Olin juuri aloittanut kesälomani ja ajattelimme tyttäreni kanssa viettää yhdessä elokuva iltaa, kun vaimoni oli yövuorossa. Vaimoni on ensihoitaja ja siksi usein yöt töissä.

Sovimme Julian kanssa (tyttäreni), että olisimme kummatkin kotona viimeistään yhdeksän aikaa illalla. Minä kävin kaupasta hakemassa pussin sipsiä, dippiä, sekä vähän leffa juotavaa. Otin tyttärellenikin muutaman siiderin, koska ajattelin, että onhan hän jo sen verran vanha (16v.), että voi isän kanssa muutaman ottaa.

Saavuin kotiin kahdeksan aikaa illalla ja Julia olikin jo kotona odottelemassa ja olikin jo kerennyt valita elokuvan meille. Leffa oli joku nuorten college elokuva, jossa oli paljon seksiä ja huumeiden käyttöä. Julia huusi, että käy vielä äkkiä suihkussa ennenkuin aloitamme elokuvan katselun. Suihkusta tultuaan Julialla oli ympärillää vain pitkä pyyhe, sekä päähän turbaaniksi kiedottu pyyhe. Katseeni iskeytyi välittömästi hänen kroppaansa. Pohdin mielessäni, että ompa hänestä tullut jo naisen näköinen.

Rinnat pullottivat pyyhkeen alla pyöreinä ja terhakkaina. Sääret kiiltelivät vasta ajeltuina, joka sai pienen väreen housuissani aikaan. Mietin että onko normaalia pitää omaa tytärtään seksikkäänä, mutta sitten ajattelin vain, että nainenhan hän on missä muutkin.

Vedin viltin ylleni ja laitoimme leffan pyörimään. Aikansa katsottuamme elokuvassa tuli todella kiihottava seksi kohtaus ja huomasin kuinka Juliankin hengitys raskastui. Nostin jalat koukkuun ja aloin hieromaan kulliani peiton alla hiljaa jottei, Julia huomaisi. Huomasin tahtini kiihtyvän ja niin huomasi myös Julia. "Isä mitä sä teet" Julia kysyi ihmettyneellä äänellä "een... En mitään, rapsutan jalkaani kun siinä taitaa olla finni tai jokin" sanoin vaikerrellen. Julia vain hymähti ja jatkoi elokuvan katsomista.

Huomasin hänen pienestä virneestään, että hän kyllä tiesi mitä puuhasin viltin alla. Lopetin sen hetkeksi kunnes taas alkoi kunnon panokohtaus. Kullini oli niin kova etten voinut olla hieromatta sitä. "Jaa taasko sitä finniä kutittaa" Julia kysyi hieman naurahtaen. "Juu, ilmeisesti aika iso tulossa siihen" sanoin ja koitin olla ottamatta katse kontaktia häneen. Julia naurahti ja sanoi hieman ehkä kiihtyneelläkin äänellä "älä jauha paskaa, tyhmäkin huomaa että sä runkkaat". Menin aivan punaiseksi ja koitin saada sanotuksi jotain, mutta kieleni oli aivan solmussa.

Julia pongahti ylös sohvalta ja sanoi "näytä sitä finniä, mulla on hyvää finnivoidetta" luiskautin kyrpäni housuihin ja olin vaan hiljaa. "No näytä nyt" Julia tokaisi. Nolona laskin viltin päältäni ja Julia huomasi seisokkini. "Joo o, aikamoinen finni tosiaankin" hän sanoi kiusoitellen. "Saanko katsoa lähempää?" Aloin änkyttämään ja sain sanotuksi, että eihän hän voi, sillä olenhan hänen isänsä. "Mitä nyt yksi vilkaisu tekee" hän kysyi.

Laskin hieman boxereitani ja tunsin kuinka puna valtasi naamani, mutta samalla tunsin jäätävää kiihotusta. "Wow, en ole koskaan noin isoa nähnyt, saanko kokeilla? Ihan vaan pitää hetken kädessä". Hän kysyi innoissaan "no jos vaan ihan vähän, eikä sitten ikimaailmassa puhuta tästä" "eeei tietenkään" hän sanoi ja nappasi kalustani kiinni. Se tunne oli jotain aivan uutta. Nuori tyttäreni piteli kovaa kalua kädessäni ja hieman alkoi liikuttaa kättään.

"Eiköhän riitä" sanoin hänelle aivan laukeamisen kynnyksellä. "Anna mä vähän koitan" hän mutisi. Ei aikaakaan kun tunsin, että nyt tulee ja kovaa eikä sitä voi enää estää. Julia huomasi että laukean ja alkoi vatkaamaan kunnolla kunnes mällini lensi pitkin sohvaa ja osa hänen naamallen. "Oooohh sitä tuli paljon" hän huudahti ja pyyhkäisi sormellaan spermaa hänen poskestaan. Hän laittoi sormensa suuhun ja veti hitaasti ulos. "Namm" kuului vain hiljaa.

Olin edelleen aivan shokissa, mutta taivaissa juuri tapahtuneesta. Julia kellahti selälleen sohvalle ja tiputti pyyhkeensä. Näky oli jotain uskomatonta, nuori tyttö alasti jalat auki edessäni. Pieni posliini pillu kiilteli kosteudesta ja ikäisekseen suurehkot tissit sojottivat terhakkaina. "Noh, haluutsäkin kokeilla" julia kuiskasi. Kullini oli edelleen aivan kovana ja en voinut vastustaa. Sanomatta mitään nousin ylös ja menin hänen viereensä.

Sormeni vaelsivat suoraan hänen haaroihin jossa tunsin todella kostean pillun. Hieroin hiljaa sormella hänen klitorista, jolloin Julia alkoi huohottamaan. "Just noin isä, just siitä" hän sanoi vaikeroiden. Nousin ylös ja menin hänen haarojen väliin. Kiusoittelin häntä pussailemalla hänen reisiä, kun hän inisi siinä halutessaan jo kieltäni. En voinut vastustaa pienen teini pillun tuoksua ja aloin hiljaa nuolla häntä.

"Aaaahhh aahhhh ai saatanaaaa" hän vaikeroi. Pyörittelin hiljaa kieltäni hänen klitoriksella ja aloin huvittaa sormea hänen sisään. Hän oli tajuttoman tiukka. "Oijjoiii aaaaahhhhh, älä lopeta mä laukeen ihan kohta" Julia huusi. Kiihdytin tahtia sormella jolloin hän alkoi huutaa kurkku suorana. "Mä tuuuun ota ulos lopeta!!" Vedin sormeni ulos jolloin hän alkoi suihkuttaa eritteitään päälleni. Avasin suuni ja koitin saada kaiken suuhun, mutta sitä tuli niin paljon että väkisinkin meni pitkin sohvia.

Nielin hänen nesteet ja lipasin muutaman kerran hänen läpi märkää pillua ja hän tärisi huohottaen. "Wow tohon ei moni pysty" sanoin hänelle "haha juuhh" hän vaikeroi hengästyneenä. Kipusin hänen päälleen ja hän tarrasi samantien kyrvästäni ja ohjasi sen pilluunsa. Työnsin hiljaa sisään ja se oli niin tiukka. Julia vinkui allani kun aloin hiljaa panna häntä.

Aloin kiihdyttämään tahtia. Julia alkoi taas huutamaan "ota ulos, ota ulos!!!" Vedin ulos ja taas hän suihkutti pitkin sohvia. Työnnyin takaisin hänen sisään ja aloin panna kovaa. "Tuu mun sisään, pumppaa kaikki sinne" hän huusi. Otin häntä tukasta ja aloin panna todella raivokkaasti, kunmes tunsin että nyt tulee.

Pumppasin hänen pillunsa täyteen spermaa ja läsähdin hänen päälleen. Huohotimme molemmat ääneen ja aloimme nauramaan. "Jumalauta oli uskomatonta" hän sanoi. En saanut sanaa suustani ja hymähdin vain. Nousin ylös ja imin valuvat mällini hänen pillustaan suuhuni. Nielin omat mällini ja valahdin makuulle sohvalle. Olimme molemmat aivan poikki eikä aikaakaan kun Julia jo nukahti siihen paikkaan.

Kävin hakemassa keittiöstä kylmän oluen ja menin hetkeksi sohvalle vielä ennen nukkumaan menoa. Peittelin Julian, join kaljani ja painuin sänkyyn. Tästä alkoi meidän pieni harrastus joka jatkuu edelleen, vaikka Julia on jo 21vuotias ja hänellä on vuoden ikäinen lapsi. Hän on kihloissa lapsen isän kanssa, mutta aina tilaisuuden tullen paneskelemme.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia