinut irrottaa katsettani tuosta näystä, ja tunsin kuinka kaluni kokeili alushousujen etumuksen kestävyyttä. Yllättäen Päivi siirsi katseensa portaikkoon ja näki minut ilmeisen irstas ilme kasvoillani.

Huomasin hänen yllättyneen katseensa. Tunsin tarvetta vajota maan rakoon, mutta siitä huolimatta en kyennyt siirtämään katsettani tuosta näystä. Päivi hymyili hieman, vinkkasi silmäänsä ja jäi tuijottamaan minua. Tuntui kuin hän olisi kiihottunut tästä entistä enemmän, sillä huohotus koveni hieman. Yllättäen hän kohotti ylävartaloaan sängyn pinnasta ja väänsi selkänsä notkolle. Näin hänen terhakkaan näköiset tissinsä ja niistä sojottavat kovat nännit. Sitten hänen pakaransa alkoivat täristä kuin horkassa. Hän kiljaisi, työnsi persettään ylemmäs ja rojahti takaisin sängylle huohottamaan. Urkkijasta edelleen tietämätön mies veti yhä kovana sojottavan kalunsa ulos, tarttui sisareni pakaroihin ja käänsi hänet selälleen sängyn suuntaan pitkittäin. Nyt näin siskoni siististi ajellun pillun. Hän levitti jalkansa, ja mies alkoi työntää kyrpäänsä jälleen hänen kosteaan pilluunsa. Kalu painui sisään hitaasti Päivin huokaistessa samalla syvään. Mies aloitti jälleen rytmikkään työntelyn ja Päivi kietoi kätensä ja jalkansa hänen vartalonsa ylle. En nähnyt kummankaan kasvoja, mutta Päivin muminasta päätellen he suutelivat. Miehen valtavat kassit heiluivat ja lätsähtelivät sisareni välilihaa vasten. Siskoni huohotus tiivistyi ja jalat ja kädet kääntelehtivät pakonomaisesti miehen vartalon ympärillä. Päivin pakarat alkoivat jälleen täristä. Mieskin alkoi äännähdellä, ja näin hänen kiveksensä supistuvan. Päivi ja mies painautuivat toisiaan vasten inisten samalla. Mies pumppasi kyrvällään siskoni pillua vielä muutaman kerran syvään ja jäi sen jälkeen halaamaan häntä hetkeksi ennen kuin veti lerpahtaneen kullinsa ulos Päivistä. He jäivät makaamaan vierekkäin. Päivi päästi väristyksenomaisen naurahduksen ja he vaihtoivat pari sanaa keskenään. Tuijotin edelleen siskoni märkänä kiiltelevää pillua, josta alkoi hiljalleen valua spermanoro ulos. Hän otti sen sormellaan ja levitti vatsalleen. Mies alkoi kavuta ylös sängystä, ilmeisesti mennäkseen suihkuun, jolloin näin parhaaksi vetäytyä hissun kissun takaisin huoneeseeni. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin runkata pois palleissani vellonut valtava paine. Hieman myöhemmin kuulin kun ovi kävi yläkerran eteisessä ja mies häipyi.

Heräsin aamulla aikaisin ja mietin hieman nolona että minkähänlaista kommenttia mahtaa Päiviltä tulla. Laitoin vaatteet päälle ja menin yläkertaan. Päivi nukkui yhä kun laitoin kahvin valumaan ja avasin lehden keittiön pöydälle. Päivi heräsi jonkin ajan kuluttua ja tuli unisena, hiukset sekaisin ja naidun näköisenä keittiöön yöpuku yllään. Siskoni nännit näkyivät terävinä yöpuvun läpi. Hän käveli sanaakaan sanomatta kahvinkeittimelle, ja näin hänen tiukat pakaransa yöpukua vasten. Sitten hän tuli pöydän ääreen ja totesi ohimennen että tulit sitten aikaisemmin. Sanoin että meni arvioitua vähemmän aikaa. Sitten hän tokaisi että oli kyllä kyyti eilen. Kysäisin muina miehinä että kuka mahtoi olla kyydin antajana. Kuulemma paikallisen kuntoklubin omistaja, ukkomies, joka käy silloin tällöin ’lainassa’; muuten ihan mäntti mutta yhdessä hommassa aika hyvä. Naurahdin ja sanoin että ei taida olla valittamista. Asiasta ei puhuttu sillä kertaa sen enempää.


Olin asunut uudessa asunnossani kolmisen kuukautta, enkä ollut juuri ollut yhteyksissä siskoni kanssa. Pari puhelua oltiin käyty joistain käytännön asioista, ei sen kummempaa.

Uusi työ elektroniikka-alan yrityksessä oli osoittautunut mielenkiintoiseksi mutta kiivaaksi. Olin vetäjänä projektissa jonka tarkoituksena oli uudelleenautomatisoida erään slovakialaisen elintarvikealan yrityksen pakkauslinja. Homma oli aika haastava, sillä linja oli melko vanha mutta monimutkainen. Meillä kävi silloin tällöin tehtaan edustajia juttelemassa automatisoinnin toteutuksesta. Kerran tuli kolmen, vähän yli parikymppisen nuoren porukka, joista kaksi, Pavel ja Robert, työskentelivät tehtaan kunnossapitopuolella. He olivat tulleet koulutukseen. Kolmas oli Slovakian unkarilaisvähemmistöön kuuluva Miklos, joka teki opinnäytetyötään linjan automatisoinnista. Pavel ja Robert olivat aika laihoja ja vaaleita, sen sijaan Miklos oli leveäharteinen, tumma ja ruskeasilmäinen. Kaikki puhuivat melko hyvin englantia. Kaverit olivat aika hauskoja ja välittömiä ja heidän hurtti huumorinsa piristi työpäiviä. Niinpä päätin viedä heidät viimeisen työpäivän jälkeen ulos muutamalle oluelle firman piikkiin. Se oli perjantaipäivä, ja lauantaina lähtisi heidän lentonsa.

Mentiin sitten paikalliseen diskoon ja pojat katselivat vesi kielellä ohi käveleviä luonnonvaroja. Robert ja Pavel hioivat sotasuunnitelmaa:
-You take that blond one and I’ll take the brunette..
-No way, you take the blond one. I think you can fit better between her tits.
-Let’s share the brunette, ehdotti Miklos kompromissiksi.
Nauru lensi ja otettiin toiset oluet, jonka jälkeen minun piti mennä vessaan kuselle. Viereisen, naisten vessan ovelle oli päässyt syntymään pieni jono. Jonossa oli siskoni Päivi joka tervehti minulle iloisesti. En ollut tuntea häntä, sillä hän oli leikkauttanut hiuksensa lyhyiksi. Niitä oli myös värjätty hieman vaaleammiksi. Hän oli pukeutunut aika seksikkäästi, olkapäät olivat paljaina ja tissit kiinnittivät huomiota. Vaikutti ottaneen jo pari sidukkaa ja olevan hyvässä vauhdissa.
-Kato säkin oot lähteny baanalle! Ookko yksin liikkeellä vai?
-Ei, mä lähdin kaljalle parin asiakkaan edustajan kanssa. Ne istuu tuolla pöydässä.
-Ai noi nuoret hemmot vai?
-Joo, ne on Slovakiasta. Ne lähtee huomenna takaisin kotiin.
-Toi iso kaveri on aika herkkupalan näkönen, nam!
-Ai kiinnostais vai?
-No itte asiassa kyllä kiinnostais. Voinko mä liittyä seuraan sen jälkeen kun oon käynyt vessassa?
-No mikä ettei...
-Älä huoli, ei niiden tarvi tietää että mä oon sun siskos!
Vessassa käynnin jälkeen menin takaisin pöytään. Päivi tuli hieman myöhemmin tiskin kautta lasi kädessä varsinainen bilefiilis päällä.
-Heeeei Antti! Tässä mä oon!
Esittelin Päivin kavereille.
-This is Päivi. She is a sister of one guy who was in my class in elementary school. Tässä ovat Rober, Pavel ja Miklos.
Päivi istahti sohvalle Miklosin ja Pavelin väliin.
Miklos alkoi jututtaa Päiviä.
-Do you live here in this town?
-En mä ymmärrä. No Englis, vastasi Päivi.
-Etkö sä tosiaan osaa englantia? kysyin.
-En, mähän luin saksaa ala-asteelta lähtien ja englantia vain pari kurssia yliopistolla. En mä koskaan tarvi englantia töissäkään, meidän asiakkaista aika iso osa tulee saksankielisistä maista.
-She doesn’t speak English, sanoin pojille.

Kävin hakemassa kolmannen kierroksen. Kun käänsin pääni tiskiltä, Miklos oli häipynyt, ilmeisesti vessaan, ja Päivi vaihtoi kielisuudelmia Pavelin kanssa. Kun palasin pöytään kaljalasien kanssa, Pavel sanoi lähtevänsä vessaan ja Miklos palasi samalla pöytään. Päivi nousi ylös, tarttui Miklosia kädestä ja viittilöi häntä lähtemään tanssimaan. Miklos lähti siskoni kanssa tanssilattialle ja sanoi tulevansa pian takaisin. Kilisteltiin Robertin kanssa ja katselin välillä tanssilattialle kun Päivi jammasi Miklosin kanssa. Heidan tanssissaan paistoi eroottinen lataus; Päivi kiehnäsi kiinni Miklosin vartalossa. Pavel palasi vessasta, otti siemaukset tuopista ja kyseli Päivin ja Miklosin perään. Viittasin tanssilattialle. Pavel liittyi seuraan olutlasi kädessään. Päivi tervehti Pavelia iloisesti riuhtaisemalla selästä, minkä seurauksena Pavelin lasista läikähti olutta hanen rinnuksilleen. Päivi katsoi Pavelia, näytti kieltään ja viittasi rinnuksilleen. Pavel nuolaisi olutta hänen päältään. Sitten Päivi pyysi myös Miklosia nuolaisemaan, ja hän hörppäsi kunnolla tissien valistä. Katselimme Robertin kanssa meininkiä pöydästä, yritin naureskella hänen mukanaan peitellen hienoista hapeäntunnetta siskoni toiminnasta. Ihme kyllä, muut ihmiset eivät juuri kiinnittaneet huomiota tapahtuneeseen. Hetken päästä kaikki kolme tulivat takaisin pöytään. Päivi antoi ison muiskun Robertin poskelle.
-Heellllllou beibee! hän hihkaisi ja istui alas Robertin tehdessä tilaa.
Joimme olutta ja Päivi piti jatkuvasti pientä vispilänkauppaa kaikkien kolmen kanssa – antoi hän pusun minunkin poskelleni.
-Sanotko näille hemmoille että tilataan taksi ja lähdetään yhdessä meille jatkoille, Päivi sanoi.
-She said we should order a taxi and travel together to her place, selitin kavereille.
Tilasin tilataksin, joka oli yllättävän helppo saada tähän aikaan illasta. Suuri osa nuorisosta oli jo lähtenyt radalle mutta ei vielä lähdössä pois. Päivi istui takapenkille Robertin ja Miklosin väliin, ja Pavel heidän eteensä. Itse jäin aika eteen. Päivi hihkaisi takapenkilta osoitteensa. Matkan aikana hän hihitteli ja kopeloi Miklosin haaroväliä. Pojat juttelivat jotain innoissaan slovakiaksi.

Perillä Päivin kämpän oven edessä maksoin heti ja kävelin ovelle muiden edellä. Peitin vartalollani oven vieressä näkyvän sukunimikyltin Päivin availlessa lukkoa. Sisällä Päivi heitti kenkänsä pois jaloistaan ja takkinsa tuolille. Hän kävi olohuoneessa laittamassa musiikin soimaan ja palatessaan takaisin hän tarttui Miklosiin ja vaihtoi pitkän kielisuudelman. Toinen käsi alkoi hakea sepalusta ja hän alkoi ohjata Miklosia makuuhuoneen suuntaan. Siellä hän kaatoi Miklosin sänkyyn alleen ja jatkoi suutelemista avaten samalla hanen vyötään. Robert, Pavel ja minä seurasimme touhua vierestä. Siskoni huomasi Pavelin sängyn vieressä ja availi myös hiukan hänen housunnappejaan, mutta Päivin alla makaava Miklos keskeytti touhun vetämällä Päivin itseään vasten ja puristaen vasemmalla kädellään hänen vasenta pakaraansa ja oikealla kädellä hänen oikeaa tissiään. Robert alkoi riisua Päivin vaatteita Päivin auttaessa. Minäkin liityin touhuun ja kiskoin Päivilta hameen pois, Robert veti sen jälkeen sukkahousut pois. Tämän jälkeen siskoni yllä olivat enää pikkuhousut ja rintaliivit. Päivin vasen käsi löysi Pavelin housunnapit uudelleen ja avasi ne kaikki sekä hänen vyönsä. Päivin oikea käsi taas availi Miklosin housunnappeja. Miklos ujutti housujaan pois, ja autoin hantä sen verran että tartuin lahkeista ja vedin ne pois hänen päältään.

Päivi suuteli intohimoisesti Miklosia availlen nyt paidannappeja ja näin kuinka Miklosin alushousujen etumus pullotti. Samalla Robert avasi siskoni rintaliivien hakasen vapauttaen hänen kauniit, terhakkaat rintansa. Miklos alkoi heti suudella nännejä. Pojat vaihtelivat silloin tällöin innokkaita kommentteja slovakiaksi. Siskoni työnsi oikean kätensä Miklosin alushousuihin ja pullautti hänen jäykän kyrpänsä ulos alkaen runkata sitä hitaasti. Miklos makasi selällään pitkittäin vuoteessa, Päivi siirtyi alemmas Miklosin siirtyessä ylemmäs. Päivi otti Miklosin kyrvän suuhunsa alkaen imeä sitä hitaasti. Miklosin naamasta sai sen vaikutelman etta hän kuvitteli olevansa taivaassa. Päivi oli nelinkontin sängyllä siten että jalkaterät olivat vuoteen ulkopuolella. Robert oli jälleen kerran aktiivinen ja veti Päivin pikkuhousut pois. Nyt siskoni oli siinä edessämme tyystin ilman rihmankiertämää Miklosin kyrpä suussaan. Päivin vasen käsi veti Pavelin housut kokonaan alas, jonka jalkeen Pavel oma-aloitteisesti avasi paitansa napit ja riisui sen. Päivin käsi meni alushousuihin, veti Pavelin kovettuneen kullin ulos ja alkoi runkata sitä hitaasti.

Robertin käsi hapuili Päivin pillua. Siskoni levitti jalkansa kunnolla päästääkseen Robertin kädet toimimaan vapaasti. Robert hiplasi ensin klitorista ja työnsi sitten työnsi sormensa varovasti sisareni pilluun. Se oli aivan kostea ja litisi äänekkäästi Robertin käsittelyssä. Päivi värähti välillä nautinnosta ja otti välillä Miklosin kyrvän suustaan huokaillakseen äänekkäästi. Siskoni herkkupakarat pyörivät hitaasti Robertin sormien ympärillä. Omissa housuissani tuntui huomattavaa painetta. Robert vilkaisi minuun ja siirryin vaivihkaa Päivin taakse hänen nuollessaan keskittyneesti Miklosin kovaa kullia. Miklos värähti aina välillä tiukka ilme naamallaan, yritti selvästi pidätellä siemensyöksyä. Robert otti kätensä pois Päivin pillusta. En voinut pidätellä itseäni, vaan halusin tuntea miltä siskoni pillu tuntuisi. Kurotin oikean käteni etukautta klitorikselle ja pyörittelin sitä sormillani. Siskoni alkoi taas voihkia. Ajattelin että mahtoiko hän huomata että Robertin sijaan hänen pillullaan onkin nyt hänen oma veljensä. Työnsin vasemman käteni keskisormen hänen pilluunsa, jolloin siskoni voihkinta vain lisääntyi. Hän kuitenkin jatkoi Miklosin kyrvän imeskelyä ja Pavelin runkkaamista eikä katsonut taakseen. Lisäsin tahtia, ja Päivi työnsi pilluaan sormiani vasten. Yhtäkkiä hänen selkänsä jännittyi notkolle, hänen pillunsa jäykistyi ja alkoi tutista ja väännellä, ja hän sai räjähtävän orgasmin huutaen samalla. Hänen silmänsä olivat kiinni ja naamalla oli autuas hymy kun hän käänsi päänsä minua kohti. Hänen avattuaan silmänsä näin kuinka hän hätkähti, eli asia oli kuten arvelinkin, hän ei ollut huomannut että asialla olikin slovakkipojan sijaan hänen oma veljensä. Päivi ei kuitenkaan ehtinyt kauan ihmetellä, kun Miklos otti kiinni hänen pakaroistaan ja veti ylemmäs. Sitten hän alkoi sovittaa suurta, punaiseksi turvonnutta kaluaan sisareni pilluun. Miklosin kulli painui hitaasti sisareni sisälle. Tämän jälkeen Päivi alkoi hitaasti ratsastaa Miklosin päällä kiihdyttäen vauhtia. Miklos ei vieläkään halunnut laueta, mutta Päivi oli päättänyt toisin. Hänen lantionsa pyöri Miklosin päällä siihen malliin että melkein pelkkä katselu sai lastit liikkeelle. Yllättäen Miklos tarttui Päiviin ja käänsi hänet alleen. Päivi risti jalkansa hänen vartalonsa ympärille Miklosin naidessa hantä rajuin ottein. Näky oli lähes maalauksellinen – kaunis, vaaleaihoinen kolmikymppinen sisareni saa munaa komealta 23-vuotiaalta tummasilmäiseltä Miklosilta.

-I’m coming soon, Miklos sanoi. –Can I let it in?
-Nalli palaa, sanoin Päiville.
-Käske sen laskea sisään, Päivi voihki katkonaisesti Miklosin hurjien työntöjen tahdissa.
-You can let it in, sanoin Miklosille.
Pian Miklos alkoikin jo voihkia, ja nain takaapäin kuinka hänen kiveksensä painuivat kokoon. Samalla myös Päivi jännittyi ja tarrasi kouristuksenomaisesti Miklosiin.
Miklosin kulli painoi muutaman voimakkaan työnnön sisareeni Päivin työntäessä pilluaan slovakkipoikaa vasten. He halasivat ja suutelivat jonkin aikaa, jonka jälkeen Miklos siirtyi sivuun.
-Uskomaton orhi. Kauheen lastin se muhun laski, Päivi sanoi.

Päivin edelleen maatessa sängyllä hän tarrasi vieressä alastomana seisovan Pavelin kulliin ja veti sen suuhunsa. Pavel siirtyi sänkyyn nhden poikittain nelinkontin Päivin päälle. Näin kuinka Miklosista lähtenyt lasti alkoi pikkuhiljaa valua Päivin pillusta. Päivi otti toisella kädellään sisältään valuvan spermanoron ja levitti sen seksikkään alavatsansa päälle. Toisella kädellään hän hiplaili Pavelin kiveksiä. Pavel voihkaisi aina välillä nautinnosta. Päivi käänsi Pavelin sänkyyn viereensä pitkittäin, kääntyi itse nelinkontin ja jatkoi hanen kullinsa imemistä samoin kuin hän oli tehnyt aiemmin Miklosille. Siskoni pillu punoitti ja sieltä valui spermaa. Robert ei kyennyt odottamaan enää kauemmin, vaan repi vaatteensa pois ja alkoi sovittaa punoittavaa kulliaan siskoni valmiiksi voideltuun vittuun. Siskoni inahti Robertin survaistessa kullinsa hänen sisäänsä. Päivi levitti jalkojaan helpottaakseen slovakkipojan operaatiota. Robert alkoi nussia siskoani kovalla tempolla, iho vain lätsähteli hänen nivustensa takoessa sisareni pakaroita. Päivin kauniit rinnat heiluivat työntöjen tahdissa. Siskoni työnsi persettään ylemmäs naitavaksi. Robertin lasti lähti liikkeelle. Päivi myötäili ja lypsi pillullaan Robertin spermat sisäänsä. Vaikkei Päivi saanutkaan orgasmia, hän nähtävästi nautti siitä että joutui nuoren miehen himonpurkauksen kohteeksi. Sitten Pavelinkin alkoi tehdä mieli päästä pukille. Han kiipesi pois Päivin alta ja otti Robertin paikan Päivin takana. Pavel työnsi kullinsa helposti nyt jo erittäin hyvin voideltuun vittuun ja alkoi rytmikkään työskentelyn Päivin pillun kimpussa. Olin ainoa jolla oli edelleen vaatteet päällä, mitä nyt kullini meinasi repiä housuni etumuksen auki. Pavel veti kullinsa hitaasti ulos Päivistä. Päivi aikoi kääntyä selälleen, mutta Pavel esteli. Sitten Pavel alkoi hakea kullillaan Päivin anusta.

-Käske sen olla tosi varovainen, Päivi huusi melkein hätääntyneellä äänellä.
-Be very careful, she said, sanoin Pavelille.
Pavel työnsi kulliaan hitaasti Päivin perseeseen. Päivin ilme oli aika pingottunut. Hetken kuluttua Pavelin kulli oli kuitenkin syvällä siskoni perseessä, ja Pavel aloitti hitaan työskentelyn.
-Käske sen tehdä se tosi hitaasti, Päivi sanoi.
-She asked you to do it very slowly, tulkkasin Pavelille.
Pavel jatkoi hidasta tempoaan, ja vähitellen Päivin jännittyneisyys poistui. Hän alkoi voihkia todella syvään ja työntää persettään Pavelille. Päivin pillusta valui pitkä spermatippa, joka pyöri nainnin tahdissa ympyrää hänen jalkojensa välissä läiskähtäen ja liimautuen lopulta hänen reiteensä. Sitten Pavel otti tiukan otteen Päivin lantiosta, karjahti ja lykkäsi muutaman kovan työnnön vapauttaen spermansa sisareni anukseen. Sisareni valahti sängylle vatsalleen. Hänen pillunsa ja pakaroidensa väli olivat yltä päältä spermassa. Hänen poskensa punoittivat, ja punertavilta näyttivät myös pillu ja pakarat.

Mietin pääni puhki että uskaltaisinko tehdä aloitteen ja naida omaa sisartani. Himo voitti. Sisareni maatessa sängyllä ja poikien jutellessa mukavia vieressä, otin vaatteeni pois pikapikaa, hyppäsin sänkyyn ja aloin hakea kullillani siskoni häpyhuulia. Päivi älähti hieman.
-Sitä meinataan panna omaa siskoa, vai?
-Aika lailla tekee mieli.
Päivi yritti vetäytyä hiukan. Koskettelin kuitenkin kyrvälläni hänen pilluaan, ja Päivi alkoi hitaasti pyöritellä lantiotaan. Työnsin terskani päätä hiukan hänen mehukkaaseen pilluunsa.
-Sä meinaat ihan oikeasti naida mua vai?
-Kyllä se on tässä meininki.
-Ei hitto, sä nussit omaa siskoasi, Päivi sanoi mutta työnsi samalla persettään ylemmäksi.
Työnsin kyrpäni hitaasti oman siskoni pilluun perille asti.
-Miltäs nyt tuntuu?
-Mmmm... Jatka vaan...
Aloin naida hitaasti Päiviä. Tartuin hantä lantiosta. Tilanne tuntui uskomattomalta. Kyrpäni kirnusi oman sisareni pillussa. Ujutin oikean käteni etukautta hanen klitorikselleen, jolloin hän säpsähti ja voihkaisi. Jatkoin sormetusta, ja samalla hyväilin hänen vasenta rintaansa vasemmalla kädelläni. Päivi alkoi vikistä. Nyt siitä ei ollut epäilystä, Päivi nautti tilanteesta. Kiihdytin tahtia, ja Päivi alkoi olla toden teolla tunnelmassa mukana.
-Ei... ei...
-Mitä nyt, vastasin.
-Älä laske sisään... ethän...
-Okei, älä huoli, vakuutin.

Sitten tunsin kun sisareni alkoi lähestyä kliimaksiaan. Otin molemmilla käsilläni kiinni hänen lanteestaan ja vedin hänet itseäni vasten. Hän käänsi selkänsä notkolle, tärisi ja pillu vääntelehti oikein toden teolla. Likellä oli ettei lastini vapautunut, mutta pidin pintani kuten olin luvannut. Jatkoin naimista hänen vielä täristessä jälkiorgasmin pauloissa.
-Ei se Minna sua ainakaan huonon nussimisen takia lempannut, Päivi kommentoi ex-vaimoani huohottaen.
Sitten tunsin kun siittiölasti osoitti lähtevänsä liikkeelle. Vedin kullini ulos ja runkkasin koko kuorman hänen selälleen. Innokkaimmat lensivät melkein siskoni niskaan asti. Päivi huokaisi ja lyhistyi vatsalleen. Siinä hän makasi oman veljensä spermat selällään. Levitin toisella kädelläni siittiöni hänen vartalolleen.

Sen jälkeen mentiin kaikki yhdessä suihkuun – Päivin isossa rivarikämpässä kun on suihkutilat kahdelle. Päivi leikitteli poikien kanssa samassa kopissa, halusi pestä heidän punoittavat kullinsa, mutta ne olivat liian herkkiä pestäviksi. Kauhea naurunkikatus kaikui kylppärissä, ajattelin etta josko naapurit heräävät. Tilattiin taksi ja pojat menivät takaisin kämpälleen, minä omalleni. Seuraavana päivänä Pavel, Miklos ja Robert matkustivat takaisin Slovakiaan.

Päivi soitti aika tasan kahden viikon päästä ja pyysi käymään. Sanoin että voin tulla lauantaiaamuna ennen kuin lähden ostoksille. Menin sitten aika aikaisin, Päivi oli jo herännyt mutta oli yhä yöpuvussaan. Hän pyysi keittiön pöytään kahville. Katsoin taas hänen herkkupakaroitaan. Sitten hän sanoi näyttävänsä jotain. Hän toi raskaustestin jossa oli kaksi viivaa. Äimistyin.
-Ooksä ihan varma etti yhtään tippaa mennyt sisään? Päivi kysyi.
-Oon oon, älä huoli... toi on Miklos tai sitten Robert.
-Ooksä ihan sataprosenttisen varma?
-Kyllä oon, vakuutin käsi sydämellä.
-Okei, kyllä mä uskon, Paivi vastasi ja vetäisi yllättäen yöpukunsa pois päältään. Näin hänen alastoman vartalonsa koko kauneudessaan. Siirryin lähemmäs ja suutelin hantä kaulalle, sitten etenin hanen rinnoilleen. Käteni hyväilivat hänen pakaroitaan. Päivi huokaisi. Kosketin hänen vartaloaan joka paikasta, ja sitten aloin nuolla hanen pilluaan. Päivi seisoi edessäni ja naamani oli hanen pillussaan. Vein hanet olohuoneen sohvalle ja nuolin siskoni pillua oikein kunnolla. Se kostui yllättävän äkkiä. Päivi veti jo housuja pois jaloistani ja vaati saada heti sisäänsä. Otin vaatteet pois ja aloin sovittaa kulliani Päivin pilluun. Päivi nosti jalkansa olkapäilleni. Aloin pumpata siskoani tasaisin vedoin. Katselin kun kullini liukui edes takaisin hänen pillussaan. Kumarruin suutelemaan hänen rintojaan, ja hän inahteli.

-Saako tällä kertaa laskea sisään? kysyin.
-Ei vaan pitää laskea, muttei vielä, Päivi vastasi.
-En ole vielä laskemassakaan.
Jatkoin hidasta naimista kosketellen sisareni vartaloa. Sitten nostin hänet ylös ja kuljetin pöydälle pitäen kullini jatkuvasti hänen sisällään. Pöydällä aloitin hurjan nainnin. Päivi hytkyi allani, inisi, vääntelehti, ja huitaisi kukkamaljakonkin vahingossa lattialle. Sitten alkoi kuulua tuttu vikinä, jonka jälkeen tuli värinä ja hän tarrautui minuun tiukasti.
-Anna tulla nyt, siskoni vikisi.
Kehoitus oli sinänsä turha, että en olisi kyennyt pitelemään enää kauan. Survaisin kullini syvälle ja siskoni alkoi lypsää lanneliikkeellään siemeniäni ulos. Päästin lastini purkautumaan syvälle sisareni pilluun. Huokailimme molemmat hetken aikaa pöydällä. Hetken päästä näin kun spermaani alkoi valua pikku hiljaa sisareni pillusta. Otin sormellisen ja levitin sen hänen kauniille alavatsalleen.

Päivi kertoi että oli eronnut miehestään Atesta juuri siksi että hän ei saanut lasta alulle. Mies oli ollut haluton mihinkään hoitoihin, joten Päivi oli heittänyt Aten ulos. Päiville tyypillistä käytännönläheisyyttä on että hän sitten päätti antaa siemennyttää itsensä jonkun sellaisen miehen toimesta joka ei perään kysele.

Tulevina kuukausina siskoni seksihalut päsivät valloilleen. Liekö hormonit vaikuttaneet. Naimme silloin monta kertaa, ja luulen etten ole ainoa joka hantä kävi huoltamassa. Seuraavana talvena hän synnytti terveen pojan, jonka tummanruskeat silmät ilmaisivat että isästä ei ollut epäilystä – Mikloshan se oli.

Olin kulunut kaksi vuotta siitä kun oli eronnut vaimostani ja muuttanut takaisin synnyinseudulleni. Minulle oli tarjottu työpaikassani esimiehen vakanssia mutta olin torjunut tarjouksen, sillä viihdyin oikein hyvin automatisointiprojektien kimpussa. Päivin poika Ville oli vuoden vanha innokas poika, joka oli oppinut jo kävelemään. Hänestä oli tullut persoonaallinen suvun ilopilleri josta kaikki pitivät. Päivi oli selittänyt kaikille käyneensä hedelmöityshoidossa eikä tietäisi isästä sen enempää. Vanhempamme ottivat asian lunkisti, he eivät ole mitään tiukkapipoja. Ville oli minulla usein hoidossa sillä Päivi kävi usein ulkoilemassa. Ajattelinkin että olen Villelle vähän kuin varaisä. Omat kolme lastanikin viihtyivät ikäerosta huolimatta Villen seurassa paljon, ja silloin kun he olivat minun luonani käymässä, Ville oli heidän kanssaan leikeissä mukana.

Sisareni Päivi, nyt jo 32-vuotias, oli usein sanonut että haluaisi hankkia vielä toisen lapsen. Olin sanonut että käyhän se samalla tavalla kuin ensimmäisenkin hankinta, baariin vain, vaikka vieraalle paikkakunnalle, sillä tarjontaa kyllä riittää. Päivin vartalo oli selvinnyt raskaudesta vähin vaurioin ja hänelle sopivia vaihtoehtoja kyllä löytyisi.

Päivi haaveili silloin tällöin että jos olisi mahdollista, hän hankkisi toisenkin lapsen Miklosin kanssa ja hän kyselikin silloin tällöin mitä Miklosille kuuluu. Miklos oli valmistuttuaan saanut työpaikan saman elintarviketehtaan kunnossapito-osaston johtajana. Vastuu ei ollut ihan pieni, sillä tehdas oli laaja kombinaatti ja lyhytkin konerikko tietäisi suuria tappioita. Ihmettelinkin että olivat antaneet nuorelle insinöörille niin vaativan tehtävän. Olin ollut vain muutaman kerran Miklosin kanssa jutuissa ihan muuten vain. Enimmäkseen hän otti yhteyttä jälkimarkkinointipuolelle ja minulla oli jo toiset projektit työn alla. Pari kertaa Miklos oli soittanut ja muistuttanut ’siitä villistä vaaleasta naisesta’ ja kertonut että se ilta oli ollut hänen elämänsä kokemus. Miklosilla oli ollut jo Päivin tapaamisen aikaan slovakialainen tyttöystävä jonka kanssa hän oli mennyt sittemmin naimisiin ja saanut yhden tyttärenkin. Hän lähetti kerran kuvan tyttärestään, ja naureskelin itsekseni että on ihan Villen silmät. Näytin kuvan Päiville ja hän sanoi että tahtoo tuollaisen. Hän kysyi että voisinko järjestää Miklosin uudelleen Suomeen, mutta eihän se minun käsissäni ollut.

Kerran Miklos kuitenkin soitti ja kertoi tulevansa käymään Suomessa kolmen päivän kurssilla, sillä tehdas oli sopinut jalkimarkkinointiosastomme kanssa ohjelmistopäivityksestä, jolla saataisiin pakkauslinjan volyymia kasvatettua. Ajattelin että siinähän on Päivin tilaisuus, ja vihjaisin asiasta sisarelleni. Päivi innostui välittömästi ja alkoi hioa suunnitelmaa. Hän sanoi ajankohdan sopivan melko hyvin hänen kuukautiskiertonsa kannalta. Ongelmana oli kuitenkin se että mihin hän veisi Miklosin, sillä hänen kodistaan näkyi että siellä asui pieni lapsi. Päivi ei halunnut antaa pienintäkään vinkkiä siitä että hänellä on lapsi Miklosin kanssa eikä hän halunnut että epäilykset heräisivät. Miklos asui tehtaamme lähellä asuntolassa jonne ei voinut mennä huomiota herättämättä.

Tehtiin siis seuraavanlainen suunnitelma. Varasimme parisängyllä varustetun huoneen keskustan hotellista. Sovin Miklosin kanssa että lähtisimme taas muutamalle oluelle ennestään tuttuun ravintolaan viimeisenä iltana. Siellä Päivi sitten astuisi kuvaan mukaan ja veisi Miklosin hotellihuoneeseen jossa sisareni antaisi slovakkipojan siementää itsensä.

Näin tehtiin, ja menin Miklosin kanssa ravintolaan. Juttelimme slovakialaisista oluista, Tatra-vuoristosta ja hänen Tonavan rannalla sijaitsevasta synnyinkaupungistaan. Miklos vakuutteli että minun pitäisi ehdottomasti tulla joskus käymään Slovakiassa, naisetkin ovat kuulemma erittäin kauniita. Oltiin sovittu että Päivi tulisi noin vartin – puolen tunnin kuluttua.

Sitten tapahtui jotain mikä pisti suunnitelmat uusiksi. Yhtäkkiä sisään alkoi virrata joukko nuoria naisia, ilmiselvästi opiskelijoita. Osa oli heistä aika eksoottisen näköisiä. Miklos valpastui silminnähden ja siirtyi tanssilattialle. Odottelin kuumeisesti että Päivi tulisi ennen kuin on liian myöhaistä. Katselin samalla kun Miklos hypähteli tanssilattialla ja keräsi paljon huomiota naisten keskuudessa, kuten sopii olettaakin, sillä 25-vuotias, harteikas, 185-senttinen tumma ja komea mies ei noin vain jää huomaamatta. Näin kun eräs aika lyhyt, vaalea ja hyvännäköinen nainen piiritti Miklosia herkeämättä ja sai tämän lopulta pauloihinsa. Kirosin mielessäni. Jonkin ajan kuluttua Miklos toi naisen pöytään. He istuivat tiiviisti toisiaan vasten. Ilmeni että tyttö, Daniela, oli 22-vuotias puolalainen vaihto-opiskelija. Hän oli tullut Suomeen vaihtoon puoleksi vuodeksi. Koko heidän porukkansa koostui eri maalaisista terveydenhuoltoalan vaihto-opiskelijoista, jotka heidän tutorinsa oli tuonut illanviettoon. Jonkin ajan kuluttua huomasin kun puhelimeni hälytti mutta ääni loppui saman tien. Huomasin että Päivi siinä soitteli. Sanoin että käyn vessassa. Mennessäni vilkaisin olkani ylin ja näin kun Miklos ja Daniela suutelivat toisiaan. Kirosin mielessäni. Mikä nyt neuvoksi?

Menin tiskin ohi sisäänkäynnin luo missä myös vessat sijaitsivat. Siellä siskoni seisoi viimeisen päälle pyntättynä ja paljastavasti pukeutuneena, mikä ei ehkä vuodenaikaan nähden ollut paras vaihtoehto – elettiinhän tammikuun puoltavaliä. Hän oli nähnyt tilanteen ja oli silminnähden harmistunut. Mietimme että mikä nyt neuvoksi. Päätimme tehdä niin että Päivi jää tiskille ja astuu esiin sopivan hetken tullen. Menin siis takaisin Miklosin ja Danielan luo. Aloin puhua Miklosin kanssa tehdasautomatisoinnin päivityksestä, eikä aikaakaan kun Daniela pitkästyi ja sanoi menevänsä moikkaamaan kavereitaan. Miklosin ilme toi mieleen lapsen jolta oli viety tikkari suusta. Päivi ei aikaillut. Hän ampaisi paikalle ja ilmestyi eteemme. Miklosin hämmästys oli suuri ja yritin myös itse teeskennellä hämmästynyttä. Miklosin silmät nauliutuivat heti Päivin rintoihin ja Päivi hyppäsi istumaan väliimme. Hän laittoi käsivartensa kummankin ympärille ja antoi meille molemmille pusut poskelle. Miklos naureskeli itsekseen ja raapi otsaansa. Toivoin koko ajan että se polakkimisu pysyisi poissa, vaan ei. Daniela tuli pian paikalle, mutta Miklos ei tätä huomannut, sillä siskoni piti hänet kiireisenä vaihdellen intohimoisia kielisuudelmia. Daniela istui viereeni pettyneen näköisenä ja aloin jutella hanen kanssaan. Hän sanoi etta hänen kaverinsa halusivat mennä toiseen paikkaan mutta hän ei halunnut liittyä seuraan, sillä tästä ravintolasta oli lyhyempi matka hanen opiskelijaboksilleen. Puhuimme hänen opiskelustaan, kotikaupungistaan Krakovasta ja muusta. Hän vilkuili jatkuvasti ohitseni intohimoisesti suutelevia Miklosia ja Päiviä. Mietin että miten saisin Danielan huomion pois heistä. Päätin itse lähestyä häntä. Ajattelin että miten hän mahtaa suhtautua itseään 18 vuotta vanhempaan, nelikymppiseen mieheen. Jos han häipyy niin se sopii, jos taas syttyy, niin aina parempi. Laiton käteni hänen ympärilleen ja yritin suudella hantä. Ihmeekseni hän oli myöntyväinen ja liimautui kiinni minuun.

Päivi ja Miklos vilkaisivat touhujamme. Molemmat naurahtivat hiljaa.
-Lähdettäisiinkö kaikki yhdessä hotellille? Päivi ehdotti.
Mietin noin sekunnin ja soitin taksin paikalle. Menimme sitten nelistään Päiville varattuun hotellihuoneeseen. Livahdin sisään yhdessä Danielan kanssa ennen Päiviä ja Miklosta ja sammutin hotellin television jossa näkyi Päivin nimellä varustettu tervehdysteksti ennen kuin Miklos ehtisi huomata meidän saman sukunimemme. Hotellin parisänky oli aika leveä. Päivi vei Miklosin toiselle puolelle ja itse vein Danielan toiselle. Suutelin Danielaa intohimoisesti hänen nuorelle, pehmeälle kaulalleen ja aloin samalla ottaa hitaasti hanen vaatteitaan pois. Ottaessani pois hanen housunsa huomasin Danielalla olevan kokoonsa nähden huomattavan leveän lantion joka sai hänen perseensä näyttämään todella herkulliselta. Hänen uumansa näytti kapeammalta kuin todellisuudessa oli. Daniela alkoi syttyä toden teolla. Hän avasi housujani ja veti ne alas. Kullini pullotti alushousujen alla. Otin pois hänen paitansa ja avasin rintaliivien hakasen. Alta paljastuivat kauniit B-kupin rinnat joita aloin heti suudella intohimoisesti puristellen samalla hänen pakaroitaan. Daniela huokaisi syvään. Hänen ihonsa tuntui samettisen pehmeältä. Vilkaisin toiselle sivulle ja näin että Miklos makasi selällään sängyllä ja hänellä oli enää alushousut ja avattu kauluspaita päällään. Siskoni oli nelinkontin hänen päällään nuollen Miklosin nännejä. Päivilläkin olivat enää rintaliivit ja pikkuhousut yllään. Itselläni olivat enää alushousut, sillä Daniela oli ottanut kauluspaitani pois vauhdilla.

Taisi siinä pari nappiakin irrota samalla. Käänsin hänet selälleen sängylle ja suutelin ja koskettelin hanen vartaloaan. Hänen pillunsa tuoksui ihanasti pikkuhousujen läpi. Vedin pikkuhousuja varovasti hiukan alemmas, ja sielta paljastui nuoren naisen siisti häpykarvoitus. Nuolaisin sitä varovasti. Daniela inahti. Pillu oli jo hiukan kostea. Ajattelin lämmitellä hänet kunnolla ja edetä varovasti ennen kuin siirtyisin itse asiaan – Päivi on hiukan toisenlainen, sillä hänen pillunsa kostuu yllättävän nopeasti ja hän osaa nauttia myös pikapanoista. Otin Danielan pikkuhousut kokonaan pois, ja nyt hän oli kultaista kaulakorua lukuun ottamatta tyystin alasti. Samaan aikaan homma oli vieressä edennyt siihen pisteeseen että siskoni tissit olivat vapaina ja hanen allaan oleva Miklos suuteli niitä innokkaasti. Kumpikin kamppaili saadakseen alushousunsa pois päältään. Nuolin nyt Danielan pillua kunnolla. Pyörittelin kielelläni hanen klitoristaan ja työnsin kieleni valillä sisälle hänen pilluunsa. Siinä oli raikas raudan maku. Daniela painoi pilluaan naamaani vasten ja teki innokkaita naintiliikkeitä. Painoin kielelläni lujaa vasten hänen klitoristaan ja hän työnsi pilluaan naamaani. Koskettelin käsilläni hänen tissejään ja hän piti käsistäni kiinni. Vieressä Päivi imi innokkaasti Miklosin kyrpää. Päivin poskien lommojen syvyydestä ja Miklosin syvästä huokailusta päätellen siskollani taisi olla superimuteho päällä. Samalla hän hiveli hellästi Miklosin kiveksiä. Kuulin litinää ja huomasin kun Daniela ja Miklos alkoivat suudella toisiaan intohimoisesti. Päivi ja minä nostimme päämme, vilkaisimme toisiamme ja vaihdoimme kiihkeän suudelman. Miklos pomppasi pystyyn ja kääntyi Danielan päälle alkaen sovittaa kyrpäänsä hänen pilluunsa. Puolan tyttö huokaisi syvään Miklosin kyrvän upotessa häneen.
-Toivottavasti toi muija ei vie mun siemeniäni, Päivi sanoi hiukan huolestuneena.
-Kyllä Miklos kestää, sanoin optimistisena.
Siirryin suutelemaan siskoni rintoja. Päivi huokaisi. Kaadoin hanet selälleen sängylle. Pyöritin terskaani hänen klitoriksellaan ja liu’utin kyrpäni hitaasti siskoni kuumaan ja kosteaan pilluun. Han huokaisi syvään. Aloin naida häntä hitaasti. Vieressä vauhti oli päässyt jo melkoiseksi, ja alla oleva pienikokoinen Daniela vikisi kuin kumilelu Miklosin hurjien työntöjen tahdissa.
-Sano sille että nyt on mun vuoro, Päivi sanoi.

-Miklos, she said it’s her turn now, tulkkasin.
-Just a moment, Miklos sanoi rauhallisena.
Sitten näin kun Danielan silmät kääntyivät ylösalaisin ja hän sai hurjan orkun. Hän halasi Miklosia ja väänteli jalkojaan Miklosin vartalon ympärillä kouristuksenomaisesti. Hetken päästä hänen jalkansa raukenivat. He suutelivat toisiaan ja Daniela värähteli jälkiorgasmien valloissa. Hän jäi makaamaan raukeana, kun Miklos veti yhä jäykän kyrpänsä ulos Danielasta. Päivi näytti helpottuneelta. Vedin kyrpäni ulos sisarestani. Sitten Miklos siirtyi sisareni päälle ja työnsi kyrpänsä häneen. Päivi inahti. Miklos jatkoi samaa hurjaa naintia Päivin päällä. Päivi kietoi kätensä ja jalkansa Miklosin ympärille – nyt hän ei enää pääsisi karkuun. Siirryin nyt vuorostani Danielan luo. Hänen poskensa punoittivat ja hän näytti todella saaneelta. Ajattelin että saankohan lämmiteltyä hänet uudelleen vauhtiin. Koskin varovasti sormillani hanen punertavaa pilluaan. Daniela inahti äänekkäästi. Se taisi olla hiukan herkkänä Miklosin rajun nainnin jäljiltä. Siirryin Danielan päälle ja suutelin hanen kaulaansa, tissejään ja suutaan. Painoin samalla kyrpäni tuon nuoren naisen häpykumpua vasten. Pian Daniela alkoi lämmetä uudelleen ja alkoi siirtää kyrpääni pilluunsa. Painoin kulliani varovasti tuohon pehmeään ja nuoreen pilluun. Daniela älähti pari kertaa, jolloin keskeytin työntämisen hetkeksi. Pian kullini oli kuitenkin kokonaan uponnut hänen sisälleen. Aloin naida häntä varovasti. Hän inahteli aina välillä, sillä pillu oli vieläkin hiukan herkkä. Vilkaisin vieressä olevaa sisartani jota Miklos hurjasti nai. Päivin silmät kääntyilivät ja hänen tissinsä heiluivat hurjasti nainnin tahdissa.
-Kohta mä laukeeeeeen... Päivi sanoi.

Sitten hän alkoi pyöritellä lantiotaan Miklosin alla pyrkien saamaan hänet laukeamaan. Siskoni alkoi täristä kauttaaltaan ja katselin kuinka hän lypsi pillullaan Miklosin kyrpää. Miklos karjaisi ja painoi kullinsa lujasti Päivin pilluun. Päivi risti jalkansa hänen ympärilleen ja veti Miklosin itseään vasten. Miklos karjahteli pumpatessaan lastinsa sisareni sisuksiin. Päivi huokaili äänekkäästi. He jäivät makaamaan toisiaan vasten. Aloin itsekin lisätä tahtia pikku Danielan päällä. Nuoren naisen pillu ahmi ahnaasti keski-ikäistä kyrpääni. Daniela alkoi inistä äänekkäästi, ja näin kuinka hanen alavatsansa alkoi väännellä ja täristä. Aloin itsekin lähestyä kliimaksia. Otin Danielan jalat ja käänsin ne olkapäitäni vasten. Daniela inahti nautinnosta, sillä kyrpäni upposi vieläkin syvemmälle häneen. Sitten laukesin ja pumppasin spermalasini hänen pillunsa perukoille. Daniela huohotti allani lopen uupuneena. Miklos istui sängyn reunalla. Siskoni makasi hymyillen selällään pidelleen pilluaan ettei yhtään tippaa Miklosin kallisarvoisesta spermasta valuisi ulos hanen sisältään. Menimme kaikki vuorollamme suihkuun. Ainoa joka oli lopen uupunut oli Daniela. Tyttöparka ei varmaan ollut ennen saanut munaa samaan malliin. Ihme kyllä, Miklos ei ollut juuri moksiskaan, vaikka oli juuri tyydyttänyt kaksi naista.

Daniela ja minä puimme yllemme ja lähdimme. Miklos jäi sisareni kanssa hotellihuoneeseen, joten hyvästelin Miklosin, sillä hänen koneensa lähti seuraavana iltapäivänä. Sisareni tuntien ajattelin että Miklosilla ei ollut edessään helppo yö. Otin taksin Danielan kanssa, hän jäi matkan varrella opiskelija-asuntolalle. Hän oli todella väsynyt mutta onnellisen oloinen. Suutelin hantä hyvästiksi, sen jälkeen jatkoin kotiin.

Näin Päivin paria viikkoa myöhemmin ja hän retosteli että oli lypsänyt loputkin mehut Miklosista. Miklos oli ottanut hänet aamulla takaapäin. Naureskeli että mahtaa hänen vaimonsa ihmetellä kun ei reissun jälkeen pillu kelpaa. Homma oli kuulemma tuottanut toivotun tuloksen, Päivi oli jälleen raskaana. Raskausaikana Päivin seksihalut kasvoivat taas ja kävin huoltamassa häntä säännöllisesti. Kuukausien kuluessa Päivin vatsa kasvoi, ja vauva oli jo mennyt jonkin verran yliajalle. Tilanne oli tietysti Päivin kannalta ahdistava. Päivi soitti sitten eräänä viikonloppuna ja kertoi että oli jostain lukenut että miehen sperma voi käynnistää synnytyksen. Menin Päivin luo lauantaiaamuna ja hän oli vastassa yöpuku päällään. Iso vatsa pullotti yöpuvun läpi. Ville oli silloin meidän vanhempiemme luona. Suutelimme ja halasimme. Menimme suoraan makuuhuoneeseen. Päivi veti yöpukunsa pois päältään, ja näin siskoni vartalon kokonaisuudessaan. Kyllä odottava äiti sitten on kaunis. Hän avasi vyöni ja tipautti housuni alas. Riisuuduin täysin alasti. Päivi meni sängylle makaamaan ja aloin hivellä hänen häpyhuuliaan. Ne tuntuivat jotenkin turvonneilta. Laitoin sormeni hiukan sisään siskoni pilluun, Päivi inahti.

Hän kääntyi nelinkontin ja jatkoin sormettamista. Päivi runkkasi nopeasti turpoavaa kaluani. Pian se olikin valmiina aloittamaan sisareni käsittelyn. Työnsin kulliani varovasti Päivin turvonneeseen pilluun. Päivi makasi nelinkontin sängyllä tyynyään halaten. Hän huokaisi kun työnsin kullini syvemmälle. Aloin naida hitaasti sisartani. Kiihdytin hiukan tahtia ja Päivi voihki. Tartuin hantä uumasta. Mahaa ei juuri näkynyt kun katsoi Päiviä takaapäin. Päivi työnsi persettään minua vasten. Han alkoi voihkia ja väännellä. Pakarat tärisivät. Tartuin sisartani lanteista, painoin kullini mahdollisimman syvälle häneen ja laukesin hänen sisuksiinsa. Hän jäi huohottamaan nelinkontin. Silitin hanen pehmeää selkäänsä. Näin kun spermani alkoi valua ulos sisareni pillusta. Sperma muuttui yhä juoksevammaksi ja pian oli selvää että siinä oli lapsivettä.
-Ota kaapista pari pyyhettä. Äkkiä! Päivi huusi.
Vein pyyhkeet hänen jalkojensa valiin. Vettä juoksi yhä enemmän, ja viimeiset spermaklimpit tipahtelivat ulos lapsiveteen sekoittuneina. Hain auton ovelle ja vein Päivin synnytyslaitokselle. Itse synnytyksen käynnistyminen kesti jonkin aikaa, joten Päivi joutui odottamaan laitoksella päivän verran. Päivi ei saanut toiveistaan huolimatta tyttöä, vaan Villelle syntyi terhakka pikkuveli.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia