Suskia pikkusiskon katsellessa

admin Insesti ja Sukulaisseksi
23.03.2014
26568 näyttökertaa
0 kommenttia
4.30
Huohotin raskaasti ja pitelin edelleen puoliksi seisovaa kalua kädessäni. Pari kiimatippaa tipahti vielä lakanalle Suskin viereen. Äskeinen orgasmi oli ollut uskomaton – voimakas ja täysin hallitsematon. Ihmettelin, voiko orgasmi tosiaan tuntua kerta kerralta paremmalta. Suski makasi edelleen sängyllä myös ilmeisen tyydyttyneenä, ja me kaikki kolme tuijotimme toisiamme vähän hämmästyneinä. Olin odottanut Suskin menevän täysin tolaltaan salakatselun paljastuttua hänelle, mutta sen sijaan tyttö vain makasi hiljaa ja tuijotti silmät suurina minua ja Elinaa.

- No mähän sanoin, et mulla on sulle yllätys... Toivottavasti et oo mulle liian vihainen, Elina sai lopulta sanotuksi. Suski vain tuijotti meitä molempia sanomatta sanaakaan.

- Oikeesti, ethän oo vihainen, Elina toisti anellen. Suski ei edelleenkään sanonut sanaakaan, tuijotti vain, mutta kiepsahti sitten lopulta istumaan sängyn laidalle.

- Ihan sairaan noloo! Näitte kaiken ja... Ja toikin näki, Suski sai lopulta sanotuksi ja katsahti samalla taas minuun. - Miks sun piti antaa sen katsoo?

- Sori nyt, mut kun muuten sä et olis kuitenkaan ikinä suostunut mihinkään kolmistaan... Kyllä mä sut tunnen... Mut nyt kun sä oot näyttäny jo kaiken, nii ei tarvii enää ujostella, Elina yritti.

Suski ei sanonut mitään.

- Sä... Tai se oli kyllä ihan sairaan kiihottavan näköistä, yritin itsekin, ja tajusin saman tien, miten hölmöltä se taatusti kuulosti.

Suski oli edelleen hiljaa. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt, eikä kukaan tuntunut tietävän, miten sen saisi uudelleen käyntiin. Lopulta Suski rikkoi pitkän hiljaisuuden.

- Oli se kyllä ehkä kiihottavinta ikinä! Ihan sairaan tuntusta. Luulin ensin, et mä repeen, kun sä työnsit niitä mun sisään. Ja se tuntu niin oudolta, kun ei nähny mitään, mitä sä teit, mut sit kun siihen vähän tottu, nii oli se kyl aika jännää, Suski sanoi ja katsahti Elinaan nyt jo vähän hymyillen.

Elina hymyili takaisin. Tilanne rentoutui vähän.

- Mut mä kostan tän sulle joskus! Todellakin kostan! Suski jatkoi sitten nyt jo vähän uhmaa ja ärsyynnystä äänessään.

- Ihan sama vaikka kostat, mutta tää kerta on vielä kesken... Mehän sovittiin, että tällä kerralla mä määrään, mitä tehdään, ja se loppuu sit, kun mä oon saanut tarpeekseni, Elina sanoi ja hymyili taas.

- Sähän halusit tietää, miltä pippeli tuntuu, Elina jatkoi ja katsahti Suskiin, jonka pienet rinnanalut olivat nyt asennon vaihtamisen myötä pyöristyneet pieniksi kartioiksi, joiden keskellä suuret ruusunpunaiset nännit nöpöttivät terhakoina.

- Siis mitä?

- Niinhän sä sanoit, et haluisit tietää, millasta on pojan kanssa... Ja nyt on sit todistettu sekin, et suhun kyllä mahtuu... Niin et mä haluun, että te kokeilette nyt.

- Ei kun se oli sellasta ajattelua vaan... En mä tarkottanu et oikeesti... Kun se oli vaan kiihottavaa aatella, et ois sillai, Suski änkytti.

- Tää on mun leikki ja mä haluun nähdä, kun te panette, Elina intti ja tuntui olevan täysin tosissaan.

Tilanteen saama yllättävä käänne oli saanut tunnekuohun vyörymään mun sisällä. Miten mä oikeasti voisin panna Suskia? Vielä hetki sitten mä olin luullut, ettei mikään kalu koko maailmassa voisi edes mahtua tytön pikkuiseen koloon... Ja mitä sitten jos se tulee vaikka raskaaksi? Ei me oikeasti voitaisi pakottaa Suskia mihinkään sellaiseen, jos Suski itse ei halua sitä. Ajatukset risteilivät päässä.

- Hei, oikeesti ei! Mua pelottaa... Jos se sattuu... Ja muutenkin... Suski jatkoi vaimealla ja anelevalla äänellä.

- Eikä satu, just sä huomasit itsekin... Eikä sitä tarvii pelätä, se on maailman normaalein juttu – kaikki alkaa tekeen sitä joskus, Elina jatkoi itsevarmana.

Mun päässä pyöri. Sängyn reunalla istuva Suski oli ehkä suloisin olento maan päällä, ja äskeinen näytös ei ainakaan ollut auttanut rauhoittamaan teinipojan kehossa muutenkin jatkuvana vellovaa hormonikuohua. Mä tunsin, miten pippeli alkoi antaa taas elonmerkkejä, vaikka edellisestä laukeamisesta oli tuskin kymmentä minuuttia. Vaikka jokin mun sisällä yrittikin harata vastaan, ajatus panolle pääsystä alkoi käydä liian houkuttelevaksi. Mä tunsin, miten erektio voimistui.

- Kato nyt, tolla seisoo jo pelkästä ajatuksesta, Elina jatkoi ja katsahti hymyillen mun jalkojen väliin, jossa välillä jo nakin kokoiseksi kutistunut pippeli alkoi taas saavuttaa vähän miehisempiä mittoja.

Suskin utelias katse kiinnittyi nyt mun jalkojen väliin, jossa puoliseisokkiin noussut kalu törrötti kutsuvasti.

- Haluisitko sä oikeesti? Suski kysyi ja katsoi mua ujosti.

Mä en tiennyt mitä sanoa. Totta helvetissä mä haluaisin, kuka tahansa terve teinipoika olis vaikka valmis maksamaan siitä. Jokin mun sisällä yritti edelleen pyristellä vastaan, mutta himo oli liian vahva. Mä en edes oikein tiedä, mistä se lopulta tuli, mutta äkkiä mä vaan tajusin vastanneeni myöntävästi.

Suski hymyili ujosti, ja kääntyi sitten Elinaan päin: - Miten mun sit pitää olla?

- Ootte takaapäin – meet sängylle kontalleen ja pyllistät, Elina selosti ääni jännityksestä väristen.

Suski ei enää vastustellut, vaan vääntäytyi nyt kiltisti Elinan pyytämään asentoon. Peppua ylös, jalkoja enempi auki, Elina opasti innostuneena. Pian Suski oli jo pylly pystyssä nelinkontin sängyllä – näky oli uskomattoman kiihottava ja seksikäs. Suskin peppu oli siro, reidet pikkutyttömäisen hoikat ja kapeat, ja pyllynkannikoiden keskellä avautui pinkki paratiisi. Ylimpänä, kuin tarjottimella, näkyi Suskin peppureikä vielä edellisen leikin jäljiltä rasvasta kiiltelevänä, ja myös pimppiin oli suora näkymä. Untuvaisen nukan peittämät häpyhuulet olivat kutsuvasti raollaan, ja niiden välistä pilkisti pieni tyttöliman kiillottama onkalo.

Suski kiemurteli ja korjasi asentoaan. Mä polvistuin varovasti sängylle Suskin jalkojen väliin ja tunsin nyt Suskin pimpin tuoksun. Tuoksu oli erilainen kuin Elinan – jotenkin voimakkaampi, jotenkin kiimaisempi. Tilanne oli samaan aikaan uskomattoman kiihottava ja jotenkin uskomattoman kaunis – mä halusin pitkittää sitä niin kauan kuin mahdollista. Varovasti annoin sormien koskettaa tytön persikanpehmeää peppua. Kosketus sai Suskin värähtämään. Mä annoin sormien vaeltaa, olisi tehnyt mieli puristellakin, mutta tilanne oli jotenkin liian herkkä ja kaunis siihen.

- Tehkää se sit, Elina tokaisi ja istui pehmustetulle työtuolille aivan kuin seuraamaan näytöstä. Hitto, mikä pikku pervo – halusi katsella aitiopaikalla, kun oma isoveli työntää kalunsa parhaan kaverin sisään.

Sivusilmällä huomasin, miten pikkusisko kuroi jalkansa koukkuun nostaen samalla kantapäänsä tuolin istuimelle. Pimppi avautui paljastaen häpeilemättä vaaleanpunaiset salaisuutensa, ja samassa Elina jo livautti pöydältä poimimansa paksun tussin hennon karvoituksen peittämien pimpinhuulten väliin. Siskon toinen käsi hakeutui pienelle rinnalle ja alkoi tottuneesti hieroa kovana nöpöttävää nänniä.

Mulla seisoi rajusti. Hetken nautiskelin vielä tilanteen synnyttämästä jännityksestä, mutta sitten äkkiarvaamatta otin tiukan otteen kullin juuresta ja ohjasin sen Suskin onkalolle. Tyttö värähti, kun kalu kosketti ensi kerran neitseellistä pimppiä. Siinä kolossa ei vielä yksikään poika ollut ennen vieraillut, mutta kohta sen viattomuudesta olisi jäljellä pelkkä muisto.

Mä työnsin pulleana hehkuvaa terskaa onkalon suuta vasten. Kiimalima vuosi valtoimenaan ja kostutti kalun pään tahmeaksi. Kosketuksen aiheuttamat väristykset saivat Suskin peppureiän supistelemaan voimakkaasti. Katsahdin Elinaan, joka silmä kovana seurasi sängyn jokaista tapahtumaa, samalla kun paksu tussi hankasi rytmikkäästi häpyhuulten välissä. Elina näytti jotenkin oudolta, en ollut vielä koskaan ennen nähnyt pikkusiskoa kiihotuksesta niin suunniltaan. Tytön vartalo värisi ja suusta kuului vaimeaa uikutusta.

Sitten mä työnsin. Hitaasti terska painautui yhä kovemmalla voimalla ahdasta reikää vasten raivaten tietä syvemmälle tytön sisuksiin. Suski huusi suoraa huutoa sen, minkä lakanoita vasten painautuneesta suusta irtosi. Mä tunsin, miten mun kalu upposi hitaasti syvemmälle pimpin tiukkaan puristukseen. Sivusilmällä mä huomasin, miten samanaikasesti paksu tussi alkoi upota Elinan sisuksiin kiihkonsekaisen huudon saattelemana. Onneksi naapuritaloihin oli matkaa – muuten tyttöjen eläimellinen huuto olisi taatusti kuulunut naapuriin asti.

Mä annoin kalun upota säälimättömästi pohjaan asti, seisahduin hetkeksi ja aloitin sitten yhtä hitaan ulosvedon. Kiihkon vallassa mä katselin, miten tyttöliman liukastama kalunvarsi liukui hitaasti ulos tytön äärimmilleen venyneestä reiästä. Tunne oli uskomaton! Jos mä en juuri hetkeä aiemmin olisi saanut yhtä elämäni voimakkaimmista orgasmeista, laukeaminen olisi ollut varmasti hyvin pian lähellä. Nyt harjoituskierros oli kuitenkin purkanut jo enimmät paineet, joten kokemuksesta tiesin jaksavani pidätellä ainakin hetken aikaa.

Suunta kääntyi taas ja kalu lähti liukumaan takaisin ihanaan puristukseen. Vähitellen Suskin kyltymättömänä pulppuava kiimalima lisäsi luistoa, ja saatoin kiristää tahtia. Myös tytön suora huuto alkoi muuttua raskaaksi huohotukseksi.

- Aaaaauhh... Ihanaa... Suski uikutti raskaan huohotuksen seasta.

Annoin kalun tehdä tasaista työtään, ja joka työnnöllä nautinnon aallot säteilivät läpi koko vartalon päästä varpaisiin. Jo 12, eikä vielä murrosikää, mä ihmettelin hiljaa mielessäni. Jotenkin Suskin kehittymättömyys ja koko asian ajattelu lisäsi tilanteen kiihottavuutta. Ajatus pikkusiskon parhaaseen kaveriin työntymisestä siskon katsellessa vieressä oli jo sinänsä uskomattoman kiihottava, mutta tytön paljastuminen vielä täysin posliiniksi lisäsi jännitystä entisestään. Ajatukset risteilivät päässä ja saivat erektion yltymään vielä hurjemmaksi.

Mä katselin vuoroin työtuolilla irvokkaassa asennossa retkottavaa pikkusiskoani, vuoroin Suskin ahtaassa reiässä lypsävää turvonnutta kaluani ja sen yläpuolella nautinnon aaltojen tahdissa supistelevaa Suskin peppureikää. Ajatus häivähti ensin mielessä, hävisi hetkeksi, mutta tuli sitten takaisin. Ajatus tuntui likaiselta, mutta myös äärimmäisen kiihottavalta. Mä en voinut vastustaa kiimaani. Hitaasti mä annoin kalun liukua ulos pimpistä ja tähtäsin sitten suoraan tytön vieläkin rasvasta kiiltelevän peppureiän keskelle. Kiihkon vallassa annoin terskan pään pökätä tiukkaa kurttureikää.

- Hei, ei! Ei pyllyyn! Ei! Suski huudahti.

Ennen kuin tyttö ehti kuitenkaan tehdä mitään, mä työnsin jo. Suskin neitseellinen pylly oli vielä pimppiäkin kireämpi, mutta mun erektio oli nyt luunkova ja liukastetta oli enemmän kuin tarpeeksi. Ensin terska upposi sisään vain puoliksi, mutta uusi yllättävä työntö sai koko kalun pään muljahtamaan sisään rasvaisesta reiästä. Suski ähkäisi pari kertaa ja kiemurteli vähän, mutta huutoa ei tällä kertaa kuulunut. Yllättävän helposti kalu alkoi liukua syvemmälle. Ajatus tytön pyllyyn työntymisestä oli joskus häivähtänyt mun villeimmissä fantasioissa, mutta tempun toteuttaminen nyt käytännössä kiihotti vielä sanoinkuvaamattomasti enemmän kuin olin osannut hurjimmissakaan haaveissani kuvitella.

Mä annoin mun kalun upota ensin syvälle pyllyyn ja katselin sitten kiihkon vallassa, kun seiväs liukui hitaasti takaisin ulos. Sisään, ulos, sisään, ulos. Pyllyssä edestakaisin lypsävän kalun katseleminen tuotti jotenkin outoa tyydytystä, ja mua kiihotti ajatella, miltä tytöstä mahtoi tuntua, kun lapsuuden ja viattomuuden viimeisetkin rippeet karisivat työntö työnnöltä mun kalun työntyessä yhä syvemmälle reikään, jonka käyttötarkoituksesta 12-vuotiaalla tytöllä oli kai vielä tähän asti ollut tyystin toinen käsitys.

Elina katseli silmät suurina, kun mun kalu sukelsi yhä uudelleen syvälle Suskin sisään. Elina ei ollut selvästi osannut odottaa näin yllättävää käännettä, mutta asioiden saama uusi suunta selvästi kiihotti kiiman vallassa tapahtumia seuraavaa pikkusiskoa. Paksu tussi sukelsi yhä uudelleen hennon karvoituksen peittämien pimpinhuulten väliin ja pumppasi tyttölimaa reiän sisuksista Elinan pepulle, josta se levisi jo pieneksi lammikoksi myös Elinan pepun alle työtuolille.

Mä vedin kalun hetkeksi kokonaan ulos - vain saadakseni lävistää Suskin tiukasti vastustelevan reiän taas uudestaan. Suski oli nyt täysin mun vallassa ja sai tyytyä siihen, mitä tuleman piti. Yhä uudestaan, yhä syvemmälle. Mä aloin olla täysin kiiman vallassa, mutta samoin oli Suski, joka kiemurteli sängyllä hieroen pieniä rinnanalkujaan lakanaa vasten. Tussin kiihtyvästä tahdista ja siron vartalon pingottuneesta asennosta päätellen Elinakin alkoi lähestyä nautinnon huippua – tytön silmät olivat kiinni, ja ääntely alkoi käydä hallitsemattomaksi. Lopulta pikkusiskon vartalo jäykistyi äkillisesti, ja sitten ilmoille purkautui uikuttava vaikerrus. Orgasmin allot piiskasivat Elinaa saaden tytön sätkimään holtittomasti. Orgasmi tuntui kestävän ikuisuuden.

Mä tunsin kiihotuksen nousevan huippuunsa, mutta yritin vielä pidätellä. Suski kiemurteli entistä rajummin, ja tytön pienet sormet olivat ilmestyneet hieromaan kiimalimaa valuvan pimpin pehmeitä poimuja. Lopulta mä tunsin, miten Suskin peppureikä alkoi supistella rajusti, ja sitten koko tytön solakka vartalo vapisi rajun orgasmin kourissa. Suski tempoili sängyllä lähes holtittomasti ja huusi suoraa huutoa nautinnosta. Munkaan ei tarvinnut enää pidätellä – mä annoin tulla koko voimalla. Ruiskaus toisensa jälkeen purkautui syvälle Suskin pyllyyn, ja sanoinkuvaamaton orgasmi sai mut vapisemaan ja haukkomaan henkeä. Loputtoman pitkän tuntuisen ajan kuluttua orgasmin aallot viimein asettuivat. Suski makasi mun edessä hervottomana, ja tytön selkä kohoili vielä syvän huohotuksen tahdissa. Elina katsoi meitä ja hymyili. Näytös oli päättynyt.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.