Ollessani 15-vuotias, lähettivät vanhempani minut lomansa ajaksi äitini siskon luokse ”hoitoon” kuin pikkupojan. Vakuuttelin pärjäileväni yksin mutta viimeisen kylpyläviikonlopun aikaisten futis joukkueeni bileiden ansiosta, ei mitään saumaa. Minulla ei ollut tätiäni Teijaa mitään vastaan, päinvastoin. Teija oli hauska tyyppi äitiäni paljon nuorempi, rento nainen. 32-vuotias jos oikein muistan. Vähän rivo suustaan ja suvun rempseä häpeäpilkku, minun lisäkseni. Olimme jotenkin samaa maata. Ensimmäisen kännini Teija juotti n. vuosi sitten ja on avustanut viikonloppu juomingeissa myöhemminkin.

Teija asui Espoon Kilossa, n. 10 km meiltä, kundikaverinsa Lassen kanssa. Lasse pyöritti jotakin uusmedia-juttua, mitä lie. Mukava kundi. Ja ikää vasta 27 mutta fiksu kuin mikä, paljon pois kotoa. Niin nytkin. Vasta 27 siinä mielessä että tätiäni 5 vuotta nuorempi ja ainahan sitä ihmettelee. Yleensä kun on toisin päin. Itse olin aina ajatellut etten itseäni vanhempaa ottaisi. Ihan kuin siinä iässä olisin jo siitä jotakin tiennyt. Tätini oli kyllä huippu kunnossa ja pitkän sinkkuputkensa vuoksi jäänyt salitreenaamisesta riippuvaiseksi. Naamasta toki kilometrit alkoivat näkyä. Suurehkot rinnat ja asiallinen peppu, ikäisekseen.

Pääsin perille ja Teija oli tuttuun tapaan takapihalla löhöilemässä. Aurinkorasva kiilsi hänen ihollaan ja bikinin narut olivat auki. Hän pyörähti mahalleen. Kun kuuli kenkieni narinan verannalla. Hetken tuijotus kookkaisiin rintoihin ja jäin heti kiinni. Nännit olivat pienemmät kuin olin arvellut ja suoraan pystyssä, tuulen viilentäessä rasvaista ihoa. Jalassa vaaleat eri paria olevat uimahousut, eivät niin paljastavat vaikka pepun vakoon menivätkin. Se käytti niitä muka levinneen peppunsa muodon vuoksi. Pah! Ne vaan oli niin pornot, ettei sisaren pojan sovi nähdä,

- No teinihurmuri, alkaako pojuakin jo viimein tissit kiinnostaa? Näyttää hyvältä! Pääsisit jo tosihommiin sen Annesi kanssa, vai mikä se oli, pamautti Teija.

’Tyypillistä’ ajattelin ja suuni vääntyi hymyyn. Olin kertonut jotakin tapailemastani Annasta ja hyvin edenneestä sekstailu yrityksestäni kännissä. Kunnes sammuin saatuani kädet paidan alle. Teijan kanssa pystyin puhua kaikesta. Vähän tietysti häpeillen.

- Moikka vaan sullekin. Anna se oli, ja myös meni. Ei se kiinnostuksen puutetta ole, ois se vosukin voinut asialle jotakin tehdä, sanoin ja Teija räkätti. Hän jaksoi nauraa sitä että esitin kylmän viileää naistenmiestä vaikka olin yhtä kokenut kuin Ruotsalaiset F1 kuskit.
- Susta tulee vielä kova pelimies. Pidä linjasi. Naiset pitää itse varmoista miehistä, opasti Teija. Kuten hän teki joka kerta. Teija kääntyi piilotellen istumaan selkä minuun päin ja sitoi bikininsä.
- Voispa itekin vielä suhata, kuten sä, hän puhui hieman apean kuuloisena. Edelleen kääntyneenä, vielä nauhojaan räpläten. – Anna olla auki, huudahdin, mä näen noita jatkuvasti! Sain taas kikattavan naurun vastaukseksi.

- Mitä kuuluu? Otatko bissen, hän kysyi. Rinnat joita olin aina vilkuillut heilahtivat rennosti. On ne jumalauta järkyttävän isot!
- Jäitä poltellessa, sanoin. Jos on Karhua niin maistuis kyllä, vastasin niiden kokoon jo aikojen saatossa tottuneena ja heitin kassin alas. – Grrr.. murisi Teija, halasi ja antoi pusun poskeen, kuten sillä oli tapana.
- Sairaan kuuma, ota nyt paitaa pois ja jutellaan hetki tässä, saat vähän väriä, hoputti Teija. ’Olinhan minä aivan ruskea, mitä se höpisee’, ajattelin, mutta heitin paitani kassin päälle ja pitkä lahkeiset sortsini riisuin myös. Löysät bokserini olivat kuin tennis sortsit ja aivan säädylliset tänne.

Levitin rasvaa rintaani ja vatsaani kun Teija ojensi sivusta oluen ja sipaisi itse punkkua lasistaan. Se ei koskaan juonut muuta, mutta sitä meni paljon ja oli tänäänkin pari juotu. Näin ilmeistä ja eleistä. Hän alkoi käyttäytyä kuin flirttaava pikkutyttö. Jopa minä huomasin sen. Sitten normaali valitus Lassen työmatkoista ja vitsin vääntöä siitä, ’pitäiskö naapurin aikamiespojan kanssa alkaa hoitaa vajaalle jäänyttä seksielämää’. Siihen vielä maininta, että lelut ovat onneksi riittäneen. Ota tuosta selvää, aina samaa höpinää. En ihmettelisi, mutta ei kai.

- Varmaan jakanut kaikille persettään pentuna, mietin ja virnistin hänen matkiessaan samba tanssijoita, musiikin tahdissa.

Lantio heilui kuin maalisekoitin, ja rinnat, voi luoja, ne värisivät kimmoisina narubikinien pidätellessä niitä edes jotenkin aloillaan. Sitten hän lopetti ja sanoi nauraen, etteivät narut kestä enää, yksi oli jo vähän riistynyt muka. No eipä olisi haitannut… Samalla huomasin, että aivan kuin hän olisi silmäillyt kroppaani jotenkin ”salaa”. Aina niin avoin tätini ei kuitenkaan sanonut mitään. Häneltä kun arvostelevat sanat yleensä tulevat pyssyn suusta. Sekä nega- että positiiviset. Hän vaikutti vielä erityisen humalaiselta aikaiseen kellonaikaan nähden. Hiljainen tarkkailu ei kuulunut hänen tapoihinsa.

- Levitän sun selkäänkin, kuului yhtäkkiä takaani. Teija nappasi purkin enempiä kysymättä ja puristi selkääni öljyä suoraan purkista. – Siitä vaan, sanoin ja hymyilin hänen humalaansa miettien
- Oho, tulipa paljon, Teija tuhahti ja alkoi levittää sitä selkääni.
- Tätä lurahti niin paljon että riittäisi muuallekin, levititkö jo jalkoihisi? kysyi Teija.
- En, sanoin nielaisten. Ajattelin käsiään sisäreisilläni boksereissa! Ja jatkoin: - mutta ei niihin varmaan tarvitse…
- No mut laitetaan nyt silti ku tätä on niin pirusti, hän keskeytti ja liikkui jo kohti lepolasseni etuosaa.
- Tää ei lähde tosta kankaasta millään, mumisi täti laskien jo kätensä polvelleni. Öljyä oli tosiaan paljon ja öljyn täyttämällä kädellään Teija levitti juoksevaa öljyä pohkeisiin kohti reisiäni.

*Voi saatana!*

- Nyt silmät kiinni ja mieti A-K Hermusta tai muuta epäeroottista, yritin psyykata itseäni.

Teija istui kyykyssä edessäni niin että pää oli tasan kullini korkeudella ja värähdys lahkeessa näkyisi varmasti. – Älä, älä, älä, jyskytti pääni. Toivoin ihan oikeasti ettei täti työntäisi kättään ylemmäksi reisiini. No, siellä se toinen nyt on, sisäreidelläni. Tunsin veren virtaavan kaluuni ja paisuvan kuntoon jossa sen toivoi aina olevan. Ei seisokkia, mutta turpea. Jokainen mies tietää. Mahtoiko hän nähdä bokserien lahkeesta sisään? Nojasin taakse ja raotin nopeasti silmääni.

>> Ei jumalauta! Ai mahtaako nähdä? Sehän tuijottaa suoraan sinne, ajattelin ja hävetti niin perkeleesti. Eikä hän missään nimessä sitä yrittänyt vältelläkään. Katse lukittui lahkeen sisään ja pää kääntyi vinoon. Lähemmäksi kurottaessaan käsi pysähtyi hetkeksi reiteni alapintaan. Etusormi koski lähes kannikkaani ja teki ihan pientä edestakaista liikettä. - En kestä, vittuuu…., pääni jyskytti, kun hän itsekin havahtui tuijotukseensa…


- .. Jalkapalloilijoilla on kyllä tosi upeet…, hän aloitti nopeasti. Muka erottuvaa pitkää reisilihastani katsoen. Hänen piti kai imarrella reisiäni tai pakaroitani. Sen hän muisti aina tehdä… Mutta kun jännittynyt vatsani herpaantui ja kullini teki nopean nykäisevän liikkeen, kuin vapautettu jousi.

- Kutittaa!! rääkäisin kovaa ja polkaisin jalkani ilmaan. Teija pelästyi ja horjahti silmät laajeten, mutta alkoi sitten nauraa.

Huomasin bikinien roikkuvan varpaitteni välistä, naru katkenneena. Se oli kahdesta kohtaa poikki ja Teija istui pepulleen kaatuneena, rinnat paljaana ja punaviinit syliinsä kaataneena. Haarat levinneinä näin miten bikinin alaosa oli vedetty sivuun ja lähes karvaton pillu kiilteli myös öljystä märkänä. Myös reiden sisäpinta ja bikinien kangas olivat tahmean näköisiä.

Se saatana runkkas itseään samalla, päässäni kihelmöi ja tuijotin herkeämättä pillun suuntaan. Nopea kertaus siitä että hän on tätini! ja ei näin voi käydä. Stondikseni alkoi käydä mahdottomaksi ja painoin kädelläni sitä hiljaa alaspäin.

- Runkkaa sitä, kuului hiljainen pyyntö ja nostin katseeni pois pillusta. Teija katsoi minua sormenpäätään nuolaisten ja laski sormen haaroihinsa. Hän lipaisi vielä huuliaan ja sulki silmänsä nauttivan näköisen.

Uusi katse alas ja sormi teki nopeaa liikettä klitoriksen päällä, käyden välillä sisällä. Hän istui edelleen terassin lattialla. Rinnat paljaana, haarat levitettyinä ja runkkasi minulle. Toinen käsi oli siirtynyt puristelemaan nännin päätä ja pyöritti rintaa irtonaisesti. Piha oli metsään päin mutta ei ollut täysin pimennossa. Marja pensaat peittivät kuitenkin maassa istuvan tätini joka jatkoi sormensa pyörittämistä pillunsa sisällä.

- Heiii, runkkaa nyt mun kanssa, mä haluun nähdä, kuului jo anova kiimainen ääni. Katsoin sivuille ja näin pari kävelijää.
- En mä voi… siis.., tai en voi nyt, sain sanottua. - Se näkyis tonne, nyökkäsin päälläni. Teija kai odotti jo ”en voi tätini kanssa” selitystä, kun hän kaatoi itsensä selälleen vetäen ison tyynyn alleen..
- Oiiih.. pojuni, sä oot oikeesti kunnon pelimies! – Pillua se on sukulaispillukin, nyt totuttuun tyyliinsä. Mutta kropan hivenen väristessä sanoi taas ähisten…
- … No mut kattele.. ai… mua het – ken ..aikaa…!, hän sanoi värinän kasvaessa.


Ei voi olla totta! Tätini runkkaa keskellä päivää terassin lauteilla ja orkku on enää sekunneista kiinni..

- Oiiiiii-iiih . . . tuu hei . . kulta nuolemaan sitä nyt!!, hän sanoi hieman kovalla äänellä.
- Shhh.., pyöritin paniikissa päätäni, sormi suun edessä. ¤Tuolla on joku¤, kuiskasin.
- Vittu, tuu sitten alemmaksi vellihousu, mut ala nuollaaa… , kroppa taipui kaarelle.


Työnsin naamani pilluun, olin tehnyt niin kerran aiemmin. Täti tukisti hiuksiani niin, että suuni painui aivan pillunlihojen uumeniin ja nuolin minkä ehdin. Teija antoi ohjeita ähinänsä seasta, ja niin kovalla äänellä, että paska oli turahtaa housuun, koko ajan. Hyssyttelyni ei tuottanut kuin värinää vartaloon ja olin aivan haltioissani tilanteesta. Jännityksen oli pakko lisätä kiimaa, vaikken ollut sitä koskaan ajatellut. Nuolin, imin, purin, juuri niin kuin hän käski ja sitten se alkoi!


- Aiiiiiiii – aiiiiiiii – aijai – jai . . . anna sitä! anna sitä!
Hänen vartalonsa vääntyi ja kätensä matkusti kohti jalkoväliäni, ollen nyt reidessä kiinni. Oli itse puolittain vinossa kun käsi livahti lahkeen kautta kostuneen kullini varteen. Ihme asennossa, todella notkean vyötärönsä turvin käsi veivasi kulliani kovaa vauhtia. Liian kovaa, ja aloin vetää lantiotani mällien pelossa poispäin.

- Älä nyt karkaa, kuului selvästi rauhoittunut ääni, - Ei sen väliä jos tuut jo. . . No tulen varmasti, mietin..
- Ei sovi pelimiehen imagoon, sanoi itsekin tilanteeseen sopivalla tavalla. Sain lentopusun töröttäviltä huuliltaan
- Täti hoitaa kyllä sen uudelleen kuntoon kun haluaa lisää, kuului nyt itsevarma ja tuhman käheä ääni jonka hän tietoisesti muutti kiihottaakseen.

Piipussa ollut kutini hiipi pikkuhiljaa eteenpäin ja käskin vähän kuuluvammin vaikkakin edelleen häpeillen Teijaa imemään kyrpääni!! Käsi tarttui tiukemmin kaluuni ja Teija pyörähti kuin kilpikonna selkänsä koukistaen. Yht’äkkiä hänen päänsä oli kyrvässäni kiinni ja minä polvieni varassa, rintoja rajusti leipoen.

- Mmm.. mmm… kuului suusta johon hän taitavasti nappasi jo seisokin herkistämän kipeältä tuntuneen kyrpäni hoivaansa. Hän lutkutti sitä pitäen aivan hullua ääntä ja taas havahduin katselemaan ympärilleni. En nähnyt ketään, kun saman aikaisesti silmäni eivät enää tarkentaneet mitään… ja orgasmi alkoi virrata varpaista lähtien koko vartaloni läpi.

Tukahdutettukin huutoni oli kovempi kuin tätini ääntely koko aikana jolloin hänen järkensä puolestaan tuli takaisin ja kyrpääni vielä imien Teija läpsi kylkiäni ja sätki pelästyneenä. Ääneni vaimentui ja kulli pumppasi viimeiset pisarat nieluun. Yritin nähdä nielikö hän kaikki mutten 69-asennoksi muuttuneesta suunnasta varmaksi sitä nähnyt. Kulli kävi ulkopuolella, mutta lämpö palasi siihen pian takaisin ja puhalsin nautinnosta sen herkkyyden ravistellessa lantiotani.

- Nyt saat sitä kyrpää, heti!, sanoin edelleen äänekkäästi.
- Ei vielä, kuului kuiskaus..
- Ei kun nyt, pillua, pillua, peppua, pillua!… heittelin sanoja riittävän suurella voimalla, että se kuuluisi kävelypolulle jos siellä joku liikkui..?

Teija, kiihottui selvästi pienestä kiristyksestä, tarttui minuun tiukemmin ja livahti taas altani, pyöräyttäen minut selälleen. Hän painoi käden suulleni ja ohjasi toisella kulliani sisäänsä. Pyöritteli aluksi terskaa limaisilla pillunhuulillaan ja härnäten terskaani upottamalla sen ajoittain sisäänsä. Hän laski huulensa korvalleni ja märän kielen käytyä siellä kuiskasi..

- Vai että peppuakin vielä,, tuhma poika! käheä kuiskaus täytti pääni ja kyrpäni upposi pilluun.

Se tuntui isolta, mutta se oli vain liian liukas. Teija otti kyrpäni ulos ja laskeutui imemään sitä hetkeksi ja näin kuinka hän pyyhki omia nesteitään bikiniensä alaosaan, joka oli jo riisuttu. Kyrpä uudelleen sisään ja lantioliike lähti, kuin samba jota olin jo katsellut aikaisemmin. Käsi suutani painaen, hän taivutti selkäänsä. Tukahdutettu voihkinta kuului varmasti myös metsään josta oli suora näkymä pihaan. Yritin saada rintoja suuhuni mutta käsi tukki tieni.

Teijan huomatessa rauhattoman liikehdintäni, otti hän taas kyrpäni ulos. Taas oli vuorossa suihin otto, mutta selvästi hellempi. Ei orgasmia aiheuttava vaan hellä rauhallinen ja taivaallisen kiihottava. Sitten hän liukui taas päälleni ja kuiskasi minun saavan nuolla nyt rintoja jos pysyn hiljaa. Lupasin ja nuolin kuin kissa pentujaan. Teijan käsi oli koko ajan kullissani kiinni, tehden pientä ranne liikettä terskani päähän.

Sitten tunsin sen menevän taas sisään mutta nyt vaikeammin. Tajusin iästäni huolimatta, että peppuun ollaan menossa.

- Nai tätiä perseeseen, nai, kuului korvaani ja sai minut aivan sekaisin kiimasta. – Nai peppu, nai peppua..

Kuiskina jatkui terskan ollessa nyt sisällä. Se tuntui taas pillulta mutta tieto siitä missä se oli ja tätini rivot kuiskaukset tekivät oloni tukalaksi ja lasti alkoi häämöttää. Tätini kiihdytti vauhtia ja huomasi taas liikkeeni.


- Älä vielä, haluun kaiken suuhuni!! täti huudahti ja niin hyvältä kuin se kuulosti, tai juuri siksi kuuma sperma alkoi syöksyä hänen suolensa sisään.

Ja kun ajattelin vauhdin laantuvan, otin rennompaa asentoa, mutta samba lantio lähti uuteen rytmiin ja Teijan silmät kääntyivät ylösalaisin päässä kun uskomattomin kenenkään saama orkku näytti lähtevän tykin lailla liikkeelle. Karmea parkaisu kaikui tiiliseinistä kimmoten metsää ja käänsin pääni yläviistoon nähden miehen kasvot pensaan takana!!!

- Anteeeks, luulin et tääl on joku hätä, , Sori, sori jne.. kuului miehen mumina hänen kääntyessään poispäin pensaalta. Tunnistin miehen, se oli Lassen työkaveri Joona, joka oli vienyt minuakin joskus lätkämatsiin ja varmasti muisti kasvoni.
- Joona takas, huusi Teija hieman hätääntyneenä ja veti aamutakkia suojakseen. Joona kääntyi ja tätini hyppäsi ylös ja meni supisemaan Joonalle jotakin minun vetäessäni boksereita ylös.
- Voi vittu!, mietin mielessäni. Nyt loppu Lassen ja Teijan hommat. Joona oli kaverille loojaalin oloinen jätkä.

Pian Teija palasi Joonan seuratessa häntä. Joona meni sisään ja Teija istui viereeni, otti kulauksen viiniä ja sanoi rauhallisesti.

- Tuli vähän lisää hommia. Joona uhkas kertoa ellen nussi sen kanssa ja jotakin temppuja sen pitää saada kokeilla. Sun pitää tulla mukaan, Teija selitti apean näköisenä.
- Ja vitut, mä käyn vetämässä siltä…, aloitin..
- Shh, kuuntele! Sä käsitit väärin. Mä HALUAN sitä, ja mä haluan myös että sä oot mukana.. jooko
Nopea päätös se oli ja kävelin hänen perässään sisään….

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia