Perheemme mökki viikonlopusta oli kulunut jo tovi ja kesä vaihtui syksyyn. Lari oli mökillä tapahtuneen jälkeen harrastanut äitinsä kanssa seksiä muutamaan otteeseen. Kerran tulin töistä kotiin ja tulin ilmeisesti niin äänettömästi että Lari ja Satu eivät kuulleet tuloani. Menin makuuhuoneemme ovelle ja oven raosta kurkistin ja siellähän ne kaksi kiimaista olivat täydessä touhussa. Satu oli selällään sängyllä ja Lari touhusi naama äitinsä jalkovälissä. En halunnut keskeyttää heitä ja hiivin takaisin autolle ja tulin tunnin päästä uudestaan kotiin.
Larilla ja Ninalla jatkuivat koulut ja harrastukset. Nina harrastaa uintia ja jalkapalloa. Lari pelaa salibandyä paikallisessa seurassa.
Oli torstai ja Satu ilmoitti että lähtee kavereidensa kanssa patikoimaan vkonlopuksi. No siis todennäköisesti menevät jollekkin laavulle mihin pääsee lähelle autolla ja ryypiskelevät siellä mutta voihan sitä patikoinniksikin kutsua. Mietin että minulla on vapaa vkonloppu kun Larilla oli tiedossa sähly turnaus ja Ninakin oli muistaakseni menossa uinti kisoihin. Ajattelin että kysyn naapurin Mikkoa kaveriksi baari reissulle mutta sillä oli menoja perheensä kanssa. No ainakin saan olla rauhassa kotosalla ja ehkä otan muutamia oluita myös.

No koitti perjantai ja toin töistä tullessani saunajuomat kaupasta. Satu huikkasi että lähtee nyt. Kävin antamassa halit ja pusut ja toivotin hyvää vkonloppua. Hetken päästä Lari huusi ovelta.
"Mä meen nyt, nähdään sunnuntaina"
Ja ovi kävi samantein. Menin sohvalle makaamaan ja avasin television. Aah, omaa rauhaa pikästä aikaa. Hain keittiöstä oluen kun kuulin kuinka ovi kävi. Ninahan sieltä tuli.
"Moi, onks mutsi jo lähtenyt?"
"Joo puol tuntia sitten lähti ja Lari melkein samalla oven avauksella." Vastasin.
"Aijaa mihis se meni?" Nina ihmetteli.
"Sinne sählyturnaukseen se lähti. Eiks sunkin pitänyt mennä johonkin kisoihin?"
"Ei kun se on vasta ens viikonloppuna. Onks susta tullu vanha kun muisti pätkii" Nina sanoi naureskellen.
"No vissiin sit niin" totesin nauraen.

No se vapaa viikonloppu meni sitten siinä mietin mutta ihan hyvä näinkin. Eiköhän Nina olisi kuitenkin menossa kavereiden kanssa johonkin illalla.

Pistin saunan lämpiämään ja kävin kysymässä Ninalta illan ohjelmasta.
"Hei Nina, ootko menossa tänään johonkin?"
"Ei oo tälle illalle ohjelmaa, kuinni?"
"Ei kunhan kysyin. Pistin saunan päälle ja ajattelin kohta mennä saunaan." Totesin Ninalle.
"Okei selvä. Ehkä mäkin jossain vaiheessa" Nina mutisi puhelin kourassaan.

Nyt sauna oli valmis ja menin suihkun kautta löylyyn. Oli todella rentouttavaa saunoa ja kuunnella hiljaisuutta. Olutkin maistui todella hyvältä. Mietin että mitenköhän Sadulla menee metsässä ja mitenköhän Larin pelit ovat sujuneet. Samassa kuulin kun suihku meni päälle ja vesi alkoi suihkuta. Se oli Nina joka tuli suihkuun ja kohta hän tuli löylyyn.

Samassa kun hän astui ovesta sisään, sykkeeni tiheni ja tunsin kuumia aaltoja kehossani. Ei helvetti kuinka kaunis tyttöni on, mietin kun näin hänet. Emme varmaankaan vuoteen olleet saunoneet yhdessä mutta nyt saunoimme. Ninan vartalo oli kokenut isoja muutoksia ja hyvään suuntaan. Niin kauniit kasvot ilman meikkiä, vaaleat pitkät hiukset joista hän puristi enimmät vedet pois. Lantio oli saanut todella seksikkäät muodot ja rinnat olivat kasvaneet näyttäviksi. Ne olivat niin ihanan terhakkaat ja kiinteät. Nännit nöpöttivät kovina ja suoraan eteenpäin. Jalkovälin hän oli siistinyt ja sieltä pilkotti vain raita pillun yläpuolella jonka oli jättänyt karvoista. Nina nousi ylös lauteille ja siirtyi ohitseni lauteille istumaan. Kuinka ihanan takapuolen näinkään. Varmasti paras jonka olen ikinä livenä nähnytkään. Niin ihanan muodokas ja kiinteä kuinka voi taitoluistelijalla kuvitella olevan.

Nina otti paremman asennon ja sanoi.
"Aattelin tulla nyt jo saunaan. Ei kai sua haittaa?"
"No tottakai saat tulla saunaan. Ei mua haittaa." Sain sanotuksi.
"Aattelin et onko ihan ok tulla kun ei olla enää hetkeen oltu samaan aikaan saunassa" Nina kertoi.
"Tottakai on. Kyllänhän sitä isä ja tytär voi saunoa yhdessä" sanoin.
"Hyvä" Nina totesi.

Juttelimme Ninan harrastuksista ja mietimme miten Satu on mahtanut pärjätä metsässsä. Nina kyseli töistänikin mutta en halunnut pitkästyttää häntä niillä. Niinpä kerroin lyhyesti miten on mennyt.
Kävimme välillä vilvoittelemassa ja saunoimme vielä toisen tovin.

Olimme saunoneet varmaan tunnin kun ajattelin että nyt saa riittää löylyt. Siirryin suihkuun ja Nina tuli perässä viereiseen suihkuun. Vilkuilin vähän väliä Ninan vartaloa ja kuinka hän pesi itseään. Sain itsenikin pestyä Ninan "häirinnästä" huolimatta. Olin lopettelemassa kun Nina pyysi pesemään vampulla selkänsä. En tietenkään kieltäytynyt vaan aloin pesemään hänen selkää. Mietin kaikenlaista ja ei mennyt kuin hetki kun penikseni alkoi paisua ja kohosi sojottamaan suoraan etenpäin. Koitin piilotella sitä ja ajattelin että pesun päätteeksi poistun nopesti pukuhuoneeseen ettei Nina näe sitä. Samassa Nina liikahti hieman ja penikseni osui häntä pakaraan. Kumpikaan emme kommentoineet mitään. Jatkoin pesua vielä hetken kunnes Nina kiitti pesusta jä kääntyi minuun päin. Ilmekkään värähtämättä hän katsoi seisokissa olevaa penistäni. Aloin heti änkyttämään Ninalle.
"Anteeks... anteeks kauhesti... ku mä tota vaan..."
Nina katsoi minua ja sanoi virne kasvoillaan.
"Hei iskä älä nyt nolostele. Ei oo eka kerta kun nään kullin. Eikä eka kerta kun nään sellasen seisokissa. Tosin näin kookasta en oo nähny
"Niin mut ei mun pitäis tälleen..."
Ja samassa Nina keskeytti.
"Hei kyl mä ymmärrän. Ei sun tarvii selitellä. Kaikille voi käysä noin. Mennään nyt vaan pukemaan ja iltapalalle."

Menimme pukemaan päälle ja iltapalan jälkeen koitin vielä selitellä tapahtunutta. Kerroin että olin ajatellut hänen äitiään ennen kuin Nina tuli saunaan ja sen takia olin saanut seisokin kesken suihkun. Nina tuntui olevan ihan ok tapahtuneen kanssa eikä tehnyt asiasta numeroa.

Katselimme vielä telkkaria yhdessä kunnes Nina nousi ylös sohvalta ja ilmoitti menevänsä nukkumaan. Samalla minäkin suljin telkan ja toivotimme hyvät yöt ja menimme nukkumaan.

Lauantaina aamulla söimme yhdessä aamupalan ja keskustelimme mukavia rennoissa merkeissä. Eilinen tapahtuma ei tuntunut haittaavan Ninaa. Päivällä otin rennosti kotona ja mietin lähteväni iltapäivällä salille. Nina tuli olohuoneeseen ja ilmoitti lähtevänsä kaverille ja sanoi että jää ehkä yöksikin. Jes, saisin ehkä nyt vapaa illan.

No iltapäivällä raahauduin salille niin kuin olin aikonut mutta tällä kertaa en löytänyt motivaatiota tehdä rankaa treeniä. Sain kuitenkin tunnin kulutettua siellä. Lähdin ajelemaan kotiin.

Saavuin kotipihaan ja näin että Ninan pyörä oli seinustaa vasten. Hän oli siis tullutkin kotiin eikä jäänyt yöksi. Menin sisään ja siellä Nina teki ruokaa.
"Moi, ai sä tulit jo kotiin." Nina kyseli.
"Joo kävin vain salilla ja sielläkään en jaksanut olla kauaa. Et jäänytkään yöksi kaverille?"
"En mä sit ku kaveri halus lähtee kaupungille ja sieltä johonkin bileisiin. Mielummin tulin kotiin."
Okei, mitäs ruokaa teet? Utelin Ninalta.
No ihan perus makaronilaatikkoa. Aattelin et sullekin maistuis." Nina sanoi hymyillen.
"Joo kyllä maistuu. Käyn vaan eka suihkussa ni syödään sit."Totesin.

Kävin pesulla ja tulin keittiöön. Siellä Nina hääräsi päällään tiukat trikoot ja pieni kireä toppi. Trikoot olivat painautuneet peppuvakoon ja ihastelin tyttäreni täydellistä peppua. Huomasin että topin alla ei ollut rintaliivejä koska nännit nöpöttivät niin selvästi. Nina kumartui katsomaan uuniin ja minä katselin tuota ihanaa näkyä. Olisin halunnut tarrautua tuohon täydelliseen peppuun.

Söimme ruuan ja jälkiruuan. Kello lähenteli jo kuutta. Menimme molemmat olohuoneseen. Minä tuijotin televisiota ja Nina puhelintansa. Hetken päästä lähdin pistämään saunan päälle. Tänään ei maistunut olut joten olin limu linjalla. Nina sanoi että voisi saunoa myös jossain vaiheessa mutta ei maininnut tulevansa samaan aikaan.

Kun sauna oli valmis, sanoin Ninalle meneväni nyt löylyyn tai jos hän haluaa mennä ensin niin voi mennä. Nina sanoi että ei mene vielä. No minä menin saunaan ja mietin taas kaikenlaisia juttuja. Töitä, miten Sadulla menee, Larin turnausta ja eilistä iltaa. Sitten kuulin taas suihkun menevän päälle ja hetken päästä Nina asteli lantio keinuen lauteille. Hän istui viereeni ja sanoi.
"No mä nyt tulin sit kummiski taas samaan aikaan. Onks ok?"
"Juu tottakai on" vastasin.
Heitin löylyä ja katselin kiuaskiviä. Ninakin oli hiljaa ja katsoi eteenpäin. Sitten Nina kysyi.
"Ethän enää oo nolona eilisestä? Ku sehän on ihan normaali asia että voi alkaa seistä tahtomattaan vai mitä?"
"No vähän nolottaa edelleen mutta koitan unohtaa sen." Sanoin.
"Täytyy myöntää että vähän hämmästyin kuinka kookas se oli ja hyvä asiahan se on että toimiikin vielä." Nina sanoi virne kasvoillaan.
"Nii" vastasin lyhyesti.
"No täytyy munkin myöntää että katsoin sun vartaloa ja huomasin että susta on kasvanut tosi kaunis nainen" rohkaistuin kertomaan.
"Aww, kiitti iskä. Kauniisti sanottu." Nina kiitteli.
Lopetimme saunomisen ja menimme suihkuun. Nina kysyi.
Iskä haluutko pestä mun selän tänäänkin? Ja kääntyi minuun päin.
"Ehkä on parempi etten kuitenkaan." Totesin.
Pesimme ja menimme pukuhuoneeseen. Laitoimme pyyhkeet ja menimme olohuoneeseen hetkeksi viilentymään. Istuin sohvalle ja Nina tuli viereeni. Laitoin telkkarin päälle ja sieltä tuli joku tosi-tv ohjelma. Siinä oli mies ilman paitaa rannalla. Totesin että onpas nyt tarjontaa telkkarissa.
"Joo mut ei kyl mun makuun oo tuo" Nina sanoi.
"Ai ei vai. No millainen sitten?" Utelin Ninalta.
"Enemmän sellainen miesmäinen. Esimerkiks niinku sun vartalo tyyppinen." Nina kertoi.
"Ai niinkö?" Jatkoin kyselyä.
"No joo, oot ihan komee, oot timmissä kunnossa ja ai niin on sulla tääkin vielä aikamoinen." Niina sanoi ja laittoi kätensä pyyhkeeni alle. Puristi nyrkkinsä kullin ympärille ja katsoi minua odottaen vastausta. Samassa penikseeni alkoi virrata verta kovalla tahdilla. Se paisui hetkessä täyteen mittaansa. Sydän hakkasi ja tunsin kuinka hieman punastuin.
"Onhan se ihan kookas" sanoin ja nousin sohvalta.
"Mä käyn laittaa vaatetta ja tuun sit kattoon telkkaa" jatkoin.
"Okei, niin kai mäkin sit." Nina vastasi.

Oli jo ilta ja laitoin sortsit ja t-paidan. Menin takaisin olohuoneeseen. Istuuduin sohvalle ja sitten Ninakin liittyi seuraan. Hänellä oli kolitsi housut ja kireä toppi päällänsä. Hän tuli taas viereeni katsomaan televisiota. Hetken päästä hän vaihtoi asentoa. Taas meni hetki kun hän vaihtoi uudestaan asentoa.
"Ei hitto ku on kuuma. Kauhea jälkihiki meinaa tulla" ja samalla hän nousi ylös. Nina otti housujen vyötäröstä kiinni ja laski housut nilkkoihin pyllistäen peppu minuun päin. Ei helvetti hän oli laittanut pienen pienet stringit jalkaansa ja nyt hän vielä pyllisti naamani edessä. Tuo ihana kiinteä peppu oli taas edessäni. Nina tuli takaisin sohvalle ja kysyi.
"Eikö sulla ole yhtään kuuma? Mulla ainakin on."
"No vähän mutta kestän kyllä" totesin.
"Hei iskä ei sun tarvii häpeillä mun kanssa. Oltiinhan me saunassakin tänään."
"No joo ehkä on mukavempi jos otan shortsit pois" vastasin.
Otin shortsit pois nyt olin boxereissa ja t-paidassa. Kyllä itseasiassa helppotti. Sitten Nina tuli lähemmäs ja laittoi yhtäkkiä kätensä boxereihini ja sanoi.
"Eikös se olis parempi jos tämäkin saisi vähän ilmakylpyä"
En pystynyt sanomaan mitään ja sitten Nina raotti boxereitani ja otti kullini ulos sieltä.
"Noin nyt on tälläkin järkäleellä mukavempi" hän sanoi hymyillen.
Mutta Nina ei päästänyt siitä irti vaan piti sitä kädessänsä ja liikutti kättä edestakaisin. Taas ei mennyt kuin hetki ja kulli sojotti suoraan kohti kattoa.
"Iskä haluisin kokeilla miltä tää tuntuu mun suussa. Tälläistä jättiläistä kun ei ole ennen tullut vastaan." Tuohonkaan en ehtinyt mitään vastaamaan kun Nina vielä lisäsi.
"Niin ja oon kyllä nähnyt mitä Lari ja äiti on touhunnut että eiköhän tää ole ihan ok."
"Ai olet nähnyt mitä?" Kysyin ihmeissäni.
"No kerran tulin kotiin aikasemmin ja menin yläkertaan. Kuulin ihme ähkintää Larin huoneesta ja raotin ovea. Siellä oli äiti polvillaan Larin kulli suussaan. Sitten äiti meni kontilleen sängylle ja Lari alkoi nussimaan äitiä takaapäin. Lari laukes aika nopeasti ja ne ei edes käyttäneet kortsua."Nina kertoi.

Ja sitten Nina jo veti esinahkani alas ja otti terskan suuhunsa. Imi sitä hennosti ja nosti päätänsä.
"Tää maistuu iskä hyvältä"
Ja sitten otti taas kullin suuhunsa mutta tällä kertaa hän otti sen niin syvälle kuin pystyi. Tuo tuntui taivaalliselta ja vielä oma kaunis tyttäreni sitä tekemässä. Oli tainut Nina tehdä sitä ennenkin sillä niin varmoin ottein hän touhusi kullini kanssa. Välillä hän runkkasi kulliani ja katsoi minua. Silitin Ninan hiuksia ja kehuin kuinka hyvältä tuntuu.
"Nina toi tuntuu tosi hyvältä. Oot kyllä tosi hyvä tuossa."sanoin.
"Aijaa no hyvä että isille kelpaa. Tekiskö sun mieli maistaa jotain ja näyttää mitä sä osaat?"Nina kysyi viekoittelevana.

En vastannut mitään vaan nousin ylös. Ohjasin Ninan kontilleen sohvalle ja otin stringeistä kiinni. Hitaasti hivutin ne pakaroiden ohi ja lopulta kokonaan pois jaloista. Siinä se ihana näky oli edessäni. Kiinteät pakarat hieman kananlihalla. Peppureikä pilkotti muuta aluetta hieman tummempana ja tuo ihana sämpylä pilkotti myös hieman. Siirryin lähemmäs sohvalle ja nojasin käsilläni sohvaa vasten. Sitten panoin kasvoni tuohon kauniiseen vakoon. Tein muutaman nuolaisun ja maku oli täydellinen.
Ninalta oli jo tullut hieman nesteitä pillusta ja se maistui munulle. Nina huohotti raskaasti ja välillä päästi ynähdyksiä.

Sitten levitin häpyhuulia että pystyn paremmin nuolemaan klitorista. Se olikin yllättävän selvästi esillä. Nyt jo lipitin kovempaan tahtiin Ninaa ja tunsin kuinka niina sai tahattomia värähtelyjä.

Käänsin Ninan sohvalle selälleen ja jatkoin nuolemista. Samalla kun kieleni teki töitä ujutin keskisormeni Ninan pilluun. Nina voihkaisi. Nina alkoi päästellä enemmän ääntä.
"Oih... isi toi tuntuu niin hyvältä."
Jatkoin nuolemista ja liikudtin sormeani hitasti edestakaisin. Nina vikisi ja huohotti jo kovaan äänen ja se kuullosti todella kiihottavalta. Sitten aloin hieromaan sormellani pillun yläseinämää. Nina huohotti kovempaa ja kiemurteli sohvalla ja puristi hieman reisiään yhteen.
"Aah...oih.. oih...isi isi mult meinaa tulla pissa kun teet noin. Tuntuu kyllä paremmalta kuin koskaan mut..." Nina sanoi huolestuneena.
"Ei se oo sitä mitä luulet. Nyt rentoudut vaan ja kyllä sä pääset sen tunteen yli." Vakuuttelin Ninaa.
Jatkoin nuolemista ja kovensin sormeni tahtia pillussa. Ninan selkä oli jo todella kaarella ja nännit nöpöttivät kohti kattoa kovettuneina. Sitten Nina vaikeroi että:
"Iskä multa tulee ihan just piss..!" Ninan lause loppui kesken.
Ja alkoi valtava huuto ja voihkinta.
"Aaaaaaaaaaaaahhh! Iskäääää! Mä en...Nyt tuleeee!
Ja samalla hetkellä Ninan jo valmiiksi märästä pillusta alkoi suihkuta nesteitä todella kovalla paineella. Ensin naamalleni ja kun nousin polvilleni niin siten mahalleni.
"Ei vittu.. ei vittu.. oih..aaaaaaah.. ooo..."Nina vaikeroi.
Nina tärisi ja kiemurteli sohvalla huutaen kovaa.
Meni pitkään kunnes Nina sai sanotuksi.
"Ei hitto että toi tuntu taivaalliselta iskä. Tuntu että pää räjähtää. Mulle ei ees oo ikinä käynyt noin" Nina sanoi vielä huohottaen.

Siirryin Ninan viereen makaamaan ja silitin hänen hiuksiaan ja välillä mahaa. Suukottelin terhakoita rintoja ja kielelläni koskettelin nännejä. Siitäkös Nina innostui heti ja nousi istumaan ja sanoi.
"Iskä mä haluun että sä panet mua nyt heti. Mä oon oottanu eilisestä asti että sä työnnät tän mun sisään.
Ja samalla hän tarttui kiinni peniksestäni. Nousin istumaan ja Nina kipusi syliini hajareisin. Ohjasi peniksen pillunsa suulle ja istuutui päälleni. Täydessä seisokissa oleva kullini painautui Ninan sisään. Nina voihkaisi taas.
"Iskä sulla on kyllä älyttömän iso"
Ja samalla Nina alkoi liikutella vartaloaan ylös ja alas. Vauhti kiihtyi ja molemmat huohotimme kovaa. Nina jo pomppi villisti päälläni rinnat vispaten edestakaisin ryrmissä. Tartuin Nina pakaroista ja näykin niitä ihania rintoja.

Sitten nostin Ninan sylistäni. Ohjasin hänet kontilleen sohvalle ja kädet Nina laittoi selkänojalle. Tuo asento oli niin seksikäs. Työnsin ensin hitaasti vain terskan Ninan pilluun ja sitten otin Ninan lanteilta hyvän otteen ja runttasin penikseni niin kovaa ja syvälle Ninaan kuin pystyin. Nina kiljui nautinnosta.
"Pane mua iskä niin kovaa kuin pystyt" hän pyysi.
Minä tein työtä käskettyä. Ja nussin Ninaa koko kullin mitalta. Ninan pillu oli niin hyvän tiukka että tunsin kuinka siittiöni valmistautuvat jo lähtöön. Olin siis jo valmis laukeamaan mutta pinnistelin Ninan takia. Pillu oli todella märkä ja sen pystyi myös kuulemaan. Pillu lätisi ja litisi. Ninan voihki kuinka hyvältä tuntuu. Minä edelleen puristin tiukasti lanteilta ja nussin tuota tiukkaa pillua. Sitten Nina alkoi täristä ja oli muutaman sekunnin ihan hiljaa. Sitten alkoi hirveä huuto ja vaikerointi.
"Aaaaaaaaaaaaah... isiiiiii... oiiiiiiiiiiiiih... aaaaaaaa..."
Huutoa jatkui ja jatkui kunnes hiljensin tahtia ja lopulta otin jo valmiina laukeamaan olevan kullini ulos.

Nina rauhoittui hetken ja sanoi sitten.
"Iskä mä haluisin että sä laukeat mun suuhun. Sun sperma on varmasti tosi hyvää."
"Käy mulle." tokaisin.
Nousin seisomaan ja Nina meni polvilleen eteeni. Ensin hän runkkasi kulliani kovaan tahtiin samalla kun katsoi ylöspäin minua. Sitten Ninan otti pakaroistani kiinni ja otti kivikovan kullini suuhunsa. Niina lutkutti ja lutkutti kulliani kunnes en pystynyt hallitsemaan enää itseäni. Tartuin Ninan hiuksiin ja likutin hän päätään kovempaa.
"Just noin kulta, just noin. Oih tuntuu tosi hyvälle. Jatka vaa....."
Ja samassa tunsin kuinka kullini alkoi voimakkaasti nytkähdellä ja spermaa alkoi tulvimaan Ninan suuhun.
"Eeeiiii helvettiiii... nyt tuleeeee.. oooooooh! Aaaaaaaaaiiihh!" Huusin munä vuorostani.
Tunsin kuinka spermaa vain tuli ja tuli. Nina ei näyttänyt minkäänlaista oksennus refleksiä tai että olisi etonut yhtään. Nina nielaisi kaiken ja otti kullin vielä nyrkkiinsä ja runkkasi viimeisetkin pisarat suuhunsa. Nuoli puuhtaaksi koko kullin ja pyyhkäisi suupieliänsä.
"Mmm.. sepäs maistui hyvältä iskä. Saisit useamminkin hemmotella mua tällä tavalla."
Nin sanoi hymyillen. Menimme sohvalle makaamaan ja Nina tuli kainalooni. Nukahdimme hetkeksi siihen kunnes heräsimme.

Nina kehui kuinka ihanaa oli ollut ja sanoi että haluaa vielä joskus lisää. Söimme iltapalan vielä illan aikana ja katselimme yhdessä telkkaria ennen nukkumaan menoa. Varmasti osaatte arvata mitä yöllä tapahtui...
Arvostele novelli:

Kommentit

jussi
Tosi hyvä tarina tämä. Itse en ole tytärtä nussinut, mutta tytärpuoltani useasti. Ehkä minä vielä tytärtäkin nussin kunhan kerkiän, hän on hyvän näköinen neito.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia