Kyllä kevät on aina vaan sitä aikaa kun kaikki herää taas uudelleen, tiedät varmasti tunteen!? Pitkä, pimeä ja ankea talvi on vihdoin takana ja päivän pituus voittaa yön.
Lehtipuut heräävät, hyönteiset kuoriutuvat, linnut palaavat ja kuinka ollakaan: hormonitkin todellakin heräävät! Aamuisin on helpompi herätä ja silmät aukeavat tutkailemaan maailmaa taas täysin uusista näkökulmista.

Itse havahduin tähän toissa viikonloppuna kun olimme ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella mökillä ja purimme sen talvitelakalta. Vaimoni on sairaalassa työssä ja hänelle oli napsahtanut ylimääräinen päivuystysvuoro lukuisien sairastumisien takia. Olisin jättänyt koko reissun sikseen, sillä yksin urakoiminen ei mielestäni ole kesämökin tarkoitus. Koko sen olemassa olosta kun nautimme kaikki kolme yhdessä, niin kaikki kolme sen eteen duuniakin siis tehköön. Yllätyin kumminkin kovasti kun tyttäremme ilmoitti kiinnostuksestaan lähteä mökille kanssani. Jo viime kesänä minulle oli jäänyt semmoinen olo, että neiti alkaa olemaan siinä iässä ettei mökkeily vanhusten kanssa enää kiinnostaisi, vaan sen ajan voisi käyttää ”hyödyllisemminkin”. Kuten kavereiden kanssa hengaamiseen, Batteryn juomiseen ja irc´issä roikkumiseen. Positiivisen yllätyksen myötä päätin siis sittenkin lähteä mökillemme, tyttäreni kanssa. Yritin kovasti, mutta kumminkin varovasti udella kiertoteitse hänen motiiviaan lähteä kanssani reissuun, vaikka siellä odottaisi paljon tekemistä ja raskastakin semmoista. Kunnollista vastausta, joka minut utelijaisuuteni olisi kuitannut täysin, en saanut. Neiti vain hymyili kauniisti ja väitti että hän pitää mökistämme ja viihtyy siellä hyvin. Etenkin jos siellä olisimme kahdestaan ja meillä olisi enemmän tilaa. Mökkimme ei nimittäin ole järin suuri ja Minnan ”huone” on erittäin ahdas katon alle kyhätty makuupaikka. Ei sinne sen kummempia mahdu. On hän siellä yöpynyt ystävättärensä kanssa kahdestankin, mutta se ei ole voinut olla mukavaa kummallekaan. Sen verran ahdas se on.

Saavuimme perille perjantai-iltana yön jo tehdessä tuloaan. Olimme ottaneet kumpikin lämmintä vaatetta mukaan, sillä vaikka takka oli tehokas ja varaava, niin kyllä se oman aikansa tarvitsisi ennen kuin tarkenisimme ottaa paksumpia pois päältämme. Takkaa sytytellessäni Minna tarjoutui laittamaan saunaa sille mallille että voisimme mahdollisesti lämmittää sen vaikka jo tänään. Hämmästelin neidin aitoa kiinnostustaa tarttua työhön  ja jäin lisäämään puita. Tulen sytyttyä laittelin meille pientä iltapalaa ja katselin ikkunasta miten Minna eteni urakassaan. Itse kun olin oikeastaan suunnitellut tekeväni tuon kaiken vasta seuraavana päivänä ajan kanssa. Ruuan ollessa melkein valmis yllätyin nähdessäni savun nousevan saunan savupiipusta. Reipas tyttö, ajattelin, ja menin auttamaan padan töytössä, sillä polku järvelle oli vielä paikka paikoin jäässä ja vaarallisen luikas. Minna sai sillä aikaa senkin tulen syttymään ja siirryimme syömään laittamiani herkkuja.

Juttelimme ihanan avoimesti Minnan koulu-saavutuksista. Aihe kun jostain syystä on ollut kotona aika arka ja polttava. Olin onnistunut pilaamaan yhden sun toisen illan kyselemällä koulusta kotona. Mutta nyt neiti aloitti itse kertomaan miten häntä oli jännittänyt yläasteelle siirtyminen ja uudet aineet ja haasteet. Nyt kun lukuvuoden loppu häämötti, niin arvosanat kuulemma paranivat jouluun nähden ja hänen oli kuulemma muutenkin helpompi olla siellä. Kuuntelin iloisena Minnan avoimuudesta ja kiinnostuksesta aloittaa kiperä aihe itse. Käsittelimme aihetta kuin kaksi aikuista ja sain kuulla että minun kanssa olisi helpompi jutella kuin äidin. Kuittasin kiitoksen lisäksi asian sillä, että eikös tyttärien ole aina helpompi jutella isien kanssa kuin äitien. Sain vastaukseksi Minnalta kauniin hymyn samalla kun hän otti pipon pois päästä. Takka alkoi lämmetä.

Kävin lisäämässä saunaan puita ja Minna haki padasta tiskivettä. Katselin saunan oven takaa tuota kaunista tytärtäni. Olimme puhuneet niin avoimesti koulusta ja nyt hän vapaaehtoisesti oli menossa tiskaamaan tiskimme. Jotain oli hänessä tapahtunut. Katsoin kuinka hän laittoi tumman kiehkuran joka aina roikkui silmillä korvansa taakse piiloon ja nosti haaleaa vettä ämpäriin. Huomasin hämmästyksekseni katselevan tytön kauniita reisiä tummien tiukkojen farkkujen läpi. Minna oli aina urheillut ja paljon. Tiukat farkut paljastivat sen positiivisella tavalla. Nuoret sporttiset reidet ja sääret tulivat niissä erittäin hyvin esiin ja huomasin kuinka katseeni lepäsi niissä ehkä hetken liian pitkäänkin.

Puistelin äskeisen näyn äkkiä pois päästäni ja menin auttamaan Minnaa tiskissä. Tiskatessa sovimme että neiti menisi ennen minua saunaan ja voisi olla siellä ihan niin pitkään kuin tahtoi, olihan se hänen ansiotaan että se oli ylipäätään tänään jo lämmin. Kysyin vähän niin kuin ohimemmen hänen kokemuksiaan alkoholin kanssa. Minna hämääntyi kysymyksestäni ja änkytti varmaankin rehellisen vastauksen ettei ole ollut koskaan juovuksissa, mutta siideriä oli joskus maistanut. Yllätin hänet kaivaessani esiin kauppakassista omppu situkan ja sanoin että siinä olisi ison tytön saunajuoma täksi illaksi. Minna katsoi suurin silmin minuun ja pulloa vuorotellen. Selitin että olimme jo talven aikana hänen äidin kanssa suunnitelleet, että jos hän tulisi kanssamme vielä mökkeilemään, niin ensimmäiset kokeilut voisi tehdä täällä yhdessä. Ja olin pitänyt suunitelmasta kiinni vaikka vain kaksin olisimmekin. Sain hirmu suuren halin ja suukon poskelle. Puristin Minnaa itseäni vasten ja tunsin noiden pieneten rinnan alkujen kasvaneen jo siihen malliin että ne oikeasti erottuivat nytkin.

Sillä aikaa kun lisäsin takkaan taas puita meni Minna makuuhuoneeseemme ottamaan vaatetta pois. Pian hän kipittikin pelkkä pyyhe ympärillään ohitseni ulos ja saunaan. Kädessään hän helutteli iloisena siideriään. Huulet niin leveässä hymyssä että luulin sitä miltein irvistykseksi. Tuvan puolta takka tuntui jo selkeästi lämmittävän, mutta en ollut niinkään varma miten makuukammarin puoli tuntui. Menin sisään ja totesin sen edelleen olevan todella viileä ja muurikaan ei kauheasti ainakaan vielä tuntunut kuumalta. Perhanan tyttönen, ajattelin nostaessani vaatemytyn lattialta tuolin selkänojalle. Ei hän aikuinen ainakaan vielä ole, kun ei vaatteitaan pidä paremassa jamassa. Silmiini osui mytyn päälimmäisenä olevat pikkuriikkiset pikkarit. Otin ne käteeni ja ihmetelin niiden tarkoitusta. Niin pienet ja hennot ne olivat. Ja tuskin äitinsä ostamat ajattelin heti perään. Nämä pari narua ei ainakaan voinut lämmittää yhtikäs mitään, eli ei välttämättä sopiva mökkelyasu. Katselin sringien etupuolella olevaa pikkuista ampiaista kuvaavaa kuvaa ja mieleeni juolahti ”kukka ja mehiläinen ” –tarina jonka olin itse tuossa iässä kuullut. Hymähdin laittaessani ne takaisin mytyn päällimmäiseksi. Olin jo poistumassa kammarista kun jokin pysäytti minut uudelleen. Menin takaisin mytyn luo ja otin pikkuiset pikkarit uudelleen käteeni. Katsoin ikkunasta ja näin valot saunassa. Ajattelematta mitään nostin pikkarit kasvojeni eteen ja laitoin ne nenälleni. Suljin silmäni ja huomasin miten toinen käteni tunnusteli minua etumukseltani. Näin mielessäni Minnan profiilin ottamassa vettä padasta, tunsin hänen rintansa omaani vasten halatessamme ja vedin keuhkoni täyteen ilmaa noiden pikkareiden läpi. Huumava tuoksu oli viedä tajuntani. Pidin edelleen silmiäni kiinni kun avasin housujani ja tuoksuttelin noita valloittavia ja niin seksikkäitä tyttäreni pikkareita. En muista oliko minulla koko pitkän talven aikana ollut vastaavaa seisokkia. Tunsin kädessäni jotain poikkeuksellisen kovaa ja kuumaa, ehkä normaalia suurempaakin. Mitä olin tekemässä? Sama se, tämä tuoksu oli parasta mitä olin ehkä koskaan haistanut. Liikutin kuumaa esinahkaani edestakaisin eikä montaa hetkeä mennyt kun tunsin laukeavani tuon tuoksun huumamana. Olin pudota polvilleni kun minut yllätti tuo elämäni siihen saakka paras orgasmi. Istuin sängyn laidalle ja nautin olostani, pikkarit edelleen kasvoillani ja päässäni hirmuinen jyske kuohuavasta verestä. Annoin pikkareille suukon sen mehiläisen kohdalle, laitoin ne takaisin mytyn päällimmäiseksi ja suljin housuni.

Kauhukseni huomasin ajantajuntani menneen täysin sekaisin nautiskeluni aikana. Minun oli siivottava sotkuni pois lattialta ennen kuin Minna tulisi saunasta. Hain talouspaperia ja olin polvillani kammarin lattialla kun mökin ovi aukesi ja Minna tuli takaisin. Sopersin jotain kaatuneesta oluesta ja siivosin jälkiäni mahdollisimman nopeasti. Huono omatuntoni oli tappaa minut siinä vaiheessa. Tyttäreni pikkarit olivat edelleen aivan vieressäni tuolilla ja itse hän seisoi kammariin pääsyä odotellen siideri kädessä pelkkään pyyhkeeseen kietaantuneena ovella. Miten huono isä minusta olikaan juuri hetki sitten tullut… Ja silti Minna oli maailman ihanin näky siinä ovella. Kauniit sileät sääret kiiltelivät mökin valoissa ja huoneen täytti omenainen shampoon tuoksu. Hänen hiuksensa olivat kaunnit märkinä. Entistä tummempina ne reunustivat noita prinsessamaisia kasvoja. Silmät olivat niin tummanruskeat, ettei tummemmista väliä. Hän oli siinä seistessään niin kaunis näky etten enää pidempää ihmetellyt itseni ja äskeistä tekoani.

Saunassa mietiskelin kumminkin tekoani ja tulevaisuutta. Miten kehtaisin katsoa Minnaa enää ikinä silmiin? Olin niin ajatuksissani tapahtuneessa että pian huomasin taas eloa jalkojeni välissä. Tunsin tuon tutun pakottavan tarpeen tarttua miehuuteeni ja vajota taas fantasioiden maailmaan. En edes yllättynyt ”nähdessäni” edessäni yhtäkkiä Minnan yksin saunomassa. Tunsin tuksun nenässäni johon olin juuri vasta tutustunut, mutta mistä tiesin myös jääneeni koukkuun. Suljetuin silmin näin miten Minna otti taas vettä ämpäriin padasta, mutta ilman vaatetta. Pienet terhakat rinnat pystyssä, kiinteät reidet ja pakarat himmeässä valossa kiiltäen. Mustat hiukset taakse kammattuina ja märkinä… Hän oli mielikuvituksessani juuri niin kaunis kuin oli oikeastikin. Pienet kovat nännit olivat juuri sitä silmänruokaa mikä saa miehellä veren kiertämään. Haaveissani näin Minnan istuvan saunan penkille ja ajelevan säärensä taas kauniin sileiksi. Toinen jalka penkillä ja pikkuisen eteen kumartuneena, katse nousee säärestä aina välillä ja näen kauniin hymyn. Olen huomaavinani katseen aina noustessa minuun päin miten penkillä olevan jalan polvi hieman siirtyy sivulle… Lopulta näen miten Minna nojaa seinään, siirtää polven kokonaan sivuun ja aloittaa itsensä saippuoimisen suljetuin silmin. Tunnen miten käteni liikkeen alla sisälläni alkaa vellomaan ja miten lähenen sitä mitä tavoittelen. Kohta tuntisin lämpimät nesteen vatsallani… Herään haaveistani tylyimmällä tavalla ikinä kun saunan ovi tempaistaan auki. Minna sanoo tarvitsevansa lämmintä vettä hapaiden pesuun, nostaa padan kantta katsomatta minuun, ottaa vettä ja poistuu. Istun sydän hakaten saunassa, edelleen kovana seisova kaluni kädessä ja ihmetellessä miten olin saattanut olla niin huolimaton ja varomaton. Olin pakahtua olooni kun tajusin että Minnan oli ollut pakko nähdä enemmänkin, saunan ikkunasta tullessaan rinnettä alas. Se silitti myös tytön lyhytsanaisuuden ja tiukan katseen keskittyen vain pataan ja veteen. Olisin voinut kirota itseni maailman rakoon sillä hetkellä. Olo oli todella huono ja hyvä seisokkikin oli mennyt. Avasin uuden pullon olutta ja menin kuistille tauolle. Ilman pyyhettä, sillä sillä ei enää ollut mitään merkitystä. Tyttäreni oli joka tapauksessa jo nähnyt minusta kaiken, eli mitä väliä?

Käytin niin paljon aikaa kuin vain ikinä oli mahdollista saunassa ja yritin rentoutua oluenkin voimalla. Kun vihdoin nuskaltauduin takaisin mökkiin, oli Minna jo kavunnut omaan koloonsa ja nukkui. Huomasin hänen siivonneen joatin vielä mökissä, mutta omia vaatteitaan hän ei vieläkään ollut tajunnut korjata pois. Teini on ja pysyy teini, ajattelin kun viikkailin vaatteet hänen kassiinsa.

Aamulla juttelimme aamiasella taas niitä näitä ja melkein aloin epäillä Minnan sittenkään nähneen mitään, tai ainakaan kaikkea. Tyttö oli edelleen kuin enkeli ja auttoi minua kaikessa mitä ikinä teinkään. Hän näytti silmissäni taas omalta itseltään ikivanhassa talvitakissaan, kuluneissa löysissä farkuissaan ja kumisaappaissaan. Saimme tehtyä enemmän kuin olin ikinä edes toivonut ja enemmän kuin olimme ikinä aikaisemmin kolmistaankaan aikaansaaneet vuoden ensimmäisellä mökkireissulla. Sunnuntaiksi ei varmaankaan jäisi enää mitään olennaista ja voimme keskittyä huolettomaan mökkeilyyn.

Illan hämärtyessä sanoin lämmittäväni saunan ja seurasin Minnan reaktiota. Hän vain nyökkäsi ohimennen vastaukseksi ja jatkoi veneen kesävalmisteluja. Mennessäni saunalle mittailin ”kuvakulmia” saunan ikkunaan ja yritin saada siten selvyyden oliko Minna nähnyt eilen jotain vai ei. Tulos oli selvä: jos hän oli vahingossakaan ikkunaan vilkaissut, oli hän myös nähnyt. Kaiken! Olin taas pakahtua olooni ja nolotukseen, vaikka koko päivä olikin sujunut ilman kommervenkkejä tai vihjailuja mihinkään suuntaan.

Itse sainominen meni samoissa merkeissä kuin eilen. Minna ensin, minä sitten. Tärisevin käsin olin mennyt kammariin katsomaan löytäisinkö sieltä mytyn ja mytyn päältä jotain ihanaa, mutta pettymyksekseni Minna oli korjannut keiken niin siististi pois etten uskaltanut kaivaa hänen laukkuaan. Oma sanomisenikin oli ennemmin pakon omaista ja nopeaa, verrattuna eiliseen. Teimme yhdessä iltapalaa mökissä, minulla oli päällä kylpytakki ja Minnalla kotoota tuotu oloasu. Siihen kuului todella matalalanteiset tiukat varkkarit ja vetoketjullinen huppari. Huomasin miettiväni mitä tytöllä mahtaisi olla sen alla samalla kun kaivoin esiin hänen yllätykseksi taas siiderin. Mittasin katseella tuota kaunista tytärtäni samalla kun hän avasi pullon ja otti siitä ujon kulauksen. Ainakaan hupparin alla ei voinut olla mitään sillä käden nostaessa pulloa huulille paljastui tuo urheilullinen siliäihoinen vatsa. Nännitkin olin huomaavinani kankaan läpi kun hän istui vastapäätä syömään. Minun oli pakko laittaa kylpytakkia paremmin jalkojenväliin ettei olisi käynyt todella hölmösti. Söimme nälkäisinä suuremmitta jutuitta, nälkä oli hirmuinen. Tunsin jossain vaiheessa Minnan katseen ja vilkaisin takaisin kysyvästi. ”saisinko ehkä vielä yhden sidun isi”, oli hänen kysymyksensä. Mietin hetken ja vastasin myöntävästi. Katselin nuoren neidin perään kun kipitti paljain varpain kaapille ja kumartui ottamaan täyden sidun. Siinä ei enää jäänyt minulle epäselväksi millaiset pikkarit neidillä verkkareiden alla oli. Olisin mitä ilmeisimmin hämmästynyt, jos ne eivät olisi olleet samaa kukka ja mehiläinen sarjaa.

Oli minun tiskivuoro ja Minna istui koulukirja kädessään nojatuoliin. Jalat hän nosti ristiin ja kirjaa hän piteli jokseenkin ihmeellisellä tavalla yhdessä kädessä sitä lukiessaan. Katselin tiskien välistä aina silloin tällöin miten tytön verkkarit painautuivat häpyä vasten. Minun oli pakko pakottaa itseni olla katsomatta liian usein siihen suuntaan, niin kaunis ja viettelvä näky se oli. Aina silloin tällöin lisäsin takkaan puita ja istuin sohvalle myös lukemaan.

Päivän tahti ja aikaan saannos teki minulle kumminkin temput ja minun oli pakko mennä nukkumaan. Annoin Minnalle hyvän yön suukon otsalle ja olin näkevinäni pikkuruisen nännin tämän kaula-aukosta. Heitin vielä pari puuta takkaan ja vetäydyin kammarin puolelle. Nukahdin ilmeisesti heti, sillä havahduin omasta mielestäni välittömästi taas hereille. Katse kelloon kertoi kumminkin jotain muuta. Mutta miksi olin herännyt? Käännyin katsomaan oven alle näkyikö tuvassa vielä valoa ja samalla katseeni vangitsi Minnan kaunis hymy. Mutta hän ei ollut oven pielessä, vaan tämän pää oli kauniisti äitinsä tyynyllä. En sanut sanotuksi mitään vaan kysyin kysmykseni katseellani. Hieman tunsin myös häpeää, sillä tiesin olevani peittoni alla täysin nakuna, niin kuin aina nukun. Minna sanoi minun lämmittäneen niin ahkerasti takkaa että hänen koppinsa katonrajassa olisi kuumempi kuin illan sauna. Hän ei pystynyt nukkumaan siellä ja oli päättänyt kömpiä äidin paikalle viileämpään kammariin. Samalla hän nosti kätensä peiton päälle, enkä ollut näkevinäni hänen olkapäällään kangasta. Tunsin reaktion joka ei ollut minun hallittavissani. Se niistä unista sitten, ajattelin. Ikinä en saisi nukuttua tuon tyttösen vieressä.

Montaa hetkeä en kohtaloani kerennyt ihmettelemään ja harmittelemaan kun Minna jo unissaan maiskutteli ihanaa suutaan ja käänsi kylkeä. Peiton hän otti jotenkin hassusti kukaansa jalkojen välissä ja se paljasti hänen selkänsä ja paljaan olkapään minua kohti. Hän tuoksui taas tuolle ihanan viettelevälle shampoolle. Hivuttauduin lähemmäs, haistoin hänen ihania mustia hiuksia ja nostin päätäni tämän olan yli. Maiskutus jatkui kun katseeni siirtyi maailman kauneimmalle paljaalle rinnalle. Olin pakahtua! Tyttö oli unohtanut lukuvalon tuvan puolella päälle ja se valaisi hennosti tuon ihanuuden. Iho oli niin kimmoisa ja sileä. Kaunis. Huomasin haluavani nähdä enemmän. Nostin Minnan peittoa varovaisesti hänen niin täydellisen pepun päältään. Kyllä, välillä tunsin huonoa omaatuntua, taas. Mutta utelijaisuus vei voiton. Hän nukkui jalat koukussa tuo peitto jalkojen välissä, mahtoiko se antaa tarvittavaa pientä ihanaa painetta siellä? Näitä stringejä jotka sieltä nyt paljastuivat ei äiti ollut ostanut missään nimessä tyttärelleen. Siellä missä tuo ihanainen pepunvako lpuui oli pienen pieni tulipunaista pitsin omaista kangasta oleva kolmion muotoinen lappunen. Sen jokaiselta reunalta lähti pitsikoristeltu tulipunainen kuminauha joka suuntaan. Etenkin se joka katosi noiden ihanien pakaroiden väliin kiehtoi minua koko ajan enemmän ja enemmän. Oma käteni meni automaattisesti sinne mihin se tämmöisessä tilanteessa kuului, oman peittoni alle. Mutta se ei mennyt sinne lepäämään vaan tuottamaan minulle mielihyvää. Haistelin tyttäreni hiuksia, katselin tuota kaunista rintaa ja täydellistä peppua jota koristeli syntisenoloiset pikkuriikkiset stringit. Kättäni liikutin itseäni pitkin hitaasti ja toivoin olevani huomiota herättämättä, tai etenkin tytärtäni herättämättä.

Minna kääntyi… Hän on levoton nukkuja, oli jo aina ollut. Mutta nyt hän käännähti minun puolelle sänkyä selälleen. Peitto jäi hänen puolelleen ja siinä hän makasi selällään minun puolella sänkyä ja jatkoi uniaan. Kammarin valo valaisi tuota jumalatarta sängyssäni juuri sen verran että näin kaiken. Ihan kaiken. Kummatkin pikkuriikkiset paljaat rinnat, nännit suloisesti nöpöttäen. Pää minuun päin kallellaan, suuta edelleen maiskutellen ja polvet suloisen tuhman oloisesti erillään. Katseeni siityi kauniille pikkuiselle vatsalle mitä olin Minnan juodessa siideriä jo salaa ihaillut. Hänen oikean käden sormet olivat noiden syntisten pikkuisten pikkareiden kuminauhan alla. Ihan niin kuin niin monella meistä nukkuessa on. Nousin ylemmäs polvilleni ja laskin katseeni noiden pitsipikkareiden etumukselle. Jouduin katsomaan hyvin tarkkaan ja kahdesti ennen kuin olin ihan varma näkemästäni pitsin läpi. Minnalla ei ollut luotoäidin antamasta näkösuojasta mitään jäljellä. Mietin hetken voiko tuo olotila olla luonnostaan se mikä sen on, vai oliko partahöyläni sittenkin ollut eilen illalla vielä eri paikassa kuin se oli tänään illalla ollut. Käsi edellen kovuuteni ympärillä halusin tuosta näystä enemmän ja kumarruin uudellen pikkareiden eteen. Suljin silmäni ja laitoin nenäni niin lähelle pikkareiden etuosaa kuin ikinä uskaltaisin. Tunsin sippuan tuoksun, mutta myös tuksun siitä mihin edellisenä päivänä olin ensimmäsitä kertaa tutustunut. Nuoren neidon pimpan tuoksun. Siitä nautiskellessani minusta tuntui kuin se olisi voimistunut, saanut aina vaan enemmän ja enemmän otetta saippuan tuoksusta ja syrjäyttänyt sitä. Voiko mikään maailmassa tuoksua enää ihanammalta?

Nenäni osui Minnan etumukseen, hän värähti ja minä olin saada taas sydänkohtauksen. Avasin silmäni ja olin nostamassa päätäni Minnan sylistä kun tunsin lämpimän käden niskassani. Vaikka juoksisin joskus kolme maratonia täysiä peräkkäin, ei sydämmeni tulisi hakkaanmaan enää ikinä siihen tahtiin mitä se sillä hetkellä hakkasi!!! Päästin irti kovuudestani ja yritin nousta Minnan vierelle istumaan. Mutta tuo lämmin käsi oli edelleen niskallani, eikä se antanut minun nousta. Se ennemminkin painoi minua takaisin sinne mistä olin juuri yrittänyt nousta. Minnan oikean jalan polvi siirtyi vielä kauemmaksi vasemmasta ja käsi painoi minua vielä vaativammin alemmas. Tämä ei ollut oikeasti tapahtumassa…

Nenäni painautui tuota suloista häpykumpua vasten ja tunsin miten kostealta se tuntui. Tuksu oli saada minut nousemaan seitsemänteen taivaaseen ja käteni meni taas sinne mihin se mielestäni kuului. Tunsin Minnan värähtävän ja jos oikein kuulin, niin hän jopa huokaisi pienesti ja hennosti. Käänsin päätäni hieman ja näin miten Minnan oikea käsi oli oikealla nännillä sitä ihanasti silitellen ja hieman jopa nipistellen. Silmät olivat auki ja ne seurasivat tarkkaan mitä tein. Katsoin häntä silmiin ja työnsin kieleni pikkareitten päälle siihen kohtaan missä oletin tuon pienen nappulan olevan piilossa, mutta mikä siitä huolimatta saisi tytön selän kaartumaan mielihyvästä. Minnan vasen käsi lepäsi puoliksi korvani päällä, puoliksi poskellani ja peukku oli huulillani. Liikutin kieltäni hitaasti pikkareiden päällä ja sain aikaiseksi toivomani reaktion. Silmät sulkeutuivat, selkä nousi pienelle kaarelle ja pikkarit muuttuivat aina vain kosteammiksi. Saippuan tuoksusta ei ollut enää mitään jäljellä ja suussani tunsin maistoin tuon kielletyn hedelmän mehun. Nopeutin kieleni tekemistä ja kuulin jo pieniä inahduksia tyynyni suunnalta. Tytön vasen käsi painoi minua aina vaativammin itseään vasten ja oikean käden sormet kaivautuivat hiuksiini. Maistoin koko ajan enemmän ja enemmän tuon pikkuisen pimpin antimet kielelläni jo täysin märkien pikkuisten pikkareiden läpi.

Jos vain on mahdollista, nopeutun kieltäni vielä kerran ja tunsin miten Minnan selkä ensin jähmettyi suurelle kaarelle, sitten alkoi värisemään ja lopulta rentoutui. Hän veti minua vastensa kaksin käsin hiuksista, kunnes työnsi kasvoni pois pikkareilta edelleen kovaa huokaillen ja pikkuisen väristen.

Kävin makuulleni tyttäreni viereen ja odotin pienellä kauhulla tulevaa. Peittelin meidät kummankin saman peiton alle ja otin Minnaa kädestä. Katsoimme toisiamme silmiin ja hän hymyili. Olin helpottunut ja onnellinen. Olo sai kyyneleet silmiini ja Minna hymähti! Jotain hän pyöri ja hyöri peiton alla kunnes antoi käteeni litimärät tulen punaiset pitsiset stringinsä. Katsoin häntä kysyvästi ja hän vain totesi että kai pidin niistä vähintään yhtä paljon kuin elisistä? Voiko mies pakahtua reilun kahdenkymmenenneljän tunnin aikana yhtämonta kertaa kuin minulle oli niin käynyt? Kammari oli varmasti punastani kuin valaistu punaisella valolla… Minna kertoi jättäneensä ne testiksi mytyn päälimmäiseksi ja kun olin ollut sanuassa hän oli päättänyt tarkastaa niiden vaikutuksen. Enkä ollut tuottanut tytölle ilmeisestikään pettymystä. Mutta mitään tästä ei olisi kuulemma tänään tapahtunut, jos en olisi ”tehnyt sitä mokaa” ja paljastanut siiderin paikan. Minna pikkutuhmeliinini oli nautiskellut vielä useamman sen jälkeen kun olin mennyt nukkumaan ja tulos oli nyt tässä. Mutta miten ihana tulos olikaan…

Käännyin selälleni hieman häpeissäni, nuo ihanat pikkarit edelleen kädessäni ja suljin silmäni. Ei pelkoa että olisin saanut unta, mutta mietin kaikkea tapahtunutta. Vavahduin siihen kun pieni enkeleni kömpi kainalooni, nosti polvensa reidelleni ja pieni käsi silitteli vatsaani. Sain suukon poskelle samalla kun tunsin nuo pikkuiset sormet jo trimmatulla häpykarvoituksellani…

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia