Synttärilahja Viron reissulla

admin Insesti ja Sukulaisseksi
11.06.2014
14302 näyttökertaa
0 kommenttia
4.70
Heinäkuun lopulla istuskelin Helsingin linja-autoasemalla odotellen serkkutyttöäni Piaa, jonka oli määrä saapua ihan niillä minuuteilla. Oli tullut aika lunastaa lupaus viedä hänet reissulle lahden yli Viroon, kunhan olisi ensin täyttänyt 18. Aika tyyris lahja reissusta sitten tulikin, mutta lomarahojen ja pienen tilaisuutta varten jätetyn säästökassan turvin suoriuduin maksuista ja jäi vielä hiukan ylikin.

Odotellessani ihastelin auki revittyä työmaata linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Mikä ihme riivaakin suomalaista, kun joka paikka täytyy aina repiä auki ja työn valmistumisella ei tunnu olevan mitään kiirettä. Mieleni teki napata kuva raksamiehestä, joka lojui kottikärryissä tupakka huulessa ja luki Iltalehteä, ja lähettää se yleisönosastoon otsikolla "miehiä työssä". Tosin jo Koti-Porissa on käsite "kaupungin töissä", joten päätellä sopii, miten tehokasta työ on muuallakin.

Painajaismainen ajomatka asemalta terminaalille rantaan tuntui ikuisuudelta, ja vannoin suureen ääneen, etten enää koskaan, milloinkaan, missään tapauksessa ajaisi itse autoa Helsingin keskustassa. Laivan lähtöön oli vielä muutama tunti, joten hylkäsin kuhmuisen Volvon parkkipaikalle ja lähdimme kiertelemään sataman ympäristöä ja puistokuppilaan kahville.

Kahvilla istuessamme viimeistä tuntia Pia alkoi jo rentoutua seurassani. Emme olleet varsinaisesti missään tiiviissä kanssakäymisessä keskenämme, mutta kyllähän sitä silloin tällöin nähtiin, milloin missäkin sukukinkereissä, ja oli Pia muutaman kerran yöpynytkin luonani Turussa. Pia on ihan kivan näköinen tyttö, ja olen ollut jo jonkin aikaa kateellinen hänen ulkonäöstään – ei siksi että mitenkään inhoaisin omaani, mutta nuoret naiset, jotka näyttävät hyvältä ilman minkäänlaista jälkeä laittautumisesta, ovat aina tehneet minut kateelliseksi. Itse saa taiteilla sotamaalia naamaan puolisen tuntia ennen kuin on edustuskelpoinen, mutta Pia ei nytkään vaivautunut kuin ripsien värjäämiseen. Tumma, melkein musta tukka oli sitaistu pienelle poninhännälle, josta olin aiemminkin kiusannut häntä kutsuen tupsua pullasudiksi ja asusteena oli vain yksinkertaisesti farkut ja t-paita. Silti tyttö onnistui olemaan jotenkin erikoisen näköinen. Perkele, että kävi kateeksi. Tunsin itseni ylipukeutuneeksi bleiserissäni ja saappaissani. No, ei auttanut.

Aika terminaalista laivaan ja siitä sen lähtöön ei tuntunut kuluvan millään, ja kaikki suvun juorut ja kuulumiset oli jo käyty läpi, kun vihdoin pääsimme hyttiin ja sieltä kannelle ihmettelemään laivan lähtöä. Aikamme patsasteltuamme ja lokkien pyörimistä katseltuamme alkoi kiduttavan hidas toinen odotus: koska se pirun myymälä aukeaa. Kiersimme laivaa ja paikansimme tulevaa varten kohteita, ja etsimme ruokalan, josta voisi varata ateriaa matkaksi. Viimein, toisen ikuisuuden jälkeen myymälä avattiin, ja pikakierroksen kilisevien pullojen lomassa tehtyämme kannoimme ostokset takaisin hyttiin. Pullo kirkasta molemmille ja muutama olut, sekä kartonki tupakkaa minulle ja pakolliset, iänikuiset viinikumit pinottiin pöydälle.

Päätin poiketa suihkun kautta, ja sieltä tullessani olin ihan poikki. Yksinvaltaisesti totesin meneväni nyt nukkumaan, ja vannotin Pian herättämään minut ajoissa syöminkiä varten. Tarkat ohjeet käytökselle (jos juot, juot täällä, en tule hakemaan putkasta; ei huudella vieraisiin pöytiin; mereen ei hypitä; housut mielessä ja Jumala jalassa ja niin poispäin) annettuani piilouduin peiton alle ja Pian poistuttua omille tutkimusmatkoilleen nukahdin tuota pikaa.

Pia herätteli minut hyvissä ajoin ilmestymällä pikkuisessa laitamyötäisessä takaisin ja kolistelemalla itsensä suihkuun. Hän oli tavannut alakansilla seikkaillessaan jonkin jätkäporukan, joka oli avuliaasti tarjonnut neidolle hädässä juomaa tietysti toivoen saavansa jotain vastineeksi. Vaan toisin oli käynyt. Vetelin hiljakseen vaatetta päälleni, kun Pia ilmestyi suihkusta huomattavasti tuoreempana. Syrjäsilmällä vilkuilin häntä, kun hän kuivaili itsensä ja alkoi hänkin pukeutua iltaa varten. Pia on lyhyt, noin 165-senttinen, mutta sporttinen ja kiinteä jalkapallon ja aerobicin jäljiltä. Kateellisena katselin, miten valtavat pohje- ja reisilihakset pullistuivat hänen nostaessaan jalkansa pöydänkulmalle ja vetäessään sukan jalkaan. Kiinteät, pyöreät rinnat tummine suurine nänneineen näyttivät hyvältä, joskin tuumin, että jos vielä tuosta kasvaisivat, taitaisi jalkapallo jäädä vähemmälle.

Kireät violetit stringit korostivat jo valmiiksi pyöreitä pakaroita ja toivat esiin häpykumpua, ja jos niiden stringien alle piiloutui karvoitusta, lupasin hiljaa itsekseni vaikka syödä nuo stringit. Pian asusteiksi tulivat raskaat maiharit, valkoiset polvisukat rullalle niiden varteen, musta polvipituinen hame ja siisti, tumman violetti kauluspaita, jonka hihat pussittivat hiukan. Itselleni olin varannut valkoisen kotelomekon ja sen päälle vanhan, mustan pitkäliepeisen bleiserini, joka oli jo kauan palvellut tilanteessa kuin tilanteessa. Omia saappaita jalkaan kiskoessani Pia huomautti, että näytimme todellakin parilta, jolla oli kyllä varaa muuhun, mutta kenkiä oli vain yksi pari. Nauroin, ja tuumasin hänen kyllä olevan oikeassa. Mutta korkkareita en jalkaani panisi, ellei elämä olisi siitä kiinni. Viimeisten tarkastusten jälkeen (onko silmät rajattu tasan; näkyykö rintsikat; onko tukka hyvin; näkyykö kello; haiseeko henki; onko tupakat; onko hytin avain; onko rahat ja lompakko) pääsimme vihdoin syömään.

Ruoan jälkeen (ja kuten aina, seisovan pöydän antimiin sekoittui enimmäkseen nestepohjaista) päätimme mennä vielä hyttiin muutamalle paukulle, ja illan venyttyä siirtyä yökerhoon. Pia osoittautui hyvin alkoholia kestäväksi, ja häpeäkseni totesin yökerhoon siirryttäessä olevani enemmän humalassa kuin nuorempi puoliskoni. Kerhossa Pialla oli vauhti päällä, itse en oikein jaksanut innostua räpin tahtiin tanssimisesta. Tai jonkin järkyttävän eurohumpan sen puoleen. Melu oli mitä melkoisin, ja ilma sinersi tupakansavusta. Seisoskellessani rauhallisemmassa nurkkauksessa poissa tanssilattian välittömästä tungoksesta ja katsellessani ikkunasta öiselle merelle, tunsin jonkun takanani. Ja ennen kuin ehdin kääntymään, vahvat kädet tarttuivat rintoihini ja puristivat ja sitten heiluttivat niitä ylös alas. Kääntyessäni oli käteni jo koholla valmiina vetelemään ympäri korvia, oli sitten kuka hyvänsä, mutta nähdessäni nauravan ja virnistelevän, tutun näköisen mustan kaverin aloin itsekin nauraa hillittömästi.

- Koetin kyllä huudella ja vinkata sulle aiemmin tuolta tiskiltä, mutta et sä mitään huomaa, Steve sanoi vieläkin nauraen.

- Ei täällä mitään kuule, vastasin ja pyyhin silmiäni. Nauratti itseänikin vielä.

- Aika riskin otit... Mitäs jos olisit nähnyt väärin?

- Ääh... Kyllä mä sun muistan! Ja nämä kaks varsinkin, Steve sanoi ja puristi rintojani vielä kerran.

- Viime kerrasta onkin jo aikaa. Et ole tainnut reissata paljonkaan.

- No enpä juur... Olishan sitä ollut kiva nähdä ja kaikkea, mut ei tullut kyllä viimeks mieleen vaihtaa yhteystietoja tai mitään.

- No joo, oli itse kullakin ihan muut asiat mielessä...

Steve iski silmää.

- Mikäs sut tänne nyt on lennättänyt? Halpaa viinaa hakemaan, vai?

- Ei, kyllä sitä saa ihan kulmakaupasta, jos mieli tekee, ei sen tähden tartte lahden yli lähteä. Serkku täytti 18 ja lunastan lupauksen viedä sitä reissuun.

- Vai sillä lailla... Mä kyllä olen halvan viinan perässä, tunnustan. Onks se likka se sun serkkus?

- Sama tyyppi.

- Aikas namu.

- Niinpä.

Sen pidemmälle keskustelu ei ehtinyt, kun Pia törmäsi paikalle jokin hassu drinkki paperivarjoineen kädessä. Esittelin heidät toisilleen, ja kiitin onneani, että Pia oli jo sen verran juovuksissa, ettei ruvennut kyselemään, mistä tunsin Steven. Istuimme alas läheiseen pöytään ja illan kuluessa juttelimme niitä näitä. Steve tarjoutui tarjoamaan pari drinkkiä Piallekin "synttärilahjaksi", ja Pian poistuttua jonottamaan vessaan katsoin häneen kysyvästi.

- Et kai ajatellut saavasi tänään?

- Kävihän se mielessä, Steve vastasi ja hipaisi reittäni.

- Mä kyllä vähän ajattelin, sanoin, ja levitin aavistuksen reisiäni, jotta hän pääsisi ylemmäs.

- Enpä tiedä...

Sormet kiipesivät reittäni pitkin ja sivelivät jalkoväliäni stringien läpi. Oma käteni eksyi kuin vaivihkaa Steven haaroihin. Onneksi pöytä oli tiellä.

- Viimeksi oli niin upeeta... Olen täs ajatellut, että jos irstailtaisiin vähän lisää, kuiskasin Steven korvaan. Olin jo sen verran juonut, että nussiminen alkoi tuntua maailman parhaalta idealta. Steve taisi huomata olotilani.

- Katsotaan... Ota stringit pois.

Vilkuilin ympärilleni, ja sitten rohkaisin mieleni ja nopsasti suoriuduin eroon stringeistäni. Steve otti ne kädestäni ja pisti taskuunsa. Sormet sivelivät sänkistä kumpuani ja kokeilivat jo kostuvaa vakoani. Stevekin selvästi nautti tilanteesta. Jännitys näkyi hänen kasvoillaan ja tunsin hänen haaroissaankin jotain pientä liikettä.

- Vai ajattelit sä niin... Sanos nyt, mitä olit kaavaillut. Mitä sä haluat?

- Mä haluun sun isoa mustaa kyrpää, kuiskasin hänen korvaansa, kun sormet raottivat pilluni huulia ja tunsin, miten pieni noro liemiä valahti istuimelleni.

- Entäs jos mulla on ehto?

- Sano.

Sormi hankasi kiduttavasti klitoristani. Poskiani kuumotti.

- Olisko sun serkkus mukana?

- Saa se katsoa, jos se haluu... Ei mua haittaa.

- Entäs jos mä haluun nussia sitä?

- HHHHH... Sitä sun täytyy kysyä siltä...

- Mitäs jos mä haluun, et se on sille yllätys... Eräänlainen lahja sekin. Vai mitä ite tykkäisit? Serkkutyttö järjestää isoa munaa täysi-ikäisyyden kunniaksi?

- Mä tykkäisin... Mut en mä tiedä mitä Pia... Ei kai se mikään neitsyt oo, mut... Luoja, että tuntuu hyvälle...

- Mitäs sanot, jos kokeillaan? Jos ei niin ei, mut me voidaan silti sen jälkeen tavata ja naida sulta vaikka taju pois, jos niikseen tulee? - Miten on? Haluisitko nähdä, miten musta mies nussii pientä serkkutyttöä sen piukkaan pilluun?

Nyökkäsin. Missähän Pia oli? Kauanko hän oli ollut poissa? Katseeni harhaili ympäri huonetta. Steve työnsi käteeni jotain. Alas katsoessani huomasin sen olevan paksu sikari.

- Nyt hoitelet itses sillä loppuun, ja pian. Serkkus tulee kohta.

Ajattelematta painoin sikarin sisään polttavan kuumaan pilluuni. Yrittäessäni keskittyä huomaamaan Pian ja varmistamaan, ettei kukaan näkisi mitä tein, en kauaa ehtinyt leikkiä, sillä kun jo laukesin. Onneksi pöytämme oli melko syrjässä ja paikka hyvin meluinen. Ojensin hiljaa nesteistä kiiltelevän sikarin Stevelle, joka tottunein ottein nuuhkaisi sitä, ja sitten puraisi pään pois ja sytytti sen. Sitten hän otti taskustaan kynän ja jonkin vanhan kassakuitin ja kirjoitti siihen.

- Kiltti tyttö. Tässä on mun numero... Tekstaa mulle teidän hotelli ja huone, niin katsotaan maissa miten onnistuu.

Steve taputti minua takamukseen, ja hävisi yökerhon vilinään. Pia palasi vasta jonkin ajan kuluttua, ja vaahtosi tyypistä, joka oli sammunut naisten vessaan oksentaessaan. Irvistin. Yök. Mielessäni kuitenkin oli vain yksi asia: miten saisin hoidettua homman kunnialla loppuun. Mieleni olisi tehnyt nyt tänään heti, mutta toisaalta Steve oli luvannut, että maissa tavattaisiin. Humalaisin silmin katselin Piaa ja kuvittelin mielessäni hänet Steven alle, päälle, ja viimein Steven mahtimulkku suussaan. Olin haljeta kiimasta. Päässäni pyöri jo suunnitelmia sopivan mielialan ja tunnelman luomiseksi, kunhan maihin päästäisiin. Pitäisi varmaan käydä jossain pornokaupassa, viinaa pitäisi hankkia ja juottaa Piaa hiukan. Ehkä hotellissa näkyisi jokin sopiva elokuvakanava...tai jotain.

Makasin vielä pitkälle yöhön valveilla ja vatvoin asiaa. En voinut itselleni mitään, vaan kuvitellessani ja kelaillessani mielessäni asiaa minun oli pakko runkata hiljaa ja privaatisti peitteideni alla.

Satamaan pääsyn ja terminaalista pääsyn välille tuntui jälleen mahtuvan ikuisuus jos toinenkin. Odotellessa tuloselvityksen valmistumista huvitin itseäni kuvittelemalla kohdalle osuvan täydellisen ruumiintarkastuksen mahdollisuutta, mutta lopetin, kun olo alkoi käydä liian tukalaksi. Terminaalin ulkopuolella löysimmekin pian takseja toisensa perään, joista kipusimme sitten yhteen. Tämän kuljettaja näytti huomattavasti luotettavammalta kuin muut yhteensä.

Pikaisen kierroksen jälkeen olimmekin hotellin aulassa ja huoneen avaimet valmiina kädessä. Saatuamme kevyet kantamuksemme huoneeseen, joka käsitti kokonaista yhden pienen huoneen kaksine sänkyineen ja kylpyhuoneen, joka oli yllätyksekseni uutuuttaan kiiltelevä ja sangen tilava, aloimme suunnitella kaupunkikierrosta. Kun sitten lähdimme liikkeelle, oli kohteita kertynyt melkoinen määrä ravintoloineen ja viinakauppoineen.

Päivä kului kaupungilla tallustaessa, ja raha paloi. Pakollisen Mustamäen torin jälkeen laukkukin tuntui painavan kuin synti. Ja vielä oli matkaa jäljellä. Pysähdyimme katukahvilaan miettimään seuraavaa siirtoa, kun silmäni osuivat jonkin matkan päässä komeilevaan pornokaupan kylttiin. Aavistaen hetkeni tulleen koukkasin ovesta sisään eikä Pian auttanut muu kuin seurata perässä. Muutama paikallinen sadetakkimies pakeni miltei välittömästi edestämme joko myymälän varjoihin tai kokonaan ulos ovesta. Reaktio naisiin pornokaupassa tuntuu olevan globaali ilmiö. Ja minä kun luulin, että vain suomalainen voi olla niin häveliäs.

Kulutin hyvän aikaa tarkastelemalla valikoimaa, ja syrjäsilmällä tarkkailin Pian reaktiota. Ilokseni hänkin sormeili mietteliään näköisenä erinäisiä artikkeleita, joskaan harmikseni ei ostanut muuta kuin postikortin, jossa Brianna Banks levitti sulojaan kaikelle kansalle dildo perseessä. Myöhemmin silmätessäni kortin vastaanottajaa selvisi sen menevän jollekin hänen luokkakaverilleen, jolla ilmeisesti oli jonkinlainen fetissi kyseistä naarasta kohtaan.

Omaan kassiin tuli musta kumitoppi, uutta liukuvoidetta, jonka kyljessä taattiin tuotteen olevan "kiihottavaa ja nautintoa parantavaa" (niin varmaan), lakritsinmakuisia kondomeja sekä ihan Piaa kiusatakseni kaksi kyrvänmallista tikkaria – vihreä ja punainen.

Pornokaupan jälkeen saimmekin astella hyvän tovin ennen kuin pääsimme seuraavaan tutustumiskohteeseen, eli levykauppaan. Piankin rahat tuhlaantuivat melko äkkiä, ja tyytyväinen ilme kasvoillaan laukku levyjä pullistellen hän ilmoitti olevansa omasta puolestaan valmis. Päätimme siis etsiä jonkin mukavan ruokailulaitoksen ja tarkastella illan ohjelmaa.

Syötyämme hyvin ja halvalla alkoi kivulias matka kohti hotellia. Puolivälissä luovutin ja etsimme taksitolpan, jonka löytämiseen kuluneessa ajassa olisimme todennäköisesti ehtineet jo parikin kertaa hotellille, mutta en ajatellut muuta kuin kipeitä jalkojani, kun istuin taksin penkillä sen köröttäessä määränpäähän. Taksilla tosin ei ollut mihinkään kiire, vaikkakaan matka ei tehnyt kovin montaa mutkaa. Hammasta purren maksoin matkan, ja kuljettaja hymyili hurmaavasti ja toivotti neideille hyvää illanjatkoa ja antoi käyntikortin, jossa olevaan numeroon soittamalla saisi kuulemma hänet kiinni ohi keskuksen. Jos neidit vaikka tarvitsisivat taksia vielä tulevaisuudessakin.

Huoneeseen päästyämme olin ihan katki, ja niin näkyi olevan Piakin. Hän heitti kassinsa lattialle ja kaatui petiinsä ja noin vartissa oli niin unessa, että hotelli olisi todennäköisesti voinut kaatua hänen huomaamattaan. Itse jaksoin järjestellä kamani hiukan paremmin laukkuihini, ja suihkun jälkeen viritin kännykkää herättämään illemmalla ja päätin itsekin ottaa tunnin parin nokoset.

Kun heräsin, oli Pialla jo täysi vauhti päällä. Hän istui sängyllä jalat ristissä maalaamassa kasvojaan puolityhjä siideripullo jalkojensa välissä. Olin jo ehtinyt unohtaa ongelmani illan suhteen, mutta nyt se palasi mieleen kuin varkain. Laittautuessani itsekin yökerhoa varten päässäni poltti vain dilemma siitä, miten saisin Pian suostumaan ehdotukseeni.

Rohkaisuryyppyjä meni aika tavalla – vaikutuksetta. Olin varmasti melko poissaoleva, mutta onneksi Pia oli jo hyvässä nousussa eikä tainnut huomata mietteliästä olotilaani. Kun sitten viimein pääsimme yökerhoon asti, oli jo melko myöhä, siinä kello 23:n maissa. Viina virtasi, tanssi soi korvissa ja väenpaljous oli mitä melkoisin. Yllätyksekseni huomasin, että paikallisväestö oli huomattavasti rauhallisempaa kuin tavallisessa kotoisessa yökerhossa – ilmeisesti virolainen osaa siellä ollessaan tehdä muutakin kuin juoda viinaa.

Vatvoin vieläkin ongelmaani mietteliäänä, ja panetti niin paljon, että pahaa teki. Kun Pia sitten puolenyön jälkeen tanssahteli takaisin luokseni ja esitti kysymyksensä, alkoi toivonpilkahdus välittömästi nostaa päätään ja säälimättömän ovela suunnitelma muotoutua.

- Tota... Anne... Tää on hiukan noloa... mut tota... kun...

- ?

- Et sit naura tai mitään. Etkä pidä mitään saarnaa.

- Lupaan ja vannon...?

- No... tota... Voisinksmäsaadameidänhuonettaihanvaanitelleniparikstunniks?

Pia henkäisi kysymyksensä ulos yhdessä pötkössä, selvästi nolostuneena, hiukan punoittaen.

- Vai semmoista... Ton pepsodent-pojan kanssako sä meinaat mennä? kysyin ja osoitin kundia, jonka kanssa hän oli vastikään ollut tanssimassa. Pieni nyökkäys seurasi.

- En mä kyllä oikeen tiedä...

- Anne!

- Mitäs jos mulla olis samanlaisia aikomuksia?

- No... niin... no...

- Niin no, no niin. No.

Hörppäsin loput drinkistäni rohkaisuksi ja pohjustin ajatustani pikaisesti ennen kuin Pia ehti liian kauan miettiä.

- Entäs jos mulla olis kiikarissa kundi, josta riittäis molemmille?

Pia katsoi minuun alta kulmien.

- Pidä sitä vaikka eräänlaisena synttärilahjana.

Levitin käsiäni.

- Se musta kundi laivalta? Olin näkevinäni, et te vaihdoitte numeroita tai jotain?

Nyökkäsin.

- Se just. Se taisi siellä hiukan katella suakin.

- Hmm... Ei se kyllä pahemman näkönen ollut... OK, sanotaan, et mä suostun. Mä annan sille, mut se käyttää sit kumia. Muuten ei.

- Ilman muuta. Totta kai!

Olin kuin klapilla päähän lyöty. Taisi serkkutyttökin olla melkoisessa kiimassa. Tai sitten vain kiusasi tyhmää vanhempaansa.

- Kumpi ekaks?

- Nyt mä haen meille kyl vielä yhdet.

Nousin ja hyökkäsin tiskille. Miettiköön itsekseen tovin. Tiskillä notkuessani kaivoin kännykän ja näpyttelin tärisevin sormin Stevelle huoneemme numeroa ja summittaista aikaa, jolloin olisimme paikalla. Päätin ottaa varmuuden vuoksi tuplat. Saatuani viskit pujottelin vikkelästi takaisin pöytään. Sytytin tupakan ja vetäisin syvät henkoset ja heti perään kunnon ryypyn ennen kuin jatkoin.

- Mä haluan nähdä.

- Sä haluut katella, kun se neekeri panee mua? Pia näytti hölmistyneeltä ja hörppäsi sitten hänkin aika kulauksen.

Kohautin olkapäitäni. Pia kalasti ryppyisestä Malluaskistani tupakan lupia kysymättä ja sytytti sen. Sitten hän vilkaisi minua alta kulmien.

- Sopiihan se. No problem. Anne-serkku saa nähdä, miten iso neekeri panee pikku-Piaa, niin että tuntuu. Mut mul on ehto.

Tumppasin röökin ja sytytin saman tien uuden. Kädet tärisivät ja poskia kuumotti. Piakin punotti aika tavalla.

- Jos mä teen tän, niin mä saan katella, kun se nussii sua. Sä annat sen panna sua perseeseen ja mä katon vierestä.

Katsoin Piaan kysyvästi ja imin röökiä.

- Suostun, sanoin hetken kuluttua arvioituani ensin pitkän tovin Pian kasvojen ilmettä ja yritin päättää, oliko hän vakavissaan vai ei.

Pia kumosi viskinsä kerralla kurkkuunsa ja ojensi myös tärisevää kättään pöydän yli.

- Lupaat kanssa? Kättä päälle?

Tartuin käteen ja nyökkäsin.

- Anna vielä toinen rööki.

Tarjosin ja sytytin tupakan. Kulautin omatkin juomani pois ja poltin itsekin vielä yhden.

- Sulla taitaa olla jokin anaalifiksaatio, kiusasin Piaa, mutta tämä vain kohautti olkiaan ja tumppasi röökinsä.

- Jassoo. Sitten hommiin. Soita sille kundille, et tulee tunnin päästä. Mä haluun käydä ekaks suihkussa. Ja saa kyl sekin käydä kuuraamas ittensä ekaks.

Hotellihuoneessa alkoi vimmattu valmistelu. Kiepahdin itsekin suihkun kautta, ja Pian kadotessa kylppäriin sulloin tavaroitamme kaikkiin mahdollisiin piiloihin, jotteivat ne olisi olleet ympäriinsä. Pia tuntui viipyvän melko kauan, ja viimein pakotin itseni kurkistamaan hissukseen oven raosta. Suihkukaapissa näky oli mitä melkoisin. Tunsin kiihottuvani jo pelkästään katselemisesta. Todisteista päätellen Pia oli ensin ajellut kaikki pienetkin sänget pois jalkovälistään, ja oli nyt syventyneenä läpikotaiseen puhdistukseen. Hän oli polvillaan lattialla, ja suihkuosa oli kierretty irti letkustaan. Silmät kiinni hän ohjasi toisella kädellä letkua sisään suoleensa ja toisella kädellä hiljalleen päästi vettä letkuun. Kotitekoinen suolihuuhtelu oli todella rietasta katsottavaa. Tunsin kostuvani. Hiljaa suljin oven ja istuin odottamaan kuin kissa pistoksissa.

Puin ylleni ostamani kumitopin ja jalkaani stringit ja kireähköt farkut. Saatuani viimeisenkin farkunnapin kiinni, ovelta kuului vaimea koputus. Kurkistin käytävään ja löysin oven takaa virnistävän Steven, joka tuoksahti suihkunraikkauden lisäksi hiukan rohkaisevalta. Ohjasin Steven sisään ja kuiskin hänen korvaansa lupaillen kaikenlaista hyvää. Steven istahdettua nojatuoliin hän ohjasti minua siirtämään sängyt yhteen ja raahasi itse tuolinsa sängyn päätyyn, mahdollisimman lähelle. Pia saapui parahiksi suihkusta pelkkään pyyhkeeseen kietoutuneena, ja lyhyt mutta ytimekäs esittelytuokio seurasi.

- Miten me nyt sitten aletaan? Pia kysyi hiukan hermostuneena.

Steve latoi mukanaan olleen pienen vyölaukun sisällön (liukuvoidepullo, kondomipaketti, nystyräinen penisrengas) yksitellen lattialle tuolinsa viereen, ja sanoi:

- Ihan ensiks sä otat ton pyyhkeen pois ja meet tohon sängylle. Sitten Anne-lutka antaa mulle hiukan esilämmitystä ja samalla sä näytät mulle, miten tollanen nuori tyttö runkkaa... Miten vanha sä muuten edes olet?

- 18 viime kuussa, Pia vastasi pudottaessaan pyyhkeen lattialle ja kivutessaan sängylle selälleen.

Steve otti mukavan asennon tuolissa ja ohjasi minut polvilleni levitettyjen jalkojensa väliin. Avasin housuja ja vilkaisin välillä Piaa, jonka näin vastapäisestä peilistä. Vedin Steven housut nilkkoihin, ja hän astui kevyen oloisesti ne kokonaan pois. Tartuin suuren mustan kyrvän juureen ja hitaasti aloin runkata häntä.

Sängyllä Pia makasi selällään reidet levitettyinä ja tarjosi Stevelle aitiopaikan näkymät työntäessään sormeaan sisäänsä. Pian hengitys kuului voimakkaasti takanani, ja itse aloin nuoleskella suurta kullia kuin tikkaria. Hetken kuluttua kyrpä alkoi paisua käsittelyssäni, ja Pian liikkeet nopeutuivat ja lantio alkoi myötäillä sormen liikkeitä. Välillä hän imi toisen käden etu- ja keskisormea runkatessaan. Hiljaista voihkinaa kuului sängyltä. Steve ohjasi minua kädellään ottamaan koko komeuden suuhuni, ja tottelin niellen kullia minkä kykenin.

- Onkos pikku-Pia saanut montaa kalua pikkupilluunsa?

- Eihhh... ei... ooo...

- Montako?

- HHHHHHH... aih... Yhtä vaan... HHHOOOHHHH...

- Kerran vain?

- Ei... Useamman... kerran... AAAIHHHHHAAAAHHHHH...

- Vakio?

Pia nyökkäsi voihkeidensa lomasta. Kyrpä suussani pullistui ja tunsin sen kovenevan pikkuhiljaa. Tartuin tiukasti kalun juureen ja lisäsin vauhtia.

- Just noin... Hyvä, Anne... Noin imee kiltti tyttö... Ottaakos pikku-Pia suihin?

- OttaaaaaHHHHHAAAAAAHHHHHHH!

- Alkaako olla jo lähellä? Jatkaa vaan ihan loppuun asti. Syökö Pia kans spermaa vai täytyykö tulla muualle?

- S... S... Syö... HHHHHHHH... Kohta.... Pia... tulee...

- Onko Pialla ollut iso kyrpä pikkupillussa? Miten sua on naitu?

- Ei... Ihan... tavallinen... IIIIHHHHHHHH... Herra Isä... Pian... Ihan... kohta... Nyt... NYT!

Pia jännittyi hetkeksi ja rentoutui sitten. Syvä voihkaus ja huokaus pääsi hänen kurkustaan. Steve työnsi minut sivummalle istumaan ja nousi seisomaan riisuen paitansakin. Suuri mulli vaappui raskaana, puoliksi kovana hänen edessään, kun hän otti askeleen ja nousi sängylle. Hän näytti kyrpäänsä Pialle tämän reisien välistä.

- Nyt saat sitten isoa kyrpää... Ootkos valmis, pikku Pia-lutka?

Pia nyökkäsi. Steve tarttui Piaa nilkoista ja taivutti jalat tämän rintaa vasten. Kääntyen puoleeni hän komensi:

- Anne, laita kyrpä kuntoon ja paina se pienen Pia-lutkan piukkaan pilluun!

Hapuilin lattialta huohottaen kortsut ja penisrenkaan. Vedin kumin paikoilleen ja kyrpä paisui vielä aavistuksen. Kun kiristin renkaan sen tyveen, Steve päästi ähkäisyn ja kyrpä pullistui ja seisoi kivikovana pystyssä kuin lippusalko. Valtavan tumman terskan kiristämä kumi näytti uskomattoman riettaalta. Tartuin kuumaan herkkuun ja hieroin terskaa vasten Pian märkiä pillunhuulia. Koko ajan Piaa kasvoihin katsoen ohjasin hitaasti paksun terskan huulille ja siitä sisään. Kun terska aurasi huulet tieltään, Pian suu aukesi äänettömään naukaisuun, ja Steve ohjasti minut pois tieltään. Hitaasti hän ujutti koko komeuden Pian vittuun, joka oli levällään kuin ladon ovi. En olisi ikinä uskonut, että moinen makkara mahtuisi häneen, mutta sisään se meni.

Pia valitti ja Steve siunaili tiukkaa pikkuisen Pia-lutkan teinipillua, ja veti muutaman kerran hitaasti edestakaisin. Suuri musta kulli ei mahtunut koko pituudeltaan sisään, mutta se puolikas mikä mahtui, kiilteli jo Pian mehuista. Irstas litinä säesti kyrvän menoa tiukkaan pilluun. Pia makasi silmät kiinni, kädet lakanaa puristaen ja pää puolelta toiselle heittelehtien. Suu oli auki ja hänen kurkustaan kuului matalaa valittavaa naukumista. Pian pyöreät tissit keinuivat hitaan nussimisen tahdissa, ja nännit sojottivat tummista nännipihoista kivikovina pystyssä. Kokeeksi nipistin ensin toista ja sitten rohkaistuneena nuolaisin heti perään, ja minut palkittiin sävähdyksellä ja äänekkäällä voihkaisulla. Sitten Steve vetäytyi ulos.

- Nyt Pia-lutka menee kiltisti kontilleen ja ottaa ison aisan takaapäin!

Huohottaen Pia asettui kontilleen ja levitti reitensä. Steve astui hänen taakseen ja asetti terskan kuumille, märille ja punoittaville häpyhuulille. Sitten hän tarttui Piaa lanteista, ja itse täysin selkä jäykkänä paikoillaan seisten liu'utti Pian pitkin suurta kyrpäänsä, kunnes se upposi pohjaan asti. Ja taas uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Vauhti kiihtyi, ja Steven otteet kovenivat. Raskaat kivekset läiskähtelivät Pian märkää reittä vasten. Pia oli kuin seivästettynä suureen kyrpään, ikään kuin olisi ollut sika vartaassa, jota liikutellaan edestakaisin tulen yllä. Hetken odotin jo näkeväni mustan kullin tulevan ulos Pian suusta, mutta sieltä ei tullut kuin valitusta ja määkimistä rajun nussimisen tahdissa.

Steve osoitti liukuvoidepulloa lattialla ja viittoi minua kaatamaan sitä Pian kiinteälle pyöreälle perseelle. Tein työtä käskettyä ja hieroin sitä ympäriinsä, kunnes Pian pakarat kiiltelivät ja liukastetta valui pakaroiden välissä alas Steven suurelle kyrvälle, joka liukui entistä paremmin syvälle serkkutytön piukkaan pilluun. Jossain vaiheessa toimitusta Pia värähti ja määkäisi kieli ulkona suusta ja sylki roiskui lakanoille. Hammasta purren hän koetti tasaannuttaa hengitystään ja päättelin hänen saaneen orgasmin. Steve ei kuitenkaan mitään lepotaukoja antanut. Hän tarttui minua kädestä ja ohjasi sormeni Pian ryppyreiälle. Siitä hän hitaasti painoi omallaan keskisormeni toista rystystä myöten liisteiseen perseeseen. Pia vavahti ja määkäisi taas kuin hengenhädässä oleva lammas. Suoli rentoutui, ja nussin Piaa takapuoleen koko sormen mitalta. Se kiihdytti Piankin aivan toisiin ulottuvuuksiin.

- AiHHHHHHHHH... Sattuu ihanasti... Lisää... Antakaa... toinen... Tulee... ihan kohta... Nussikaa pikkusta Pia-lutkaa kunnolla!

Steve painoi Piaa alaselästä kaarelle ja toisella kädellä veti pikkuruisesta poninhännästä päätä taaksepäin. Asento antoi hiukan lisää tilaa, ja silmieni edessä vielä pari senttiä mustaa kiiltävää kyrpää katosi serkun sisään. Määkynä ja naimisen litinä jatkuivat, kunnes Pia kohtapuoliin laukesi rajusti ja hänen polvensa pettivät. Pia valahti sängylle velttona ja huohottaen.

- Sun vuoro, Anne... Mä en... Mun tarttee... huilata... hetki... Huh... aih...

Kuoriuduin farkuistani ja stringeistäni, ja alapääni oli jo niin märkä, ettei paljon lämmittelyä tarvittu. Steve astui levitettyjen jalkojeni väliin ja työntyi kerralla irstaan maiskahduksen saattamana kuumaan pilluun. Olo oli taivaallinen. Viimein sain tuota ihanaa valtavaa mustaa kyrpää sieluni kyllyydestä. Pia katseli vieressäni maaten, kun Steve tarttui tisseihini ja puristi niitä yhteen työnnelleen rajusti, jolloin ne hyllyivät työntöjen tahtiin.

Tovin naimisen jälkeen Steve irrottautui ja halusi vaihtaa asentoa. Kiusallaan, sillä olin juuri tulossa. Huohottaen kipusin Steven päälle, joka siirtyi vuorostaan selälleen sänkyyn. Pia kurkisti jalkoväliini, kun istuin paksun salon päälle ja se upposi sisääni. Kyrvän osuessa pohjaan ja levittäessä huuliani se hieraisi klitoristani ja samassa laukesin, niin että silmissä kipinöi. Lantio kouristeli ja liemiä valahti Steven kiveksille.

Hetken Steve antoi minun palautua, mutta sitten hän tarttui lanteisiin ja antoi vauhtia ratsastukselle. Rinnat hytkyivät villin rodeon kyydissä ja huusin kuin palosireeni. Vauhti sen kun vain kiihtyi, ja pian sain jo toisen orkun, eikä se edes hidastanut Steven tahtia. Sitten Pia kuiskasi korvaani:

- Anne, sä lupasit... Muista... Perseeseen...

Steve kai kuuli myös, sillä hän nosti minua sen verran ylemmäs, että kalu pullahti kokonaan ulos pillustani. Huohottaessani hänen otteessaan hän käski Piaa laittamaan sen uuteen maaliinsa ja katselemaan sitten läheltä, jos kerran nähdä halusi. Pia levitti liukuvoidetta reiälleni ja Steven kalulle, ja sitten ohjasi terskan vasten anustani. Koetin hidastaa toimitusta Pian mieliksi, mutta sitten en enää kestänyt, vaan istuin kyrvän sisään suoleeni kiljaisten kivusta ja nautinnosta paksun kyrvän jyrätessä sulkijalihaksen ohi. Muutaman syvän työnnön jälkeen suoli rentoutui ja Steven kyrpä oli kunnolla liukasteinen kuten suolenikin, ja Pian katsellessa ihan vierestä Steve upotti koko 26-senttisen kullinsa supistelevaan peräsuoleeni. Ja ulos. Ja taas kokonaan sisään.

Sitten Steve keinautti minut selälleni eteensä ja nosti polvista jalkani kohti kattoa. Kyrpä painui vasten anustani ja upposi sisään litisten. Näin itsekin jalkovälistäni, miten paksu ja valtavan pitkä kyrpä upposi karvaista juurtaan myöten pakaroitteni väliin. Huusin nautinnosta ja kivusta ja onnesta samalla, kun hieroin klitoristani ja laukesin rajusti. Tunsin itsekin Steven kyrvän syvällä sisälläni joka suolen supistuksen myötä, ja taivaallinen olo täytti minut kokonaan. Pia huohotti vieressämme silmät kiinni, ja syrjäsilmällä näin hänen runkkaavan villisti.

Steve tarttui Piaa kädestä ja kaatoi liukuvoidetta sänkiselle pillulleni. Pia katseli, kun Steve levitti voidetta Pian vasempaan käteen ja ohjasi sen sitten jalkoväliini. Steve vetäytyi ulos suolestani melkein kokonaan, ja Piaa kädestä pidellen ohjasi sen sormi kerrallaan pilluuni. Yritin vastustella, mutta Pia halusi. En vieläkään olisi halunnut, sillä paksu kyrpä perseessä ja nyrkkinainti samaan aikaan oli aika tuskallinen ajatus. Steve lisäsi liukastetta pillulleni ja Pia intti haluavansa. Kuiskasin hänen korvaansa huohottaen:

- Sä otat sitten kyrvän perseeseen kans.

Pia nyökkäsi, vaikken ollut varma, oliko hän edes kuullut mitä sanoin, ja rentouduin selälleni lanteita kaarelle nostaen. Hitaasti Steve ohjasi ensin kaksi, sitten kolmannen ja vielä neljännen sormen sisääni. Pilluni oli aivan levällään. Pian sormet tunnustelivat ympäristöään, ja Steve hitaasti voidetta lisäten ujutti vielä peukalonkin muiden jatkoksi. Pilluni tuntui repeävän, vaikkei Pian käsi maailman suurin ollutkaan. Sitten se olikin jo rannetta myöten sisälläni, ja Steve survaisi kyrpänsä takaisin suoleeni komentaen Piaa laittamaan käden nyrkkiin ja naimaan kunnolla. Litinää, ja sitten tajuntani räjähti orgasmiin. Huusin, ja pilluni lypsi Pian kättä yhä syvemmälle. Joka supistus sattui liian ison nyrkin ollessa kyseessä, ja samaan aikaan Steven kulli työntyi suoleni perukoille asti nauttiakseen kireän anuksen supistuksista. Laukeamista kesti kauan, ja olin ihan rikki sen jälkeen.

- Pia, sun lupaukses vuoro, kähisin ja kierähdin mahalleni katsomaan.

Pia nyökkäsi ja ryömi kontilleen eteeni lattialle, niin että näin mahdollisimman läheltä. Steve astui hänen taakseen ja Pia painoi rintansa vasten lattiaa ja levitti pakaroita käsillään. Liukuvoide kiilteli yhä, ja ryppyinen reikä näytti pieneltä mutta sitäkin kiimaisemmalta niiden välissä. Steve vaihtoi pikaisesti kondomin ja kuorrutti sen liukuvoiteella. Varmuudeksi hän rasvasi vielä Pian perseenkin uudelleen. Pia puristi pakaroitaan rystyset valkoisina, kun Steve asettui asemiin ja työnsi. Neljännellä yrityksellä Pian valitus katkesi kirkaisuun ja näin, miten Steven iso musta mulkku työntyi väkisin neitseellisen peräsuolen sisään.

- AAAAAAAAAIIIIIIIIIHHHHHHHHSAATAAAAAAAAAANAAAAAHHHHHHHHHH! Sattuu...AiihHHHHHHHHHAAAAAAAA...

Steve odotti aikansa, ja sitten hiljalleen, varovasti nytkyttäen jatkoi matkaansa suolen syvyyksiin. Pia vääntelehti ja vaikeroi koko toimituksen ajan, mutta näin Steven otteista, koska sulkijalihas ja suoli rentoutuivat ja Pian vaikerrus muuttui taas kiimaiseksi määkymiseksi. Voimieni palaillessa pikkuhiljaa ihailin aitiopaikalla noin kymmenen sentin päässä, kun 26-senttinen, melkein kahdeksan senttiä paksu neekerinkyrpä upposi juurta myöten serkkutytön perseeseen ekaa kertaa.

- AIIHHHHHH... Nussi Pia-huoraa perseeseen isolla kyrvällä! Anna... lujempaa... Pia-huoralle...kyrpäää...

Steve teki työtä käskettyä, ja jatkoi, kunnes Pia laukesi kouristellen ja valittaen. Steve jatkoi vielä hyvän tovin työnnellen kyrpäänsä tärisevän Pian perseeseen, kunnes sitten veti suuren mulkun ulos ja puristi sen tyvestä lujasti.

- Pia-huora saa päättää, mihin spermat menee... Mihin Pia-huora haluaa?

Yritin viittoa Steven lähemmäs, mutta Pia määkäisi:

- Anna Pia-huoralle puurot suuhun, anna... Pia nielee kaikki... Anna kuumaa mälliä, anna...!

Pia konttasi Steven eteen, kun tämä repäisi kortsun pois kyrpänsä päältä. Pia polvistui ja käänsi katseensa ylöspäin. Steve suuntasi kyrpänsä päin Pian avonaista suuta, ja Pia odotti kieli pitkällä puristellen rintojaan. Muutaman runkkausliikkeen jälkeen Steveltä tuli. Ähkäisten joka kerta hän purki valtavien kassiensa sisällön pitkin Pian kieltä. Ensimmäinen roiskaus lensi Pian otsaan ja siitä hiuksiin ja jäi tippumaan nenänpieltä poskelle, mutta loput menivät maaliinsa. Monen ruiskauksen jälkeen ja puristettuaan viime tipatkin Pian kielelle Steve taputti Piaa päälaelle.

- Näytä nyt Anne-serkulle, mitä namia sait ja sitten näytät meille, miten kiltti teinilutka nielee palkkionsa!

Pia konttasi lähemmäs ja näytti avonaista suutaan. Spermaa tosiaan oli kunnolla, se peitti alleen Pian kielen ja suurimman osan alahampaistakin. Irstaasti sitä roikkui rihmoina kitalaesta ja ylemmistä takahampaistakin. Sitten Pia työnsi kieltään ulos ja näytti paksua mälliä vielä enemmän ja lähemmin, ja sitten veti kielensä sisään ennen kuin lasti tippui maahan. Pia sulki suunsa ja katsoi riettaasti ensin minuun, sitten Steveen, ja nielaisi kuuluvasti ja näkyvästi. Huuliaan nuollen hän nousi ylös ja istuutui sängylle.

- Kiitoksia lahjasta, Anne... Ja sä, milläs laivalla sä tuut Suomeen päin?
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.